80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum canım ben de Mine. Teşekkür ederim

Canım çok tecrübeli değilim ama bence sabah iyisin ancak öğlen menün zayıf,günün en fazla enerji harcandığı vakitler öğlen vakitleri o yüzden daha besleyici şeyler yemelisin bu vakitte akşam da çorbayı 2 kase içeceğine bi sebze yemeği yesen daha iyi olurmuş,salatayı eksik etmemeliyiz aslında çünkü bağırsakları acayip güzel çelıştırıyor ama ben de sürekli yapamıyırum işte böyle umarım faydalı olur.

Bence rezil değil menün İlknur,sadece poğaça ve çikoltalı bisküvi olmamış,spor da yapmışsın ne güzel

Selam canım senin adına çok sevindim ben durdum bu ara darısı bana inşaallah...

Son düzenleme:

tebrik ederim canım 10 günde 3 kilo çok güzel

Son düzenleme:
iyi akşamlar çok alakasız ama anaokulunda ingilizce öğretmeni misiniz epeydir merak ediyorum anaokulunda ingilizce var mı diyee teşekkürlerrrrrr

hayır cnm ben okul öncesi öğretmeniyim. özel anaokullarında elbette ing. öğretmenleri olabiliyor kolejlerde kesin oluyor zaten.
benim görev yaptığım anaokulu bağımsız ama devlete bağlı özel değil o nedenle bizim okulda yok.

cnm kilo vermene çok sevindim böyle böyle gidicek elveda diycez kilolara. kolay gelsin hepimize valla.

menümü yazıyım
(karbon diyeti)

sabah:
b.peynir:1
k.peynir:1
h.yumurta:0
kızarmış ekmek:8
1 salatalık:4
yeşilçay

öğleokulda alternatifim olmuyor arkadaşlar okulda ne çıkarsa o, minklerin yanında tutupda başka bişeyde yiyemem)
3 siyah zeytin:3
yarım salatalık:2

akşam:
ızgara tavuk: 0
1h.patates:20
k.ve b.peynir:2
1 bardak ayran:4
ardından y.çay
toplam: 45 puan
sabah 40 dk. yürüyüş bandı

kızlar 100 gram peynir bir kk kadarmı neye karşılık geldiğini ben bilmiyorum ama kk kadar yiyorum sınırı aşmıyım diye. birde bu diyette kaşar peynir yeme özgürlüğünü sevdim. sosis bile yiyebilicem cumaya gerçekten randıman alırsam bir hafta daha uygularım diye düşünüyorum.

74
Senin fotoğrafların beni çok motive etti.Böyle kilo verilebileceğine pek inanmazdım.
95-100 arası

Canım bu gün biraz az yememişmisin sanki.Böyle yersen acıkırsın.

hoşgeldin.Buyur gel .Burası insanı çok motive ediyor.Hele o fotoları gördükçe gaza geliyorum ben valla.

Benim listem
sabah......2dilim ekmek,kk peynir ,2 adet zeytin,
arada...elma
öğlen...1 porsiyon nohut,1 porsiyon pilav,ayran
arada...1mandalina
akşam biraz tavuketi
2-3 litre su

Bunu kırmızı harflerle yazıyorum ki belki sen ve diğer önemsenmediğini düşünen arkadaşlar artık görür !
Arkadaşlar burada yeni gelen herkese eskilerden daha çok ihtimam gösterilir çünkü motive etmek ve kendini rahat hissetmesini isteriz eskiler olarak.
Ama eğer o kişi paylaşım yapmıyor, sohbetten uzak kalıyorsa biz ne yapabiliriz? Lütfen artık kimse şu tip cümleler kurmasın.

Meldacım ayrıca geçen gün sana yazdım ama cevap alamadım, demek ki bize derken sen yeterince hassas okumuyorsun sanırım :44:

Mine hoşgeldin aramıza tekrar, ben derya

Benim listem
arada...elma
arada...1mandalina
akşam biraz tavuketi
2-3 litre su

Nohutun yanında pilav fazla olmuş bence. Ya nohutu tercih etmeliydin ya pilavı. İkisi de karbon olduğu için ağır kaçacaktır. Ama akşam sadece tavuk etiyle kapatarak telafi etmişsin. Yine de denge adına bu tip bir menüyü tercih etmemeni öneririm. :13:

Denizcim ben kendi form çayı maceramı anlatayım, zaten normalde bağırsak problemleri olan biri olarak (e o kadar abur cuburu hamur işini yersen olur tabi!) diyetin başlarında günden 2 tane içiyordum Bana göre bu zararlı çünkü içindeki bitkiler bağırsakları boşaltacak cinsten, e bu da tembelleştiriyor ve görevini unutmasına neden oluyor bağırsakların.. Yakın zamana kadar günde 1 tane illa içiyordum ama artık yavaş yavaş kurtulmaya çalışıyorum. Mesela bu hafta 2 günde 1 içtim, hatta bazen 3. Baktım zaten güzel diyet menüleri uygularsam problem olmuyor. Bence sen de çok zorlanmadığın sürece bir kaç günde bir içmeye çalış, uzun süredir kullanan biri olarak tavsiyem budur

Füsuncum kilo alırken en çok nerelerden alırsak, verirken de en çok oralardan gidermiş. Sen dengeli menülerle verdin bu kiloları o yüzden eminim yağdan gitmiştir. Kıyafet sorunu sanırım şu an topikteki herkesde var ve hedefine ulaşmayı bekliyor herkes yeni ciciler almak için :87:
Ama tabi bunca eksiği kaç zamanda tamamlarız bilemem

Sacrecim kaşar peynir çok yağlı bir peynir türü, o yüzden hiç diyete uygun değil :18: Kadınbudu köfte de kalorili baya benim bildiğim ve kızartma olduğu için pek tercih etme bence. Anca haftanın başlarında öğle yemeğini bu şekilde yiyebilirsin belki. Bir de akşam yapmadın mı orasını anlayamadım :26: Meyve ve yoğurt da koyarsan menülerine çok iyi olur.

Ayşem fuşya çok yakışmış, çok güzel ışık vermiş yüzüne, senin de ne kadar mutlu olduğun gözlerinden belli
Bence artık sadece siyah değil açık renk etekler de giyebilirsin

Son düzenleme:

Denizcim bir kk olsa olsa 25 grdır, 100 gr olduğunu hiç sanmıyorum :26:
Evet kaşar yemem özgürlüğü süper, ama bıkınca da eziyet

yok canım niye kızıyım ilgin için mutlu bile oldum arkadaşım eşime kızyorum ben ama onada yapacak bişeyim yok kızıp duruyorum biraz bencil aslında fazlasıyla bencil bi eşim var nappiiimm
canım saolasın kafa patlattı benimiçin evde meyva kalmamışta ondan yoktu bu gün gerçi dünde yememştim ama yarına eklicem meyveyideyeşil çaylar şekersiz canım fasülyede zaten 5 6 kaşık kadardı valla özlemişimde yanında pilav yememek için zor tuttum kendimi pilkavı çok severim ben simitte diyetisyen verdi hatta dedim tamamınımı die evet dedi şaşırdım ama daha ilk kez yedim bende pek tercih etmiyorum canım ilgin için teşekkürler arkadaşım

evet ya evde bişiler bitti ve ben ÇIKAMADIM AMA YARIN SABAHTAN GİDİİİM ALİİM DAHA DORUSU PAZARI KAÇIRDIM Bende marketteki sebze ve meyvaları sevmiyorum hiç almasam daha ii diyorum ama böylede aç kaldım saoll canım ilgin için teşekkürler

Bende emzüklü:) bir bayanım kızım 10 aylık..şimdiye kadar kendimi sağlıklı beslenmeye hazır hissetmemiştim ama yeteeer artık diye içimden nidalar gelmeye başladı bende en son 93 ü gördüm..çocuk olunca e birde kilo olunca çocuğada büyüdükçe yetişemiyorsun enerji düşük oluyor bu cuma iki hafta olacak başlayalı az yediğimden beri kuş gibi hafif hissediyorum kendimi..tabi daha kuş olamadım seni görünce özellikle çizme takıntım var..geçen sene çizme alamadım fermuarı yarıda kaldı ahdım var seneye alacağım..ilham oldun sağol arkadaşım:)

sebze yemiyormusun arkadaşım?
karar vermişsin ya tamamdır..
azmimiz daim olsun inşallahhh.......

Çook sevindim arkadaşım..bir de çoğu zaman öğle akşam aynı yemek yeniyor ama yanına katkıda bulunan şeyler farklı olabilir..
YOLA DEVAMM..

canım menünde ekmek çok geldi bana. sanırım bebeğin vardı dimi emzirdiğin için elbette arada galeta yiyeceksin.doymazsın çünkü.öğlen çorba yemişsin yarım kase yarım dilim ekmek sayılır.2 ekmek öğlene çok olmuş. akşamki ekmeği 1 dilim yapıp yoğurtla desteklemek daha uygun bence canım.
canım güzel sözler bizim için çok çok önemli.sende etrafını motive diyorsun çünkü. çok sevindim güzel sözler duymana.karbonda başarılar canım bende yapıcam sanırım bu gidişle.
kizlar bisi sorcam lesli 5 mil bende 10 dakika sizdede oylemi yoksa bizz eksikmi indirdik
canım benim leslinin acaba youtubedaki videolarındanmı yapıyorsun. tamamı 65 70 dk arası. tekrar bi bak canım

canım bu aralar misafirlerin çok yada sen gidiyosun sanırım:))) ehh bu gune kadar hiç yapmadın kaçamak o kadarda hakkın olsun. zaten bu dünki menün sanırım bugunkü menün çok güzeldi.sen zaten porsiyonlarını bile yarım yada 1 2 çatalla sınırlandırıyorsun maşallah.
füsuncum aynen canım. bende 68 kgda iken giydiğim kotum şimdi bol geliyor kemerle ancak giyiyorum. ben spora bağlıyorum canım yada dengeli beslenmeden sanırım
canımmmm çok çok yakışmış eteğin.maşallahhh sana canımmmm. bundan sonra etek ,elbise ,tayt sana canım. ben bide 3 arkadaş bayıldım size bu ne uyum şekerim... hırkalı ,etekli,çizmeli ,boğazlı badiliiiii
canım uyarın için saol. işin bu boyutuda var demekki .. teşekkürlerrrr
canım önemsenmemek ne demek.olurmu hiç. bazen menüler güzel oluncada yorum yazmıyoruz.ama bu okunmadı anlamına gelmez. hatta bazen yazdıklarımıza cvp bile alamayabiliyoruz çünkü hızlı okuyoruz, vaktimiz olmuyor falan. yoksa burada amaç hep aynııı. menünüde belki liste halinde yazmadıgın için farkedilmiyo olabilir. bence bugunkü menün çok çok az. sabah ekmek ve peynirin yanına dom.salatalık ve 1 2 zeytin olabilirdi. öğlen zaten yok gibi.ara öğünün , meyven salatan hiç yok canım.maşallah sporun güzel ama menün eksik kalmış.
merhaba canım hoşgeldin ben tülin. bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah. 3 hanelere gelmeden aramıza gelmen çok çok iyi olmuş canımmm.
merhaba kızlar

nilgün geçmiş olsun. ben de çok kötüyüm. boğazım, acıyor. birde dilimde yara çıktı. yemek yemek, bazen konuşmaak bile işkenceye dönüşüyor:2::2:

canım çok çok geçmiş olsun. havalar iyice soğudu dikkat etmemiz lazım çok. Rabbim şifa versin.

canımmm ah bu eşler zaten destek olmayı önümüzden almak gibi düşünüyorlar. aslında yanlış bi tutum bencede. menündeki simit 4 dilim ekmek canım.aralarındada yeşilçay yanına kuru incir kayısı yada meyve yeseydin canım
canım akşamki 2 kase çorba 2 dilim ekmek demek. 1 kase çorba bol salata yada 1 kase sebze daha iyi olurdu bence.regl dönemindede artı bile çıkıyoruz canım
canım menün çokda kötü değil. aradakiler çok olmuş. ama akşam toplamışsın.öğlen yapmadıgın için kaçamaklar olmuş.yarın dengelersin canım
oohh oohhh 1 kg daha maşaalllaaahhhhhh
canım sadece kurabiye fazla olmuş , eh margarin falan vardır.bakla dolmasını bilmiyorum çokmu pirinçli.yorum yapamıycam canımmm
Benim listem
arada...elma
arada...1mandalina
akşam biraz tavuketi
2-3 litre su

canım 1 tabak pilav ne kadardır bilmiyorum ama 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek dikkat et canım.akşamda sadece tavuk eti değilde salatada olsaydı keşkeee

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kase k-flakes , 2 bardak süt , tarçın çayı

Öğle

2 dilim uno tam buğday , krem peynir , 1 dilim salam

Ara

2 mandalina

Akşam

1 kalçalı tavuk but haşlama, 3 kornişon turşu , kıvırcık salata , yeşil çay

2.5 litre su

Spor : yok

Kızlar menülerin rutine bağlanma muhabbeti dönmüş, ben bu konuda başı çekerim sanırım
Ama sıkılmadığım ve sağlıklı olduğu sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. Bir de füsunun menülerine baktım kalabalık gibi görünüyor ama minik minik yiyor yani metabolizmasını boş bırakmıyor hep çalıştırıyor. Belki de başarısını buna borçlu, ben de önümüzdeki hafta böyle bir beslenme düzenine geçmeyi düşünüyorum bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…