80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ahahahah bu erkekler yok mu yaaa , çok güldüm sevdacım...Hoşbulduk tekrar
Evet başaracağım bende, 55 kilo hayalim, ona vardığımda gözlerimden mutluluk gözyaşları damlaya damlaya bütün o kalbimi kıran insanlara kanıtlayacağım kendimi...Eskisi gibi kahkalarla geçicek günlerim, EN İYİ GÜNLERİMDE BİLE KÖTÜ OLMAKTANSA EN KÖTÜ GÜNLERİMDE BİLE YÜZÜM GÜLECEK....
Ve bence 15 kiloyu hiç küçümseme vücudundan 15 kilo yağ gitmiş bu kocaman bir başarı , helal olsun

Canım tamam ama dürüstlük ile kabalık arasında ince bir çizgi vardır, o çizgiyi geçmemek için de biraz ölçüp tartarak konuşmak gerekir. Mesela orada sana " canım biraz kilo almışsın ama biliyorum sen yine verirsin " dese hem sna gerçeği söylemiş olacak, hem de seni gaza getirecek. Ama bu şekilde söylemek bence dürüstlük değil terbiyesizlik
Sen hiç aldrış etme bu laflara, bak tekrar diyorum bu sözlerin ve gereksiz insanların hayallerini elinden almasına izin verme

Bir de bugün cuma ya bizim topikçe kaçamak günümüz :87:
Tabi cuma bile kaçamak yapmayanlar var ama ben hiç onlardan olamadım

CANIM ben eski topikte cumaları kaçamak değil hediye günüm yapıyordum...ne bileyim güzel bi iççamaşırı, çanta, kozmetik ürünü yada elbise O zaman kaçamak yapmak içimden gelmiyordu zaten aaah aaah eski günlere dönmek için sabırsızlanıyorum yaa
Ayrıca haklısın canım ben arama biraz mesafe koysam iyi olucak böyle insanlarla

Son düzenleme:
DERYAMMMM kuuu geçen gün aynı şeyi spor salonunda dedilerr sizinle sohbet etmekten çok büyük zevk alıyoruumm
herkes size bayılıyo sizi yakında b-fitin komedyeni ilan edicem diyoo teşekkürr ederimm ball böcüğüm benimmm
ne mutlu banaaa senin oo güll yüzünü güzel yüzünü güldürmüşümm
inşşş. canım oda olucakk böyle böyle verdik hepimizz sende yazıcaksın inş. toplamda giden: 20 kg:13:
bu gayretin hep sürsün inşş. tebrik ederim
Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 71.3
Giden 1600
Toplamda giden 15.7
Hedef 68
Spor yok
Beden 44
Boy 1.77

71-- 71-- 71 --71 --71-- 71 --71
DERYAAAAAAAAAAAAAA
Yaşa deryammmm
yaşa deryammmm
yaşa deryammm
yaşaaa deryammmmmm
işteeee buuu, yaptınn sonundaaaa
gelsinn 68 ler sonraaaaa
laaa laaaa laaaaaaaa, laaaaaaa laaaaaaaa laaaaaaaaaaaa
marş gibin okuu kızz böyle okuyunca saçmaymış gibi oluyo ama futbol takımı marşıymış gibinn
anam şu internetinn bi seslini yapmadılar yazmak yerine konuşsak yaa ne güzel ben okurdumm sanaaa
muhteşem sesimi duyardınızzz sonra beni hapse atarlardı amaa :26::26:
niyemi sesimi duyan herkes intihar ederdi, intihara sebebiyet vermekten atın şu kadını içeriii
derdii hakim beyy amcaa
ayy çenemin civatası boşlamış kesinnn

sagolll canımmm evet başarıcaksınn emin ollllll ben buna inanıyorummm nolur sende inann
yapanlar nasıl yapıyo irade sabırrr gerisi zaten olacakkk :13::13:

çok cnm sıkıldı ya dün sabah kıyafetlerle 65.7 çıkarken bugün nasıl 65.9 çıktım kıyafetsiz anlamış degilim

bakkkk sen benim rakibemsin ama olsun sana bir değil iki tüyo verecemmmm....1.si sabah aç karnına doğuşun form çaylarından iç acayip lavaboya geçiriyorrrr....2. Si yiyebiliyorsannn yemeklerin yanında acı biber yeeee...

tebrik edeirm vermiş oldugun kilo içinnnnnn
Birde merak ettim snein ilk diyet haftanmıydı buuu?
Hoş snein için fark etmez heran kilo verme potansiyelin varrrrrrr
biz başta kaybettik izloşlaaaaaaa

canımm ben 14 kasımdan beri diyetteyimmm yani diyeceksinki bu benim 2. Haftammmmmm...

günaydınnnn
geçen hafta:66.6
bu hafta:65.9
giden:700 gr

2 gün önce 65.7 çıkmıştım nasıl oldu anlamadımmmm neyse saglık olsun

kuuuu ödemdir oooo haftaya daha güzel rakam gelirrrr veeee ayrıcaaaa yarışmada pazr günü yani 20 kasımın kilosu geçerliii...geçen haftanın değilllllll....

[ı]şimdi sevgili rakibelerime bir duyuruuu sevineceksinizzz eminimmm ama bellide olmazzz yaniiii......

Ben hep hızla kilo veriyommm ama 53 te takılıp kalıyommmm....orda zor oluyor gitmiyorrrrr....banuşunda 65 te takılıp kaldığı gibiii o yüzdennn hemen ümidinizi kırmayınn yani diğer haftalar ne olur bilinmezzzz..belki bende takılıveririmmm..oyüzden büyükk konuşmuyomm ben kazanacam diyeeeee....
[/ı]

kızlar bu 70lerde takıldım ben bi kaç haftadır 70-71 gidip geliorum vücut alıştı galiba yeme düzenimi değiştirmem mi gerekio ?
tecrübeli hatunlar ne tavsiye edersiniz

Benim annemin arkadaşı beslenme uzmanı, tabi bize parasız pek yardım etmiyor ama böyle durumlarda,

- yemek miktarını değil çeşitlerini değiştirin, daha fazla protein ağırlıklı yiyin
- metabolizmayı hızlandırın demişti...yani spoer yapın, yemeklerde acıyı eksik etmeyin, bitkisel çaylar ve özellikle yeşil çay için demişti canım...sakın düzenini yada miktarını değiştirme azaltma , daha fazla spor derim ben :26::26:

Son düzenleme:
kilo bildirim

başlangıc 86 .500

gecen hafta 79.100

bu hafta 78.900

giden 200

boy 1.65

beden 44.46
kızlar sadece 200 gr verebildim cok az biliyorum hiç yoktan iyidir herkese MAŞALLAH cok iyi kilolar verişsiniz darısı haftaya bana İNŞALLAH

Eveeet kilo bildimim;
Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:59.6
Bu Hafta:60.4
Gelen:0.8
Toplam Giden:30.8
Hedef:57
Boy:1.65
spor:210 dk.
Beden:40

Ya dün yediklerim,abartı çok yoktu ama ya da çok erken tartıldığımdan,yola devam diyelim...

hepsi geçecek canım merak etme. dasece kendine inan yeter. ben ki dondurma canavarıyım veşirkette kocaman bir dondurma otomatımız var inan ki bir haftadır bir tane bile yemedim. sende içme artık kola. bu arada kimseye söyleme zaten diyetteyim diye. gerek yok boşver. dadece dikkat ediyorum de artık ya da canım istemiyor de.

valla güzelim herhangi bir önerim yok ama herşeye uyarım. bence de 6 kilo çok iyi. peki daha fazla veren olursa ne yapmak lazım onuda düşünmek gerek. birde hediyemiz ne olacak?

kızlr bu hafta artıda gözüküyorum sanırım regl şişliği. bu hafta çok dikkat ettim çünkü. bir de başşlangıç günümüz ne olacak.

Başlangıç : 87.300
Hedef: 55
Geçen hafta 85.550
bu hafta: 87.00
toplam giden 300 gr olmuş.
gelen : 1.450 almış görünüyorum.
boy: 172 cm
beden: 46 - 48
spor : yok (

bu arda geçen bir arkadaş adını hatırlamıyorum bana tartıda 50 gr bile gösteriyor demişti. şirketin erzak tartma makinası var hani şu devasa olandan onda tartılmıştım gizliden. bu sabah kendi evimde tartıldım bu kilo çıktı.

yokk cnm yemiycem tabikiiiben yazdan beri ilk kez rotayı tutturmuşkenn şaşırtmaya niyetim yok
birde ben geneld eyapıyorum poça tatlı malum çocuklar var evdeee

deryoş iki lliste tabikde karışık olur cnm ama snein bi çözümün vardır liste üzerindennn belli edersin 1.leri

cnm ben öglen yemekten sonra içiyorum form çayınıı iki tane atıyorum bir bardaga
zaten çizelgemde belli pzardan beriiii kaç kilo verdigimmmm

valla bennn şu 5 lere kavuşayım 65 ten kurtulayımmmmmmm en birinci benimmm o zmannnn

91den 59 a mı
kızlar siz mucizeler yaratmışsınız yaa helal olsun

Bak o da güzel fikirmiş

Ayy deliii Neşeme neşe kattın kuu
Yok ben onu taraftar ruhuyla okudum süper olduu

Denediğim ve en fayda gördüğüm şeyler bu anlattıkları, özellikle protein olayı. Bir de hep acılı yerim ben sevmediğim halde, duymuştum çünkü iyi olduğunu.

deryoş iki lliste tabikde karışık olur cnm ama snein bi çözümün vardır liste üzerindennn belli edersin 1.leri

3.5 kilo kaldı banuş inşallah yılbaşına bitecek
Ben de öyle düşündüm yani daha güzel olur bence o şekilde ama kızlar ayrı liste dedi diye demiştim :26:
O zaman en güzeli tek liste, ben onu renklerle belli ederim zati

senin formülü bende yapardım eskiden
80 kilo oldugumda saçm maşası 70 oldugumdada saç düzleştirici almıştım kendümeeee
haftaya iyi kilo verirsemmmmm flormarın rujundan alayım bari l14 muhteşem bir renk kızlar tavsiye ederim
mercan rengi ile şeftali tonu karışımııı
şeftalide bir allıkkkk laa muhteşem oluyor

kızlar okuldan yazıyorum geçmişi okumadım akşam daha detaylı bakarım kilo bildirimimi yapıp çıkmam gerek

Başlangıç:90
Geçen Hafta:73
Bu Hafta:72.2 (regliye rağmen)
Giden: 800
Toplam Giden:17.8
Hedef:68
Boy:168
spor:290 dk.
Beden:44

Tamam canımi,haklısın, dondurmaya bende bayılırım yaaaaaaaa

yokk cnm yemiycem tabikiiiben yazdan beri ilk kez rotayı tutturmuşkenn şaşırtmaya niyetim yok
birde ben geneld eyapıyorum poça tatlı malum çocuklar var evdeee

İyi irade valla

Günaydın kızlar
Kilo veren herkesi kutluyorum süper hatunlarsınız vesselam 15 ler 20 ler 30 lar maşşallahh
darısı bz yenilerin başına
80 lerde de yarış başlamış hadi hayırlısı iyi olan kazansın

bana gelice bu hafta tartılmadım haftaya cuma tartılcam 2 gün oldu başlayalı başlamak denirse tabi
menülerim birkaç gün daha çok sıkı olmayack zira bahsetmiştim oğluşum hasta bişey yemiyor yesede çıkarıyor doktor bol bol emzir emdiğimi çıkarmaz dedi ondan sebep çok kısmıyorum tabi abartmıyorum da.
Bol su süt yapar deniyor ama yemeni kısarsan bol su çokta fayda etmiyor denedim gördüm
inşallah pazartesi olmadı salı bi düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…