- 6 Temmuz 2009
- 1.079
- 62
- 318
Evet deniz_kum ben de aynı senin gibi düşünürdüm"asla zayıflayamam".Aslında sorun boğazını tutamak değil ,asıl sorun inanmamak.Ben de artık inanıyorum ve burada resim paylaşan ,hikayesini anlatan ,birbirine yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum.Buradaki atmosfer bana inancımı geri verdi ve beni azimlendirdi.
Ayşecim değişimini bizlerle paylaştığın için sağol,burdaki herkesin dediği gibi motivasyon kaynağı oluyor bu resimler bize.Etekli halin de taytlı halinde çooook hoş,enişte paniklemekte haklı:))),vücudun çok orantılı ben ce de 74 ten az gösteriyotsun sanırım sporun güzelliği...İnşaallah yılbaşına da istediğin kiloyla girersin.
Hoşgeldin ben Neslihan.Bebişin hayırlı olsun.
Nilgüncüm sana da geçmiş olsun canım,ılık bişeyler iyi gelir ,benim de boğazım kabardı,20 gün aradan sonra tekrar yoğun temponun etkisiyle ,sesim gidip geliyo.
Arkadaşlar ben 2 gündür aynı çıkıyorum tartıda bi yanlış mı yapıyorum acaba menüme bi bakarmısınız?
sabah------1 rafadan yumurta,1 dilim ekmek,1 parmak kalınlığında b peynir,1 fincan şekersiz yeşilçay
ara-----1 mandalina,2-3 fincan sıcak su
öğle-----1 kase yoğurt çorbası,1 dilim pide,1 adet ızgara köfte
ara----1 küçük kurabiye,bi avuçtan az beyaz leblebi
akşam--------8 adet bakla dolması ,1 dilim ekmek
yemekten 2 saat sonra meyve yiyeceğim.
sizce nasıl gerçekten çok moralim bozuldu,daha çok başlardayım ve hızlı kilo vermem gerekirken ben yerimde sayıyorum.(((
hoşbuldum canım ben de Mine. Teşekkür ederim
iyi akşamlar kızlarrrrr
menümü yazıp çıkıcam bütün gün ablama öğretmenler günü hediyesi aradım nette başım beynim ağrıdı
sabah:1 kepek ekmek
2 salatalık
5 zeytin
1 kk peynir
ara: 1 mandalina
öğle: corn flakes
ara: 1 elma
akşam: 2 kase çorba minicik ekmek
ben akşam hariç menüyü otomatiğe bağladım çeşitlendirsem daha mı iyi olur acaba :44::44::44:
tecrübeli bayanlar bi el atabilir misiniz bana
regl dönemim kilo veremiyom sanki normal mi hepinizi öpüyorum
yorumlarınızı bekliyorum efenim
Bugünkü rezil menüm:
ballı,limonlu ılık su
sabah:1 dl çavdar ekmeği,1 haş yumurta,3 ceviz,1 kk light peynir,biraz maydanoz
ara:3 tane çikolatalı form bisküvi (kurstaydım yanıma meyve almayı unutmuşum)
ara:yarım haşhaşlı poğaça
ara:2 dl pastırma,bir lokma ramazan pidesi
akşam:3 yk sebzeli tavuk sote,3 yk yoğurt,1 tabak mor lahana salatası
3 lt su
3 kupa yeşil çay
2 kupa beşi biryerde
5 mil leslie,burn it up ve slim in 6 karın hareketleri 15 dk
Kızlarrr bugün pek geçmişi okuma fırsatım olmadı ama hepinize selamlar:))
Süpper bi haberim var bugün size, 1 kilo daha vermişimmmmsabah tartıda 87yi görünce bi mutlu oldum ki sormayın:)) hemen kilo çizelgemi değiştirip bu haberi sizlerle paylaşiyim istedim:))
Bugünkü menümü de yaziyim hemen
Sabah: 2 dilim uno denge ekmeği arası beyaz peynirli sandviçimsi bişey
Ara: malesef boş
Öğle: Tavuk sote, bol salata
Ara: 1 fincan yeşil çay, 2 kepekli galeta
Akşam: Yine tavuk sote:) Evde de tavuk sote vardı napiyim:)
Spor yapamadım henüz, birazdan pilates yaparım. İşte böyle:)
Şaka filan 10günü geçti heralde ben diyete başlayalı, çok kolay adapte oldum sizlerin sayesinde:) öpüyorum hepinizi kocaman iyi ki varsınız:)
benden de bi hoşgeldin o zaman:)) bebişini de allah bağışlasın:))
Süpper bi haberim var bugün size, 1 kilo daha vermişimmmmsabah tartıda 87yi görünce bi mutlu oldum ki sormayın:)) hemen kilo çizelgemi değiştirip bu haberi sizlerle paylaşiyim istedim:))
Şaka filan 10günü geçti heralde ben diyete başlayalı, çok kolay adapte oldum sizlerin sayesinde:) öpüyorum hepinizi kocaman iyi ki varsınız:)
Canım çok tecrübeli değilim ama bence sabah iyisin ancak öğlen menün zayıf,günün en fazla enerji harcandığı vakitler öğlen vakitleri o yüzden daha besleyici şeyler yemelisin bu vakitte akşam da çorbayı 2 kase içeceğine bi sebze yemeği yesen daha iyi olurmuş,salatayı eksik etmemeliyiz aslında çünkü bağırsakları acayip güzel çelıştırıyor ama ben de sürekli yapamıyırumişte böyle umarım faydalı olur.
ya ben bi tuhafım yiyince herşeyi yerim yemeyince bütün gün tek lokma yemem 1-2 ay önce 77 lerde falandım okul başladığından beri eşimi okula gönderdikten sonra o eve gelene kadar yani 5 e kadar falan ne yiyordum ne içiyordum akşam tıka basa doyunca da aldım kiloları daha dikkat edicem lütfen yorumda bulun teşekkür ederim ilgine
iyi akşamlar çok alakasız ama anaokulunda ingilizce öğretmeni misiniz epeydir merak ediyorum anaokulunda ingilizce var mı diyee teşekkürlerrrrrr
Canım bu gün biraz az yememişmisin sanki.Böyle yersen acıkırsın.Benim yazdıklarım pek önemsenmede yazmak ıstıyorum en azndan soru falan sormycam
Immm bugun sabah ıkı dılım kepek eklmegı ve kucuk bı peynır yedım oglen 2 tane kepekli galeta yedım ve aksam bır tabak çorba ve kcuuk bı dılım kepk ekmegı yedım acıkırsam yogurt veya forum yemegı dusunuyorum su ıcmeye calısıyorum yarım saat yurudum evdede leslıe prgramı yaptım yarım saat bakalım azimliyim suanda
merhaba arkadaşlar
burda yaklaşık bir sene kilo vermek için çabaladıktan sonra pes edip 2. bebeğimi dünyaya getirdim eski arkadaşlar belki hatırlarlar beni :))
87 ile hamile kalıp 85 ile doğumdan çıktım benim için bir başarıydı bu ama ne olduysa şu 7 ay içinde oldu ve ben şimdi 95 kiloluk bir kütleye sahibim
dur demezsem 3 hanelilere ramak kaldı
beni de alın aranıza yeniden
Benim yazdıklarım pek önemsenmede yazmak ıstıyorum en azndan soru falan sormycam
Immm bugun sabah ıkı dılım kepek eklmegı ve kucuk bı peynır yedım oglen 2 tane kepekli galeta yedım ve aksam bır tabak çorba ve kcuuk bı dılım kepk ekmegı yedım acıkırsam yogurt veya forum yemegı dusunuyorum su ıcmeye calısıyorum yarım saat yurudum evdede leslıe prgramı yaptım yarım saat bakalım azimliyim suanda
merhaba arkadaşlar
burda yaklaşık bir sene kilo vermek için çabaladıktan sonra pes edip 2. bebeğimi dünyaya getirdim eski arkadaşlar belki hatırlarlar beni :))
87 ile hamile kalıp 85 ile doğumdan çıktım benim için bir başarıydı bu ama ne olduysa şu 7 ay içinde oldu ve ben şimdi 95 kiloluk bir kütleye sahibim
Benim listem
sabah......2dilim ekmek,kk peynir ,2 adet zeytin,
arada...elma
öğlen...1 porsiyon nohut,1 porsiyon pilav,ayran
arada...1mandalina
akşam biraz tavuketi
2-3 litre su
kızlar 100 gram peynir bir kk kadarmı neye karşılık geldiğini ben bilmiyorum ama kk kadar yiyorum sınırı aşmıyım diye. birde bu diyette kaşar peynir yeme özgürlüğünü sevdim. sosis bile yiyebilicem cumaya gerçekten randıman alırsam bir hafta daha uygularım diye düşünüyorum.
canım bu gün biraz az yememişmisin sanki.böyle yersen acıkırsın.
Hoşgeldin.buyur gel .burası insanı çok motive ediyor.hele o fotoları gördükçe gaza geliyorum ben valla.
yok canım niye kızıyım ilgin için mutlu bile oldum arkadaşım eşime kızyorum ben ama onada yapacak bişeyim yok kızıp duruyorum biraz bencil aslında fazlasıyla bencil bi eşim var nappiiimmselam kızlar,
denizim adaşım bağırsaklarında sorun yoksa kullanma form çayını. y.çay iç zaten günde 2-3 fincandan fazlası önerilmiyor herşeyin aşırısı zarar yani
ne güzel diyete rağmen bağırsak sorunu yaşamaman aman maşallah diyek:))
fisun her zaman menülerin çok güzel ve maşallahlık oluyor. 5 li rakamları görmen tesadüflerin eseri değil cnm azmin iradenin sonucu.
spor salonuna başlıyormuşsun iyi olur sıkılaşırsın baksana ayşeye çok farkediyor spor salonu sıkılaştırıyor.
bende senin gibi acaba bu kadar kilo kastanmı gitti yağdanmı gitti diye düşünüyorum. aslında vücut yağ oranı ölçtürülüyor ama kim gitcekte ölçtürcek peh:))
ugly, cnm adını bilmiyorum kusura bakma lütfen, şimdi eşin destek oluyor sözde ama destek olmak var destek olurmuş gibi yapıp moral bozmak var yani. yazdıklarını okurken ay ne güzel destek oluyor kocası diyemedim, kızın moralini bozuyor hayret bişey dedim. kızmıyorsun değilmi cnm
ayşecm meslektaşım arkadaşlarınla fotoğrafarını görünce geçen yıl görev yaptığım ilköğretim okulu geldi aklıma öğretmenler odası hep yarım kalan çaylar fotokopi sıraları off off ilköğretimde görev yapmayı seviyorum. neredenn istedim anaokulunuuu oyy ben başımı nerelere vurammmm
sporların etkisi ve vücut yapın seni 75 ten çokdaha az gösteriyor cnm. arkadaşların dediği gibi 65 gibi resmen.
canım saolasın kafa patlattı benimiçin evde meyva kalmamışta ondan yoktu bu gün gerçi dünde yememştim ama yarına eklicem meyveyideyeşil çaylar şekersiz canım fasülyede zaten 5 6 kaşık kadardı valla özlemişimde yanında pilav yememek için zor tuttum kendimi pilkavı çok severim ben simitte diyetisyen verdi hatta dedim tamamınımı die evet dedi şaşırdım ama daha ilk kez yedim bende pek tercih etmiyorum canım ilgin için teşekkürler arkadaşımkızlar öncelikle ben 8 aydır bu işin içindeyim ancak kendimi menüleri yorumlayabilecek kadar bilgili görmüyorum ama bildigim kadar yazayım
canım menün genel olarak güzel ancak meyva yok menünde. aralarda içtigin yesilçayı(şekersizse) ara olarak görmesen (cümleye bak)yani o yesil çayın yanında 1-2 ceviz yesen sonra diger bi aranda meyva falan yesen daha iyi olur sanırım. simit yaklaşık 4 ekmek demek bunu düşünerek cok tercih etmezsen iyi olur. birde kurufasulye diyette pek tercih edilmeyen bi yemek. yani şöyle 5-6 kaşık kadar yiyebilirsin. 5-6 kaşıklık bi sulu yemek yerine tercihler daha doyurucu yemeklerden yana oluyor o acıdan ama sınırlı yedikten sonra sorun yok. benimde nohut yemegim vardı bugun uzun zamndır yemiyordum. sözde yarım porsiyon yiyecektim 1 tabagı hüplettim valla ve içim rahat degil. bunlara dikkat edersen daha iyi olur sanırım
bu otomatige baglama işi ara ara bendede oluyor. ama belli bi süre sonra sıkılıyorum. çeşitlendirmek tabiki daha iyi oluyor ama bazen bu yoruyr bizleri. şimdilik böyle rahatsan devam et. zaten sıkılacaksın degişiklik arayacaksın emin ol.
akşam çorba yerine daha doyurucu bi yemek terch etseydin keşke. dün duydum bunu ve gercektende oyle sıvı şeyler beyin tarafından daha erken acıkma saglıyormuş. tabi corba tüketebilirsin ancak bunu tek basına bi ana ogun oalrak cok tercih etme ama ben corbaylada doyuyorum dersen bilemem yada 2 kase yiyecegine 1 kase corba 1 kase salata yiyebilirsin. onun dısında meyva var corn flakes i süt ile tükettiysen sütte var bunlar güzel
Canım ben fazla tecrübeli değilim ama kahvaltın biraz zayıf geldi bana,öğlen de simit değilde 1-2 dilim ekmek yanında çorba ve sebze olsa daha sağlıklı olur(1 simit 4 dilim ekmekmiş) akşam iyi ama hiç meyve yok,salata yok bence bunlara yer vermelisin.
Benim yazdıklarım pek önemsenmede yazmak ıstıyorum en azndan soru falan sormycam
canım menünde ekmek çok geldi bana. sanırım bebeğin vardı dimi emzirdiğin için elbette arada galeta yiyeceksin.doymazsın çünkü.öğlen çorba yemişsin yarım kase yarım dilim ekmek sayılır.2 ekmek öğlene çok olmuş. akşamki ekmeği 1 dilim yapıp yoğurtla desteklemek daha uygun bence canım.sabah
2 dilim tam tahıl ekmek
1 tanecik sosis
kk peynir
ara: 2 grissini-elma
öğlen
2 dilim tam tahıl ekmek
karnıbahar yemeği
yarım kase çorba
ara: 3tane badem-3 tane kuru kayısı
akşam
2 dlim tahıl ekmek
yine karnıbahar yemeği
salata
meyve
canım güzel sözler bizim için çok çok önemli.sende etrafını motive diyorsun çünkü. çok sevindim güzel sözler duymana.karbonda başarılar canım bende yapıcam sanırım bu gidişle.günaydın güzeller,
kızlar dünden bahsediyim size, sınıfa bir velim geldi hocam siz nekadar çok kilo verdiniz falan dedi uzun zamandır dikkat ediyorum dedimokullar açıldığından bu yana çok farketti valla bravo dedi kadın:)) oda biraz topluydu.
sonra akşama arkadaşım geldi beni enson ramazanda görmüştü dediki şuan şoktayım resmen gaza geldim (80 üstü oda) kendimden hiç umudum yoktu ama şimdi seni görünce çok gaza geldim falan dedi bende başlıycam dedi. demem o ki aslında kilolu olduğum dönemde bendede asla zayıflayamıycam gibi geliyordu benim kaderimmiş gibi geliyordu ondada öyle ve benim zayıfladığımı görünce diyet yapmaya karar verdi çünkü bakış açısı değişti , etrafımızdaki insanların bundan etkilenmesi çok hoş aslında.
kızlar dün karbon diyetine başladım bu ikinci günüm dünden beri okadar çok su içtimki zaten yazıyordu ağız kuruluğu olabilir falan diye deli gibi su içiyorum dünki menümü puanlarıyla beraber yazıyım. deryacım 40 puan demiş ben kk de 50 diye okudum ama etkili olmazsa 40 a indiririm diyorum.
sabah
b.peynir 1
k.peynir 1
domates 6
salatalık 4
h.yumurta 0
öğle
okulda öğlen kek vardı tabi ağzıma koymadım ama zeytin yedim.
4 y.zeytin 1
akşam:
tavuk ızgara yağsız 0
h.patates 20
havuç-mısır-marul salata yağsız toplam 12
toplam:45 puan
sabah yarım saat yürüyüş bandı.
bakalım bugün kaç puan olucak.
canım benim leslinin acaba youtubedaki videolarındanmı yapıyorsun. tamamı 65 70 dk arası. tekrar bi bak canımkizlar bisi sorcam lesli 5 mil bende 10 dakika sizdede oylemi yoksa bizz eksikmi indirdik
canım bu aralar misafirlerin çok yada sen gidiyosun sanırım:))) ehh bu gune kadar hiç yapmadın kaçamak o kadarda hakkın olsun. zaten bu dünki menün sanırım bugunkü menün çok güzeldi.sen zaten porsiyonlarını bile yarım yada 1 2 çatalla sınırlandırıyorsun maşallah.Önce dünkü menümü yazayım,bugünlerde malesef pek menüye benzer birşey yok,değişmeyen tek öğün kahvaltı ama neyyyyyse
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
1 yeşl zeytin
3-5 süs biberi
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
3 lokma peynir-ekmek-süs biberi turşusu
Öğle:
Kuru kırmızı biber (1 çk zeytinyağ)
5-6 yk süzme yoğurt
1 dilim ekmek
Ara:
1/2 dilim peynirli börek
2 çatal cheesecake
3 yk kuskus salatası-yoğurtlu
3 kornişon turşu
Akşam:
Kuru kırmızı biber (1 çk zeytinyağ)
3-4 yk süzme yoğurt
Ara:
1 avuç beyaz leblebi
1/2 ayva
1/2 elma
1,5 lt su
şekersiz çaylar
70 dk spor
füsuncum aynen canım. bende 68 kgda iken giydiğim kotum şimdi bol geliyor kemerle ancak giyiyorum. ben spora bağlıyorum canım yada dengeli beslenmeden sanırımBenim de bir sorum var,sizde de öyle oldu mu?Ben daha önceki kiloma geldiğim halde,o kilodaki kıyafetlerim bayağı bol oluyor ki spora yeni başladım yani sıkılaşma falan da daha olmamıştır.Özellikle bacak ve basen gitmiş ki benim en kilolu yerlerimdi.Kaslar mı yoksa yağlar mı gitmiştir?Daha önce ölçüm de olmadığı için salondaki ölçümde birşey diyemediler.
canımmmm çok çok yakışmış eteğin.maşallahhh sana canımmmm. bundan sonra etek ,elbise ,tayt sana canım. ben bide 3 arkadaş bayıldım size bu ne uyum şekerim... hırkalı ,etekli,çizmeli ,boğazlı badiliiiii
canım uyarın için saol. işin bu boyutuda var demekki .. teşekkürlerrrraycancım maşallah canım resimler süper sporla zayıflamanın sonucu bu olsa gerek ben 65 ken falan anca böyle görünüyordum bencede hedefini 65 e geldiğinde yeniden düşün derim bide canım bizi o güzel yüzünden mahrum etmiyorsun sagol ama izlemin başına bişey gelmişti sanada gelsin istemem izlemin öncesi sonrası resimlerini almış bi site izinsiz kullanmış bide 15 gün de 15-20 kilo verdi gibi salak saçma bişeyler yazmıştı ve sanırım izlem kaldırtamamıştı o resimleri yanlış biliyorsam izlem lütfen düzelt canım sende resimlerini paylaşırken üstüne kadınlar kulübü falan yazabilirsin başka salak siteler kullanmasın diye yani sen bilirsin canım sadece böyle bişeyin canını sıkmasını istemem.
canım önemsenmemek ne demek.olurmu hiç. bazen menüler güzel oluncada yorum yazmıyoruz.ama bu okunmadı anlamına gelmez. hatta bazen yazdıklarımıza cvp bile alamayabiliyoruz çünkü hızlı okuyoruz, vaktimiz olmuyor falan. yoksa burada amaç hep aynııı. menünüde belki liste halinde yazmadıgın için farkedilmiyo olabilir. bence bugunkü menün çok çok az. sabah ekmek ve peynirin yanına dom.salatalık ve 1 2 zeytin olabilirdi. öğlen zaten yok gibi.ara öğünün , meyven salatan hiç yok canım.maşallah sporun güzel ama menün eksik kalmış.Benim yazdıklarım pek önemsenmede yazmak ıstıyorum en azndan soru falan sormycam
merhaba canım hoşgeldin ben tülin. bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah. 3 hanelere gelmeden aramıza gelmen çok çok iyi olmuş canımmm.merhaba arkadaşlar
canım çok çok geçmiş olsun. havalar iyice soğudu dikkat etmemiz lazım çok. Rabbim şifa versin.merhaba kızlar
nilgün geçmiş olsun. ben de çok kötüyüm. boğazım, acıyor. birde dilimde yara çıktı. yemek yemek, bazen konuşmaak bile işkenceye dönüşüyor:2::2:
ayşeciim benimde merak ettiğim buydu ii olmuş benim eşim kilo vermem için bana çok ısraredio ama sadece kilo ver diyo bişi yapmıyo gecenin bi yarısı acıktım bana bişiler hazırla yok efendim çocuklara çikolata falan aldırıyo karşımda yiyolar ama sen yeme böyle yemeyerek kilo verilir dio hatta bu akşam tabağıma kurufasülye aldım bu kaç kaşıktır acaba dedim listemde 5 6 kaşık yazıoduyok dio sen fazla koymuşsun dio 3 kaşığını alıo tabaktan eeee dedim açımm benim kaşığıma göre doğruuu yok efendim böle böle kilo verirmişim ama kendi yanına bi koca tabak pilavda koyduruyo ohh turşular falan ben öle kalıom sofrada neyse eşini oyüzden sordum tepkisini bn bi veriyim kiloları soracam ama ona
canımmm ah bu eşler zaten destek olmayı önümüzden almak gibi düşünüyorlar. aslında yanlış bi tutum bencede. menündeki simit 4 dilim ekmek canım.aralarındada yeşilçay yanına kuru incir kayısı yada meyve yeseydin canımbu günkü menümm
sabah:1 dilim kepek ekmek 1 dilim beyaz peynir 2 çatal domates
ara :yeşil çay
öğlen:1 simit 1 bardak ayran
ara :türk kahvesi
akşam:1 tabak kurufasülye yarım kağse yoğurt 1 dilim kepek ekmek
ara :yeşil çay 3 lt tamamlamadım ama olur yatana kadar suuuuuuuuu
bi yeşil çay daha içerim
kızlar menülerime hiç yorum almıyorum iimi kötümü bi el atsanız tecrübeli bayanlarrrr
canım akşamki 2 kase çorba 2 dilim ekmek demek. 1 kase çorba bol salata yada 1 kase sebze daha iyi olurdu bence.regl dönemindede artı bile çıkıyoruz canımiyi akşamlar kızlarrrrr
menümü yazıp çıkıcam bütün gün ablama öğretmenler günü hediyesi aradım nette başım beynim ağrıdı
sabah:1 kepek ekmek
2 salatalık
5 zeytin
1 kk peynir
ara: 1 mandalina
öğle: corn flakes
ara: 1 elma
akşam: 2 kase çorba minicik ekmek
ben akşam hariç menüyü otomatiğe bağladım çeşitlendirsem daha mı iyi olur acaba :44::44::44:
tecrübeli bayanlar bi el atabilir misiniz bana
regl dönemim kilo veremiyom sanki normal mi hepinizi öpüyorum
yorumlarınızı bekliyorum efenim
canım menün çokda kötü değil. aradakiler çok olmuş. ama akşam toplamışsın.öğlen yapmadıgın için kaçamaklar olmuş.yarın dengelersin canımBugünkü rezil menüm:
ballı,limonlu ılık su
sabah:1 dl çavdar ekmeği,1 haş yumurta,3 ceviz,1 kk light peynir,biraz maydanoz
ara:3 tane çikolatalı form bisküvi (kurstaydım yanıma meyve almayı unutmuşum)
ara:yarım haşhaşlı poğaça
ara:2 dl pastırma,bir lokma ramazan pidesi
akşam:3 yk sebzeli tavuk sote,3 yk yoğurt,1 tabak mor lahana salatası
3 lt su
3 kupa yeşil çay
2 kupa beşi biryerde
5 mil leslie,burn it up ve slim in 6 karın hareketleri 15 dk
oohh oohhh 1 kg daha maşaalllaaahhhhhhKızlarrr bugün pek geçmişi okuma fırsatım olmadı ama hepinize selamlar:))
canım sadece kurabiye fazla olmuş , eh margarin falan vardır.bakla dolmasını bilmiyorum çokmu pirinçli.yorum yapamıycam canımmmEvet deniz_kum ben de aynı senin gibi düşünürdüm"asla zayıflayamam".Aslında sorun boğazını tutamak değil ,asıl sorun inanmamak.Ben de artık inanıyorum ve burada resim paylaşan ,hikayesini anlatan ,birbirine yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum.Buradaki atmosfer bana inancımı geri verdi ve beni azimlendirdi.
sabah------1 rafadan yumurta,1 dilim ekmek,1 parmak kalınlığında b peynir,1 fincan şekersiz yeşilçay
ara-----1 mandalina,2-3 fincan sıcak su
öğle-----1 kase yoğurt çorbası,1 dilim pide,1 adet ızgara köfte
ara----1 küçük kurabiye,bi avuçtan az beyaz leblebi
akşam--------8 adet bakla dolması ,1 dilim ekmek
yemekten 2 saat sonra meyve yiyeceğim.
sizce nasıl gerçekten çok moralim bozuldu,daha çok başlardayım ve hızlı kilo vermem gerekirken ben yerimde sayıyorum.(((
Benim listem
sabah......2dilim ekmek,kk peynir ,2 adet zeytin,
arada...elma
öğlen...1 porsiyon nohut,1 porsiyon pilav,ayran
arada...1mandalina
akşam biraz tavuketi
2-3 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?