80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy canımm çok güldüm ya demek tabağından alıyoo benim eşim gibi oda çok istiyo demek eşini güzel görmek.....

benimkide hep destekler yeme der spor aletleri alır bant aldk mesela itiraz bile etmedi sen yeterki rejim yap ben sana dışardan hazır salata alıyım hazır diet yemekleri söyleyim bile dedi düşünün artık....

o bana böle destek olurken ben kilo veremiyince kendimi aptal gibi hissediordumm

ama şimdi çok daha azimli ve kararlıyım çünkü sizler varsınız canlarım iyki sizi bulmuşum ilk hedef olan 75 i bi görsem çok mutlu olucaaaammm çokkkk

Hoşgeldin aramıza ,forumdaki herkes gibi bende 2 ayda 17,5 kilonun sağlıklı bişekilde verilemeyeceğini düşünüyorum,Kesinlikle kısa,şok diyetler yapma,bunlar hem senin sağlığını tehlikeye atar hem de uzun süre diyet yapma şansın kalmaz.Her besin grubundan ye ama dengeli ve az ye bence.Buradan kopmassan ve doğru bi diyet programı takip edersen kilo vermenin ne kadar eğlenceli olduğunu farkedeceksin.

olacak insallah tuna ,benim eşim de çok destek ödüller ödüller ama nafile bu sefer yüzümüz güler insallah

güzel ama çokoprens ve diet çubuk yerine daha sağlıklı bir seyler olabilir, ambalajlı gıdalardan gereksiz kalori almayalım diye diyorum

tülincimm cidden mi belki bende spor yok diye takılıyorum ama aksam eve gidip tüm dikkatimi kızıma veriyorum onun dısında extra hiçbirşey için zaman harcamıyorum
zaten anne anne diye peşimde dolasıyor bırakmamın imkanı yok o yüzden maalesef

ya o köfteyi allah bildiği gibi yapsın hakkaten kadınbbudu oldu bna bir daha tövbe yok yemem :)

İnşallah, kalanları da beraber emin adımlarla veririz, hiçbir şey imkansız değil

cnm insallah insallah cok guzel goturyorsun sonuca cok ama cok yaklastın
bnede takipcin olacağım insallah

bugün menümde yazdığım öğlen yemeğine uydum
hersey iyi gi,diyor şimdilik

vavvvv deryacımm kırıyon zincirleri sonunda bizim yarışmamızz uğurmu getirdii neee???tebriklerr canımmmm...

aminnnnnnn canımmmm özellikle banaaaaaa şuu 2 rakibeyi yeneyimde oturuyum artıkkkkkk hihihihihihih....

Merhabalar...Ben 70-79 grubundaydım ama şu an an 89 kiloyum
Adım Müge , yaşım 21... Beni de aranıza alır mısınız çok zor durumdayım, çok mutsuz ve umutsuzum

Merhabalar...Ben 70-79 grubundaydım ama şu an an 89 kiloyum
Adım Müge , yaşım 21... Beni de aranıza alır mısınız çok zor durumdayım, çok mutsuz ve umutsuzum

canım neden umuttsuzsun lütfen kendini toparla kendine inan ve ondan sonra bismillah diyip başla hemen öyle umutsuzluga düşmek yok burdaysan kendin için endişeleniyorsan bu bile kendine deger verdiğini gösterir çabuk alınan kilolar çabuk verilir burdan ayrılma sohbete katıl motivasyonun bak nasıl yükseliyor

Açıkçası bu aralar iştahım aşırı yerinde...Yani duramıyorum, bir anda kendimi kaybediyorum ve inanın yemeklerin dozunu kaçırıyorum... çok zor durumdayım yaa tutamıyorum kendimi...okula bile gidemiyorum bu yüzden, aynalara küstüm, bütün arkadaşlarıma, aileme, sevgilime hep kötü davranır oldum...Kendimden utanıyorum yaa

Son düzenleme:
Kızlar bunu yolu yordamı nedir bi yardım edin Allah rızası için, benim hayatım sağlığım ellerimden kayıp gidiyor ...Neler önerirsiniz bana:26:

haklısın canım ama inan gözüm dönmüş vaziyetteydi işyerinde her zaman sağlıklı bişeler bulunduramayınca bende yememeyi tercih ediyorum bu seferde akşamları pik yapıyorum haklısın daha dikkatli olmalıyım yanıma elma falan alıcam artık

nilgüncüm beni sormuşsun bu aralar evde huzurum yok,o yüzden kendimleilgili sıkıcı şeyler yazmak istemiyorum önce iş sonra ev allah beterinden esirgesin...bazen içim o kadar dolu ki yazıyorum sonra siliyorum...sizleride okuyorum kafam dağılıyor. eskisi gibi uzun uzun herkese cevap veremiyorum.herşey yoluna girsin eskisi gibi katılırım sohbetlere...allahtan çok şükür sağlığımız yerinde...paşam ii çok şükür...

sende kendine ii bak hastalığı zor atlatıyorsun.bünyen zayıf düşmesin bol bol vitamin al...

selam kızlarrr sayfa durgun pek kimse gelmemiş anlaşılan umarım gününüz güzel geçmiştir
menümü yazayım
sabah: 4 zeytin
salatalık
az eynir
yarım kepek ekmek

ara: beşi bi yerde çay

öğle: corn flakes

ara: 1 lokma ekmeğe acı sos sürdüm (çok canım istedi ya durduramadım kendimi)

akşam: çorba, kabak dolma, yoğurt ( ölçülü yemeye çalışıcam sizi getiricem aklıma umarım az yerim )

meyve yemicem geç saatte oluyo etkiliyo sanırım kilo vermemi
2 miles leslie bide 2.5 litre suuuu
öpüyorum hepinizi sevgiler....

Merhaba kızlaaaar,çok şükür bugün yine eksileri gördüm,ayyyy ne zor yerinde saymak!Bu günkü menümü yazayım pek iyi değil ama:/

sabah----küçük 1 kaşarlı tost,şekersiz yeşilçay
ara-------1 mandalina,2-3 fincan sıcak su
öğle------3 dilim gözleme(çok canım çekti),1 şekerli 1 fincan çay
ara------- 1 lokma gözleme,1 mandalina
akşam-----yarım kase yoğurt çorbası,3-4yk yeşil fasulye,az yoğurt (ekmek yemeyip gözlemeyi telafi etmeyi düşünüyorum)
2saat sonra---1 elma

Yavaş yavaş ben de leslie'ye başlayım diyorum ama yapanlara bi sorum var,beli zorlayıcı bi egzersiz midir?

Kızlar bunu yolu yordamı nedir bi yardım edin Allah rızası için, benim hayatım sağlığım ellerimden kayıp gidiyor ...Neler önerirsiniz bana:26:

hoşgeldin canım tuğba ben buranın yabancısı değilsin ne kadar motive ettiğini biliyorsun acele etme lütfen önce psikolojini düzelt eğer karar verdiysen yapılmayacak ne var bak hep burdayız ve destek oluyoruz birbirimize sen ve sağlığın herşeyden önemli sağlıklı beslenerek vereceğiz kilolarımızı moralini yüksek tut burda 20-30 kilo veren çıtır bayanlar var neden bizde veremeyelim yeter ki kararlı ol öpüyorum canım kolay gelsin..

Cnm heme nkatıl aramıza
ticker ını düzelt
şu anki kilonu yaz
hemen yarın vira bismillah

kendi elinde olan çözümleri çin hiç bir şeyin kayıp gitmesine izin verme

Canım merhaba...Yanlış anlama ben bu konuda uzman değilim hatta şu rezil haldeyim desem yeridir..Fakat kahvaltıda kaşar yerine daha yağsız ve tuzsuz peynirler seçebilirsin...Gözleme zaten olmamış uuuufff yarında ben başlıyorum kendimi düzeltip alışkanlıklarımdan kurtulmaya , inşallah başarırım

;Merhaba Tuğba memnun oldum Evet buraların ne kadar insana güç verdiğini biliyorum, herşeyden önce yanlız olmuyorsun, bu çok önemli..Ben geçen sene bu sitede 79 kilodan 69lara kadar düştüm...Ama ne hikmetse çok kötü zamanlar üst üste geldi ve ben kendimi kaybettim..Şu an hiçbir kıyafetm üstüme olmuyor, giyecek hiçbirşeyim yok, sevgilimde aram çok bozuk, kendimden nefret ettiğim için insanlardan da nefret etmeye başladım....
Bir an önce düzelmem lazım..Sayfada ki menüleri okuyacağım şimdi...Umarım bir an önce krtulutum çünkü hergün gözyaşı dökmekten yoruldum

Cnm heme nkatıl aramıza
ticker ını düzelt
şu anki kilonu yaz
hemen yarın vira bismillah

kendi elinde olan çözümleri çin hiç bir şeyin kayıp gitmesine izin verme

Canım tickerına baktım da... Seni tebrik ediyorum gerçekten
Şu an moralim feci feci bozuk durumda , kendime inancım pek kalmadı umarım geçer bu durum...Düzeltiyorum

bugünkü menüm

sabah:
yarım dilim ev ekmegi(2 kepek ekmegi degerinde)
peynir
biraz tereyagı

gün boyu:
1 avuc sarı leblebi
1elma
1nar
1cappicino

akşam:
1 tabak bamya
1kase yogurt

kızlar 2gündür bildirim yapamdım hemen yapıyım

dünkü menüm

sabah 1 bardak mayonoz suyu

kahvaltı 1 dilim köy ekmeyi biraz peynir 2 yemek kaşıgı zeytin tane olarak saymadım cünkü

öylen 1 tane ayva

akşam 1 kase mercimek corbası 5 catal patates kızartması

en az 1 bucuk litre su bide form cay 1 bardak 1 bardakta yeşil cay

kızlar 3 mil de lesli yaptım 100 tane mekik cektim

bugünkü menüm

sabah 1 bardak maydonoz suyu

kahvaltı 1 didlim ama büyük köy ekmeyi ben cavdardiye aldım üstünde köy ekmeyi yazıyo 2 dilim peynir 2 yemek kaşıgı zeytin 1 catal ayva receli

öylen 1 portakal 3 cubuk kreker ama ince olanlardan 1 bardakta form cay

akşam 1 tabak nohut yemeyi

4 kaşık pilav 3 kasıkt kırmızı et

bugunde 3 mil lesli yaptım 100 mekik cektim

kızlar bendeki lesli bir iki üc dört beş diye ayrılıyo hepsi toplamda 1 saatei geciyo bende zannettim sadece niri beş lesi yapıyo yanlış anlamışım iyiki sordum teşekkür ederim cevap verdiyiniz için

kızlar bide ben bukadar dikkat ediyorum ama kilo veremedim üstüne bide artıdayım anlamadı yanlış bişimi yapıyorum cok canım sıkıldı bugun tartıya cıkınca

Son düzenleme:

En kısa zamanda eski günlere(mutlu,huzurlu) kavuşmanız dileğimle...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…