80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya canım bebişim büyüdükçe bana daha çok düşüyor..o emdikçe içim kıyılıyor..menülerimi zamanla daha düzene koyacağım inş.

veee benim bugunkü bi saçma menüm:

sabah 51 kepekli ekmek / az peynir / 1 kupa çay (teyzemi havaalanına götürmeden önce)

sabah: 71 kepekli ekmek/ az peynir / 1 zeytin / 1 kupa çay (eve geldim eşimle yedim)

sabah:11.00 : 1 kepekli ekmek/dom.sal /az peynir/ domates sos/1 kupa çay( annemle yedim)

öğle: 5 yk kısır /3 bardak çay / 1 tuzlu - 1 tatlı kurabiye ( gezmedeydim)

akşam: 1 kase mercimek çorba / 1 köfte / salata

ara : 1 türk kahvesi

1 lt su
1 lt iksir

selam hanımlar

uzun aradan sorna tkrar merhaba.elde olmayan sebeplerden dolayı gıremeıdm.bayram tatılı doktor kosusturması derken olmadı.
Hanı sıze kalbım sıkısıyor demıstm ya kansızmısım kansızlıkdan dolyı olur dedı doktor ılac verdı.
gogsumdede bırsey gelıyor gıbı demıstım ya dgruymus doktora gıttım.ultrason cekındım sag gogsumde 5mm kıst varmıs cıddı degılmıs ılac vermedılar.6ay sonra tkrar ultrason kontrol dedıler.yanlız anlamadıgım bırsey var ultrasonda sagda ksıt cıktı baska doktor elle muayenede orada bırsey yok gıbı solda var dedı ama soldada bırsey cıkmadı kafam karıstı.ılac fılanda vermedı.
Neyse bu arada hastanye gıtmısken dıyetısyene gıttım ve dun dıyete basladım.
VEbır aksılık olmazsa hergun bradayım.VE listeye tekrardan gırmek dılegıyle

dunkı menum:
2 dılım ekmek (kansız oldugum ıcın beyaz ekmek)
bolca domates salatalık
2 kıbrıt kutusu peynır
4 zeytın

1 ıhlamur
araogun
1 mandalıne 1 elma

ogle
tarhana corbası
yogurt
salata
2 dılım ekmek

aksam
corba yogurt
salata 2 dılım ekmek

araogun
1 yesıl cay
1 paket etıform yruyus yok

bugunç:
2 dılım ekmek (kansız oldugum ıcın beyaz ekmek)
bolca domates salatalık
2 kıbrıt kutusu peynır
4 zeytın
1 ıhlamur

araogun
1 mandalıne 1 elma

ogle
mercımek corbası
yogurt
salata
1,5 dılım ekmek

araogun
ceyrek kflakes seftalılı bar

aksam
salata 1 dılım ekmek

araogun
1 yesıl cay
kucuk bır parca kflakes seftalılı bar

spor:35 dk yuryus 20 ıp atlama

2 dilim tam tahıl ekmek
zeytin-peynir

ara yok

öğlen

1 dilim ekmek
karnıbahar yemeği
makarna - yoğurt

ara: k.files-elma

akşam

mantı-salata
azıcık tatlı (davetteydim:) )

elma

Selam Kizlaar Nasilsinizzzz ?

Pek Gecmi$i Okuyamadim Umarim Herkez Iyidir

Ayse Ablacim , 74 Kilo ile bile ne kadarda zariffff duruyorsunnn öyle ,
Masallahhh kuu sen 6'li rakamlarda kim bilir nasil fistik hatun olursun düsünemiom bile

izlem ve burcin ablaciklarim sizlerde süpersiniz , Taytinizi yirim
her harkuladede muhtesemsiniz
5.kilo sonra tam fevkaladenin fevkinde olacaksiniz buna eminimm

Yeni Gelen Arkada$lar Hosgeldinizzzzzzzz :119:

:123: Deryaaaaaaaaaa Ablaaaaaaaaaaaaa :123:

aaaaa bende smiley çıkmış:))) neye basınca çıkıyo bunlar acep bi kontrol yapıcam :80: :90:

canımmmmm hoşgeldinnnnnnn. geçmiş olsun.doktora gitmen iyi olmuş canım.çok şükür kötü bi durum yok.kansızlıkda herşeye sebep oluyor. diyetisyene gitmende iyi olmuş. menülerinde güzel başlamışsın. ip atlama nerden geldi aklına çok güzel

Geçmiş olsun canım, umarım ciddi bir şey çıkmaz.

Burcuuuuuuummm

Unutmuşum,ekleyeyim,spor 70 dk

iyi geceler kızlar öncelikle form çay hakkında sordugum soruya cevap verdiğiniz için çoook teşekkürler demekki ben dogru yoldaymışım çok ihtiyacım olmadıgı müddetçe içmiyordum

keten tohumunuda çekilmemiş güvenilir bi aktardan az miktarda alıcagım cevaplarınız sonucunda buna karar verdim çok sagolun kızlar

mavi kelebek çok geçmiş olsun canım inşallah ilaç tedavisiyle yok olup gider kist

mine hoşgeldin güle güle büyüt bebişini ayrılma bizden canım

canım sadece kurabiye fazla olmuş , eh margarin falan vardır.bakla dolmasını bilmiyorum çokmu pirinçli.yorum yapamıycam canımmm
Teşekkürler Tülin,bakla dolması zeytinyağlı sarma gibi sarılıyo ,içine kuru bakla,ince bulgur,soğan falan konuluyo.Kayınvalidem yapmış bize de yollamış sağolsun:)

Hoşgeldin canım ,geçmiş olsun sonuçların temiz çıkmasına sevindim ,doktora gitmekle iyi yapmışsın,bu konular ihmale gelmez,menün güzel ,spor yapman da çok iyi ancak bence ip atlamasan iyi olur çünkü bizler zaten kiloluyuz dizlerimize belirli bi güç biniyo bir de ip atlarsan zarar görebilirsin hem diz hem de belden.Sadece bir uyarı:))

Deniz,teşekkür ediyorum.
Derya,evet yaaaa,eskileri giyebilirim derken onlar da olmuyor artık,bu durumda masraf çıkıyor:44: Tadilatlara bakalım artık.
Tülin evet bu aralar gezme vardı ve önümüzdeki günlerde de var,diyeti az çok sekteye uğratıyor tabii,düzensiz bir menü oluşuyor.
Kıyafetlerin olmaması da ayrıca mutlu ediyor.

kızlarrr bişeysorucam sizlere ben başlayalı nerdeyse 1,5 ay oldu verdiğim kilo 9 kilo falan şimdi sorum şu ben 2 gündür leslie yapmaya başladım ama bazı arkadaşlar geçmişte demişlerdiki kilo vermeden spor yapmayı yavaşlatır kilo vermenizi diye acaba ben başliimmi yoksa daha bekliimmi

Tekrar hoşgeldiniz,geçmiş olsun,ihmal etmeyin...

cnm kilo vermene çok sevindim böyle böyle gidicek elveda diycez kilolara. kolay gelsin hepimize valla.
teşekkür ederim canım inş hepimiz sağlıklı kilolarımıza kavuşucaz..
Bu arada sen de 17 kilo vermişsin, bişey sorabilir miyim ne kadar zamanda verdin bu kiloları?

Yanlış yazdım birini sildim o yüzden..
Canım bişey sorucam 19 kilo vermişsin (maşallah :)) ) Ne kadar zamanda verdin bu kiloları merak ettim

canım sen bi liste uyguluyorsan zaten diyecek bi şeyim yok fasulye 5-6 kaşıksa süper.
bunu diyecektim aslında sana unuttum. su simit ayran olayını ben anlayamadım zararlı degilmiki diyette.
çünkü bi çok diyet listesinde simit ayran gördüm. bi çok doktor bi ogune simit ayran koyabiliyor benimde garibime gidiyor ama vardır bi bildikleri. sende görünce yine aklıma geldi de. biri deseki ye sen hemen bi ogunde yiycem valla onun arayışındayım sanırım

kim demişki kilo verimini durdurur diye. anca sıkılaşmaya yönelik sporlar için kilo verimine bi katkısı olmaz fazlalıkları ver oyle sıkılaş demişlerdir. yoksa leslie gibi veya yürüyüş gibi kalori yakan sporlar kesinlikle yardımcı kilo veriminde. sen devam et

aa minecim hooşgeldin seni unuturmuyuz şekerim yaa
ne 95ler eritirsin sen, üzülme, hem 1-0 öndesin emziriyorsun
kolri yakma adına daha iyi senin işin
buraya gelmen bile bir adımdır tatlım...
evet ayşenin resimleri ibret azim kaynağı tatlım
hoşgeldin tekrar aramıza... bebeğini sağlıklı sıhatli büyüt inşallah

iyi yapmışsın ee lazım tabi, 1 ay sonra almak için uğrayacaksın gene oralara

harika...
umursamayan kocadan daha iyidir destek olan koca
ama dozu kaçırmamak lazım, sıkabilir o zamanda

oo harika...
tebrik ederim canım...

aynen canım bende şaşırdım yazıca listeye hemende sordum 1 tanemi yarımmı 1 tane dedi ee çok deilmiki dedim yok diekafasını salladı vardırelbet bi bildikleri ama sen nasıl istersen öyle yap arkadaşım canın yemek istiyosa öğlen öğününde arada bi ye canın çekince ben zaten evdeyim nerden bulucam hergün simiti

tamam canım aynen devam edicem zaten iyide hissettiriyo kendimi bana

bende bugün spor salonuna gittim daha önce 1 ay gittiğim belediyenin step aurobik seansına
kayıt için
salı - perşembe - cuma...
rakibelerime duyurulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…