80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız valla bugün yolumu bulupta eve gelemedim bi türlüüüüüüüüü
cebelleşştim durdummm bi uyandım rüyaymış oh didim yani

canımm şimdi şöyle diyimm bi sıkıntıda oldugunu bi bıkmışlık bunalmışlık
içinde olduğunu gösteriyo ve artık bu işleri halletmen gerektiği gibi bişi varr.. yani bazı seylerin artık bitmesini istiyosun yanlız rüyanın içinde gördüğün nesneler, insanlar
renkler hepsi benim için çok önemli dogru bi şekilde yorabilmem için :26:
varsa aklında kalan bi ayrıntı yaz canım bu arada senin için çok önemsiz bişi benim yormam için çok önemli bişi olabilir

:26::26::26: yawru kuşummm senin kilon nerende annem ben hiç bişi göremedimmm
tek gördüğüm fıstık gibi çok hoş bi hatun var karşımdaa ne göbek var, ne basen, ne kol ee hiç bişi yokk:26:
yoksam ben mi göremiyom dicem amaa yooo yok yaniii çok hoşsun maşallahhh

Yok yok bence gerçektir, o kadar ay geri almadıysan. Maşallah diyelim bakalım ben de baştan bi hızlı verdim 3 kiloyu ama belli olmaz devamı:)

72.1
71i bırak çok yakın zamanda 6lı rakamları da görürsün sen eminim:))

vücudun baya toparlanmış canm gerçekten maşallah:)) bu arada boyun uzun galiba hiç 72 kilo birinin fotoğrafları gibi değil, ay nazarım değicek valla çok konuşmiyim en iyisi en yakın zamanda hedefine ulaşırsın canm inşallah

Kızlar aranızda emziren varmı menülerini yakın takibe alıcam
ya da önerisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim çünkü oğluşum hasta bu aralar bişey yemiyor bir de sütten mahrum olmasın
canım benim listemi sana yazıcam birazdan
Kızlar bunu yolu yordamı nedir bi yardım edin Allah rızası için, benim hayatım sağlığım ellerimden kayıp gidiyor ...Neler önerirsiniz bana:26:
hoşgeldin bol bol oku burayı yolu yordamı herşey bu topikte gizli kafana takılan oldukça sor... ben ayşe
hoşgeldin enerjin süper neslihan bu işi oldu bitti say...
ayşecim sana yazıcaktım unuttum geçen salata kurutucu migrosta 19 tl demişsin ya
umarım almamaışındır çok pahalı canım
7.5 lira filan normalde yani
ben yazın 5 liraya almıştım
canım aldım yaa ne biliim neyse dün ilk defa kullandım süper bişi...
canım resimler süper 72 kilo demekki böle oluyo 1 aydır krtulamadım şu 74 belasından boyun kaçtı senin 8 kilo nasıl farkettiriyor dğilmi kızlar...

Sevdacım teşekkür ederim tatlım,ayy çok mutlu oldum
ama ben elma tipliyim kuzum
basen sorunum çok olmadı zaten
spor ve 2 aydır sizinle birlikte olmanın sonucu bu
7 kilom kaldı vermem gereken
spor daha ince gösteriyor

Selam kızlarr.. Çok geç girebildim, gevezeliğiniz üstünüzdeymiş yine geçmiş epeyce birikmiş hepsini okuyamadım:))
Bugün diyetimi bozmadım ama hiç ara öğün filan yiyemedim, öğle akşam yemeğinde yarım tabak anca bişeyler yedim. Yani kuş kadar yedim desem yalan olmaz, biraz moralim bozuktu canım hiçbi şey istemedi. Akşam spor yapmamıştım daha ben de açık havada yürürsem iyi gelir dedim 1 saat dışarda yürüdüm. Soğuktu biraz ama cidden kendime geldim, moralim düzeldi biraz:) Yarın ara öğünlerimle sebzelerimle sağlıklı beslenicem umarım:)
Öpüyorum hepinizi kocamannn:)

HOŞGELDİN CANIM

süpersin canım 7 kilo vermişsin ama sanki çok daha fazla vermişsin gibi çok tebrik ederim canım allah nazardan korusun

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 bardak ılık süt
1 dilim tam buğday
1 tk bal

ara
1 mandalina
1 kuru kayısı

öğle
ton balıklı salata

ara
1 gözleme:26::26::26::26::26::26:

akşam
salata 1 kase
el ayası kadar balık

ara
yarım portakal

2 litre su
1 yeşilçay
1 form çayı

aradaki gözleme yüzünden tüm günkü menümü mahvettim yaaa anneme giderken arkadaşla bi anda gaza geldim annemin evinin önü çarşambaları pazar ve 3 haftadır o kokuyu duymamak için pazara bile gitmedim ama bugün ne olduysa oldu arkadaş pazara gidelim dedi bende salona gidecektim güya ama hadi kırmıyiim uğrayalımmdedim ama olan oldu cuma öncesi bugün sabah 73.4 idi bakalım yarına ne olur ama hakettim biliom salon da güme gitti iğrenç bir moddayım...

Ayşecim boyum 1.77
şuan ki durumumu leslie ablaya ve size borçluyum aslında
spor çok sıkılaştırdı
sen de 74 gibi hiç durmuyorsun ama
çok daha ince gösteriyorsun

vallahii muhteşem yol almışsınn bu 2 aydaa getir öpem alnını
çok tebrik ederimm güzelimmm

benim 90 iken diyetisyenimin verdiği listedir
ama tabiki benim düzenime göre tenefüs ve kalkış yatış saatlerime göre siz bunu dilerseniz şekillendirebilirsiniz

* BOL SU

08:00
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
1 kk PEYNİR VEYA 1 YUMURTA
5 ZEYTİN
YEŞİLLİK DOMATES
1 SU BARDAĞI ILIK SU
1 İNCE DİLİM EKMEK

10:00
1 MEYVE

11:00
1 yemek KAŞIĞI KURU ÜZÜM
2 ADET CEVİZ İÇİ VEYA 6 BADEM VEYA 6 FINDIK

12.30
8 yemek KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ VEYA KURU BAKLAGİL
SALATA
1 ÇAYBARDAĞI YOĞURT VEYA 1 SU BARDAĞI AYRAN
2 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 4 yemek KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV

16:00
1 MEYVE

17.00
1 SU BARDAĞI AYRAN
1 ADET GALETA

20:00
1 KASE ÇORBA
60 GR ET( 2KÖFTE KADAR ) VEYA 4 YK KURU BAKLAGİL VEYA SEBZE YEMEĞİ
SALATA
1 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 2 yemek KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV

22:00
2 PORSİYON MEYVE
1 ÇAY BARDAĞI SÜT VEYA YOĞURT

BENİM LİSTEM BUYDU ARKADAŞLAR YENİ GELENLERE FİKİR OLSUN DİYE YAZDIM AKŞAMA DİKKAT ETTİYSENİZ ÖĞLEN YİYECEKLERİNİZİN YARISI ...

VE VEYA LARI KOYU YAZDIM DİKKAT EDİN
GÜNLÜK 4 DİLİM EKMEK HAKKIMIZ VAR
HEPSİNİ AYNEN UYGULAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ BEN GECE GEÇ YATTIĞIM İÇİN 2 MEYVE DEMİŞTİ SİZ 1 MEYVEYE DÜŞÜREBİLİRSİNİZ..
AYDA 4 KESİN VERDİRİYOR TABİKİ SİZİN BÜNYENİZ DE ÖNEMLİ
AĞIR SPORLARA GEREK YOK DEMİŞTİ HAFTADA 3 4 YARIMŞAR SAAT SPOR YAP YETERLİ DİYORDU DİYETİSYENİM HATTA BENİM SPORU ABARTTIĞIMI SÖYLERDİ KIZARDI... ÇÜNKÜ HER HAFTA KAS ORANIM ÇOK ARTARDI VE BU VERDİĞİM KİLOYA YANSIRDI YANİ 1500 VERECEĞİME ATIYORUM 1200 VERİRDİM....

BOL SU DİYE BAŞA YAZDIM O ZATEN OLMAZSA OLMAZIMIZ....

ben bu listemi çok beğendiğim için ara ara yayınlıyorum tekrar fikir vermesi açısından bu diyetle 10 kiloya yakın verdim daha sonra diyetisyeni bıraktım kafama göre takılıyorum...

ortimmm pamuk sultanımmm
niçin iğrenç bi moddaymışsın bakıyımm sen cıvıl cıvıl bi hatunsunn
nasılsın kuzumm görüşmeyeli ? bi aksilik yok inşşşş.
öglen saatlerinde yemişsin canım bişi olmaz üzülme kuzumm ......
akşamı hafif atlatmışsın zatiiiii :))

Son düzenleme:
Ayşecim boyum 1.77
şuan ki durumumu leslie ablaya ve size borçluyum aslında
spor çok sıkılaştırdı
sen de 74 gibi hiç durmuyorsun ama
çok daha ince gösteriyorsun

işte canım ya boy avantajı bu olsa gerek ben de en son 167 sanıodum ama 164 çıktım hem enden hem boydan küçüldüm galiba...
leslie bencede süper çok farkettiriyor...

canım yook herşey güzel de baksana menümdeki absürdlüğe...

o aradaki gözleme olmayaydı kesin tarıda yarın 72 bile görürdüm süper gidiyordu bi anda yedim yani anlamadım nasıl da şişim şimdi birde yaa wc olayı beni sinir edio sabah erken çıkınca evden olmuo 3 e kadar okuldasın ee denge bozuluo bugün form çayı içmedim şimdiye kadar tık yok karnım davul annemden yeni geldik şimdi içiom form çayımı bu aralar kayısı da yiyom dün malatyadan bi arkadaş getirdi saolsun süper form çayını azaltmak istiom ama maalesef düzensizdi oldum olası hala öyle...

anammmm eşimde hep bana pamuğum der bilionmu sewda....

canım benimmm sıkıntı yapma daha çok çıkarsın sonra (Allah korusun )
hem senn merak etmee bu hızla, bu düzenle ne 72 si 62 yi bile görüceksin en kısa sürede inşşşşş.
çünkü bunu hakediyorsunn gerçektenn spor nasıl canımm memnunsun degilmi ?
sankim ben çok iyi beceremiyorum bu spor işinii :26: koca bir ayda 15,5 cm inceldim
bakalım iki üç gün sonra yani bu ayın sonunda ölçüm vaktim bakalım var mı bi incelme
inşş. 15,5 olmaz tekrarr bari 20 cm olsa yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…