canım sende duygularını çok güzel anlatmışsın ama yolum daha uzun... ben marttan beri burdayım inişler çıkışlar oldu ama hep burdaydım..Ya aynı ben
benim de öyle turuncu tonlaırnda aynı model bir tişörtüm kaprim saçlarım aynı model ve renk toplama hatta duruş bile ynı
tombikler hep birbirimize benziyoruz sanırım
gercektne içinden başka biri çıkmış
annem beni senin zayıfladığın kadar zayıflamış görse sanırım oturur ağlar
6 kilo sonra bende öylemi olacağım yani inanılır gibi değil
tamam bende spor yok ama olsun gene de yakın bir yerlerde olurum insallah
resimlerini paylasan herkese cok tesekkur ederiz
o kadar güzel bir motvasyon ki
sevgili arkadasım o çok güzel mutlu aile pozunda inan öyle değişik bir de bu etekli çizmeli halinle
nasıl anlatıyım satırlara dökemem şimdi
ama sanırım her bakan aynı duyguları hissetmiştir
ne mutlu ne güzel
her daim birbirinden güzel üçlü resimleriniz olur insallah
saol canım....SÜPERRR SÜPERRR ilham kaynaklarım banim azmini ayakta alkışlıyorum canımmm
uyarın için teşekkürler aslında biliorum bu tarz olayların olabileceğini de her fotoğraf yükleyişim acele acele oluyor ve uğraşamadım bundan sonra daha dikkatli olurum saol canım...aycancım maşallah canım resimler süper sporla zayıflamanın sonucu bu olsa gerek ben 65 ken falan anca böyle görünüyordum bencede hedefini 65 e geldiğinde yeniden düşün derim bide canım bizi o güzel yüzünden mahrum etmiyorsun sagol ama izlemin başına bişey gelmişti sanada gelsin istemem izlemin öncesi sonrası resimlerini almış bi site izinsiz kullanmış bide 15 gün de 15-20 kilo verdi gibi salak saçma bişeyler yazmıştı ve sanırım izlem kaldırtamamıştı o resimleri yanlış biliyorsam izlem lütfen düzelt canım sende resimlerini paylaşırken üstüne kadınlar kulübü falan yazabilirsin başka salak siteler kullanmasın diye yani sen bilirsin canım sadece böyle bişeyin canını sıkmasını istemem.
ne güzel anlatmışsın canım özetle budur..Teşekkür ediyorum Deniz.Evet inşallah yağdandır.Ölçümde "şimdi normal öncesini bilemediğimiz için hangisi gitti bilemeyiz" demişlerdi.
Canım evet evliyim ve 6,5 yaşında bir oğlum var.Zaten kilolar da daha çok doğum+kendini bırakmışlıktan geldi.Başkaları için "nasıl kendilerini böyle bırakabiliyorlar" derken ben aynısını yaptım.Önceleri de zayıf sayılmazdım,genelde 60 kilo civarıydım ama sonrası 91 e kadar dayandı.
7 yıl 85 ve üstü kilolarla gezdikten sonra diyete her zamanki gibi girdim.(Ben hep diyete başlardım ve en fazla 1 ay sonra bir bahane ile diyet biterdi,aradan 6-8 ay geçtikten sonra yine diyet başlardı.(Tabii verilenle birlikte yeni kiloların alımıyla.)12 gün sonra da tesadüfen burayı buldum ve böylece bitmeyen diyetim devam etmiş oldu.
Buradadaki arkadaşların sayesinde bu kiloları verebildim.Menüde yazılacaklar yüzünden(hangi yüzle bunları yazabilirim diye diye ) kendimi frenledim,yemedim.Zaten en başta kilolar fazla gidiyor,2-3 kilo verince daha da azimleniliyor.
Ben bir de acele etmedim,yavaş olsun ama olsun dedim.Bazen 0.2 bazen 1 bazen de 1.4, 1.6 verdim ama verdim.Sadece bir kez sabit çıktım( o da benden dolayı,yemiştim) bunun dışında az da olsa hep verdim ama diyetimi kolay kolay bozmadım.Sadece yaz tatilinde 6 haftada 3 kilo verdim,bu bile benim için başarıydı,alacam diye çok korkuyordum.
Spor yapmadım sayılır,sadece son zamanlarda yürüyüş bandında yürüyordum.Geçen hafta da spora başladım,haftada 3 gün.
Menülere ben pek yorum yapamıyorum ama elimden geldiğince yazmaya çalışayım.
Çevrem çok şaşırıyor,eşim hasta olacam diye korkuyor,okulda benden yediklerimin listesini istiyorlar,1 zeytin olmasına çok gülüyorlar.Okulda da adım yoğurtçuya çıktı.(gerçi önceden de yoğurt çok tüketirdim)Hergün okula getirilen simit- pasta-börek türü yiyeceklerden hiç yemiyorum,bunu takdirle karşılıyorlar.Uzun süredir görmediğim 2 arkadaşım beni yolda tanımadı.Sırt-bel-ayak(varis) ağrılarım çok azaldı hatta yok gibi.
Ben yağlı diye diyete başladığımdan beri kaşar peyniri yemedim,diyetisyenler ne diyor bilmiyorum:26:
Kadınbudu köfte de kızartma olduğundan cıss
Meyve hiç yok.
Ben pek menüler hakkında güzel yorum yapamıyorum,bilgi eksikliğim de var.Benim menüler de hep kafama göre gibiydi,bilemiyorum işte:26:.Umarım yanlış olmayan,işe yarar birşeyler söylemişimdir
Seke seke de olsa diyetinizi bırakmadığınız taktirde kesinlikle hedefinizei varırsınız:13:
teşekkürler....Ayşe'cim sağol canım.Ayrıca yeni resimler de harika,herzamanki gibi çok hoşsunuz.
Çıkıyorum akşama görüşmek üzere...
keten tohumunu ben sağlam bir aktardan aldım füsunun menülerinden sonra çekilmiş vermedi onlarda bozulma süresi hızzlanıyormuş 100 gr aldım 10 günü geçti daha yarısından fazlası duruyor zaten günde 1 tatlı kaşığı o da maximum...fisun Allah bagışlasın benimde 6,5 yaşında bi kızım var çok mutlu oldum kendini anlatmana seni yakından tanımayı çok istiyordum.demekki bu başarının altında önceki başarısızlıkların var hepimizin öyle sanırım dibe vurmadan yukarı sıçrayamıyoruz.diyetisyene gidiyormuydun benmi yanlış hatırlıyorum bide keten tohumu nu nerden alıyorsun son zamanlarda kuş yemi satıyorlar keten tohumu yerine gibi laflar okudum öğütülmüşmü yoksa tanemi tüketiyorsun canım soru yagmuruna tutmuş gibi oldum seni lütfen kusura bakma
canım eşim bu serüvende her zaman destek hakkını yiyemem eve abur cuburdan tutta beyaz ekmek bile almıyoruz kola cips çerez hiç bişi yok sebze ise sebze yer etse et yer..canım anneler bendeler ve bende zorlanıyorum aklıma gelio anneme bi börek açtırıyımmı ama durrrrr diyorum kendime ama çok zor yaaa
canım ne kadar güzel bak herkesler farketmiş baya bi deişmişsin demekki ben şu sizin yaptığınız diyetlerden pek anlamıyorumya kafanız karışmıyormu
canım ben gerektiği zamanlardaiçiorum bağırsak sorunu yaşamaya başladığımda gece yatmadan içiyorum cnm
cnm ayşeydideilmi çok çok tebrikler hayatım muhteşem deişim azmin ve iraden içinde ayrıca tebrik ederim bu arada merak ettim eşinin tepkisi ne oldu bu hale gelene kadar gözü alışmıştır belki ama ne dio merak ettim cnm
canım sende süpersin kendi kendine başarmışsın anladığım kadarıyla inişlerleçıkışlarla biyerlere gelmişsin
canım aktardan al istersen bide benim dr çektirme demişti keten tohumunu güvenilirbi aktarınız varsa çevrenizde ondan alabilirsin cnm
ooyyyyhhhhhh maşallah fıstık olmuşsun yaa pembe de çok yakışmış hiç öyle 70 kilo üstü gibi de durmuyosun ayrıca inceciksinnn
bende istiyom yaaa
Allah bağışlasın canım,hepsinin,bütün çocukların sağlıklı,mutlu huzurlu uzun yılları olsun...Tabii ki sorabilirsiniz,ne demek...Ayrıca sizin verdiğiniz kilolar da yabana atılacak gibi değil Nazar Nazar Nazar Diyetisyene hiç gitmedim.Keten tohumunu aktardan alıyorum,öğütülmemiş.Buzdolabında saklıyorum,öyle duymuştum.Ben de devamlı form çay içmiyorum belki keten tohumu işe yarıyordur.Arada içiyorum,sizin gibi.fisun Allah bagışlasın benimde 6,5 yaşında bi kızım var çok mutlu oldum kendini anlatmana seni yakından tanımayı çok istiyordum.demekki bu başarının altında önceki başarısızlıkların var hepimizin öyle sanırım dibe vurmadan yukarı sıçrayamıyoruz.diyetisyene gidiyormuydun benmi yanlış hatırlıyorum bide keten tohumu nu nerden alıyorsun son zamanlarda kuş yemi satıyorlar keten tohumu yerine gibi laflar okudum öğütülmüşmü yoksa tanemi tüketiyorsun canım soru yagmuruna tutmuş gibi oldum seni lütfen kusura bakma
Teşekkür ediyorumcanım sende süpersin kendi kendine başarmışsın anladığım kadarıyla inişlerleçıkışlarla biyerlere gelmişsin
Evet 9 ay az gibi duruyor ama zaten uzmanlar 1 ayda en sağlıklısı 4 kilo diyorlar.İnşallah siz de tüm kilo vermek isteyen arkadaşlar da sağlıkla hedeflerine ulaşırlar.teşekkür ederim arkadasım sağolasın
gercektne ilham verici bir hikaye başarının anahtarı devamlılık süreklilik çok çok belli
Menüm hakkında doğru şeyler söyledin
bende biliyorum iste ama mazosistlik sanırım
yani sistemli bir şekilde dikkat ettin hep temel konu yememen gerekenleri hayatından çıkarmak
9 ay gercekten bu kadar kiloyu vermek için kısa gibi gözüküyor ama bence oldukça sağlklı bir süreçten geçmişsin
bende haziran 2011 de burdaki yolculuğuma başladım
bakalım allah ömür verir degörebilirsek haziran 2012 de nerelerde olacağız
bu arada insan kilo verdikçe gercekten ünlü oluyor çevresinde :) toplumumuzun bakış açısı taktire şayan gercekten
teşekkür ederim samimi yanıtların için
füsuncum ne güzel anlatmışsın tek tek cevap vermişsin ben iş yerinde arkadaşlarıma seni hep örnek veriyorum hatta son yazını okumadan önce menülerinde asla kaşar peyniri hatırlamıyorum bizim gibi bayram doğum günü deyipte kaçamak yaptığını bilmem ramazanda bile çok ii götürdü diyordum.aşağıya bir baktım kaşar yemedim yazmışsın...menüleri koca bir liste gibi aama içeriğine baktığında bişey yok...bana çok az geliyor kuru kırmızı biber ne kadar doyurur, sabah kahvaltıların çok güzel belkide senin yaptığın doğru bu kilolar ancak böyle gidiyor olabilir...iraden süper 1 kaju demişsin tek bir kaju...1 lokma simit, 1 bisküvi...bunlar bana az geliyor demek ki midem çok geniş...yada alışmakla ilgili...önceden yediklerimi düşünüyorum birde şimdikini çok fark var ama kilo vermeye devam etmek için daha da kısmak gerekiyor belkide...seni tebrik ediyorum keşke problem olmasaydı sende önceki-sonraki resimlerini eklerdin bizde farkı görürdük...artık sen diyet değil yaşam tarzı haline getirdin darısı bize...41 kere maşallah...
Merhaba güzeller
Ayşecim çok motive edici resimler yüklüyorsun fiziğin çok orantılı maşallah güzeldin iyice güzelleştin...kaç yaş küçüldün bir anda kilolu hallerinde ne kadar yaşın olgun duruyor şimdi ise tek kelimeyle süpersin canı gönülden tebrik ediyorum seni...tayt, etek hepsi çok yakışmış birde elbiseli resmin vardı o da süper...
.
canım benim teşekkürler...
onların şansı yok yaa, 1.liğin adresi burası kaçınılmaz son
psikolojik baskı herzaman işe yarar
canım benim benimkinin aklı başına geldi bi anda hadi ora gidem hadi bura gidem saçımı bağladığım gibi çıktım makyaj yapamadım bak bugün etek giydim ilk defa okulda resimler akşama....
saol canım inşallah herşey güzel olacak 1 yıl sonra sen kendine bile inanamayacaksın.. irem face den eklesene biziiii....
kuzuuuuu hediyenein en alası bendennnn bakalım kim birinci olacak....
thanks..............
saol bebemmmmm sayenizde.....
kizlar bisi sorcam lesli 5 mil bende 10 dakika sizdede oylemi yoksa bizz eksikmi indirdik
kızlar size bişey soracagım hergün mutlaka 1 fincanda olsa form çay tüketiyormusunuzbenim aman aman bi bagırsak problemim yok ama yinede içmelimiyim kilo vermeye yardımcı olması için ben bazen haftada 1 bazende ayda 1 falan içiyorumdur günde 2 fincan yeşilçaydan başka bişey içmiyordum karar veremedim form çay içmelimiyim sizce
merhaba arkadaşlar
burda yaklaşık bir sene kilo vermek için çabaladıktan sonra pes edip 2. bebeğimi dünyaya getirdim eski arkadaşlar belki hatırlarlar beni :))
87 ile hamile kalıp 85 ile doğumdan çıktım benim için bir başarıydı bu ama ne olduysa şu 7 ay içinde oldu ve ben şimdi 95 kiloluk bir kütleye sahibim
dur demezsem 3 hanelilere ramak kaldı
beni de alın aranıza yeniden
hoşgeldinnn tabiki hatırladımm seni öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ben burçin belki hatırlarsınn....eski nickim NALCY diii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?