80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sevgili sacre,ben de çok disiplinli olamıyorum ama böyle bi iddiamız olursa belki daha dikkatli olurum ve bir de daha zevkli olur diye düşündüm:18:,aynı kilolarda olan başka arkadaşlara da sunuyorum bu teklifimi ,birbirimizi daha çok motive etmek için iyi olur gibi geliyor.İsteyenler adlarını bildirsin ki kaçak güreşmeyelim ,ne kadar hırslanıp ne kilo verirsek o kardır sonuçta.Var mısınız?Şubata kadar (nerdeyse 70 gün var)10 kilo vermeye ,veya başka önerisi olan varsa söylesin.

kizlarrrrrrrrrrrrrrr bende varim ya simdi senin yazini okudum bende ayni seyleri yazmisim meyer cok iyi olur

nilgünümm,ayşemm,fusunummdenizimm,neslihanımm,tugbamm,fatmalarım ve ismini bilmediğim diğer öğretmen arkadaşlarımmm bizleri ve evlatlarımızı hayata hazırlayan tüm değerli öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..

canımmm sen şimdi niye söyledin bu becerini.peşini bırakmayız artık :)))
heeyyy maşaallaaahhh. canım 7 8 kg vermede böyleysen 60larda düşünemiyorum seni.harikasın canımm
ahh şu gözleme olmasaydı dahada iyiymiş yemesen iyiydi tabi.bari yarım falan yeseydin. ama olsunn canım akşam toplamışsın..
ablam Rabbim sanada sabır güç versin. haklısın ablam böyle özel günler dahada buruk geçiyor ama zamanla sen daha güçlü duracaksın inşallah.
canım hayırlı olsunnnnn. iraden içinde tebrikleerrrr
canım saol. karbonla uğraşıyorum bakalım:))) sporda yapamıyorum ağrım azaldı ama dikkat ediyorum yinede. sende daha iyileşemedin canım.ilaçlarını düzgün kullan ve lütfen akşam biraz daha yemeye çalış. tekrar geçmiş olsun canım
canım sabah ekmek yememişsin. menün çok çok güzel...
canım teşekkür ederim. menüm karbon diyetine uygun protein ağırlıklı. her besinin bi karbon değeri var yanlarındakide o değer. 35 40 arası toplam olması gerekli o yüzden yazıyorum.leslie sansone de evde spor imkanı sunan bir egzersiz programı
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/leslie-sansone-yuru-ve-incel-programi-t9096.html?

bu linkten indirebilirsin canım
canım ilk günü oldugu için sana kızamam :))) ama bidaha pidelere dikkat. sabah ve akşamın çok güzel. oğluşunada geçmiş olsunnn
canım çok teşekkürler. dikkat etmeye çalışıyorum spor yapamıyorum. haftaya bi 69 görürüm inşallah.no kaçamakkkk:))))
canım sen kendini çok abartıyorsun. elma tiplisin benim gibi bak ben 93 lerden 70 lere geldim sende gelirsin. aburcuburları arkadaşlarına dağıtarak başla olurmu:)))
Arkadaşlar selam bende 80 kg olmuşum beni aranıza alır mısınız?
hoşgeldin canım ben tülinnn....
canım dikkat et kendine çok çok. ağrıyı çekmek zor valla. Rabbim şifa versin.

Tamam cnm, ama benim ilk hedefim yılbaşı 30 Aralıkta 75 görmek istiyorum , tam 5 hafta var , yapabilirim gibime geliyor ama eğer dikkat edersem
takibe alalım birbirimizi,

İnşallah yarın sevgili derya nın binbir emekle hazırladığı güzel listesinde iyi bir yerlerde olabilirim

tülincimmmm senden ses yok, benim menümü nasıl buldun

olur cnm olur seve seve olur hemde
sarcecim 75 kesin görürsün cnm ya kesin

ya insallah cnm ama surekli dilkkat eder ve hiç bir kaçamak yapmazsam ancak
ama simdi gercekelre geleim ben ole biri degilim surkeli sapıtıyorum yoldan cıkıyorum o yuzden en azından yılbası gibi onemli bir hedef koydum ki basarıyım

tülinnn cimm bana menü çok çok iy idedin ama bak ben ne yaptımmm ,simit yedimmmm döv beni
gene yanlıs yollara saptım

Perşembe
sabah 07:15 yarım simit, peynir - 1 zeytin - domates / salatalık / çay
ara 09:45 çeyrek simit, peynir- 2 zeytin - domates / salatalık / çay
öğlen 12:30 4 kaşık barbunya ve 1 kk. beyaz peynir NO CARBS
ara 1 sütlü kahve
ara 1 elma ve 1 mandalina / soda

şimdi 1-neslihan(rainandthesun)
2-sacre
3-54tuğba

kızlar en son katılım yarın olsun mu?biran önce yarış başlasın :86::86: kuralları konuşalım,hedef ve süre ne olsun tam olarak?tartılıp foto eklesek mi?bizim topiğin listesinden hariç bi de yarış listesi yapalım mı?bunlar benim aklıma gelenler sizin fikirleriniz neler?

neyse kizlar ben kaciyorum ablam yeni dogmus bebegiyle gelcek ins
bence yil basina kadar olursa daha iyí olur motivasyon kaybi olmadan istikrarli bi sekilde en az 5 kilo vermeyí hedfliyelim derim ama cogunlugun kararina katilirim elbette

e işte sacre,ben de buyüzden yarışalım diyorum,çünkü kendi başımıza kaçamak yapabiliyoruz.

olur cnm bence olur hepsi spor yarisi gibi bi seyde olabilir haftallik su kadar spor yapicaz diye kural da olabilir bence
bence yilbasi iyi olabilir

cnm bunca kiloyu kim verdi peki sen burda da zaten amacimiz birbirimizi motive etmek yenilénen ceza olamali hepimiz istiklarli olabilseydik simdiye kadar bu kilolarda olmazdik dimi ama destek önemli

canımsın teşekkür ederim, kendi çapımda bişiyler düşünüp giyiniyorum işte
gerçekten harika görünüyorsun canım yaa
aynen devam et tekrar tebrikler

canım tam bir elmasın
bende banuya çok benzettim seni
ama olmaz diye bişiy yok, evde olmanı dezavantajdan avantaja dönüştür,
kendine göre diyet yemekleri yapabilirsin
spora vakit ayırabilirsin
zaten bu kadar çabadan sonra başarı kaçınılmaz olur

evet filizcim paşam da benle geliyor
bugün ilk günümüzdü
başlarda durduğu yerde öyle etrafı seyretti,
sonrasında plates toplarıyla bayaa eğlendi,
bi oyana bi buyana
3-4 kez sporu bırakıp peşinden koşmak zorunda kalsamda yapabildiğim kadar yapıcam
çok motive oldum, ama en kolay hareketler çok zor geldi 3-4 gün sonra ustalaşırım gene

sevdacım sen 1,5cm mi demek istedim yada 15 mm... ben 15 cm yada 20 cm yazınca şaşırdım ayda 1,5-2 cm incelmek normal ama 1 ayda 15 cm sanmıyoum...

selam kızlar alıntıları teeee 12 de yapmıştım
daha yeni cevaplıyorum
spora biraz geç kalmıştık hemen yarım elma kemirdim yolda
spordan geldik egoşla kahvaltımızı yaptık
sonra ikimizde banyo yaptık, hemen bi tepsi ıspanaklı börek yaptım
temizlik derken bi daha acıktım
ıspanak pırasa ve bi yumurtadan yemek yaptım yedim
akşam yemeğini yaptım
ööfff anlatmaktan yoruldum

tmm cnm anlastık haydi yarıs baslasın
yarın sabah ki kilolarımızı yazar start deriz

e işte sacre,ben de buyüzden yarışalım diyorum,çünkü kendi başımıza kaçamak yapabiliyoruz.

doğru doğru haklısın

tamam cnm doğru diyorsun kesinlikle desdek ve olumlu düşünceler çok önemli
haydi bismillah viraaa diyelim bakalım
ben artık çıkıyorum birazdan
herkese iyi aksamlar, tüm topiğe selamlar

tülinnn bana bir sey soyle simitler ve ben nooollcekkk

Kızlar geçmişi anca bitirdim. Pazartesiden bu yana okumaktan yazamadım. diyetim kaçamaksız gidiyor. ama reglim yakın ve kendimi çok şiş hissediyorum. Ayrıca ilk eşim ve sonra topikteki arkadşlarımın sonrada tüm öğretmenlerimin bu özel gününü kutlarım.

ve kızlar bende varım yarışmaya. hem daha da etkili olur kilo vermemize. bizim izlemden banudan ve burçinden neyimiz eksik, hatta fazlamız bile var :))

bizde yapalım bizde hediyeleşelim. bizde bizde bizde .. ( kıskançlığımı çok mu dile getirdim ne )

Hepsi espiri arkadaşlar. ama yarışalım bende varım. hatta söyle olsun final haftası hani şu tanita tartılar varya onda tartılıp çıktısını buraya koyalım. hem adilde olmuş olur... bu benim fikrim tabi nazicane olarak...

bu arada deyacım milkshake içerim demişsin akşamları. Seni varya topa tutarım heee. akşam değil sabah iç fıstık.

alıntı yaptım ama hepsi gitti yine. kusear bakmayın kızlar.

topikte bir yarış daha başlıyor demek
80 lerin yarışı olsun ismide barihepinize kolay gelsn
bol azim bol irade diliyorummmm

çarşamba günü manikür,kaş bıyık aldırdım maşa yaptırdım saçıma
bugünde sir agdamı yaptım bu ayki bakım bitti

kursa giderken siyah tayt giyidm üzerine yaka ve bilek kısımları dantelli
pudra pembesi tunigimi giyidim,inci küpecileirmi ve kolaye taktım
taba rengi çizmeleirmi giydimmmm :) kimse benim çocuklu oldugumu düşünmemiş
amanınnnnnnbi sevindirik oldummmm

izlemm hayırlı olsun cnm başlamışsın spora şu sınava atlatıyımda
bende platese başlıycammmm
kaçta kahvaltınızı yaptınız kuu bu arada 1 demi

aayyy kızlar heyecanlanmaya başladımtamam hedef yılbaşı olsun son bildirim günü 30 Aralık olsun 31 aralıkta sonuçlar açıklansın.Haftalık spor şartı olsun ,topiğimizin listesi yeter bence haftalık sıralama için ama tartı fotolarımızı ekleyelim cuma günleri,peki kaç kilo olsun ? deneyimli arkadaşlar sizce 5 haftada sağlıklı verilebilecek en fazla kilo kaç olmalıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…