80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugünkü menüm;
Sabah:
1 dilim denge ekmek
1 kk beyaz peynir
1 salatalık
1 domates
2 yeşil zeytin
4-5 süs biberi
2 çk keten tohumu-çörekotu
Öğle:
200 gr yoğurt
4 çörekotlu diyet bisküvi
Ara:
1 yeşil elma
Akşam:
1 dilim denge ekmek
1 tabak az yağlı pırasa yemeği
5-6 süs biberi
1 orta boy turp
Ara:(yiyeceğim)
1/2 ayva
1/2 mayhoş nar
1 mandalina
10 beyaz leblebi

2 lt su
1 kupa tarçın çayı
şekersiz çaylar

Yarına sanırım menüm fazlasıyla kaçamaklı olacak,bakalım sonucu hemen tartıda gösterecek mi?:26:Cuma kaçamaklı olsa iyi olurdu ama ne yapalım artık

inşallah canım artık 7 lerden kurtulmak istiyorum dönem dönem takılmalar olabiliyor sen dewam et bi anda düşer kendimden bilirim çok gelgitler yaşarım tartıda...
Evet canım dediğin gibi oldu.Sanırım 2 gün ekmeği biraz kaçırdım,dün çok dikkat ettim yine de 1 kurabiye kaçtı aradan ama olsun bugün eksileri gördüm yine çok şükür.

kızçeler bloğa yarışmamızı ve resimleri koydum
enn zayıflamaya niyeti olmayana bile gaz verecek resimler
sizde favorinizi seçin bakalım

Darkolive'nin sohbet günlüğü...

Tatlım baktım resimlerinize üçünüz de iyi kilo vermişsiniz, hepinizi de tebrik ediyorum,darısı bizlerin başına,hepiniz aşağı yukarı aynı kiloları vermişsiniz ancak fotolarda göründüğü kadarıyla yorumlarsam eğer en zayıf sanki burçin gibi görünüyor,banu da sen de çok güzel zayıflamışsınız,sendeki değişim çooook hoş ,hem kilon hem havan değişmiş sanki çoook daha gençleşmişsin.Umarım hepiniz de sağlıkla hedefinize ulaşırsınız.

Tatlım bizler burada birbirimizi mutlu etmek ve motivasyonumuzu artırmak için yazışıyoruz bu forumun amacı bu zaten,ne güzel sen de mutlu olduysan.Sevgili Mine anne sütünün ne kadar faydalı olduğunu mutlaka biliyorsundur,sen 6 ay emzirmişsin ve hala devam ediyorsun ,bu çok güzel ancak çok katı bir diyet uygularsan sütün azalabilir,en az 1 yıl etkili bir şekilde emzirmen bebeğinin bağışıklığı için çok faydalı olur,seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de yaklaşık 2 ay önce bebeğimi sütten kestim tam 18 ay emzirdim,biran önce kilo vermek istiyorsun ver tabii özellikle emzirmeden sonra vücut birden kilo alıyo dikkat!!! ama illa diyet yapacaksan tek yönlü diyetler yapma,her besinden almaya çalış ama az ye,süt yapan en önemli şey sudur ancak sütün kaliteli olması için diğer besin gruplarından da yemelisin,tatlı ,aşırı karbonhidratlı,asitli yiyecek ve içeceklerden uzak dur,abur cubur yeme ve bol bol spor yap örneğin leslie yapabilirsin,çünkü yağ yakımına yardımcı bi spormuş,bunlar sana tavsiyelerim umarım sıkmamışımdır.

Aynen canım 20-25 kilo vermek benim için de ulaşılmaz bi hayaldi ama artık gerçek olduğunu görüyorum,daha öncede görüyoduk elbette öncesi sonrası fotolarını ama artık bunu başaran insanlarla konuşuyoruz,mesajlaşıyoruz yani gerçekten gerçek olduğunu biliyoruz ve bizi asıl motive eden şey de bu bence...

huhuuuuuu banuşşşş nerelerdesin elma dersem çııkkk armutt dersemm çıkmaaaaaaa......

ELMA ELMAAAAA ELMAAAAAAAAAAA

ay hakkaten ben bu kızı merak ettim şindik bugünde gelmezse arıyacammm vallaaaaaaaaaa......

Tüh yaa bütün gün evde tek başıma oluyorum , aç olmasam bile elim yemeklere gidiyor, burda zaman geçirseydm çok zorlanmazdım

canım öncelikle hoşgeldin. zaman zaman topik sesizleşir zaman zaman hızlanır. ama genelde hepimiz aktifiz. yine zaman gecirirsin merak etme.gerçektende eliboşluga burası bire bir. kısa zamnda buraya baglanırsın zaten. azmin daim olsun inş.

merhaba canım hoşgeldin aramıza ben neslihan,bana yazdığın yorumlarda haklısın bugün pek hoş bi menü olmadı ama yarın telafi ederim inşaallah.sana gelince yazdığın mesajlardan sanki ruh halin bana da geçti ,çok sıkıntıda olduğun bi gerçek,bizden destek istiyorsun elbetteki veririz ancak bence sen kendine yardım etmeli ve bu halinden kurtulmaya istekli ve kararlı olmalısın.Öncellikle kendini sevmekle başla ,biz kendimizi sevmezsek karşımızakilerden de bunu isteyemeyiz, mutlaka karamsarlığa kapılmana neden olacak kötü şeyler yaşamıssındır ama geçmişe takılma ve hayata umutla bak hani klasik bi söz vardır"dün geçti ,yarın henüz yaşanmadı,sen bugünü yaşamana bak" diye.Yaşadığın herneyse dünde kaldı,artık bugün var ve sen bugünü umutla ve coşkuyla yaşamalısın önce ve sorunlarını aşmak için önce kendinle barışmalısın.Sonra hep birlikte veririz inşaallah kiloları.

Canım bence menülerinde bazı hatalar var,2 yemek kaşığı zeytin yaklaşık 10 tane eder ve bu çooook,en fazla 5 zeytin olsun,ayrıca reçeli hiç yemesen daha iyi olur,5 çatal kızartma demişsin ama 1 çatalda 1 patates mi vardı yoksa 2-3 tanemi eğer 2-3 taneyse bu da 5x3:15 patates kızartması eder ki çoook fazla,sonra hem nohut(porsiyonların nasıl?)hem pilav olmamış bence sadece nohut yeseydin daha iyi olurdu,bir de bunları ekmekli mi yedin ekmeksiz mi?biraz daha dikkat edersen eksileri görürsün ben de abarttım 2 gündür neyse yarın toplarım inşaallah.

selaam kızlar

akşam yemeğinide yediğime göre menümü yazıyorum sıkıdurun şekerlerr

kahvaltı 2 dilim ekmek beyaz paynir çay

öglen

bol salata bol yogurt 1 dilim ekmek

ara 4-5 çubuk,, yarım havuç yarım muz +aralıklarla)

akşam 3 kaşık pilav 2 pirzola tavuk bi lokma ekmek bol yogurt

ara yerim bişeler

su 2 litre 1 yeşilçay

much

doğumdan sonra uzun süre ara verdiğim kulübüme tekrar dönüyorum.. Öncelikle eminim ki hoş geldim ve de hoş bulacağım :)
Şincüü 79 la hamile kalmıştım, doğumdan 20 gün sonra 82 idim. Yavaş yavaş gider bu koşturmada dedim ama öyle olmadı.. sabah tartılıp bakmam lazım ama muhtemelen 83 küsürlerdeyim. Tek başıma motive olamıyorum. Benim rapor vermem, hatta benden hesap sorulması gerekiyor. Özgür ruhum yüzünden totom büyüyo :))
Beni de alın evirin çevirin, kızın, bağrınıza da basın ama .. :))
Şimdi hemen hemen hepimizin yaptığı gibi "yarın bilinçli bir hayata adım atacağım" diye yemenin dibine vurdum, karnım ağrıyor, şiştim patlıycam :)) Yani hazırım tamamiyle

Tekrar HOŞ GELDİM :))

menümü yazıveriyimmmm.

SABAH:
1 yumurtayla omlet,1 kk peynir ,((salça biber,domates,yeşil biber,maydonoz,yeşil sogandan oluşan salata))
1 dilim ekmek

ARA:
1 SÜTLÜ KAHVE

ARA:
1 kase yoğurt, 1/4 SİMİT

AKŞAM:
1 kase mercimek çorbası,3 yk,haşlanmış patates salatası

ARA:
yarım nar,1 portakall

gece de artık şekersiz çay yada neskafe içtiysemmm....

rainandthesun canım teşekkürler güzel yorumun için,
keşke oraya da bir yorum yapsaydın da kalıcı olsaydı, sayıcaz
inşallah sende öncesi sonrası fotoları yayınlarsın da sana da yorum yaparız

az proteinde alaydın kuu

hoşgeldin nesli ben burçinnnn.....

BAŞARMAK İÇİN SANA GEREKLİ BİR SEBEP LAZIMMMM.....EĞER SEBEBİN VARSA BAŞARIRSIN EMİNİMMM....

Merhaba Burçin :) Olma mı be ya, içim güzel dışımı ise saldım farkındayım :)) başkaları da iyice farketmeden, yağları "enerji, sağlık, mutluluk ve güzellikle takas etmeliyim" geri kalan sebepler teferruat yahu :) Başarıcimm efenim.. Almayı nasıl başardıysam bunu da başarabilirim

rakibem burdayken bende yazam menümü

10da
peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, limonlu maydonoz krem peynir 2 dilim çavdar ekmeği

dışardaydım

yarım çipura ızgara - marul salatası 2.30 da

karşı komşum kısır getirdi, marulla 3 kaşık kadar ondan yedim saat 4gibiydi şekersiz çay

2 ceviz 1 greyfurt

2 kepçe tarhana çorbası

şekersiz çay içerim (gene ağzım boş durmaz da, inşallah durur )

yarım saat yürüyüş 15dk bisiklet 100 mekik 1.5 lt su

burçinkoo annesine gitmiş banu
dün kurstan sonra gitmiş, yazmadım mı topiğe diyor
akaşam gelicek

canım spor çok büyük fayda tabiki. ben sporsuz çok çok zor veriyorum.alıştı bi kere istiyo vucut :)))
Merhabalar...Ben 70-79 grubundaydım ama şu an an 89 kiloyum
Adım Müge , yaşım 21... Beni de aranıza alır mısınız çok zor durumdayım, çok mutsuz ve umutsuzum

Kızlar bunu yolu yordamı nedir bi yardım edin Allah rızası için, benim hayatım sağlığım ellerimden kayıp gidiyor ...Neler önerirsiniz bana:26:
canım hoşgeldin ben tülin. aslında kendine kızıp hem kendine hemde etrafına eziyet ediyorsun sanırım.ama artık bu karamsarlıktan çıkmalısın canım.okula gitmemek de nedemek...hadi bi kendine gel buzdolabına 70 li resimlerini as.kendi kendine başaracağım de..menülerini paylaş hatalarını birlikte bulalımmmm..
canımm menündeki hatalar belli zaten. 1 yufka 4 dilim ekmek demek. leslie yaparken mutlaka spor ayakkabı giy canım.birde dik tut belini sorun olmaz inşallahh.bacaklarla adım atarak yapılan bir egzersiz.yere yatıp mekik falan yok canım belin zorlanmaz bence.
canım hoşgeldin ben tülin. maşallahh enerjin harika. bebeğin sağlıkla büyüsün inşallah.hayırlı olsun. sen raporunu ver biz hesabını sorarız canımmmm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…