Sevgili sacre,ben de çok disiplinli olamıyorum ama böyle bi iddiamız olursa belki daha dikkatli olurum ve bir de daha zevkli olur diye düşündüm:18:,aynı kilolarda olan başka arkadaşlara da sunuyorum bu teklifimi ,birbirimizi daha çok motive etmek için iyi olur gibi geliyor.İsteyenler adlarını bildirsin ki kaçak güreşmeyelim,ne kadar hırslanıp ne kilo verirsek o kardır sonuçta.Var mısınız?Şubata kadar (nerdeyse 70 gün var)10 kilo vermeye ,veya başka önerisi olan varsa söylesin.
canımmm sen şimdi niye söyledin bu becerini.peşini bırakmayız artık :)))sana ne dicem canım hep aklımda unutuyorum face dede karşılaşamadık hiçç
geçenlerde bir rüya anlatmıştın ya canım ben rüyanı yordumm kuşum ama diyemedim fırsat bulup
bu arada bana rüya yorumlatmak için ist. ankaradan telefeon ederlerr
hep çıkıyo derler vallaa
canım sana bi bebek gözüküyo rüyanda
eger istiyosan hayırlısı olsun inşşş.
izin almadan yordum rüyanı ama inşş. ayıp etmedimm:26::26:
heeyyy maşaallaaahhh. canım 7 8 kg vermede böyleysen 60larda düşünemiyorum seni.harikasın canımmEki Görüntüle 294321 Eki Görüntüle 294322 Eki Görüntüle 294323 Eki Görüntüle 294324 şimdiki halim
Eki Görüntüle 294344 Eki Görüntüle 294345 burada 80 kiloyum,sizlerle ilk tanıştığım zaman
ahh şu gözleme olmasaydı dahada iyiymiş yemesen iyiydi tabi.bari yarım falan yeseydin. ama olsunn canım akşam toplamışsın..sabah
1 haşlanmış yumurta
1 bardak ılık süt
1 dilim tam buğday
1 tk bal
ara
1 mandalina
1 kuru kayısı
öğle
ton balıklı salata
ara
1 gözleme:26::26::26::26::26::26:
akşam
salata 1 kase
el ayası kadar balık
ara
yarım portakal
2 litre su
1 yeşilçay
1 form çayı
aradaki gözleme yüzünden tüm günkü menümü mahvettim yaaa anneme giderken arkadaşla bi anda gaza geldim annemin evinin önü çarşambaları pazar ve 3 haftadır o kokuyu duymamak için pazara bile gitmedim ama bugün ne olduysa oldu arkadaş pazara gidelim dedi bende salona gidecektim güya ama hadi kırmıyiim uğrayalımmdedim ama olan oldu cuma öncesi bugün sabah 73.4 idi bakalım yarına ne olur ama hakettim biliom salon da güme gitti iğrenç bir moddayım...
ablam Rabbim sanada sabır güç versin. haklısın ablam böyle özel günler dahada buruk geçiyor ama zamanla sen daha güçlü duracaksın inşallah.kızlar şu an o kadar üzgünümki inanın ddayanamıyorum yarın ögretmenler günü malesef insan nasıl dayanır bu derde bilmiyorum bütğn gün agladım ve şu anda aglıyorum hiç istemedim yarın olsun annemde cok üzülüyordur bu gün hiç aramadım yarında arayamam
canım hayırlı olsunnnnn. iraden içinde tebrikleerrrrbu akşam amca kızının erkek arkadaşı ailesiyle tanışmaya geldiler bende ordaydım çok güzel geçti gençlerde nasıl heyecan anlatamam aklıma bnm sözüm falan geldi amca kızım dioki kalbime kelebek kaçmış gibiyim dio ayyyyyyyyyyy bizde böleydik ne güzel anlar allah tamamına erdirsin inşallah eh onlar gitti bizde acık arkalarından birazcık dedikodu yaptık ama hep ii dedikodular inşallah hep böyle olsunlar neysem ama bennnnn tüm ısrarlara rağmen hiç bişi yemedim mincik börekten tattım oda çooook severim ama minicik tadımlıktı yani bide pancar salatası kenarından 4 5 çatal aldım o kadar sarmalara pastalara turtalara göğüs gerdim hehehhehhe kutluyorum kendimi menümüde yaziim yatiim uyku başıma vurdu
canım saol. karbonla uğraşıyorum bakalım:))) sporda yapamıyorum ağrım azaldı ama dikkat ediyorum yinede. sende daha iyileşemedin canım.ilaçlarını düzgün kullan ve lütfen akşam biraz daha yemeye çalış. tekrar geçmiş olsun canımTülin geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdi.bi süre spor yapıp belini zorlama canım.bence karbon menün harika.
günaydın kızlar nasılsınız ben dr a gitti ilaçları kullanıyorum ama sürekli yatıyorum.simit dışında dikkat ediyorum.dün uno denge aldım götüreceğim şimdi okula.bugün pasta ikramı olacak okulda tam tartı öncesi kötü olacak.ayrıca salona gittim 80 tl imiş haftanın 3 günü.cardio uygulanacakmış.karar vermedim belki giderim.öpüyorum.
dünkü menüm
sabah:1 simit kaşar peynir
öğle: pırasa yemeği(pirinçsiz) yoğurt
akşam: 1 köfte
saçma ama ilaçlardan ağzımın tadı yok.
su 1 lt
canım sabah ekmek yememişsin. menün çok çok güzel...Çarşamba
sabah Beyaz peynirli omlet - domates - salatalık - dereotu - nane - 3 zeytin - 1 şekersiz çay
ara sabahtan kalan beyaz peynir-domates-salatalık
ara sütlü kahve
öğlen yoğurt ve evden getirilen kabak yemeği
ara 1 elma ve 1 mandalina
aksam 1 köfte , 4 kaşık barbunya , 1,5kk beyaz peynir ve bol yeşil salata
[/B]
canım teşekkür ederim. menüm karbon diyetine uygun protein ağırlıklı. her besinin bi karbon değeri var yanlarındakide o değer. 35 40 arası toplam olması gerekli o yüzden yazıyorum.leslie sansone de evde spor imkanı sunan bir egzersiz programıGÜNAYDIN HANIMLAAR
Canım Allah korusunda ciddi gibi görünüyor o problem...Ani hareketler yapma ve bence hastaneye bi git derim..Geçmiş olsun çook..Birde bu menülerin yanında ki rakamlar nedir acaba??Birde leslie ablamı erteledim demişsn o spor hocası fln mı
[/B]
canım ilk günü oldugu için sana kızamam :))) ama bidaha pidelere dikkat. sabah ve akşamın çok güzel. oğluşunada geçmiş olsunnnEveett gelelim dünkü saçma sapan menüme
sabah: 1 dilim ekmek
3-4 çatal patatesli kaşerlı omlet
biraz peynir
domates
çay
ara yok (oğluşumu doktora götürdüm)
öğle: 2 dilim (pekte ufak sayılmazlar) kıymalı pide yanında bol yeşillik (burda saçmalamaya başladım hede ilk günden)
ara çay 3 biskvi
akşam: 5-6 kaşık kurufasulye
2 kaşık pilav
1 kase yoğurt
ara 2 mandalina
en az 3 litre su
spor yok
canım çok teşekkürler. dikkat etmeye çalışıyorum spor yapamıyorum. haftaya bi 69 görürüm inşallah.no kaçamakkkk:))))canımmm çokk geçmişşler olsun sana aman yorma kendini olur muu
dikkat et beline çok öenmli bir seyyyy
cnm arkdasım kacamak yapma sende sen yapmayacak potansiyeldesinnnn 60 lara bu kadar az kalmısken
DURMAK YOK YOLA DEVAM :)
canım sen kendini çok abartıyorsun. elma tiplisin benim gibi bak ben 93 lerden 70 lere geldim sende gelirsin. aburcuburları arkadaşlarına dağıtarak başla olurmu:)))ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Şimdi ben bakıp bakıp kendime kızmayayım da napayım yaa
İşte kızlar, mügenin 89 kilodaki hali, ilk defa bu kadar kötü hissediyorum kendimi kilo konusunda
hoşgeldin canım ben tülinnn....Arkadaşlar selam bende 80 kg olmuşum beni aranıza alır mısınız?
canım dikkat et kendine çok çok. ağrıyı çekmek zor valla. Rabbim şifa versin.Yok canım ameliyat olmadım çok şükür ki,dinlenmen gerek dedi doktor ama ben zaten 20 gün yattığım için daha fazla rapor almak istemedim,şimdi okuldan gelir gelmez yatıyorum hala ağrılarım var çünkü,kendine iyi bak aman ilerlemesin.
..
Sevgili sacre,ben de çok disiplinli olamıyorum ama böyle bi iddiamız olursa belki daha dikkatli olurum ve bir de daha zevkli olur diye düşündüm:18:,aynı kilolarda olan başka arkadaşlara da sunuyorum bu teklifimi ,birbirimizi daha çok motive etmek için iyi olur gibi geliyor.İsteyenler adlarını bildirsin ki kaçak güreşmeyelim,ne kadar hırslanıp ne kilo verirsek o kardır sonuçta.Var mısınız?Şubata kadar (nerdeyse 70 gün var)10 kilo vermeye ,veya başka önerisi olan varsa söylesin.
çook güzel tuğbacım var mı başka katılan?önce sayıyı sonra kuralları belirleyelim olur mu?
olur cnm olur seve seve olur hemde
sarcecim 75 kesin görürsün cnm ya kesin
e işte sacre,ben de buyüzden yarışalım diyorum,çünkü kendi başımıza kaçamak yapabiliyoruz.ya insallah cnm ama surekli dilkkat eder ve hiç bir kaçamak yapmazsam ancak
ama simdi gercekelre geleim ben ole biri degilim surkeli sapıtıyorum yoldan cıkıyorum o yuzden en azından yılbası gibi onemli bir hedef koydum ki basarıyım
olur cnm bence olur hepsi spor yarisi gibi bi seyde olabilir haftallik su kadar spor yapicaz diye kural da olabilir benceşimdi 1-neslihan(rainandthesun)
2-sacre
3-54tuğba
kızlar en son katılım yarın olsun mu?biran önce yarış başlasın :86::86: kuralları konuşalım,hedef ve süre ne olsun tam olarak?tartılıp foto eklesek mi?bizim topiğin listesinden hariç bi de yarış listesi yapalım mı?bunlar benim aklıma gelenler sizin fikirleriniz neler?
cnm bunca kiloyu kim verdi peki sen burda da zaten amacimiz birbirimizi motive etmek yenilénen ceza olamali hepimiz istiklarli olabilseydik simdiye kadar bu kilolarda olmazdik dimi ama destek önemliya insallah cnm ama surekli dilkkat eder ve hiç bir kaçamak yapmazsam ancak
ama simdi gercekelre geleim ben ole biri degilim surkeli sapıtıyorum yoldan cıkıyorum o yuzden en azından yılbası gibi onemli bir hedef koydum ki basarıyım
tülinnn cimm bana menü çok çok iy idedin ama bak ben ne yaptımmm ,simit yedimmmmdöv beni
gene yanlıs yollara saptım
Perşembe
sabah 07:15 yarım simit, peynir - 1 zeytin - domates / salatalık / çay
ara 09:45 çeyrek simit, peynir- 2 zeytin - domates / salatalık / çay
öğlen 12:30 4 kaşık barbunya ve 1 kk. beyaz peynir NO CARBS
ara 1 sütlü kahve
ara 1 elma ve 1 mandalina / soda
İzlemcim ismim ilknur canım tanışamamıştık seninle ama ben seni muhteşem başarı hikayenle tanıyorum
fotoyu kendim çektiğim için mekan ayarlamasını yapamadım canım
aydınlıkda da cekilip koyacağım 70'e bir geleyim
bu konuda idol olmuş birisinden bu sözleri duymak çok güzel
üni.de hep kiloluydum ve arkadaşlara yalvarıyordum resmen fotomu çekmeyin diye
çok iyi bilirim o halleri
söylemeden geçemeyeceğim çok şık giyiniyorsun:112:
[/B]
Şimdi ben bakıp bakıp kendime kızmayayım da napayım yaa
İşte kızlar, mügenin 89 kilodaki hali, ilk defa bu kadar kötü hissediyorum kendimi kilo konusunda
tünaydın topiğimizde maşallah öğretmenimiz çok hepinizi kocaman öpüyorum...öğretmenler gününüz kutlu olsun güzeller...şimdiden size bol eğlenceler...
izlemcim hamlaman 1-2 gün sürer sadece paşa'da seninle mi geliyor spora?bende siyah topuklu birde kırmızı topuklu klasik ayakkabı istiyorum ileride alacağım...birde siyah dizlerde elbise istiyorum...bunlar dolapta olmalı...
.
sevdacım sen 1,5cm mi demek istedim yada 15 mm... ben 15 cm yada 20 cm yazınca şaşırdım ayda 1,5-2 cm incelmek normal ama 1 ayda 15 cm sanmıyoum...
şimdi 1-neslihan(rainandthesun)
2-sacre
3-54tuğba
kızlar en son katılım yarın olsun mu?biran önce yarış başlasın :86::86: kuralları konuşalım,hedef ve süre ne olsun tam olarak?tartılıp foto eklesek mi?bizim topiğin listesinden hariç bi de yarış listesi yapalım mı?bunlar benim aklıma gelenler sizin fikirleriniz neler?
e işte sacre,ben de buyüzden yarışalım diyorum,çünkü kendi başımıza kaçamak yapabiliyoruz.
olur cnm bence olur hepsi spor yarisi gibi bi seyde olabilir haftallik su kadar spor yapicaz diye kural da olabilir bence
bence yilbasi iyi olabilir
cnm bunca kiloyu kim verdi peki sen burda da zaten amacimiz birbirimizi motive etmek yenilénen ceza olamali hepimiz istiklarli olabilseydik simdiye kadar bu kilolarda olmazdik dimi ama destek önemli
selam kızlar alıntıları teeee 12 de yapmıştım
daha yeni cevaplıyorum
spora biraz geç kalmıştık hemen yarım elma kemirdim yolda
spordan geldik egoşla kahvaltımızı yaptık
sonra ikimizde banyo yaptık, hemen bi tepsi ıspanaklı börek yaptım
temizlik derken bi daha acıktım
ıspanak pırasa ve bi yumurtadan yemek yaptım yedim
akşam yemeğini yaptım
ööfff anlatmaktan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?