80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sabah 1 mandalin

kahvaltı
2dlm ekmek
peynir,zeytin bol yeşillik

öglen
avuç içi kadar tavuk
bol limonlu lahana salatası
ayran

akşam
1yumurtalı melemen
salata yogurt

1mandalin azcık nar

sabah 1 mandalin

kahvaltı
2dlm ekmek
peynir,zeytin bol yeşillik

öglen
avuç içi kadar tavuk
bol limonlu lahana salatası
ayran

akşam
1yumurtalı melemen
salata yogurt
1mandalin azcık nar

ahhaaaaaa konuşana bakkkkkkkkkkk bu ni beeeeeeee sen şike yapıyon asıl kuzummmmm.....benim menümle toplarsan aynı kaloriii bu listeeeeee...HESAPLADIMMMMMMMMMMMM......

ahhaaaaaa konuşana bakkkkkkkkkkk bu ni beeeeeeee sen şike yapıyon asıl kuzummmmm.....benim menümle toplarsan aynı kaloriii bu listeeeeee...HESAPLADIMMMMMMMMMMMM......

yavrumiii her ögün salata yemişim süt ürünü tüketmişimmmm
daha ne yiyimmmmmmmm

selam arkadaşlar

yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmm

tüm örtmenleriminde ellerinden öperim canlarım benim sevgi ve bilgi yumaklarım ne güzel bir mesleğiniz var öleeee....

kızlar ben bugün akşama kadar baya kastım sırf yarın tartılıcam diyeee ama kociş akşama bi geldi elinde yuvarlak çikolatalı bişeler ama sadece 2 ısırık aldım yemedimm

menümü yazıyorummm

kahvaltı

2 diliö ekmek peynir yumurta 3-4 zeytinn

öglen 5 kaşık kuru fasulye bol yogurt(ekmek yemedi kuru var diye)

ara 1 elma 1 mandalina

akşam 3 kaşık makrna 1 kaşık kuru 1 dilim ekmek 3 lokma yagda yumurta

ara 2 ısırık çikolata topu

bol çay 2 yeşilçay

2 litre suu

geçmişe bakımm

canım ögretmenlerimmm iyiki varsınızzzzz hepinizi tek tek kutluyorumm
sizlere çokkkk büyük saygı duyuyorummm elleri öpülesi insanlarsınızzz

kızlar sizlerle bugün gelen süpriz pastamı paylaşmak istedim. öğrencilerim afyetle yediler.
ilk defa resim ekliyorum umarım yapabilmişimdir.

yavrumiii her ögün salata yemişim süt ürünü tüketmişimmmm
daha ne yiyimmmmmmmm

ahahha kavga etmeden döğüşün len

kızlar sizlerle bugün gelen süpriz pastamı paylaşmak istedim. öğrencilerim afyetle yediler.
ilk defa resim ekliyorum umarım yapabilmişimdir.

Eki Görüntüle 295058 Eki Görüntüle 295059

ne kadar güzel bir jest canım
yapanın yüreğine sağlık...
inşallah sen fazla yememişsindir :))

sevdacım sağol cnm, istemezmiyiz yediklerinden yaz tabiki deneyimi olanlara ihtiyacımız var bizimde.
besin değerlerini bu siteden çıktı almıştım daha düzenli diye.
canım ben yazdım tülüm gördü fakat sen kaçırdın sanırsam bu sayfaları yeniliyim dedimm
umarım işine yararrrr

canım ben yormuştum rüyanı bunuda görmedin sanırım bi daha gör didimm

ya kızlar baya yarış oldu ama topik ikiye bölündü biz zaten yarışmıyormuyduk ne gereği vardı haksızmıyım :)) yinede siz bilirsiniz ben böle iyiyim tüm grup yarışmak daha güzel bence

evt kaçırdım sanırım bu aralar hızlı ilerliyor sayfalar. cnm zeytinle yeşil zeytin dimi, siyahının 1 tanesi 1 puan çünkü.
listen bana ilham olucak cnm çok sağol uğraşıp yazmışsın.
ya bebek deyince içim tuhaf oluyor buayda regli oldum ama inş. gelecek aya olur hayırlısı cnm çok sağol

Merhabalar...Ben 70-79 grubundaydım ama şu an an 89 kiloyum
Adım Müge , yaşım 21... Beni de aranıza alır mısınız çok zor durumdayım, çok mutsuz ve umutsuzum

Arkadaşlar selam bende 80 kg olmuşum beni aranıza alır mısınız?

Aramıza hoşgeldiniz kızlar, ben derya

Pj_Muguet fotolarını gördüm, şanslısın çünkü zayıfladığında elinde işte ben bu günlerden geldim diye gösterebileceğin bir kanıtın var artık Bu fotolarına ağlayarak değil, bir gün gurur tablonun bir parçası olacakları günü hayal ederek bak..Üşenme, erteleme vazgeçme... Hayallerine inan ve peşlerini hiç bırakma, inan bu yetecektir. Bu fotoğraflarının çıktısını al ve sadece senin sürekli gördüğün bir yerlere yapıştır, bu iştahını kesecektir.
Bu arada fotoğraf makinen fuji mi Ben fotoğraf sanatına inanılmaz meraklıyım da eski makinem fujiydi şimdi değiştirdim, ona benzettim elindekini
Bir de sakız çiğnemek bana gaz yapıyor ve karnımı acıktırıyor, o yüzden uzun süredir çiğnemedim, ama başkasına farklı etki yapıyor olabilir bilemem :26:

Filizcim neden anlatmıyorsun canının neye sıkkın olduğunu, belki sana başka bir bakış açısı sunacağız sözlerimizle, böyle anlar da insan kendi beyninden çıkıp olaya bambaşka gözlerden bakmaya ihtiyaç duyuyor. Sen ki hepimizin derdiyle tek tek ilgilenen ince düşünceli birisin, bize de bu şansı ver lütfen

Canım bir de sen yarın sabah aç karna tartılabilirsen tartıl, bildirimi artık müsait olunca yaparsın ama mutlaka tartılmaya çalış, tartılamazsan da sıkma canını.

Tülinim ben de seni korkutmak istemem ama bir hapşurmayla bile bel fıtığı olabilir insanlar biliyor musun? Lütfen dikkat et bir kaç gün spora ara ver, kas gevşetici filan al, krem sür bakalım geçmezse mutlaka bir doktora git sakın ihmalkarlık yapma basit görünebilir ama allah korusun ama ciddi de olabilir.
Menün güzel ve dengeli bence. 21 puanla kapatman da süper. Börek yanlış bir lokma da olsa, aralarda ceviz düşünebilirsin bak karbonu azdı şimdi unuttum ama sevdanın verdiği listede var

Selmam, sabır artık inan ne diyeceğimi bilmiyorum, hele böyle bir günde yüreğinde nasıl bir taş olduğunu tahmin edebiliyorum. Kimse seni anlayamaz ama ne olursa olsun yanındayız bunu bil sadece :26:

Denizcim karbonun biraz çok olmuş, 50 puan demişler ama sen 40'ı aşmamaya bak. Ekmeğini sadece sabah kahvaltıda ye bir dilim, akşam karnını mesela sosisle soyurmaya çalış yani karbon değeri az olan besinlerle. 2 tane yiyeceğine 100 gramı aşmadığın sürece doyana kadar ye işte. Bir de sosisi salçayla haşladıysan onunda karbonu girer işin içine :26:

Karbon diyetinde en büyük silah tavuk etidir, ben tecrübe ettiğim dönemlerde bunu gördüm. Ama insan sıkılıyor tabi, o yüzden çeşitlendir, bir gün limonlu salatalı ye, bir gün sarımsaklı yoğurtlu, bir gün at fırına baharatlı ye bunun gibi.

İlknuuuurrr
Canım aynı boydaymışız yeni öğrendim ama yok ben bu kadar ince görünmüyorum kocaman bir maaşallah sana Bunlar eminim sporun etkileri, ahdım var zaten bir spor salonuna yazılınca artık o yılların birikimiyle nasıl spor yaparım bilmiyorum
Ama senin kemiklerinde ince ne mutlu sana, 80 kiloda bile öyle tombul durmuyorsun. Kısaca harikasın canım, aynen devam, ama bu bünyeye ve vücuda 65'in fazla olacağını düşünüyorum. Ben sporla incelmediğim halde hedefimi 68 belirledim, yine de nasıl mutlu olacaksan öyle görünmelisin tabi

Ayşem yarın olsaymış neyse de perşembe öncesi kötü olmuş ama dünyanın sonu değil herhalde, olmuş bir kere, yarın ona göre kaçamak yaparsın

Sevdaaa 1 ayda 15,5 cm mi Kuu sen delirdin mi ne azı çok fazla
Sevin sevdam eğer yanlış yazmadıysan müthiş incelmişsin

Banuuuş kızım o kadar anlattın sonra da foto yok ne demek, yeniden giyinip çekileceksin, biz meraklı hatunlarız duramayız şimdi

Metuu bence 2 haftada 5 kilo hiç ama hiç sağlıklı değil, başlar da evet çok gidiyor ama bu da çok fazla. Diyetisyenler haftada bir kilodan fazlasına kızıyor benim bildiğim :26:

Burcum sabah aç karna tartıl bildirimini sonra yap madem, ama cuma tartılmaya çalış, iki dakika çıkıverirsin kuu

54tugba 80 kiloda olanların yarışması harika fikir kızlar, motivasyonunuzu arttıracağına eminim Ama ayrı listeye gerek var mı sizce, bence tek bir listemiz olsun bütünlük bozulmasın, isterseniz şöyle yapalım, yarışmada olanları ayrı renk yazalım listeye, haftanın birincisinin yanına da küçük bir simge koyarız

Son düzenleme:
amanın daha yeni uyudu bebele riçim şişti yaw alışık degilim bu saatte uyumalarınaa yrdular vallahi
yarın geç kalkarlarsaaa öglen uyutmayıp akşam erkenden yatırıcamm bu aralar hep geç yatıyorlar çünkü hem ben yoruluyorum hemde uyuyarak büyüycek onlarr en geç 9:30 da yatakta olmaları gerekiyormuşşşş bebelerinn

denizicm
daha yenii düşünüyorsunuz bebegii sanırım bukadar üzülme tatlım zamana bırak biraz

canım benimkide yeni yattı önceden ne güzel 9,30 dedinmi yatrdı büyüdükçe sapıttı sıpa

Fiyuuuuvvvttt ne geçmişti bee
İyi akşamlar canlarım, şu çarşamba ertesileri mesai yapıyorum resmen kk da

Nasılsınız bakam, ben bomba gibiyim, yarın korkun benden

Denizcim, pastan çok şeker
Öğretmenliği hakkıyla yapabilen, ve kutsallığının bilincinde olan bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kase k-flakes , 2 bardak süt, form çayı

Ara

1 çay kaşığı tahin pekmez

Öğle

1 dilim uno tam buğday , krem peynir, 1 dilim salam, 2 siyah zeytin

Ara

1 mandalina

Akşam

2 haşlanmış yumurta , yarım köfte, 2 kornişon turşu , yeşil çay

2.5 litre su

Spor : yok

deryammm canım nasılsınnn özledimm senii annemmm
canım yanlış yazmadım ilk ay 15,5 cm inceldim ama atıyorum 5 cm göbekten 2 şer cm bacaklardan 1 er cm kollardan falan filan yani hepsinin toplamı 15,5 cm güzelimm yani tek bi bölgeden degill o yüzden çok mu az dedim:26:
bir hafta içinde tekrar alıcaklar ölçüleri 2.ayım bitiyo çünkü bakalım hayırlısı

canım tekrar seninde örtmenler günün kutlu olsunnn

çocuk için acele teme canım 5- 6 aya anca yumurtalar kendine geliyooo ilaç kullanıyorsan tabii

inşallah biran önce olur bebişin güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…