canım ben etimek form olanına baktım bi tanesi 6 karbona denk geliyor.sabah ondan yiyelim bence.akşamda 1 avuç değilde yarım avuç yeseydin 4 5 karbon olurdu. böyle tamamlarsak 40 larda olurdu canım. akşamda tavuk falan yede azcık doyalım:)))sabah:
1 kk b.peynir:1
1 kk k.peynir:1
1h.yumurta:0
1 kızarmış ekmek:8
1 salatalık:4
öğle:
yarım elma:8
akşam:
2 haşlanmış sosis:1
1 kk b.peynir:1
4 yaprak marul:2
1 salatalık:4
1dlm kızarmış ekmek:8
ara:
1 avuç fındık: 10
y.çay
toplam 48 puan. ya puan çokmu sizce kızlar azaltmalımıyım dahada mesela fındık ve ekmekleri kesiyimmi bana bir akıl verin.
canım porsiyonların az geldi bana. sabah dom.sal falanda yeseydin. öğlen yada akşam salatada olsaydı. 3 yk pırasa çok çok az.Benim yediklerim sabah....1 dilim kaşarla yapılmış çavdarlı tost,yeşil çay
arada.....yarım elma
öğlen......2 tane lahana dolması,2 kaşık mercimek çorbası
arada.....yarım paket altın başak,yarım mandalina
akşam....3 yemek kaşığı pırasa yemeği,yoğurt
2 lt su
:)))önemli değil canımmm:)))violettt çok özür dilerim.o kadar sayfayı okurken hatlar karıştı.ben rainandthesun a kızıyorum o zaman.:18::18::18:
tüliiiiiiiiiiiinnnnn valla tutuştum kızz. bende kadınlar kulübünde forumda okudum çok araştırmadım. 50 diye okdumuştum hay Allah ya(
hatta kkoruma programı içinde 70 diyordu neyse bundan sonra çok çok dikkat edicem. 0-1 tüketicem.
kızlar çok sayfa birikmiş yaa okuyamicam malesef hepsini ara ara geçmişe gitmeye çalışıcam umarım herkesler iyidirrrr
TÜLÜNNN VE DENİZZZ canlarımmmm şu linkte bütün ayrıntılar varrr dikkatlice okuyunn yeterli
yanlız istersenizz ben size örnek yediklerimden bişiler yazarım yaptıgım dönemlerde yediklerimden
EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
kızlar çok sayfa birikmiş yaa okuyamicam malesef hepsini ara ara geçmişe gitmeye çalışıcam umarım herkesler iyidirrrr
TÜLÜNNN VE DENİZZZ canlarımmmm şu linkte bütün ayrıntılar varrr dikkatlice okuyunn yeterli
yanlız istersenizz ben size örnek yediklerimden bişiler yazarım yaptıgım dönemlerde yediklerimden
EBRU AKIN: Karbonhidrat Diyeti (Ye+İç=Zayıfla)
canım harikasıııınnn çok çok teşekkürler. yağsız ve light ürünler dediğin gibi daha fazla karbonlu. kim derdiki bi tanecik kuru soğan 10 karbon olsun :)))) bir simit 25. eh iki elma yesek bide simit ettimi 50 karbonn.))1 küp şeker 6 karbon ama 1 kase tarhana çorba 5 karbon..tatlandırıcı kullanılıyomuş gerçi ama daha kullanmadım bakalım:)))
[heyyyyyyyyyyyyyyyyy ben geldimmmmmmmmm
rakilebelrim korktumd akaçtımmı sandınız yogsammmmmmm/COLOR]
canım hoşgeldinnnn.. denizle ben karbona başladık. gülümde katılacak sen bi el atıversen bize kaptanııımmmmm
sana ne dicem canım hep aklımda unutuyorum face dede karşılaşamadık hiçç
geçenlerde bir rüya anlatmıştın ya canım ben rüyanı yordumm kuşum ama diyemedim fırsat bulup
bu arada bana rüya yorumlatmak için ist. ankaradan telefeon ederlerr
hep çıkıyo derler vallaa
canım sana bi bebek gözüküyo rüyanda
eger istiyosan hayırlısı olsun inşşş.
izin almadan yordum rüyanı ama inşş. ayıp etmedimm:26::26:
amanınnn rüya yorumcumuzda varmışş kuuuu
ay benim rüyalarım meşhurdurrr baya uzundur rüyalarım
eşimee saana rüyamı anlatıyım diyince kısaysa anlat der
sende bana anlatırsın kuzummmben kısaysa anlat dememmm vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?