canım menünde ekmek çok geldi bana. sanırım bebeğin vardı dimi emzirdiğin için elbette arada galeta yiyeceksin.doymazsın çünkü.öğlen çorba yemişsin yarım kase yarım dilim ekmek sayılır.2 ekmek öğlene çok olmuş. akşamki ekmeği 1 dilim yapıp yoğurtla desteklemek daha uygun bence canım.
canım güzel sözler bizim için çok çok önemli.sende etrafını motive diyorsun çünkü. çok sevindim güzel sözler duymana.karbonda başarılar canım bende yapıcam sanırım bu gidişle.
canım benim leslinin acaba youtubedaki videolarındanmı yapıyorsun. tamamı 65 70 dk arası. tekrar bi bak canım
canım bu aralar misafirlerin çok yada sen gidiyosun sanırım:))) ehh bu gune kadar hiç yapmadın kaçamak o kadarda hakkın olsun. zaten bu dünki menün sanırım bugunkü menün çok güzeldi.sen zaten porsiyonlarını bile yarım yada 1 2 çatalla sınırlandırıyorsun maşallah.
füsuncum aynen canım. bende 68 kgda iken giydiğim kotum şimdi bol geliyor kemerle ancak giyiyorum. ben spora bağlıyorum canım yada dengeli beslenmeden sanırım
canımmmm çok çok yakışmış eteğin.maşallahhh sana canımmmm. bundan sonra etek ,elbise ,tayt sana canım. ben bide 3 arkadaş bayıldım size bu ne uyum şekerim... hırkalı ,etekli,çizmeli ,boğazlı badiliiiii
canım uyarın için saol. işin bu boyutuda var demekki .. teşekkürlerrrr
canım önemsenmemek ne demek.olurmu hiç. bazen menüler güzel oluncada yorum yazmıyoruz.ama bu okunmadı anlamına gelmez. hatta bazen yazdıklarımıza cvp bile alamayabiliyoruz çünkü hızlı okuyoruz, vaktimiz olmuyor falan. yoksa burada amaç hep aynııı. menünüde belki liste halinde yazmadıgın için farkedilmiyo olabilir. bence bugunkü menün çok çok az. sabah ekmek ve peynirin yanına dom.salatalık ve 1 2 zeytin olabilirdi. öğlen zaten yok gibi.ara öğünün , meyven salatan hiç yok canım.maşallah sporun güzel ama menün eksik kalmış.
merhaba canım hoşgeldin ben tülin. bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah. 3 hanelere gelmeden aramıza gelmen çok çok iyi olmuş canımmm.
canım çok çok geçmiş olsun. havalar iyice soğudu dikkat etmemiz lazım çok. Rabbim şifa versin.
canımmm ah bu eşler zaten destek olmayı önümüzden almak gibi düşünüyorlar. aslında yanlış bi tutum bencede. menündeki simit 4 dilim ekmek canım.aralarındada yeşilçay yanına kuru incir kayısı yada meyve yeseydin canım
canım akşamki 2 kase çorba 2 dilim ekmek demek. 1 kase çorba bol salata yada 1 kase sebze daha iyi olurdu bence.regl dönemindede artı bile çıkıyoruz canım
canım menün çokda kötü değil. aradakiler çok olmuş. ama akşam toplamışsın.öğlen yapmadıgın için kaçamaklar olmuş.yarın dengelersin canım
oohh oohhh 1 kg daha maşaalllaaahhhhhh
canım sadece kurabiye fazla olmuş , eh margarin falan vardır.bakla dolmasını bilmiyorum çokmu pirinçli.yorum yapamıycam canımmm
canım 1 tabak pilav ne kadardır bilmiyorum ama 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek dikkat et canım.akşamda sadece tavuk eti değilde salatada olsaydı keşkeee
aaaaa bende smiley çıkmış:))) neye basınca çıkıyo bunlar acep bi kontrol yapıcamveee benim bugunkü bi saçma menüm:
sabah 51 kepekli ekmek / az peynir / 1 kupa çay (teyzemi havaalanına götürmeden önce)
sabah: 71 kepekli ekmek/ az peynir / 1 zeytin / 1 kupa çay (eve geldim eşimle yedim)
sabah:11.00 : 1 kepekli ekmek/dom.sal /az peynir/ domates sos/1 kupa çay( annemle yedim)
öğle: 5 yk kısır /3 bardak çay / 1 tuzlu - 1 tatlı kurabiye ( gezmedeydim)
akşam: 1 kase mercimek çorba / 1 köfte / salata
ara : 1 türk kahvesi
1 lt su
1 lt iksir
selam hanımlar
uzun aradan sorna tkrar merhaba.elde olmayan sebeplerden dolayı gıremeıdm.bayram tatılı doktor kosusturması derken olmadı.
Hanı sıze kalbım sıkısıyor demıstm ya kansızmısım kansızlıkdan dolyı olur dedı doktor ılac verdı.
gogsumdede bırsey gelıyor gıbı demıstım ya dgruymus doktora gıttım.ultrason cekındım sag gogsumde 5mm kıst varmıs cıddı degılmıs ılac vermedılar.6ay sonra tkrar ultrason kontrol dedıler.yanlız anlamadıgım bırsey var ultrasonda sagda ksıt cıktı baska doktor elle muayenede orada bırsey yok gıbı solda var dedı ama soldada bırsey cıkmadı kafam karıstı.ılac fılanda vermedı.
selam hanımlar
uzun aradan sorna tkrar merhaba.elde olmayan sebeplerden dolayı gıremeıdm.bayram tatılı doktor kosusturması derken olmadı.
Hanı sıze kalbım sıkısıyor demıstm ya kansızmısım kansızlıkdan dolyı olur dedı doktor ılac verdı.
gogsumdede bırsey gelıyor gıbı demıstım ya dgruymus doktora gıttım.ultrason cekındım sag gogsumde 5mm kıst varmıs cıddı degılmıs ılac vermedılar.6ay sonra tkrar ultrason kontrol dedıler.yanlız anlamadıgım bırsey var ultrasonda sagda ksıt cıktı baska doktor elle muayenede orada bırsey yok gıbı solda var dedı ama soldada bırsey cıkmadı kafam karıstı.ılac fılanda vermedı.
Neyse bu arada hastanye gıtmısken dıyetısyene gıttım ve dun dıyete basladım.
VEbır aksılık olmazsa hergun bradayım.VE listeye tekrardan gırmek dılegıyle
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Bir de bence kilo çizelgesi olmayanlar,onu da profillerine eklesinler,çok motive ediyor.
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
4-5 süs biberi
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 yeşil elma
Öğle:
1 dilim ekmek
1 tabak etli taze fasulye
5-6 süs biberi
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
1 yk bulgur pilavı
1/2 dilim ekmek
1 tabak yoğurtlu kırmızı kuru biber(1 çk yağ)
Ara:
meyve yiyeceğim
10 beyaz leblebi
2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
Teşekkürler Tülin,bakla dolması zeytinyağlı sarma gibi sarılıyo ,içine kuru bakla,ince bulgur,soğan falan konuluyo.Kayınvalidem yapmış bize de yollamış sağolsun:)canım sadece kurabiye fazla olmuş , eh margarin falan vardır.bakla dolmasını bilmiyorum çokmu pirinçli.yorum yapamıycam canımmm
selam hanımlar
VEbır aksılık olmazsa hergun bradayım.VE listeye tekrardan gırmek dılegıyle
spor:35 dk yuryus 20 ıp atlama
selam hanımlar
teşekkür ederim canım inş hepimiz sağlıklı kilolarımıza kavuşucaz..cnm kilo vermene çok sevindim böyle böyle gidicek elveda diycez kilolara. kolay gelsin hepimize valla.
Canım bişey sorucam 19 kilo vermişsin (maşallahYanlış yazdım birini sildim o yüzden..
yok canım niye kızıyım ilgin için mutlu bile oldum arkadaşım eşime kızyorum ben ama onada yapacak bişeyim yok kızıp duruyorum biraz bencil aslında fazlasıyla bencil bi eşim var nappiiimm
canım saolasın kafa patlattı benimiçin evde meyva kalmamışta ondan yoktu bu gün gerçi dünde yememştim ama yarına eklicem meyveyideyeşil çaylar şekersiz canım fasülyede zaten 5 6 kaşık kadardı valla özlemişimde yanında pilav yememek için zor tuttum kendimi pilkavı çok severim ben simitte diyetisyen verdi hatta dedim tamamınımı die evet dedi şaşırdım ama daha ilk kez yedim bende pek tercih etmiyorum canım ilgin için teşekkürler arkadaşım
evet ya evde bişiler bitti ve ben ÇIKAMADIM AMA YARIN SABAHTAN GİDİİİM ALİİM DAHA DORUSU PAZARI KAÇIRDIM Bende marketteki sebze ve meyvaları sevmiyorum hiç almasam daha ii diyorum ama böylede aç kaldım saoll canım ilgin için teşekkürler
kızlarrr bişeysorucam sizlere ben başlayalı nerdeyse 1,5 ay oldu verdiğim kilo 9 kilo falan şimdi sorum şu ben 2 gündür leslie yapmaya başladım ama bazı arkadaşlar geçmişte demişlerdiki kilo vermeden spor yapmayı yavaşlatır kilo vermenizi diye acaba ben başliimmi yoksa daha bekliimmi
merhaba arkadaşlar
burda yaklaşık bir sene kilo vermek için çabaladıktan sonra pes edip 2. bebeğimi dünyaya getirdim eski arkadaşlar belki hatırlarlar beni :))
87 ile hamile kalıp 85 ile doğumdan çıktım benim için bir başarıydı bu ama ne olduysa şu 7 ay içinde oldu ve ben şimdi 95 kiloluk bir kütleye sahibim
dur demezsem 3 hanelilere ramak kaldı
beni de alın aranıza yeniden
aycan33 tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin
bugün buraya yazmamdaki en büyük etken sensin fotğraflarını görünce acayip motive oldum ve nden olmasın ben de yapabilirim dedim
ayrıca izlemi de untmamak lazım idolümsün kuzum :)
şaka bir yana buğün biraz çarşıda dolaştımm şöyle bir baktımmm dedimki ben kaybedersem en azından fikir edineyimm eldivenlere ve şapkalara baktımmm....çooooookkkk güzelll şapkalar gördümde ne hikmetse hiç kırmızı eldiven görmedimmmm....herhalll hepsi tükenmişş olsaaa gerekkkk...ama tamda bakmadım yani 4-5 magazaya geçtim sadece yoktuuuu...amam amanınnn şapkalar mükemmelllllll.....
ayşeciim benimde merak ettiğim buydu ii olmuş benim eşim kilo vermem için bana çok ısraredio ama sadece kilo ver diyo bişi yapmıyo gecenin bi yarısı acıktım bana bişiler hazırla yok efendim çocuklara çikolata falan aldırıyo karşımda yiyolar ama sen yeme böyle yemeyerek kilo verilir dio hatta bu akşam tabağıma kurufasülye aldım bu kaç kaşıktır acaba dedim listemde 5 6 kaşık yazıoduyok dio sen fazla koymuşsun dio 3 kaşığını alıo tabaktan eeee dedim açımm benim kaşığıma göre doğruuu yok efendim böle böle kilo verirmişim ama kendi yanına bi koca tabak pilavda koyduruyo ohh turşular falan ben öle kalıom sofrada neyse eşini oyüzden sordum tepkisini bn bi veriyim kiloları soracam ama ona
Kızlarrr bugün pek geçmişi okuma fırsatım olmadı ama hepinize selamlar:))
Süpper bi haberim var bugün size, 1 kilo daha vermişimmmmsabah tartıda 87yi görünce bi mutlu oldum ki sormayın:)) hemen kilo çizelgemi değiştirip bu haberi sizlerle paylaşiyim istedim:))
Bugünkü menümü de yaziyim hemen
Sabah: 2 dilim uno denge ekmeği arası beyaz peynirli sandviçimsi bişey
Ara: malesef boş
Öğle: Tavuk sote, bol salata
Ara: 1 fincan yeşil çay, 2 kepekli galeta
Akşam: Yine tavuk sote:) Evde de tavuk sote vardı napiyim:)
Spor yapamadım henüz, birazdan pilates yaparım. İşte böyle:)
Şaka filan 10günü geçti heralde ben diyete başlayalı, çok kolay adapte oldum sizlerin sayesinde:) öpüyorum hepinizi kocaman iyi ki varsınız:)
aynen canım bende şaşırdım yazıca listeye hemende sordum 1 tanemi yarımmı 1 tane dedi ee çok deilmiki dedim yok diekafasını salladı vardırelbet bi bildikleri ama sen nasıl istersen öyle yap arkadaşım canın yemek istiyosa öğlen öğününde arada bi ye canın çekince ben zaten evdeyim nerden bulucam hergün simiticanım sen bi liste uyguluyorsan zaten diyecek bi şeyim yokfasulye 5-6 kaşıksa süper.
bunu diyecektim aslında sana unuttum. su simit ayran olayını ben anlayamadım zararlı degilmiki diyette.
çünkü bi çok diyet listesinde simit ayran gördüm. bi çok doktor bi ogune simit ayran koyabiliyor benimde garibime gidiyor ama vardır bi bildikleri. sende görünce yine aklıma geldi de. biri deseki ye sen hemen bi ogunde yiycem vallaonun arayışındayım sanırım
kim demişki kilo verimini durdurur diye. anca sıkılaşmaya yönelik sporlar için kilo verimine bi katkısı olmaz fazlalıkları ver oyle sıkılaş demişlerdir. yoksa leslie gibi veya yürüyüş gibi kalori yakan sporlar kesinlikle yardımcı kilo veriminde. sen devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?