80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende bugün spor salonuna gittim daha önce 1 ay gittiğim belediyenin step aurobik seansına
kayıt için
salı - perşembe - cuma...
rakibelerime duyurulur...

ay ne güzell ben gidemiyorum oğlum daha çok küçük artık bizde evde leslie yaparız napalım ama arkadaşım senin adına sevindim diğer rakiplerin ne düşünür bilemem ama sporla tamamlanıyor diyet yoksa yarım oluyo haydi yolun açık olsun tatlımmm

eşimde benimi düşünüo aacımasızlıkmı yapıo bn anlamadım ama erkek deillermi anlamak mümkün olmuyo gaddar bunlar ayol kendi zevkleri için zayıfla diolar ama eminimki ben zayıflıyım eşim beni sokağa çıkarmıcak kıskançlıktan kilolu olunca daha bi kadın kadın oluosun ama zayıflayınca bakımlı kadın oluyosun oda o durumlara hiç gelemez bende o zaman ona sorucam heheheheh intikam

menüm
10:30 da
domates-salatalık-peynir-2 zeytin-1 dilim ekmek

1 sade kahve

1pırasa 2 yumurtalı- yoğurt

2 mandalina-2ceviz

7buçukta fırında çipura-marul salatası

şekersiz çay 1 avuç bedem

2 bardak iksir 1.5 lt su yarım saat tempolu yürüyüş-15dk kondisyon bisikleti

saol canım bende sevindim kendi adıma
benim oğlum küçükken leslie yapardım bende, kışta kıyamette nasıl çıkarsın
ama şimdi 2.5 yaşında, benle gidip gelebilir...

daha olgunlaşmamış bi fıstığım daha zekiye bence yaza anca olurum haberiniz ola.......
çok saol canım yaa inan bu ara egom çok tavan yaptı sayenizde. ama şımarmak yok tabiki.. saldığım anda 80 leri göreceğimi çokk ii biliyorum artık...

ayşecimmm mükemmelllllll yaaaaa gerçekteeennnnn bir 5 kilo daha manken olu vercenn kıssssss....

öğretmenlikten istifa edip manken olurmuşumm wowwww eşim de topuklarımdan vursun değilmiii.....
utanarak söylüyorum ama facebookum yok benim :2: ne güzel eklerdik bribirimizi..
aaaa al takma bi isimle irem görelim senin değişimini...sevda zum öyle yaptı bak...

sadece maşalllah diyorum
thanks....
canım hoşgeldin ben ayşe zaten nasıl kilo verileceğini biliyorsun ve burayı tekrardan buldun hadi bakalım yarından itibaren dengeli sağlıklı bebeğini de düşünen annne olarak menüler beklios bol su bol protein....
saol canım...
sen bu konuda azda olsa duygularını anlatmaya çalış hatta bizden bahset ben ilk dönemlerde eşime banunun ikizleriyle olan fotoğraflarını ve başarı hikayelerini okutmuştum zamanla o da bu konuda beni destekledi mesela bazen saatlerce bilg başında oturuyorum kk için ve gık diyemio neden motivasyon şart...
canım menün de simit göze çarpıyor ama benim de diyetisyen 1.5 lahmacuna izin verirdi lavaşta tantuniye izin verirdi tabiki verilecek kilon çok olunca sıkmak istemiyor bence...sakın yasak koyma kendine derdi.. canın çektimi mutlaka ye derdi...zamanla dengelemeyi öğrenirsin ve da düzenli yaparsın diyetini...akşama öğlenin yarısını ye olay bu....
canım evet ya onlar en önemli şey iş ortamında bugünkü fotoları da onlar çekti öğrt odasının boş olduğu anda...
sanki biraz olmamış gibi meyve sebze yok ...
thanks.....
inşallah canım artık 7 lerden kurtulmak istiyorum dönem dönem takılmalar olabiliyor sen dewam et bi anda düşer kendimden bilirim çok gelgitler yaşarım tartıda...
dur kuuuu daha siyahı bugün ilk giydim hele kendim bi buna alışayım yaza da açık renkler ve tabiki beyaz kot ....aslında fuşya değilde mercan rengi galiba benim ceket ama öyle gibi çıkmış...
ne mutlu bana... aman süt vermek senin şu anda görevin bol su iç bol protein ye sütün kaliteli olur .. hatırlıyorum kızım 1 yaşına girene kadar 100 civarındaydım ve ayağa kalkarken 3-4 hamlede kalkardım gerisini siz düşünün....
tülüüü çok saol canım bende 1 ay sonra falan bi hızlandırma için 1 hafta karbon yaparım gibime gelio yaparız birlikte ok?
saol burcummmm .....
kesinlikle leslie yap derim 1 haftada farkı göreceksin muhteşemdir ablam az terlemedik onlada....
canım çok canın çekerse ye yarım simit akşama ton balık salata ye nolcekkkk bak bebiş falan olur aşerersin çacuğa yazık.... bu kadar yasaklı ola canım sen zaten hedefine yaklaştın az öz mantığını bilion yani o lezzetlerden ömür boyu kendimizi soyutlayacak değiliz ya.....
bende bugün spor salonuna gittim daha önce 1 ay gittiğim belediyenin step aurobik seansına
kayıt için
salı - perşembe - cuma...
rakibelerime duyurulur...

aman da amannnnn spora da başlanırmış iiiiice taş olacakmış diğer rakipler ne yapacakmışşşşş....

bugünkü menüm

sabah
1 dilim tam buğday
1 tavada yağsız tuzsuz yumurta
2-3 dal roka
3 zeytin
yarım kk kaşar

ara
yarım elma

öğle
etli kereviz yemeği
keten tohumlu yoğurt

ara
4 kuru kayısı
1 kutu ayran

akşam
5 kaşık öğlenki yemekten
roka domates salatası yağsız

ara
1 armut
çeyrek ceviz
2-3 marul

1 yeşilçay
1 form çayı
3 litre su

100 dakika salonda spor

bu arada salata kurutucuyu denedim bütün yeşilliklerimi yıkadım tavsiye ederim

şimdi uyku zamanı sabah okul var ve nöbet var....

bugün banu hiç gelmedimi ben mi göremedim

birde juu filiz naptıki acaba......inşallah güzel haberlerle gelir...

Selam,
Aranıza katılmak istiyorum.
28 yaşında 1.75 boyunda 87,5 kiloyum.
2 ay var önümde ve bu süreçte benden gitmesini istedğim 17,5 kilo var.
Noooooooooooooolur bana destek olun.
Geçen hafta lahana çorbası diyeti yaptım 3. gün bıraktım.
Bu hafta yoğurt diyetine başladım. 3. günüm bitti ve hala bozmadım.
Önümüzdeki hafta isveç diyetine mi başlasam? 5 günde 5 kilo diyeti yorumlarını da okudum ona mı başlasam bilmiyorum.
Bana fikir verin noooooooooooooooooolur.
Eşim yurt dışında 2 ay sonra gelecek. O gelinceye kadar zayıflamayı çooooooooooooooooooook istiyorum.

Bence rezil değil menün İlknur,sadece poğaça ve çikoltalı bisküvi olmamış,spor da yapmışsın ne güzel
Canım akşam yemeğinde dengelemeye çalıştım ama poğaça mayalıydı ve mayalı hamurlar,yufka böreklerine göre daha kalorili ve ödem yapıyor,bu yüzden çok pişman oldum.Bu arada ismin neslihandı değil mi

Canım 1 kk peynir 60 gr diye biliyorum
kaşar ile sosisi duyunca bende mi karbon yapsam dedim

canım menün çokda kötü değil. aradakiler çok olmuş. ama akşam toplamışsın.öğlen yapmadıgın için kaçamaklar olmuş.yarın dengelersin canım
Sağol tülincim,kurs öğün saatlerimi atlamama neden oluyor ama artık akşamdan hazırlayacağım öğle ve ara menülerini,mazeretim de kalmaz böylece

Canım dün kahvaltı günü gibi olmuş

Hoşgeldin ben ilknur
Çok geçmiş olsun
vücudun kendi yaptığı kist sanıyorum annemde'de olmuştu
kansızlık için de kan üzümü birebirdir

a

Hoşgeldin ben ilknur
Canım 2 ayda 17.5 kilo vermek çok ama çok sağlıksız
makbulü ayda 4 kilo
ve nacizane fikrim
tek besin diyetleri yapma
kısa sürede sonuç veren ama verdirdiklerini fazlasıyla aldıran diyetler bunlar
birlikte sağlıklı beslenerek kurtulalım bu fazlalıklardan
bol su+bol protein+sebze+meyve
3 ana 3 ara öğün
hopppppp götürecek kilocukları

Son düzenleme:
günaydın herkese dün acımasız bir şekilde internet bağlantım kesildi. yıkılldım ama elimden gelen birşey olamadı. vın alıcam vallahi bu nedir 2 haftadır perişan etti beni. duymuşsunuzdur buralar karışık biraz. çok gerildi akşam sinirlerim. anlatamadım da kimseye annemlere anlatsam tedirgin oluyorlar. nasıl gideceğiz bakalım dolmuş otobüs var mı acaba... bu sabah da haber spikeri gibi oldum...

dünkü menüm:

sabah iki bardak soğuk ve ılık su
kahvaltı 2 dilim kepek ekemk bir dili peynir ve bir yumurta 4 zeytin
ara:süt
öğlen:sehriye corbası ve tavuk haşlama
ikindi:minik bir sadviç tam tahıl ve peynriden
akşam sucuklu yumurta-sekiz ince dilim sucuk ve bir yumurta
4-5 fındık 2.5 lt su spor:yok yeşil çay

Ayşeciğim canım nasılsın?fotoların harika olduğunu söylemiş miydim?ben de elbisemi boynerden aldım.güle güle giy..eşinle işler yoluna girmiş.nazar değmesin.deryanın dediği gibi makyajsız bile harikasın yüzün ışıl ışıl.ben yapmayınca herkes ne oldu diye soruyor renksiz soluk oluyor.senin öyle değil maşallah.etek de harika durmuş.belin basenin hepsi gitmiş canım.60 larda vücudunu merak ediyorum.

İrem sağol canım.dr a gidemedim yarın inşallah.ama ilaçsız geçmeyecek galiba.

Tülin ne oldu canım neden 5.30 da kalktın?bir sorun yok umarım.ben de mandalina portakal havuç sıktım içtim.gün boyu da dediğin gibi ılık içtim hep ıhlamur falan..

Sacre canım başlamışsın gözün aydın sakın bırakma.yemeden önce düşün amacına hizmet ediyor mu yoksa onu yemek her şeyi berbat mı ediyor?2 dk lık zevk uğruna değmez inan.

Eranisa paylaşım için sağol canım.ynlız çizelgen yok kilona bakamadım.ekmek fazla gibi geldi.ama diyetisyen verdi dersen lafım yok.

Denizciğim velin doğru söylüyordur kesin.her şeye dikkat eder onlar.k.h.diyetini de güzel yapıyorsun maşallah.inşallah istediğin kiloyu verirsin.

Aleyna acaba sen tanıtım amaçlı videoyu mu indirdin?bende ki 68 dk 5 mil.

Deryam nasıl dinleneyim?öğleden sonra ev temizle ,ymek yap,Pazar malzemelerini yerleştir daha yeni oturdum.ne yapalım ayakta geçireceğiz artık.sağol bebğim beni düşündüğün için.

Zekiyem neler yemişsin öyle afiyet olsun.anneciğin neler neler döktürmüş …

Denizciğim sağol canım .ilaç almadan geçmeyecek sanırım.yarın dr a gideceğim.sen nasılsın?
Form çayını sormuşsun ben her gün içiyorum.normalde de wc sıkıntım yok ama form çayıyla daha çabuk ve güzel çıkıyorum.

Fusun sağol canım.sağlıklı beslenmenin ve sporunun sonucu canım.çünkü her gün bantta yürüyordun.zaten bir spor geçmişin var ondan aynı kiloda daha incesin bence.

Filizciğim sen nasılsın?herkese yazmışsın kendinden bahsetmemişsin.işler yolunda mı?kuzey nasıl?saç rengimi beğenmene sevindim.

Melda neden yazdıklarını önemsemiyelim?lütfen Allah aşkına böyle şeyler düşünmeyin.neyse öncelikle menün alt altta yazarmısın daha anlaşılır olsun.ikincisi çok sağlıksız olmuş.et tavuk yada balık yok.ara yok.meyve yoğurt yok.diyet demek yememek değildir..çok açlık hissededceksin sonra diyeti bozup yiyeceksin.sonrada ben bir şey başaramıyorum diyeceksin.halbuki amacımız aç kalmak değil vücudumuzu sağlıklı besinlerle beslemek..

Sunshine78 hoş geldin ben Nilgün.

Arzuuu canım sana da çok geçmiş olsun.çok kötüyüm ya.ama dinlenemiyorum okulda evde sürekli koşturuyorum.24 kasım öğrt.günü yemeğini organize ediyorum.restoran ayarlamasından tut menüye ve para toplamasına kadar ben de .artı bir de derslere gir.allah meşguliyetsiz bırakmasın ama bu çok fazla oldu bu 2 haftadır.allah şifa versin canım.

Ugly canım eşinle güzel güzel konuş.resmen köstek oluyor.hayır önünde yemesini geç bilmiş tavrı ilginç.sen de çok alttan alıyorsun ama.desene sen diyetisyenden bizim kızlardan daha mı iyi bilirsin diye.insan karşısında biri böyle yapınca sinirleniyor yemek istiyor.sakın bu tuzağa düşme.sen yemeğine bak benim işime karışma de.
Menüne yorum istemişsin.bir kez öğle simit yemişsin zaten 4 dilim ekmek.sonra 1 tabak kurufasülye ve ekmek yine.inanılmaz karbonhidrat.bu beslenme seni yerinde saydırır.ben fasülye yapınca yan ına salata salata yapıyorum mesela 4 kaşık fasülye ve bol salata yiyorum.sen de yap canım.
Mesela ben okulda kolay oluyor diye simit yiyorum ama öğle ve akşam sebze yiyorum.anladın mı dengelemeye çalışıyorum.

Angelteacher spora slim in fit i eklemişsin.ya çok merak ediyorum vücudunu bi resim koysana .çünkü kısa zamanda sonuç alacağın sporlar yapıyorsun mutlka etkisi vardır.koysana resim.

54tuğba menün güzel afiyet olsun.

Metuu mrnünü çeşitlendşr canım.hep aynı olmaz.

Neslihan acele etme hızlı kilo vereceksin diye bir şey yok.hem pide kurabiye yiyorsun hem neden diyorsun.sanırım hızlı vermek için gerçektn yasakları yememen lazım tatlım.

Zubus pilavı bırak lütfen ve akşamları salata da ye canım.

2 sayfa daha kaldı ama çok geciktim herkesi öptüm.bu arada günaydınnnnnnn

şu an dersteyim öğrenciler alıştırma yapıyor.sabah kaydettim ama sorun oldu forumda gecikmeli cevapları yazayım bari.

çok hastayım az giriyorum kusura bakmayın.

ahh bizde insallah yasarız yakında o panigi , biz evlendikten sonra esimle birlikte kilo aldık o da bende tam 25 marifetmis gibi yazıyorum ama kusura bakmayın artık
benim esimde cok istiyor zyaıflıyım diye bu arada o da daha sağlıklı beslenmeye başladı benimle beraber 106 dan 99 a düştü

işte bu değil mi yapılması gereken

çok ama çok güzel bir menü bence

olacak kesin resimlerini paylaşman hepimiz için ve en çok da senin için büyük bir motivasyon

iyi bir menü sporla da zenginleştirilmiş ancak bence şahsi fikrim galeteye fala ngerek yok, meyve veya yoğurt daha sağlıklı bir seçenek

amann hemen dur arkadasım
bende 85 le hamile kaldım doktorda ilk tartıldığımda 88 olmustum, 97 ile doğuma girdim , doğumdan çıkıp 1 ay sonra tartıda 87 li rakamları görmemem rağmen sosyal yiyiciliğimden dolayı süt olsun bilmemne olsun diye işte 93,6 ile tavan yapmıstım ki buraya katıldım

hoşbuldumm
teşekkürler canım tabiki hatırlıyorum bayağı olaylı olmuştu gruba girişin :)
sen de süper kilo vermişsin canım tebrik ediyorum

ya nasıl olaylı merak ettim sakıncaıs yoksa :)

bence gayet güzel bir menü

süper bir menü

bu biraz olmamış sanki benim menüler gibi gene benimkilerdne iyidir ama :)

hiç de rezil değil bence tek bir kötü şey var o da çikolatalı form bisküvi ki o da korkunç değil

kayıt için
Salı - perşembe - cuma...
Rakibelerime duyurulur...

günaydınnnnnnnnnn herkezeeeee bugünnn bommbaaa gibiyimmm haberinizzz olaaaaaaaa rakibelerimmmmmmm....

Banuşşşşşş nerdesin yaaaa kısssss merak ettim seniiii...yaşıyorsannnn bir titreşimm gönderrrrrrr.....

hoşgeldinnnn :)) bende yeniyim 2. haftam istedikten sonra verilir tabi ki 3. günde bırakmamak lazım ben arkadaşlar kadar tecrübeli değilim ama bu şekilde hızlı kilo vermek yerine sağlıklı beslenip yavaşta olsa düzenli kilo vermek gerekir bence. 5 günde 5 kilo versen bile yediğin sürece 3 günde geri alırsın kararlı olalım hep birlikte sağlıklı zayıflayalım 2 ayda 5-10 kilo bile versen kalıcı olacağı için eşinde çok farkedecektir sendeki değişikliği kolay gelsin canım azmimiz daim olsun..

canım nerdesin sen bilmiyorum ama çok dikkat et kendine aile çok tedirgin oluyor evet ama insan da anlatmak istiyor sabret Allah' a emanetsin canımm..

sevgili andromede tebrik ederim ne güzel mutluluktur o , de vamı da gelecek, menünde gayet dengeli

doğru diyorsun dün evden bir şey getirememiştim kahvaltı yaptığımız mekanda ekmekli bir sey yemiyim diye onu tükettim öğlen yemeğim de yoktu biizm işyeri maalesef hep böyle sebzeler ağza konulmayacak kadar korkunc kötü geriye bu tarz seyler kalıyor o yuzden hep evden getirmek için çaba sarfediyorum
bugünkü menüm daha sağlıklı o yüzden

canım menün gayet güzel

tülinnnnnnnnn menünn süperrr ötesi
tüllin sürekli sağlıklı beslenerek yani kötü şeyleri yemeden düzenli kilo vermek mümkün oluyor mu ??
sen düzenli kilo verişini neye bağlıyorsun

hoşgeldinn
insallah basaracağoız birlikte
menünü diyetisyenin vermiştir ama ekmekleri 2 değil 1 yapsan , ben bir ekmek düşmanıyım da :)

arkadaslar menüm aşağıdadır
yorumlarınızı beklerim
sevgiler
selamlar

Salı
sabah Kaşarlı omlet - domates - salatalık - dereotu - nane - 3 zeytin - 1 şekersiz çay NO CARBS
ara kahvaltıdan kalanlar az yumurta 1 zeytin 2 dilim domates ve yeşillikler
öğlen 3 adet kadınbudu köfte ve 1 dilim beyaz peynir ile yeşil salata
öğlen (bu öğün k.köfteden dolayı karbonhidratlı oldu) çok da memnun değilim açıkçası
ara sütlü kahve
ara 1 mandalina 1 elma
akşam çorba ve salata yanında 2 kaşık barbunya ve 2 kaşık kabak yemeği NO CARBS
Çarşamba 81,4 (ne yazık Cumartesi günü de 81,3 görmüştüm halbuki) haftasonu kalorilerini almamam lazım
sabah Beyaz peynirli omlet - domates - salatalık - dereotu - nane - 3 zeytin - 1 şekersiz çay NO CARBS

ara planlanan: sütlü kahve
öğlen planlanan: yoğurt - salata ve evden getirilen kabak yemeği
ara planlanan: 1 elma ve 1 mandalina
aksam planlanan: karbonhidratsız bir öğün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…