80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

şaka bir yana buğün biraz çarşıda dolaştımm şöyle bir baktımmm dedimki ben kaybedersem en azından fikir edineyimm eldivenlere ve şapkalara baktımmm....çooooookkkk güzelll şapkalar gördümde ne hikmetse hiç kırmızı eldiven görmedimmmm....herhalll hepsi tükenmişş olsaaa gerekkkk...ama tamda bakmadım yani 4-5 magazaya geçtim sadece yoktuuuu...amam amanınnn şapkalar mükemmelllllll.....

ayşeciim benimde merak ettiğim buydu ii olmuş benim eşim kilo vermem için bana çok ısraredio ama sadece kilo ver diyo bişi yapmıyo gecenin bi yarısı acıktım bana bişiler hazırla yok efendim çocuklara çikolata falan aldırıyo karşımda yiyolar ama sen yeme böyle yemeyerek kilo verilir dio hatta bu akşam tabağıma kurufasülye aldım bu kaç kaşıktır acaba dedim listemde 5 6 kaşık yazıoduyok dio sen fazla koymuşsun dio 3 kaşığını alıo tabaktan eeee dedim açımm benim kaşığıma göre doğruuu yok efendim böle böle kilo verirmişim ama kendi yanına bi koca tabak pilavda koyduruyo ohh turşular falan ben öle kalıom sofrada neyse eşini oyüzden sordum tepkisini bn bi veriyim kiloları soracam ama ona

bu günkü menümm

sabah:1 dilim kepek ekmek 1 dilim beyaz peynir 2 çatal domates

ara :yeşil çay

öğlen:1 simit 1 bardak ayran

ara :türk kahvesi

akşam:1 tabak kurufasülye yarım kağse yoğurt 1 dilim kepek ekmek

ara :yeşil çay 3 lt tamamlamadım ama olur yatana kadar suuuuuuuuu

bi yeşil çay daha içerim

kızlar menülerime hiç yorum almıyorum iimi kötümü bi el atsanız tecrübeli bayanlarrrr

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Bir de bence kilo çizelgesi olmayanlar,onu da profillerine eklesinler,çok motive ediyor.
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
4-5 süs biberi
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 yeşil elma
Öğle:
1 dilim ekmek
1 tabak etli taze fasulye
5-6 süs biberi
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
1 yk bulgur pilavı
1/2 dilim ekmek
1 tabak yoğurtlu kırmızı kuru biber(1 çk yağ)
Ara:
meyve yiyeceğim
10 beyaz leblebi

2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

iyi akşamlar kızlarrrrr
menümü yazıp çıkıcam bütün gün ablama öğretmenler günü hediyesi aradım nette başım beynim ağrıdı

sabah:1 kepek ekmek
2 salatalık
5 zeytin
1 kk peynir

ara: 1 mandalina

öğle: corn flakes

ara: 1 elma

akşam: 2 kase çorba minicik ekmek

ben akşam hariç menüyü otomatiğe bağladım çeşitlendirsem daha mı iyi olur acaba :44::44::44:
tecrübeli bayanlar bi el atabilir misiniz bana
regl dönemim kilo veremiyom sanki normal mi hepinizi öpüyorum
yorumlarınızı bekliyorum efenim

[/B][/B]
geçmiş olsun dikkat et kendine.
çooook teşekkür ederim yine unutmamışsın beni
tuğba ben bu arada ingilizce öğretmeniydin değil mi çoook öpüyorum.
[/QUOTE]
bu tugba ben deyilim galiba baska tugba varsa parmak kaldirsin
cnm verdigin bilgiler icin cok tskkleer

cnm bende hic veremem regl döneminde bu hafta persembe son günüm bitiyo hatta ben alirim hep regl öncesi ama pirinc lapasi yapanlar varmis bakalim bende yarin yapmayi düsünüyorum etkisi oluyomus vucuttaki suyu atmak icin ins ise yarar:26:

selam kızlar,

denizim adaşım bağırsaklarında sorun yoksa kullanma form çayını. y.çay iç zaten günde 2-3 fincandan fazlası önerilmiyor herşeyin aşırısı zarar yani
ne güzel diyete rağmen bağırsak sorunu yaşamaman aman maşallah diyek:))

fisun her zaman menülerin çok güzel ve maşallahlık oluyor. 5 li rakamları görmen tesadüflerin eseri değil cnm azmin iradenin sonucu.
spor salonuna başlıyormuşsun iyi olur sıkılaşırsın baksana ayşeye çok farkediyor spor salonu sıkılaştırıyor.
bende senin gibi acaba bu kadar kilo kastanmı gitti yağdanmı gitti diye düşünüyorum. aslında vücut yağ oranı ölçtürülüyor ama kim gitcekte ölçtürcek peh:))

ugly, cnm adını bilmiyorum kusura bakma lütfen, şimdi eşin destek oluyor sözde ama destek olmak var destek olurmuş gibi yapıp moral bozmak var yani. yazdıklarını okurken ay ne güzel destek oluyor kocası diyemedim, kızın moralini bozuyor hayret bişey dedim. kızmıyorsun değilmi cnm

ayşecm meslektaşım arkadaşlarınla fotoğrafarını görünce geçen yıl görev yaptığım ilköğretim okulu geldi aklıma öğretmenler odası hep yarım kalan çaylar fotokopi sıraları off off ilköğretimde görev yapmayı seviyorum. neredenn istedim anaokulunuuu oyy ben başımı nerelere vurammmm
sporların etkisi ve vücut yapın seni 75 ten çokdaha az gösteriyor cnm. arkadaşların dediği gibi 65 gibi resmen.

bugünkü

sabah

kizarmis iki dilim ekmek
kuymak (yöresel yemek yada muhlama)
domates salatalik biber
cay

ara
1 dilim cikolata :26:

ara
1 dilim arasinda dilim peynir

aksam
iki tabak tarhana corbasi cok severim
salata bol bol
1 bucuk dilim ekmek arasi dilim peynir yine

yaptığın zaman süper yapıyorsun canım aramızda sporu en güzel yapanlardan birisin dert etme
Teşekkür ederim iremcimDaha önce kilo verdiğimde spor yapmamıştım ve gidenleri çok çabuk aldım.Aynı şeyleri yaşamamak için spora ağırlık verdim

Tülincim yine çok güzel bir menü

Maşallah maşallah maşallahh
Ayşecim pembe çok yakışmış sana ve tam bir fıstık olmuşsun
sizin böyle fotolarınızı grdükçe daha çok azimleniyorum
ve spor çok ama çok işe yaramış
çok fit duruyorsun

Bugünkü rezil menüm:

ballı,limonlu ılık su

sabah:1 dl çavdar ekmeği,1 haş yumurta,3 ceviz,1 kk light peynir,biraz maydanoz

ara:3 tane çikolatalı form bisküvi (kurstaydım yanıma meyve almayı unutmuşum)

ara:yarım haşhaşlı poğaça

ara:2 dl pastırma,bir lokma ramazan pidesi

akşam:3 yk sebzeli tavuk sote,3 yk yoğurt,1 tabak mor lahana salatası

3 lt su
3 kupa yeşil çay
2 kupa beşi biryerde

5 mil leslie,burn it up ve slim in 6 karın hareketleri 15 dk

iyi akşamlar çok alakasız ama anaokulunda ingilizce öğretmeni misiniz epeydir merak ediyorum anaokulunda ingilizce var mı diyee teşekkürlerrrrrr

Kızlarrr bugün pek geçmişi okuma fırsatım olmadı ama hepinize selamlar:))

Süpper bi haberim var bugün size, 1 kilo daha vermişimmmm sabah tartıda 87yi görünce bi mutlu oldum ki sormayın:)) hemen kilo çizelgemi değiştirip bu haberi sizlerle paylaşiyim istedim:))

Bugünkü menümü de yaziyim hemen

Sabah: 2 dilim uno denge ekmeği arası beyaz peynirli sandviçimsi bişey
Ara: malesef boş
Öğle: Tavuk sote, bol salata
Ara: 1 fincan yeşil çay, 2 kepekli galeta
Akşam: Yine tavuk sote:) Evde de tavuk sote vardı napiyim:)

Spor yapamadım henüz, birazdan pilates yaparım. İşte böyle:)

Şaka filan 10günü geçti heralde ben diyete başlayalı, çok kolay adapte oldum sizlerin sayesinde:) öpüyorum hepinizi kocaman iyi ki varsınız:)

parmak kaldırıyorummmmm o tuğba benim memnun oldum bu arada :)) çikolata da kaçmış arada benimde çok canım istiyo ama tutuyorum kendimi pööfff

Evet deniz_kum ben de aynı senin gibi düşünürdüm"asla zayıflayamam".Aslında sorun boğazını tutamak değil ,asıl sorun inanmamak.Ben de artık inanıyorum ve burada resim paylaşan ,hikayesini anlatan ,birbirine yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum.Buradaki atmosfer bana inancımı geri verdi ve beni azimlendirdi.

Ayşecim değişimini bizlerle paylaştığın için sağol,burdaki herkesin dediği gibi motivasyon kaynağı oluyor bu resimler bize.Etekli halin de taytlı halinde çooook hoş,enişte paniklemekte haklı:))),vücudun çok orantılı ben ce de 74 ten az gösteriyotsun sanırım sporun güzelliği...İnşaallah yılbaşına da istediğin kiloyla girersin.

Hoşgeldin ben Neslihan.Bebişin hayırlı olsun.

Nilgüncüm sana da geçmiş olsun canım,ılık bişeyler iyi gelir ,benim de boğazım kabardı,20 gün aradan sonra tekrar yoğun temponun etkisiyle ,sesim gidip geliyo.

Arkadaşlar ben 2 gündür aynı çıkıyorum tartıda bi yanlış mı yapıyorum acaba menüme bi bakarmısınız?

sabah------1 rafadan yumurta,1 dilim ekmek,1 parmak kalınlığında b peynir,1 fincan şekersiz yeşilçay
ara-----1 mandalina,2-3 fincan sıcak su
öğle-----1 kase yoğurt çorbası,1 dilim pide,1 adet ızgara köfte
ara----1 küçük kurabiye ,bi avuçtan az beyaz leblebi
akşam--------8 adet bakla dolması ,1 dilim ekmek

yemekten 2 saat sonra meyve yiyeceğim.

sizce nasıl gerçekten çok moralim bozuldu,daha çok başlardayım ve hızlı kilo vermem gerekirken ben yerimde sayıyorum.(((

tebriklerrr daim olsun mutluluğun gitsin bütün fazlalıklar darısı 6larla 5lerle başlayan rakamları görmeye canım :))))))

kızlar öncelikle ben 8 aydır bu işin içindeyim ancak kendimi menüleri yorumlayabilecek kadar bilgili görmüyorum ama bildigim kadar yazayım

canım menün genel olarak güzel ancak meyva yok menünde. aralarda içtigin yesilçayı(şekersizse) ara olarak görmesen (cümleye bak )yani o yesil çayın yanında 1-2 ceviz yesen sonra diger bi aranda meyva falan yesen daha iyi olur sanırım. simit yaklaşık 4 ekmek demek bunu düşünerek cok tercih etmezsen iyi olur. birde kurufasulye diyette pek tercih edilmeyen bi yemek. yani şöyle 5-6 kaşık kadar yiyebilirsin. 5-6 kaşıklık bi sulu yemek yerine tercihler daha doyurucu yemeklerden yana oluyor o acıdan ama sınırlı yedikten sonra sorun yok. benimde nohut yemegim vardı bugun uzun zamndır yemiyordum. sözde yarım porsiyon yiyecektim 1 tabagı hüplettim valla ve içim rahat degil. bunlara dikkat edersen daha iyi olur sanırım

bu otomatige baglama işi ara ara bendede oluyor. ama belli bi süre sonra sıkılıyorum. çeşitlendirmek tabiki daha iyi oluyor ama bazen bu yoruyr bizleri. şimdilik böyle rahatsan devam et. zaten sıkılacaksın degişiklik arayacaksın emin ol.
akşam çorba yerine daha doyurucu bi yemek terch etseydin keşke. dün duydum bunu ve gercektende oyle sıvı şeyler beyin tarafından daha erken acıkma saglıyormuş. tabi corba tüketebilirsin ancak bunu tek basına bi ana ogun oalrak cok tercih etme ama ben corbaylada doyuyorum dersen bilemem yada 2 kase yiyecegine 1 kase corba 1 kase salata yiyebilirsin. onun dısında meyva var corn flakes i süt ile tükettiysen sütte var bunlar güzel

Canım ben fazla tecrübeli değilim ama kahvaltın biraz zayıf geldi bana,öğlen de simit değilde 1-2 dilim ekmek yanında çorba ve sebze olsa daha sağlıklı olur(1 simit 4 dilim ekmekmiş) akşam iyi ama hiç meyve yok,salata yok bence bunlara yer vermelisin.

ilgin için çooook teşekkür ederim süt tükettim evet ama cidden çabuk çok acıktım şimdi canım bişeyler istiyo ama yemicem çok geç oldu meyve yerim olmazsa regl dönemim hiçbişey yemicektim sonra kalkıp çorba yaptım tavsiyelerini dikkate alıcam tuğba ben bu arada öpüyorummm

Sağol canım ya inş hep beraber incecik fıstık gibi olucazz:))

ayyy şuna bak ya maşallah önceki resmine göre incecik olmuşsun gerçekten nazar değmesin
basenlerin kalın görünüyor dediğin gibi ama etekli resminde belli bile olmuyorlar:)) ebru şallının selülitsavar dvd si var tamamen kalça çalıştıran pilates hareketleri, 21 gün düzenli yapınca inanılmaz faydası oluyomuş bi dene istersen canım. çünkü kilo olarak bişeyin kalmamış, belin incecik zaten:))

tebriklerrr daim olsun mutluluğun gitsin bütün fazlalıklar darısı 6larla 5lerle başlayan rakamları görmeye canım :))))))
teşekkür ederim canım ya hepimiz beraber görelim o rakamlarııı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…