80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GEÇMİŞİ OKUYA OKUYA OKUya geliyorum kızlar ilk bildirim nilgünden gelmiş tebrik ederim ben de eve gidince tartılıp hemen yazacağım inşallah...

canım ilk görev yeriyese bir de çok iyi biliyorum o duyguyu...seviyorum ama gene de çekiyorum gibi garip durumlar...ne bileyim insan karmakarışık oluoyr..

dünkü menüm:
sabah 2 bardak su
kahvaltı:2 dilim ekmek ve 2 dilim peynir ve 4 zeytin yeşil çayla
ara:süt
öğle çehriye corbası ve 2 köfte kadar et ve mandalin bir kaşık aşure
ara:mandalin
ara:mercimek çorbası ve 4 köfte kadar et ve bol salata
ara:bir dilim peynri
pek sağlıklı değil ama en azından kaçamaksız ve nöbet günleri için fena sayılmas diyorum ve 2 lt su
pardon aşure sonra geldi aklıma ama sadece bir kaşık yedim

bu hafta 84.6
gecen haftaazar rejıme basladıgımda:87.6
gıden:3 kılo

spor 11 saat

yalnız gecen cuma:86.4 tum pazara kadar 87.6 olmustum 86.4 u baz alırsak 1 kılo 800 gr olur

baslangıc:120.5
bu haftakı kıo:84.6
gecen hafta:87.6
gıden:3
toplamda gıden:35.9
hedef:54
boy:1.57
beden-ust44 alt 46-48

ARKADAŞLAR MERHABA:)

uzunca bi aradan sonra bildirimle aranıza döniyim dedim. ve buraya tekrar dönmem için destek olan ayşe,derya ve izlemcime çok teşekkür ediyorum...
benide artık haftaya listeye eklerseniz memnun olurum :) bu arada yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.

başlangıç 90.8
geçen hafta:89 (dönüceğimi hissetmiş gibi tartılmıştım cumartesi günü)
bu hafta:87.2
giden: 1800gram
hedef:75
toplamda giden:3,6
beden: 44-46
spor yok

Son düzenleme:
Topikteki tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsunnn

!00 kilodan 75'e iniş yapan insanı kutluyorum , merhaba

Hayatımı karartmış değilim ama mutlu da olamıyorum napiiim

Canım hiiiç akılma gelmedi yaa
Çok sağol bulucam başka bahaneler, saflık böyle birşey olsa gerek

Kendine haksızlık etme
ben üni.deyken senden çok çok daha kötü durumdaydım
94 kiloydum,birde iri kemikliyim ben halimi düşünebiliyormusun
çıtı pıtı bir hatun olacaksın inşallah

İnşallah canım bunu ne kadar istediğimi bilemez kimse

Akşamları 8den sonra sıvı dışında tüketim yapmıyorum zaten bu alışkanlık oldu , bişi yersem sabah ağrıyla kalkıyorum..Ertesi güne asla bırakmicam söz

çokk kötü olmuş cnm ama olsun yılma bişi sorcam arkadaşlarına dikkat ettiğini söleseydin keşke belki anlayış gösterirlerdi cnm

Onlar anlayış fln göstermezler, insanlar çok acımasızlar

Hoşbulduk canım benim , üşenmeyeceğim, vazgeçmeyeceğim, ben eski hallerime döneceğim!!!
Ama sadece bu konuda biraz yıprandm ve mutusuzum o da geçer umarım

Güzel menü

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.

KIZLAR GÜNAYDIN !!!

BUGÜN BİLDİRİMLER GELİYO NE GÜZEL BEN TARTILMİCAM MALUM DÜN BAŞLADIM ZATEN, HAFTAYA CUMAYA KADAR TARTILMAYACAĞIM NE KADAR MERAK ETSEM DE...
BU ARADA SABAH, YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIM AMA SAĞOLSUN KOMŞULAR "AMAAAN KIZ NE KADAR KİLO ALMIŞSN NE YEDİN ÖYLE" DİYİP MORALİMİ BOZMASALARDI 40 DK YERİNE 1 SAAT YÜRÜMÜŞ OLCAKTIM...YÜRÜRKEN HERKES BANA BAKIYO GİBİYDİ, İÇTEN İÇE AĞLADIM YÜRÜRKEN...
ŞİMDİ KAHVALTIMI EDİYORUM, EVDE BUĞDAY EKMEĞİ KALMAMIŞ O YÜZDEN BOL BROKOLİ VE 1 YUMMURTA İLE AÇILIŞI YAPIYORUM...TAKİPTEYİM...HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZ....
ERGİNSENA , BENİM CANIM KAPTANIM BAK NE HALLERDEYİM 90LARA GELDİM RESMEEEEN

başlangıç: 86 kg
geçen hafta: 70.600
bu hafta: 70.500
giden:100 gr.
toplamda giden: 15.500
beden: 42
boy:1.60
hedef: 55
spor:180 dk.

günaydınnnn
geçen hafta:66.6
bu hafta:65.9
giden:700 gr

2 gün önce 65.7 çıkmıştım nasıl oldu anlamadımmmm neyse saglık olsun

25.11 bildirim..

başlangıç:88
g.hafta:79.4
bu hafta:78.8
giden:600 gram
t.giden: 9.2 gr
hedef:65
boy:165
beden:44
spor:yok

günaydın...
tebrik ederim ortimmm harikasınnnn ama dikkat et nolur hastaymışsın (çok geçmişler olsun)
iyileşince hemen geri alma emii
hayyyydiiiii yarışınnn ilk tartıııııısınaaaaaa gellll

20 KASIMM:55.9

BUGÜN:54.4

GİDEN:1.500 GR

KALAN:3.500
heyyyyyy maşalllahhhhhh kızzzzz duu bakalımm daha banuşla izloş bildirim yapmadıı
canım tebrik ederimde senin hafta içi kaç kiloya çıktıgının geri verdiğinin bi önemi yok bizim için.
listedeki en son yazan kilon önemlii misal bende hafta içinde 72 lere kadar çıktımm ama listeye göre bildirim yapıyoruz canım:13::13:
hoşgeldinnnnnnn canımmm hayırlı olsun inşşşş. çok güzelde bir başlangıç yaptınn hadi daim olsun inşşş.
başlangıç: 86 kg
geçen hafta: 70.600
bu hafta: 70.500
giden:100 gr.
toplamda giden: 15.500
beden: 42
boy:1.60
hedef: 55
spor:180 dk.

merhaba sizz 100 gr. vermişsinizz haaa tühhh size yazıklar olsunnnn
bu gidişle yolun sonunu zor görecekkk buu

iyi rencide ettim heeee kendimii

Başlangıç 82 kg
geçen hafta 74,9kg
bu hafta 74,8kg
giden: 100 gr
toplamda giden 7.2 kg
hedef 65
boy 163
beden alt42-üst44
spor :120 dk
...

günaydın kızlar ,öncelikle 3 gündür hatta geçen cumadan beri uzak kaldığım için çok üzgün olduğumu belirtmeliyim,bu ara regl olcam 2 güne kadar çok sıkıntı yaptı,gün içinde dişlerimi sıktığımı fark ediyorum sinir yapıyorum boşuna....içimden hiç bişi gelmiyor,elimden geldiğice sabit kalcak kadar dikkat ettim 2-3 kaçamak oldu tabi ama 100 gr.gitmiş şaşırdım ben artı bekliordum regl yüzünden,buradan uzak kalınca kendimi bir görevimi yerine getirmiyormuşum gibi suçlu hissediyorum.bide şunu anladım ben,liste liste listeeeeeeeeeeeee ben listeli diyetlerle zorlanıyorum ama daha iyi veriyorum,o yüzden hemen bir arayış içine giriyorum....umarım herkes iyidir....sizleri çok seviyorum ve tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmeler gününü gecikmelide olsa kutluyorum

herkese günaydın cumanız mübarek olsun kızlar hemen bildirimimi yapayım bugün çok yogun olacagım bidaha akşama kadar giremeyebilirim

başlangıç kilo 86.100

geçen hafta 63.500

bu hafta 63.000

giden 500 gr.

toplam giden 23.100

spor 90 dk.

boy 1.65

akşama görüşürüz kızlar meraktan çatlarım akşama kadar kim ne kadar vermiş diye inşallahhh herkesin yüzü gülerrrr görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…