canım öncelikle tekrar hoşgeldinnn
güzelim inan tek degilsinn bende herkes gibi bir çok kere diyetler yaptım ettim hepsinde kilolar verdim
ama hep fiyasko ben hiçç şişman olmadım çünkü hayatımda 74 kiloyken psikolojim bozulmuştu nasıl bu hale geldim diyee
diyetisyenlerden çıkmıyordum vermedim mi verdimm evett sonra ne olduu sonuçç kocaa bii 86 kiloo
boyum uzun degill ve kamyon tekeri büyüklüğünde bir karnım vardıı
inann, istee oluyo canımm oluyoo... burdaki arkadaslarımın hakkı çok büyük bendeee
düşünüyorumda tek başıma yapsaydım ne olurdu diye çoktan pes ederdimm
ama haa çok iyi bi örnek miyim hayırrr hepi topu 15 küsür kilo verdimm tabiki aksaklıklar yaşadım bende herkes gibi
ama sen öncelikle kendine inannn güzelimm
bak bi örnek veriyim bigün eşimle arabayla bi yerden geliyoruzz 86 kilo civarlarındayımm bi şeyden muhabbet açıldıı hatırlamıyorum şuann ayyy sanki ben şişman mıyımm dedimm.... eşimde dediki şişmansın canım o Allahın emri yani şişmansın dedii
bennnböyle kaldımmm ..
çünkü benim kocammm hiç bir zamann öyle bir laf etmedii her zaman aynı ilgiyi sevgiyi gösterdi banaa
ama bu laf neydi şimdii
evet 15 kilo verdimm çok bi başarı degill ama şimdi her dakka bana yaa bitanemm sen daha zayıflıcan mı
küçücük kaldınn, ufacık bi kadın oldunn bence yeter valla manken mi olcann nedir yani bu çaban diyoo
ve sürekli herkes artık minyon bişi oldun senn sevda yeter diyolar ama yetmezz Allahın izniyle görücem o beşli rakamları
inşşş. sende başarıcaksınn eminim ki seninde bir sebebin vardırrr
en başş sebebin hatta mutlu olmak,salına salına yürümektir bir çogumuz gibii
burdan sakın ama sakın ayrılmaaa
Deryacım zamanında beraber yürüyüp kiloları vermişti, evet saygısızca ama dürüstte yani şimdi, gerçekten baya kilo oldum ...moralimi gerçekten bozdu bazen sanki hiç düzelemicekmişim gibi hissediyorum elimde olmadan...
..................................................................................................
Yılbaşında erkek arkadaşım gelicekti, gelme dedim ayrılmak üzereyiz...birde bu eksikti :44::44:
Canım tamam ama dürüstlük ile kabalık arasında ince bir çizgi vardır, o çizgiyi geçmemek için de biraz ölçüp tartarak konuşmak gerekir. Mesela orada sana " canım biraz kilo almışsın ama biliyorum sen yine verirsin " dese hem sna gerçeği söylemiş olacak, hem de seni gaza getirecek. Ama bu şekilde söylemek bence dürüstlük değil terbiyesizlik
Sen hiç aldrış etme bu laflara, bak tekrar diyorum bu sözlerin ve gereksiz insanların hayallerini elinden almasına izin verme
Bir de bugün cuma ya bizim topikçe kaçamak günümüz :87:
Tabi cuma bile kaçamak yapmayanlar var ama ben hiç onlardan olamadım
DERYAMMMMHayret yahu hıncal uluçmuymuş bu, araştırmak lazım çünkü şimdilerde manken peşinde gezen bir kart zamparanın, gençliğinde bile olsa böyle sevebilen biri olcağını hiç sanmıyorum
Aşk sabırdır en başta..Bazı insanlar aşka değil heyecana aşıktır. Hiç istemez o kalbindeki kıpırtı gitsin. Hep elleri terlesin, hep kalbi deli gibi atsın.. O heyecan bitince de "aşk bitti" derler acımadan. Aşk bu kadar basit mi ya.. Bu kişi de o heyecana, o hayale aşık olmuş belli ki.. Yoksa neden sevdiği insanı böyle reddetsin :26:
Belki de onu yıllarca beklettiği, hayatını yaşayıp onu düşünmediği için kalbi kırılmış da olabilir tabi..
Ne haftası, hemen ekleriz hemen, hoşgeldin
Yıpranman normal çünkü kendine olan inancını yitiriyorsun. Ama bizimle bu inancın tazeleneceğine inanıyorum, sen yeter ki ona bir kapı aç, o ışık elbet içeri dolar. Allah allah ya ne insanlar var artık duyduklarım delirtecek beni, böyle diyen insanı neden terslemiyorsun, hayatta dayanamam böyle saygısızlığa, benim bedenimden size ne derim bir daha da diyemezlerBu tip insanlara pirim verirsen sen kaybedersin. Hem motivasyonunu, hem özgüvenini, hem de moralini alırlar. Yapma bak o anda içinden geçeni o saygısızın yüzüne söyle rahatla. Burada parkta 100 kiloluk kadınlar yürüyor her sabah, aletlere çıkıyorlar birde zorlana zorlana kimseye aldırış etmeden yapıyorlar sporlarını, utanacak ne var
Ay sevdaaa
Yok sen artık bir ünvanı hakettin. Seniii topiğin komedyeni ilan ediyorum
Kızım hiç ummadığım yerde şak diye bir şey yazıp kahkalara boğuyorsun beni off hala gülüyorum
merhaba diyor bir de
Kuu siz manyak mısınız dişlerinizi niye sıkıyorsunuz ya
Bu diyet olayları yüzündense sopayok değil de başka derdini varsa şefkat ama her türlü böyle yapmayın lütfen gelin anlatın bağırın çağırın rahatlayın. İçinize atmayın her şeyi
Banucum senin ödemlerin meşhur zaten, 200 gr da az bir rakam normal yani.. Ama senin bünyene bakılırsa verdiğin kiloyu ikiyle çarpıp listeye koysak anca hak olur :26:
inşşş. canım oda olucakk böyle böyle verdik hepimizz sende yazıcaksın inş. toplamda giden: 20 kgevet bende bildirimde bulunayim
baslangic 87kg
gecen h. 86.5kg
bu hafta 85.9kg
giden 600gr
top.giden 1.1kg
boy 1.65cm
benden 42 /44
ins bigün sizler gibi toplanda gidenim komik bi sekilde deyilde söyle 20kg falan olur
DERYAAAAAAAAAAAAAABildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 71.3
Giden 1600
Toplamda giden 15.7
Hedef 68
Spor yok
Beden 44
Boy 1.77
71-- 71-- 71 --71 --71-- 71 --71
ahahahah bu erkekler yok mu yaaa , çok güldüm sevdacım...Hoşbulduk tekrar
Evet başaracağım bende, 55 kilo hayalim, ona vardığımda gözlerimden mutluluk gözyaşları damlaya damlaya bütün o kalbimi kıran insanlara kanıtlayacağım kendimi...Eskisi gibi kahkalarla geçicek günlerim, EN İYİ GÜNLERİMDE BİLE KÖTÜ OLMAKTANSA EN KÖTÜ GÜNLERİMDE BİLE YÜZÜM GÜLECEK....
Ve bence 15 kiloyu hiç küçümseme vücudundan 15 kilo yağ gitmiş bu kocaman bir başarı , helal olsun
çok cnm sıkıldı ya dün sabah kıyafetlerle 65.7 çıkarken bugün nasıl 65.9 çıktım kıyafetsiz anlamış degilim
tebrik edeirm vermiş oldugun kilo içinnnnnn
Birde merak ettim snein ilk diyet haftanmıydı buuu?
Hoş snein için fark etmez heran kilo verme potansiyelin varrrrrrr
biz başta kaybettik izloşlaaaaaaa
günaydınnnn
geçen hafta:66.6
bu hafta:65.9
giden:700 gr
2 gün önce 65.7 çıkmıştım nasıl oldu anlamadımmmm neyse saglık olsun
kızlar bu 70lerde takıldım ben bi kaç haftadır 70-71 gidip geliorum vücut alıştı galiba yeme düzenimi değiştirmem mi gerekio ?
tecrübeli hatunlar ne tavsiye edersiniz
Al işte hep üst üste gelir, pizza getirdi arkadaşlar kola fln da almışlar, çok ısrar ettiler, bu şişko halimle diyetteyim yada yemiyorum diyemedim tabiNeysea bugünü saymıyorum daha 1-2 ay gelmezler bana , gelselerde yok demesini öğrenmem lazım halbuki sabah kahvaltım gayet güzeldi, öğln menemen ve yoğurt yedim...
Birde bende kolaya aşırı bir düşkünlük var oofff , kendimi yumruklayasım, kafamı yastıklara bastırıp bağırasım var avazım çıktığı kadar
evet çok güzel bi ad oldu "80'lerin yarışı".amiiiin.
ne güzel böyle iltifatlar insanı bi çoşturuyoki sormayın,tariflerine göre çok hoş olmuşsun.
tamam canım sen de 4.oldun,bakalım yarına kadar kaç kişi olucaz.Her hangi bi önerin varmı kurallarla ilgili?
..........................
bugünkü menüm
sabah--------2 küçük dilim tb ekmeği,1 yumurtadan biraz fazla,3 yeşil zeytin,1 parmak kalınlığında b peynir,şekersiz yeşilçay
ara ----------yok
öğle---------1 kepçe kuru fasulye,1 dilim ekmek
ara----------az bi avuç beyaz leblebi,minnacık bi bitter çikolata(dişimin kovuğunda kalmadı),1 mandalina
akşam-------1 kepçe kuru fasulye,1 dilim ekmek,(öğlenin aynısı oldu)2-3 yk yoğurt
yemekten sonra ----meyve yerim1 tane elma veya mandalina
peki akşam sen ne yapıcaksın , poça fln yemiceksn di mi ??
Deryacım zamanında beraber yürüyüp kiloları vermiştik, evet saygısızca ama dürüstte yani şimdi, gerçekten baya kilo aldım ...moralimi gerçekten bozdu, bazen sanki hiç düzelemicekmişim gibi hissediyorum elimde olmadan...
..................................................................................................
Yılbaşında erkek arkadaşım gelicekti, gelme dedim ayrılmak üzereyiz...birde bu eksikti :44::44:
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 71.3
Giden 1600
Toplamda giden 15.7
Hedef 68
Spor yok
Beden 44
Boy 1.77
ıslık,ıslık,ıslık,alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
çok sevindim deryammmmmmmm 3.3 kaldı ha geyretttttttttttttttttttttt
71-- 71-- 71 --71 --71-- 71 --71
Neslihancım o zaman kaptanımıza bir sorayım 2 liste olayına nasıl bakıyor, ona göre bir çözüm düşünürüz, sen de haklısın tabi kendi yarışınızın birincisini bilmek istiyorsun ama hani ben listede yarışın birincisinini adının yanına bir işaret koyacaktım zaten. Yine de siz bilirsiniz
bakkkk sen benim rakibemsin ama olsun sana bir değil iki tüyo verecemmmm....1.si sabah aç karnına doğuşun form çaylarından iç acayip lavaboya geçiriyorrrr....2. Si yiyebiliyorsannn yemeklerin yanında acı biber yeeee...
canımm ben 14 kasımdan beri diyetteyimmm yani diyeceksinki bu benim 2. Haftammmmmm...
kuuuu ödemdir oooo haftaya daha güzel rakam gelirrrr veeee ayrıcaaaa yarışmada pazr günü yani 20 kasımın kilosu geçerliii...geçen haftanın değilllllll....
[ı]şimdi sevgili rakibelerime bir duyuruuu sevineceksinizzz eminimmm ama bellide olmazzz yaniiii......
Ben hep hızla kilo veriyommm ama 53 te takılıp kalıyommmm....orda zor oluyor gitmiyorrrrr....banuşunda 65 te takılıp kaldığı gibiii o yüzdennn hemen ümidinizi kırmayınn yani diğer haftalar ne olur bilinmezzzz..belki bende takılıveririmmm..oyüzden büyükk konuşmuyomm ben kazanacam diyeeeee....[/ı]
Eveeet kilo bildimim;
Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:59.6
Bu Hafta:60.4
Gelen:0.8
Toplam Giden:30.8
Hedef:57
Boy:1.65
spor:210 dk.
Beden:40
Ya dün yediklerim,abartı çok yoktu ama ya da çok erken tartıldığımdan,yola devam diyelim...
CANIM ben eski topikte cumaları kaçamak değil hediye günüm yapıyordum...ne bileyim güzel bi iççamaşırı, çanta, kozmetik ürünü yada elbiseO zaman kaçamak yapmak içimden gelmiyordu zaten aaah aaah eski günlere dönmek için sabırsızlanıyorum yaa
Ayrıca haklısın canım ben arama biraz mesafe koysam iyi olucak böyle insanlarla
DERYAAAAAAAAAAAAAA
Yaşa deryammmm
yaşa deryammmm
yaşa deryammm
yaşaaa deryammmmmm
işteeee buuu, yaptınn sonundaaaa
gelsinn 68 ler sonraaaaa
laaa laaaa laaaaaaaa, laaaaaaa laaaaaaaa laaaaaaaaaaaa
marş gibin okuu kızz böyle okuyunca saçmaymış gibi oluyo ama futbol takımı marşıymış gibinn
anam şu internetinn bi seslini yapmadılar yazmak yerine konuşsak yaa ne güzel ben okurdumm sanaaa
muhteşem sesimi duyardınızzzsonra beni hapse atarlardı amaa :26::26:
niyemi sesimi duyan herkes intihar ederdi, intihara sebebiyet vermekten atın şu kadını içeriii
derdii hakim beyy amcaa
ayy çenemin civatası boşlamış kesinnn
Benim annemin arkadaşı beslenme uzmanı, tabi bize parasız pek yardım etmiyor ama böyle durumlarda,
- yemek miktarını değil çeşitlerini değiştirin, daha fazla protein ağırlıklı yiyin
- metabolizmayı hızlandırın demişti...yani spoer yapın, yemeklerde acıyı eksik etmeyin, bitkisel çaylar ve özellikle yeşil çay için demişti canım...sakın düzenini yada miktarını değiştirme azaltma , daha fazla spor derim ben :26::26:
deryoş iki lliste tabikde karışık olur cnm ama snein bi çözümün vardır liste üzerindennn belli edersin 1.leri
hepsi geçecek canım merak etme. dasece kendine inan yeter. ben ki dondurma canavarıyım veşirkette kocaman bir dondurma otomatımız var inan ki bir haftadır bir tane bile yemedim. sende içme artık kola. bu arada kimseye söyleme zaten diyetteyim diye. gerek yok boşver. dadece dikkat ediyorum de artık ya da canım istemiyor de.
yokk cnm yemiycem tabikiiiben yazdan beri ilk kez rotayı tutturmuşkenn şaşırtmaya niyetim yok
birde ben geneld eyapıyorum poça tatlı malum çocuklar var evdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?