gülaycım hoşgeldin tatlımmmBaşlangıç 82 kg
geçen hafta 74,9kg
bu hafta 74,8kg
giden: 100 gr
toplamda giden 7.2 kg
hedef 65
boy 163
beden alt42-üst44
spor :120 dk...
günaydın kızlar ,öncelikle 3 gündür hatta geçen cumadan beri uzak kaldığım için çok üzgün olduğumu belirtmeliyim,bu ara regl olcam 2 güne kadar çok sıkıntı yaptı,gün içinde dişlerimi sıktığımı fark ediyorum sinir yapıyorum boşuna....içimden hiç bişi gelmiyor,elimden geldiğice sabit kalcak kadar dikkat ettim 2-3 kaçamak oldu tabi ama 100 gr.gitmiş şaşırdım ben artı bekliordum regl yüzünden,buradan uzak kalınca kendimi bir görevimi yerine getirmiyormuşum gibi suçlu hissediyorum.bide şunu anladım ben,liste liste listeeeeeeeeeeeee ben listeli diyetlerle zorlanıyorum ama daha iyi veriyorum,o yüzden hemen bir arayış içine giriyorum....umarım herkes iyidir....sizleri çok seviyorum ve tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmeler gününü gecikmelide olsa kutluyorum
herkese günaydın cumanız mübarek olsun kızlar hemen bildirimimi yapayım bugün çok yogun olacagım bidaha akşama kadar giremeyebilirim
başlangıç kilo 86.100
geçen hafta 63.500
bu hafta 63.000
giden 500 gr.
toplam giden 23.100
spor 90 dk.
boy 1.65
Günaydınnnnnnnnnnnn
kilo bildirimim
başlangıç:80
geçen hafta:72.200
bu hafta:72.100 :26:
giden:100
toplam giden:7.900
boy:1.77
beden:40
hedef:65
spor:60 dk leslie,burn it up 60 dk
1 gözleme hariç kaçamaksız bir hafta olmasına rağmen 100 gr gitmiş anlayamadım
Deryacım,teşekkür ediyorum güzel sözlerin için canım
tamamiyle sporun etkisi,leslie bile bu kadar farkettiriyorsa
sen spor salonunda harikalar yaratacaksın
Arzucum,teşekkür ediyorum tatlım
Tülincim,70'ler yarışması yapalım mı demişsin,bende varım bende bende
banuşummm olsun canımm, canın sagolsunn daha önünüzde zaman varr
banuşummm olsun canımm, canın sagolsunn daha önünüzde zaman varr
çok cnm sıkıldı ya dün sabah kıyafetlerle 65.7 çıkarken bugün nasıl 65.9 çıktım kıyafetsiz anlamış degilim
canım az değil ideal diyelim 3 ay 15 er gitse 45 cm yapar .3 er kg gitse ayda 9 kg yapar ...sen benden zayıfsın benim 26 cm gitmişti ilk ay ...bu ay daha iyi olucak eminim...deryammm canım nasılsınnn özledimm senii annemmm
canım yanlış yazmadım ilk ay 15,5 cm inceldim ama atıyorum 5 cm göbekten 2 şer cm bacaklardan 1 er cm kollardan falan filan yani hepsinin toplamı 15,5 cm güzelimm yani tek bi bölgeden degill o yüzden çok mu az dedim:26:
bir hafta içinde tekrar alıcaklar ölçüleri 2.ayım bitiyo çünkü bakalım hayırlısı
Üniversiteli delikanlı Kolejli kıza bir voleybol maçında rastladı.Okul salonunda...ydı maç. Tribünsüz, minik bir salon.. Seyircilerle, oyuncular arasında, sahanın çizgisi vardı sadece.. O kadar yakındılar..
Delikanlı, bu tatlı, bu güzel, bu dünyalar şirini kızı ilk defa görüyordu takımda.. Hoşlandığını, fena halde hoşlandığını hissetti. Az sonra bir şeyi daha hissetti. Uzun zamandan beri maçı değil, o güzel kızı izlediğini.. Kız servis atarken hemen önünden geçti. Göz göze geldiler.. Kız gülümsedi.. Delikanlı, çok popülerdi o yıllarda..Kız onu tanımış olmalıydı. Kim bilir, belki kız da ondan hoşlanmıştı.. Belki de delikanlı öyle olmasını istediği için ona öyle gelmişti.. Set değişip, takım karşıya gidince, delikanlıda yerini değiştirdi, o da karşıya gitti.. Üçüncü sette tekrar eski yerine döndü.. Kızda gidiş gelişleri fark etmişti galiba.. Bir defa daha gülümsedi. Manidar..
'Anladım' der gibi bir gülümseyişti bu.. Delikanlı o hafta boyu hep bu dünyalar şirini kızı düşündü.. Pazar günü, sabahın köründe kalktı, erkenden oynanacak maçı, ne maçı canım, o dünyalar şirini kızı görmek için.. Delikanlı artık kızın hiçbir maçını kaçırmıyordu.
Dahası..Ankara Koleji'nin her dağılış saatinde, okul civarında oluyordu, onu bir kez daha görmek için.. Karşılaştıklarında, hafif çok hafif bir gülümseme, çok minik bir baş eğmesi ile selamlaşır olmuşlardı..Bir defasında, yaptığına sonra kendisi de günlerce güldü.. O gün gene tesadüfmüş gibi, okul dağılımı kızın karşısına çıkmış, gülümseyerek selamlamış, sonra arka sokaklara dalıp, yıldırım gibi koşarak, bir blok ötede gene karşısına çıkmıştı.. Kız bu defa, iyice gülmüştü.. Karşısında, sözüm ona ağır ağır yürüyen, ama nefes nefese delikanlıyı görünce..
Delikanlı, voleybol takımının kaptanını iyi tanıyordu. Arkadaştılar.Sonunda bütün cesaretini topladı, kaptana açıldı.. O kızdan fena halde hoşlanıyordu. Galiba kız da ona karşı boş değildi. Bir yerde,bir şekilde tanışmaları gerekiyordu.. O zamanlar, bu işler böyle oluyordu çünkü.. Kaptan: 'Tabii' dedi.. 'Bu hafta sonu güzel bir konser var. Biz onunla gitmeye karar vermiştik zaten. Sen de gel. Hem konseri birlikte izleriz, hem de tanışırsınız..'
'Mutluluk işte bu olmalı' diye düşündü delikanlı. 'Mutluluk işte bu..' Ve konser gününe kadar geceleri hiç uyuyamadı.. Konser gününü de hiç ama hiç unutmadı..O ne heyecandı öyle.. Konserin verildiği sinemanın kapısında tanıştılar.. El sıkıştılar.. O güzel ele dokunduğu anı da hiç unutmadı delikanlı.. Kaptan, salona girdiklerinde, ustaca bir manevra daha yaptı. Delikanlı ile dünyalar şirini kız yan yana düştüler. İnanamıyordu delikanlı.. Onunla nihayet yan yana oturduğuna, onun sıcaklığını hissettiğine, onun nefesini duyduğuna inanamıyordu.. Biraz önce tanışırken tuttuğu el, bir karış ötesinde öylesine duruyor, delikanlı, sahnede dünyanın en romantik şarkısı söylenirken ki, o an dünyanın bütün şarkıları dünyanın en romantik şarkısıydı ya, o eli tutmak için öylesine büyük bir arzu duyuyordu ki içinde.. Ama uzatamıyordu işte elini.. Her şey böyle iyi giderken, yanlış bir hareketle, onu ürkütebileceğinden, incitebileceğinden öylesine korkuyordu ki.. Sonunda dayanamadı, sanki kolu uyuşmuş gibi, uzandı.. Kolunu kızın koltuğunun arkasına koydu.. Kızın omzuna değil.. Koltuğun üzerine.. Sonra kız arkaya yaslandı.. Birkaç saç teli, delikanlının elinin üzerine dokundu..
Kalbi yerinden fırlayacak gibi atıyordu artık genç adamın.. Dünyalar şirini kızın saçları eline dokunuyordu çünkü..Konserden çıkarken, kız, şakalaştı.. 'Sizi her maçımızda görüyoruz. Alıştık nerdeyse.. Yarın Adana'da maçımız var.. Gözlerimiz sizi arayacak..'
Hayır, aramayacaktı..Delikanlı o anda kararını vermişti çünkü.. Cebinde onu otobüsle Adana'ya götürüp getirecek, hatta öğle yemeğinde bir de Adana kebap yedirecek kadar para vardı.. Gece yarısı kalkan otobüse bindi..
Sabah erkenden Adana'ya indi. Maç saatine kadar başı boş dolaştı. Salona erkenden girdi, en ön sıraya tam servis köşesine en yakın yere oturdu.. Takımlar sahaya çıkarken, salondaki en heyecanlı seyirci oydu. Maç falan değildi sebep tabii.. İlk sette kız farkında bile değildi onun.. Nerden olsundu ki.. İkinci sette öbür tarafa gittiler.. Döndüklerinde, üçüncü sette kız fark etti delikanlıyı..Yüzünde çok ama çok şaşkın bir ifade, biraz mutluluk, biraz da gurur vardı sanki.. Ankara'nın hele Kolej'de çok popüler bu delikanlısının onun için ta oralara geldiğini bilmenin gururu..
Maç bitti. Kız soyunma odasına, delikanlı garajlara gitti. Tek kelime konuşmadan.. Konuşmaya gelmemişti ki..Kız 'Keşke orada olsaydın' demişti. O da olmuştu işte.. Hepsi o..
Ona o kadar çok şey söylemek istiyordu ki aslında..Bir gün üniversite kantininde gazete okurken, iç sayfalarda bir şiire rastladı. Daha doğrusu bir şiirden alınmış bir dörtlüğe.. Söylemek istediği her şey bu dört satırda vardı sanki..Bembeyaz bir karta yazdı o dört satırı.. Öğleden sonrayı zor etti, Kolejin önüne gitmek için.. Kızın karşıdan geldiğini gördü. Koşarak yanına gitti. 'Bu sana' diye kartı eline tutuşturdu ve kayboldu ortadan, kız, dizeleri okurken..
'Ne hasta beklerdi sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar!..'
Ertesi gün öğleden sonra, tarif edilemez heyecanlar içinde Kolej'in önündeydi gene.. Kız karşıdan geliyordu.. Bu defa yanında arkadaşları yoktu. Yalnızdı..Yaklaştığında işaret etti delikanlıya.. Gözlerine inanamadı genç adam.. Onu yanına mı çağırıyordu yoksa.. Evet, çağırıyordu işte.. Kalbinin duracağını sandı yaklaşırken.. 'Sana bir şeyler söylemek istiyorum' dedi kız.. O da heyecanlıydı, belli..
'Bak iyi dinle.. Dünkü satırlar için çok teşekkürler.. Herhalde hissettin, ben de senden hoşlanıyorum. Ama senden evvel tanıdığım birisi daha var. Ondan da hoşlanıyorum ve henüz karar veremedim, hanginizden daha çok hoşlandığıma.. Ve de şu anda, onu terk etmem için bir sebep yok.'
'O zaman karar verdiğinde ve de eğer seçtiğin ben olursam, hayatında başka kimse olmazsa, ara beni' dedi delikanlı ikiletmeden.. Ayrıldı kızın yanından.. Bir daha voleybol maçına gitmeden, bir daha okul yolunda önüne çıkmadan.. Bir daha onu hiç görmeden..
Yıllarca sonra Levent'in söyleyeceği şarkıdaki Sezen'in sözlerini o, o zaman biliyordu sanki. Aşk onurlu olmalıydı.. Günlerce, haftalarca, aylarca bekledi.. Tıpkı, kıza verdiği o dörtlükteki gibi bekledi.. Hastanın sabahı, seytanın günahı beklediği gibi bekledi.. Heyecanla bekledi. Hırsla, arzuyla bekledi. Umutla, umutsuzlukla bekledi. Bazen öfkeyle bekledi.. Ama bekledi.. Başka hiç kimseye bakmadan, başka hiç kimseyi bulmadan bekledi.
Bir gün bir şiir antolojisinde şiirin tamamını buldu.. İki dörtlüktü şiir aslında.. İlki kıza verdiği.. Bir ikinci dörtlük daha vardı o kadar.. O dörtlüğü de bir kartın arkasına dikkatle yazdı.. Cebine koydu..
Bekleyiş sürüyor, sürüyordu..Okullar kapandı, açıldı.. Aylar, aylar geçti.. Bir gün delikanlı kızı aniden karşısında gördü.. 'Günlerdir seni arıyorum' dedi kız.
'Günlerdir seni arıyorum. İşte sana haber.. Artık hayatımda hiç kimse yok!..'
'Yaa' dedi delikanlı.. 'Yaa' dedi sadece..Kalbi heyecandan ölesiye çarparken, aylardır ölesiye beklediği an gelip çatmışken, ağzından sadece bu ses çıkmıştı..
'Yaaa!..'
Cebinde artık iyice eskimiş kartı uzattı kıza.. 'Sana bir şiirin ilk dörtlüğünü vermiştim ya bir gün' dedi.. 'Bu da ikinci ve son dörtlüğü onun..'
Sonra yürüdü gitti, arkasına bile bakmadan.. Kız dizelere bakarken..
'Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni.
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar!..'
Aradan yıllar, çok ama çok uzun yıllar geçti. Delikanlı bugün hâlâ düşünüyor..O uzun, çok uzun bekleyiş aşkını öldürmüş müydü, acaba?.
Ya da beklerken, ölesiye beklerken hayalinde öylesine bir sevgili yaratmıştı ki, artık yaşayan hiç kimse bu hayali dolduramazdı.. O sevgilinin kendisi bile.. Hayalindekini yaşatmak için mi, yaşayanı silmişti yani?.. Yokluğunda bulmak bu mu demek oluyordu?..
Ya da.. Ya da..
Bir şiirin romantizmine mi kapılmış, bir delikanlılık jesti uğruna, mutluluğunun üzerinden öylece yürüyüp gitmişti, acaba? Delikanlı bu soruların yanıtını bugün hâlâ bilmiyor..Bilmediğini de en iyi ben biliyorum.. Çünkü, delikanlı bendim!..
[ Hıncal Uluç ]
sıkma canını kuzumm bu hafta daha sıkı tut bakalım şu işi
ödem olmuşundur,yada reglin yakın mı canımm :26:
canım az değil ideal diyelim 3 ay 15 er gitse 45 cm yapar .3 er kg gitse ayda 9 kg yapar ...sen benden zayıfsın benim 26 cm gitmişti ilk ay ...bu ay daha iyi olucak eminim...
çok güzeldi,sonua kadar okudum amcayı hiç sevmem ama pek içli yazmış,eline sağlık
Üniversiteli delikanlı Kolejli kıza bir voleybol maçında rastladı.Okul salonunda...ydı maç. Tribünsüz, minik bir salon.. Seyircilerle, oyuncular arasında, sahanın çizgisi vardı sadece.. O kadar yakındılar..
Delikanlı, bu tatlı, bu güzel, bu dünyalar şirini kızı ilk defa görüyordu takımda.. Hoşlandığını, fena halde hoşlandığını hissetti. Az sonra bir şeyi daha hissetti. Uzun zamandan beri maçı değil, o güzel kızı izlediğini.. Kız servis atarken hemen önünden geçti. Göz göze geldiler.. Kız gülümsedi.. Delikanlı, çok popülerdi o yıllarda..Kız onu tanımış olmalıydı. Kim bilir, belki kız da ondan hoşlanmıştı.. Belki de delikanlı öyle olmasını istediği için ona öyle gelmişti.. Set değişip, takım karşıya gidince, delikanlıda yerini değiştirdi, o da karşıya gitti.. Üçüncü sette tekrar eski yerine döndü.. Kızda gidiş gelişleri fark etmişti galiba.. Bir defa daha gülümsedi. Manidar..
'Anladım' der gibi bir gülümseyişti bu.. Delikanlı o hafta boyu hep bu dünyalar şirini kızı düşündü.. Pazar günü, sabahın köründe kalktı, erkenden oynanacak maçı, ne maçı canım, o dünyalar şirini kızı görmek için.. Delikanlı artık kızın hiçbir maçını kaçırmıyordu.
Dahası..Ankara Koleji'nin her dağılış saatinde, okul civarında oluyordu, onu bir kez daha görmek için.. Karşılaştıklarında, hafif çok hafif bir gülümseme, çok minik bir baş eğmesi ile selamlaşır olmuşlardı..Bir defasında, yaptığına sonra kendisi de günlerce güldü.. O gün gene tesadüfmüş gibi, okul dağılımı kızın karşısına çıkmış, gülümseyerek selamlamış, sonra arka sokaklara dalıp, yıldırım gibi koşarak, bir blok ötede gene karşısına çıkmıştı.. Kız bu defa, iyice gülmüştü.. Karşısında, sözüm ona ağır ağır yürüyen, ama nefes nefese delikanlıyı görünce..
Delikanlı, voleybol takımının kaptanını iyi tanıyordu. Arkadaştılar.Sonunda bütün cesaretini topladı, kaptana açıldı.. O kızdan fena halde hoşlanıyordu. Galiba kız da ona karşı boş değildi. Bir yerde,bir şekilde tanışmaları gerekiyordu.. O zamanlar, bu işler böyle oluyordu çünkü.. Kaptan: 'Tabii' dedi.. 'Bu hafta sonu güzel bir konser var. Biz onunla gitmeye karar vermiştik zaten. Sen de gel. Hem konseri birlikte izleriz, hem de tanışırsınız..'
'Mutluluk işte bu olmalı' diye düşündü delikanlı. 'Mutluluk işte bu..' Ve konser gününe kadar geceleri hiç uyuyamadı.. Konser gününü de hiç ama hiç unutmadı..O ne heyecandı öyle.. Konserin verildiği sinemanın kapısında tanıştılar.. El sıkıştılar.. O güzel ele dokunduğu anı da hiç unutmadı delikanlı.. Kaptan, salona girdiklerinde, ustaca bir manevra daha yaptı. Delikanlı ile dünyalar şirini kız yan yana düştüler. İnanamıyordu delikanlı.. Onunla nihayet yan yana oturduğuna, onun sıcaklığını hissettiğine, onun nefesini duyduğuna inanamıyordu.. Biraz önce tanışırken tuttuğu el, bir karış ötesinde öylesine duruyor, delikanlı, sahnede dünyanın en romantik şarkısı söylenirken ki, o an dünyanın bütün şarkıları dünyanın en romantik şarkısıydı ya, o eli tutmak için öylesine büyük bir arzu duyuyordu ki içinde.. Ama uzatamıyordu işte elini.. Her şey böyle iyi giderken, yanlış bir hareketle, onu ürkütebileceğinden, incitebileceğinden öylesine korkuyordu ki.. Sonunda dayanamadı, sanki kolu uyuşmuş gibi, uzandı.. Kolunu kızın koltuğunun arkasına koydu.. Kızın omzuna değil.. Koltuğun üzerine.. Sonra kız arkaya yaslandı.. Birkaç saç teli, delikanlının elinin üzerine dokundu..
Kalbi yerinden fırlayacak gibi atıyordu artık genç adamın.. Dünyalar şirini kızın saçları eline dokunuyordu çünkü..Konserden çıkarken, kız, şakalaştı.. 'Sizi her maçımızda görüyoruz. Alıştık nerdeyse.. Yarın Adana'da maçımız var.. Gözlerimiz sizi arayacak..'
Hayır, aramayacaktı..Delikanlı o anda kararını vermişti çünkü.. Cebinde onu otobüsle Adana'ya götürüp getirecek, hatta öğle yemeğinde bir de Adana kebap yedirecek kadar para vardı.. Gece yarısı kalkan otobüse bindi..
Sabah erkenden Adana'ya indi. Maç saatine kadar başı boş dolaştı. Salona erkenden girdi, en ön sıraya tam servis köşesine en yakın yere oturdu.. Takımlar sahaya çıkarken, salondaki en heyecanlı seyirci oydu. Maç falan değildi sebep tabii.. İlk sette kız farkında bile değildi onun.. Nerden olsundu ki.. İkinci sette öbür tarafa gittiler.. Döndüklerinde, üçüncü sette kız fark etti delikanlıyı..Yüzünde çok ama çok şaşkın bir ifade, biraz mutluluk, biraz da gurur vardı sanki.. Ankara'nın hele Kolej'de çok popüler bu delikanlısının onun için ta oralara geldiğini bilmenin gururu..
Maç bitti. Kız soyunma odasına, delikanlı garajlara gitti. Tek kelime konuşmadan.. Konuşmaya gelmemişti ki..Kız 'Keşke orada olsaydın' demişti. O da olmuştu işte.. Hepsi o..
Ona o kadar çok şey söylemek istiyordu ki aslında..Bir gün üniversite kantininde gazete okurken, iç sayfalarda bir şiire rastladı. Daha doğrusu bir şiirden alınmış bir dörtlüğe.. Söylemek istediği her şey bu dört satırda vardı sanki..Bembeyaz bir karta yazdı o dört satırı.. Öğleden sonrayı zor etti, Kolejin önüne gitmek için.. Kızın karşıdan geldiğini gördü. Koşarak yanına gitti. 'Bu sana' diye kartı eline tutuşturdu ve kayboldu ortadan, kız, dizeleri okurken..
'Ne hasta beklerdi sabahı
Ne taze ölüyü mezar
Ne de şeytan bir günahı
Seni beklediğim kadar!..'
'Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni.
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar!..'
Aradan yıllar, çok ama çok uzun yıllar geçti. Delikanlı bugün hâlâ düşünüyor..O uzun, çok uzun bekleyiş aşkını öldürmüş müydü, acaba?.
Ya da beklerken, ölesiye beklerken hayalinde öylesine bir sevgili yaratmıştı ki, artık yaşayan hiç kimse bu hayali dolduramazdı.. O sevgilinin kendisi bile.. Hayalindekini yaşatmak için mi, yaşayanı silmişti yani?.. Yokluğunda bulmak bu mu demek oluyordu?..
Ya da.. Ya da..
Bir şiirin romantizmine mi kapılmış, bir delikanlılık jesti uğruna, mutluluğunun üzerinden öylece yürüyüp gitmişti, acaba? Delikanlı bu soruların yanıtını bugün hâlâ bilmiyor..Bilmediğini de en iyi ben biliyorum.. Çünkü, delikanlı bendim!..
[ Hıncal Uluç ]
ARKADAŞLAR MERHABA:)
uzunca bi aradan sonra bildirimle aranıza döniyim dedim. ve buraya tekrar dönmem için destek olan ayşe,derya ve izlemcime çok teşekkür ediyorum...
benide artık haftaya listeye eklerseniz memnun olurum :) bu arada yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.
Hoşbulduk canım benim, üşenmeyeceğim, vazgeçmeyeceğim, ben eski hallerime döneceğim!!!
Ama sadece bu konuda biraz yıprandm ve mutusuzum o da geçer umarım
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.
KIZLAR GÜNAYDIN !!!
BUGÜN BİLDİRİMLER GELİYO NE GÜZELBEN TARTILMİCAM MALUM DÜN BAŞLADIM ZATEN, HAFTAYA CUMAYA KADAR TARTILMAYACAĞIM NE KADAR MERAK ETSEM DE...
BU ARADA SABAH, YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIM AMA SAĞOLSUN KOMŞULAR "AMAAAN KIZ NE KADAR KİLO ALMIŞSN NE YEDİN ÖYLE"DİYİP MORALİMİ BOZMASALARDI 40 DK YERİNE 1 SAAT YÜRÜMÜŞ OLCAKTIM...YÜRÜRKEN HERKES BANA BAKIYO GİBİYDİ, İÇTEN İÇE AĞLADIM YÜRÜRKEN...
ŞİMDİ KAHVALTIMI EDİYORUM, EVDE BUĞDAY EKMEĞİ KALMAMIŞ O YÜZDEN BOL BROKOLİ VE 1 YUMMURTA İLE AÇILIŞI YAPIYORUM...TAKİPTEYİM...HEPİNİZ İYİKİ VARSINIZ....
ERGİNSENA , BENİM CANIM KAPTANIM BAK NE HALLERDEYİM 90LARA GELDİM RESMEEEEN
merhaba sizz 100 gr. vermişsinizz haaa tühhh size yazıklar olsunnnn
bu gidişle yolun sonunu zor görecekkk buu
iyi rencide ettim heeee kendimii
günaydın kızlar ,öncelikle 3 gündür hatta geçen cumadan beri uzak kaldığım için çok üzgün olduğumu belirtmeliyim,bu ara regl olcam 2 güne kadar çok sıkıntı yaptı,gün içinde dişlerimi sıktığımı fark ediyorum sinir yapıyorum boşuna....içimden hiç bişi gelmiyor,elimden geldiğice sabit kalcak kadar dikkat ettim 2-3 kaçamak oldu tabi ama 100 gr.gitmiş şaşırdım ben artı bekliordum regl yüzünden,buradan uzak kalınca kendimi bir görevimi yerine getirmiyormuşum gibi suçlu hissediyorum.bide şunu anladım ben,liste liste listeeeeeeeeeeeee ben listeli diyetlerle zorlanıyorum ama daha iyi veriyorum,o yüzden hemen bir arayış içine giriyorum....umarım herkes iyidir....sizleri çok seviyorum ve tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmeler gününü gecikmelide olsa kutluyorum
gülaycım hoşgeldin tatlımmmözlettin kuuuu kendiniii
olsun canım 100 gr. da bişi bendede aynı durumlarr yaa bende regl olcamm sanırımm vee
bende farkında olmadan dişlerimi sıkıyorumbide dikkat ettim agzım agrıyo sürekli bi baktım ki agzımı şişirip nefes almıyorum yanaklarım kasılıyo ve agrıyo.. ama benim kiloyla ilgili degildir bu gerginliğimm çok bunaldım bu aralarrr ayy kızz sankim bende içimi dökmek için seni bekliyomuşumm haaaa
tebrikkkk ederimmmm denizcimmmm
çok cnm sıkıldı ya dün sabah kıyafetlerle 65.7 çıkarken bugün nasıl 65.9 çıktım kıyafetsiz anlamış degilim
evet arkadaşlar yarışımız bugün başlıyor,5 kişiyiz,neslihan,metuu,sacre,sesi,tuğba54.verilecek hedef kilo 6kg.30 aralık son,bende çok tekrar yaptım kusura bakmayın heyecan yaptım(( Deryacım sonradan biz de topik listemizde belirlensin haftanın 1.dedik ,karışıklık olmasın.Arkadaşlar bi arkadaşımız endişesini belirtmiş ama bu yarış sadece bizi biraz daha garetlendirsin,durumu daha ciddiye alalım diye düşünüldü,kesinlikle bi gruplaşma olamaz,bize bu hırsı veren topiğimize minnet borçluyuz böyle bişey düşünülmesin lütfen hepimiz birbirimiz için varız:))))))
aayyyy hatunlara bak inceliyorlar valla iyice .... bende istiyorum yaa incelmek...offf boynumu özledim ben yaa
yanaklarım tombiş tombiş oldu aaaaaaaaaaaaaaa
nurancımmmmmm
hoşgeldin tatlım çok güsel balangıç yaptın maşallahhhhh
ben kaçar kızlar akşama misafirim var elmalı tart ve poça yapıca ev temizliycem
bebelerde geç kalktı öglen uyutmuycam akşama rken yatsın diye
bugün eşim arkadaşlarıyla dışardaaa
madem öle dedim bende eşleirni eve çagırdımmmmm
bebeleir erken postalayıncaaaaa bizdeee gün yaparıkkkkkkkk
arada bir iyi oluyor böyle şeylerrrrrrrrrrr
Yıpranman normal çünkü kendine olan inancını yitiriyorsun. Ama bizimle bu inancın tazeleneceğine inanıyorum, sen yeter ki ona bir kapı aç, o ışık elbet içeri dolar. Allah allah ya ne insanlar var artık duyduklarım delirtecek beni, böyle diyen insanı neden terslemiyorsun, hayatta dayanamam böyle saygısızlığa, benim bedenimden size ne derim bir daha da diyemezlerBu tip insanlara pirim verirsen sen kaybedersin. Hem motivasyonunu, hem özgüvenini, hem de moralini alırlar. Yapma bak o anda içinden geçeni o saygısızın yüzüne söyle rahatla. Burada parkta 100 kiloluk kadınlar yürüyor her sabah, aletlere çıkıyorlar birde zorlana zorlana kimseye aldırış etmeden yapıyorlar sporlarını, utanacak ne var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?