ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Şimdi ben bakıp bakıp kendime kızmayayım da napayım yaa
İşte kızlar, mügenin 89 kilodaki hali, ilk defa bu kadar kötü hissediyorum kendimi kilo konusunda
ayyyy inanmıyorum yaaaa müge öncelikle hoşgeldin birden seni kendimee benzettim
yani saçlar filan aynı benim diyee başladıgım dönemle belki ark bakınca onlarda benzetirler yani kendi
yüzümü snein vucuna koydum cuk oturdu vallahi
emin adımlarla ilerlel verirsinnn cnmm buradan kopma sakın çok faydası var
hoşbulduk canım benim, normalde insanlara kilomu söylediğimde inanmıyolar çünkü bol şeyler giyiyorum bacak ve kalça kısmında toplanmalar pek olmuyor ben üstten kilo alıyorum, o yüzden aldığım en ufak kilo hemen belli oluyor... Bu görüntüden bir an önce kurtulmam lazım
Peki Şu an ne durumdasın ?? Baya vermişsin 60lara düşmüşsünBen şu an 44 beden giyiyorum Sen sanırım 38 giyiyorsundur...Bana tavsiyelerin var mı , kio vermeyi kolaylaştıracak yada hızlandıracak, çünkü ben çok kötüyüm bildiğiniz gibi değil
topicimizdeki ögretmen arkadaşlarımın ve tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyorummmmmiyi varsınız yavrularımız önce Allah a sonra sizlere emanetler emekleriniz için sonsuz teşekkürlerrrrrr
Eki Görüntüle 294378
ilkokula giderken beynime kaznınan bu marşı gür sesimle söyleyerek başta başöğretmen Atatürkümüzün ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum
allah size güç kuvvet versin...
tüm ögretmelerin ögretmeler günü olsun.
topigimizdeki ögretmelere özel kutlama yapayım
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ögretmenler gününüz kutlu olsunnnnnnnnn
öncelikle karatay diyetini hiççç ama hiç tavsiye etmemmm zaten yapmıyorsunda sanırım
arkadaşım bol bol spor yapcaksın sana müsait oldugumda ekleirm önce ve yeni halleirmi
benimde hep göbek mide kollar kilo alıyor kalçam filan çok az
sporu mutlaka yap vaktin oldugunda tabi bilemiyorum ne durumdasın
belli bir kiloya indigindee plates yaprsınnnn ayrıca sen benim kiloma gelince benden daha iyi görünürsün
seni bilmiyorum ama ben dogum yaptım
ikizlerim var vee malum koca ve gevşek bir göbek var ha birde sarkıkkkk
Yok canım ameliyat olmadım çok şükür ki,dinlenmen gerek dedi doktor ama ben zaten 20 gün yattığım için daha fazla rapor almak istemedim,şimdi okuldan gelir gelmez yatıyorum hala ağrılarım var çünkü,kendine iyi bak aman ilerlemesin.canım teşekkür ederim. zaten fıtık var sanırım bende. sanada çok çok geçmiş olsun. ameliyatmı oldun canım yoksa ağrıdanmı yatıyorsun
cnm bende fıtık falan yok ama çok yorulmaya gelmez hemen ağrır belim. ben leslie ve koşu bandı yapıyorum bel ağrısı yaşamıyorum çünkü zorlamıyor cnm. ama slim in fit yaptım 2-3 kez heryerim ağrıdı.
Bi karışıklık olmuş galiba o gözlemeyi yiyen bendim itiraf ediyorum ama çok pişman oldum zaten akşam az yemeye çalıştım bi daha yapmam tövbe:))) (ben de sana kızarım haaa,gözüm üstündeeee:)) )violetttt arkadaşım bu rejim süresince daha dikkatli olmalıyız.gözlemeler falan ohhh yani .bak biz hiç bi şey yemiyoruz eskisi gibi. Nelerden vaz geçiyorum .Nelere hayır diyorum.Lütfen sende bana kız yersem. Çünkü bu günlerde iyi değilim.
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 bardak ılık süt
1 dilim tam buğday
1 tk bal
ara
1 mandalina
1 kuru kayısı
öğle
ton balıklı salata
ara
1 gözleme:26::26::26::26::26::26:
akşam
salata 1 kase
el ayası kadar balık
ara
yarım portakal
2 litre su
1 yeşilçay
1 form çayı
aradaki gözleme yüzünden tüm günkü menümü mahvettim yaaa anneme giderken arkadaşla bi anda gaza geldim annemin evinin önü çarşambaları pazar ve 3 haftadır o kokuyu duymamak için pazara bile gitmedim ama bugün ne olduysa oldu arkadaş pazara gidelim dedi bende salona gidecektim güya ama hadi kırmıyiim uğrayalımmdedim ama olan oldu cuma öncesi bugün sabah 73.4 idi bakalım yarına ne olur ama hakettim biliom salon da güme gitti iğrenç bir moddayım...
canım benimmm sıkıntı yapma daha çok çıkarsın sonra (Allah korusun )
hem senn merak etmee bu hızla, bu düzenle ne 72 si 62 yi bile görüceksin en kısa sürede inşşşşş.
çünkü bunu hakediyorsunn gerçektennspor nasıl canımm memnunsun degilmi ?
sankim ben çok iyi beceremiyorum bu spor işinii :26: koca bir ayda 15,5 cm inceldim
bakalım iki üç gün sonra yani bu ayın sonunda ölçüm vaktim bakalım var mı bi incelme
inşş. 15,5 olmaz tekrarrbari 20 cm olsa yaaa
akşama da bi restoranda yemeğe gidicez canlı müzik falan zaten en çok ben istedim geçen yıl saatlerce kıyafet aramıştım bugün bula bula bi kumaş pantolon birde üst almıştım yarın eklerim fotoları ama ayağa kalkmaya bile utanmıştım yani o derece kötüydüm...
şimdi aldığım elbiseyi giymek için nasıl heyecanlıyım anlatamam... 24 kasım 2010- 24 kasım 2011 değişimini göreceksiniz inşallah yarın akşam....
şimdilik kaçıom kızlar öpüom sizleri...
Eki Görüntüle 294378
ilkokula giderken beynime kaznınan bu marşı gür sesimle söyleyerek başta başöğretmen Atatürkümüzün ve tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum
allah size güç kuvvet versin...
........................
ben bu marşı iş yaparken bile mırıldanırım gözlerim dolar
sizde hatırladınız mı kızlar...
İlknucum resimlerin harika,kilolu zamanlardaki resminde bile sıkı duruyosun ,şimdi daha da güzel olmuşsun ama bence çok elma değilsin azcık elmasın:).Sadece omuzların geniş göğüs bölümün iyi,sağlıkla istediğin kilolara gelirsin inşaallah,senin de günün kutlu olsun ,tüm atanamayan öğretmenlerimiz seneye bu duyguyu tadarlar inşaallah.Bu heyecanı yaşamak ne kadar güzeldir
Rabbim seneye bize de nasip etsin inşallah
Canım teşekkür ediyorum
bugüne kadar hiç görmediğim 6'lara gelirim inşallah
Tüm Atanan atanamayan öğretmenlerimiz
Öğretmenler günümüz kutlu olsunnn...
Allah hayırlı ve uğurlu etsin,mutlu olurlar inşaallah...kızlarrrr ben geldim gecenin 2 si olmuş biraz geçmişe baktım ama göz gezdirdim alıntı yapamadım sabah olurdu herkeslere selam
bu akşam amca kızının erkek arkadaşı ailesiyle tanışmaya geldiler bende ordaydım çok güzel geçti gençlerde nasıl heyecan anlatamam aklıma bnm sözüm falan geldi amca kızım dioki kalbime kelebek kaçmış gibiyim dio ayyyyyyyyyyy bizde böleydik ne güzel anlar allah tamamına erdirsin inşallah eh onlar gitti bizde acık arkalarından birazcık dedikodu yaptık ama hep ii dedikodular inşallah hep böyle olsunlar neysem ama bennnnn tüm ısrarlara rağmen hiç bişi yemedim mincik börekten tattım oda çooook severim ama minicik tadımlıktı yani bide pancar salatası kenarından 4 5 çatal aldım o kadar sarmalara pastalara turtalara göğüs gerdim hehehhehhe kutluyorum kendimi menümüde yaziim yatiim uyku başıma vurdu
Nilgün vallaha yediklerim boğazıma dizildi, dıhaaandımmm haaa:)))))Neslihancığım bu kadar gözleme yeme şekerim emeklerin boşa gitmesin.leslie çok kolay ve zevkli merak etme.
Canım kutlamalar için sağol canım,eğer akşam bozmazsan iyi gibi geldi bana...Günaydın arkadaslar
değerli öğretmen arkadaşlar, öğretmenler gününüz kutlu olsun
menüm dünkü ve bugün yemeyi planladıklarım aşağıdadır
yorumlarınızı rica ediyorum
Çarşamba
sabah Beyaz peynirli omlet - domates - salatalık - dereotu - nane - 3 zeytin - 1 şekersiz çay
ara sabahtan kalan beyaz peynir-domates-salatalık
ara sütlü kahve
öğlen yoğurt ve evden getirilen kabak yemeği
ara 1 elma ve 1 mandalina
aksam 1 köfte , 4 kaşık barbunya , 1,5kk beyaz peynir ve bol yeşil salata
Perşembe
sabah Yarım simit, izmir tulum peynir - 1 zeytin - domates / salatalık / çay
ara kahvaltıdan kalan peynir / domates / salatalık
öğlen planlanan: evden getirdiğim barbunya ve beyaz peynir
ara planlanan: 1 elma ve 1 mandalina / soda
akşam planlanan: karbonhidratsız bir öğün
teşekkürler......Tüm öğretmenlerin öğretmenler günün kutluyorum
Arkadasım vereceğiz vereceğiz biz de insallah benim ilk hedefim o ticker da 15kg verildi görmek
sanki 15i devirdikten sonra hersey daha umutlu ve ısıklı olacak dusunsense 20 ye kalmıs 5 eee 20 verdikten sonra da artık essek değiliz deyip bvira bismillah 30
olur mu sence ?????
insallah oluuuuuuu
Ben de bişey sandım, kiloların hiç de içinden çıkılmayacak bi vaziyette değil,hemen toparlan ve daha fazla geç kalmamaya bak derim sana...ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Şimdi ben bakıp bakıp kendime kızmayayım da napayım yaa
İşte kızlar, mügenin 89 kilodaki hali, ilk defa bu kadar kötü hissediyorum kendimi kilo konusunda
Ahhh canıım çok hoş bi kutlama teşekkürler.tüm ögretmelerin ögretmeler günü olsun.
topigimizdeki ögretmelere özel kutlama yapayım
:119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Bana iyi geliyor canım ...haaa bi de ev abur cubur dolu demişsin bence onları biran evvel evden çıkar mahalledeki çocuklara falan dağıt ama sen yeme ve bi dahada eve böyle şeyler alma bence çünkü evde olunca hep aklını çeliyor bu abur cuburlar...Kızlar bu arada sakız çiğnemek iyi midir sizce birşeyler atıştırma gereği duymamak için ??
sevdacım sen 1,5cm mi demek istedim yada 15 mm... ben 15 cm yada 20 cm yazınca şaşırdım ayda 1,5-2 cm incelmek normal ama 1 ayda 15 cm sanmıyoum...
kimsecikelr yukk bugünnn
bende gidip kıl tüy işiyle ugraşcammm:44::44::44::44::44:
sir agda yapayımmm eccükk
Kızlar aslında ben, devamlı ağlayıp hep kendimden bahsedip kendimle ilgili konuşan biri değilim
Bu topiğin ağlak kızı olmak istemem açıkçasıSanırım ilk haftayı fln bi atlatayım kendime gelirim
Canım zaten diyete karşıyım ben yeme tarzımı tamamen bir ömürlük değiştirmek istiyorum ...
Spor yapıyorum her sabah 1 saat yürüyorum , eve gelince 50 kere kol kasları, 50 mekik, ve 50 defa kalça ve bacak üzerine hareketler yapıyorum...79dan 69lara düşerken plates yaptım, hala da birkaç hareketini yapıyorum çok faydasını gördüm...
Canım sarkıklardan korkum yok , karnımda 2-3 tane çatlak çıktı
Ama onlar hiç derdim değil tek derdim kendimle barışmak, alışverişe gittiğimde kıyafetlern bedennden önce fiyatına bakmak, arkadaşlarımın yanında kendimi iri hissetmemek, rahat rahat her fotoğraf karesinin içine girebilmek....
Arkadaşlar hepinize günaydın,ben bir öğretmenim ve bu gün dersim yok,öğrencilerim kutlamalar için bugün okula gelmemi istediler ancak evde bebeğim olduğu ve hala dinlenme ihtiyacım olduğu için okula gidemedim,ee biraz buruktum ama inanın burdaki tüüüüm kutlama mesajı yazan arkadaşlarımın sayesinde burukluğum azaldı ,hepinize çok teşekkür ederim ben de tüm öğretmen arkadaşlarımın gününü kutluyorum.
Tabiki olur canım ,ama 30 versem ben 56 olurum ki bu kilomu en son lisede hatırlıyorum(( Kendimize bir büyük hedef koycaz tabii ama bu hedefi de küçük parçalara bölücez ki ulaşılmaz olmasın,mesela ben şubatta 74 kilo olmayı yani 10 kilo vermeyi hedefledim senin de kısa vadeli bi hedefin var mı?yoksa sen de belirle birbirimizi hem destekler hem de gaza getiririz bi nevii ufak bi yarışma (ama izlemlerinki gibi değil) hııım ne dersin?
...
bugün kuzumu kreşe göndermedim yarım gün die
oturduk ana oğul keyifli bi kahvaltı yapıoruz 2 saattir sofradayız
patates kızartması istedi benden benimde kahvaltım güme gitti tabi
bu hafta kendimden hiç ümidim yok
kışı hiç sevmiyorum yaaa yazın çok daha kolay diyet yapılıo
merhabalar canlarım.
öncelikle tüm öpretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.
geçtiğimiz pazar günü döndüm annemden.4 gün kaldım yanında.
şu anda çok iyi allaha şükür.4 teyzem var istanbulda 3ü annemi hasta duyunca toplanıp geldi.
2 gün kaldılar.çok güzel geçti.annemede moral oldu.
valla geldiğimden beri hergün azarazar okudum geçmişi,dün bitirebildim ancak.
maşallah topik coşmuş.sohbet bahane,resimler şahane.
gerçektende resimler bizi son derece motive ediyor.
hepiniz harikasınız.sayfaları okurken olunabilecek en doğru yerdeyim diyorum herzaman.
iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?