80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Nilgüncüm akşam eşim gelince foto çektiricem
akşama koyarım tatlım

tekrar çok geçmiş olsun canım
boğazların için toz zencefil,bal ve limonu karıştır üzerine de sıcak su koyup 2 fincan iç
ilaçtan daha etkili
birde siyah turbun içini oy
1 yk kadar bal koy 24 saat beklet
aç karnına 1 kaşık ye
boğaz acısı,öksürük ne varsa kesiyor
annem biz çocukken hep bunu yapardı

Canım kadınbudu köfte yediğin zaman 3 değil de 2 yesen,peynir ve salata ile desteklemişsin bu güzel
akşam menüne de protein+salata+yoğurt koyabilirsin

hoşbuldum deryacım

hoşbuldum canım ben de mine. aman süt olsun diye bu hale geldim

hoşbuldum denizcim. ben buralarda yokken çok güzel kilo vermişsin canım.

hoşbuldum izlemcim teşekkürler cnım inşallah desteğinizle kurtulcam bu kilolardan

hoşbuldum Ayşecim. Aslında ne yapacağımı çokta bilmiyorum. sütüm etkilenmeden nasıl kilo verebilirim konusu benim için bir muamma şu anda. hamile kalmadan karbon yapmıştım 2 ayda 8 kilo vermiştim. birkaç kez yine karbon girişimim oldu bir haftada 2 kilo civrında veriyorum ama süt çok azaldığı için bırakmak zorunda kaldım

hoşbuldum nilgün memnnun oldm ben de mine

hoşbuldum . sorma bende hamileyken 8 kilo aldım doğumda 10 kilo gitti ama aman süt olsun aman mama vermeyim anne sütü alsın diye ha bire yedim 6 ay sadece anne sütü aldı bebişim artık ek gıdaya geçtik benimiçinde diyet vakti geldi artık

Arkadaşlar bu sıcak karşılamanız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
musmutlu oldum valla

Son düzenleme:
Canım kadınbudu köfte yediğin zaman 3 değil de 2 yesen,peynir ve salata ile desteklemişsin bu güzel
akşam menüne de protein+salata+yoğurt koyabilirsin

ya bu kadınbudunu allah bildiği giib yapsın diycem :)
nerden çıktı karşıma hain köfte bilmem ki
bizim işyerinde de aylardır yoktu bu dün hopppp menü de
hainler
herkes bana karşı
bir daha da gene aylarca girmez bizim menüye
o yüzdne rahatım bir daha görmem diye

angelcım
tüm suç bu köftedebendeh iç yok anlıycannn :)
tmm cnm
dikkat edicem
wisperın dediği gibi
düşünerek yemem lazım bir anlık zafiyetin sonuçları işte

günaydın hatunlar,

ilknurcum ben bir sebze sever olarak ne kadar daha ileri götürebilirim karbonu bilmiyorum. ben akşamları kendime bolca salata yapardım bir porsiyon sebzem mutlaka olurdu yine olabilir evet ama hemen 50 puanı aşıyorum o zaman o nedenle bu hafta deneme yapıyorum cnm cuma günü tartıya bakcam ne kadar farketmiş ona göre ya devam ya tamam yani:))

iremcim ya Allah yardımcınız olsun. o coğrafyayı bilen ve sırtına taş yemiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. hala rüyalarımda beni oralara tayin ediyorlar falan travma yani içindeyken anlamıyormuşum. çok güzel olanlarsa o çocuklarla sınıfta geçirdiğim günlerim hepsi pırıl pırıl sevgi dolu ve beni çok seven çocuklardı aramızda duygusal olarak derin bir bağ oluşmuştu. burası rahat ama inanki ordaki çocuklarım aklıma geldiğinde burnumun direği sızlar.
internetinin bozulması kötü olmuş benimde net olmayınca boşlukta hissediyorum kendimi.

nilgünümm hastamı oldun sen geçmiş olsunn geçsin gitsin cnm

kızlar bu sabah okadar zor uyandımki sabah sporumu yapamadım. akşam yaparım yorgun olmazsam birde sabah uyandığımda parmaklarım, karnım falan şiş uyanıyorum ya o kadarda su içiyorum yani yinede su mu tutuyor vücut ,ay neyse tek derdim bu olsun

günaydınnn
eskilerden tanıdık bir yüz daha nasılsın canım
umarım hatırlamışsındır beni mine ben
döndüm dolaştım geldim kürkçü dükkanına :))

hatırladım canm hoşgeldin 2. bebişin hayırlı olsun
buraya gelmekle çok iyi yapmışsın burdaki motivasyon başka hiç bi yerde yok

Özledimde bii Sesleneyimm didiiimmm lolitaa $ekerimee

hahahha ifadeni yerim nasıl şirin bir şey o öyle

Yok canım o vücudu şekillendirmeye yönelik sporlar için söylenir, hem kiloluyken zor yapılması, hem de kas ypılması açısından. ama leslie biraz kardiyoya giriyor yani kalori yaktıran, terleten bir spor. O yüzden kilo verme sürecinde tam ihtiyacımız olan şey, sakın bırakma hatta :13:

Canım bişey sorucam 19 kilo vermişsin (maşallah :)) ) Ne kadar zamanda verdin bu kiloları merak ettim

Canım ben bu işe başlayalı 2 sene oldu ama 2 sene full diyette değildim. 92 ile başladım 2 ayda 4 kilo verip 87 oldum. Uzun süre o kiloda kaldım. 5 ay sonra burayla tanıştım 87 iken ve 5 ayda 12 kilo vererek 75 oldum, sonra gene 2-3 ay o civarlarda gezdim iradesizliğimden hedefime ulaşamadım Şimdi de son kez bu yola baş koydum, artık hedefimi görmeden de bırakmayı hiiiiiç düşünmüyorum Yılbaşına kadar bu iş bitecek inşallah Toplamda 24 kilo vermiş olacağım
Ha aynı kiloyu 6 ay da veren de var mesela sen sürelere takılma herkesin bünyesi ve yaptıkları farklı, sen emin adımlarla, en önemlisi kendini sıkmadan devam et bu yola kilolar anlamadan gidiyor zaten. Ben de belki hemen verebilirdim ama belki çoktan 92 ye dönerdim diyeti bırakınca. Artık gerçek mi avuntu mu bilmiyorum ama kalıcı gittiğini düşünüyorum uzun süreye yaydığım için

bende bugün spor salonuna gittim daha önce 1 ay gittiğim belediyenin step aurobik seansına
kayıt için
salı - perşembe - cuma...
rakibelerime duyurulur...

Oooo izloşum hayırlı olsun, nasıl özeniyorum şu salonlara gitmenize Ankaraya gideyim ilk işim hemen yazılacağım

Aramıza hoşgeldin, ben derya.
Öncelikle 2 ayda 17.5 kilo gitmez, gitse bile ya fazlasıyla geri gelir, ya da sağlığından olursun. Bunu bil en başta. İkincisi sağlıksız diyetler (lahana çorbası diyeti, yoğurt diyeti, patates diyeti) bunların hepsi kilonu değil sağlığını alır bunların hepsini bir kenara bırak..
Duya duya bıktığımız bir laf var ama çok çok doğru olduğu için duymaktan bıksak da söylemekten bıkmıyoruz. Bu kiloları nasıl kısa sürede almadıysak, kısa sürede de veremeyiz. İşin sonunda hayal kırıklıklarıyla, kendine inancını yitirip tekrar tekrar başlayacağına, bir kere ve sağlıklı şekilde başla ve asla bırakma.
Eşin gelsin sorun değil, seni seven her halinle sever, evet güzel bir sürpriz yapmak istiyorsun ama sağlığından önemli değil hiçbiri.. Azmin daim olsun..

şu an dersteyim öğrenciler alıştırma yapıyor.sabah kaydettim ama sorun oldu forumda gecikmeli cevapları yazayım bari.

çok hastayım az giriyorum kusura bakmayın.

Nilgünüm bunu diyorum işte ince ruhlu arkadaşım, herkese tek tek cevap vermek hem bünye, hem kafa yoran bir şey hastayken yapma bari diyorum :26:

Canım dünkü menünle aynı mı bu çok karışık olmuş anlayamadım :26:
Menülerini alt alta ve başlarında "sabah" "öğle" gibi başlıklarla yazarsan, daha anlaşılır olur ve daha güzel yorumlanır :13:

Günaydın canlar, günaydın mı diyeyim tünaydın mı bilemedim, tünaydın kelimesini de hiç sevmem günaydın didim. (Aman herşeyi de açıkla :))

Tartıda 72.1 gördüm alllaaaahhhh
Cumaya 71'i görürmüyüm ki ayyyyhhh heyecan bastı :124::124::124::124::124:

Dün size menümü yazdıktan sonra bir midem kazındı canım bir şeyler içmek istedi dayanamadım milkshake içtim 200 kalori üzerinde yazıyordu ama sabah yansımadı tartıma 11'de içtiğim halde, hemen çıkmaz diyeceksiniz ama benim hemen çıkar en ufak yediğim şey dahi sabah yansır tartıya. Benim de aklıma muziplik düştü tabi hemen, normalde de içebilirim demek ki bunu
Çok severim de kendilerini, harika bir ara olur benim için, özellikle akşamları midem kazınınca :26:

ya sevgili derya çok sevindim süper bir rakam görmüşsün
hikayemiz benziyor birbirine
ben de ilk 2 ay 5 kilo verdim sonra yalnızca ramazan ayında hiç açlık çekmeden mucizevi bir şekilde +5 kilo daha verdim , 1 eylülden beride yani 3 ay oluyor kendileri ancak 1,7kg verdim
aa tabloya bak bende yeni farkediyorum
3 ayda 10 kilo ver
sonrada diğer
3 ayda 1 kilo ver

bu da ayrı bir tez konusu olur herhalde
komik biraz ama bende geri almamamın huzurunu yaşıyorum eğer dikkat etmeem belki de tekrar başalara dönerdim çok rahat bu 3 ayda
işe aman da kilom oturdu bünyem alıştı diye komikliklerle kendimi kandırıyorum belki ama olsun
simdi tekrar disipline girdim diye çok mutluyum hiç kayıp diye bakmıyorum
tam 5 sene sürekli kilo alarak 65 den 85e çıkmış biriyim
sonra hamilelik dönemi oldu mu sana 95 kapıları
neyse geçti gitti bitit bir daha oralara dönmeyeceğim
insallah

günaydın kızlarr

günaydımmm
ya tebrik ederim
70 lerrr oleyyyy

bu topik gerçekten başkaısndan duyup kulağıma inanılmaz gele nbir gerçeği fısıldıyor

20 kilo vermek hiç de zor değil
bu topikteki herkes tıkır tıkır vermiş

gayet güzle beslenip haftada 2000den fazla verenler var misler gibi
demek ki şehir efsanesi dğeil bazı şeyler

İnşallah, kalanları da beraber emin adımlarla veririz, hiçbir şey imkansız değil

tülüüü çok saol canım bende 1 ay sonra falan bi hızlandırma için 1 hafta karbon yaparım gibime gelio yaparız birlikte ok?
zar:
canımmm ben bugun yapmaya çalışıcam ama hiç bilgim yok bakalım netten araştırdıgım gibi bişeyler yapıcam.seninlede yaparımmmmmm canımmmmm
canımmm hoşgeldin ben tülin. sen daha başlangıçlarda böyle şok diyetler yapmamalısın.dengeli beslen öncelikle canımmm.
[
Sağol tülincim,kurs öğün saatlerimi atlamama neden oluyor ama artık akşamdan hazırlayacağım öğle ve ara menülerini,mazeretim de kalmaz böylece

2:[/B]
canım en güzeli hazırlık yapıp evden götürmen canım.çünkü acıkınca ne bulursak onu yiyoruz
canım Allah yardımcın olsun. korusun sizleri.dikkat et canım
Tülin ne oldu canım neden 5.30 da kalktın?bir sorun yok umarım.ben de mandalina portakal havuç sıktım içtim.gün boyu da dediğin gibi ılık içtim hep ıhlamur falan..
.
canım sabah teyzemi havaalanına götürdüm erken kalktım biraz karıştı:)))
tülinnnnnnnnn menünn süperrr ötesi
tüllin sürekli sağlıklı beslenerek yani kötü şeyleri yemeden düzenli kilo vermek mümkün oluyor mu ??
sen düzenli kilo verişini neye bağlıyorsun
kk
canım bu menü hiçde güzel değil aslında.ben 3 dilim ekmek asla yemem. pilavıda 2 yk fazla yemem. benim için aslında çok kötü bi menü. ekmeği sadece sabah 1 dilim yerim.dün kaptırdım işte mecburen. ama sana güzel gelmiş bak. bu benim en sağlıksız günlerimden canım benim için tabi. sende en kötü arada kahvaltıyla geçiştir canım benimmm..ben eğer akşam öğlen ekmek alırsam kilo veremiorum. spor olmazsada takılıyorum.bu hafta bak sabitim. 2 gün karbon yapayım dedim. sporda olcak inş akşama.
canım salı sadece öğlen köften çok geldi bana. oda pirinçli yapılıyor çünkü. kahvede 1 olmus harikaa.akşam güzel. bugunde öğlen güzel akşama et yada tavuk ye canım bence.
ooohhhhh gelsin 71 leeeeerrrrr.maşallah canımmm

SELAM CANIM ARKADAŞLARIM

çok yogunum bu aralar pek giremiyorum

dünkü menümü yazıp çıkıcam kızlar

kahvaltı

1 bardak yoğurt

ögeln 2 dilim kepek beyaz peynir yeşilçay

ara yarı elma-4 diet çubuk

akşam 1 tabak kıyalı ıspanak bol yoğurt

ara 2 küçük lokma çokoprens

ara nar 1 dilim ayva

öpüldünüz

selam fıstıklar gününüz güzel geçsin inşallah

bi saattir önümde sayfa açık ama anca bakabildim gelen gidenden

deryacım bende bu cuma artık yeniden 62 rakamını görmek istiyorummmm yaaaa inşallah cuma günü Allah hepimize gönlümüzden geçen rakamı baskülümüzde gösterip bizi sevindirir

merhaba kızlar
bugün düne göre daha iyiyim

mavi kelebek geçmiş olsun tatlım, ilaçlarını ihmal etme

nilgüncüm çok yorma kendini. yarın emeğinin karşılığnı alırsın inşallah

deryacım çok sevindim. cumaya güzel bir rakam görürsün mutlaka

banu yu ben de merak ettim:44::44:
birde sevda ve filizde yok şu sıralar. iyilerdir umarım

Kızlar aranızda emziren varmı menülerini yakın takibe alıcam
ya da önerisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim çünkü oğluşum hasta bu aralar bişey yemiyor bir de sütten mahrum olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…