Günaydın kızlar
Kilo veren herkesi kutluyorum süper hatunlarsınız vesselam 15 ler 20 ler 30 lar maşşallahh
darısı bz yenilerin başına
80 lerde de yarış başlamış hadi hayırlısı iyi olan kazansın
bana gelice bu hafta tartılmadım haftaya cuma tartılcam 2 gün oldu başlayalı başlamak denirse tabi
menülerim birkaç gün daha çok sıkı olmayack zira bahsetmiştim oğluşum hasta bişey yemiyor yesede çıkarıyor doktor bol bol emzir emdiğimi çıkarmaz dedi ondan sebep çok kısmıyorum tabi abartmıyorum da.
Bol su süt yapar deniyor ama yemeni kısarsan bol su çokta fayda etmiyor denedim gördüm
inşallah pazartesi olmadı salı bi düzene girer
SELAM ARKADAŞLAR
bu sabah çok üzüldüm çünkü tüm bir hafta cumartesi pazar dahil hiç kaçamak yapmadım diyebilrim ama hiç kilo varmemeişimmm
üztelik yüzüm gözüm şiş adetde olmuycam yeni oldum bu ne şimdi hiç anlamadımmm
neyse yılmak yokk yola devamm hafta sonu lapa diyeti yapım diyorum iki günn şu şişleri atıp pazartesi bakim nolcak
bildirm yapiyımm
Başlangıç : 83.300
Hedef: 58
Geçen hafta 79,6
bu hafta: 79,6
toplam giden 3,7
giden:yok
boy: 168 cm
beden: 42 - 44
spor : yok(
sevgiler kızlar geçmişe akşam bakimm
Günaydın kızlar
Kilo veren herkesi kutluyorum süper hatunlarsınız vesselam 15 ler 20 ler 30 lar maşşallahh
darısı bz yenilerin başına
80 lerde de yarış başlamış hadi hayırlısı iyi olan kazansın
bana gelice bu hafta tartılmadım haftaya cuma tartılcam 2 gün oldu başlayalı başlamak denirse tabi
menülerim birkaç gün daha çok sıkı olmayack zira bahsetmiştim oğluşum hasta bişey yemiyor yesede çıkarıyor doktor bol bol emzir emdiğimi çıkarmaz dedi ondan sebep çok kısmıyorum tabi abartmıyorum da.
Bol su süt yapar deniyor ama yemeni kısarsan bol su çokta fayda etmiyor denedim gördüm
inşallah pazartesi olmadı salı bi düzene girer
aayyyy bu trendyol bana kafayı yedirtcek ne param var ne de müsait vücudum...ama bu hafta hiç aksatmadan gidersem kendime bi güzellik yapıcam valla
kızlar merhaba eşimde bende grip olmuşuz keyifsizim 2 gündür hapşırmaktan çenem ağrıyo resmen güzel kilolar verilmiş malesef bende pek değişiklik yok regl dün bitti ondandır diyip avutuyorum kendimi ama moralim de bozuldu hani neyseeeeee bildirip yapıp yeni haftaya tam motivasyon başlamak istiyorummm
25.11.2011 bildirimim
11.11.2011 başlangıç: 83
geçen hafta: 81
bugün: 80.8
giden 200 gram
boy: 1.70
beden: 42-44
hedef: 65
2. haftamı doldurdum efenim haftaya listede olmayı bekliyorum hele bideeeeee 80 ler yarışması var çok dikkat edicem bu hafta çoooooook sevgili rakibelerime duyrulurbu arada bi arkadaş başlangıç günü ne zaman olsun demiş o gün bugün canımmmm başladık bile 5 kişiydik sanırım neslihan ve tuğba yı biliyorum bende tuğba bol bol görüşeceğiz ya hani öpüyorum hepinizi
sabırrrr sabırrrr sabırrrrr kıssss daha dün bir bugün 2 şöyle bir 10 kilo verrr ozaman gör sen değişikliği....bir güzellik yapma kendine toptan 10 güzellik yapppp...bak ben bu güzelliklerle 30 kilo verdimmmmm.....
görüsmeyi umuyorum cnm cok fena gaza geliyorum haberin olsun coll nineye baslamayi düsünüyorum
kızlar yaaa incecik olucam inanıyorum bunaaa
Ben bir temizlik yapayım evi toz toprak götürüyo belediye gelcek müdahale etcek diye korkuyorum, uğrarım siteye...öptüm hepinizii
BU ARADA BEN DE LİSTEYE GİRDİM DEĞİL Mİ BU HAFTAAA
aynen canımm topic zaten motive ediyodu ama 80 ler ayrı heyecan veriyo bakalım hayırlısı bu arada coll nine ne canım ya bilemedim:44::44::44:
gel geeeeeeeeeeeeeelllllllllllllll bana geeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllboy 1.70
başlangıç kilo: 89 kg
geçen hafta: 86.2
bu hafta: 84.8
giden : 1.4
kaçamaklara rağmen güzel bir sonuç..malesef spor yok amaolacak inş.
ARKADAŞLAR 80 LİLERİN YARIŞINA BENDE VARIMM...
Callanetics_10_hour_Challenge cnm platesin anasiymis
ya benim her yerim civik civik demek istemiezdim ama onun gibi bisey iste aslinda ben orantili bi vucudum oldugumu söylüyolar ama biraz gevsek iste toplamam lazim boyuda fena deyil bide 79a inicemyaaaaaaaa hepten yumusamayayim pudink gibi olamayayim istiyorum
boy 1.70
başlangıç kilo: 89 kg
geçen hafta: 86.2
bu hafta: 84.8
giden : 1.4
kaçamaklara rağmen güzel bir sonuç..malesef spor yok amaolacak inş.
ARKADAŞLAR 80 LİLERİN YARIŞINA BENDE VARIMM...
ahahhahahhhaamerhaba sizz 100 gr. vermişsinizz haaa tühhh size yazıklar olsunnnn
bu gidişle yolun sonunu zor görecekkk buu
iyi rencide ettim heeee kendimii
çok cnm sıkıldı ya dün sabah kıyafetlerle 65.7 çıkarken bugün nasıl 65.9 çıktım kıyafetsiz anlamış degilim
tebrik edeirm vermiş oldugun kilo içinnnnnn
birde merak ettim snein ilk diyet haftanmıydı buuu?
hoş snein için fark etmez heran kilo verme potansiyelin varrrrrrr
biz başta kaybettik izloşlaaaaaaa
Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 71.3
Giden 1600
Toplamda giden 15.7
Hedef 68
Spor yok
Beden 44
Boy 1.77
71-- 71-- 71 --71 --71-- 71 --71
[ı]şimdi sevgili rakibelerime bir duyuruuu sevineceksinizzz eminimmm ama bellide olmazzz yaniiii......
Ben hep hızla kilo veriyommm ama 53 te takılıp kalıyommmm....orda zor oluyor gitmiyorrrrr....banuşunda 65 te takılıp kaldığı gibiii o yüzdennn hemen ümidinizi kırmayınn yani diğer haftalar ne olur bilinmezzzz..belki bende takılıveririmmm..oyüzden büyükk konuşmuyomm ben kazanacam diyeeeee....[/ı]
buuu izlemmm nirde yaaaaaa bak bombaaa gibi gelicek dimedi dimeyinnnnnnn.....
bugünnnn kahvaltıı birazzz kaçtıııı bakalımmm sonrasında telafi ediverecekmiyizzzz..tabi sevinçten yidikk valllaaaa...amann ben sevinçten yimeye devam edersem haftaya yerimde sayacammmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?