ayşeciim benimde merak ettiğim buydu ii olmuş benim eşim kilo vermem için bana çok ısraredio ama sadece kilo ver diyo bişi yapmıyo gecenin bi yarısı acıktım bana bişiler hazırla yok efendim çocuklara çikolata falan aldırıyo karşımda yiyolar ama sen yeme böyle yemeyerek kilo verilir dio hatta bu akşam tabağıma kurufasülye aldım bu kaç kaşıktır acaba dedim listemde 5 6 kaşık yazıoduyok dio sen fazla koymuşsun dio 3 kaşığını alıo tabaktan eeee dedim açımm benim kaşığıma göre doğruuu yok efendim böle böle kilo verirmişim ama kendi yanına bi koca tabak pilavda koyduruyo ohh turşular falan ben öle kalıom sofrada neyse eşini oyüzden sordum tepkisini bn bi veriyim kiloları soracam ama ona
Hoşgeldin aramıza ,forumdaki herkes gibi bende 2 ayda 17,5 kilonun sağlıklı bişekilde verilemeyeceğini düşünüyorum,Kesinlikle kısa,şok diyetler yapma,bunlar hem senin sağlığını tehlikeye atar hem de uzun süre diyet yapma şansın kalmaz.Her besin grubundan ye ama dengeli ve az ye bence.Buradan kopmassan ve doğru bi diyet programı takip edersen kilo vermenin ne kadar eğlenceli olduğunu farkedeceksin.Selam,
Aranıza katılmak istiyorum.
28 yaşında 1.75 boyunda 87,5 kiloyum.
2 ay var önümde ve bu süreçte benden gitmesini istedğim 17,5 kilo var.
Noooooooooooooolur bana destek olun.
Geçen hafta lahana çorbası diyeti yaptım 3. gün bıraktım.
Bu hafta yoğurt diyetine başladım. 3. günüm bitti ve hala bozmadım.
Önümüzdeki hafta isveç diyetine mi başlasam? 5 günde 5 kilo diyeti yorumlarını da okudum ona mı başlasam bilmiyorum.
Bana fikir verin noooooooooooooooooolur.
Eşim yurt dışında 2 ay sonra gelecek. O gelinceye kadar zayıflamayı çooooooooooooooooooook istiyorum.
Canım akşam yemeğinde dengelemeye çalıştım ama poğaça mayalıydı ve mayalı hamurlar,yufka böreklerine göre daha kalorili ve ödem yapıyor,bu yüzden çok pişman oldum.Bu arada ismin neslihandı değil mi
evet canım adım neslihan,sana dedim ama ben de 1 küçük kurabiye kaçırdım
Sen nerdesin ki canım?günaydın herkese dün acımasız bir şekilde internet bağlantım kesildi. yıkılldım ama elimden gelen birşey olamadı. vın alıcam vallahi bu nedir 2 haftadır perişan etti beni. duymuşsunuzdur buralar karışık biraz. çok gerildi akşam sinirlerim. anlatamadım da kimseye annemlere anlatsam tedirgin oluyorlar. nasıl gideceğiz bakalım dolmuş otobüs var mı acaba... bu sabah da haber spikeri gibi oldum...
Kilo vermene sevindim ,tartıda hep aynı kiloyu görmek çok sinir bozucu gerçekten,ben de bugün eksiye düştüm neysekiGünaydın canlar, günaydın mı diyeyim tünaydın mı bilemedim, tünaydın kelimesini de hiç sevmem günaydın didim. (Aman herşeyi de açıkla :))
Tartıda 72.1 gördüm alllaaaahhhh
Cumaya 71'i görürmüyüm ki ayyyyhhh heyecan bastı:124::124::124::124::124:
Dün size menümü yazdıktan sonra bir midem kazındı canım bir şeyler içmek istedi dayanamadım milkshake içtim 200 kalori üzerinde yazıyordu ama sabah yansımadı tartıma 11'de içtiğim halde, hemen çıkmaz diyeceksiniz ama benim hemen çıkar en ufak yediğim şey dahi sabah yansır tartıya. Benim de aklıma muziplik düştü tabi hemen, normalde de içebilirim demek ki bunu
Çok severim de kendilerini, harika bir ara olur benim için, özellikle akşamları midem kazınınca :26:
Ama bence sen onu hergün içme ne oluuur ne olmaaaz.
ayyyy canımm çok güldüm ya demek tabağından alıyoo benim eşim gibi oda çok istiyo demek eşini güzel görmek.....
benimkide hep destekler yeme der spor aletleri alır bant aldk mesela itiraz bile etmedi sen yeterki rejim yap ben sana dışardan hazır salata alıyım hazır diet yemekleri söyleyim bile dedi düşünün artık....
o bana böle destek olurken ben kilo veremiyince kendimi aptal gibi hissediordumm
ama şimdi çok daha azimli ve kararlıyım çünkü sizler varsınız canlarım iyki sizi bulmuşum ilk hedef olan 75 i bi görsem çok mutlu olucaaaammm çokkkk
SELAM CANIM ARKADAŞLARIM
çok yogunum bu aralar pek giremiyorum
dünkü menümü yazıp çıkıcam kızlar
kahvaltı
1 bardak yoğurt
ögeln 2 dilim kepek beyaz peynir yeşilçay
ara yarı elma-4 diet çubuk
akşam 1 tabak kıyalı ıspanak bol yoğurt
ara 2 küçük lokma çokoprens
ara nar 1 dilim ayva
öpüldünüz
canım bu menü hiçde güzel değil aslında.ben 3 dilim ekmek asla yemem. pilavıda 2 yk fazla yemem. benim için aslında çok kötü bi menü. ekmeği sadece sabah 1 dilim yerim.dün kaptırdım işte mecburen. ama sana güzel gelmiş bak. bu benim en sağlıksız günlerimden canım benim için tabi. sende en kötü arada kahvaltıyla geçiştir canım benimmm..ben eğer akşam öğlen ekmek alırsam kilo veremiorum. spor olmazsada takılıyorum.bu hafta bak sabitim. 2 gün karbon yapayım dedim. sporda olcak inş akşama.
canım salı sadece öğlen köften çok geldi bana. oda pirinçli yapılıyor çünkü. kahvede 1 olmus harikaa.akşam güzel. bugunde öğlen güzel akşama et yada tavuk ye canım bence.
İnşallah, kalanları da beraber emin adımlarla veririz, hiçbir şey imkansız değil
Günaydın canlar, günaydın mı diyeyim tünaydın mı bilemedim, tünaydın kelimesini de hiç sevmem günaydın didim. (Aman herşeyi de açıkla :))
Tartıda 72.1 gördüm alllaaaahhhh
Cumaya 71'i görürmüyüm ki ayyyyhhh heyecan bastı:124::124::124::124::124:
Dün size menümü yazdıktan sonra bir midem kazındı canım bir şeyler içmek istedi dayanamadım milkshake içtim 200 kalori üzerinde yazıyordu ama sabah yansımadı tartıma 11'de içtiğim halde, hemen çıkmaz diyeceksiniz ama benim hemen çıkar en ufak yediğim şey dahi sabah yansır tartıya. Benim de aklıma muziplik düştü tabi hemen, normalde de içebilirim demek ki bunu
Çok severim de kendilerini, harika bir ara olur benim için, özellikle akşamları midem kazınınca :26:
selam fıstıklar gününüz güzel geçsin inşallah
bi saattir önümde sayfa açık ama anca bakabildim gelen gidenden
deryacım bende bu cuma artık yeniden 62 rakamını görmek istiyorummmm yaaaainşallah cuma günü Allah hepimize gönlümüzden geçen rakamı baskülümüzde gösterip bizi sevindirir
Merhabalar...Ben 70-79 grubundaydım ama şu an an 89 kiloyum
Adım Müge , yaşım 21... Beni de aranıza alır mısınız çok zor durumdayım, çok mutsuz ve umutsuzum
canım neden umuttsuzsun lütfen kendini toparla kendine inan ve ondan sonra bismillah diyip başla hemen öyle umutsuzluga düşmek yok burdaysan kendin için endişeleniyorsan bu bile kendine deger verdiğini gösterir çabuk alınan kilolar çabuk verilir burdan ayrılma sohbete katıl motivasyonun bak nasıl yükseliyor
olacak insallah tuna ,benim eşim de çok destek ödüller ödüller ama nafile bu sefer yüzümüz güler insallah
güzel ama çokoprens ve diet çubuk yerine daha sağlıklı bir seyler olabilir, ambalajlı gıdalardan gereksiz kalori almayalım diye diyorum
tülincimm cidden mi belki bende spor yok diye takılıyorum ama aksam eve gidip tüm dikkatimi kızıma veriyorum onun dısında extra hiçbirşey için zaman harcamıyorum
zaten anne anne diye peşimde dolasıyor bırakmamın imkanı yok o yüzden maalesef
ya o köfteyi allah bildiği gibi yapsın hakkaten kadınbbudu oldu bna bir daha tövbe yok yemem :)
cnm insallah insallah cok guzel goturyorsun sonuca cok ama cok yaklastın
bnede takipcin olacağım insallah
bugün menümde yazdığım öğlen yemeğine uydum
hersey iyi gi,diyor şimdilik
Kızlar bunu yolu yordamı nedir bi yardım edin Allah rızası için, benim hayatım sağlığım ellerimden kayıp gidiyor ...Neler önerirsiniz bana:26:
Kızlar bunu yolu yordamı nedir bi yardım edin Allah rızası için, benim hayatım sağlığım ellerimden kayıp gidiyor ...Neler önerirsiniz bana:26:
Merhaba kızlaaaar,çok şükür bugün yine eksileri gördüm,ayyyy ne zor yerinde saymak!Bu günkü menümü yazayım pek iyi değil ama:/
sabah----küçük 1 kaşarlı tost,şekersiz yeşilçay
ara-------1 mandalina,2-3 fincan sıcak su
öğle------3 dilim gözleme(çok canım çekti),1 şekerli 1 fincan çay
ara------- 1 lokma gözleme,1 mandalina
akşam-----yarım kase yoğurt çorbası,3-4yk yeşil fasulye,az yoğurt (ekmek yemeyip gözlemeyi telafi etmeyi düşünüyorum)
2saat sonra---1 elma
Yavaş yavaş ben de leslie'ye başlayım diyorum ama yapanlara bi sorum var,beli zorlayıcı bi egzersiz midir?
hoşgeldin canım tuğba ben buranın yabancısı değilsin ne kadar motive ettiğini biliyorsun acele etme lütfen önce psikolojini düzelt eğer karar verdiysen yapılmayacak ne var bak hep burdayız ve destek oluyoruz birbirimize sen ve sağlığın herşeyden önemli sağlıklı beslenerek vereceğiz kilolarımızı moralini yüksek tut burda 20-30 kilo veren çıtır bayanlar var neden bizde veremeyelim yeter ki kararlı ol öpüyorum canım kolay gelsin..
Cnm heme nkatıl aramıza
ticker ını düzelt
şu anki kilonu yaz
hemen yarın vira bismillah
kendi elinde olan çözümleri çin hiç bir şeyin kayıp gitmesine izin verme
Niye kimse konuşmuyor ki burada
nilgüncüm beni sormuşsun bu aralar evde huzurum yok,o yüzden kendimleilgili sıkıcı şeyler yazmak istemiyorum önce iş sonra ev allah beterinden esirgesin...bazen içim o kadar dolu ki yazıyorum sonra siliyorum...sizleride okuyorum kafam dağılıyor. eskisi gibi uzun uzun herkese cevap veremiyorum.herşey yoluna girsin eskisi gibi katılırım sohbetlere...allahtan çok şükür sağlığımız yerinde...paşam ii çok şükür...
sende kendine ii bak hastalığı zor atlatıyorsun.bünyen zayıf düşmesin bol bol vitamin al...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?