canım benimmm sıkıntı yapma daha çok çıkarsın sonra (Allah korusun )
hem senn merak etmee bu hızla, bu düzenle ne 72 si 62 yi bile görüceksin en kısa sürede inşşşşş.
çünkü bunu hakediyorsunn gerçektennspor nasıl canımm memnunsun degilmi ?
sankim ben çok iyi beceremiyorum bu spor işinii :26: koca bir ayda 15,5 cm inceldim
bakalım iki üç gün sonra yani bu ayın sonunda ölçüm vaktim bakalım var mı bi incelme
inşş. 15,5 olmaz tekrarrbari 20 cm olsa yaaa
sevda canım senin enerjine bayılıyorummmmm maşallah aman nazar degmesin benimde bu aralar rüyalarım çok karışık anlatma böyle rüyaları derler hayırlara çıksın inşallah
angelteacher canım maşallah çok süper gözüküyorsun hem sporun hemde boyun uzun olmasının avantajı kalanları verince manken gibi olursun sen
banu özlettin kendini canım ,
karbon yapan arkadaşlar inşallah gönlünüzdeki rakama ulaşırsınız
nilgüncüm canım inşallah enkısa zamanda düzelirsin çok geçmiş olsun
canım spor ii de işte dün gittim bugün yok inan hayat çok yorucu yarın gideyim diyom eve 4 te gel akşama nasıl hazırlancam salona girdimmi 2 saatte çıkamıom ve nasıl yoruyor....
neyse düzene koyacağım geçen yıl yaptım bu yıl da yaparım...
öptüm kuzum...
canım benim listemi sana yazıcam birazdan
hoşgeldin bol bol oku burayı yolu yordamı herşey bu topikte gizli kafana takılan oldukça sor... ben ayşe
hoşgeldin enerjin süper neslihan bu işi oldu bitti say...
canım aldım yaa ne biliim neyse dün ilk defa kullandım süper bişi...
canım resimler süper 72 kilo demekki böle oluyo 1 aydır krtulamadım şu 74 belasından boyun kaçtı senin 8 kilo nasıl farkettiriyor dğilmi kızlar...
benim 90 iken diyetisyenimin verdiği listedir
ama tabiki benim düzenime göre tenefüs ve kalkış yatış saatlerime göre siz bunu dilerseniz şekillendirebilirsiniz
* BOL SU
08:00
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
1 kk PEYNİR VEYA 1 YUMURTA
5 ZEYTİN
YEŞİLLİK DOMATES
1 SU BARDAĞI ILIK SU
1 İNCE DİLİM EKMEK
10:00
1 MEYVE
11:00
1 yemek KAŞIĞI KURU ÜZÜM
2 ADET CEVİZ İÇİ VEYA 6 BADEM VEYA 6 FINDIK
12.30
8 yemek KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ VEYA KURU BAKLAGİL
SALATA
1 ÇAYBARDAĞI YOĞURT VEYA 1 SU BARDAĞI AYRAN
2 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 4 yemek KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV
16:00
1 MEYVE
17.00
1 SU BARDAĞI AYRAN
1 ADET GALETA
20:00
1 KASE ÇORBA
60 GR ET( 2KÖFTE KADAR ) VEYA 4 YK KURU BAKLAGİL VEYA SEBZE YEMEĞİ
SALATA
1 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 2 yemek KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV
22:00
2 PORSİYON MEYVE
1 ÇAY BARDAĞI SÜT VEYA YOĞURT
BENİM LİSTEM BUYDU ARKADAŞLAR YENİ GELENLERE FİKİR OLSUN DİYE YAZDIM AKŞAMA DİKKAT ETTİYSENİZ ÖĞLEN YİYECEKLERİNİZİN YARISI ...
VE VEYA LARI KOYU YAZDIM DİKKAT EDİN
GÜNLÜK 4 DİLİM EKMEK HAKKIMIZ VAR
HEPSİNİ AYNEN UYGULAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ BEN GECE GEÇ YATTIĞIM İÇİN 2 MEYVE DEMİŞTİ SİZ 1 MEYVEYE DÜŞÜREBİLİRSİNİZ..
AYDA 4 KESİN VERDİRİYOR TABİKİ SİZİN BÜNYENİZ DE ÖNEMLİ
AĞIR SPORLARA GEREK YOK DEMİŞTİ HAFTADA 3 4 YARIMŞAR SAAT SPOR YAP YETERLİ DİYORDU DİYETİSYENİM HATTA BENİM SPORU ABARTTIĞIMI SÖYLERDİ KIZARDI... ÇÜNKÜ HER HAFTA KAS ORANIM ÇOK ARTARDI VE BU VERDİĞİM KİLOYA YANSIRDI YANİ 1500 VERECEĞİME ATIYORUM 1200 VERİRDİM....
BOL SU DİYE BAŞA YAZDIM O ZATEN OLMAZSA OLMAZIMIZ....
ben bu listemi çok beğendiğim için ara ara yayınlıyorum tekrar fikir vermesi açısından bu diyetle 10 kiloya yakın verdim daha sonra diyetisyeni bıraktım kafama göre takılıyorum...
kızlar şu an o kadar üzgünümki inanın ddayanamıyorum yarın ögretmenler günü malesef insan nasıl dayanır bu derde bilmiyorum bütğn gün agladım ve şu anda aglıyorum hiç istemedim yarın olsun annemde cok üzülüyordur bu gün hiç aramadım yarında arayamam
Çok teşekkür ederim canımYok yok bence gerçektir, o kadar ay geri almadıysan. Maşallah diyelimbakalım ben de baştan bi hızlı verdim 3 kiloyu ama belli olmaz devamı:)
72.1
71i bırak çok yakın zamanda 6lı rakamları da görürsün sen eminim:))
vücudun baya toparlanmış canm gerçekten maşallah:)) bu arada boyun uzun galiba hiç 72 kilo birinin fotoğrafları gibi değil, ay nazarım değicek valla çok konuşmiyim en iyisien yakın zamanda hedefine ulaşırsın canm inşallah
Teşekkür ederim canımmaşallah canım çok zayıf duruosun
Teşekkür ederim canımHOŞGELDİN CANIM
süpersin canım 7 kilo vermişsin ama sanki çok daha fazla vermişsin gibi çok tebrik ederim canım allah nazardan korusun
Sağol sevdacımvallahii muhteşem yol almışsınn bu 2 aydaa getir öpem alnını
çok tebrik ederimm güzelimmm
Ayşecim platesin boy'da çok etkisi varişte canım ya boy avantajı bu olsa gerek ben de en son 167 sanıodum ama 164 çıktım hem enden hem boydan küçüldüm galiba...
leslie bencede süper çok farkettiriyor...
Bu heyecanı yaşamak ne kadar güzeldirbu arada tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım yarın yoğun bir gün olacak benim için kendi sınıfım bi etkinlik hazırlıyor farkettim bakalım yarına göreceğiz..
akşama da bi restoranda yemeğe gidicez canlı müzik falan zaten en çok ben istedim geçen yıl saatlerce kıyafet aramıştım bugün bula bula bi kumaş pantolon birde üst almıştım yarın eklerim fotoları ama ayağa kalkmaya bile utanmıştım yani o derece kötüydüm...
şimdi aldığım elbiseyi giymek için nasıl heyecanlıyım anlatamam... 24 kasım 2010- 24 kasım 2011 değişimini göreceksiniz inşallah yarın akşam....
şimdilik kaçıom kızlar öpüom sizleri...
Canım teşekkür ediyorumsevda canım senin enerjine bayılıyorummmmm maşallah aman nazar degmesin benimde bu aralar rüyalarım çok karışık anlatma böyle rüyaları derler hayırlara çıksın inşallah
angelteacher canım maşallah çok süper gözüküyorsun hem sporun hemde boyun uzun olmasının avantajı kalanları verince manken gibi olursun sen
banu özlettin kendini canım ,
karbon yapan arkadaşlar inşallah gönlünüzdeki rakama ulaşırsınız
nilgüncüm canım inşallah enkısa zamanda düzelirsin çok geçmiş olsun
kardeşin öğretmenmiydi selma ablam
ahh ne denirki böyle bir durumda...
metanetli olmaya çalış, herşey bizim için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?