80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba güzeller

Ayşecim çok motive edici resimler yüklüyorsun fiziğin çok orantılı maşallah güzeldin iyice güzelleştin...kaç yaş küçüldün bir anda kilolu hallerinde ne kadar yaşın olgun duruyor şimdi ise tek kelimeyle süpersin canı gönülden tebrik ediyorum seni...tayt, etek hepsi çok yakışmış birde elbiseli resmin vardı o da süper...

İzlem canım senin basenin kaç cm..kendimle kıyaslayacağım:)bende tipik armut vucuduna sahibim...aslında bende aylar önce senin bir resmini görüp tam yandan ve önden çekinmiştim istediğim kiloya yaklaşınca tekrar çekip basenimdeki değişikliğe bakacaktım...iyi ki çekmişim:)sanırım banu resim ekleyecek birde burçin yeni resimler yükleyecek şuan sadece 3 kişi misiniz?unutmadan giydiklerini çok güzel yakıştırıyorsu basenin hiç rahatsız etmiyor...fiziğine göre giyinmesini bilmekte başarı...yarışma sonucunu çok merak ediyorum ama akşam hamburger gibi sakıncalı yiyecekler gelmeye devam ederse burçin kazanır gibi:)

Burçin'cim menülerin çok az yada bana az geliyor...Banucum üçünüzede başarılar kızlar....

sevdacım nasılsın, maşallah bu aralar ii kilo veriyorsun tebrik ederim...hiç bozmadan devam arada bize resim eklemeyi unutma...

zekiye canım tebrikler bu hafta liste başısın...aynada resmini çekmişsin hiç abarttığın gibi değil...sen kendi kendine düşünüp moralini bozma bizlere sor fıstık gibisin...

nilgün canımm allah tamamını erdirsin...inş.sonuna kadar mutlu olurlar...çok şıktın resimlerinde, bu saç rengi çok yakışmış,pantolon gömlek,elbise hepsi çok yakışmış...

arzucum az az da olsa kilolar ii gidiyor sanırım ikimizd e17 kilo verdik ama hedefini hatırlayamadım bir anda inş.hedefimize kadar ulaşırız...kendine ii bak...

deryacım liste çok güzel olmuş ellerine sağlık menülerinde çok düzenli ve güzel bakalım yeni yıla kaç kiloyla gireceğiz...

füsuncum ne güzel anlatmışsın tek tek cevap vermişsin ben iş yerinde arkadaşlarıma seni hep örnek veriyorum hatta son yazını okumadan önce menülerinde asla kaşar peyniri hatırlamıyorum bizim gibi bayram doğum günü deyipte kaçamak yaptığını bilmem ramazanda bile çok ii götürdü diyordum.aşağıya bir baktım kaşar yemedim yazmışsın...menüleri koca bir liste gibi aama içeriğine baktığında bişey yok...bana çok az geliyor kuru kırmızı biber ne kadar doyurur, sabah kahvaltıların çok güzel belkide senin yaptığın doğru bu kilolar ancak böyle gidiyor olabilir...iraden süper 1 kaju demişsin tek bir kaju...1 lokma simit, 1 bisküvi...bunlar bana az geliyor demek ki midem çok geniş...yada alışmakla ilgili...önceden yediklerimi düşünüyorum birde şimdikini çok fark var ama kilo vermeye devam etmek için daha da kısmak gerekiyor belkide...seni tebrik ediyorum keşke problem olmasaydı sende önceki-sonraki resimlerini eklerdin bizde farkı görürdük...artık sen diyet değil yaşam tarzı haline getirdin darısı bize...41 kere maşallah...

canım sende duygularını çok güzel anlatmışsın ama yolum daha uzun... ben marttan beri burdayım inişler çıkışlar oldu ama hep burdaydım..
güzel duan için teşekkürler..
evet ellerim ayaklarım her yerim küçüldü ve teyzem özellikle hiçbişi yemiom zannedio ve dertlenio bu kız hasta olcak die ama ben biliorum gayet sağlıklı beslenip zayıflıyorum...
SÜPERRR SÜPERRR ilham kaynaklarım banim azmini ayakta alkışlıyorum canımmm
saol canım....
nie hep fotoğraf yüklüom aslında biliormusunuz hedef kilosuna birkaç kilo kalmış insanlar bile jhalaaa burda ve azimle bizlere bişiler anlatmaya fikir vermeye yorum yapmaya çalışıolar bende asla burdan kopmak istemiyorum ve birilerine örnek olmak istiyorum en son kendimi bildiğim hamilelik öncesi 70 kilo olan halimdi öncesini ne zaman yaşadım ne zaman 6 lı rakamlardayım bilmiorum bile hayatım boyunca hep kilolu hep tombik olarak anıldım ve artık dur demeyi buranın sayesinde öğrendim...
uyarın için teşekkürler aslında biliorum bu tarz olayların olabileceğini de her fotoğraf yükleyişim acele acele oluyor ve uğraşamadım bundan sonra daha dikkatli olurum saol canım...
ne güzel anlatmışsın canım özetle budur..
oğluşunu da allah bağışlasın füsuncum....
Ayşe'cim sağol canım.Ayrıca yeni resimler de harika,herzamanki gibi çok hoşsunuz.
Çıkıyorum akşama görüşmek üzere...
teşekkürler....
keten tohumunu ben sağlam bir aktardan aldım füsunun menülerinden sonra çekilmiş vermedi onlarda bozulma süresi hızzlanıyormuş 100 gr aldım 10 günü geçti daha yarısından fazlası duruyor zaten günde 1 tatlı kaşığı o da maximum...
canım eşim bu serüvende her zaman destek hakkını yiyemem eve abur cuburdan tutta beyaz ekmek bile almıyoruz kola cips çerez hiç bişi yok sebze ise sebze yer etse et yer..
zaten o beden eğitimci spor hayatında hep var( fazlasıyla)
ee dengeli beslenince yıllardır 80 olan kilosu 78 e düştü...
heleki son zamanlarda daha çok hissetiriyor duygularını....
ilk tayt giydim yaa üşürsün falan demeye başladı sonra utangaç bi şekilde gülümsedi ona da tuhaf gellio açıkçası eşi giymediği şeyleri giymeye başladı...
hafiften bi panik havası bile seziom bikaç gündür...

ooyyyyhhhhhh maşallah fıstık olmuşsun yaa pembe de çok yakışmış hiç öyle 70 kilo üstü gibi de durmuyosun ayrıca inceciksinnn
bende istiyom yaaa

inşallah canım sabır ve zaman herşeyin olduğu gibi bunun da ilacı .......

100 dakika spor salonu sporumla yazmak daha bi keyifliydi daha duş bile almadım birazdan gelirim......

Allah bağışlasın canım,hepsinin,bütün çocukların sağlıklı,mutlu huzurlu uzun yılları olsun...Tabii ki sorabilirsiniz,ne demek...Ayrıca sizin verdiğiniz kilolar da yabana atılacak gibi değil Nazar Nazar Nazar Diyetisyene hiç gitmedim.Keten tohumunu aktardan alıyorum,öğütülmemiş.Buzdolabında saklıyorum,öyle duymuştum.Ben de devamlı form çay içmiyorum belki keten tohumu işe yarıyordur.Arada içiyorum,sizin gibi.
canım sende süpersin kendi kendine başarmışsın anladığım kadarıyla inişlerleçıkışlarla biyerlere gelmişsin
Teşekkür ediyorum
Evet 9 ay az gibi duruyor ama zaten uzmanlar 1 ayda en sağlıklısı 4 kilo diyorlar.İnşallah siz de tüm kilo vermek isteyen arkadaşlar da sağlıkla hedeflerine ulaşırlar.

Teşekkür ediyorum Filiz'cim.İnşallah bundan sonra da devam ettirebiliriz.Ben de çok yemek istiyorum,önceden olduğu gibi kase kase çerezler,ne severim abur-cuburu ama sonu yok.Daha doğrusu sonunda mutsuzluk,güvensizlik,huzursuzluk ve sağlıksızlık var.Şimdi biraz biraz ucundan(çatalın ucuyla )alıyorum,tadına bakıyorum yeter diyorum,önceden onu da yapmıyordum,dayanamam da yerim diye.Ama gerçekten alışılıyor sanki,canım istiyor ama kendimi frenliyorum,yine o kilolu halime dönmek istemiyorum,az mı emek verdik ayrıca...İnşallah herkes istediği kiloya kavuşur

bugünkü menüm:

sabah:
yarım dilim köy ekmegi(kızarmış)
2dilim peynir

gün boyunca:
1 sütlü türk kahvesi(orta)
1elma+1çay barsagu süt
1 mandalina

akşam:
1 tabak nohut yemegi
5-6 çatal turşu

3 yesil çay bol su
1 saat tempolu yürüyüş
bugun akşam ara yapmıyacagım yedigim nohut yemegini telafi edebilmek için

Son düzenleme:

canım benim çok saol birde 24 kasımda boynerden aldığım elbiseyle son resim gelcek ondan sonra artık 70 olunca eklerim bu ara çok şımardım birazda özleteyim kendimiii....
şaka bi yana ruhumuzda o dönemlerden kalma yaralar olsada inan sadece buranın sizlerin desteğiyle aşıyorum kendimii...
giyemem dediğim şeyleri giymek almak inanılmaz güzel bir duygu ama artık 6 lı rakamlara geçmek istiyorum hazirandan beri 80-73 arası yeterrrr...
yılbaşına inşallah en az 3 vermiş olarak girmek istiyorum....

aysecigim senin fotoları görünce bianda heycanlanıyorum ya
inanırmısın bi eski fotonu bi yeni fotonu defalarca acıyorum. baktıkca takdir ediyorum seni.
zaten cok güzelsin şimdi dahada güzel oldun ve eminimki dahada güzel olacaksın.
gerçektende kış fıstıgı oldun. hatırlıyorum sizin o muhabbetinizi. azmin daim olsun canım. demek eniştede panikleme basladı.
e haklı adam

Benim yazdıklarım pek önemsenmede yazmak ıstıyorum en azndan soru falan sormycam

Immm bugun sabah ıkı dılım kepek eklmegı ve kucuk bı peynır yedım oglen 2 tane kepekli galeta yedım ve aksam bır tabak çorba ve kcuuk bı dılım kepk ekmegı yedım acıkırsam yogurt veya forum yemegı dusunuyorum su ıcmeye calısıyorum yarım saat yurudum evdede leslıe prgramı yaptım yarım saat bakalım azimliyim suanda

utanarak söylüyorum ama facebookum yok benim :2: ne güzel eklerdik bribirimizi..

menümü yazıveriyimmmmmm

SABAH:
2 dilim kepek ekmeğine sucuklu kaşarlı tost,salatalık,domates,biber

ARA:
1 sütlü kahve
1 elma

ARA:
1 kase yoğurt,2 grissini

AKŞAM:
yeşilzeytin salatası,1 dilim ekmek sonra kızıma makarna yaptım dayanamadımmmm 2 yk makarna

ARA:
yarım nar,1 portakal

canım form çaylarda sinameki var o yüzden ben içmemeye çalışıyorum hele de bağırsak sorunun yoksa içmesen de olur bence ama içip de faydasını gören varsa bilmioyrum..

merhaba arkadaşlar
burda yaklaşık bir sene kilo vermek için çabaladıktan sonra pes edip 2. bebeğimi dünyaya getirdim eski arkadaşlar belki hatırlarlar beni :))
87 ile hamile kalıp 85 ile doğumdan çıktım benim için bir başarıydı bu ama ne olduysa şu 7 ay içinde oldu ve ben şimdi 95 kiloluk bir kütleye sahibim
dur demezsem 3 hanelilere ramak kaldı
beni de alın aranıza yeniden

hoşgeldinnn tabiki hatırladımm seni öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ben burçin belki hatırlarsınn....eski nickim NALCY diii..

aycan33 tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin
bugün buraya yazmamdaki en büyük etken sensin fotğraflarını görünce acayip motive oldum ve nden olmasın ben de yapabilirim dedim

ayrıca izlemi de untmamak lazım idolümsün kuzum :)

merhaba kızlar
ayşecim, ne desem az kalıyor süpersin canım, vücudun çok orantılı. resimlerin bize azim kaynağı oluyor. izlemin dediği gibi tam kışş fıstığı oldun

filizcim evet ikimizde aynı vermişiz. sen söyleyince baktım. hedefime 6 kilo falan kaldı canım. 68 düşünüyorum şimdilik. eğer o kiloda iyi hissetmezsem 65 e de düşebilirim.

nilgün geçmiş olsun. ben de çok kötüyüm. boğazım, acıyor. birde dilimde yara çıktı. yemek yemek, bazen konuşmaak bile işkenceye dönüşüyor:2::2:

hoşgeldinnn tabiki hatırladımm seni öncelikle bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün ben burçin belki hatırlarsınn....eski nickim NALCY diii..

hoşbuldumm
teşekkürler canım tabiki hatırlıyorum bayağı olaylı olmuştu gruba girişin :)
sen de süper kilo vermişsin canım tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…