80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gülaycım hoşgeldin tatlımmm özlettin kuuuu kendiniii
olsun canım 100 gr. da bişi bendede aynı durumlarr yaa bende regl olcamm sanırımm vee
bende farkında olmadan dişlerimi sıkıyorum bide dikkat ettim agzım agrıyo sürekli bi baktım ki agzımı şişirip nefes almıyorum yanaklarım kasılıyo ve agrıyo.. ama benim kiloyla ilgili degildir bu gerginliğimm çok bunaldım bu aralarrr ayy kızz sankim bende içimi dökmek için seni bekliyomuşumm haaaa

tebrikkkk ederimmmm denizcimmmm

Günaydınnnnnnnnnnnn

kilo bildirimim

başlangıç:80

geçen hafta:72.200

bu hafta:72.100 :26:

giden:100

toplam giden:7.900

boy:1.77

beden:40

hedef:65

spor:60 dk leslie,burn it up 60 dk

1 gözleme hariç kaçamaksız bir hafta olmasına rağmen 100 gr gitmiş anlayamadım

Deryacım,teşekkür ediyorum güzel sözlerin için canım
tamamiyle sporun etkisi,leslie bile bu kadar farkettiriyorsa
sen spor salonunda harikalar yaratacaksın
68 olmam gerekiyor aslında ama 65 olayım ki korumaya geçtiğimde,alma verme payı olarak 65 olsun diyorum tatlım

Arzucum,teşekkür ediyorum tatlım

Tülincim,70'ler yarışması yapalım mı demişsin,bende varım bende bende

Son düzenleme:

çok güzel fikir bende varımm

kızlar bu 70lerde takıldım ben bi kaç haftadır 70-71 gidip geliorum vücut alıştı galiba yeme düzenimi değiştirmem mi gerekio ?
tecrübeli hatunlar ne tavsiye edersiniz

çok cnm sıkıldı ya dün sabah kıyafetlerle 65.7 çıkarken bugün nasıl 65.9 çıktım kıyafetsiz anlamış degilim

banuşummm olsun canımm, canın sagolsunn daha önünüzde zaman varr

çok cnm sıkıldı ya dün sabah kıyafetlerle 65.7 çıkarken bugün nasıl 65.9 çıktım kıyafetsiz anlamış degilim

sıkma canını kuzumm bu hafta daha sıkı tut bakalım şu işi
ödem olmuşundur,yada reglin yakın mı canımm :26:

canım az değil ideal diyelim 3 ay 15 er gitse 45 cm yapar .3 er kg gitse ayda 9 kg yapar ...sen benden zayıfsın benim 26 cm gitmişti ilk ay ...bu ay daha iyi olucak eminim...

çok güzeldi,sonua kadar okudum amcayı hiç sevmem ama pek içli yazmış,eline sağlık

sıkma canını kuzumm bu hafta daha sıkı tut bakalım şu işi
ödem olmuşundur,yada reglin yakın mı canımm :26:

sevdammmm daha nasıl sıkı tutatyım ki kuzum ya menüleirmi yazıyorum 700 gr benim için az degil
aama bir gün önceye göre niye artıdayım acaba:2::2::2::2::2::2:

kız üçer gidermi hiç nerdeeee ilk tartı başlangıç: 75.200
bir ay sonraki ölçüm : 73.900
bir hafta içindeki ölçümümde 70 olurum desek şuan 70.500üm
3.900 gitmiş olacak aynennn balımm ilk ayy kötüymüşş
ama ikinci ayımm iyi olacakk vallahiii

ayyy içimi rahatlattın kuuu

tebrik edeirm vermiş oldugun kilo içinnnnnn
birde merak ettim snein ilk diyet haftanmıydı buuu?
hoş snein için fark etmez heran kilo verme potansiyelin varrrrrrr
biz başta kaybettik izloşlaaaaaaa

günaydın kızlar,bildirimimi yapayım

başlangıç:86kg
boy:164cm
şimdiki beden :48
geçen hafta:84.5
bu hafta:83.5
giden :1000 gr
gelen:------çok şükür
spor :yok
hedef:60kg

evet arkadaşlar yarışımız bugün başlıyor,5 kişiyiz,neslihan,metuu,sacre,sesi,tuğba54.verilecek hedef kilo 6kg.30 aralık son,bende çok tekrar yaptım kusura bakmayın heyecan yaptım(( Deryacım sonradan biz de topik listemizde belirlensin haftanın 1.dedik ,karışıklık olmasın.Arkadaşlar bi arkadaşımız endişesini belirtmiş ama bu yarış sadece bizi biraz daha garetlendirsin,durumu daha ciddiye alalım diye düşünüldü,kesinlikle bi gruplaşma olamaz,bize bu hırsı veren topiğimize minnet borçluyuz böyle bişey düşünülmesin lütfen hepimiz birbirimiz için varız:))))))

aayyyy hatunlara bak inceliyorlar valla iyice .... bende istiyorum yaa incelmek...offf boynumu özledim ben yaa
yanaklarım tombiş tombiş oldu aaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
nurancımmmmmm
hoşgeldin tatlım çok güsel balangıç yaptın maşallahhhhh

ben kaçar kızlar akşama misafirim var elmalı tart ve poça yapıca ev temizliycem
bebelerde geç kalktı öglen uyutmuycam akşama rken yatsın diye
bugün eşim arkadaşlarıyla dışardaaa
madem öle dedim bende eşleirni eve çagırdımmmmm
bebeleir erken postalayıncaaaaa bizdeee gün yaparıkkkkkkkk

arada bir iyi oluyor böyle şeylerrrrrrrrrrr

Hayret yahu hıncal uluçmuymuş bu, araştırmak lazım çünkü şimdilerde manken peşinde gezen bir kart zamparanın, gençliğinde bile olsa böyle sevebilen biri olcağını hiç sanmıyorum
Aşk sabırdır en başta..Bazı insanlar aşka değil heyecana aşıktır. Hiç istemez o kalbindeki kıpırtı gitsin. Hep elleri terlesin, hep kalbi deli gibi atsın.. O heyecan bitince de "aşk bitti" derler acımadan. Aşk bu kadar basit mi ya.. Bu kişi de o heyecana, o hayale aşık olmuş belli ki.. Yoksa neden sevdiği insanı böyle reddetsin :26:
Belki de onu yıllarca beklettiği, hayatını yaşayıp onu düşünmediği için kalbi kırılmış da olabilir tabi..

Ne haftası, hemen ekleriz hemen, hoşgeldin

Yıpranman normal çünkü kendine olan inancını yitiriyorsun. Ama bizimle bu inancın tazeleneceğine inanıyorum, sen yeter ki ona bir kapı aç, o ışık elbet içeri dolar. Allah allah ya ne insanlar var artık duyduklarım delirtecek beni, böyle diyen insanı neden terslemiyorsun, hayatta dayanamam böyle saygısızlığa, benim bedenimden size ne derim bir daha da diyemezler Bu tip insanlara pirim verirsen sen kaybedersin. Hem motivasyonunu, hem özgüvenini, hem de moralini alırlar. Yapma bak o anda içinden geçeni o saygısızın yüzüne söyle rahatla. Burada parkta 100 kiloluk kadınlar yürüyor her sabah, aletlere çıkıyorlar birde zorlana zorlana kimseye aldırış etmeden yapıyorlar sporlarını, utanacak ne var

merhaba sizz 100 gr. vermişsinizz haaa tühhh size yazıklar olsunnnn
bu gidişle yolun sonunu zor görecekkk buu

iyi rencide ettim heeee kendimii

Ay sevdaaa
Yok sen artık bir ünvanı hakettin. Seniii topiğin komedyeni ilan ediyorum
Kızım hiç ummadığım yerde şak diye bir şey yazıp kahkalara boğuyorsun beni off hala gülüyorum
merhaba diyor bir de

Kuu siz manyak mısınız dişlerinizi niye sıkıyorsunuz ya
Bu diyet olayları yüzündense sopa yok değil de başka derdini varsa şefkat ama her türlü böyle yapmayın lütfen gelin anlatın bağırın çağırın rahatlayın. İçinize atmayın her şeyi

Banucum senin ödemlerin meşhur zaten, 200 gr da az bir rakam normal yani.. Ama senin bünyene bakılırsa verdiğin kiloyu ikiyle çarpıp listeye koysak anca hak olur :26:

evet bende bildirimde bulunayim

baslangic 87kg
gecen h. 86.5kg
bu hafta 85.9kg
giden 600gr
top.giden 1.1kg
boy 1.65cm
benden 42 /44
ins bigün sizler gibi toplanda gidenim komik bi sekilde deyilde söyle 20kg falan olur

Neslihancım o zaman kaptanımıza bir sorayım 2 liste olayına nasıl bakıyor, ona göre bir çözüm düşünürüz, sen de haklısın tabi kendi yarışınızın birincisini bilmek istiyorsun ama hani ben listede yarışın birincisinini adının yanına bir işaret koyacaktım zaten. Yine de siz bilirsiniz

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 71.3
Giden 1600
Toplamda giden 15.7
Hedef 68
Spor yok
Beden 44
Boy 1.77

71-- 71-- 71 --71 --71-- 71 --71

Son düzenleme:
aayyyy hatunlara bak inceliyorlar valla iyice .... bende istiyorum yaa incelmek...offf boynumu özledim ben yaa
yanaklarım tombiş tombiş oldu aaaaaaaaaaaaaaa

canım öncelikle tekrar hoşgeldinnn
güzelim inan tek degilsinn bende herkes gibi bir çok kere diyetler yaptım ettim hepsinde kilolar verdim
ama hep fiyasko ben hiçç şişman olmadım çünkü hayatımda 74 kiloyken psikolojim bozulmuştu nasıl bu hale geldim diyee
diyetisyenlerden çıkmıyordum vermedim mi verdimm evett sonra ne olduu sonuçç kocaa bii 86 kiloo
boyum uzun degill ve kamyon tekeri büyüklüğünde bir karnım vardıı
inann, istee oluyo canımm oluyoo... burdaki arkadaslarımın hakkı çok büyük bendeee
düşünüyorumda tek başıma yapsaydım ne olurdu diye çoktan pes ederdimm
ama haa çok iyi bi örnek miyim hayırrr hepi topu 15 küsür kilo verdimm tabiki aksaklıklar yaşadım bende herkes gibi
ama sen öncelikle kendine inannn güzelimm

bak bi örnek veriyim bigün eşimle arabayla bi yerden geliyoruzz 86 kilo civarlarındayımm bi şeyden muhabbet açıldıı hatırlamıyorum şuann ayyy sanki ben şişman mıyımm dedimm.... eşimde dediki şişmansın canım o Allahın emri yani şişmansın dedii
bennn böyle kaldımmm ..
çünkü benim kocammm hiç bir zamann öyle bir laf etmedii her zaman aynı ilgiyi sevgiyi gösterdi banaa
ama bu laf neydi şimdii
evet 15 kilo verdimm çok bi başarı degill ama şimdi her dakka bana yaa bitanemm sen daha zayıflıcan mı
küçücük kaldınn, ufacık bi kadın oldunn bence yeter valla manken mi olcann nedir yani bu çaban diyoo
ve sürekli herkes artık minyon bişi oldun senn sevda yeter diyolar ama yetmezz Allahın izniyle görücem o beşli rakamları
inşşş. sende başarıcaksınn eminim ki seninde bir sebebin vardırrr
en başş sebebin hatta mutlu olmak,salına salına yürümektir bir çogumuz gibii
burdan sakın ama sakın ayrılmaaa

peki akşam sen ne yapıcaksın , poça fln yemiceksn di mi ??

Deryacım zamanında beraber yürüyüp kiloları vermiştik, evet saygısızca ama dürüstte yani şimdi, gerçekten baya kilo aldım ...moralimi gerçekten bozdu, bazen sanki hiç düzelemicekmişim gibi hissediyorum elimde olmadan...
..................................................................................................

Yılbaşında erkek arkadaşım gelicekti, gelme dedim ayrılmak üzereyiz...birde bu eksikti :44::44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…