burçinkoo annesine gitmiş banu
dün kurstan sonra gitmiş, yazmadım mı topiğe diyor
Akaşam gelicek
Merhabalar...Ben 70-79 grubundaydım ama şu an an 89 kiloyum
Adım Müge , yaşım 21... Beni de aranıza alır mısınız çok zor durumdayım, çok mutsuz ve umutsuzum
doğumdan sonra uzun süre ara verdiğim kulübüme tekrar dönüyorum.. Öncelikle eminim ki hoş geldim ve de hoş bulacağım :)
Şincüü 79 la hamile kalmıştım, doğumdan 20 gün sonra 82 idim. Yavaş yavaş gider bu koşturmada dedim ama öyle olmadı.. sabah tartılıp bakmam lazım ama muhtemelen 83 küsürlerdeyim. Tek başıma motive olamıyorum. Benim rapor vermem, hatta benden hesap sorulması gerekiyor. Özgür ruhum yüzünden totom büyüyo :))
Beni de alın evirin çevirin, kızın, bağrınıza da basın ama .. :))
Şimdi hemen hemen hepimizin yaptığı gibi "yarın bilinçli bir hayata adım atacağım" diye yemenin dibine vurdum, karnım ağrıyor, şiştim patlıycam :)) Yani hazırım tamamiyle
Tekrar HOŞ GELDİM :))
hoşgeldin canım sanırım adaşız,ben neslihan.doğumdan sonra uzun süre ara verdiğim kulübüme tekrar dönüyorum.. Öncelikle eminim ki hoş geldim ve de hoş bulacağım :)
Şincüü 79 la hamile kalmıştım, doğumdan 20 gün sonra 82 idim. Yavaş yavaş gider bu koşturmada dedim ama öyle olmadı.. sabah tartılıp bakmam lazım ama muhtemelen 83 küsürlerdeyim. Tek başıma motive olamıyorum. Benim rapor vermem, hatta benden hesap sorulması gerekiyor. Özgür ruhum yüzünden totom büyüyo :))
Şimdi hemen hemen hepimizin yaptığı gibi "yarın bilinçli bir hayata adım atacağım" diye yemenin dibine vurdum, karnım ağrıyor, şiştim patlıycam :)) Yani hazırım tamamiyle
İnşaallah canım öncesi fotolarımı çekindim bile bigün yayınlarım diye.tamam oraya da yorum yaparım:)rainandthesun canım teşekkürler güzel yorumun için,
keşke oraya da bir yorum yapsaydın da kalıcı olsaydı, sayıcaz
inşallah sende öncesi sonrası fotoları yayınlarsın da sana da yorum yaparız
Evet canım menüm bugün pek iyi değil yarın toplarım inşaallah,lesliyle ilgili bilgiler için sağol ben de bi yandan başlayım artık:)canımm menündeki hatalar belli zaten. 1 yufka 4 dilim ekmek demek. leslie yaparken mutlaka spor ayakkabı giy canım.birde dik tut belini sorun olmaz inşallahh.bacaklarla adım atarak yapılan bir egzersiz.yere yatıp mekik falan yok canım belin zorlanmaz bence.
Canım hiç de saçma değil dikkat et belindeki sinirler sıkışmış olabilir eğer çalışmıyorsan mutlaka istirahat et, belini sıcak tut,yere eğilmen gerekirse çömelerek eğil ve ağır kaldırma,ve 20 gündür fıtıktan yatan birinin tavsiyeleri bunlar,geçmiş olsun.kızlar saçma ama dün epey bi hapşurduktan sonra belime ağrı girdi ve çıkmıyor. eğilirken zorlanıyorum. en kötüsüde bugun spora başlarım derken vazgeçmem oldu. belim kötü ya leslie ablamı erteledim.
hoşgeldin canım sanırım adaşız,ben neslihan.doğumdan sonra uzun süre ara verdiğim kulübüme tekrar dönüyorum.. Öncelikle eminim ki hoş geldim ve de hoş bulacağım :)
İnşaallah canım öncesi fotolarımı çekindim bile bigün yayınlarım diye.tamam oraya da yorum yaparım:)rainandthesun canım teşekkürler güzel yorumun için,
keşke oraya da bir yorum yapsaydın da kalıcı olsaydı, sayıcaz
inşallah sende öncesi sonrası fotoları yayınlarsın da sana da yorum yaparız
Evet canım menüm bugün pek iyi değil yarın toplarım inşaallah,lesliyle ilgili bilgiler için sağol ben de bi yandan başlayım artık:)canımm menündeki hatalar belli zaten. 1 yufka 4 dilim ekmek demek. leslie yaparken mutlaka spor ayakkabı giy canım.birde dik tut belini sorun olmaz inşallahh.bacaklarla adım atarak yapılan bir egzersiz.yere yatıp mekik falan yok canım belin zorlanmaz bence.
Canım hiç de saçma değil dikkat et belindeki sinirler sıkışmış olabilir eğer çalışmıyorsan mutlaka istirahat et, belini sıcak tut,yere eğilmen gerekirse çömelerek eğil ve ağır kaldırma,ve 20 gündür fıtıktan yatan birinin tavsiyeleri bunlar,geçmiş olsun.kızlar saçma ama dün epey bi hapşurduktan sonra belime ağrı girdi ve çıkmıyor. eğilirken zorlanıyorum. en kötüsüde bugun spora başlarım derken vazgeçmem oldu. belim kötü ya leslie ablamı erteledim.
Canım hiç de saçma değil dikkat et belindeki sinirler sıkışmış olabilir eğer çalışmıyorsan mutlaka istirahat et, belini sıcak tut,yere eğilmen gerekirse çömelerek eğil ve ağır kaldırma,ve 20 gündür fıtıktan yatan birinin tavsiyeleri bunlar,geçmiş olsun.
nilgüncüm beni sormuşsun bu aralar evde huzurum yok,o yüzden kendimleilgili sıkıcı şeyler yazmak istemiyorum önce iş sonra ev allah beterinden esirgesin...bazen içim o kadar dolu ki yazıyorum sonra siliyorum...sizleride okuyorum kafam dağılıyor. eskisi gibi uzun uzun herkese cevap veremiyorum.herşey yoluna girsin eskisi gibi katılırım sohbetlere...allahtan çok şükür sağlığımız yerinde...paşam ii çok şükür...
sende kendine ii bak hastalığı zor atlatıyorsun.bünyen zayıf düşmesin bol bol vitamin al...
Merhaba kızlaaaar,çok şükür bugün yine eksileri gördüm,ayyyy ne zor yerinde saymak!Bu günkü menümü yazayım pek iyi değil ama:/
sabah----küçük 1 kaşarlı tost,şekersiz yeşilçay
ara-------1 mandalina,2-3 fincan sıcak su
öğle------3 dilim gözleme(çok canım çekti),1 şekerli 1 fincan çay
ara------- 1 lokma gözleme,1 mandalina
akşam-----yarım kase yoğurt çorbası,3-4yk yeşil fasulye,az yoğurt (ekmek yemeyip gözlemeyi telafi etmeyi düşünüyorum)
2saat sonra---1 elma
Yavaş yavaş ben de leslie'ye başlayım diyorum ama yapanlara bi sorum var,beli zorlayıcı bi egzersiz midir?
kızlar saçma ama dün epey bi hapşurduktan sonra belime ağrı girdi ve çıkmıyor. eğilirken zorlanıyorum. en kötüsüde bugun spora başlarım derken vazgeçmem oldu. belim kötü ya leslie ablamı erteledim.
ben bugun kafama göre karbon yapayım dedim sizler benim menüme bakıp lütfen bilgilendirin. ben yediklerimi kendimce puanladım. bi bakıııınnn gariiii
sabah :
1 haşlanmış yumurta -0
5 haş. sosis -1
3 yeşil zeytin -0,5
çay şekersiz -0
öğle:
yarım haş. yumurta - 0
2 haş. sosis -1
1 üçgen peynir / yarım kk beyaz peynir -2
ara: yarım bardak ayran - 3
1lokma börek -3
akşam:
salata (4 marul +çeyrek soğan +2 yk sirke) (2+2,5+2:6,5)
3yk patlıcan yemeği - 2
3 servis kaşığı tavuk göğüs -0
3 yk tarhana çorba - 2
3 lt su olacak
toplamda : 21 ediyo. kuru meyve yada yarım elma yerim belki
ablamm hayırdır niye sıkıldı canınn. menününde yazmıyosunki bi bakalımmmm...slm kızlar nasılsınız benim biraz canım sıkkın o yüzdende hiç bişey yapmak içimden gelmiyor
oo tülinim sende bendensin bu hafta bende karbon yapıyorum.ama sen maşallah 21 de tamamlamışsın günü süpersin. ben sınırımız 50 diye abanıyorum galiba:))) ay kilo alırmışım bide amanınnn bende menümü paylaşıyımda bir bak benimkinede hatam varsa söle. ilk kez yapıyorum ben karbonu
violetttt arkadaşım bu rejim süresince daha dikkatli olmalıyız.gözlemeler falan ohhh yani .bak biz hiç bi şey yemiyoruz eskisi gibi. Nelerden vaz geçiyorum .Nelere hayır diyorum.Lütfen sende bana kız yersem. Çünkü bu günlerde iyi değilim.
denizcim bende ilk defa yapıyorum. kkdan ve diğer sitelerden değerlere baktım canım kafama göre yapıyorum.gülümde başlıycak bakalım hep beraber devam edelim. kızlarda bakarlar diye puanlayıp yazdım hatam varmı diye. ben çeyrek elma yedim az önce 4 de o eder 25 le bitti şükür. canım ben kilo koruma 50 zayıflama için 35 40 olarak okudum değişik yerlerde.sende dikkat et canım 50 olmasın bence:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?