80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar...Ben 70-79 grubundaydım ama şu an an 89 kiloyum
Adım Müge , yaşım 21... Beni de aranıza alır mısınız çok zor durumdayım, çok mutsuz ve umutsuzum

hoşgeldin tatlım, ben de önceden 104 ten 77 ye düşmüştüm. sonra 92 ye kadar çıktım. bu ikinci büyük diyet maceram
kilo verdikçe keyfin yerine gelecek. yeterki kendine inan

hoşeldin nesli, enerjin çok güzel, sağlık içinde kilolarından kurtulman dileğiyle

kızlar saçma ama dün epey bi hapşurduktan sonra belime ağrı girdi ve çıkmıyor. eğilirken zorlanıyorum. en kötüsüde bugun spora başlarım derken vazgeçmem oldu. belim kötü ya leslie ablamı erteledim.

ben bugun kafama göre karbon yapayım dedim sizler benim menüme bakıp lütfen bilgilendirin. ben yediklerimi kendimce puanladım. bi bakıııınnn gariiii

sabah :
1 haşlanmış yumurta -0
5 haş. sosis -1
3 yeşil zeytin -0,5
çay şekersiz -0

öğle:
yarım haş. yumurta - 0
2 haş. sosis -1
1 üçgen peynir / yarım kk beyaz peynir -2

ara: yarım bardak ayran - 3
1lokma börek -3

akşam:
salata (4 marul +çeyrek soğan +2 yk sirke) (2+2,5+2:6,5)
3yk patlıcan yemeği - 2
3 servis kaşığı tavuk göğüs -0
3 yk tarhana çorba - 2

3 lt su olacak

toplamda : 21 ediyo. kuru meyve yada yarım elma yerim belki

tülin, nisan (böyle hitap ediliyordur sanırım :)
teşekkür ederim..
ben ticker yaptım da aynı anda BMI nasıl gösteriyor, bi de URL kabul etmedi.. Ben yokken ne çok şey değişmiş böyle :)

hoşgeldin canım sanırım adaşız,ben neslihan.

rainandthesun canım teşekkürler güzel yorumun için,
keşke oraya da bir yorum yapsaydın da kalıcı olsaydı, sayıcaz
inşallah sende öncesi sonrası fotoları yayınlarsın da sana da yorum yaparız
İnşaallah canım öncesi fotolarımı çekindim bile bigün yayınlarım diye.tamam oraya da yorum yaparım:)

Evet canım menüm bugün pek iyi değil yarın toplarım inşaallah,lesliyle ilgili bilgiler için sağol ben de bi yandan başlayım artık:)

Canım hiç de saçma değil dikkat et belindeki sinirler sıkışmış olabilir eğer çalışmıyorsan mutlaka istirahat et, belini sıcak tut,yere eğilmen gerekirse çömelerek eğil ve ağır kaldırma,ve 20 gündür fıtıktan yatan birinin tavsiyeleri bunlar,geçmiş olsun.

merhaba adaşım :))

birazdan sıcak bişeyler içip kitap okumaya gidicem. Yarın enteresan bir gün olacak azcık güç toplayayım.. Bi de şu veda yemeğinin (!) hakkını verip azcık uzanayım :)) yarın görüşmek üzereeeee )

hoşgeldin canım sanırım adaşız,ben neslihan.

rainandthesun canım teşekkürler güzel yorumun için,
keşke oraya da bir yorum yapsaydın da kalıcı olsaydı, sayıcaz
inşallah sende öncesi sonrası fotoları yayınlarsın da sana da yorum yaparız
İnşaallah canım öncesi fotolarımı çekindim bile bigün yayınlarım diye.tamam oraya da yorum yaparım:)

Evet canım menüm bugün pek iyi değil yarın toplarım inşaallah,lesliyle ilgili bilgiler için sağol ben de bi yandan başlayım artık:)

Canım hiç de saçma değil dikkat et belindeki sinirler sıkışmış olabilir eğer çalışmıyorsan mutlaka istirahat et, belini sıcak tut,yere eğilmen gerekirse çömelerek eğil ve ağır kaldırma,ve 20 gündür fıtıktan yatan birinin tavsiyeleri bunlar,geçmiş olsun.

canım teşekkür ederim. zaten fıtık var sanırım bende. sanada çok çok geçmiş olsun. ameliyatmı oldun canım yoksa ağrıdanmı yatıyorsun

cnm en kısa zamanda sıkıntılarını atlatırsın inş. evdeki huzur hiçbişeye değişilmez , inş. herşey yoluna girer ve sohbete dönersin.Allah yardımcın olsun.

cnm bende fıtık falan yok ama çok yorulmaya gelmez hemen ağrır belim. ben leslie ve koşu bandı yapıyorum bel ağrısı yaşamıyorum çünkü zorlamıyor cnm. ama slim in fit yaptım 2-3 kez heryerim ağrıdı.

oo tülinim sende bendensin bu hafta bende karbon yapıyorum.ama sen maşallah 21 de tamamlamışsın günü süpersin. ben sınırımız 50 diye abanıyorum galiba:))) ay kilo alırmışım bide amanınnn bende menümü paylaşıyımda bir bak benimkinede hatam varsa söle. ilk kez yapıyorum ben karbonu

violetttt arkadaşım bu rejim süresince daha dikkatli olmalıyız.gözlemeler falan ohhh yani .bak biz hiç bi şey yemiyoruz eskisi gibi. Nelerden vaz geçiyorum .Nelere hayır diyorum.Lütfen sende bana kız yersem. Çünkü bu günlerde iyi değilim.

slm kızlar nasılsınız benim biraz canım sıkkın o yüzdende hiç bişey yapmak içimden gelmiyor
ablamm hayırdır niye sıkıldı canınn. menününde yazmıyosunki bi bakalımmmm...

denizcim bende ilk defa yapıyorum. kkdan ve diğer sitelerden değerlere baktım canım kafama göre yapıyorum.gülümde başlıycak bakalım hep beraber devam edelim. kızlarda bakarlar diye puanlayıp yazdım hatam varmı diye. ben çeyrek elma yedim az önce 4 de o eder 25 le bitti şükür. canım ben kilo koruma 50 zayıflama için 35 40 olarak okudum değişik yerlerde.sende dikkat et canım 50 olmasın bence:)))

canımmm aaahhh nerdeee gözleme nerdeee..sen rainandthesun yani neslihan yedi gözlemeleri kız ona canım :))) sen yersen ben sana kızarım zatennnn

sabah:
1 kk b.peynir:1
1 kk k.peynir:1
1h.yumurta:0
1 kızarmış ekmek:8
1 salatalık:4

öğle:
yarım elma:8

akşam:
2 haşlanmış sosis:1
1 kk b.peynir:1
4 yaprak marul:2
1 salatalık:4
1dlm kızarmış ekmek:8

ara:
1 avuç fındık: 10
y.çay

toplam 48 puan. ya puan çokmu sizce kızlar azaltmalımıyım dahada mesela fındık ve ekmekleri kesiyimmi bana bir akıl verin.

Benim yediklerim sabah....1 dilim kaşarla yapılmış çavdarlı tost,yeşil çay
arada.....yarım elma
öğlen......2 tane lahana dolması,2 kaşık mercimek çorbası
arada.....yarım paket altın başak,yarım mandalina
akşam....3 yemek kaşığı pırasa yemeği,yoğurt
2 lt su

violettt çok özür dilerim.o kadar sayfayı okurken hatlar karıştı.ben rainandthesun a kızıyorum o zaman.:18::18::18:

tüliiiiiiiiiiiinnnnn valla tutuştum kızz. bende kadınlar kulübünde forumda okudum çok araştırmadım. 50 diye okdumuştum hay Allah ya(
hatta kkoruma programı içinde 70 diyordu neyse bundan sonra çok çok dikkat edicem. 0-1 tüketicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…