günaydın hatunlar,
ilknurcum ben bir sebze sever olarak ne kadar daha ileri götürebilirim karbonu bilmiyorum. ben akşamları kendime bolca salata yapardım bir porsiyon sebzem mutlaka olurdu yine olabilir evet ama hemen 50 puanı aşıyorum o zaman o nedenle bu hafta deneme yapıyorum cnm cuma günü tartıya bakcam ne kadar farketmiş ona göre ya devam ya tamam yani:))
iremcim ya Allah yardımcınız olsun. o coğrafyayı bilen ve sırtına taş yemiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum. hala rüyalarımda beni oralara tayin ediyorlar falan travma yani içindeyken anlamıyormuşum. çok güzel olanlarsa o çocuklarla sınıfta geçirdiğim günlerim hepsi pırıl pırıl sevgi dolu ve beni çok seven çocuklardı aramızda duygusal olarak derin bir bağ oluşmuştu. burası rahat ama inanki ordaki çocuklarım aklıma geldiğinde burnumun direği sızlar.
internetinin bozulması kötü olmuş benimde net olmayınca boşlukta hissediyorum kendimi.
nilgünümm hastamı oldun sen geçmiş olsunn geçsin gitsin cnm
kızlar bu sabah okadar zor uyandımki sabah sporumu yapamadım. akşam yaparım yorgun olmazsam birde sabah uyandığımda parmaklarım, karnım falan şiş uyanıyorum ya o kadarda su içiyorum yani yinede su mu tutuyor vücut ,ay neyse tek derdim bu olsun
Topikteki tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsunnn
canım hoşş geldin takılacak kadarda deil bence kilon kilolu deilsin demek istemiyorum ama hayatınıda karatma azimle başarıcaksın yeterki sıkılma ve burdan ayrılma tatlım
yok yaaaa sen bekarsın galiba canım eğer öyleysen hemen toparlanırsın hiç meraketme
canımm bizlerin herzaman bahaneleri vardır. eğer sen gerçekten kararlıysan yememek içinde bahane bulacaksın.mesela arkadaşlarına hamur işi midemde çok yanma yapıyo yada mayalı ürünler ağrı yapıyo gibi sebepler bulabilirsin. kimseye diyet yapıyorum demene gerek yok eğer rahatsız oluyorsan. kola içmeyeli aylar oldu..çok çok canımda istiyor bazen bi yudum alsam diyorum ama onu bile içmiyorum e bende insanım ama çektiğim sıkıntılar aklıma gelince hemen vazgeçiyorum.asitli içemem de bi bahane bul canım
Kendine haksızlık etme
ben üni.deyken senden çok çok daha kötü durumdaydım
94 kiloydum,birde iri kemikliyim ben halimi düşünebiliyormusun
çıtı pıtı bir hatun olacaksın inşallah
canım gerçekten istersen ikinci kezde yapabilirsin. bugün pizza yemişsin, hemen moralin bozulmuş. yola kaldığın yerden devam et. akşamı meyve sütle falan geçir. hayallerini hep ertesi güne erteleme. ertesi güne bıraktıkça, insan kendini bir kördüğümün içinde buluyor.
çokk kötü olmuş cnm ama olsun yılma bişi sorcam arkadaşlarına dikkat ettiğini söleseydin keşke belki anlayış gösterirlerdi cnm
Aramıza hoşgeldiniz kızlar, ben derya
Pj_Muguet fotolarını gördüm, şanslısın çünkü zayıfladığında elinde işte ben bu günlerden geldim diye gösterebileceğin bir kanıtın var artıkBu fotolarına ağlayarak değil, bir gün gurur tablonun bir parçası olacakları günü hayal ederek bak..Üşenme, erteleme vazgeçme... Hayallerine inan ve peşlerini hiç bırakma, inan bu yetecektir. Bu fotoğraflarının çıktısını al ve sadece senin sürekli gördüğün bir yerlere yapıştır, bu iştahını kesecektir.
Bu arada fotoğraf makinen fuji miBen fotoğraf sanatına inanılmaz meraklıyım da eski makinem fujiydi şimdi değiştirdim, ona benzettim elindekini
Bir de sakız çiğnemek bana gaz yapıyor ve karnımı acıktırıyor, o yüzden uzun süredir çiğnemedim, ama başkasına farklı etki yapıyor olabilir bilemem :26:
Bugünkü Menüm
Sabah
1 kase k-flakes , 2 bardak süt, form çayı
Ara
1 çay kaşığı tahin pekmez
Öğle
1 dilim uno tam buğday , krem peynir, 1 dilim salam, 2 siyah zeytin
Ara
1 mandalina
Akşam
2 haşlanmış yumurta , yarım köfte, 2 kornişon turşu , yeşil çay
2.5 litre su
Spor : yok
hayyyydiiiii yarışınnn ilk tartıııııısınaaaaaa gellll
20 KASIMM:55.9
BUGÜN:54.4
GİDEN:1.500 GR
KALAN:3.500
hayyyydiiiii yarışınnn ilk tartıııııısınaaaaaa gellll
tebrik ederim ortimmm harikasınnnn25.11 bildirim..
başlangıç:88
g.hafta:79.4
bu hafta:78.8
giden:600 gram
t.giden: 9.2 gr
hedef:65
boy:165
beden:44
spor:yok
günaydın...
heyyyyyy maşalllahhhhhh kızzzzzhayyyydiiiii yarışınnn ilk tartıııııısınaaaaaa gellll
canım tebrik ederimde senin hafta içi kaç kiloya çıktıgının geri verdiğinin bi önemi yok bizim için.bu hafta 84.6
gecen haftaazar rejıme basladıgımda:87.6
gıden:3 kılo
spor 11 saat
yalnız gecen cuma:86.4 tum pazara kadar 87.6 olmustum 86.4 u baz alırsak 1 kılo 800 gr olur
baslangıc:120.5
bu haftakı kıo:84.6
gecen hafta:87.6
gıden:3
toplamda gıden:35.9
hedef:54
boy:1.57
beden-ust44 alt 46-48
hoşgeldinnnnnnn canımmm hayırlı olsun inşşşş. çok güzelde bir başlangıç yaptınn hadi daim olsun inşşş.ARKADAŞLAR MERHABA:)
uzunca bi aradan sonra bildirimle aranıza döniyim dedim. ve buraya tekrar dönmem için destek olan ayşe,derya ve izlemcime çok teşekkür ediyorum...
benide artık haftaya listeye eklerseniz memnun olurum :) bu arada yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.
başlangıç 90.8
geçen hafta:89 (dönüceğimi hissetmiş gibi tartılmıştım cumartesi günü)
bu hafta:87.2
giden: 1800gram
hedef:75
toplamda giden:3,6
beden: 44-46
spor yok
başlangıç: 86 kg
geçen hafta: 70.600
bu hafta: 70.500
giden:100 gr.
toplamda giden: 15.500
beden: 42
boy:1.60
hedef: 55
spor:180 dk.
günaydınnnn
geçen hafta:66.6
bu hafta:65.9
giden:700 gr
2 gün önce 65.7 çıkmıştım nasıl oldu anlamadımmmm neyse saglık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?