Angelteacher spora slim in fit i eklemişsin.ya çok merak ediyorum vücudunu bi resim koysana .çünkü kısa zamanda sonuç alacağın sporlar yapıyorsun mutlka etkisi vardır.koysana resim.
çok hastayım az giriyorum kusura bakmayın.
arkadaslar menüm aşağıdadır
yorumlarınızı beklerim
sevgiler
selamlar
Salı
sabah Kaşarlı omlet - domates - salatalık - dereotu - nane - 3 zeytin - 1 şekersiz çay NO CARBS
ara kahvaltıdan kalanlar az yumurta 1 zeytin 2 dilim domates ve yeşillikler
öğlen 3 adet kadınbudu köfte ve 1 dilim beyaz peynir ile yeşil salata
öğlen (bu öğün k.köfteden dolayı karbonhidratlı oldu) çok da memnun değilim açıkçası
ara sütlü kahve
ara 1 mandalina 1 elma
akşam çorba ve salata yanında 2 kaşık barbunya ve 2 kaşık kabak yemeği NO CARBS
Çarşamba 81,4 (ne yazık Cumartesi günü de 81,3 görmüştüm halbuki) haftasonu kalorilerini almamam lazım
sabah Beyaz peynirli omlet - domates - salatalık - dereotu - nane - 3 zeytin - 1 şekersiz çay NO CARBS
ara planlanan: sütlü kahve
öğlen planlanan: yoğurt - salata ve evden getirilen kabak yemeği
ara planlanan: 1 elma ve 1 mandalina
aksam planlanan: karbonhidratsız bir öğün
Bunu kırmızı harflerle yazıyorum ki belki sen ve diğer önemsenmediğini düşünen arkadaşlar artık görür !
Arkadaşlar burada yeni gelen herkese eskilerden daha çok ihtimam gösterilir çünkü motive etmek ve kendini rahat hissetmesini isteriz eskiler olarak.
Ama eğer o kişi paylaşım yapmıyor, sohbetten uzak kalıyorsa biz ne yapabiliriz? Lütfen artık kimse şu tip cümleler kurmasın.
Meldacım ayrıca geçen gün sana yazdım ama cevap alamadım, demek ki bize derken sen yeterince hassas okumuyorsun sanırım :44:
Mine hoşgeldin aramıza tekrar, ben derya
Nohutun yanında pilav fazla olmuş bence. Ya nohutu tercih etmeliydin ya pilavı. İkisi de karbon olduğu için ağır kaçacaktır. Ama akşam sadece tavuk etiyle kapatarak telafi etmişsin. Yine de denge adına bu tip bir menüyü tercih etmemeni öneririm. :13:
Denizcim ben kendi form çayı maceramı anlatayım, zaten normalde bağırsak problemleri olan biri olarak (e o kadar abur cuburu hamur işini yersen olur tabi!) diyetin başlarında günden 2 tane içiyordumBana göre bu zararlı çünkü içindeki bitkiler bağırsakları boşaltacak cinsten, e bu da tembelleştiriyor ve görevini unutmasına neden oluyor bağırsakların.. Yakın zamana kadar günde 1 tane illa içiyordum ama artık yavaş yavaş kurtulmaya çalışıyorum. Mesela bu hafta 2 günde 1 içtim, hatta bazen 3. Baktım zaten güzel diyet menüleri uygularsam problem olmuyor. Bence sen de çok zorlanmadığın sürece bir kaç günde bir içmeye çalış, uzun süredir kullanan biri olarak tavsiyem budur
Füsuncum kilo alırken en çok nerelerden alırsak, verirken de en çok oralardan gidermiş. Sen dengeli menülerle verdin bu kiloları o yüzden eminim yağdan gitmiştir. Kıyafet sorunu sanırım şu an topikteki herkesde var ve hedefine ulaşmayı bekliyor herkes yeni ciciler almak için :87:
Ama tabi bunca eksiği kaç zamanda tamamlarız bilemem
Sacrecim kaşar peynir çok yağlı bir peynir türü, o yüzden hiç diyete uygun değil :18: Kadınbudu köfte de kalorili baya benim bildiğim ve kızartma olduğu için pek tercih etme bence. Anca haftanın başlarında öğle yemeğini bu şekilde yiyebilirsin belki. Bir de akşam yapmadın mı orasını anlayamadım :26: Meyve ve yoğurt da koyarsan menülerine çok iyi olur.
Ayşem fuşya çok yakışmış, çok güzel ışık vermiş yüzüne, senin de ne kadar mutlu olduğun gözlerinden belli
Bence artık sadece siyah değil açık renk etekler de giyebilirsin
canım menünde ekmek çok geldi bana. sanırım bebeğin vardı dimi emzirdiğin için elbette arada galeta yiyeceksin.doymazsın çünkü.öğlen çorba yemişsin yarım kase yarım dilim ekmek sayılır.2 ekmek öğlene çok olmuş. akşamki ekmeği 1 dilim yapıp yoğurtla desteklemek daha uygun bence canım.
canım güzel sözler bizim için çok çok önemli.sende etrafını motive diyorsun çünkü. çok sevindim güzel sözler duymana.karbonda başarılar canım bende yapıcam sanırım bu gidişle.
canım benim leslinin acaba youtubedaki videolarındanmı yapıyorsun. tamamı 65 70 dk arası. tekrar bi bak canım
canım bu aralar misafirlerin çok yada sen gidiyosun sanırım:))) ehh bu gune kadar hiç yapmadın kaçamak o kadarda hakkın olsun. zaten bu dünki menün sanırım bugunkü menün çok güzeldi.sen zaten porsiyonlarını bile yarım yada 1 2 çatalla sınırlandırıyorsun maşallah.
füsuncum aynen canım. bende 68 kgda iken giydiğim kotum şimdi bol geliyor kemerle ancak giyiyorum. ben spora bağlıyorum canım yada dengeli beslenmeden sanırım
canımmmm çok çok yakışmış eteğin.maşallahhh sana canımmmm. bundan sonra etek ,elbise ,tayt sana canım. ben bide 3 arkadaş bayıldım size bu ne uyum şekerim... hırkalı ,etekli,çizmeli ,boğazlı badiliiiii
canım uyarın için saol. işin bu boyutuda var demekki .. teşekkürlerrrr
canım önemsenmemek ne demek.olurmu hiç. bazen menüler güzel oluncada yorum yazmıyoruz.ama bu okunmadı anlamına gelmez. hatta bazen yazdıklarımıza cvp bile alamayabiliyoruz çünkü hızlı okuyoruz, vaktimiz olmuyor falan. yoksa burada amaç hep aynııı. menünüde belki liste halinde yazmadıgın için farkedilmiyo olabilir. bence bugunkü menün çok çok az. sabah ekmek ve peynirin yanına dom.salatalık ve 1 2 zeytin olabilirdi. öğlen zaten yok gibi.ara öğünün , meyven salatan hiç yok canım.maşallah sporun güzel ama menün eksik kalmış.
merhaba canım hoşgeldin ben tülin. bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah. 3 hanelere gelmeden aramıza gelmen çok çok iyi olmuş canımmm.
canım çok çok geçmiş olsun. havalar iyice soğudu dikkat etmemiz lazım çok. Rabbim şifa versin.
canımmm ah bu eşler zaten destek olmayı önümüzden almak gibi düşünüyorlar. aslında yanlış bi tutum bencede. menündeki simit 4 dilim ekmek canım.aralarındada yeşilçay yanına kuru incir kayısı yada meyve yeseydin canım
canım akşamki 2 kase çorba 2 dilim ekmek demek. 1 kase çorba bol salata yada 1 kase sebze daha iyi olurdu bence.regl dönemindede artı bile çıkıyoruz canım
canım menün çokda kötü değil. aradakiler çok olmuş. ama akşam toplamışsın.öğlen yapmadıgın için kaçamaklar olmuş.yarın dengelersin canım
oohh oohhh 1 kg daha maşaalllaaahhhhhh
canım sadece kurabiye fazla olmuş , eh margarin falan vardır.bakla dolmasını bilmiyorum çokmu pirinçli.yorum yapamıycam canımmm
canım 1 tabak pilav ne kadardır bilmiyorum ama 2 kaşık pilav 1 dilim ekmek dikkat et canım.akşamda sadece tavuk eti değilde salatada olsaydı keşkeee
iyi geceler kızlar öncelikle form çay hakkında sordugum soruya cevap verdiğiniz için çoook teşekkürler demekki ben dogru yoldaymışım çok ihtiyacım olmadıgı müddetçe içmiyordum
keten tohumunuda çekilmemiş güvenilir bi aktardan az miktarda alıcagım cevaplarınız sonucunda buna karar verdim çok sagolun kızlar
mavi kelebek çok geçmiş olsun canım inşallah ilaç tedavisiyle yok olup gider kist
mine hoşgeldin güle güle büyüt bebişini ayrılma bizden canım
aa minecim hooşgeldin seni unuturmuyuz şekerim yaa
ne 95ler eritirsin sen, üzülme, hem 1-0 öndesin emziriyorsun
kolri yakma adına daha iyi senin işin
buraya gelmen bile bir adımdır tatlım...
evet ayşenin resimleri ibret azim kaynağı tatlım
hoşgeldin tekrar aramıza... bebeğini sağlıklı sıhatli büyüt inşallah
iyi yapmışsın ee lazım tabi, 1 ay sonra almak için uğrayacaksın gene oralara
harika...
umursamayan kocadan daha iyidir destek olan koca
ama dozu kaçırmamak lazım, sıkabilir o zamanda
oo harika...
tebrik ederim canım...
daha olgunlaşmamış bi fıstığım daha zekiye bence yaza anca olurum haberiniz ola.......
çok saol canım yaa inan bu ara egom çok tavan yaptı sayenizde. ama şımarmak yok tabiki.. saldığım anda 80 leri göreceğimi çokk ii biliyorum artık...
öğretmenlikten istifa edip manken olurmuşumm wowwww eşim de topuklarımdan vursun değilmiii.....
aaaa al takma bi isimle irem görelim senin değişimini...sevda zum öyle yaptı bak...
thanks....
canım hoşgeldin ben ayşe zaten nasıl kilo verileceğini biliyorsun ve burayı tekrardan buldun hadi bakalım yarından itibaren dengeli sağlıklı bebeğini de düşünen annne olarak menüler beklios bol su bol protein....
saol canım...
sen bu konuda azda olsa duygularını anlatmaya çalış hatta bizden bahset ben ilk dönemlerde eşime banunun ikizleriyle olan fotoğraflarını ve başarı hikayelerini okutmuştum zamanla o da bu konuda beni destekledi mesela bazen saatlerce bilg başında oturuyorum kk için ve gık diyemio neden motivasyon şart...
canım menün de simit göze çarpıyor ama benim de diyetisyen 1.5 lahmacuna izin verirdi lavaşta tantuniye izin verirdi tabiki verilecek kilon çok olunca sıkmak istemiyor bence...sakın yasak koyma kendine derdi.. canın çektimi mutlaka ye derdi...zamanla dengelemeyi öğrenirsin ve da düzenli yaparsın diyetini...akşama öğlenin yarısını ye olay bu....
canım evet ya onlar en önemli şey iş ortamında bugünkü fotoları da onlar çekti öğrt odasının boş olduğu anda...
sanki biraz olmamış gibi meyve sebze yok ...
thanks.....
inşallah canım artık 7 lerden kurtulmak istiyorum dönem dönem takılmalar olabiliyor sen dewam et bi anda düşer kendimden bilirim çok gelgitler yaşarım tartıda...
dur kuuuu daha siyahı bugün ilk giydim hele kendim bi buna alışayım yaza da açık renkler ve tabiki beyaz kot ....aslında fuşya değilde mercan rengi galiba benim ceket ama öyle gibi çıkmış...
ne mutlu bana... aman süt vermek senin şu anda görevin bol su iç bol protein ye sütün kaliteli olur .. hatırlıyorum kızım 1 yaşına girene kadar 100 civarındaydım ve ayağa kalkarken 3-4 hamlede kalkardım gerisini siz düşünün....
tülüüü çok saol canım bende 1 ay sonra falan bi hızlandırma için 1 hafta karbon yaparım gibime gelio yaparız birlikte ok?
saol burcummmm .....
kesinlikle leslie yap derim 1 haftada farkı göreceksin muhteşemdir ablam az terlemedik onlada....
canım çok canın çekerse ye yarım simit akşama ton balık salata ye nolcekkkk bak bebiş falan olur aşerersin çacuğa yazık.... bu kadar yasaklı ola canım sen zaten hedefine yaklaştın az öz mantığını bilion yani o lezzetlerden ömür boyu kendimizi soyutlayacak değiliz ya.....
aman da amannnnn spora da başlanırmış iiiiice taş olacakmış diğer rakipler ne yapacakmışşşşş....
Melda neden yazdıklarını önemsemiyelim?lütfen Allah aşkına böyle şeyler düşünmeyin.neyse öncelikle menün alt altta yazarmısın daha anlaşılır olsun.ikincisi çok sağlıksız olmuş.et tavuk yada balık yok.ara yok.meyve yoğurt yok.diyet demek yememek değildir..çok açlık hissededceksin sonra diyeti bozup yiyeceksin.sonrada ben bir şey başaramıyorum diyeceksin.halbuki amacımız aç kalmak değil vücudumuzu sağlıklı besinlerle beslemek..
Sunshine78 hoş geldin ben Nilgün.
Arzuuu canım sana da çok geçmiş olsun.çok kötüyüm ya.ama dinlenemiyorum okulda evde sürekli koşturuyorum.24 kasım öğrt.günü yemeğini organize ediyorum.restoran ayarlamasından tut menüye ve para toplamasına kadar ben de .artı bir de derslere gir.allah meşguliyetsiz bırakmasın ama bu çok fazla oldu bu 2 haftadır.allah şifa versin canım.
Ugly canım eşinle güzel güzel konuş.resmen köstek oluyor.hayır önünde yemesini geç bilmiş tavrı ilginç.sen de çok alttan alıyorsun ama.desene sen diyetisyenden bizim kızlardan daha mı iyi bilirsin diye.insan karşısında biri böyle yapınca sinirleniyor yemek istiyor.sakın bu tuzağa düşme.sen yemeğine bak benim işime karışma de.
Menüne yorum istemişsin.bir kez öğle simit yemişsin zaten 4 dilim ekmek.sonra 1 tabak kurufasülye ve ekmek yine.inanılmaz karbonhidrat.bu beslenme seni yerinde saydırır.ben fasülye yapınca yan ına salata salata yapıyorum mesela 4 kaşık fasülye ve bol salata yiyorum.sen de yap canım.
Mesela ben okulda kolay oluyor diye simit yiyorum ama öğle ve akşam sebze yiyorum.anladın mı dengelemeye çalışıyorum.
Angelteacher spora slim in fit i eklemişsin.ya çok merak ediyorum vücudunu bi resim koysana .çünkü kısa zamanda sonuç alacağın sporlar yapıyorsun mutlka etkisi vardır.koysana resim.
54tuğba menün güzel afiyet olsun.
Metuu mrnünü çeşitlendşr canım.hep aynı olmaz.
Neslihan acele etme hızlı kilo vereceksin diye bir şey yok.hem pide kurabiye yiyorsun hem neden diyorsun.sanırım hızlı vermek için gerçektn yasakları yememen lazım tatlım.
Zubus pilavı bırak lütfen ve akşamları salata da ye canım.
2 sayfa daha kaldı ama çok geciktim herkesi öptüm.bu arada günaydınnnnnnn
şu an dersteyim öğrenciler alıştırma yapıyor.sabah kaydettim ama sorun oldu forumda gecikmeli cevapları yazayım bari.
ahh bizde insallah yasarız yakında o panigi , biz evlendikten sonra esimle birlikte kilo aldık o da bende tam 25 marifetmis gibi yazıyorum ama kusura bakmayın artık
benim esimde cok istiyor zyaıflıyım diye bu arada o da daha sağlıklı beslenmeye başladı benimle beraber 106 dan 99 a düştü
işte bu değil mi yapılması gereken
çok ama çok güzel bir menü bence
olacak kesin resimlerini paylaşman hepimiz için ve en çok da senin için büyük bir motivasyon
iyi bir menü sporla da zenginleştirilmiş ancak bence şahsi fikrim galeteye fala ngerek yok, meyve veya yoğurt daha sağlıklı bir seçenek
amann hemen dur arkadasım
bende 85 le hamile kaldım doktorda ilk tartıldığımda 88 olmustum, 97 ile doğuma girdim , doğumdan çıkıp 1 ay sonra tartıda 87 li rakamları görmemem rağmen sosyal yiyiciliğimden dolayı süt olsun bilmemne olsun diye işte 93,6 ile tavan yapmıstım ki buraya katıldım
ya nasıl olaylı merak ettim sakıncaıs yoksa :)
bence gayet güzel bir menü
süper bir menü
bu biraz olmamış sanki benim menüler gibi gene benimkilerdne iyidir ama :)
hiç de rezil değil bence tek bir kötü şey var o da çikolatalı form bisküvi ki o da korkunç değil
Canım kadınbudu köfte yediğin zaman 3 değil de 2 yesen,peynir ve salata ile desteklemişsin bu güzel
akşam menüne de protein+salata+yoğurt koyabilirsin
günaydın kızlarr
günaydınnn
eskilerden tanıdık bir yüz daha nasılsın canım
umarım hatırlamışsındır beni mine ben
döndüm dolaştım geldim kürkçü dükkanına :))
hatırladım canm hoşgeldin 2. bebişin hayırlı olsun
buraya gelmekle çok iyi yapmışsın burdaki motivasyon başka hiç bi yerde yok
kızlarrr bişeysorucam sizlere ben başlayalı nerdeyse 1,5 ay oldu verdiğim kilo 9 kilo falan şimdi sorum şu ben 2 gündür leslie yapmaya başladım ama bazı arkadaşlar geçmişte demişlerdiki kilo vermeden spor yapmayı yavaşlatır kilo vermenizi diye acaba ben başliimmi yoksa daha bekliimmi
Canım bişey sorucam 19 kilo vermişsin (maşallah:)) ) Ne kadar zamanda verdin bu kiloları merak ettim
bende bugün spor salonuna gittim daha önce 1 ay gittiğim belediyenin step aurobik seansına
kayıt için
salı - perşembe - cuma...
rakibelerime duyurulur...
Selam,
Aranıza katılmak istiyorum.
28 yaşında 1.75 boyunda 87,5 kiloyum.
2 ay var önümde ve bu süreçte benden gitmesini istedğim 17,5 kilo var.
Noooooooooooooolur bana destek olun.
Geçen hafta lahana çorbası diyeti yaptım 3. gün bıraktım.
Bu hafta yoğurt diyetine başladım. 3. günüm bitti ve hala bozmadım.
Önümüzdeki hafta isveç diyetine mi başlasam? 5 günde 5 kilo diyeti yorumlarını da okudum ona mı başlasam bilmiyorum.
Bana fikir verin noooooooooooooooooolur.
Eşim yurt dışında 2 ay sonra gelecek. O gelinceye kadar zayıflamayı çooooooooooooooooooook istiyorum.
şu an dersteyim öğrenciler alıştırma yapıyor.sabah kaydettim ama sorun oldu forumda gecikmeli cevapları yazayım bari.
arkadaslar menüm aşağıdadır
yorumlarınızı beklerim
sevgiler
selamlar
Salı
sabah Kaşarlı omlet - domates - salatalık - dereotu - nane - 3 zeytin - 1 şekersiz çay NO CARBS
öğlen (bu öğün k.köfteden dolayı karbonhidratlı oldu) çok da memnun değilim açıkçası
ara sütlü kahve
ara 1 mandalina 1 elma
Çarşamba 81,4 (ne yazık Cumartesi günü de 81,3 görmüştüm halbuki) haftasonu kalorilerini almamam lazım
sabah Beyaz peynirli omlet - domates - salatalık - dereotu - nane - 3 zeytin - 1 şekersiz çay NO CARBS
Canım ben bu işe başlayalı 2 sene oldu ama 2 sene full diyette değildim. 92 ile başladım 2 ayda 4 kilo verip 87 oldum. Uzun süre o kiloda kaldım. 5 ay sonra burayla tanıştım 87 iken ve 5 ayda 12 kilo vererek 75 oldum, sonra gene 2-3 ay o civarlarda gezdim iradesizliğimden hedefime ulaşamadımŞimdi de son kez bu yola baş koydum, artık hedefimi görmeden de bırakmayı hiiiiiç düşünmüyorum Yılbaşına kadar bu iş bitecek inşallah Toplamda 24 kilo vermiş olacağım
Ha aynı kiloyu 6 ay da veren de var mesela sen sürelere takılma herkesin bünyesi ve yaptıkları farklı, sen emin adımlarla, en önemlisi kendini sıkmadan devam et bu yola kilolar anlamadan gidiyor zaten. Ben de belki hemen verebilirdim ama belki çoktan 92 ye dönerdim diyeti bırakınca. Artık gerçek mi avuntu mu bilmiyorum ama kalıcı gittiğini düşünüyorum uzun süreye yaydığım için
Canım dünkü menünle aynı mı bu çok karışık olmuş anlayamadım :26:
Menülerini alt alta ve başlarında "sabah" "öğle" gibi başlıklarla yazarsan, daha anlaşılır olur ve daha güzel yorumlanır :13:
günaydın kızlarr
ya sevgili derya çok sevindim süper bir rakam görmüşsün
hikayemiz benziyor birbirine
ben de ilk 2 ay 5 kilo verdim sonra yalnızca ramazan ayında hiç açlık çekmeden mucizevi bir şekilde +5 kilo daha verdim , 1 eylülden beride yani 3 ay oluyor kendileri ancak 1,7kg verdim
aa tabloya bak bende yeni farkediyorum
3 ayda 10 kilo ver
sonrada diğer
3 ayda 1 kilo ver
bu da ayrı bir tez konusu olur herhalde
komik biraz ama bende geri almamamın huzurunu yaşıyorum eğer dikkat etmeem belki de tekrar başalara dönerdim çok rahat bu 3 ayda
işe aman da kilom oturdu bünyem alıştı diye komikliklerle kendimi kandırıyorum belki ama olsun
simdi tekrar disipline girdim diye çok mutluyum hiç kayıp diye bakmıyorum
tam 5 sene sürekli kilo alarak 65 den 85e çıkmış biriyim
sonra hamilelik dönemi oldu mu sana 95 kapıları
neyse geçti gitti bitit bir daha oralara dönmeyeceğim
insallah
canımmm ben bugun yapmaya çalışıcam ama hiç bilgim yok bakalım netten araştırdıgım gibi bişeyler yapıcam.seninlede yaparımmmmmm canımmmmmtülüüü çok saol canım bende 1 ay sonra falan bi hızlandırma için 1 hafta karbon yaparım gibime gelio yaparız birlikte ok?
zar:
canımmm hoşgeldin ben tülin. sen daha başlangıçlarda böyle şok diyetler yapmamalısın.dengeli beslen öncelikle canımmm.Selam,
Aranıza katılmak istiyorum.
28 yaşında 1.75 boyunda 87,5 kiloyum.
2 ay var önümde ve bu süreçte benden gitmesini istedğim 17,5 kilo var.
Noooooooooooooolur bana destek olun.
Geçen hafta lahana çorbası diyeti yaptım 3. gün bıraktım.
Bu hafta yoğurt diyetine başladım. 3. günüm bitti ve hala bozmadım.
Önümüzdeki hafta isveç diyetine mi başlasam? 5 günde 5 kilo diyeti yorumlarını da okudum ona mı başlasam bilmiyorum.
Bana fikir verin noooooooooooooooooolur.
Eşim yurt dışında 2 ay sonra gelecek. O gelinceye kadar zayıflamayı çooooooooooooooooooook istiyorum.
canım en güzeli hazırlık yapıp evden götürmen canım.çünkü acıkınca ne bulursak onu yiyoruz[
Sağol tülincim,kurs öğün saatlerimi atlamama neden oluyor ama artık akşamdan hazırlayacağım öğle ve ara menülerini,mazeretim de kalmaz böylece
2:[/B]
canım Allah yardımcın olsun. korusun sizleri.dikkat et canımgünaydın herkese dün acımasız bir şekilde internet bağlantım kesildi. yıkılldım ama elimden gelen birşey olamadı. vın alıcam vallahi bu nedir 2 haftadır perişan etti beni. duymuşsunuzdur buralar karışık biraz. çok gerildi akşam sinirlerim. anlatamadım da kimseye annemlere anlatsam tedirgin oluyorlar. nasıl gideceğiz bakalım dolmuş otobüs var mı acaba... bu sabah da haber spikeri gibi oldum...
canım sabah teyzemi havaalanına götürdüm erken kalktım biraz karıştı:)))Tülin ne oldu canım neden 5.30 da kalktın?bir sorun yok umarım.ben de mandalina portakal havuç sıktım içtim.gün boyu da dediğin gibi ılık içtim hep ıhlamur falan..
.
canım bu menü hiçde güzel değil aslında.ben 3 dilim ekmek asla yemem. pilavıda 2 yk fazla yemem. benim için aslında çok kötü bi menü. ekmeği sadece sabah 1 dilim yerim.dün kaptırdım işte mecburen. ama sana güzel gelmiş bak. bu benim en sağlıksız günlerimden canım benim için tabi. sende en kötü arada kahvaltıyla geçiştir canım benimmm..ben eğer akşam öğlen ekmek alırsam kilo veremiorum. spor olmazsada takılıyorum.bu hafta bak sabitim. 2 gün karbon yapayım dedim. sporda olcak inş akşama.tülinnnnnnnnn menünn süperrr ötesi
tüllin sürekli sağlıklı beslenerek yani kötü şeyleri yemeden düzenli kilo vermek mümkün oluyor mu ??
sen düzenli kilo verişini neye bağlıyorsun
kk
canım salı sadece öğlen köften çok geldi bana. oda pirinçli yapılıyor çünkü. kahvede 1 olmus harikaa.akşam güzel. bugunde öğlen güzel akşama et yada tavuk ye canım bence.Salı
ara sütlü kahve
ara 1 mandalina 1 elma
ooohhhhh gelsin 71 leeeeerrrrr.maşallah canımmmGünaydın canlar, günaydın mı diyeyim tünaydın mı bilemedim, tünaydın kelimesini de hiç sevmem günaydın didim. (Aman herşeyi de açıkla :))
Tartıda 72.1 gördüm alllaaaahhhh
Cumaya 71'i görürmüyüm ki ayyyyhhh heyecan bastı:124::124::124::124::124:
26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?