80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım yarın yoğun bir gün olacak benim için kendi sınıfım bi etkinlik hazırlıyor farkettim bakalım yarına göreceğiz..

akşama da bi restoranda yemeğe gidicez canlı müzik falan zaten en çok ben istedim geçen yıl saatlerce kıyafet aramıştım bugün bula bula bi kumaş pantolon birde üst almıştım yarın eklerim fotoları ama ayağa kalkmaya bile utanmıştım yani o derece kötüydüm...

şimdi aldığım elbiseyi giymek için nasıl heyecanlıyım anlatamam... 24 kasım 2010- 24 kasım 2011 değişimini göreceksiniz inşallah yarın akşam....

şimdilik kaçıom kızlar öpüom sizleri...

sevda canım senin enerjine bayılıyorummmmm maşallah aman nazar degmesin benimde bu aralar rüyalarım çok karışık anlatma böyle rüyaları derler hayırlara çıksın inşallah

angelteacher canım maşallah çok süper gözüküyorsun hem sporun hemde boyun uzun olmasının avantajı kalanları verince manken gibi olursun sen

banu özlettin kendini canım ,

karbon yapan arkadaşlar inşallah gönlünüzdeki rakama ulaşırsınız

nilgüncüm canım inşallah enkısa zamanda düzelirsin çok geçmiş olsun

canım spor ii de işte dün gittim bugün yok inan hayat çok yorucu yarın gideyim diyom eve 4 te gel akşama nasıl hazırlancam salona girdimmi 2 saatte çıkamıom ve nasıl yoruyor....

neyse düzene koyacağım geçen yıl yaptım bu yıl da yaparım...
öptüm kuzum...

topicimizdeki ögretmen arkadaşlarımın ve tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyorummmmm iyi varsınız yavrularımız önce Allah a sonra sizlere emanetler emekleriniz için sonsuz teşekkürlerrrrrr

sagolllll canımm benimmmm

canım anlatmak istersen dinlerim fakat gündüz anlatmanda fayda var, madem karışık rüyaların her zaman dinlerim kuzumm

haklısın canım insanın taakati kalmıyo
eminim sen onunda altından kalkarsın canımm
bende öptüm canım

BU ARADA BİR AYDA 15,5 CM İNCELMEM NORMALMİ KIZLARR :26:
SANKİM ÇOKK AZZZZ

teşekkürler canım
bende de hamileyken diyabet için diyetisyenin verdiği diyet listesi var senin listeye çok yakın
denemeye değer en azından totomu kaldırıp bi diyetisyene gidene kadar

ayşecim o heyecanlar hiç bitmesin inşallah tatlım ben bile heyecanlandım burda :)
yarın saçlarını topla diyecektim bende, saçların kısa ama ek saç çıtçıtın filan varsa
tepende sımsıkı bi balerin topuzu yap
acayip yakışır sana varya, okulu sallarsın
birde çizmeyi at bi platform ince topuklu ayakkabı giy
ooff süper olur, elbiselerde filan harika durur yoksa da aklında bulunsun dolabına klasik ekle bitane
ayy seni düşünüyorum da topuz, hafif bir makyaş şeftali tonunda bi ruj
platform ayakkabılar yürüyosun
ıslık çalarım arkandan haa
istersen çantana babet kot, yorulduğun anda giyiverirsin ben onu çok yaparım, özel poşetim vardır o iş için

kızlar şu an o kadar üzgünümki inanın ddayanamıyorum yarın ögretmenler günü malesef insan nasıl dayanır bu derde bilmiyorum bütğn gün agladım ve şu anda aglıyorum hiç istemedim yarın olsun annemde cok üzülüyordur bu gün hiç aramadım yarında arayamam

NASIL AYRILIK

Aylar oldu takvimleri unutalı,
Unuttum, kaç yıl geçti
Unuttum, hangi dolunaylı geceydi,
Bilmiyorum, kaç gün bitti
Son bakışın,son dokunuşun,gidişinin üzerinden...
Yıldızsız bir gece göğü kadar karamsar,
Umutlarım umduklarım değil
Beklentilerim değil elimde olanlar...

Eskittim şimdi sensiz köşebaşlarını,
Bekledim görmeyi kollarını açışını.
Şimdi hep senli rüyalarla dolu gecelerim,
Tuz parça kimi zaman kendimle yalnızlığım ,
Aydınlanıyor sensiz dağınıklığım,
Saat gecenin geç bir vaktinde
Sen eflatun kıvılcımların içinde...

Damla damla süzülüyor içimde ayrılık.
Her doğan güneş keskin bir bıçak gibi
Baksam bakışlarım kesiliyor,
Ne yana çevilsem gözlerimi fena kan kaybediyor...

Gökkuşağı uzanıyor yoluma
Sana dönen dönemeçte,
"Kal" deseydim ne kaybederdim...
"Gitmesem"diyebilseydim...
Senelerden medet bekledim.
Korkularım oldu sonra beklentilerim.
Küskün şimdi yüzüme aynalar,
Dolu dizgin üzerime yürür anılar.
Ben zavallı tebessümüne muhtaç...

Hepsi ayrı hesap sorar sanki
Bulutlar dik dik yüzüme bakar.
Bilmem ki neyin olur senin gökler
Niye bu kadar seni kollar gözetler...

Sigara külü kadar ufalanmaya hazır
Bilirmisin,sensiz yerlerde göklerde yalnızdır...

Yeşil kum taneleri yağıyor üzerimize
Bana iyi gelen birşey olmalı gözlerinde,
Şiir yazardım hani o buhurlu gizeme.
Özlüyorum bana hayır yok gecelerde...

Ayrılığım yalnızlığım çift kişilik hep,
Seni arar gözlerim kadehlerin içinde.
İtiraf eder her geçengün takvimlere,
Ben seni hala çok seviyorum diye...

kardeşin öğretmenmiydi selma ablam
ahh ne denirki böyle bir durumda...
metanetli olmaya çalış, herşey bizim için...

ilkokula giderken beynime kaznınan bu marşı gür sesimle söyleyerek başta başöğretmen Atatürkümüzün ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum
allah size güç kuvvet versin...

Öğretmen Marşı

Alnımızda bilgilerden bir çelenk,
Nura doğru can atan Türk genciyiz.
Yer yüzünde yoktur, olmaz Türk'e denk;
Korku bilmez soyumuz.

Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun;
Yurdum seni yüceltmeye antlar olsun.

Candan açtık cehle karşı bir savaş,
Ey bu yolda ant içen genç arkadaş!
Öğren, öğret hakkı halka, gürle coş;
Durma durma koş.

Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun;
Yurdum seni yüceltmeye antlar olsun.

ben bu marşı iş yaparken bile mırıldanırım gözlerim dolar
sizde hatırladınız mı kızlar...

Çok teşekkür ederim canım
Evet canım boyum 1.77
inşallah birlikte ulaşacağız hedeflerimize

maşallah canım çok zayıf duruosun
Teşekkür ederim canım
sporun etkisi

HOŞGELDİN CANIM

süpersin canım 7 kilo vermişsin ama sanki çok daha fazla vermişsin gibi çok tebrik ederim canım allah nazardan korusun
Teşekkür ederim canım

vallahii muhteşem yol almışsınn bu 2 aydaa getir öpem alnını
çok tebrik ederimm güzelimmm
Sağol sevdacım
metabolizmama da teşekkür borçluyum

işte canım ya boy avantajı bu olsa gerek ben de en son 167 sanıodum ama 164 çıktım hem enden hem boydan küçüldüm galiba...
leslie bencede süper çok farkettiriyor...
Ayşecim platesin boy'da çok etkisi var
2 cm kadar uzatıyor diyorlar

Bu heyecanı yaşamak ne kadar güzeldir
Rabbim seneye bize de nasip etsin inşallah

Canım teşekkür ediyorum
bugüne kadar hiç görmediğim 6'lara gelirim inşallah

Tüm Atanan atanamayan öğretmenlerimiz
Öğretmenler günümüz kutlu olsunnn...​

Son düzenleme:
hadi iyi geceler
yarın taaaa mart ayından beri ilk kez spora gidicem
bakalım ne kadar hamlamışım, yarın haşatım çıkar aartık
rakibelerime selam olsun

"başta canım bitane kardeşimin ögretmenler günü olmak üzere tüm ögretmenlerin ögretmenler gününü kutluyorum tabi sevgili babamında kutluyorum ögtetmenler gününü nur içinde yat canım kardeşim seni asla unutmayacak ablan

angel canım adın neydi bilemiyorum ama
boyunun avantajını yaşıyorsun kesinlikle,
sen söylemeden sanırım elma tipli diyecektim öyleymiş
maşallah bacaklar sütun gibi
ayrıca deri ceket insanı acayip fit gösteriyor, kşke aydınlık bir yerde çektirseydin o kıyafetinle
insan böyle durumlarda şimanken neden foto çektirmemişim diye aranıyor dimi
benimde çoğu fotom belden yukarısı
özellikle rica ederdim bazen boydan alma diye ahh ahhh

çok tatlısın, tebrik ederim tatlım... inşallah sıkılmadan hedefine ulaşırsın...

kızlarrrr ben geldim gecenin 2 si olmuş biraz geçmişe baktım ama göz gezdirdim alıntı yapamadım sabah olurdu herkeslere selam
bu akşam amca kızının erkek arkadaşı ailesiyle tanışmaya geldiler bende ordaydım çok güzel geçti gençlerde nasıl heyecan anlatamam aklıma bnm sözüm falan geldi amca kızım dioki kalbime kelebek kaçmış gibiyim dio ayyyyyyyyyyy bizde böleydik ne güzel anlar allah tamamına erdirsin inşallah eh onlar gitti bizde acık arkalarından birazcık dedikodu yaptık ama hep ii dedikodular inşallah hep böyle olsunlar neysem ama bennnnn tüm ısrarlara rağmen hiç bişi yemedim mincik börekten tattım oda çooook severim ama minicik tadımlıktı yani bide pancar salatası kenarından 4 5 çatal aldım o kadar sarmalara pastalara turtalara göğüs gerdim hehehhehhe kutluyorum kendimi menümüde yaziim yatiim uyku başıma vurdu

sabah:1 dilim kepek ekmek 1yumurtayla 1 dilim peynirden omlet
ara :yeşil çay kahve

öğlen 1 minik tost ayran

ara:10 tane fındık

akşam:1 kalçalı tavuk but haşlama bol salata 1 dilim ekmek

ara:minicik börek bi kaç çatal salata yeşil çay kahve

Sacre canım aktif olarak girmeye başlamışsın topiğe.inan motivasyonun hep olacak okudukça yazdıkça.bak eşin de zayıflamaya başlamış.ikiniz de inşallah fazla kilolarını verirsiniz.ayrıca olmayacak diye bir kelime duymak istemiyorum.eşin de kilo vermek istemiyor mu?hadta sonu gittiğiniz yerlerde birbirinizi kontrol edin.ne yani pasta tatlı pide yenmeyince yemekten keyif alınmıyor mu?söyleyin ızgara yanına salata.tatlı olarak sütlü tatlı alın.kahvaltılarda da seçici olun.maydonoz tere yıka koy sofraya.zaten onları yerken daha az yersin.aklıma gelen bunlar canım.lütfen yapacağım de inandır kendini.

İrem canım nereye gideceksin neler oldu?ben kaçırmışım galiba.ama ailene her şeyi anlatma akılları kalır sen de.

Mavi kelebek canım çık geçmiş olsun.inan okurken bile elim göğsüme gitti hemen kontrol yaptım bir şey var mı diye.ben bile böyle yaptıysam senin ne olduğunu öğrenene kadar neler çektiğini tahmin bile edemiyorum.allah şifa versin canım.

Angelteacher ismin neydi hayatım ya böyle hitap edince samimi gelmiyor bana.söylediğin şeyi yapacağım.zaten toz zencefil bal karıştırıp yiyordum.ama limon ve sıcak su ekleyip içeceğim sağol tatlım duyarlılığın için.resimler harika inanılmaz sıkılaşmışsın maşallah.leslie nin etkisi var tabiî ki var ama seni asıl sıkılaştıran burn it up olmuş.yoksa start iy up mıydı yaptığın?

Mine canım menülerini yazmaya başla lütfen.

Denizciğim sağol canım.demek sen de doğu da çalıştın.çok zor günler geçirmişsin.geçmiş olsun.suya rağmen neden şişsin acaba nerak ettim.acaba hasta mı olacaksın?regl yada diğer hastalıklar da şişlik yaparmış.

Deryacığım sağol beni düşündüğün için ama sizleri okumak bana en güzel ilaç.inan hep aklımdasınız ne yapıyorlar diye.en güzel yorgunluk bu benim için.ruhuma iyi geliyorsunuz.
Hepiniz iyi ki varsınız.
72 yi de görmüşsün ne güzel ya.çok az kaldı 6 lara.maşallah..

Tuna tatlım dikkati elden bırakmıyorsun ne güzel.inşallah vereceksin kiloları.ama bak eşin sana ne güzel destek.bunun kıymetini bil.ve lütfen dikkatli ol.

Denizciğim inşallah 62 yi görürsün bu Cuma.öğr.günü kutlaman için sağol.başarı velisiz olmaz.sizlerin yetiştirdiği harika öğrenciler sayesinde biz meslekten keyif alıyoruz

Arzucuğum sağol canım.sen neler yapıyorsun?

PJ Muguet canım ne ilginç bir iism bu anlamı nedir?hoş geldin ben Nilgün.lütfen kendine bu kadar acımasız olma.hep beraber başaracağız.

Filizciğim senin derdin bizim derdimiz.lütfen ne yazmak istersen başımız üstüne.yaz ki rahatla ferahla.ben zamanında neler yazdım bilmez misin?inşallah her şey yoluna girer.

Metuu menün süper afiyet olsun.

Neslihancığım bu kadar gözleme yeme şekerim emeklerin boşa gitmesin.leslie çok kolay ve zevkli merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…