80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

SELAM ARKADAŞLAR

bu sabah çok üzüldüm çünkü tüm bir hafta cumartesi pazar dahil hiç kaçamak yapmadım diyebilrim ama hiç kilo varmemeişimmm

üztelik yüzüm gözüm şiş adetde olmuycam yeni oldum bu ne şimdi hiç anlamadımmm

neyse yılmak yokk yola devamm hafta sonu lapa diyeti yapım diyorum iki günn şu şişleri atıp pazartesi bakim nolcak

bildirm yapiyımm

Başlangıç : 83.300
Hedef: 58
Geçen hafta 79,6
bu hafta: 79,6
toplam giden 3,7
giden:yok
boy: 168 cm
beden: 42 - 44
spor : yok (

sevgiler kızlar geçmişe akşam bakimm

günayddın kızlar herkese hayırlı cumalar hepinizi ayrı ayrı kutluyorum gercekten muhteşemsiniz hepiniz hemen hemen kilo vermişsiniz bravo 80 yarışıa hayırlı olsun inş bana gelince ıkı üç gündür sıkıntıdaydım o yüzende rejim mejim yoktu ve kilomda malesef sabit bu gün ramatoloji dr randevum var şimdi çıkacagım bakalım belim için ve boynum için ne iyecek

minecim sende hoş geldin canım bebeginde hayırlı olsun

Kilo Bildirimi

Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 71
Bu Hafta: 71
Gelen Giden. Yok
Toplam Giden : 17 kg
Hedef: 65
Beden: 38/40
Boy: 168
Spor: 45.dk

Hafta Basinda 70.800 Görmü$tüm
Dikkat Etmeyince Geri Almi$im .. Neyse Haftaya Insallah Tam 70'i Görürüm ..

Kilo Verenleri Tebrik Ediyorum ..

Canım vücud ödem yapmış olabilir bunun moralini bozmasına izin verme sakın, 1 hafta ömründen hiç büyük bir kayıp değil, hepimiz güzel güzel vericez kiloları, çok zor biliyorum böyle durumlarda 4 elle sarılmak ama dediğim gibi, sen zaten çok iyi başlamışsın hiç durma canım

minecim bebegine geçmiş olsun cnm
süt için dereotu ye cnm bol bol birde çörek otu 1çay kaşıgı kadar kahvaltında yiyebilirisn peyirin içine katıp
ara ögün olarak dut kurusu ve süt iç cnm acaip çok ve kaliteli süt yapıyorrrr
1avuç dutkurusu süt veya 2 incir bir bardak süt

tabiki önemli olan sadece süt degil besin degeriiii yüksek ve kalitesli süt yapmak
ama dereotuuu çok faydalı cnmmm hem süt yapar,hem zenginnn besin degeri var hemde zayıflatıyorr

aayyyy bu trendyol bana kafayı yedirtcek ne param var ne de müsait vücudum...ama bu hafta hiç aksatmadan gidersem kendime bi güzellik yapıcam valla

kızlar merhaba eşimde bende grip olmuşuz keyifsizim 2 gündür hapşırmaktan çenem ağrıyo resmen güzel kilolar verilmiş malesef bende pek değişiklik yok regl dün bitti ondandır diyip avutuyorum kendimi ama moralim de bozuldu hani neyseeeeee bildirip yapıp yeni haftaya tam motivasyon başlamak istiyorummm

25.11.2011 bildirimim
11.11.2011 başlangıç: 83
geçen hafta: 81
bugün: 80.8
giden 200 gram
boy: 1.70
beden: 42-44
hedef: 65

2. haftamı doldurdum efenim haftaya listede olmayı bekliyorum hele bideeeeee 80 ler yarışması var çok dikkat edicem bu hafta çoooooook sevgili rakibelerime duyrulur bu arada bi arkadaş başlangıç günü ne zaman olsun demiş o gün bugün canımmmm başladık bile 5 kişiydik sanırım neslihan ve tuğba yı biliyorum bende tuğba bol bol görüşeceğiz ya hani öpüyorum hepinizi

buuu izlemmm nirde yaaaaaa bak bombaaa gibi gelicek dimedi dimeyinnnnnnn.....

bugünnnn kahvaltıı birazzz kaçtıııı bakalımmm sonrasında telafi ediverecekmiyizzzz..tabi sevinçten yidikk valllaaaa...amann ben sevinçten yimeye devam edersem haftaya yerimde sayacammmmm....

aayyyy bu trendyol bana kafayı yedirtcek ne param var ne de müsait vücudum...ama bu hafta hiç aksatmadan gidersem kendime bi güzellik yapıcam valla

sabırrrr sabırrrr sabırrrrr kıssss daha dün bir bugün 2 şöyle bir 10 kilo verrr ozaman gör sen değişikliği....bir güzellik yapma kendine toptan 10 güzellik yapppp...bak ben bu güzelliklerle 30 kilo verdimmmmm.....

görüsmeyi umuyorum cnm
cok fena gaza geliyorum haberin olsun coll nineye baslamayi düsünüyorum

kızlar yaaa incecik olucam inanıyorum bunaaa

Ben bir temizlik yapayım evi toz toprak götürüyo belediye gelcek müdahale etcek diye korkuyorum, uğrarım siteye...öptüm hepinizii

BU ARADA BEN DE LİSTEYE GİRDİM DEĞİL Mİ BU HAFTAAA

görüsmeyi umuyorum cnm
cok fena gaza geliyorum haberin olsun coll nineye baslamayi düsünüyorum

aynen canımm topic zaten motive ediyodu ama 80 ler ayrı heyecan veriyo bakalım hayırlısı bu arada coll nine ne canım ya bilemedim:44::44::44:

aynen canımm topic zaten motive ediyodu ama 80 ler ayrı heyecan veriyo bakalım hayırlısı bu arada coll nine ne canım ya bilemedim:44::44::44:

Callanetics_10_hour_Challenge cnm platesin anasiymis
ya benim her yerim civik civik demek istemiezdim ama onun gibi bisey iste aslinda ben orantili bi vucudum oldugumu söylüyolar ama biraz gevsek iste toplamam lazim boyuda fena deyil bide 79a inicemyaaaaaaaa hepten yumusamayayim pudink gibi olamayayim istiyorum

boy 1.70

başlangıç kilo: 89 kg

geçen hafta: 86.2

bu hafta: 84.8

giden : 1.4

kaçamaklara rağmen güzel bir sonuç..malesef spor yok amaolacak inş.

ARKADAŞLAR 80 LİLERİN YARIŞINA BENDE VARIMM...

yazsana kuuuuuuu bildirimiiiiniiii artıkınnnn
gebercez meraktannnnn
kalbim yerinden çıkayiiiiiiiiii
tıktık tıktık tıktık tıktık tıktık tıktık
ahanda hasta mort
senin yüzünden öldümm kuuuu

aayyyyhhhh çok güldüm puding olsan tatlı olursun kuzum yaa hem kilo verip hem sıkılaşacaksın haa hadi bakalaım yap bana da sonucu bildir bende deneyeyim olmazsa puding olmaktansa

boy 1.70

başlangıç kilo: 89 kg

geçen hafta: 86.2

bu hafta: 84.8

giden : 1.4

kaçamaklara rağmen güzel bir sonuç..malesef spor yok amaolacak inş.

ARKADAŞLAR 80 LİLERİN YARIŞINA BENDE VARIMM...

canım ne zaman başladın bilmiyorum ama çok güzel kilo vermişsin güçlü rakipsin yani bide spor olsa ohhh 6 kişi olduk o zaman tuğba ben sevgili rakibem

merhaba sizz 100 gr. vermişsinizz haaa tühhh size yazıklar olsunnnn
bu gidişle yolun sonunu zor görecekkk buu

iyi rencide ettim heeee kendimii
ahahhahahhhaa
manyak yaaa
severim kız seniiiii
ama otur sıfır

çok cnm sıkıldı ya dün sabah kıyafetlerle 65.7 çıkarken bugün nasıl 65.9 çıktım kıyafetsiz anlamış degilim

:

tebrik edeirm vermiş oldugun kilo içinnnnnn

birde merak ettim snein ilk diyet haftanmıydı buuu?
hoş snein için fark etmez heran kilo verme potansiyelin varrrrrrr
biz başta kaybettik izloşlaaaaaaa

kızım onun 3 sade kahve iççtiğinde
3 kilo verebilitesi var
öğrenemedin mi daha

Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 71.3
Giden 1600
Toplamda giden 15.7
Hedef 68
Spor yok
Beden 44
Boy 1.77

71-- 71-- 71 --71 --71-- 71 --71

abbooowwww yuuhhhh
ama menülerini hiç sektirmeden gördüm sıfır kaçamak
köftenin diğer yarısını yememenden farketmiştim bugünün olay olacağını
köfte dediğini atıverirsin ağzına yarısı yenir yarısı bırakılır mı kuuuu
unutmam artıkın ben bunu

sabahtan spora gittim ya kuu
salı-perşembe-cuma günleri sporum
geldim bişiyler yedim iş filan anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…