Evet canım dediğin gibi oldu.Sanırım 2 gün ekmeği biraz kaçırdım,dün çok dikkat ettim yine de 1 kurabiye kaçtı aradan ama olsun bugün eksileri gördüm yine çok şükür.inşallah canım artık 7 lerden kurtulmak istiyorum dönem dönem takılmalar olabiliyor sen dewam et bi anda düşer kendimden bilirim çok gelgitler yaşarım tartıda...
kızçeler bloğa yarışmamızı ve resimleri koydum
enn zayıflamaya niyeti olmayana bile gaz verecek resimler
sizde favorinizi seçin bakalım
Darkolive'nin sohbet günlüğü...
Tatlım bizler burada birbirimizi mutlu etmek ve motivasyonumuzu artırmak için yazışıyoruz bu forumun amacı bu zaten,ne güzel sen de mutlu olduysan.Sevgili Mine anne sütünün ne kadar faydalı olduğunu mutlaka biliyorsundur,sen 6 ay emzirmişsin ve hala devam ediyorsun ,bu çok güzel ancak çok katı bir diyet uygularsan sütün azalabilir,en az 1 yıl etkili bir şekilde emzirmen bebeğinin bağışıklığı için çok faydalı olur,seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de yaklaşık 2 ay önce bebeğimi sütten kestim tam 18 ay emzirdim,biran önce kilo vermek istiyorsun ver tabii özellikle emzirmeden sonra vücut birden kilo alıyo dikkat!!! ama illa diyet yapacaksan tek yönlü diyetler yapma,her besinden almaya çalış ama az ye,süt yapan en önemli şey sudur ancak sütün kaliteli olması için diğer besin gruplarından da yemelisin,tatlı ,aşırı karbonhidratlı,asitli yiyecek ve içeceklerden uzak dur,abur cubur yeme ve bol bol spor yap örneğin leslie yapabilirsin,çünkü yağ yakımına yardımcı bi spormuş,bunlar sana tavsiyelerim umarım sıkmamışımdır.hoşbuldum Ayşecim. Aslında ne yapacağımı çokta bilmiyorum. sütüm etkilenmeden nasıl kilo verebilirim konusu benim için bir muamma şu anda. hamile kalmadan karbon yapmıştım 2 ayda 8 kilo vermiştim. birkaç kez yine karbon girişimim oldu bir haftada 2 kilo civrında veriyorum ama süt çok azaldığı için bırakmak zorunda kaldım
hoşbuldum . sorma bende hamileyken 8 kilo aldım doğumda 10 kilo gitti ama aman süt olsun aman mama vermeyim anne sütü alsın diye ha bire yedim 6 ay sadece anne sütü aldı bebişim artık ek gıdaya geçtik benimiçinde diyet vakti geldi artık
Arkadaşlar bu sıcak karşılamanız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
musmutlu oldum valla
günaydımmm
ya tebrik ederim
70 lerrr oleyyyy
bu topik gerçekten başkaısndan duyup kulağıma inanılmaz gele nbir gerçeği fısıldıyor
20 kilo vermek hiç de zor değil
bu topikteki herkes tıkır tıkır vermiş
gayet güzle beslenip haftada 2000den fazla verenler var misler gibi
demek ki şehir efsanesi dğeil bazı şeyler
Hoşgeldiniz,sohbetler genelde gece çok yoğun oluyor,sayfaları bazen atlaya atlaya okuyabiliyorum,o derece yani.
Tüh yaabütün gün evde tek başıma oluyorum , aç olmasam bile elim yemeklere gidiyor, burda zaman geçirseydm çok zorlanmazdım
Canım merhaba...Yanlış anlama ben bu konuda uzman değilim hatta şu rezil haldeyim desem yeridir..Fakat kahvaltıda kaşar yerine daha yağsız ve tuzsuz peynirler seçebilirsin...Gözleme zaten olmamışuuuufff yarında ben başlıyorum kendimi düzeltip alışkanlıklarımdan kurtulmaya , inşallah başarırım
;Merhaba Tuğba memnun oldumEvet buraların ne kadar insana güç verdiğini biliyorum, herşeyden önce yanlız olmuyorsun, bu çok önemli..Ben geçen sene bu sitede 79 kilodan 69lara kadar düştüm...Ama ne hikmetse çok kötü zamanlar üst üste geldi ve ben kendimi kaybettim..Şu an hiçbir kıyafetm üstüme olmuyor, giyecek hiçbirşeyim yok, sevgilimde aram çok bozuk, kendimden nefret ettiğim için insanlardan da nefret etmeye başladım....
Bir an önce düzelmem lazım..Sayfada ki menüleri okuyacağım şimdi...Umarım bir an önce krtulutum çünkü hergün gözyaşı dökmekten yoruldum
kızlar 2gündür bildirim yapamdım hemen yapıyım
dünkü menüm
sabah 1 bardak mayonoz suyu
kahvaltı 1 dilim köy ekmeyi biraz peynir 2 yemek kaşıgı zeytin tane olarak saymadım cünkü
öylen 1 tane ayva
akşam 1 kase mercimek corbası 5 catal patates kızartması
en az 1 bucuk litre su bide form cay 1 bardak 1 bardakta yeşil cay
kızlar 3 mil de lesli yaptım 100 tane mekik cektim
----------------------------------------------------------------------
bugünkü menüm
sabah 1 bardak maydonoz suyu
kahvaltı 1 didlim ama büyük köy ekmeyi ben cavdardiye aldım üstünde köy ekmeyi yazıyo 2 dilim peynir 2 yemek kaşıgı zeytin 1 catal ayva receli
öylen 1 portakal 3 cubuk kreker ama ince olanlardan 1 bardakta form cay
akşam 1 tabak nohut yemeyi
4 kaşık pilav 3 kasıkt kırmızı et
bugunde 3 mil lesli yaptım 100 mekik cektim
kızlar bide ben bukadar dikkat ediyorum ama kilo veremedim üstüne bide artıdayım anlamadı yanlış bişimi yapıyorum cok canım sıkıldı bugun tartıya cıkınca
menümü yazıveriyimmmm.
SABAH:
1 yumurtayla omlet,1 kk peynir ,((salça biber,domates,yeşil biber,maydonoz,yeşil sogandan oluşan salata))
1 dilim ekmek
ARA:
1 SÜTLÜ KAHVE
ARA:
1 kase yoğurt, 1/4 SİMİT
AKŞAM:
1 kase mercimek çorbası,3 yk,haşlanmış patates salatası
ARA:
yarım nar,1 portakall
gece de artık şekersiz çay yada neskafe içtiysemmm....
doğumdan sonra uzun süre ara verdiğim kulübüme tekrar dönüyorum.. Öncelikle eminim ki hoş geldim ve de hoş bulacağım :)
Şincüü 79 la hamile kalmıştım, doğumdan 20 gün sonra 82 idim. Yavaş yavaş gider bu koşturmada dedim ama öyle olmadı.. sabah tartılıp bakmam lazım ama muhtemelen 83 küsürlerdeyim. Tek başıma motive olamıyorum. Benim rapor vermem, hatta benden hesap sorulması gerekiyor. Özgür ruhum yüzünden totom büyüyo :))
Beni de alın evirin çevirin, kızın, bağrınıza da basın ama .. :))
Şimdi hemen hemen hepimizin yaptığı gibi "yarın bilinçli bir hayata adım atacağım" diye yemenin dibine vurdum, karnım ağrıyor, şiştim patlıycam :)) Yani hazırım tamamiyle
Tekrar HOŞ GELDİM :))
Az proteinde alaydın kuu
[ı]kıssss izlooo bu banuşşş nerde haberin varmı????[/ı]:26::26::26:
canım spor çok büyük fayda tabiki. ben sporsuz çok çok zor veriyorum.alıştı bi kere istiyo vucut :)))tülincimm cidden mi belki bende spor yok diye takılıyorum ama aksam eve gidip tüm dikkatimi kızıma veriyorum onun dısında extra hiçbirşey için zaman harcamıyorum
zaten anne anne diye peşimde dolasıyor bırakmamın imkanı yok o yüzden maalesef
ya o köfteyi allah bildiği gibi yapsın hakkaten kadınbbudu oldu bna bir daha tövbe yok yemem :)
Merhabalar...Ben 70-79 grubundaydım ama şu an an 89 kiloyum
Adım Müge , yaşım 21... Beni de aranıza alır mısınız çok zor durumdayım, çok mutsuz ve umutsuzum
Açıkçası bu aralar iştahım aşırı yerinde...Yani duramıyorum, bir anda kendimi kaybediyorum ve inanın yemeklerin dozunu kaçırıyorum... çok zor durumdayım yaa tutamıyorum kendimi...okula bile gidemiyorum bu yüzden, aynalara küstüm, bütün arkadaşlarıma, aileme, sevgilime hep kötü davranır oldum...Kendimden utanıyorum yaa
canım hoşgeldin ben tülin. aslında kendine kızıp hem kendine hemde etrafına eziyet ediyorsun sanırım.ama artık bu karamsarlıktan çıkmalısın canım.okula gitmemek de nedemek...hadi bi kendine gel buzdolabına 70 li resimlerini as.kendi kendine başaracağım de..menülerini paylaş hatalarını birlikte bulalımmmm..Kızlar bunu yolu yordamı nedir bi yardım edin Allah rızası için, benim hayatım sağlığım ellerimden kayıp gidiyor ...Neler önerirsiniz bana:26:
canımm menündeki hatalar belli zaten. 1 yufka 4 dilim ekmek demek. leslie yaparken mutlaka spor ayakkabı giy canım.birde dik tut belini sorun olmaz inşallahh.bacaklarla adım atarak yapılan bir egzersiz.yere yatıp mekik falan yok canım belin zorlanmaz bence.Merhaba kızlaaaar,çok şükür bugün yine eksileri gördüm,ayyyy ne zor yerinde saymak!Bu günkü menümü yazayım pek iyi değil ama:/
sabah----küçük 1 kaşarlı tost,şekersiz yeşilçay
ara-------1 mandalina,2-3 fincan sıcak su
öğle------3 dilim gözleme(çok canım çekti),1 şekerli 1 fincan çay
ara------- 1 lokma gözleme,1 mandalina
akşam-----yarım kase yoğurt çorbası,3-4yk yeşil fasulye,az yoğurt (ekmek yemeyip gözlemeyi telafi etmeyi düşünüyorum)
2saat sonra---1 elma
Yavaş yavaş ben de leslie'ye başlayım diyorum ama yapanlara bi sorum var,beli zorlayıcı bi egzersiz midir?
canım hoşgeldin ben tülin. maşallahh enerjin harika. bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah.hayırlı olsun. sen raporunu ver biz hesabını sorarız canımmmm:))))doğumdan sonra uzun süre ara verdiğim kulübüme tekrar dönüyorum.. Öncelikle eminim ki hoş geldim ve de hoş bulacağım :)
Şincüü 79 la hamile kalmıştım, doğumdan 20 gün sonra 82 idim. Yavaş yavaş gider bu koşturmada dedim ama öyle olmadı.. sabah tartılıp bakmam lazım ama muhtemelen 83 küsürlerdeyim. Tek başıma motive olamıyorum. Benim rapor vermem, hatta benden hesap sorulması gerekiyor. Özgür ruhum yüzünden totom büyüyo :))
Beni de alın evirin çevirin, kızın, bağrınıza da basın ama .. :))
Şimdi hemen hemen hepimizin yaptığı gibi "yarın bilinçli bir hayata adım atacağım" diye yemenin dibine vurdum, karnım ağrıyor, şiştim patlıycam :)) Yani hazırım tamamiyle
Tekrar HOŞ GELDİM :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?