kız valla bugün yolumu bulupta eve gelemedim bi türlüüüüüüüüü
cebelleşştim durdummm bi uyandım rüyaymış oh didim yani
Eki Görüntüle 294321 Eki Görüntüle 294322 Eki Görüntüle 294323 Eki Görüntüle 294324 şimdiki halim
Eki Görüntüle 294344 Eki Görüntüle 294345 burada 80 kiloyum,sizlerle ilk tanıştığım zaman
Yok yok bence gerçektir, o kadar ay geri almadıysan. Maşallah diyelimCanım ben bu işe başlayalı 2 sene oldu ama 2 sene full diyette değildim. 92 ile başladım 2 ayda 4 kilo verip 87 oldum. Uzun süre o kiloda kaldım. 5 ay sonra burayla tanıştım 87 iken ve 5 ayda 12 kilo vererek 75 oldum, sonra gene 2-3 ay o civarlarda gezdim iradesizliğimden hedefime ulaşamadımŞimdi de son kez bu yola baş koydum, artık hedefimi görmeden de bırakmayı hiiiiiç düşünmüyorum Yılbaşına kadar bu iş bitecek inşallah Toplamda 24 kilo vermiş olacağım
Ha aynı kiloyu 6 ay da veren de var mesela sen sürelere takılma herkesin bünyesi ve yaptıkları farklı, sen emin adımlarla, en önemlisi kendini sıkmadan devam et bu yola kilolar anlamadan gidiyor zaten. Ben de belki hemen verebilirdim ama belki çoktan 92 ye dönerdim diyeti bırakınca. Artık gerçek mi avuntu mu bilmiyorum ama kalıcı gittiğini düşünüyorum uzun süreye yaydığım için
Günaydın canlar, günaydın mı diyeyim tünaydın mı bilemedim, tünaydın kelimesini de hiç sevmem günaydın didim. (Aman herşeyi de açıkla :))
Tartıda 72.1 gördüm alllaaaahhhh
Cumaya 71'i görürmüyüm ki ayyyyhhh heyecan bastı:124::124::124::124::124:
Dün size menümü yazdıktan sonra bir midem kazındı canım bir şeyler içmek istedi dayanamadım milkshake içtim 200 kalori üzerinde yazıyordu ama sabah yansımadı tartıma 11'de içtiğim halde, hemen çıkmaz diyeceksiniz ama benim hemen çıkar en ufak yediğim şey dahi sabah yansır tartıya. Benim de aklıma muziplik düştü tabi hemen, normalde de içebilirim demek ki bunu
Çok severim de kendilerini, harika bir ara olur benim için, özellikle akşamları midem kazınınca :26:
Eki Görüntüle 294321 Eki Görüntüle 294322 Eki Görüntüle 294323 Eki Görüntüle 294324 şimdiki halim
Eki Görüntüle 294344 Eki Görüntüle 294345 burada 80 kiloyum,sizlerle ilk tanıştığım zaman
canım benim listemi sana yazıcam birazdanKızlar aranızda emziren varmı menülerini yakın takibe alıcam
ya da önerisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim çünkü oğluşum hasta bu aralar bişey yemiyor bir de sütten mahrum olmasın
hoşgeldin bol bol oku burayı yolu yordamı herşey bu topikte gizli kafana takılan oldukça sor... ben ayşeKızlar bunu yolu yordamı nedir bi yardım edin Allah rızası için, benim hayatım sağlığım ellerimden kayıp gidiyor ...Neler önerirsiniz bana:26:
hoşgeldin enerjin süper neslihan bu işi oldu bitti say...doğumdan sonra uzun süre ara verdiğim kulübüme tekrar dönüyorum.. Öncelikle eminim ki hoş geldim ve de hoş bulacağım :)
Şincüü 79 la hamile kalmıştım, doğumdan 20 gün sonra 82 idim. Yavaş yavaş gider bu koşturmada dedim ama öyle olmadı.. sabah tartılıp bakmam lazım ama muhtemelen 83 küsürlerdeyim. Tek başıma motive olamıyorum. Benim rapor vermem, hatta benden hesap sorulması gerekiyor. Özgür ruhum yüzünden totom büyüyo :))
Beni de alın evirin çevirin, kızın, bağrınıza da basın ama .. :))
Şimdi hemen hemen hepimizin yaptığı gibi "yarın bilinçli bir hayata adım atacağım" diye yemenin dibine vurdum, karnım ağrıyor, şiştim patlıycam :)) Yani hazırım tamamiyle
Tekrar HOŞ GELDİM :))
canım aldım yaa ne biliim neyse dün ilk defa kullandım süper bişi...ayşecim sana yazıcaktım unuttum geçen salata kurutucu migrosta 19 tl demişsin ya
umarım almamaışındır çok pahalı canım
7.5 lira filan normalde yani
ben yazın 5 liraya almıştım
canım resimler süper 72 kilo demekki böle oluyo 1 aydır krtulamadım şu 74 belasından boyun kaçtı senin 8 kilo nasıl farkettiriyor dğilmi kızlar...Eki Görüntüle 294321 Eki Görüntüle 294322 Eki Görüntüle 294323 Eki Görüntüle 294324 şimdiki halim
:26::26::26: yawru kuşummm senin kilon nerende annem ben hiç bişi göremedimmm
tek gördüğüm fıstık gibi çok hoş bi hatun var karşımdaa ne göbek var, ne basen, ne kol ee hiç bişi yokk:26:
yoksam ben mi göremiyom dicem amaa yooo yok yaniii çok hoşsun maşallahhh
doğumdan sonra uzun süre ara verdiğim kulübüme tekrar dönüyorum.. Öncelikle eminim ki hoş geldim ve de hoş bulacağım :)
Şincüü 79 la hamile kalmıştım, doğumdan 20 gün sonra 82 idim. Yavaş yavaş gider bu koşturmada dedim ama öyle olmadı.. sabah tartılıp bakmam lazım ama muhtemelen 83 küsürlerdeyim. Tek başıma motive olamıyorum. Benim rapor vermem, hatta benden hesap sorulması gerekiyor. Özgür ruhum yüzünden totom büyüyo :))
Beni de alın evirin çevirin, kızın, bağrınıza da basın ama .. :))
Şimdi hemen hemen hepimizin yaptığı gibi "yarın bilinçli bir hayata adım atacağım" diye yemenin dibine vurdum, karnım ağrıyor, şiştim patlıycam :)) Yani hazırım tamamiyle
Tekrar HOŞ GELDİM :))
canım benim listemi sana yazıcam birazdan
hoşgeldin bol bol oku burayı yolu yordamı herşey bu topikte gizli kafana takılan oldukça sor... ben ayşe
hoşgeldin enerjin süper neslihan bu işi oldu bitti say...
canım aldım yaa ne biliim neyse dün ilk defa kullandım süper bişi...
canım resimler süper 72 kilo demekki böle oluyo 1 aydır krtulamadım şu 74 belasından boyun kaçtı senin 8 kilo nasıl farkettiriyor dğilmi kızlar...
Sevdacım teşekkür ederim tatlım,ayy çok mutlu oldum
ama ben elma tipliyim kuzum
basen sorunum çok olmadı zaten
spor ve 2 aydır sizinle birlikte olmanın sonucu bu
7 kilom kaldı vermem gereken
spor daha ince gösteriyor
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 bardak ılık süt
1 dilim tam buğday
1 tk bal
ara
1 mandalina
1 kuru kayısı
öğle
ton balıklı salata
ara
1 gözleme:26::26::26::26::26::26:
akşam
salata 1 kase
el ayası kadar balık
ara
yarım portakal
2 litre su
1 yeşilçay
1 form çayı
aradaki gözleme yüzünden tüm günkü menümü mahvettim yaaa anneme giderken arkadaşla bi anda gaza geldim annemin evinin önü çarşambaları pazar ve 3 haftadır o kokuyu duymamak için pazara bile gitmedim ama bugün ne olduysa oldu arkadaş pazara gidelim dedi bende salona gidecektim güya ama hadi kırmıyiim uğrayalımmdedim ama olan oldu cuma öncesi bugün sabah 73.4 idi bakalım yarına ne olur ama hakettim biliom salon da güme gitti iğrenç bir moddayım...
Ayşecim boyum 1.77
şuan ki durumumu leslie ablaya ve size borçluyum aslında
spor çok sıkılaştırdı
sen de 74 gibi hiç durmuyorsun ama
çok daha ince gösteriyorsun
ortimmm pamuk sultanımmm
niçin iğrenç bi moddaymışsın bakıyımm sen cıvıl cıvıl bi hatunsunn
nasılsın kuzumm görüşmeyeli ? bi aksilik yok inşşşş.
öglen saatlerinde yemişsin canım bişi olmaz üzülme kuzumm ......
akşamı hafif atlatmışsın zatiiiii :))
ortimmm pamuk sultanımmm
niçin iğrenç bi moddaymışsın bakıyımm sen cıvıl cıvıl bi hatunsunn
nasılsın kuzumm görüşmeyeli ? bi aksilik yok inşşşş.
öglen saatlerinde yemişsin canım bişi olmaz üzülme kuzumm ......
akşamı hafif atlatmışsın zatiiiii :))
canım yook herşey güzel de baksana menümdeki absürdlüğe...
o aradaki gözleme olmayaydı kesin tarıda yarın 72 bile görürdüm süper gidiyordu bi anda yedim yani anlamadım nasıl da şişim şimdi birde yaa wc olayı beni sinir edio sabah erken çıkınca evden olmuo 3 e kadar okuldasın ee denge bozuluo bugün form çayı içmedim şimdiye kadar tık yok karnım davul annemden yeni geldik şimdi içiom form çayımı bu aralar kayısı da yiyom dün malatyadan bi arkadaş getirdi saolsun süper form çayını azaltmak istiom ama maalesef düzensizdi oldum olası hala öyle...
anammmm eşimde hep bana pamuğum der bilionmu sewda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?