80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Zekiyem menün çok güzel afiyet olsun.

Aleyna çok güzel gidiyorsun maşallah.su spor ne ararsan var.ama kilo vermek için gerçekten yememek lazım yasakları.sen de kraker var pilav var asla 1 tabak yenmemesi gereken nohut var .bu yüzden kilo veremiyorsun sanırım.

Füsuncuğum afiyet olsun menüne laf yok her zamanki gibi.

Nesli hoş geldin ben Nilgün

Tülin geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdi.bi süre spor yapıp belini zorlama canım.bence karbon menün harika.

Selma Allah sabır versin canım.söylenecek söz yok..

Zubus pırasayı daha fazla yeseydin keşke acıkmadın mı?ama diğerleri gayet güzel.

Sevda ortim ne haber?yine enerjin fışkırıyor maşallah…

Ayşe öğretmenler günün kutlu olsun.tüm öğretmenelrin kutlu olsun diyelim.çinşallah ağız tadıyla geçirirsin akşamını.benim de Cuma akşamı yemeğim var.
Aslında benim hatam bu hastalıklar.ince giyiniyorum böyle oluyor.sağol canım.

İzlem harika bir kutlama yapmışsın ne kadar duyarlısın.öğretmen lisesinde hep bunu okurduk.benim de gözlerim dolar hep.

Ugly menün güzel böreği de ölçülü yemişsin.

günaydın kızlar nasılsınız ben dr a gitti ilaçları kullanıyorum ama sürekli yatıyorum.simit dışında dikkat ediyorum.dün uno denge aldım götüreceğim şimdi okula.bugün pasta ikramı olacak okulda tam tartı öncesi kötü olacak.ayrıca salona gittim 80 tl imiş haftanın 3 günü.cardio uygulanacakmış.karar vermedim belki giderim.öpüyorum.

dünkü menüm

sabah:1 simit kaşar peynir

öğle: pırasa yemeği(pirinçsiz) yoğurt

akşam: 1 köfte

saçma ama ilaçlardan ağzımın tadı yok.

su 1 lt

Başta eşim olmak üzere tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun..

diğer arkadaşlar hayırlı sabahlar....kızımı kreşe yolladım servisimiz 7:30 da geliyor..küçük kızım uyanmadan yemek yapacağım..menümü yazıp çıkayım

23 KASIM ÇARŞAMBA MENÜ

sabah: 2 dilim ekmek
haşlanmış yumurta
peynir zeytin

ara yok

öğlenyine davetteydim)
yarım poğaça
patates salatası
hafifi bir tatlı

ara yok

akşam:
bir baget tavuk-patates-salata-1 dilim ekmek

ara: k.files sütle

Günaydın arkadaslar
değerli öğretmen arkadaşlar, öğretmenler gününüz kutlu olsun

menüm dünkü ve bugün yemeyi planladıklarım aşağıdadır
yorumlarınızı rica ediyorum

Çarşamba

sabah Beyaz peynirli omlet - domates - salatalık - dereotu - nane - 3 zeytin - 1 şekersiz çay

ara sabahtan kalan beyaz peynir-domates-salatalık

ara sütlü kahve

öğlen yoğurt ve evden getirilen kabak yemeği

ara 1 elma ve 1 mandalina

aksam 1 köfte , 4 kaşık barbunya , 1,5kk beyaz peynir ve bol yeşil salata

Perşembe

sabah Yarım simit, izmir tulum peynir - 1 zeytin - domates / salatalık / çay

ara kahvaltıdan kalan peynir / domates / salatalık

öğlen planlanan: evden getirdiğim barbunya ve beyaz peynir

ara planlanan: 1 elma ve 1 mandalina / soda

akşam planlanan: karbonhidratsız bir öğün

GÜNAYDIN HANIMLAAR

Canıım hoşbulduk müge bende, memnun oldum...
70li hallerimden bile mutlu değildim ki ben Başaracağım evet bu sefer ama o kadar çok başarıız olup birde kendimi iyice büyüttüm ki kızıyorum kendime..suratım sivilce doldu...Kendimle barışmam baya zaman alıcak:26:

hoşgeldin tatlım, ben de önceden 104 ten 77 ye düşmüştüm. sonra 92 ye kadar çıktım. bu ikinci büyük diyet maceram
kilo verdikçe keyfin yerine gelecek. yeterki kendine inan

Hoşbulduk canım..waaay beee 104ten 77e ... Helal olsun canım benim ayakta alkışlanacak kadınsın... Şu an şu mesajınla gerçekten inanıyorum birşeylerin imkansız olmadığına, kendime de inanıyorum ama hala kızgınım kendime...Ama gidicek bu kilolar ve ben hayatıma devam edicem, güler yüzümle neşemle biliyorum

Canım Allah korusunda ciddi gibi görünüyor o problem...Ani hareketler yapma ve bence hastaneye bi git derim..Geçmiş olsun çook..Birde bu menülerin yanında ki rakamlar nedir acaba?? Birde leslie ablamı erteledim demişsn o spor hocası fln mı

Pj_Muguet hoş geldin birlikte zayıflayacağız. sabırlı ol yanlızca.

Zayıflayalım canım yaa, kilolu olmak gerçekten herkesin anlayamayacağı kadar zor birşey, çok zoor

Link için teşekkürler bende sanırım baya yararlanıcam

Süper görünüyorsuuun yaa Her giydiğin yakışmaya başlamıştır ne güzel , bende olucam böyle ya bananeeeeeeeeeeee

hoşgeldin bol bol oku burayı yolu yordamı herşey bu topikte gizli kafana takılan oldukça sor... ben ayşe

Merhabalar , evet bol bol okuyacağım takip edeceğim hatta birinci sayfaya kadar okuma gibi bir planım var mutfakta abur cubur yemektense , burada yanlız olmadığımı bilerek ulaşacağım hedefime...Sağol Ayşe

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ ÇOK BURUK BİR ŞEKİLDE KUTLUYORUM, BUGÜNLERDE ÖĞRETMENLERİMİZ KAÇIRILIYOR, HALA ONLARDAN BİZ SES SEDA GELMİYOR, DEVLET HİÇBİRŞEY YAPMADIĞI GİBİ BİRDE O ÖĞRETMENLERİN MAAŞINI KESİYOR...

TEŞEKKÜR EDERİM ATAMA Kİ 1928 DE BUGÜN MİLLET MEKTEPLERİNİ AÇIP, %7LİK OKUMA ORANIYLA MÜCADELE EDEREK, BİZLERİ TÜM DÜNYAYA AYAK UYDURABİLEN BİREYLER YAPMAK ADINA HAYATI PAHASINA UĞRAŞTIĞI İÇİN

...............................................................

KIZLAR BUGÜN İLK GÜNÜM...
Normalde sporla başlardım güne ama bugn hasta olmuşum ve karnım feci ağrıyo ve şişkinlk var, bütün gün evdeyim, çok zor olacak, mutfak abur cubur dolu ...ben şimdi güzel usturuplu bir kahvaltı edeyim...
İyi ki varsınız

geçmiş olsun canım inşallah ir an önce toparlanırsın

menümü hemen yazcam tatlım dün başlıyodum güya ama saçma sapan bir menü oldu yorumları bekliyorum

Selmacım başın sağolsun canım.
Rabbim sabır versin. Bol bol dua et onun için göreceksin senin de için rahatlayacak. Ben de babamı kaybettim onun için dua ettiğimde garip bir huzur duyuyorum

[/b]
hadi iyi geceler
yarın taaaa mart ayından beri ilk kez spora gidicem
bakalım ne kadar hamlamışım, yarın haşatım çıkar aartık
Rakibelerime selam olsun

ben seni spora gitmedende yenerimmm kıssssss haydi kolaygeleeeeeee....

selma abla uzun süre yoktum topikte ne olduğunu bilmiyorum ama belliki zor bir durum var allah sabır versin canımmmm...:2::2::2:

eeeeeeeeeee ağlamak istiyorummmmm boyu uzun olanların şansına bak yaaaaa ben 55 kiloyum böyle görünüyomm kısss 72 kilo benim gibi görünüyorrrr.....

şaka bir yana süpersinnnnn..

kız valla bugün yolumu bulupta eve gelemedim bi türlüüüüüüüüü
cebelleşştim durdummm bi uyandım rüyaymış oh didim yani

hehheeh ben o rüyayı hemen hemen hergün görürüm tatlımmm şimdiye kadar evin yolunu bulduğumu hiç görmedimmmm...gerçekten sebebini bir türlü çözemedimmm ama hep kayboluyordummm..

kızlarrr netimde sorun varr iki saatte açmıyooo sayfalarııı yaaaaaa
Kaç gündürr sinirlerim bozuluyo bu pc ye en sonunda kırıcamm vallaa
Niyseee özledim sizleri be yaa

bizde seni çookk özledikk kuuuuu baktınmı geceliklere nasıl olsa şampiyon karşındaaaaa hihihihih..

[ı][heyyyyyyyyyyyyyyyyy ben geldimmmmmmmmm
Rakilebelrim korktumd akaçtımmı sandınız yogsammmmmmm
/color][/ı]

he vallaaaa ilk vapura atlayıp kaçtımmmm canımmmmm..hoşşş bizim hatayda vapur yokkiiiii.

Eveett gelelim dünkü saçma sapan menüme

sabah: 1 dilim ekmek
3-4 çatal patatesli kaşerlı omlet
biraz peynir
domates
çay

ara yok (oğluşumu doktora götürdüm)

öğle: 2 dilim (pekte ufak sayılmazlar) kıymalı pide yanında bol yeşillik (burda saçmalamaya başladım hede ilk günden)

ara çay 3 biskvi

akşam: 5-6 kaşık kurufasulye
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt

ara 2 mandalina

en az 3 litre su
spor yok

Nilgün dediğim kadar var mı
yorumlarınızı bekliyorum
bugünden itibaren ayşecimin verdiği listeyi denemeye başlıyorum inşallah güzel sonuçlar alırım

bir an önce düzel ,sahip olduklarının önce kıymetini bil sonra da onalrı daha da zenginleştire bunu yapmanın yolu da önce kendimizi zenginleştirmekten geçiyor , bunu sana değil aslında kendime söylüyorum b uarada :)
ya ne diyorsun benim ticker a gelene kadar ne ticker lar var bu arada 1 haziran dan beri uğraşıyorum bak 6 ay olacak 1 ay sonra
benim aydınlanma noktam bayan karatay oldu , hiç tv de falan seyretmedim ünlü olduğunu da bilmiyordum tesadüfen kitapçıda kitabını gördüm bir göz attım hadi alıyım dedim ve nedense kadın beni çok ama çok etkiledi haa onun diyetini yapamıyorum tam ama ondan ilham aldım diyebilirim

Niye kimse konuşmuyor ki burada

cnm ben ancak iş yeirnde ve hafta içi gündüzleri giriyorum, onun dısında tüm vakitlerim kızıma ait olsun diye ugrasıyorum
annesi evden içeri adım atınca sadece ona ait diye bilsin istiyorum o yuzden pc yi hiç açmıyorum

canım 1.. menü çok güzel ama 2. birazcık fazla geldi bana

Arkadasım vereceğiz vereceğiz biz de insallah benim ilk hedefim o ticker da 15kg verildi görmek
sanki 15i devirdikten sonra hersey daha umutlu ve ısıklı olacak dusunsense 20 ye kalmıs 5 eee 20 verdikten sonra da artık essek değiliz deyip bvira bismillah 30
olur mu sence ?????
insallah oluuuuuuu

canımmm çokk geçmişşler olsun sana aman yorma kendini olur muu
dikkat et beline çok öenmli bir seyyyy
cnm arkdasım kacamak yapma sende sen yapmayacak potansiyeldesinnnn 60 lara bu kadar az kalmısken
DURMAK YOK YOLA DEVAM :)

cnm bu çok güzel bir menü
ama sosis sağlıklı bir sye değil onun yerine seversen pastırma falan koysan o daha sağlıklı en azından

ya AĞLAMAK İSTİYORUMMMM
BU NASIL GÜZEL BİR DEĞİŞİMMMMMMM
YALNIZCA 7 KİLO AMA BAMBAŞKA BİRİ OLMUSSUN SEN
NASIL OLMUS ANLAMADIM
EĞER SPORSA BİR MUCİZE OLMUS
NASIL FİT NASIL DİRİ :) diri de ne demekse artık pardon:) saldıray abi gibi oldu

olsun olsun kaçamak olmamıs bak DETOKS diye kabul et sen bence iyi olmus olumlu sonucları olacak basarılı bir gün

olur o kadar hem de öğlen saati

işte canım ya boy avantajı bu olsa gerek ben de en son 167 sanıodum ama 164 çıktım hem enden hem boydan küçüldüm galiba...
leslie bencede süper çok farkettiriyor...
ya doğumda bence biraz kısaltıyor insanı

ya cok heyecanlı
merkala bekliyoruz
gözlerinden öperim vallahi

bu süper bir yorum olmus gercekten beğendim :) klasik ama banko şıklıktır her zaman :)
ve zarif olur

cnm benim bu üzüntü geçmez mümkün değpil insanın içinden bir yer kırılıyor
bundan sonra her dinlediğin şarkıda okudugun siirdie bir yerde bir yazıda bu sızı seninle
geçmez bitmez maalesef
sen canından bir parçanı kaybetmişsin
üstü kapanacak başka insalar için ama senin için asla
kimi zama nakraba arkadas ortamında unutulacak pot kırılacak ama sen asla gozleirn dolacak sessizce kalkacak ağlamayacaksın belki de
ama o sızı hep orada

yapabielcek söylenebilecke hiç bir sey yok
bununla yasamak yasamaya devam etmek lazım sadece

benim de doldu sağol bu güzel paylaşım için
bu yurdu bize armağan eden sevgili gazi mustafa kemal başöğretmenimizin
şu anda gözlerim dolu dolu yazıyorum yaslar suzuluyor artık

cnm elimdne geleni yapmaya çalışıyorum tavsiyelerine kulak veiryorum gerçekten

cnm menü çok iyi
kaçamak yok
spora vaktin varsa git mutlaak
bak angelteacher a
sonuçlar ortada
ihmal edilmemesi gerekn bir konu
ben ediyorum o ayrı ama sen etme

İzlemcim ismim ilknur canım tanışamamıştık seninle ama ben seni muhteşem başarı hikayenle tanıyorum
fotoyu kendim çektiğim için mekan ayarlamasını yapamadım canım
aydınlıkda da cekilip koyacağım 70'e bir geleyim
bu konuda idol olmuş birisinden bu sözleri duymak çok güzel
üni.de hep kiloluydum ve arkadaşlara yalvarıyordum resmen fotomu çekmeyin diye
çok iyi bilirim o halleri
söylemeden geçemeyeceğim çok şık giyiniyorsun:112:

Nilgüncüm ismim ilknur canım
70 kiloya gelince o beyaz elbise mi giyip foto çektireceğim,arada ki farkı net göreyim diye
canım 2 hafta kadar start it up yaptım,2 haftadır da burn it up yapıyorum birde karın egzersizlerini yapıyorum 2 gündür,3.seviyesi kaldı.Bir ara sende yapmayı düşünmüştün,videoları göndereyim sana.

Teşekkür ederim tatlım
sende olacaksın tabi ki bu topikte ki herkes hedef kilosunda olacak
ilk günün hayırlı olsun
sen bu konuda tecrübelisin zaten
gidecek tüm fazlalıklar emin ol
bu arada birşey daha;ben sıkılmadan 7 kilo verebildiysem,herkes verir emin ol

Bayan karatay mı ?? Tam adını verir misin canım bana lazım ilham , ilham sıkıntısı çekiyorum

En iyisini yapıyorsun, ben evde tekim ve bu aralar bütün gün evde olacağım, bütün günümü pce bağlamak istemiyorum aslında ama en azından ilk iki hafta buralardan okumam ve öğrenmem gereken şeyler var , oyalamam lazım bu canavar kızı

evet cnm dikkat et sakın yoldan çıkma

cnm biraz çok olmuş, pilava gerek yoktu mesela, kaşarlı omlet yanında ekmeğe gerke yok, pide bence olabilir o bir öğlen öğünü için çok korkunc değil mümkün derim :)

cnm resimler çıkmadı bende göremedim

cnm sürekli oku o zaman
sakın kopma netten karnın acıktığında buzdolabına fdeğil burda geçmişe bak
olacak olacak
sakın bırakma
kendine biraz süre ver alışman için hemen olmuyor ama sonra bir disipline giriyorsun

tüm ögretmelerin ögretmeler günü olsun.
topigimizdeki ögretmelere özel kutlama yapayım

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ilknurrrrrrrr
o nasıl bi degişim oyle ya sadece 7 kilo ile böyle degişmişsin. kalanları verdinmi sen tıg gibin olursun.
boylarımız bir desene derya bize bi boydaş daha cıktı.
acaba bende senin kilonda böyle olacakmayım.
aslında vücut tipimiz benziyor biraz. bacak kalca sorunu bendede yok. üst kısımım birazdaha yapılı. aslında bel ince, kollar falan bozuyor bendeki düzeni. üst kısmı daha iri gösteriyor yani. ceketinle cektigin fotolara diycek bişey bulamıyorum. orda üst kısımda fit görünüyor. cok begendim ben seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…