canım hoşgeldin ben tülin. aslında kendine kızıp hem kendine hemde etrafına eziyet ediyorsun sanırım.ama artık bu karamsarlıktan çıkmalısın canım.okula gitmemek de nedemek...hadi bi kendine gel buzdolabına 70 li resimlerini as.kendi kendine başaracağım de..menülerini paylaş hatalarını birlikte bulalımmmm..
hoşgeldin tatlım, ben de önceden 104 ten 77 ye düşmüştüm. sonra 92 ye kadar çıktım. bu ikinci büyük diyet maceram
kilo verdikçe keyfin yerine gelecek. yeterki kendine inan
kızlar saçma ama dün epey bi hapşurduktan sonra belime ağrı girdi ve çıkmıyor. eğilirken zorlanıyorum. en kötüsüde bugun spora başlarım derken vazgeçmem oldu. belim kötü ya leslie ablamı erteledim.
ben bugun kafama göre karbon yapayım dedim sizler benim menüme bakıp lütfen bilgilendirin. ben yediklerimi kendimce puanladım. bi bakıııınnn gariiii
sabah :
1 haşlanmış yumurta -0
5 haş. sosis -1
3 yeşil zeytin -0,5
çay şekersiz -0
öğle:
yarım haş. yumurta - 0
2 haş. sosis -1
1 üçgen peynir / yarım kk beyaz peynir -2
ara: yarım bardak ayran - 3
1lokma börek -3
akşam:
salata (4 marul +çeyrek soğan +2 yk sirke) (2+2,5+2:6,5)
3yk patlıcan yemeği - 2
3 servis kaşığı tavuk göğüs -0
3 yk tarhana çorba - 2
3 lt su olacak
toplamda : 21 ediyo. kuru meyve yada yarım elma yerim belki
Pj_Muguet hoş geldin birlikte zayıflayacağız. sabırlı ol yanlızca.
Eki Görüntüle 294321 Eki Görüntüle 294322 Eki Görüntüle 294323 Eki Görüntüle 294324 şimdiki halim
Eki Görüntüle 294344 Eki Görüntüle 294345 burada 80 kiloyum,sizlerle ilk tanıştığım zaman
hoşgeldin bol bol oku burayı yolu yordamı herşey bu topikte gizli kafana takılan oldukça sor... ben ayşe
Zekiyem menün çok güzel afiyet olsun.
Aleyna çok güzel gidiyorsun maşallah.su spor ne ararsan var.ama kilo vermek için gerçekten yememek lazım yasakları.sen de kraker var pilav var asla 1 tabak yenmemesi gereken nohut var .bu yüzden kilo veremiyorsun sanırım.
Füsuncuğum afiyet olsun menüne laf yok her zamanki gibi.
Nesli hoş geldin ben Nilgün
Tülin geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdi.bi süre spor yapıp belini zorlama canım.bence karbon menün harika.
Selma Allah sabır versin canım.söylenecek söz yok..
Zubus pırasayı daha fazla yeseydin keşke acıkmadın mı?ama diğerleri gayet güzel.
Sevda ortim ne haber?yine enerjin fışkırıyor maşallah…
Ayşe öğretmenler günün kutlu olsun.tüm öğretmenelrin kutlu olsun diyelim.çinşallah ağız tadıyla geçirirsin akşamını.benim de Cuma akşamı yemeğim var.
Aslında benim hatam bu hastalıklar.ince giyiniyorum böyle oluyor.sağol canım.
İzlem harika bir kutlama yapmışsın ne kadar duyarlısın.öğretmen lisesinde hep bunu okurduk.benim de gözlerim dolar hep.
Ugly menün güzel böreği de ölçülü yemişsin.
günaydın kızlar nasılsınız ben dr a gitti ilaçları kullanıyorum ama sürekli yatıyorum.simit dışında dikkat ediyorum.dün uno denge aldım götüreceğim şimdi okula.bugün pasta ikramı olacak okulda tam tartı öncesi kötü olacak.ayrıca salona gittim 80 tl imiş haftanın 3 günü.cardio uygulanacakmış.karar vermedim belki giderim.öpüyorum.
dünkü menüm
sabah:1 simit kaşar peynir
öğle: pırasa yemeği(pirinçsiz) yoğurt
akşam: 1 köfte
saçma ama ilaçlardan ağzımın tadı yok.
su 1 lt
"başta canım bitane kardeşimin ögretmenler günü olmak üzere tüm ögretmenlerin ögretmenler gününü kutluyorum tabi sevgili babamında kutluyorum ögtetmenler gününü nur içinde yat canım kardeşim seni asla unutmayacak ablan
hadi iyi geceler
yarın taaaa mart ayından beri ilk kez spora gidicem
bakalım ne kadar hamlamışım, yarın haşatım çıkar aartık
Rakibelerime selam olsun
[sıze=3]kızlar şu an o kadar üzgünümki inanın ddayanamıyorum yarın ögretmenler günü malesef insan nasıl dayanır bu derde bilmiyorum bütğn gün agladım ve şu anda aglıyorum hiç istemedim yarın olsun annemde cok üzülüyordur bu gün hiç aramadım yarında arayamam [/sıze]
Eki Görüntüle 294321 Eki Görüntüle 294322 Eki Görüntüle 294323 Eki Görüntüle 294324 şimdiki halim
Eki Görüntüle 294344 Eki Görüntüle 294345 burada 80 kiloyum,sizlerle ilk tanıştığım zaman
kız valla bugün yolumu bulupta eve gelemedim bi türlüüüüüüüüü
cebelleşştim durdummm bi uyandım rüyaymış oh didim yani
kızlarrr netimde sorun varr iki saatte açmıyooo sayfalarııı yaaaaaa
Kaç gündürr sinirlerim bozuluyo bu pc ye en sonunda kırıcamm vallaa
Niyseee özledim sizleri be yaa
[ı][heyyyyyyyyyyyyyyyyy ben geldimmmmmmmmm
Rakilebelrim korktumd akaçtımmı sandınız yogsammmmmmm/color][/ı]
Canım merhaba...Yanlış anlama ben bu konuda uzman değilim hatta şu rezil haldeyim desem yeridir..Fakat kahvaltıda kaşar yerine daha yağsız ve tuzsuz peynirler seçebilirsin...Gözleme zaten olmamışuuuufff yarında ben başlıyorum kendimi düzeltip alışkanlıklarımdan kurtulmaya , inşallah başarırım
canım basaracksın düzenli katıl sürekli yaz , içini dök
;Merhaba Tuğba memnun oldumEvet buraların ne kadar insana güç verdiğini biliyorum, herşeyden önce yanlız olmuyorsun, bu çok önemli..Ben geçen sene bu sitede 79 kilodan 69lara kadar düştüm...Ama ne hikmetse çok kötü zamanlar üst üste geldi ve ben kendimi kaybettim..Şu an hiçbir kıyafetm üstüme olmuyor, giyecek hiçbirşeyim yok, sevgilimde aram çok bozuk, kendimden nefret ettiğim için insanlardan da nefret etmeye başladım....
Bir an önce düzelmem lazım..Sayfada ki menüleri okuyacağım şimdi...Umarım bir an önce krtulutum çünkü hergün gözyaşı dökmekten yoruldum
Canım tickerına baktım da... Seni tebrik ediyorum gerçekten
Şu an moralim feci feci bozuk durumda , kendime inancım pek kalmadı umarım geçer bu durum...Düzeltiyorum
Niye kimse konuşmuyor ki burada
kızlar 2gündür bildirim yapamdım hemen yapıyım
dünkü menüm
sabah 1 bardak mayonoz suyu
kahvaltı 1 dilim köy ekmeyi biraz peynir 2 yemek kaşıgı zeytin tane olarak saymadım cünkü
öylen 1 tane ayva
akşam 1 kase mercimek corbası 5 catal patates kızartması
en az 1 bucuk litre su bide form cay 1 bardak 1 bardakta yeşil cay
kızlar 3 mil de lesli yaptım 100 tane mekik cektim
bugünkü menüm
sabah 1 bardak maydonoz suyu
kahvaltı 1 didlim ama büyük köy ekmeyi ben cavdardiye aldım üstünde köy ekmeyi yazıyo 2 dilim peynir 2 yemek kaşıgı zeytin 1 catal ayva receli
öylen 1 portakal 3 cubuk kreker ama ince olanlardan 1 bardakta form cay
akşam 1 tabak nohut yemeyi
4 kaşık pilav 3 kasıkt kırmızı et
bugunde 3 mil lesli yaptım 100 mekik cektim
kızlar bendeki lesli bir iki üc dört beş diye ayrılıyo hepsi toplamda 1 saatei geciyo bende zannettim sadece niri beş lesi yapıyo yanlış anlamışım iyiki sordum teşekkür ederim cevap verdiyiniz için
kızlar bide ben bukadar dikkat ediyorum ama kilo veremedim üstüne bide artıdayım anlamadı yanlış bişimi yapıyorum cok canım sıkıldı bugun tartıya cıkınca
Aynen canım 20-25 kilo vermek benim için de ulaşılmaz bi hayaldi ama artık gerçek olduğunu görüyorum,daha öncede görüyoduk elbette öncesi sonrası fotolarını ama artık bunu başaran insanlarla konuşuyoruz,mesajlaşıyoruz yani gerçekten gerçek olduğunu biliyoruz ve bizi asıl motive eden şey de bu bence...
kızlar saçma ama dün epey bi hapşurduktan sonra belime ağrı girdi ve çıkmıyor. eğilirken zorlanıyorum. en kötüsüde bugun spora başlarım derken vazgeçmem oldu. belim kötü ya leslie ablamı erteledim.
ben bugun kafama göre karbon yapayım dedim sizler benim menüme bakıp lütfen bilgilendirin. ben yediklerimi kendimce puanladım. bi bakıııınnn gariiii
sabah:
1 kk b.peynir:1
1 kk k.peynir:1
1h.yumurta:0
1 kızarmış ekmek:8
1 salatalık:4
öğle:
yarım elma:8
akşam:
2 haşlanmış sosis:1
1 kk b.peynir:1
4 yaprak marul:2
1 salatalık:4
1dlm kızarmış ekmek:8
ara:
1 avuç fındık: 10
y.çay
toplam 48 puan. ya puan çokmu sizce kızlar azaltmalımıyım dahada mesela fındık ve ekmekleri kesiyimmi bana bir akıl verin.
Selam kızlarr.. Çok geç girebildim, gevezeliğiniz üstünüzdeymiş yine geçmiş epeyce birikmiş hepsini okuyamadım:))
Bugün diyetimi bozmadım ama hiç ara öğün filan yiyemedim, öğle akşam yemeğinde yarım tabak anca bişeyler yedim. Yani kuş kadar yedim desem yalan olmaz, biraz moralim bozuktu canım hiçbi şey istemedi. Akşam spor yapmamıştım daha ben de açık havada yürürsem iyi gelir dedim 1 saat dışarda yürüdüm. Soğuktu biraz ama cidden kendime geldim, moralim düzeldi biraz:) Yarın ara öğünlerimle sebzelerimle sağlıklı beslenicem umarım:)
Öpüyorum hepinizi kocamannn:)
aradaki gözleme yüzünden tüm günkü menümü mahvettim yaaa anneme giderken arkadaşla bi anda gaza geldim annemin evinin önü çarşambaları pazar ve 3 haftadır o kokuyu duymamak için pazara bile gitmedim ama bugün ne olduysa oldu arkadaş pazara gidelim dedi bende salona gidecektim güya ama hadi kırmıyiim uğrayalımmdedim ama olan oldu cuma öncesi bugün sabah 73.4 idi bakalım yarına ne olur ama hakettim biliom salon da güme gitti iğrenç bir moddayım...
ya doğumda bence biraz kısaltıyor insanıişte canım ya boy avantajı bu olsa gerek ben de en son 167 sanıodum ama 164 çıktım hem enden hem boydan küçüldüm galiba...
leslie bencede süper çok farkettiriyor...
bu arada tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarım yarın yoğun bir gün olacak benim için kendi sınıfım bi etkinlik hazırlıyor farkettim bakalım yarına göreceğiz..
akşama da bi restoranda yemeğe gidicez canlı müzik falan zaten en çok ben istedim geçen yıl saatlerce kıyafet aramıştım bugün bula bula bi kumaş pantolon birde üst almıştım yarın eklerim fotoları ama ayağa kalkmaya bile utanmıştım yani o derece kötüydüm...
şimdi aldığım elbiseyi giymek için nasıl heyecanlıyım anlatamam... 24 kasım 2010- 24 kasım 2011 değişimini göreceksiniz inşallah yarın akşam....
şimdilik kaçıom kızlar öpüom sizleri...
ayşecim o heyecanlar hiç bitmesin inşallah tatlım ben bile heyecanlandım burda :)
yarın saçlarını topla diyecektim bende, saçların kısa ama ek saç çıtçıtın filan varsa
tepende sımsıkı bi balerin topuzu yap
acayip yakışır sana varya, okulu sallarsın
birde çizmeyi at bi platform ince topuklu ayakkabı giy
ooff süper olur, elbiselerde filan harika durur yoksa da aklında bulunsun dolabına klasik ekle bitane
ayy seni düşünüyorum da topuz, hafif bir makyaş şeftali tonunda bi ruj
platform ayakkabılar yürüyosun
ıslık çalarım arkandan haa
istersen çantana babet kot, yorulduğun anda giyiverirsin ben onu çok yaparım, özel poşetim vardır o iş için
kızlar şu an o kadar üzgünümki inanın ddayanamıyorum yarın ögretmenler günü malesef insan nasıl dayanır bu derde bilmiyorum bütğn gün agladım ve şu anda aglıyorum hiç istemedim yarın olsun annemde cok üzülüyordur bu gün hiç aramadım yarında arayamam
Eki Görüntüle 294378
ilkokula giderken beynime kaznınan bu marşı gür sesimle söyleyerek başta başöğretmen Atatürkümüzün ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum
allah size güç kuvvet versin...
Öğretmen Marşı
Alnımızda bilgilerden bir çelenk,
Nura doğru can atan Türk genciyiz.
Yer yüzünde yoktur, olmaz Türk'e denk;
Korku bilmez soyumuz.
Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun;
Yurdum seni yüceltmeye antlar olsun.
Candan açtık cehle karşı bir savaş,
Ey bu yolda ant içen genç arkadaş!
Öğren, öğret hakkı halka, gürle coş;
Durma durma koş.
Şanlı yurdum, her bucağın şanla dolsun;
Yurdum seni yüceltmeye antlar olsun.
ben bu marşı iş yaparken bile mırıldanırım gözlerim dolar
sizde hatırladınız mı kızlar...
Sacre canım aktif olarak girmeye başlamışsın topiğe.inan motivasyonun hep olacak okudukça yazdıkça.bak eşin de zayıflamaya başlamış.ikiniz de inşallah fazla kilolarını verirsiniz.ayrıca olmayacak diye bir kelime duymak istemiyorum.eşin de kilo vermek istemiyor mu?hadta sonu gittiğiniz yerlerde birbirinizi kontrol edin.ne yani pasta tatlı pide yenmeyince yemekten keyif alınmıyor mu?söyleyin ızgara yanına salata.tatlı olarak sütlü tatlı alın.kahvaltılarda da seçici olun.maydonoz tere yıka koy sofraya.zaten onları yerken daha az yersin.aklıma gelen bunlar canım.lütfen yapacağım de inandır kendini.
.
günaydın kızlar nasılsınız ben dr a gitti ilaçları kullanıyorum ama sürekli yatıyorum.simit dışında dikkat ediyorum.dün uno denge aldım götüreceğim şimdi okula.bugün pasta ikramı olacak okulda tam tartı öncesi kötü olacak.ayrıca salona gittim 80 tl imiş haftanın 3 günü.cardio uygulanacakmış.karar vermedim belki giderim.öpüyorum.
dünkü menüm
sabah:1 simit kaşar peynir
öğle: pırasa yemeği(pirinçsiz) yoğurt
akşam: 1 köfte
saçma ama ilaçlardan ağzımın tadı yok.
su 1 lt
İzlemcim ismim ilknur canım tanışamamıştık seninle ama ben seni muhteşem başarı hikayenle tanıyorumangel canım adın neydi bilemiyorum ama
boyunun avantajını yaşıyorsun kesinlikle,
sen söylemeden sanırım elma tipli diyecektim öyleymiş
maşallah bacaklar sütun gibi
ayrıca deri ceket insanı acayip fit gösteriyor, kşke aydınlık bir yerde çektirseydin o kıyafetinle
insan böyle durumlarda şimanken neden foto çektirmemişim diye aranıyor dimi
benimde çoğu fotom belden yukarısı
özellikle rica ederdim bazen boydan alma diye ahh ahhh
çok tatlısın, tebrik ederim tatlım... inşallah sıkılmadan hedefine ulaşırsın...
Nilgüncüm ismim ilknur canımAngelteacher ismin neydi hayatım ya böyle hitap edince samimi gelmiyor bana.söylediğin şeyi yapacağım.zaten toz zencefil bal karıştırıp yiyordum.ama limon ve sıcak su ekleyip içeceğim sağol tatlım duyarlılığın için.resimler harika inanılmaz sıkılaşmışsın maşallah.leslie nin etkisi var tabiî ki var ama seni asıl sıkılaştıran burn it up olmuş.yoksa start iy up mıydı yaptığın?
Teşekkür ederim tatlım
Süper görünüyorsuuun yaaHer giydiğin yakışmaya başlamıştır ne güzel , bende olucam böyle ya bananeeeeeeeeeeee
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ ÇOK BURUK BİR ŞEKİLDE KUTLUYORUM, BUGÜNLERDE ÖĞRETMENLERİMİZ KAÇIRILIYOR, HALA ONLARDAN BİZ SES SEDA GELMİYOR, DEVLET HİÇBİRŞEY YAPMADIĞI GİBİ BİRDE O ÖĞRETMENLERİN MAAŞINI KESİYOR...
TEŞEKKÜR EDERİM ATAMA Kİ 1928 DE BUGÜN MİLLET MEKTEPLERİNİ AÇIP, %7LİK OKUMA ORANIYLA MÜCADELE EDEREK, BİZLERİ TÜM DÜNYAYA AYAK UYDURABİLEN BİREYLER YAPMAK ADINA HAYATI PAHASINA UĞRAŞTIĞI İÇİN[/B]
...............................................................
KIZLAR BUGÜN İLK GÜNÜM...
Normalde sporla başlardım güne ama bugn hasta olmuşum ve karnım feci ağrıyo ve şişkinlk var, bütün gün evdeyim, çok zor olacak, mutfak abur cubur dolu ...ben şimdi güzel usturuplu bir kahvaltı edeyim...
İyi ki varsınız
bir an önce düzel ,sahip olduklarının önce kıymetini bil sonra da onalrı daha da zenginleştire bunu yapmanın yolu da önce kendimizi zenginleştirmekten geçiyor , bunu sana değil aslında kendime söylüyorum b uarada :)
ya ne diyorsun benim ticker a gelene kadar ne ticker lar var bu arada 1 haziran dan beri uğraşıyorum bak 6 ay olacak 1 ay sonra
benim aydınlanma noktam bayan karatay oldu , hiç tv de falan seyretmedim ünlü olduğunu da bilmiyordum tesadüfen kitapçıda kitabını gördüm bir göz attım hadi alıyım dedim ve nedense kadın beni çok ama çok etkiledi haa onun diyetini yapamıyorum tam ama ondan ilham aldım diyebilirim
cnm ben ancak iş yeirnde ve hafta içi gündüzleri giriyorum, onun dısında tüm vakitlerim kızıma ait olsun diye ugrasıyorum
annesi evden içeri adım atınca sadece ona ait diye bilsin istiyorum o yuzden pc yi hiç açmıyorum
Teşekkür ederim tatlım
sende olacaksın tabi ki bu topikte ki herkes hedef kilosunda olacak
ilk günün hayırlı olsun
sen bu konuda tecrübelisin zaten
gidecek tüm fazlalıklar emin ol
bu arada birşey daha;ben sıkılmadan 7 kilo verebildiysem,herkes verir emin ol
GÜNAYDIN HANIMLAAR
Canıım hoşbulduk müge bende, memnun oldum...
70li hallerimden bile mutlu değildim ki benBaşaracağım evet bu sefer ama o kadar çok başarıız olup birde kendimi iyice büyüttüm ki kızıyorum kendime..suratım sivilce doldu...Kendimle barışmam baya zaman alıcak:26:
hep birlikte olacak heme nhemen herkes aynı herkesin kendiyle ilgil ibir problemi vardır hayatta hiç merak etme
hiç olmayanlarda demek ki o kadar kendilerini beğenmiş oluyorlar onlarında çevresinin onlarla problemi avrdır merak etme :)
Hoşbulduk canım..waaay beee 104ten 77e... Helal olsun canım benim ayakta alkışlanacak kadınsın... Şu an şu mesajınla gerçekten inanıyorum birşeylerin imkansız olmadığına, kendime de inanıyorum ama hala kızgınım kendime...Ama gidicek bu kilolar ve ben hayatıma devam edicem, güler yüzümle neşemle biliyorum
Canım Allah korusunda ciddi gibi görünüyor o problem...Ani hareketler yapma ve bence hastaneye bi git derim..Geçmiş olsun çook..Birde bu menülerin yanında ki rakamlar nedir acaba??Birde leslie ablamı erteledim demişsn o spor hocası fln mı
Zayıflayalım canım yaa, kilolu olmak gerçekten herkesin anlayamayacağı kadar zor birşey, çok zoor
Link için teşekkürler bende sanırım baya yararlanıcam
Süper görünüyorsuuun yaaHer giydiğin yakışmaya başlamıştır ne güzel , bende olucam böyle ya bananeeeeeeeeeeee
Merhabalar , evet bol bol okuyacağım takip edeceğim hatta birinci sayfaya kadar okuma gibi bir planım var mutfakta abur cubur yemektense , burada yanlız olmadığımı bilerek ulaşacağım hedefime...Sağol Ayşe
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ ÇOK BURUK BİR ŞEKİLDE KUTLUYORUM, BUGÜNLERDE ÖĞRETMENLERİMİZ KAÇIRILIYOR, HALA ONLARDAN BİZ SES SEDA GELMİYOR, DEVLET HİÇBİRŞEY YAPMADIĞI GİBİ BİRDE O ÖĞRETMENLERİN MAAŞINI KESİYOR...
TEŞEKKÜR EDERİM ATAMA Kİ 1928 DE BUGÜN MİLLET MEKTEPLERİNİ AÇIP, %7LİK OKUMA ORANIYLA MÜCADELE EDEREK, BİZLERİ TÜM DÜNYAYA AYAK UYDURABİLEN BİREYLER YAPMAK ADINA HAYATI PAHASINA UĞRAŞTIĞI İÇİN
...............................................................
KIZLAR BUGÜN İLK GÜNÜM...
Normalde sporla başlardım güne ama bugn hasta olmuşum ve karnım feci ağrıyo ve şişkinlk var, bütün gün evdeyim, çok zor olacak, mutfak abur cubur dolu ...ben şimdi güzel usturuplu bir kahvaltı edeyim...
İyi ki varsınız
Eveett gelelim dünkü saçma sapan menüme
sabah: 1 dilim ekmek
3-4 çatal patatesli kaşerlı omlet
biraz peynir
domates
çay
ara yok (oğluşumu doktora götürdüm)
öğle: 2 dilim (pekte ufak sayılmazlar) kıymalı pide yanında bol yeşillik (burda saçmalamaya başladım hede ilk günden)
ara çay 3 biskvi
akşam: 5-6 kaşık kurufasulye
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt
ara 2 mandalina
en az 3 litre su
spor yok
Nilgün dediğim kadar var mı
yorumlarınızı bekliyorum
bugünden itibaren ayşecimin verdiği listeyi denemeye başlıyorum inşallah güzel sonuçlar alırım
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Şimdi ben bakıp bakıp kendime kızmayayım da napayım yaa
İşte kızlar, mügenin 89 kilodaki hali, ilk defa bu kadar kötü hissediyorum kendimi kilo konusunda
Bayan karatay mı ?? Tam adını verir misin canım bana lazım ilham , ilham sıkıntısı çekiyorum
Canan efendigil karatay
ben kadının dediklerini aynı yapın demiyorum ama gercekten sağlıklı yaşam adına bence doğru ve güzel şeyler söylüyor samimi bir dille ve herkeisn sıkılmadna anlayacağı şekilde anlatıyor
belki biraz 30 yaş üstü insanlar için daha uygun olabilir çünkü kitap zayıflama değil sağlıklı yaşama vei elride şeker kalp hastalıklaırnın nasıl önleneceğine veya halihazırda tedavi sürecinde olan insanların nasıl bir diyet yapmasına odaklı
ben gelecğeimi biiz bekleyen rahatsızlıkalrı düşünerek çok etkileniyorum ama gençken böyle olmaz tabii k icnm
yaş bazı konularda çok öenmli bire faktör , oku ama bunu da göz önünde bulundur
En iyisini yapıyorsun, ben evde tekim ve bu aralar bütün gün evde olacağım, bütün günümü pce bağlamak istemiyorum aslında ama en azından ilk iki hafta buralardan okumam ve öğrenmem gereken şeyler var , oyalamam lazım bu canavar kızı
Şimdi ben bakıp bakıp kendime kızmayayım da napayım yaa
İşte kızlar, mügenin 89 kilodaki hali, ilk defa bu kadar kötü hissediyorum kendimi kilo konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?