80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ilknurcum çok hoş görünüyorsun. şimdi bile fıstık gibisin

Arzucuğum sağol canım.sen neler yapıyorsun?

sağol canım, hala hastayım bende ama hergün biraz daha düzeliyorum

canım gerçekten istersen ikinci kezde yapabilirsin. bugün pizza yemişsin, hemen moralin bozulmuş. yola kaldığın yerden devam et. akşamı meyve sütle falan geçir. hayallerini hep ertesi güne erteleme. ertesi güne bıraktıkça, insan kendini bir kördüğümün içinde buluyor.

Arkadaşlar selam bende 80 kg olmuşum beni aranıza alır mısınız?

hoşgeldin arkadaşım, azmin daim olsun

Neslihancım kuru fasülye yediğin zaman ekmek yemesen de salata ve yoğurtla desteklesen daha iyi olur sanıyorumçünkü kuru fasülyenin k.hidrat değeri çok yüksek
Evet ilknur doğru söyluyosun canım ama ben hiç ekmeksiz yemek yiyemiyorum,bu sefer başka şeylere saldırmaktan korkuyorum ama ekmeği de fazla kaçırırsam kilo vermem yavaşlıyo.arasını bulucam inşaallah,bu yarışma biraz daha motive eder inşaallah hepimizi.

iyi akşamlar arkadaşlar.
biiiismillahirrahmanirrahim diyerek uzun bir aradan sonra menümü yazıyorum.
sabah
domates,maydanoz,yumurta,peynir,zeytin,2dilim t.b.ekmek
ara:dakka 1,gol bir.kaçamak,birkaçtane cezerye.düzceden almıştım gelirken.bitti zaten
öğle:4ızgara köfte,bibersote,az zeytinyağlı tazefasulye,yoğurt,2dilim t.b.ekmek
ara:1elma,1mandalina,çay,birkaç tane fındık
akşam
zeytinyağlı tazefasulye,2 kaşık pilav,yoğurt.ekmek yemedim.
gece
meyve süt
spor
yarım saat bantta yürüdüm

tülincim aaa bu folyo olayını nasıl düşünemedim yaa
ihtiyacım olan tek şeydi aslında ama allaha şükür çekti içini
yendi yani, 1 porziyon kalmış bitti bile
aklımda bulunsun bundan sonra, hemde ıspanak böreklerine fazla sos koymaya gelmiyor anladım

cnm annenin nesi var bilmiyorum sanırım orayı kaçırdım ama çook çokk geçmiş olsun allahım en yakın zamanda şifasını versin tatlım ne güzel teyzelerin ne ii yapmışlar benim bu konuda şansım yok tek kızım malesef 2 erkek kardeşim var ama kız kardeşe benzemiolar onlarlada çokk i aram ama olmuo kız gibi ahhhhhh ahhhhhhh çok isterdim kız kardeşimin olmasını
cnm geçmiş olsun bende regli dönemlerinde veremem hatta alırım sora geçer ama üzülme tatlım benimde bir kaç günüm var ama anlayamıyorum beni neredeyse 10 gün öncesinden etkilio bu regli manyağı neden acaba bnm gibi olan varsa sölesin kızlar merak ediorum
saolll canım sanada çok çok geçmiş olsun zorlamamakla ii yapıosun tatlım
hadi bakalım arkadaşım başarılı olucana eminim oğluşunla nasıl başa çıktın ben cesaret edemem zaten burdaki salona çocuk kabul etmiolar
hadi hayırlısı kızlar sizde başlayın bakalım biz takipteyiz kıskanmanın faydaları hehehhe
vayyyyyyyy cnm bnm neden resim koymuyomuşun bakiim yorumlar güzel olduğuna göre rahatça koyabilirsin resim bakımlı arkadaşımm
bugünkü menüm:

sabah:
yarım ev ekmegi
2 peynir

gün boyunca:
10 fındık
1 salep
1elma
1mandalina

akşam:
1 tabak bamya,
1kase yogurt

1form çay
2 yeşil çay
bol su
süperrrrr harika
çokk kötü olmuş cnm ama olsun yılma bişi sorcam arkadaşlarına dikkat ettiğini söleseydin keşke belki anlayış gösterirlerdi cnm
akşam fasülye yemeseydin daha ii olrmuş sankim ama tabiki tecrübeli hatunlar daha iii bilirler cnm
hediyeler dahada gaza getiriyor insanı cnm inşallah istediğin gibi verirsinde onları zevkle alır giyersin
cnm 2 haftada 5 kilo çok bence he insan verebişldiği sürece vermek istio sağlığını çok düşünmüyor ama işin gerçeğide bu cnm bn diyetisyene gidiorum ve içim rahat en azından hastalıklarımı bilio bedenimi bilio yaşantımı bilio ve ona göre liste hazırlıyo bence diyetisyene git tatlım daha ii bnce
az olmuşş sankim
off kötü olmuş 2 dilim amaolsun be arkadaşım senede 1 gün nolcek dimi yarın tartı günü olmasa hiç takma dicem ama sen yinede takma

hiçbir yemekte o lezzet yok diosun hearkadaşım inşallah bende o lezzeti tadanlardan olabilirim çok şanslısınız bunu başarmışsınız buna şansta denmez ama başarı bunun adı başarabilmek ne gurur verici tebrikler tatlım

tülinnn, valla yarınki tartı gününe öyle odaklanmıştımki o nedenle bir çatal bile bakmadım pastaların tadına. okulun buzdolabına koydum öğrtmenlere söyledim yiyin diye.
ama off biraz önce regli oldum ve inan çok moralim bozuldu ya((
bu hafta okadar emek verdim umarım artıda çıkmaz. ki şuan parmaklarım bile şiş
ya hem diyet içinde değil, bebek istiyoruz artık korunmayı bırakalı 3 ay oldu bu ayda adet olunca moralim birazda ona bozuldu. kötü düşünmek için çokmu erken bilemiyorum tabi.

çok ağrılı geçiriyorum şuan sırtımı ufoya verdim ayaklarımda yünçorap ve bu halde yarın nöbetçiyim,ve yrn akşama okul yemeği var öf pöf yani

ooo kızlaarrr hayırlı olsunnn..bende istereeeemmm ama beni almazsınız dimi.80 ler olcak diye.zaten ben sizin kadar veremem de. eee hadi 70 ler bizde yapaaaaaakkkkk
Tülincim teşekkür ederiz,katılmanın bizim için hiç sakıncası yok tabii ama sana haksızlık olur,siz de 70 lerle yapın dediğin gibi:)

Canım menün çok güzel ve dengeli inşaallah hep böyle gider.

ohoooooo menüyeee bakkkkk kızım şike yapıyorsun amaa bune bülee

SABAH:1 dilim kepek ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 dilim beyaz peynir salatalık domates maydonoz roka 1 t k bal üzerine çörek otu

ara:yeşil çay t kahvesi

öğlen:1 portakal 3 grisini

ara:yeşil çay t kahvesi

akşam:1 tabak pırasa prinçli 1 dilim kepek ekmek yarım kağse yoğurt bol salata

3 lt su 3 yeşil çay üçüncüyü birazdan içicem 3 miles lelie
yarını sabırsızlıkla bekliyorummmmmmm

kızlar sizce leslie hergünmü yapılmalı yada 1 er gün araylamı ne dersiniz

canım menün güzelde araların çok olmuş. cezeryeden sonra diğer aradaki meyven çok canım aslında fınfık çok bence.çünkü 10 fındık 100 kalori civarı dikkat et canım..
canım bendede arada olur folyo yetişir saolsun:)))

canım bu kadar sıkma canını. yarın artı çıkmayacağına eminim ben. ama beklediğinden biraz fazla çıkmanda doğal canım. Rabbim bebeğini hayırlısıyla nasip etsin. kendini üzme nolur.reglden sonra çok daha fazla verince neşen yerine gelir :))

Selam Kizlar Nasilsiniz ?

Bakiyorumda Bir Yari$ma Daha Ba$lamak Üzere

Acep Biz 70'lilerdemi Yari$sak Ne Yapsak , Boynu Bükük Tek Kaldik Yari$anlar Arasinda

Derya Ablacim Beni Bu Hafta Listeden Cikar Olmazsa ..
Yarin Bildirim Yapamayacagim , Konsoloslukta Randevum Var
Pasaportum Yenilencek Sabah Tartilmaya Vaktim Olmicak :26:
O Yüzden Haksizlik Olmasin Diye Bu Hafta Beni Cikar Olmazsa ...

menüm

sabah spora giderkene 1 elma

domates salatalık peynir 1 dilim çavdar ekmeği 3 zeytin

1 yumurtalı ıspanak-2 kaşık yoğurt-biraz salata

1 greyfurt 1 elma

1 lokma börek (nefs için)
2 haşlanmış yağsız kızartılmış baget

1 sade kahve minik çikolata(eminim rakibelerim çok sevinmiştir buna :)) börek yemedin ama çikolata yemişsin diye )

şekersiz çayın yanında 1 ceviz 1 kuru incir

1.5 litre su, 1 form çayı, 1 saat plates ve yer hareketleri

bugunkü menüm karbon 2:

sabah:
3 sosis -1
yarım haş. yumurta -0
1 kk peynir -1

ara: 3 yk tavuk göğüs -0

öğle:
1 kase tarhana çorbası -5
2 servis k. patlıcan yemeği -5
çeyrek domates -1,5
yarım salatalık -2

ara:çeyrek elma -4

akşam:
marul salata -8
tavuk haşlama -0
1 yk kadar patates yemeği -3 olur sanırım

3 lt su

toplam:30,5

kızım sen bilmiyomusun bunun menülerini
bak gör ilk haftadan 2 kilo eksilir...
biz 1-0 yenik başladık zati...

he vallaaaaaaa boyumuzun ölçüsünü görcezzz

işte menüüü bakkkkkk hile yokşike yokk

senin menünde azzz çikolata hariçççççççç yanii kaçmamışşşşş..

kızımmm senin menü nerdeeee konuşacağına menünü yazzz görekkkk....hem yemeyinn gardasşımmmm ben mi size diyom çikolata yiyin,börek yiyinn yimeyin kazanınnnn...hihihihihihi..

kıssssss abartmayınn yaaa korkmayınn o kadarrr öcüü yokk karşınızda belkinn siz beni geçmişinizzz nirden biliyonuzzzz????yarın sabah ilk bildirimm bendennnnn herkezzzz burda olsunnnnn bakalımmmmm niii olucakkkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…