tülinnn, valla yarınki tartı gününe öyle odaklanmıştımki o nedenle bir çatal bile bakmadım pastaların tadına. okulun buzdolabına koydum öğrtmenlere söyledim yiyin diye.
ama off biraz önce regli oldum ve inan çok moralim bozuldu ya((
bu hafta okadar emek verdim umarım artıda çıkmaz. ki şuan parmaklarım bile şiş
ya hem diyet içinde değil, bebek istiyoruz artık korunmayı bırakalı 3 ay oldu bu ayda adet olunca moralim birazda ona bozuldu. kötü düşünmek için çokmu erken bilemiyorum tabi.
çok ağrılı geçiriyorum şuan sırtımı ufoya verdim ayaklarımda yünçorap ve bu halde yarın nöbetçiyim,ve yrn akşama okul yemeği var öf pöf yani
bugunkü menüm karbon 2:
sabah:
3 sosis -1
yarım haş. yumurta -0
1 kk peynir -1
ara: 3 yk tavuk göğüs -0
öğle:
1 kase tarhana çorbası -5
2 servis k. patlıcan yemeği -5
çeyrek domates -1,5
yarım salatalık -2
ara:çeyrek elma -4
akşam:
marul salata -8
tavuk haşlama -0
1 yk kadar patates yemeği -3 olur sanırım
3 lt su
toplam:30,5
Aramıza hoşgeldiniz kızlar, ben derya
Pj_Muguet fotolarını gördüm, şanslısın çünkü zayıfladığında elinde işte ben bu günlerden geldim diye gösterebileceğin bir kanıtın var artıkBu fotolarına ağlayarak değil, bir gün gurur tablonun bir parçası olacakları günü hayal ederek bak..Üşenme, erteleme vazgeçme... Hayallerine inan ve peşlerini hiç bırakma, inan bu yetecektir. Bu fotoğraflarının çıktısını al ve sadece senin sürekli gördüğün bir yerlere yapıştır, bu iştahını kesecektir.
Bu arada fotoğraf makinen fuji miBen fotoğraf sanatına inanılmaz meraklıyım da eski makinem fujiydi şimdi değiştirdim, ona benzettim elindekini
Bir de sakız çiğnemek bana gaz yapıyor ve karnımı acıktırıyor, o yüzden uzun süredir çiğnemedim, ama başkasına farklı etki yapıyor olabilir bilemem :26:
Filizcim neden anlatmıyorsun canının neye sıkkın olduğunu, belki sana başka bir bakış açısı sunacağız sözlerimizle, böyle anlar da insan kendi beyninden çıkıp olaya bambaşka gözlerden bakmaya ihtiyaç duyuyor. Sen ki hepimizin derdiyle tek tek ilgilenen ince düşünceli birisin, bize de bu şansı ver lütfen
Canım bir de sen yarın sabah aç karna tartılabilirsen tartıl, bildirimi artık müsait olunca yaparsın ama mutlaka tartılmaya çalış, tartılamazsan da sıkma canını.
Tülinim ben de seni korkutmak istemem ama bir hapşurmayla bile bel fıtığı olabilir insanlar biliyor musun?Lütfen dikkat et bir kaç gün spora ara ver, kas gevşetici filan al, krem sür bakalım geçmezse mutlaka bir doktora git sakın ihmalkarlık yapma basit görünebilir ama allah korusun ama ciddi de olabilir.
Menün güzel ve dengeli bence. 21 puanla kapatman da süper. Börek yanlış bir lokma da olsa, aralarda ceviz düşünebilirsin bak karbonu azdı şimdi unuttum ama sevdanın verdiği listede var
Selmam, sabır artık inan ne diyeceğimi bilmiyorum, hele böyle bir günde yüreğinde nasıl bir taş olduğunu tahmin edebiliyorum. Kimse seni anlayamaz ama ne olursa olsun yanındayız bunu bil sadece :26:
Denizcim karbonun biraz çok olmuş, 50 puan demişler ama sen 40'ı aşmamaya bak. Ekmeğini sadece sabah kahvaltıda ye bir dilim, akşam karnını mesela sosisle soyurmaya çalış yani karbon değeri az olan besinlerle. 2 tane yiyeceğine 100 gramı aşmadığın sürece doyana kadar ye işte. Bir de sosisi salçayla haşladıysan onunda karbonu girer işin içine :26:
Karbon diyetinde en büyük silah tavuk etidir, ben tecrübe ettiğim dönemlerde bunu gördüm. Ama insan sıkılıyor tabi, o yüzden çeşitlendir, bir gün limonlu salatalı ye, bir gün sarımsaklı yoğurtlu, bir gün at fırına baharatlı ye bunun gibi.
İlknuuuurrr
Canım aynı boydaymışız yeni öğrendim ama yok ben bu kadar ince görünmüyorum kocaman bir maaşallah sanaBunlar eminim sporun etkileri, ahdım var zaten bir spor salonuna yazılınca artık o yılların birikimiyle nasıl spor yaparım bilmiyorum
Ama senin kemiklerinde ince ne mutlu sana, 80 kiloda bile öyle tombul durmuyorsun. Kısaca harikasın canım, aynen devam, ama bu bünyeye ve vücuda 65'in fazla olacağını düşünüyorum. Ben sporla incelmediğim halde hedefimi 68 belirledim, yine de nasıl mutlu olacaksan öyle görünmelisin tabi
Ayşem yarın olsaymış neyse de perşembe öncesi kötü olmuş ama dünyanın sonu değil herhalde, olmuş bir kere, yarın ona göre kaçamak yaparsın
Sevdaaa 1 ayda 15,5 cm miKuu sen delirdin mi ne azı çok fazla
Sevin sevdam eğer yanlış yazmadıysan müthiş incelmişsin
Banuuuş kızım o kadar anlattın sonra da foto yok ne demek, yeniden giyinip çekileceksin, biz meraklı hatunlarız duramayız şimdi
Metuu bence 2 haftada 5 kilo hiç ama hiç sağlıklı değil, başlar da evet çok gidiyor ama bu da çok fazla. Diyetisyenler haftada bir kilodan fazlasına kızıyor benim bildiğim :26:
Burcum sabah aç karna tartıl bildirimini sonra yap madem, ama cuma tartılmaya çalış, iki dakika çıkıverirsin kuu
54tugba 80 kiloda olanların yarışması harika fikir kızlar, motivasyonunuzu arttıracağına eminimAma ayrı listeye gerek var mı sizce, bence tek bir listemiz olsun bütünlük bozulmasın, isterseniz şöyle yapalım, yarışmada olanları ayrı renk yazalım listeye, haftanın birincisinin yanına da küçük bir simge koyarız
tülinnn, valla yarınki tartı gününe öyle odaklanmıştımki o nedenle bir çatal bile bakmadım pastaların tadına. okulun buzdolabına koydum öğrtmenlere söyledim yiyin diye.
ama off biraz önce regli oldum ve inan çok moralim bozuldu ya((
bu hafta okadar emek verdim umarım artıda çıkmaz. ki şuan parmaklarım bile şiş
ya hem diyet içinde değil, bebek istiyoruz artık korunmayı bırakalı 3 ay oldu bu ayda adet olunca moralim birazda ona bozuldu. kötü düşünmek için çokmu erken bilemiyorum tabi.
çok ağrılı geçiriyorum şuan sırtımı ufoya verdim ayaklarımda yünçorap ve bu halde yarın nöbetçiyim,ve yrn akşama okul yemeği var öf pöf yani
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kase k-flakes , 2 bardak süt, form çayı
Ara
1 çay kaşığı tahin pekmez
Öğle
1 dilim uno tam buğday , krem peynir, 1 dilim salam, 2 siyah zeytin
Ara
1 mandalina
Akşam
2 haşlanmış yumurta , yarım köfte, 2 kornişon turşu , yeşil çay
2.5 litre su
Spor : yok
deryammm canım nasılsınnn özledimm senii annemmm
canım yanlış yazmadım ilk ay 15,5 cm inceldim ama atıyorum 5 cm göbekten 2 şer cm bacaklardan 1 er cm kollardan falan filan yani hepsinin toplamı 15,5 cm güzelimm yani tek bi bölgeden degill o yüzden çok mu az dedim:26:
bir hafta içinde tekrar alıcaklar ölçüleri 2.ayım bitiyo çünkü bakalım hayırlısı
evet cnm bencede listenin ayrilmasina gerek yok renkli yazmak cok iyi bi cözüm olmus
motivasyon icin cok iyi olucagina bende inaniyorum simdiden heycan yaptim cnm muz istiyo kizim yarim birakti onu bile yemedim yaaaaaaaaaaa(rakibelerime)
deryacım selam
buda karbon dietimi oluyooo arada mesela bir ikigün uuygulasam olurmuki acaba akşamları yumurta haşlama iyi olabilr aslında bizimkilere farklı bişe yapınca kendime 2 dakkada yaparımm
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kase k-flakes , 2 bardak süt, form çayı
Ara
1 çay kaşığı tahin pekmez
Öğle
1 dilim uno tam buğday , krem peynir, 1 dilim salam, 2 siyah zeytin
Ara
1 mandalina
Akşam
2 haşlanmış yumurta , yarım köfte, 2 kornişon turşu , yeşil çay
2.5 litre su
Spor : yok
yarım köfte ne kuu
hamburger köftesi filanmıydı :26::26::26:
çok acıktım karnım kaziniyiiiiii
daha olgunlaşmamış bi fıstığım daha zekiye bence yaza anca olurum haberiniz ola.......
çok saol canım yaa inan bu ara egom çok tavan yaptı sayenizde. Ama şımarmak yok tabiki.. Saldığım anda 80 leri göreceğimi çokk ii biliyorum artık...
öğretmenlikten istifa edip manken olurmuşumm wowwww eşim de topuklarımdan vursun değilmiii.....
Aaaa al takma bi isimle irem görelim senin değişimini...sevda zum öyle yaptı bak...
Thanks....
Canım hoşgeldin ben ayşe zaten nasıl kilo verileceğini biliyorsun ve burayı tekrardan buldun hadi bakalım yarından itibaren dengeli sağlıklı bebeğini de düşünen annne olarak menüler beklios bol su bol protein....
Saol canım...
Sen bu konuda azda olsa duygularını anlatmaya çalış hatta bizden bahset ben ilk dönemlerde eşime banunun ikizleriyle olan fotoğraflarını ve başarı hikayelerini okutmuştum zamanla o da bu konuda beni destekledi mesela bazen saatlerce bilg başında oturuyorum kk için ve gık diyemio neden motivasyon şart...
Canım menün de simit göze çarpıyor ama benim de diyetisyen 1.5 lahmacuna izin verirdi lavaşta tantuniye izin verirdi tabiki verilecek kilon çok olunca sıkmak istemiyor bence...sakın yasak koyma kendine derdi.. Canın çektimi mutlaka ye derdi...zamanla dengelemeyi öğrenirsin ve da düzenli yaparsın diyetini...akşama öğlenin yarısını ye olay bu....
Canım evet ya onlar en önemli şey iş ortamında bugünkü fotoları da onlar çekti öğrt odasının boş olduğu anda...
Sanki biraz olmamış gibi meyve sebze yok ...
Thanks.....
Inşallah canım artık 7 lerden kurtulmak istiyorum dönem dönem takılmalar olabiliyor sen dewam et bi anda düşer kendimden bilirim çok gelgitler yaşarım tartıda...
Dur kuuuu daha siyahı bugün ilk giydim hele kendim bi buna alışayım yaza da açık renkler ve tabiki beyaz kot ....aslında fuşya değilde mercan rengi galiba benim ceket ama öyle gibi çıkmış...
Ne mutlu bana... Aman süt vermek senin şu anda görevin bol su iç bol protein ye sütün kaliteli olur .. Hatırlıyorum kızım 1 yaşına girene kadar 100 civarındaydım ve ayağa kalkarken 3-4 hamlede kalkardım gerisini siz düşünün....
Tülüüü çok saol canım bende 1 ay sonra falan bi hızlandırma için 1 hafta karbon yaparım gibime gelio yaparız birlikte ok?
Saol burcummmm .....
Kesinlikle leslie yap derim 1 haftada farkı göreceksin muhteşemdir ablam az terlemedik onlada....
Canım çok canın çekerse ye yarım simit akşama ton balık salata ye nolcekkkk bak bebiş falan olur aşerersin çacuğa yazık.... Bu kadar yasaklı ola canım sen zaten hedefine yaklaştın az öz mantığını bilion yani o lezzetlerden ömür boyu kendimizi soyutlayacak değiliz ya.....
Aman da amannnnn spora da başlanırmış iiiiice taş olacakmış diğer rakipler ne yapacakmışşşşş....
canım nerdesin sen bilmiyorum ama çok dikkat et kendine aile çok tedirgin oluyor evet ama insan da anlatmak istiyor sabret allah' a emanetsin canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?