80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ben etimek form olanına baktım bi tanesi 6 karbona denk geliyor.sabah ondan yiyelim bence.akşamda 1 avuç değilde yarım avuç yeseydin 4 5 karbon olurdu. böyle tamamlarsak 40 larda olurdu canım. akşamda tavuk falan yede azcık doyalım:)))
canım porsiyonların az geldi bana. sabah dom.sal falanda yeseydin. öğlen yada akşam salatada olsaydı. 3 yk pırasa çok çok az.

violettt çok özür dilerim.o kadar sayfayı okurken hatlar karıştı.ben rainandthesun a kızıyorum o zaman.:18::18::18:
:)))önemli değil canımmm:)))

canım aslında değerler farklı sitelerde farkediyor. elma kkda 16 bazı yerlerde 18..marul 10 yaprak 5 yada ortaboy tümü 10 yazanlar var. uygulamayı düzgün bilenler yardım edeceklerdir bize canım

kızlar çok sayfa birikmiş yaa okuyamicam malesef hepsini ara ara geçmişe gitmeye çalışıcam umarım herkesler iyidirrrr

TÜLÜNNN VE DENİZZZ canlarımmmm şu linkte bütün ayrıntılar varrr dikkatlice okuyunn yeterli
yanlız istersenizz ben size örnek yediklerimden bişiler yazarım yaptıgım dönemlerde yediklerimden

EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)

kızlarrr netimde sorun varr iki saatte açmıyooo sayfalarııı yaaaaaa
kaç gündürr sinirlerim bozuluyo bu pc ye en sonunda kırıcamm vallaa
niyseee özledim sizleri be yaa

canımmm bende o siteye baktım saol. menü verirsen iyi olur canım yaaa.daha yeni alışıyoruz işte canım. verdiğin linkteki ebrunun listeleri pek uymadı bana. bende kafama göre yaptım bişeyler. bi bak bizim menülerede canım

sevdacım sağol cnm, istemezmiyiz yediklerinden yaz tabiki deneyimi olanlara ihtiyacımız var bizimde.
besin değerlerini bu siteden çıktı almıştım daha düzenli diye.

Bir sürüüüü alıntı yaptım ama site bakımda diye bir yazıyla tüm emeklerim boşa gitti
sinir oldum sinir
2 saattir de girmeyi bekliyorum

Denizcim cuma günü inşallah güzel sonuçlar görürsün,memnun kalırsan bende başlayacağım
sabahları ödem oluyor demişsin
aynı dert bende de var
bu sabah daha çoktu
ellerim o kadar şişmiş ki alyansım sıkıyordu
maydanoz kürü yapmaya karar verdim

tülincim sende karbon diyetine başlamışsın,hayırlı olsun canım

deryacım kırmışsın zincirlerini,cuma gününe bomba gibi geliyorsun

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

nilgün foto istemişti,sporun etkilerini göstermek adına birazdan koyacağım

bugünkü menüm:

ballı,limonlu ılık su

sabah:1 kepekli sandwiç ekmeğinin yarısı,1 domates,1 kk light peynir,2 dl pastırma

ara:1 elma

öğle:1 yufkadan yapılmış peynirli gözlemenin yarısı,1 ayran

ara:2 kuru kayısı

akşam:3 köfte,bir lokma ekmek,biraz salata

ara:1 bardak süt

misal ben kendi yediklerimden birgünn yazıyım örnek olsun diye :
bu arada kuru ekmegi 6 karbona yiyene kadar 7,5 karbon uno denge lightın k.b degeri
ben ekmek yicem zaman ondan yiyordum

SABAHH: bi büyük bardak suuu

kahvaltı : büyük bi parça peynirr, 10 tane filan zeytin, yarım domates, 4-5 dilim salam yada sosiss, 1 tane haşlanmış yumurta

arada : 1-2 zeytin

öglen : tavuklu yada tonbalıklı boll salata, yanında zero kola

ara: 1-2 zeytin yada kaşar peyniri küçük bi kaba dilimleyin küp küp atıştırmalık olsun

akşam : ızgara yada haşlanmış tavuk yanında ayran ve salata (fakat salatalara domates ve salatalık koymuyorum)

ekmek yediğim gün meyve yemiyorum meyve yediğim gün ekmek yemiyorum

aralarda yine semizotlu patlıcanlı yogurt olabilir
kızlar yanlız sütün ve yogurdun k.b sine bakın çünkü bazıları yüksek olabiliyor
önemli bi ayrıntıda light ürünlerin k.b si daha yüksekk
misal normal yogurdun k.b si daha düşük yagsız yogurdun ki daha yüksek
yag oranı azaldıkça süt/yogurt gibi k.b si artıyor
valla aklımda bunlar kalmışş inşş. işine yararr
valla bide ben gece 12-1 de bile yedim peynir zeytinn 2 kilo filan verdim haftada
tabi bisküvi filan kaçamak yaptıgın an vuruyo yüzüne gerçegii dikkat etmek gerek

[heyyyyyyyyyyyyyyyyy ben geldimmmmmmmmm
rakilebelrim korktumd akaçtımmı sandınız yogsammmmmmm
/COLOR]

canım hoşgeldinnnn.. denizle ben karbona başladık. gülümde katılacak sen bi el atıversen bize kaptanııımmmmm

hayırlı olsunn kızlar inş güsel sonuçlar alırsınıızzzz
gülayda mı başlayacak hadi bakalımmmmm
ben karbn diyeti hakkında çok bilgili degilim tülincimmm
aama yardımcı olmaya çalışırım hayatımmm

sana ne dicem canım hep aklımda unutuyorum face dede karşılaşamadık hiçç
geçenlerde bir rüya anlatmıştın ya canım ben rüyanı yordumm kuşum ama diyemedim fırsat bulup
bu arada bana rüya yorumlatmak için ist. ankaradan telefeon ederlerr
hep çıkıyo derler vallaa

canım sana bi bebek gözüküyo rüyanda
eger istiyosan hayırlısı olsun inşşş.
izin almadan yordum rüyanı ama inşş. ayıp etmedimm:26::26:

amanınnn rüya yorumcumuzda varmışş kuuuu
ay benim rüyalarım meşhurdurrr baya uzundur rüyalarım
eşimee saana rüyamı anlatıyım diyince kısaysa anlat der

ayşecim sana yazıcaktım unuttum geçen salata kurutucu migrosta 19 tl demişsin ya
umarım almamaışındır çok pahalı canım
7.5 lira filan normalde yani
ben yazın 5 liraya almıştım

banuş hoşgeldin nerelerdeydin yafff
herkese iyiakşamlar kızlar çok yorgunum ve uykusuzum hem kurs hem spor bu hafta çok yorucu geçio
deryaaaa senin adına çok sevndim sonunda vucdunun inadını kırdın bundan sonrası çok daha kolay gelir emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…