80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayyyy inanmıyorum yaaaa müge öncelikle hoşgeldin birden seni kendimee benzettim
yani saçlar filan aynı benim diyee başladıgım dönemle belki ark bakınca onlarda benzetirler yani kendi
yüzümü snein vucuna koydum cuk oturdu vallahi

emin adımlarla ilerlel verirsinnn cnmm buradan kopma sakın çok faydası var

hoşbulduk canım benim, normalde insanlara kilomu söylediğimde inanmıyolar çünkü bol şeyler giyiyorum bacak ve kalça kısmında toplanmalar pek olmuyor ben üstten kilo alıyorum, o yüzden aldığım en ufak kilo hemen belli oluyor... Bu görüntüden bir an önce kurtulmam lazım
Peki Şu an ne durumdasın ?? Baya vermişsin 60lara düşmüşsün Ben şu an 44 beden giyiyorum Sen sanırım 38 giyiyorsundur...Bana tavsiyelerin var mı , kio vermeyi kolaylaştıracak yada hızlandıracak, çünkü ben çok kötüyüm bildiğiniz gibi değil

Son düzenleme:
geçmişe yarım yamalak baktımmmm aklımda kalanları yazayım
öncelikle sevgili rakibem spora başlamışsın hayırlı olsunnnn:18::18::18::18:
eri bit inşallahhhhh

ilknur
yarumiiiii nasıl bir görüntü o şok oldum boy kaç sende seni 6 lı rkamlarda düşünemiyorummmm
çok şugar olursun

nilgüncümmm
geçmiş olsun tatlışım bu arada neyi var mavi kelebegin senin alıntında okudum
spora yazıl bence zaman ayarlayabilirisennn cnm

sevdacım ne mutlu bana rüya anlatacak birini buldum facedennn yazarımmm gayrı her sabahhhhhh

aramıza yeni katılanlarda hoşgeldinizzzzzzz diyorum......

Kızlar aslında ben, devamlı ağlayıp hep kendimden bahsedip kendimle ilgili konuşan biri değilim
Bu topiğin ağlak kızı olmak istemem açıkçası Sanırım ilk haftayı fln bi atlatayım kendime gelirim

Son düzenleme:

öncelikle karatay diyetini hiççç ama hiç tavsiye etmemmm zaten yapmıyorsunda sanırım
arkadaşım bol bol spor yapcaksın sana müsait oldugumda ekleirm önce ve yeni halleirmi
benimde hep göbek mide kollar kilo alıyor kalçam filan çok az

sporu mutlaka yap vaktin oldugunda tabi bilemiyorum ne durumdasın
belli bir kiloya indigindee plates yaprsınnnn ayrıca sen benim kiloma gelince benden daha iyi görünürsün
seni bilmiyorum ama ben dogum yaptım
ikizlerim var vee malum koca ve gevşek bir göbek var ha birde sarkıkkkk

tüm ögretmelerin ögretmeler günü olsun.
topigimizdeki ögretmelere özel kutlama yapayım

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:

ögretmenler gününüz kutlu olsunnnnnnnnn

günümüzü hatırlayıp tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
bende topikteki meslektaşlarımım öğretmenler gününü kutluyorum. bugün biraz erken gidicem okulda öğle yemeği yenicek tüm öğrt. arkadaşlarla. bizde cuma günü gidicez biryerlere. hiç gitmek istemiyorum aslında sırf çekimser durmamak adına gidiyorum.içimden eğlenmek hiç gelmiyor.

neyse akşama görüşürüz kızlar öptüm

Canım zaten diyete karşıyım ben yeme tarzımı tamamen bir ömürlük değiştirmek istiyorum ...
Spor yapıyorum her sabah 1 saat yürüyorum , eve gelince 50 kere kol kasları, 50 mekik, ve 50 defa kalça ve bacak üzerine hareketler yapıyorum...79dan 69lara düşerken plates yaptım, hala da birkaç hareketini yapıyorum çok faydasını gördüm...
Canım sarkıklardan korkum yok , karnımda 2-3 tane çatlak çıktı
Ama onlar hiç derdim değil tek derdim kendimle barışmak, alışverişe gittiğimde kıyafetlern bedennden önce fiyatına bakmak, arkadaşlarımın yanında kendimi iri hissetmemek, rahat rahat her fotoğraf karesinin içine girebilmek....

Son düzenleme:
tünaydın topiğimizde maşallah öğretmenimiz çok hepinizi kocaman öpüyorum...öğretmenler gününüz kutlu olsun güzeller...şimdiden size bol eğlenceler...

yorumlarınız için teşekkür ederim nilgün,füsun,deniz-kum...inş.herşey zamanla yoluna girecek...

ayşecim izlemin anlattığı gibi hayal ettim fıstık gibi olursun topuklu ayakkabı ince bilek topuz saçlar boyunu daha da uzun gösterecektir...resimleri sabırsızlıkla bekliyorum...

banyoda resim çeken arkadaş evde tekim sıkılyorum demişsin sıkıldıkça bişeyler atıştırmamak için sürekli su iç yada kilo yapmayacak salatalık,yeşillik gibi şeyler atıştır...diyet ve sporlar inan bidahaki resimlerine bakıp sen bile saşıracaksın ama mucize bekleme hepimiz aylardır burdayız zaman çok çabuk geçiyor sadece yaptığın hataları tekrarlayıp verdiğin kilolaları almadan az azda olsa kilo vererek hedefine ulaşman dileğiyle....

izlemcim hamlaman 1-2 gün sürer sadece paşa'da seninle mi geliyor spora?bende siyah topuklu birde kırmızı topuklu klasik ayakkabı istiyorum ileride alacağım...birde siyah dizlerde elbise istiyorum...bunlar dolapta olmalı...

banucum bende ikea'dan almıştım salta kurutucusunu 14 TL ye çok güzel kullanışlı oluyor...5 TL ye hiç görmedim...çok uygun almışsın.

deryacım ben yarın izin kullanacağım yani bildirim yapamıyacağım cumartesi sabahtan ölçüye gideceğim öğleden sonrada görüşmelerim var fırsat bulabilir miyim emin değilim ya şimdiden yapayım yada cumartesi gün içersinde sana nasıl uygun olursa...hoş reglyim artıdayım...

bugün kot elbisemi siyah mus çorap ve çizmeyle giydim.pek rahat edemedim hala bacaklarım çok kalın duruyor...resim çekilebilirsem eklerim...

spor ne kadar etkili hiç çizelgenizde yazdığınız kiloda durmuyorsunuz angelteacher tebrikler...

sevdacım bende sana rüyamı yazayım güzelim:) ibrahim tatlıses'in yanına gidiyorum baya uzun boylu gri parlak takım elbise giymiş yüzünün sol yanı bantlı (vuruldu ya öyle gördüm) yanağından öpüp başımı omzuna koyuyorum geçmiş olsun diyorum:)))2 gün oluyor göreli...bu arada içimden ucuz atlattı ölebilir sakat kalabilirdi falan diyorum...sanki ailesinden biriyim gibi yanındayım...

duyanda ibo hayranıyım sanacak...dinlerim ama rüyama girecek kadar değil...

Arkadaşlar hepinize günaydın,ben bir öğretmenim ve bu gün dersim yok,öğrencilerim kutlamalar için bugün okula gelmemi istediler ancak evde bebeğim olduğu ve hala dinlenme ihtiyacım olduğu için okula gidemedim,ee biraz buruktum ama inanın burdaki tüüüüm kutlama mesajı yazan arkadaşlarımın sayesinde burukluğum azaldı ,hepinize çok teşekkür ederim ben de tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum.

Selmacımbeni çok duygulandırdın,evet bu gün sana ve öğretmen bir yakınını kaybetmiş herkese çok dokunur,Allah sabrını artırsın canım,üzülme demek çok saçma ama elinden gelen birşey yok,kendini toparla ve eminim daha çok yıkılmış olan annene de güç ver,bundan sonra kardeşin ve baban için yapacağın en güzel şey onlara dua etmen.

canım teşekkür ederim. zaten fıtık var sanırım bende. sanada çok çok geçmiş olsun. ameliyatmı oldun canım yoksa ağrıdanmı yatıyorsun
Yok canım ameliyat olmadım çok şükür ki,dinlenmen gerek dedi doktor ama ben zaten 20 gün yattığım için daha fazla rapor almak istemedim,şimdi okuldan gelir gelmez yatıyorum hala ağrılarım var çünkü,kendine iyi bak aman ilerlemesin.

Teşekkürler canım en kısa zamanda başlıycam inşaallah.

Bi karışıklık olmuş galiba o gözlemeyi yiyen bendim itiraf ediyorum ama çok pişman oldum zaten akşam az yemeye çalıştım bi daha yapmam tövbe:))) (ben de sana kızarım haaa,gözüm üstündeeee:)) )

İşteeeee ayşe de yemiiiiiş gözlemeeee, ona da kızın ona da...(Ayşe suçluyum ya yanıma arkadaş arıyorum)Ayşecim gözleme dışında güzel bi menü ama sen de benim gigi öğlen yemişsin umarım yakmıştır vücudumuz o enerjiyi(( Ayşe bu arada verdiğin liste için sağol tam uygulayamasak da bi fikir veriyo insana nasıl beslenmesi konusunda.

15,5 cn az mı be zumcum:) Allah'tan kork daha ne olsun. olan var olmayan var dimi yani?? :))))))))))

Canım senin de öğretmenler günün kutlu olsun,fotoları sabırsızlıkla bekliyorum...

Sevgili İzlem beni duygulandıran diğer bi kutlama da senin ki oldu gerçekten,çok teşekkür ederim tüm arkadaşlar adına...

İlknucum resimlerin harika,kilolu zamanlardaki resminde bile sıkı duruyosun ,şimdi daha da güzel olmuşsun ama bence çok elma değilsin azcık elmasın:).Sadece omuzların geniş göğüs bölümün iyi,sağlıkla istediğin kilolara gelirsin inşaallah,senin de günün kutlu olsun ,tüm atanamayan öğretmenlerimiz seneye bu duyguyu tadarlar inşaallah.

Allah hayırlı ve uğurlu etsin,mutlu olurlar inşaallah...

Neslihancığım bu kadar gözleme yeme şekerim emeklerin boşa gitmesin.leslie çok kolay ve zevkli merak etme.
Nilgün vallaha yediklerim boğazıma dizildi, dıhaaandımmm haaa:)))))

Canım kutlamalar için sağol canım,eğer akşam bozmazsan iyi gibi geldi bana...

Tüm öğretmenlerin öğretmenler günün kutluyorum
teşekkürler......

Tabiki olur canım ,ama 30 versem ben 56 olurum ki bu kilomu en son lisede hatırlıyorum(( Kendimize bir büyük hedef koycaz tabii ama bu hedefi de küçük parçalara bölücez ki ulaşılmaz olmasın,mesela ben şubatta 74 kilo olmayı yani 10 kilo vermeyi hedefledim senin de kısa vadeli bi hedefin var mı?yoksa sen de belirle birbirimizi hem destekler hem de gaza getiririz bi nevii ufak bi yarışma (ama izlemlerinki gibi değil) hııım ne dersin?

Ben de bişey sandım, kiloların hiç de içinden çıkılmayacak bi vaziyette değil,hemen toparlan ve daha fazla geç kalmamaya bak derim sana...

tüm ögretmelerin ögretmeler günü olsun.
topigimizdeki ögretmelere özel kutlama yapayım

:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Ahhh canıım çok hoş bi kutlama teşekkürler.

Kızlar bu arada sakız çiğnemek iyi midir sizce birşeyler atıştırma gereği duymamak için ??
Bana iyi geliyor canım ...haaa bi de ev abur cubur dolu demişsin bence onları biran evvel evden çıkar mahalledeki çocuklara falan dağıt ama sen yeme ve bi dahada eve böyle şeyler alma bence çünkü evde olunca hep aklını çeliyor bu abur cuburlar...

Son düzenleme:
sevdacım anlamadım bu kadar kısa sürede nasıl 15,5 inceliyorsun ve basen mi,bel mi,baldır mı neren 15 cm inceldi:)
ben şubatta başladım şimdiye kadar popom 14, göğüs 15, bel 12, baldır 19cm inceldi birde bu kilolar hamilelik kiloları düşün...o kadar kısa sürede mucize 15,5 incelmen tabi spor yapıyorsun ondan olabilir...

sevdacım sen 1,5cm mi demek istedim yada 15 mm... ben 15 cm yada 20 cm yazınca şaşırdım ayda 1,5-2 cm incelmek normal ama 1 ayda 15 cm sanmıyoum...

bugün kuzumu kreşe göndermedim yarım gün die
oturduk ana oğul keyifli bi kahvaltı yapıoruz 2 saattir sofradayız
patates kızartması istedi benden benimde kahvaltım güme gitti tabi
bu hafta kendimden hiç ümidim yok
kışı hiç sevmiyorum yaaa yazın çok daha kolay diyet yapılıo

merhabalar canlarım.
öncelikle tüm öpretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.
geçtiğimiz pazar günü döndüm annemden.4 gün kaldım yanında.
şu anda çok iyi allaha şükür.4 teyzem var istanbulda 3ü annemi hasta duyunca toplanıp geldi.
2 gün kaldılar.çok güzel geçti.annemede moral oldu.
valla geldiğimden beri hergün azarazar okudum geçmişi,dün bitirebildim ancak.
maşallah topik coşmuş.sohbet bahane,resimler şahane.
gerçektende resimler bizi son derece motive ediyor.
hepiniz harikasınız.sayfaları okurken olunabilecek en doğru yerdeyim diyorum herzaman.
iyiki varsınız

FİLİZCİMM kızlarr şinci açtım sizin mesajlarınızı gördüm annem tek bi yerden degill incelmem
tam ölçüleri bilmiyorum şuan kagıt yok yanımda ama misalll göbekten 5 cm, bacaklardan birer cm
kollardan 1,5cm 1,5cm falan filan hepsinin toplamı 15,5 cm
hayır bi ayda çok büyük incelmesi olanlar varda ondan şeyy ettim çünküü çok serii ve aktifim spor yaparkenn :26:

kimsecikelr yukk bugünnn
bende gidip kıl tüy işiyle ugraşcammm:44::44::44::44::44:
sir agda yapayımmm eccükk

kimsecikelr yukk bugünnn
bende gidip kıl tüy işiyle ugraşcammm:44::44::44::44::44:
sir agda yapayımmm eccükk

banuşum her zamn canım ni demekk
bu gecede ben seni gördüm rüyamda biliyonmu
çok ilginçti amaaa
yaa kızlar ben niye smileyleri kullanımıyom şinci ????

yok olur mu öyle şey ne demek istediğin akdar uzun ve sık sık yaz lütfen önemli olan kendini iyi hissetmen vei çin dökmen herkesin bir ortak noktası var burada

bende bende ama bir de ileriki yaslar için sağlıklı beslenme planı istiyorum ayn ısigara gibi ben bir gün bu yiyecekelri zaten bırakmak zorundayım bari vakitlice olsun

cnm eğer olursa 2 tane mihenk taşı var
biri yılbaşı; herzaman dışarıda bir yerlerde felekten bir gece çalarız çünkü
o zamana 75 li bir kilo görmek istiyorum
diğeri de 16 mart kızımın doğumgünü, büyük bir kutlama yapacağız allah izin verirse sağlık sıhhat ve ağız tadı ile olur hersye yoksa gerisi bos buyuk kucuk onemli değil , iyi olalımda gerekirse sadece anne kız olalım
ama eğer olursa işte büyük güzel bir organizasyon olacak

ocak sonu 70, subat sonu 65 mart ortasıda olur da bir mucize olursa 62-63 halay ediyorum
çok zor ben 1 ayda 5 kilo verebilen biri değilim çok çok disiplinli olmam lazım
yapabilirmiyim bilmem
ama benim mihenk taşlarım bunlar

ikimizde 80 lerdeyiz çok bir fark yok aramızda takip edelim birbirimizi bizde

ohh negüzel,i keyfini çıkamrak laızm arada bir boşverrrr

benim annemler de öyle tüm kardeşler hemen voltranı olustururlar her biri uçar gelir ama gelir maddi manevi çırpınırlar birbirleri için her konuda
ne güzel gercekten

sllm kizlar nasilisniz ben dün baya bi bas agrisi mide bulantisi yasadim ama bugün iyiydi

dünkü menümde pirinc lapasi uyguladim bence cok ise yariyo herkeze tavsiye ederim regl sonrasi mükemmel benim bugün bitiyo regl haftaya daha iyi sonuclar alirim ins regl döneminde ben kilo veremiyorum hatta aliyorum yaaaaa malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…