bende bugün spor salonuna gittim daha önce 1 ay gittiğim belediyenin step aurobik seansına
kayıt için
salı - perşembe - cuma...
rakibelerime duyurulur...
ay ne güzell ben gidemiyorum oğlum daha çok küçük artık bizde evde leslie yaparız napalım ama arkadaşım senin adına sevindim diğer rakiplerin ne düşünür bilemem ama sporla tamamlanıyor diyet yoksa yarım oluyo haydi yolun açık olsun tatlımmm
eşimde benimi düşünüo aacımasızlıkmı yapıo bn anlamadım ama erkek deillermi anlamak mümkün olmuyo gaddar bunlar ayol kendi zevkleri için zayıfla diolar ama eminimki ben zayıflıyım eşim beni sokağa çıkarmıcak kıskançlıktan kilolu olunca daha bi kadın kadın oluosun ama zayıflayınca bakımlı kadın oluyosun oda o durumlara hiç gelemez bende o zaman ona sorucam heheheheh intikam
daha olgunlaşmamış bi fıstığım daha zekiye bence yaza anca olurum haberiniz ola.......aysecigim senin fotoları görünce bianda heycanlanıyorum ya
inanırmısın bi eski fotonu bi yeni fotonu defalarca acıyorum. baktıkca takdir ediyorum seni.
zaten cok güzelsin şimdi dahada güzel oldun ve eminimki dahada güzel olacaksın.
gerçektende kış fıstıgı oldun. hatırlıyorum sizin o muhabbetinizi. azmin daim olsun canım. demek eniştede panikleme basladı.
e haklı adam
öğretmenlikten istifa edip manken olurmuşumm wowwww eşim de topuklarımdan vursun değilmiii.....
ayşecimmm mükemmelllllll yaaaaa gerçekteeennnnn bir 5 kilo daha manken olu vercenn kıssssss....
aaaa al takma bi isimle irem görelim senin değişimini...sevda zum öyle yaptı bak...utanarak söylüyorum ama facebookum yok benim :2: ne güzel eklerdik bribirimizi..
thanks....sadece maşalllah diyorum
canım hoşgeldin ben ayşe zaten nasıl kilo verileceğini biliyorsun ve burayı tekrardan buldun hadi bakalım yarından itibaren dengeli sağlıklı bebeğini de düşünen annne olarak menüler beklios bol su bol protein....aycan33 tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin
bugün buraya yazmamdaki en büyük etken sensin fotğraflarını görünce acayip motive oldum ve nden olmasın ben de yapabilirim dedim
ayrıca izlemi de untmamak lazım idolümsün kuzum :)
saol canım...merhaba kızlar
ayşecim, ne desem az kalıyor süpersin canım, vücudun çok orantılı. resimlerin bize azim kaynağı oluyor. izlemin dediği gibi tam kışş fıstığı oldun
filizcim evet ikimizde aynı vermişiz. sen söyleyince baktım. hedefime 6 kilo falan kaldı canım. 68 düşünüyorum şimdilik. eğer o kiloda iyi hissetmezsem 65 e de düşebilirim.
nilgün geçmiş olsun. ben de çok kötüyüm. boğazım, acıyor. birde dilimde yara çıktı. yemek yemek, bazen konuşmaak bile işkenceye dönüşüyor:2::2:
sen bu konuda azda olsa duygularını anlatmaya çalış hatta bizden bahset ben ilk dönemlerde eşime banunun ikizleriyle olan fotoğraflarını ve başarı hikayelerini okutmuştum zamanla o da bu konuda beni destekledi mesela bazen saatlerce bilg başında oturuyorum kk için ve gık diyemio neden motivasyon şart...ayşeciim benimde merak ettiğim buydu ii olmuş benim eşim kilo vermem için bana çok ısraredio ama sadece kilo ver diyo bişi yapmıyo gecenin bi yarısı acıktım bana bişiler hazırla yok efendim çocuklara çikolata falan aldırıyo karşımda yiyolar ama sen yeme böyle yemeyerek kilo verilir dio hatta bu akşam tabağıma kurufasülye aldım bu kaç kaşıktır acaba dedim listemde 5 6 kaşık yazıoduyok dio sen fazla koymuşsun dio 3 kaşığını alıo tabaktan eeee dedim açımm benim kaşığıma göre doğruuu yok efendim böle böle kilo verirmişim ama kendi yanına bi koca tabak pilavda koyduruyo ohh turşular falan ben öle kalıom sofrada neyse eşini oyüzden sordum tepkisini bn bi veriyim kiloları soracam ama ona
canım menün de simit göze çarpıyor ama benim de diyetisyen 1.5 lahmacuna izin verirdi lavaşta tantuniye izin verirdi tabiki verilecek kilon çok olunca sıkmak istemiyor bence...sakın yasak koyma kendine derdi.. canın çektimi mutlaka ye derdi...zamanla dengelemeyi öğrenirsin ve da düzenli yaparsın diyetini...akşama öğlenin yarısını ye olay bu....bu günkü menümm
sabah:1 dilim kepek ekmek 1 dilim beyaz peynir 2 çatal domates
ara :yeşil çay
öğlen:1 simit 1 bardak ayran
ara :türk kahvesi
akşam:1 tabak kurufasülye yarım kağse yoğurt 1 dilim kepek ekmek
ara :yeşil çay 3 lt tamamlamadım ama olur yatana kadar suuuuuuuuu
bi yeşil çay daha içerim
kızlar menülerime hiç yorum almıyorum iimi kötümü bi el atsanız tecrübeli bayanlarrrr
canım evet ya onlar en önemli şey iş ortamında bugünkü fotoları da onlar çekti öğrt odasının boş olduğu anda...selam kızlar,
denizim adaşım bağırsaklarında sorun yoksa kullanma form çayını. y.çay iç zaten günde 2-3 fincandan fazlası önerilmiyor herşeyin aşırısı zarar yani
ne güzel diyete rağmen bağırsak sorunu yaşamaman aman maşallah diyek:))
fisun her zaman menülerin çok güzel ve maşallahlık oluyor. 5 li rakamları görmen tesadüflerin eseri değil cnm azmin iradenin sonucu.
spor salonuna başlıyormuşsun iyi olur sıkılaşırsın baksana ayşeye çok farkediyor spor salonu sıkılaştırıyor.
bende senin gibi acaba bu kadar kilo kastanmı gitti yağdanmı gitti diye düşünüyorum. aslında vücut yağ oranı ölçtürülüyor ama kim gitcekte ölçtürcek peh:))
ugly, cnm adını bilmiyorum kusura bakma lütfen, şimdi eşin destek oluyor sözde ama destek olmak var destek olurmuş gibi yapıp moral bozmak var yani. yazdıklarını okurken ay ne güzel destek oluyor kocası diyemedim, kızın moralini bozuyor hayret bişey dedim. kızmıyorsun değilmi cnm
ayşecm meslektaşım arkadaşlarınla fotoğrafarını görünce geçen yıl görev yaptığım ilköğretim okulu geldi aklıma öğretmenler odası hep yarım kalan çaylar fotokopi sıraları off off ilköğretimde görev yapmayı seviyorum. neredenn istedim anaokulunuuu oyy ben başımı nerelere vurammmm
sporların etkisi ve vücut yapın seni 75 ten çokdaha az gösteriyor cnm. arkadaşların dediği gibi 65 gibi resmen.
sanki biraz olmamış gibi meyve sebze yok ...bugünkü
sabah
kizarmis iki dilim ekmek
kuymak (yöresel yemek yada muhlama)
domates salatalik biber
cay
ara
1 dilim cikolata :26:
ara
1 dilim arasinda dilim peynir
aksam
iki tabak tarhana corbasi cok severim
salata bol bol
1 bucuk dilim ekmek arasi dilim peynir yine
thanks.....Teşekkür ederim iremcimDaha önce kilo verdiğimde spor yapmamıştım ve gidenleri çok çabuk aldım.Aynı şeyleri yaşamamak için spora ağırlık verdim
Tülincim yine çok güzel bir menü
Maşallah maşallah maşallahh
Ayşecim pembe çok yakışmış sana ve tam bir fıstık olmuşsun
sizin böyle fotolarınızı grdükçe daha çok azimleniyorum
ve spor çok ama çok işe yaramış
çok fit duruyorsun
inşallah canım artık 7 lerden kurtulmak istiyorum dönem dönem takılmalar olabiliyor sen dewam et bi anda düşer kendimden bilirim çok gelgitler yaşarım tartıda...Evet deniz_kum ben de aynı senin gibi düşünürdüm"asla zayıflayamam".Aslında sorun boğazını tutamak değil ,asıl sorun inanmamak.Ben de artık inanıyorum ve burada resim paylaşan ,hikayesini anlatan ,birbirine yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum.Buradaki atmosfer bana inancımı geri verdi ve beni azimlendirdi.
Ayşecim değişimini bizlerle paylaştığın için sağol,burdaki herkesin dediği gibi motivasyon kaynağı oluyor bu resimler bize.Etekli halin de taytlı halinde çooook hoş,enişte paniklemekte haklı:))),vücudun çok orantılı ben ce de 74 ten az gösteriyotsun sanırım sporun güzelliği...İnşaallah yılbaşına da istediğin kiloyla girersin.
Hoşgeldin ben Neslihan.Bebişin hayırlı olsun.
Nilgüncüm sana da geçmiş olsun canım,ılık bişeyler iyi gelir ,benim de boğazım kabardı,20 gün aradan sonra tekrar yoğun temponun etkisiyle ,sesim gidip geliyo.
Arkadaşlar ben 2 gündür aynı çıkıyorum tartıda bi yanlış mı yapıyorum acaba menüme bi bakarmısınız?
sabah------1 rafadan yumurta,1 dilim ekmek,1 parmak kalınlığında b peynir,1 fincan şekersiz yeşilçay
ara-----1 mandalina,2-3 fincan sıcak su
öğle-----1 kase yoğurt çorbası,1 dilim pide,1 adet ızgara köfte
ara----1 küçük kurabiye,bi avuçtan az beyaz leblebi
akşam--------8 adet bakla dolması ,1 dilim ekmek
yemekten 2 saat sonra meyve yiyeceğim.
sizce nasıl gerçekten çok moralim bozuldu,daha çok başlardayım ve hızlı kilo vermem gerekirken ben yerimde sayıyorum.(((
dur kuuuu daha siyahı bugün ilk giydim hele kendim bi buna alışayım yaza da açık renkler ve tabiki beyaz kot ....aslında fuşya değilde mercan rengi galiba benim ceket ama öyle gibi çıkmış...Bunu kırmızı harflerle yazıyorum ki belki sen ve diğer önemsenmediğini düşünen arkadaşlar artık görür !
Arkadaşlar burada yeni gelen herkese eskilerden daha çok ihtimam gösterilir çünkü motive etmek ve kendini rahat hissetmesini isteriz eskiler olarak.
Ama eğer o kişi paylaşım yapmıyor, sohbetten uzak kalıyorsa biz ne yapabiliriz? Lütfen artık kimse şu tip cümleler kurmasın.
Meldacım ayrıca geçen gün sana yazdım ama cevap alamadım, demek ki bize derken sen yeterince hassas okumuyorsun sanırım :44:
Mine hoşgeldin aramıza tekrar, ben derya
Nohutun yanında pilav fazla olmuş bence. Ya nohutu tercih etmeliydin ya pilavı. İkisi de karbon olduğu için ağır kaçacaktır. Ama akşam sadece tavuk etiyle kapatarak telafi etmişsin. Yine de denge adına bu tip bir menüyü tercih etmemeni öneririm. :13:
Denizcim ben kendi form çayı maceramı anlatayım, zaten normalde bağırsak problemleri olan biri olarak (e o kadar abur cuburu hamur işini yersen olur tabi!) diyetin başlarında günden 2 tane içiyordumBana göre bu zararlı çünkü içindeki bitkiler bağırsakları boşaltacak cinsten, e bu da tembelleştiriyor ve görevini unutmasına neden oluyor bağırsakların.. Yakın zamana kadar günde 1 tane illa içiyordum ama artık yavaş yavaş kurtulmaya çalışıyorum. Mesela bu hafta 2 günde 1 içtim, hatta bazen 3. Baktım zaten güzel diyet menüleri uygularsam problem olmuyor. Bence sen de çok zorlanmadığın sürece bir kaç günde bir içmeye çalış, uzun süredir kullanan biri olarak tavsiyem budur
Füsuncum kilo alırken en çok nerelerden alırsak, verirken de en çok oralardan gidermiş. Sen dengeli menülerle verdin bu kiloları o yüzden eminim yağdan gitmiştir. Kıyafet sorunu sanırım şu an topikteki herkesde var ve hedefine ulaşmayı bekliyor herkes yeni ciciler almak için :87:
Ama tabi bunca eksiği kaç zamanda tamamlarız bilemem
Sacrecim kaşar peynir çok yağlı bir peynir türü, o yüzden hiç diyete uygun değil :18: Kadınbudu köfte de kalorili baya benim bildiğim ve kızartma olduğu için pek tercih etme bence. Anca haftanın başlarında öğle yemeğini bu şekilde yiyebilirsin belki. Bir de akşam yapmadın mı orasını anlayamadım :26: Meyve ve yoğurt da koyarsan menülerine çok iyi olur.
Ayşem fuşya çok yakışmış, çok güzel ışık vermiş yüzüne, senin de ne kadar mutlu olduğun gözlerinden belli
Bence artık sadece siyah değil açık renk etekler de giyebilirsin
ne mutlu bana... aman süt vermek senin şu anda görevin bol su iç bol protein ye sütün kaliteli olur .. hatırlıyorum kızım 1 yaşına girene kadar 100 civarındaydım ve ayağa kalkarken 3-4 hamlede kalkardım gerisini siz düşünün....Bende emzüklü:) bir bayanım kızım 10 aylık..şimdiye kadar kendimi sağlıklı beslenmeye hazır hissetmemiştim ama yeteeer artık diye içimden nidalar gelmeye başladı bende en son 93 ü gördüm..çocuk olunca e birde kilo olunca çocuğada büyüdükçe yetişemiyorsun enerji düşük oluyor bu cuma iki hafta olacak başlayalı az yediğimden beri kuş gibi hafif hissediyorum kendimi..tabi daha kuş olamadım seni görünce özellikle çizme takıntım var..geçen sene çizme alamadım fermuarı yarıda kaldı ahdım var seneye alacağım..ilham oldun sağol arkadaşım:)
tülüüü çok saol canım bende 1 ay sonra falan bi hızlandırma için 1 hafta karbon yaparım gibime gelio yaparız birlikte ok?canım menünde ekmek çok geldi bana. sanırım bebeğin vardı dimi emzirdiğin için elbette arada galeta yiyeceksin.doymazsın çünkü.öğlen çorba yemişsin yarım kase yarım dilim ekmek sayılır.2 ekmek öğlene çok olmuş. akşamki ekmeği 1 dilim yapıp yoğurtla desteklemek daha uygun bence canım.
canım güzel sözler bizim için çok çok önemli.sende etrafını motive diyorsun çünkü. çok sevindim güzel sözler duymana.karbonda başarılar canım bende yapıcam sanırım bu gidişle.
canım benim leslinin acaba youtubedaki videolarındanmı yapıyorsun. tamamı 65 70 dk arası. tekrar bi bak canım
canım bu aralar misafirlerin çok yada sen gidiyosun sanırım:))) ehh bu gune kadar hiç yapmadın kaçamak o kadarda hakkın olsun. zaten bu dünki menün sanırım bugunkü menün çok güzeldi.sen zaten porsiyonlarını bile yarım yada 1 2 çatalla sınırlandırıyorsun maşallah.
füsuncum aynen canım. bende 68 kgda iken giydiğim kotum şimdi bol geliyor kemerle ancak giyiyorum. ben spora bağlıyorum canım yada dengeli beslenmeden sanırım
canımmmm çok çok yakışmış eteğin.maşallahhh sana canımmmm. bundan sonra etek ,elbise ,tayt sana canım. ben bide 3 arkadaş bayıldım size bu ne uyum şekerim... hırkalı ,etekli,çizmeli ,boğazlı badiliiiii
canım uyarın için saol. işin bu boyutuda var demekki .. teşekkürlerrrr
canım önemsenmemek ne demek.olurmu hiç. bazen menüler güzel oluncada yorum yazmıyoruz.ama bu okunmadı anlamına gelmez. hatta bazen yazdıklarımıza cvp bile alamayabiliyoruz çünkü hızlı okuyoruz, vaktimiz olmuyor falan. yoksa burada amaç hep aynııı. menünüde belki liste halinde yazmadıgın için farkedilmiyo olabilir. bence bugunkü menün çok çok az. sabah ekmek ve peynirin yanına dom.salatalık ve 1 2 zeytin olabilirdi. öğlen zaten yok gibi.ara öğünün , meyven salatan hiç yok canım.maşallah sporun güzel ama menün eksik kalmış.
merhaba canım hoşgeldin ben tülin. bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah. 3 hanelere gelmeden aramıza gelmen çok çok iyi olmuş canımmm.
canım çok çok geçmiş olsun. havalar iyice soğudu dikkat etmemiz lazım çok. Rabbim şifa versin.
canımmm ah bu eşler zaten destek olmayı önümüzden almak gibi düşünüyorlar. aslında yanlış bi tutum bencede. menündeki simit 4 dilim ekmek canım.aralarındada yeşilçay yanına kuru incir kayısı yada meyve yeseydin canım
canım akşamki 2 kase çorba 2 dilim ekmek demek. 1 kase çorba bol salata yada 1 kase sebze daha iyi olurdu bence.regl dönemindede artı bile çıkıyoruz canım
canım menün çokda kötü değil. aradakiler çok olmuş. ama akşam toplamışsın.öğlen yapmadıgın için kaçamaklar olmuş.yarın dengelersin canım
oohh oohhh 1 kg daha maşaalllaaahhhhhh
canım sadece kurabiye fazla olmuş , eh margarin falan vardır.bakla dolmasını bilmiyorum çokmu pirinçli.yorum yapamıycam canımmm
canım 1 tabak pilav ne kadardır bilmiyorum ama 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek dikkat et canım.akşamda sadece tavuk eti değilde salatada olsaydı keşkeee
saol burcummmm .....Selam Kizlaar Nasilsinizzzz ?
Pek Gecmi$i Okuyamadim Umarim Herkez Iyidir
Ayse Ablacim , 74 Kilo ile bile ne kadarda zariffff duruyorsunnn öyle ,
Masallahhhkuu sen 6'li rakamlarda kim bilir nasil fistik hatun olursun düsünemiom bile
izlem ve burcin ablaciklarim sizlerde süpersiniz , Taytinizi yirim
her harkuladede muhtesemsiniz
5.kilo sonra tam fevkaladenin fevkinde olacaksiniz buna eminimm
Yeni Gelen Arkada$lar Hosgeldinizzzzzzzz :119:
:123: Deryaaaaaaaaaa Ablaaaaaaaaaaaaa :123:
kesinlikle leslie yap derim 1 haftada farkı göreceksin muhteşemdir ablam az terlemedik onlada....kızlarrr bişeysorucam sizlere ben başlayalı nerdeyse 1,5 ay oldu verdiğim kilo 9 kilo falan şimdi sorum şu ben 2 gündür leslie yapmaya başladım ama bazı arkadaşlar geçmişte demişlerdiki kilo vermeden spor yapmayı yavaşlatır kilo vermenizi diye acaba ben başliimmi yoksa daha bekliimmi
canım çok canın çekerse ye yarım simit akşama ton balık salata ye nolcekkkk bak bebiş falan olur aşerersin çacuğa yazık.... bu kadar yasaklı ola canım sen zaten hedefine yaklaştın az öz mantığını bilion yani o lezzetlerden ömür boyu kendimizi soyutlayacak değiliz ya.....canım sen bi liste uyguluyorsan zaten diyecek bi şeyim yokfasulye 5-6 kaşıksa süper.
bunu diyecektim aslında sana unuttum. su simit ayran olayını ben anlayamadım zararlı degilmiki diyette.
çünkü bi çok diyet listesinde simit ayran gördüm. bi çok doktor bi ogune simit ayran koyabiliyor benimde garibime gidiyor ama vardır bi bildikleri. sende görünce yine aklıma geldi de. biri deseki ye sen hemen bi ogunde yiycem vallaonun arayışındayım sanırım
bende bugün spor salonuna gittim daha önce 1 ay gittiğim belediyenin step aurobik seansına
kayıt için
salı - perşembe - cuma...
rakibelerime duyurulur...
aboooww saat 2 olmuş ben yatıyorum
ilk gelenee bu öpücükler benden
Canım akşam yemeğinde dengelemeye çalıştım ama poğaça mayalıydı ve mayalı hamurlar,yufka böreklerine göre daha kalorili ve ödem yapıyor,bu yüzden çok pişman oldum.Bu arada ismin neslihandı değil miBence rezil değil menün İlknur,sadece poğaça ve çikoltalı bisküvi olmamış,spor da yapmışsın ne güzel
Canım 1 kk peynir 60 gr diye biliyorummenümü yazıyım
(karbon diyeti)
sabah:
b.peynir:1
k.peynir:1
h.yumurta:0
kızarmış ekmek:8
1 salatalık:4
yeşilçay
öğleokulda alternatifim olmuyor arkadaşlar okulda ne çıkarsa o, minklerin yanında tutupda başka bişeyde yiyemem)
3 siyah zeytin:3
yarım salatalık:2
akşam:
ızgara tavuk: 0
1h.patates:20
k.ve b.peynir:2
1 bardak ayran:4
ardından y.çay
toplam: 45 puan
sabah 40 dk. yürüyüş bandı
kızlar 100 gram peynir bir kk kadarmı neye karşılık geldiğini ben bilmiyorum ama kk kadar yiyorum sınırı aşmıyım diye. birde bu diyette kaşar peynir yeme özgürlüğünü sevdim. sosis bile yiyebilicem cumaya gerçekten randıman alırsam bir hafta daha uygularım diye düşünüyorum.
Sağol tülincim,kurs öğün saatlerimi atlamama neden oluyor ama artık akşamdan hazırlayacağım öğle ve ara menülerini,mazeretim de kalmaz böylececanım menün çokda kötü değil. aradakiler çok olmuş. ama akşam toplamışsın.öğlen yapmadıgın için kaçamaklar olmuş.yarın dengelersin canım
Canım dün kahvaltı günü gibi olmuşveee benim bugunkü bi saçma menüm:
sabah 51 kepekli ekmek / az peynir / 1 kupa çay (teyzemi havaalanına götürmeden önce)
sabah: 71 kepekli ekmek/ az peynir / 1 zeytin / 1 kupa çay (eve geldim eşimle yedim)
sabah:11.00 : 1 kepekli ekmek/dom.sal /az peynir/ domates sos/1 kupa çay( annemle yedim)
öğle: 5 yk kısır /3 bardak çay / 1 tuzlu - 1 tatlı kurabiye ( gezmedeydim)
akşam: 1 kase mercimek çorba / 1 köfte / salata
ara : 1 türk kahvesi
1 lt su
1 lt iksir
Hoşgeldin ben ilknurselam hanımlar
uzun aradan sorna tkrar merhaba.elde olmayan sebeplerden dolayı gıremeıdm.bayram tatılı doktor kosusturması derken olmadı.
Hanı sıze kalbım sıkısıyor demıstm ya kansızmısım kansızlıkdan dolyı olur dedı doktor ılac verdı.
gogsumdede bırsey gelıyor gıbı demıstım ya dgruymus doktora gıttım.ultrason cekındım sag gogsumde 5mm kıst varmıs cıddı degılmıs ılac vermedılar.6ay sonra tkrar ultrason kontrol dedıler.yanlız anlamadıgım bırsey var ultrasonda sagda ksıt cıktı baska doktor elle muayenede orada bırsey yok gıbı solda var dedı ama soldada bırsey cıkmadı kafam karıstı.ılac fılanda vermedı.
Neyse bu arada hastanye gıtmısken dıyetısyene gıttım ve dun dıyete basladım.
VEbır aksılık olmazsa hergun bradayım.VE listeye tekrardan gırmek dılegıyle
Hoşgeldin ben ilknurSelam,
Aranıza katılmak istiyorum.
28 yaşında 1.75 boyunda 87,5 kiloyum.
2 ay var önümde ve bu süreçte benden gitmesini istedğim 17,5 kilo var.
Noooooooooooooolur bana destek olun.
Geçen hafta lahana çorbası diyeti yaptım 3. gün bıraktım.
Bu hafta yoğurt diyetine başladım. 3. günüm bitti ve hala bozmadım.
Önümüzdeki hafta isveç diyetine mi başlasam? 5 günde 5 kilo diyeti yorumlarını da okudum ona mı başlasam bilmiyorum.
Bana fikir verin noooooooooooooooooolur.
Eşim yurt dışında 2 ay sonra gelecek. O gelinceye kadar zayıflamayı çooooooooooooooooooook istiyorum.
canım sende duygularını çok güzel anlatmışsın ama yolum daha uzun... ben marttan beri burdayım inişler çıkışlar oldu ama hep burdaydım..
güzel duan için teşekkürler..
evet ellerim ayaklarım her yerim küçüldü ve teyzem özellikle hiçbişi yemiom zannedio ve dertlenio bu kız hasta olcak die ama ben biliorum gayet sağlıklı beslenip zayıflıyorum...
saol canım....
nie hep fotoğraf yüklüom aslında biliormusunuz hedef kilosuna birkaç kilo kalmış insanlar bile jhalaaa burda ve azimle bizlere bişiler anlatmaya fikir vermeye yorum yapmaya çalışıolar bende asla burdan kopmak istemiyorum ve birilerine örnek olmak istiyorum en son kendimi bildiğim hamilelik öncesi 70 kilo olan halimdi öncesini ne zaman yaşadım ne zaman 6 lı rakamlardayım bilmiorum bile hayatım boyunca hep kilolu hep tombik olarak anıldım ve artık dur demeyi buranın sayesinde öğrendim...
canım eşim bu serüvende her zaman destek hakkını yiyemem eve abur cuburdan tutta beyaz ekmek bile almıyoruz kola cips çerez hiç bişi yok sebze ise sebze yer etse et yer..
zaten o beden eğitimci spor hayatında hep var( fazlasıyla)
ee dengeli beslenince yıllardır 80 olan kilosu 78 e düştü...
heleki son zamanlarda daha çok hissetiriyor duygularını....
ilk tayt giydim yaa üşürsün falan demeye başladı sonra utangaç bi şekilde gülümsedi ona da tuhaf gellio açıkçası eşi giymediği şeyleri giymeye başladı...
hafiften bi panik havası bile seziom bikaç gündür...
100 dakika spor salonu sporumla yazmak daha bi keyifliydi daha duş bile almadım birazdan gelirim......
Evet 9 ay az gibi duruyor ama zaten uzmanlar 1 ayda en sağlıklısı 4 kilo diyorlar.İnşallah siz de tüm kilo vermek isteyen arkadaşlar da sağlıkla hedeflerine ulaşırlar.
Teşekkür ediyorum Filiz'cim.İnşallah bundan sonra da devam ettirebiliriz.Ben de çok yemek istiyorum,önceden olduğu gibi kase kase çerezler,ne severim abur-cuburu ama sonu yok.Daha doğrusu sonunda mutsuzluk,güvensizlik,huzursuzluk ve sağlıksızlık var.Şimdi biraz biraz ucundan(çatalın ucuyla )alıyorum,tadına bakıyorum yeter diyorum,önceden onu da yapmıyordum,dayanamam da yerim diye.Ama gerçekten alışılıyor sanki,canım istiyor ama kendimi frenliyorum,yine o kilolu halime dönmek istemiyorum,az mı emek verdik ayrıca...İnşallah herkes istediği kiloya kavuşur
bugünkü menüm:
sabah:
yarım dilim köy ekmegi(kızarmış)
2dilim peynir
gün boyunca:
1 sütlü türk kahvesi(orta)
1elma+1çay barsagu süt
1 mandalina
akşam:
1 tabak nohut yemegi
5-6 çatal turşu
3 yesil çay bol su
1 saat tempolu yürüyüş
bugun akşam ara yapmıyacagım yedigim nohut yemegini telafi edebilmek için
canım benim çok saol birde 24 kasımda boynerden aldığım elbiseyle son resim gelcek ondan sonra artık 70 olunca eklerim bu ara çok şımardım birazda özleteyim kendimiii....
şaka bi yana ruhumuzda o dönemlerden kalma yaralar olsada inan sadece buranın sizlerin desteğiyle aşıyorum kendimii...
giyemem dediğim şeyleri giymek almak inanılmaz güzel bir duygu ama artık 6 lı rakamlara geçmek istiyorum hazirandan beri 80-73 arası yeterrrr...
yılbaşına inşallah en az 3 vermiş olarak girmek istiyorum....
Benim yazdıklarım pek önemsenmede yazmak ıstıyorum en azndan soru falan sormycam
Immm bugun sabah ıkı dılım kepek eklmegı ve kucuk bı peynır yedım oglen 2 tane kepekli galeta yedım ve aksam bır tabak çorba ve kcuuk bı dılım kepk ekmegı yedım acıkırsam yogurt veya forum yemegı dusunuyorum su ıcmeye calısıyorum yarım saat yurudum evdede leslıe prgramı yaptım yarım saat bakalım azimliyim suanda
merhaba arkadaşlar
burda yaklaşık bir sene kilo vermek için çabaladıktan sonra pes edip 2. bebeğimi dünyaya getirdim eski arkadaşlar belki hatırlarlar beni :))
87 ile hamile kalıp 85 ile doğumdan çıktım benim için bir başarıydı bu ama ne olduysa şu 7 ay içinde oldu ve ben şimdi 95 kiloluk bir kütleye sahibim
dur demezsem 3 hanelilere ramak kaldı
beni de alın aranıza yeniden
hoşbuldumm
teşekkürler canım tabiki hatırlıyorum bayağı olaylı olmuştu gruba girişin :)
sen de süper kilo vermişsin canım tebrik ediyorum
bu günkü menümm
sabah:1 dilim kepek ekmek 1 dilim beyaz peynir 2 çatal domates
ara :yeşil çay
öğlen:1 simit 1 bardak ayran
ara :türk kahvesi
akşam:1 tabak kurufasülye yarım kağse yoğurt 1 dilim kepek ekmek
ara :yeşil çay 3 lt tamamlamadım ama olur yatana kadar suuuuuuuuu
bi yeşil çay daha içerim
kızlar menülerime hiç yorum almıyorum iimi kötümü bi el atsanız tecrübeli bayanlarrrr
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Bir de bence kilo çizelgesi olmayanlar,onu da profillerine eklesinler,çok motive ediyor.
Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 domates
1 salatalık
1 yeşil zeytin
1 kk beyaz peynir
4-5 süs biberi
2 çk keten tohumu-çörekotu
Ara:
1 yeşil elma
Öğle:
1 dilim ekmek
1 tabak etli taze fasulye
5-6 süs biberi
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
1 yk bulgur pilavı
1/2 dilim ekmek
1 tabak yoğurtlu kırmızı kuru biber(1 çk yağ)
Ara:
meyve yiyeceğim
10 beyaz leblebi
2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar
bugünkü
sabah
kizarmis iki dilim ekmek
kuymak (yöresel yemek yada muhlama)
domates salatalik biber
cay
ara
1 dilim cikolata :26:
ara
1 dilim arasinda dilim peynir
aksam
iki tabak tarhana corbasi cok severim
salata bol bol
1 bucuk dilim ekmek arasi dilim peynir yine
Bugünkü rezil menüm:
ballı,limonlu ılık su
sabah:1 dl çavdar ekmeği,1 haş yumurta,3 ceviz,1 kk light peynir,biraz maydanoz
ara:3 tane çikolatalı form bisküvi (kurstaydım yanıma meyve almayı unutmuşum)
ara:yarım haşhaşlı poğaça
ara:2 dl pastırma,bir lokma ramazan pidesi
akşam:3 yk sebzeli tavuk sote,3 yk yoğurt,1 tabak mor lahana salatası
3 lt su
3 kupa yeşil çay
2 kupa beşi biryerde
5 mil leslie,burn it up ve slim in 6 karın hareketleri 15 dk
kayıt için
Salı - perşembe - cuma...
Rakibelerime duyurulur...
Selam,
Önümüzdeki hafta isveç diyetine mi başlasam? 5 günde 5 kilo diyeti yorumlarını da okudum ona mı başlasam bilmiyorum.
Eşim yurt dışında 2 ay sonra gelecek. O gelinceye kadar zayıflamayı çooooooooooooooooooook istiyorum.
günaydın herkese dün acımasız bir şekilde internet bağlantım kesildi. yıkılldım ama elimden gelen birşey olamadı. vın alıcam vallahi bu nedir 2 haftadır perişan etti beni. duymuşsunuzdur buralar karışık biraz. çok gerildi akşam sinirlerim. anlatamadım da kimseye annemlere anlatsam tedirgin oluyorlar. nasıl gideceğiz bakalım dolmuş otobüs var mı acaba... bu sabah da haber spikeri gibi oldum...
Kızlarrr bugün pek geçmişi okuma fırsatım olmadı ama hepinize selamlar:))
Süpper bi haberim var bugün size, 1 kilo daha vermişimmmmsabah tartıda 87yi görünce bi mutlu oldum ki sormayın:)) hemen kilo çizelgemi değiştirip bu haberi sizlerle paylaşiyim istedim:))
Bugünkü menümü de yaziyim hemen
Sabah: 2 dilim uno denge ekmeği arası beyaz peynirli sandviçimsi bişey
Ara: malesef boş
Öğle: Tavuk sote, bol salata
Ara: 1 fincan yeşil çay, 2 kepekli galeta
Akşam: Yine tavuk sote:) Evde de tavuk sote vardı napiyim:)
Spor yapamadım henüz, birazdan pilates yaparım. İşte böyle:)
Şaka filan 10günü geçti heralde ben diyete başlayalı, çok kolay adapte oldum sizlerin sayesinde:) öpüyorum hepinizi kocaman iyi ki varsınız:)
Sacrecim kaşar peynir çok yağlı bir peynir türü, o yüzden hiç diyete uygun değil :18: Kadınbudu köfte de kalorili baya benim bildiğim ve kızartma olduğu için pek tercih etme bence. Anca haftanın başlarında öğle yemeğini bu şekilde yiyebilirsin belki. Bir de akşam yapmadın mı orasını anlayamadım :26: Meyve ve yoğurt da koyarsan menülerine çok iyi olur.
COLOR]
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kase k-flakes , 2 bardak süt , tarçın çayı
Öğle
2 dilim uno tam buğday , krem peynir , 1 dilim salam
Ara
2 mandalina
Akşam
1 kalçalı tavuk but haşlama, 3 kornişon turşu , kıvırcık salata , yeşil çay
2.5 litre su
Spor : yok
Kızlar menülerin rutine bağlanma muhabbeti dönmüş, ben bu konuda başı çekerim sanırım
Ama sıkılmadığım ve sağlıklı olduğu sürece sorun olmaz diye düşünüyorum. Bir de füsunun menülerine baktım kalabalık gibi görünüyor ama minik minik yiyor yani metabolizmasını boş bırakmıyor hep çalıştırıyor. Belki de başarısını buna borçlu, ben de önümüzdeki hafta böyle bir beslenme düzenine geçmeyi düşünüyorum bakalım
veee benim bugunkü bi saçma menüm:
sabah 51 kepekli ekmek / az peynir / 1 kupa çay (teyzemi havaalanına götürmeden önce)
sabah: 71 kepekli ekmek/ az peynir / 1 zeytin / 1 kupa çay (eve geldim eşimle yedim)
sabah:11.00 : 1 kepekli ekmek/dom.sal /az peynir/ domates sos/1 kupa çay( annemle yedim)
öğle: 5 yk kısır /3 bardak çay / 1 tuzlu - 1 tatlı kurabiye ( gezmedeydim)
akşam: 1 kase mercimek çorba / 1 köfte / salata
ara : 1 türk kahvesi
1 lt su
1 lt iksir
hoşgeldinnselam hanımlar
uzun aradan sorna tkrar merhaba.elde olmayan sebeplerden dolayı gıremeıdm.bayram tatılı doktor kosusturması derken olmadı.
Hanı sıze kalbım sıkısıyor demıstm ya kansızmısım kansızlıkdan dolyı olur dedı doktor ılac verdı.
gogsumdede bırsey gelıyor gıbı demıstım ya dgruymus doktora gıttım.ultrason cekındım sag gogsumde 5mm kıst varmıs cıddı degılmıs ılac vermedılar.6ay sonra tkrar ultrason kontrol dedıler.yanlız anlamadıgım bırsey var ultrasonda sagda ksıt cıktı baska doktor elle muayenede orada bırsey yok gıbı solda var dedı ama soldada bırsey cıkmadı kafam karıstı.ılac fılanda vermedı.
Neyse bu arada hastanye gıtmısken dıyetısyene gıttım ve dun dıyete basladım.
VEbır aksılık olmazsa hergun bradayım.VE listeye tekrardan gırmek dılegıyle
dunkı menum:
2 dılım ekmek (kansız oldugum ıcın beyaz ekmek)
bolca domates salatalık
2 kıbrıt kutusu peynır
4 zeytın
1 ıhlamur
araogun
1 mandalıne 1 elma
ogle
tarhana corbası
yogurt
salata
2 dılım ekmek
aksam
corba yogurt
salata 2 dılım ekmek
araogun
1 yesıl cay
1 paket etıform yruyus yok
bugunç:
2 dılım ekmek (kansız oldugum ıcın beyaz ekmek)
bolca domates salatalık
2 kıbrıt kutusu peynır
4 zeytın
1 ıhlamur
araogun
1 mandalıne 1 elma
ogle
mercımek corbası
yogurt
salata
1,5 dılım ekmek
araogun
ceyrek kflakes seftalılı bar
aksam
salata 1 dılım ekmek
araogun
1 yesıl cay
kucuk bır parca kflakes seftalılı bar
spor:35 dk yuryus 20 ıp atlama
bugünkü menüm
sabah
1 dilim tam buğday
1 tavada yağsız tuzsuz yumurta
2-3 dal roka
3 zeytin
yarım kk kaşar
ara
yarım elma
öğle
etli kereviz yemeği
keten tohumlu yoğurt
ara
4 kuru kayısı
1 kutu ayran
akşam
5 kaşık öğlenki yemekten
roka domates salatası yağsız
ara
1 armut
çeyrek ceviz
2-3 marul
1 yeşilçay
1 form çayı
3 litre su
100 dakika salonda spor
QUOTE]
cnmm bu ne güzle ne dnegle isağlıklı ve örnek bir menü böyle
Selam,
hoşgeldinnnn
cnm olamaz öyle 2 ayda 15 kilo üstü bir rakam isityorsun , çok fazla
sen 5 ver 7 ver eşin gene çok mutlu olur bak gör
Sacre canım başlamışsın gözün aydın sakın bırakma.yemeden önce düşün amacına hizmet ediyor mu yoksa onu yemek her şeyi berbat mı ediyor?2 dk lık zevk uğruna değmez inan.
cnm sana da çok geçmişler olsunnnn
tamam bu yazdığın çok güzel
zaten tüm sorunum düşünmedne tartmadna yemek böyle bağımlıllar gibi bilinçsizce saldırmak
medeniyetten uzak
bir şekilde
benim en büyük sınnavım haftasonu ve her haftasonu bıkıp usanmadan bu sınavdan kalıyorum
bende artık çizelgemde 79 görmek isityorum
eğer bu haftasonu menülerim düzgün olursa görebileceğimi biliyorum
aksi taktirde
olmuycakkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?