Eki Görüntüle 294321 Eki Görüntüle 294322 Eki Görüntüle 294323 Eki Görüntüle 294324 şimdiki halim
Eki Görüntüle 294344 Eki Görüntüle 294345 burada 80 kiloyum,sizlerle ilk tanıştığım zaman
Arzucuğum sağol canım.sen neler yapıyorsun?
GÜNAYDIN HANIMLAAR
Canıım hoşbulduk müge bende, memnun oldum...
70li hallerimden bile mutlu değildim ki benBaşaracağım evet bu sefer ama o kadar çok başarıız olup birde kendimi iyice büyüttüm ki kızıyorum kendime..suratım sivilce doldu...Kendimle barışmam baya zaman alıcak:26:
Hoşbulduk canım..waaay beee 104ten 77e... Helal olsun canım benim ayakta alkışlanacak kadınsın... Şu an şu mesajınla gerçekten inanıyorum birşeylerin imkansız olmadığına, kendime de inanıyorum ama hala kızgınım kendime...Ama gidicek bu kilolar ve ben hayatıma devam edicem, güler yüzümle neşemle biliyorum
Canım Allah korusunda ciddi gibi görünüyor o problem...Ani hareketler yapma ve bence hastaneye bi git derim..Geçmiş olsun çook..Birde bu menülerin yanında ki rakamlar nedir acaba??Birde leslie ablamı erteledim demişsn o spor hocası fln mı
Zayıflayalım canım yaa, kilolu olmak gerçekten herkesin anlayamayacağı kadar zor birşey, çok zoor
Link için teşekkürler bende sanırım baya yararlanıcam
Süper görünüyorsuuun yaaHer giydiğin yakışmaya başlamıştır ne güzel , bende olucam böyle ya bananeeeeeeeeeeee
Merhabalar , evet bol bol okuyacağım takip edeceğim hatta birinci sayfaya kadar okuma gibi bir planım var mutfakta abur cubur yemektense , burada yanlız olmadığımı bilerek ulaşacağım hedefime...Sağol Ayşe
ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ ÇOK BURUK BİR ŞEKİLDE KUTLUYORUM, BUGÜNLERDE ÖĞRETMENLERİMİZ KAÇIRILIYOR, HALA ONLARDAN BİZ SES SEDA GELMİYOR, DEVLET HİÇBİRŞEY YAPMADIĞI GİBİ BİRDE O ÖĞRETMENLERİN MAAŞINI KESİYOR...
TEŞEKKÜR EDERİM ATAMA Kİ 1928 DE BUGÜN MİLLET MEKTEPLERİNİ AÇIP, %7LİK OKUMA ORANIYLA MÜCADELE EDEREK, BİZLERİ TÜM DÜNYAYA AYAK UYDURABİLEN BİREYLER YAPMAK ADINA HAYATI PAHASINA UĞRAŞTIĞI İÇİN
...............................................................
KIZLAR BUGÜN İLK GÜNÜM...
Normalde sporla başlardım güne ama bugn hasta olmuşum ve karnım feci ağrıyo ve şişkinlk var, bütün gün evdeyim, çok zor olacak, mutfak abur cubur dolu ...ben şimdi güzel usturuplu bir kahvaltı edeyim...
İyi ki varsınız
Arkadaşlar selam bende 80 kg olmuşum beni aranıza alır mısınız?
Evet ilknur doğru söyluyosun canım ama ben hiç ekmeksiz yemek yiyemiyorum,bu sefer başka şeylere saldırmaktan korkuyorum ama ekmeği de fazla kaçırırsam kilo vermem yavaşlıyo.arasını bulucam inşaallah,bu yarışma biraz daha motive eder inşaallah hepimizi.Neslihancım kuru fasülye yediğin zaman ekmek yemesen de salata ve yoğurtla desteklesen daha iyi olur sanıyorumçünkü kuru fasülyenin k.hidrat değeri çok yüksek
cnm annenin nesi var bilmiyorum sanırım orayı kaçırdım ama çook çokk geçmiş olsun allahım en yakın zamanda şifasını versin tatlım ne güzel teyzelerin ne ii yapmışlar benim bu konuda şansım yok tek kızım malesef 2 erkek kardeşim var ama kız kardeşe benzemiolar onlarlada çokk i aram ama olmuo kız gibi ahhhhhh ahhhhhhh çok isterdim kız kardeşimin olmasınımerhabalar canlarım.
öncelikle tüm öpretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.
geçtiğimiz pazar günü döndüm annemden.4 gün kaldım yanında.
şu anda çok iyi allaha şükür.4 teyzem var istanbulda 3ü annemi hasta duyunca toplanıp geldi.
2 gün kaldılar.çok güzel geçti.annemede moral oldu.
valla geldiğimden beri hergün azarazar okudum geçmişi,dün bitirebildim ancak.
maşallah topik coşmuş.sohbet bahane,resimler şahane.
gerçektende resimler bizi son derece motive ediyor.
hepiniz harikasınız.sayfaları okurken olunabilecek en doğru yerdeyim diyorum herzaman.
iyiki varsınız
cnm geçmiş olsun bende regli dönemlerinde veremem hatta alırım sora geçer ama üzülme tatlım benimde bir kaç günüm var ama anlayamıyorum beni neredeyse 10 gün öncesinden etkilio bu regli manyağı neden acaba bnm gibi olan varsa sölesin kızlar merak ediorumsllm kizlar nasilisniz ben dün baya bi bas agrisi mide bulantisi yasadim ama bugün iyiydi
dünkü menümde pirinc lapasi uyguladim bence cok ise yariyo herkeze tavsiye ederim regl sonrasi mükemmel benim bugün bitiyo regl haftaya daha iyi sonuclar alirim ins regl döneminde ben kilo veremiyorum hatta aliyorum yaaaaa malesef
saolll canım sanada çok çok geçmiş olsun zorlamamakla ii yapıosun tatlımnilgünümm,ayşemm,fusunummdenizimm,neslihanımm,tugbamm,fatmalarım ve ismini bilmediğim diğer öğretmen arkadaşlarımmm bizleri ve evlatlarımızı hayata hazırlayan tüm değerli öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..
canımmm sen şimdi niye söyledin bu becerini.peşini bırakmayız artık :)))
heeyyy maşaallaaahhh. canım 7 8 kg vermede böyleysen 60larda düşünemiyorum seni.harikasın canımm
ahh şu gözleme olmasaydı dahada iyiymiş yemesen iyiydi tabi.bari yarım falan yeseydin. ama olsunn canım akşam toplamışsın..
ablam Rabbim sanada sabır güç versin. haklısın ablam böyle özel günler dahada buruk geçiyor ama zamanla sen daha güçlü duracaksın inşallah.
canım hayırlı olsunnnnn. iraden içinde tebrikleerrrr
canım saol. karbonla uğraşıyorum bakalım:))) sporda yapamıyorum ağrım azaldı ama dikkat ediyorum yinede. sende daha iyileşemedin canım.ilaçlarını düzgün kullan ve lütfen akşam biraz daha yemeye çalış. tekrar geçmiş olsun canım
canım sabah ekmek yememişsin. menün çok çok güzel...
canım teşekkür ederim. menüm karbon diyetine uygun protein ağırlıklı. her besinin bi karbon değeri var yanlarındakide o değer. 35 40 arası toplam olması gerekli o yüzden yazıyorum.leslie sansone de evde spor imkanı sunan bir egzersiz programı
http://forum.bedenegitimi.gen.tr/leslie-sansone-yuru-ve-incel-programi-t9096.html?
bu linkten indirebilirsin canım
canım ilk günü oldugu için sana kızamam :))) ama bidaha pidelere dikkat. sabah ve akşamın çok güzel. oğluşunada geçmiş olsunnn
canım çok teşekkürler. dikkat etmeye çalışıyorum spor yapamıyorum. haftaya bi 69 görürüm inşallah.no kaçamakkkk:))))
canım sen kendini çok abartıyorsun. elma tiplisin benim gibi bak ben 93 lerden 70 lere geldim sende gelirsin. aburcuburları arkadaşlarına dağıtarak başla olurmu:)))
hoşgeldin canım ben tülinnn....
canım dikkat et kendine çok çok. ağrıyı çekmek zor valla. Rabbim şifa versin.
hadi bakalım arkadaşım başarılı olucana eminim oğluşunla nasıl başa çıktın ben cesaret edemem zaten burdaki salona çocuk kabul etmiolarcanımsın teşekkür ederim, kendi çapımda bişiyler düşünüp giyiniyorum işte
gerçekten harika görünüyorsun canım yaa
aynen devam et tekrar tebrikler
canım tam bir elmasın
bende banuya çok benzettim seni
ama olmaz diye bişiy yok, evde olmanı dezavantajdan avantaja dönüştür,
kendine göre diyet yemekleri yapabilirsin
spora vakit ayırabilirsin
zaten bu kadar çabadan sonra başarı kaçınılmaz olur
evet filizcim paşam da benle geliyor
bugün ilk günümüzdü
başlarda durduğu yerde öyle etrafı seyretti,
sonrasında plates toplarıyla bayaa eğlendi,
bi oyana bi buyana
3-4 kez sporu bırakıp peşinden koşmak zorunda kalsamda yapabildiğim kadar yapıcam
çok motive oldum, ama en kolay hareketler çok zor geldi3-4 gün sonra ustalaşırım gene
hadi hayırlısı kızlar sizde başlayın bakalım biz takipteyiz kıskanmanın faydaları hehehheKızlar geçmişi anca bitirdim. Pazartesiden bu yana okumaktan yazamadım. diyetim kaçamaksız gidiyor. ama reglim yakın ve kendimi çok şiş hissediyorum. Ayrıca ilk eşim ve sonra topikteki arkadşlarımın sonrada tüm öğretmenlerimin bu özel gününü kutlarım.
ve kızlar bende varım yarışmaya. hem daha da etkili olur kilo vermemize. bizim izlemden banudan ve burçinden neyimiz eksik, hatta fazlamız bile var :))
bizde yapalım bizde hediyeleşelim. bizde bizde bizde .. ( kıskançlığımı çok mu dile getirdim ne )
Hepsi espiri arkadaşlar. ama yarışalım bende varım. hatta söyle olsun final haftası hani şu tanita tartılar varya onda tartılıp çıktısını buraya koyalım. hem adilde olmuş olur... bu benim fikrim tabi nazicane olarak...
bu arada deyacım milkshake içerim demişsin akşamları. Seni varya topa tutarım heee. akşam değil sabah iç fıstık.
alıntı yaptım ama hepsi gitti yine. kusear bakmayın kızlar.
vayyyyyyyy cnm bnm neden resim koymuyomuşun bakiim yorumlar güzel olduğuna göre rahatça koyabilirsin resim bakımlı arkadaşımmtopikte bir yarış daha başlıyor demek
80 lerin yarışı olsun ismide barihepinize kolay gelsn
bol azim bol irade diliyorummmm
çarşamba günü manikür,kaş bıyık aldırdım maşa yaptırdım saçıma
bugünde sir agdamı yaptım bu ayki bakım bitti
kursa giderken siyah tayt giyidm üzerine yaka ve bilek kısımları dantelli
pudra pembesi tunigimi giyidim,inci küpecileirmi ve kolaye taktım
taba rengi çizmeleirmi giydimmmm :) kimse benim çocuklu oldugumu düşünmemiş
amanınnnnnnbi sevindirik oldummmm
süperrrrr harikabugünkü menüm:
sabah:
yarım ev ekmegi
2 peynir
gün boyunca:
10 fındık
1 salep
1elma
1mandalina
akşam:
1 tabak bamya,
1kase yogurt
1form çay
2 yeşil çay
bol su
çokk kötü olmuş cnm ama olsun yılma bişi sorcam arkadaşlarına dikkat ettiğini söleseydin keşke belki anlayış gösterirlerdi cnmAl işte hep üst üste gelir, pizza getirdi arkadaşlar kola fln da almışlar, çok ısrar ettiler, bu şişko halimle diyetteyim yada yemiyorum diyemedim tabiNeysea bugünü saymıyorum daha 1-2 ay gelmezler bana , gelselerde yok demesini öğrenmem lazım halbuki sabah kahvaltım gayet güzeldi, öğln menemen ve yoğurt yedim...
Birde bende kolaya aşırı bir düşkünlük var oofff , kendimi yumruklayasım, kafamı yastıklara bastırıp bağırasım var avazım çıktığı kadar
akşam fasülye yemeseydin daha ii olrmuş sankim ama tabiki tecrübeli hatunlar daha iii bilirler cnmevet çok güzel bi ad oldu "80'lerin yarışı".amiiiin.
ne güzel böyle iltifatlar insanı bi çoşturuyoki sormayın,tariflerine göre çok hoş olmuşsun.
tamam canım sen de 4.oldun,bakalım yarına kadar kaç kişi olucaz.Her hangi bi önerin varmı kurallarla ilgili?
..........................
bugünkü menüm
sabah--------2 küçük dilim tb ekmeği,1 yumurtadan biraz fazla,3 yeşil zeytin,1 parmak kalınlığında b peynir,şekersiz yeşilçay
ara ----------yok
öğle---------1 kepçe kuru fasulye,1 dilim ekmek
ara----------az bi avuç beyaz leblebi,minnacık bi bitter çikolata(dişimin kovuğunda kalmadı),1 mandalina
akşam-------1 kepçe kuru fasulye,1 dilim ekmek,(öğlenin aynısı oldu)2-3 yk yoğurt
yemekten sonra ----meyve yerim1 tane elma veya mandalina
hediyeler dahada gaza getiriyor insanı cnm inşallah istediğin gibi verirsinde onları zevkle alır giyersinMeraba Ablacıklarım
Bende bir girip yazıyorum sonra kayboluyorum ama yazılılara çalışıyorum
bundan sonra hergün yazıcam yarın cuma olmasına ragmen kilomda tık yok
sabah erken tartılıyorum 6.30 gibi wc ye çıkmamış oluyorum bununda etkisi vardır sanırım
hayırlısıyla kurtulucam bu 75 rakamındanda inşallah
topikte bi yarış söz konusu sanırım benimde hedefim yıl başında 69 olmak inşalllahh
6 ları göreyim bi pantalon gördüm mor mu desem vişne çürüğü mü bilemedim
onu alcam kendime hediye bide bu sene moda olan o tüylü yeleklerden beyaz alcam ama onu 73 görünce alcam
indirimde gördüm 13 tl gibi bişeydi sudan ucuzdu kaldıysa kapıcam 1 tane küçük bedende olsa
sonuçta bende küçülüyorum yavaş yavaşş
cnm 2 haftada 5 kilo çok bence he insan verebişldiği sürece vermek istio sağlığını çok düşünmüyor ama işin gerçeğide bu cnm bn diyetisyene gidiorum ve içim rahat en azından hastalıklarımı bilio bedenimi bilio yaşantımı bilio ve ona göre liste hazırlıyo bence diyetisyene git tatlım daha ii bncetecrübeli arkadaşlarım bi sorum olacak bi el atıverin nolur ya ben diyetisyene gitmedim burdan okuduklarıma dikkat ederek yapıyorum diyetimi bugün kursta bi arkadaş diyetisyene gitmiş ve 2 kaftada 5 kilo vermişben ilk hafta 2 kilo verdim ikinci hafta regl dönemimdi bugün bitti kilo vermedim desem yeri. bu normal mi :44::44: yoksa diyetisyene mi gitsem bende yorumlarınızı bekliyorum çooooook teşekkürler
az olmuşş sankimSLM kizlar tekrardan bugünkü
sabah kötüydüm dünden kalma 12 de kalktim
kahvalti denirsse buna
cay
yumurta tavada
domates
peynir dilim
2.5 dilim ekmek
ara yok
aksam 5 de
tarhana
salata bol bol
taze fasülyenin kurutulmus halinin yemegi biraz karisik yazdim galiba ama
arada
5-6 cubuk
yesil cay icmeyi düsünüyorum biraz sonraya sogruda bi portakal
off kötü olmuş 2 dilim amaolsun be arkadaşım senede 1 gün nolcek dimi yarın tartı günü olmasa hiç takma dicem ama sen yinede takmamerhaba kızlar.öğretmenler günümü kutlayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.hem mutlu hem üzüntülüyüz.bu güzel günü öğrencilerimizle kutlarken diğer yanda tam 74 aile kan ağlıyor.allah kimseyi evladıyla sınmasın.allah yardımcıları olsun sabır versin onlara.
okul koşturmacayla geçti full kaçamaklı bir gün oldu.zaten bu perşembede ne varsa..tüm hafta dikkat ettim ama bugün hem okulda hem arkadaşta pasta yedim.akşam yemeği yemedim form çayı içtim ama bakalım ne çıkacağız yarın.
ayşe bugün yemekte olacak.saçı elbisesi nasıl oldu acaba merak ediyorum.benim de yemeğim yarın.son aldığım siyah elbisemi giyeceğim ama bu sefer kesinlikle dağınık topuz yaptıracağım.inşallah her şey yolunda geçer..
iyi akşamlar kızlar tekrardan tüm meslektaşlarımın öğrt. günü kutlu olsun.
benim velilerimde bana güzel bir süpriz yaptılar, ellerinde ışıl ışıl pasta ile sınıfa geldiler beraber miniklerimle beraber pasta üfledik. çookk güzel bir çiçek geldi çok mutlu oldum. bugün okulda önlüksüz ve kısa bluz giydim ki ben yıllarca kalça altına kadar inen bol şeyler giymiş biriyim. ya nekadar zayıfladın sohbetleri döndü yine, ne diyeti yapıyorsun nasıl dayanıyorsun gibi. kızlar bunu yaşamanın tadı mutluluğu hiçbir yemekte yok . insan kendini aştıkça kendine özgüveni daha bir geliyor.
asıl bomba eşim okula pasta gönderdi:)) bir mutlu oldum tarif edemem
menümü yazıyım
karbon 4. gün
sabah:
b.peynir:1
k.peynir:1
h.yumurta:0
1 dlmuno denge kızarmış:8
öğlen:
pidesiz döner:0
akşam:
2 haşlanmış sosis:1
1 salatalık:4
yarım domates:3
b.peynir:1
toplam 19 puan
sabah 45 dk. bant
Tülincim teşekkür ederiz,katılmanın bizim için hiç sakıncası yok tabii ama sana haksızlık olur,siz de 70 lerle yapın dediğin gibi:)ooo kızlaarrr hayırlı olsunnn..bende istereeeemmm ama beni almazsınız dimi.80 ler olcak diye.zaten ben sizin kadar veremem de. eee hadi 70 ler bizde yapaaaaaakkkkk
iyi akşamlar arkadaşlar.
biiiismillahirrahmanirrahim diyerek uzun bir aradan sonra menümü yazıyorum.
sabah
domates,maydanoz,yumurta,peynir,zeytin,2dilim t.b.ekmek
ara:dakka 1,gol bir.kaçamak,birkaçtane cezerye.düzceden almıştım gelirken.bitti zaten
öğle:4ızgara köfte,bibersote,az zeytinyağlı tazefasulye,yoğurt,2dilim t.b.ekmek
ara:1elma,1mandalina,çay,birkaç tane fındık
akşam
zeytinyağlı tazefasulye,2 kaşık pilav,yoğurt.ekmek yemedim.
gece
meyve süt
spor
yarım saat bantta yürüdüm
menümmmmmmm
SABAH:
1 yumurtayla omlet,1 dilim ekmek
ARA:
sütlü neskafe+kahve
ÖĞLE:
2 dilim kepekli ekmekten kaşarlı tost, 1bardak şekersiz çay
ARA:
1 elma
AKŞAM:
1 kase çorba,çökelek salatası
ARA:
1 elma,yarım nar
canım menün güzelde araların çok olmuş. cezeryeden sonra diğer aradaki meyven çok canım aslında fınfık çok bence.çünkü 10 fındık 100 kalori civarı dikkat et canım..iyi akşamlar arkadaşlar.
biiiismillahirrahmanirrahim diyerek uzun bir aradan sonra menümü yazıyorum.
sabah
domates,maydanoz,yumurta,peynir,zeytin,2dilim t.b.ekmek
ara:dakka 1,gol bir.kaçamak,birkaçtane cezerye.düzceden almıştım gelirken.bitti zaten
öğle:4ızgara köfte,bibersote,az zeytinyağlı tazefasulye,yoğurt,2dilim t.b.ekmek
ara:1elma,1mandalina,çay,birkaç tane fındık
akşam
zeytinyağlı tazefasulye,2 kaşık pilav,yoğurt.ekmek yemedim.
gece
meyve süt
spor
yarım saat bantta yürüdüm
canım bendede arada olur folyo yetişir saolsun:)))tülincim aaa bu folyo olayını nasıl düşünemedim yaa
ihtiyacım olan tek şeydi aslında ama allaha şükür çekti içini
yendi yani, 1 porziyon kalmış bitti bile
aklımda bulunsun bundan sonra, hemde ıspanak böreklerine fazla sos koymaya gelmiyor anladım
tülinnn, valla yarınki tartı gününe öyle odaklanmıştımki o nedenle bir çatal bile bakmadım pastaların tadına. okulun buzdolabına koydum öğrtmenlere söyledim yiyin diye.
ama off biraz önce regli oldum ve inan çok moralim bozuldu ya((
bu hafta okadar emek verdim umarım artıda çıkmaz. ki şuan parmaklarım bile şiş
ya hem diyet içinde değil, bebek istiyoruz artık korunmayı bırakalı 3 ay oldu bu ayda adet olunca moralim birazda ona bozuldu. kötü düşünmek için çokmu erken bilemiyorum tabi.
çok ağrılı geçiriyorum şuan sırtımı ufoya verdim ayaklarımda yünçorap ve bu halde yarın nöbetçiyim,ve yrn akşama okul yemeği var öf pöf yani
ohoooooo menüyeee bakkkkk kızım şike yapıyorsun amaa bune bülee
ohoooooo menüyeee bakkkkk kızım şike yapıyorsun amaa bune bülee
kızım sen bilmiyomusun bunun menülerini
bak gör ilk haftadan 2 kilo eksilir...
biz 1-0 yenik başladık zati...
kızım sen bilmiyomusun bunun menülerini
bak gör ilk haftadan 2 kilo eksilir...
biz 1-0 yenik başladık zati...
menüm
sabah spora giderkene 1 elma
domates salatalık peynir 1 dilim çavdar ekmeği 3 zeytin
1 yumurtalı ıspanak-2 kaşık yoğurt-biraz salata
1 greyfurt 1 elma
1 lokma börek (nefs için)
2 haşlanmış yağsız kızartılmış baget
1 sade kahve minik çikolata(eminim rakibelerim çok sevinmiştir buna :)) börek yemedin ama çikolata yemişsin diye)
şekersiz çayın yanında 1 ceviz 1 kuru incir
1.5 litre su, 1 form çayı, 1 saat plates ve yer hareketleri
menüm
sabah spora giderkene 1 elma
domates salatalık peynir 1 dilim çavdar ekmeği 3 zeytin
1 yumurtalı ıspanak-2 kaşık yoğurt-biraz salata
1 greyfurt 1 elma
1 lokma börek (nefs için)
2 haşlanmış yağsız kızartılmış baget
1 sade kahve minik çikolata(eminim rakibelerim çok sevinmiştir buna :)) börek yemedin ama çikolata yemişsin diye)
şekersiz çayın yanında 1 ceviz 1 kuru incir
1.5 litre su, 1 form çayı, 1 saat plates ve yer hareketleri
he vallaaaaaaa boyumuzun ölçüsünü görcezzz
işte menüüü bakkkkkk hile yokşike yokk
he vallaaaaaaa boyumuzun ölçüsünü görcezzz
işte menüüü bakkkkkk hile yokşike yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?