25.11 bildirim..
başlangıç:88
g.hafta:79.4
bu hafta:78.8
giden:600 gram
t.giden: 9.2 gr
hedef:65
boy:165
beden:44
spor:yok
günaydın...
tskler cnmİrem teşekkür ederim canım.
Yasafat tebrikler..
Nuran hoş geldin.çok ayrı kalmıştın buradan.dönmekle iyi ettin.
Müge etrafı umursamamaya çalış lütfen.zamanla vereceksin kiloları.
Tuğba çok güzel bir günaydın sağol.kilo vermişsin tebrikler..
Banu ,sevda tebrikler…sevda hasta olunca yemek yiyemiyorum.ne güzel gidiyor.iyileşince ister istemez alınıyor.dikkat etmem lazım haklısın.banucum kolay gelsin.
Gülaycığım regl ol da kurtul şu sinir halinden.ama yine de vermisin tebrikler..
Deniz , İlknur, Neslihan ,aleyna, izlem tebrikler .salonda bayağı eğleniyormuşsun ne güzel.
Deryam 1.600 mü süpersin maşallah…
Sesi üzülme kuru fasülye belki şişkinlik yapmıştır.
Meslektaşım deniz tebrikler canım.karbon etkisini göstermiş.
Sunshine çok geçmiş olsun oğluna..
Tuna ve Selma hiç canınızı sıkmayın canlarım.haftaya inşallah verirsiniz.
Metuu çok geçmiş olsun canım.
Eranisa bravo valla.
Erer merhaba hoş geldin.
bence böyle 80ler 70ler yarışmasıyla
topikte bir bütünlük olmuyor arkadaşlar
herkes yarıştığı arkadaşlarına cevap verirse bu 80-89 topiği olmaz kii
biz yarışıyoruz ama 5 kilo sonra bitecek,versekte olur vermesekte olur modundaydık o yüzden harekete geçmek için yapıyoruz
yani bilmiyorum, arada kalanlar için iyi paylaşım olmayacağına inanıyorum...
ama ikili gruplar halinde gözünüze birini kestirip
onunla kapışabilirsiniz
o zaman gruplaşma da olmaz
öyle olmaz diyorsanız beni de aydınlatırsanız sevinirim...
kusura bakma izlem ama sana bu konuda katılmıyorum. bence bu gruplaşmaya neden olmaz. burada amaç 80 ler olarak sadece 8 li rakamlardan 7 lilere düşmeye çalışmak için biraz daha hırslanmak bence. zaten normalde bildirimler yapılıyor günlük paylaşımlar yapılıyor. yani anlayacağın topiğe eskisi gibi devam edilecek.
Belki eleştri alıcam belki yanlış anlaşılıcam bu sözlerimde ama ben yinede samimi olarak duygularımı belirtmek istiyorum; madem gruplaşma olur diyorsun o zaman bu kıvılcımı yakmayacaktın. hatta yazdığın bir mesajda sana demiştim bende yarışa varım diye ama sanırım görmedin. sonra son hedefe yakın olanlar olsun dedin yanlış hatırlamıyorsam.
Burdaki herkesin bir hedefi var bir amacı var lakin bazılarımız bir türlü tam gaz devam edemiyor misal benim gibi. 80 liler arasında da böyle bişey olduğunda açıkçası çok sevinmiştim çünkü 8 in lanetinden kurtulurum diyeydi bu sevinç. ve açıçası yazını okuyunca içim burkuldu. Şahsen senin yazdıkların benim aklımın ucundan bile geçmemişti. Ve burası zaten bir BÜTÜN... Buu kimse ama kimse bozamaz...
Not: umarım meramımı anlatabilmişimdir. Kesinlikle yanlış anlaşılmak kimsenin kalbini kırmak istemem.
bence böyle 80ler 70ler yarışmasıyla
topikte bir bütünlük olmuyor arkadaşlar
herkes yarıştığı arkadaşlarına cevap verirse bu 80-89 topiği olmaz kii
biz yarışıyoruz ama 5 kilo sonra bitecek,versekte olur vermesekte olur modundaydık o yüzden harekete geçmek için yapıyoruz
yani bilmiyorum, arada kalanlar için iyi paylaşım olmayacağına inanıyorum...
ama ikili gruplar halinde gözünüze birini kestirip
onunla kapışabilirsiniz
o zaman gruplaşma da olmaz
öyle olmaz diyorsanız beni de aydınlatırsanız sevinirim...
kusura bakma izlem ama sana bu konuda katılmıyorum. bence bu gruplaşmaya neden olmaz. burada amaç 80 ler olarak sadece 8 li rakamlardan 7 lilere düşmeye çalışmak için biraz daha hırslanmak bence. zaten normalde bildirimler yapılıyor günlük paylaşımlar yapılıyor. yani anlayacağın topiğe eskisi gibi devam edilecek.
Belki eleştri alıcam belki yanlış anlaşılıcam bu sözlerimde ama ben yinede samimi olarak duygularımı belirtmek istiyorum; madem gruplaşma oluiyorsun o zaman bu kıvılcımı yakmayacaktın. hatta yazdığın bir mesajda sana demiştim bende yarışa varım diye ama sanırım görmedin. sonra son hedefe yakın olanlar olsun dedin yanlış hatırlamıyorsam.
Burdaki herkesin bir hedefi var bir amacı var lakin bazılarımız bir türlü tam gaz devam edemiyor misal benim gibi. 80 liler arasında da böyle bişey olduğunda açıkçası çok sevinmiştim çünkü 8 in lanetinden kurtulurum diyeydi bu sevinç. ve açıçası yazını okuyunca içim burkuldu. Şahsen senin yazdıkların benim aklımın ucundan bile geçmemişti. Ve burası zaten bir BÜTÜN... Buu kimse ama kimse bozamaz...
Not: umarım meramımı anlatabilmişimdir. Kesinlikle yanlış anlaşılmak kimsenin kalbini kırmak istemem.
OOOHHH bayıldım pastana canımm bi dilimde bana versen :))))kızlar sizlerle bugün gelen süpriz pastamı paylaşmak istedim. öğrencilerim afyetle yediler.
ilk defa resim ekliyorum umarım yapabilmişimdir.
Eki Görüntüle 295058 Eki Görüntüle 295059
canım benim zaten bel ağrım meşhurdur evde. dr a da gittim fizik tedavi dedi. çocukla gitmem mümkün değil. bende aslında duymuştum sanki hapşurmak bile yapabilir diye ve başıma geldi.kas gevşetici iyi fikir canım aklıma gelmemişti.teşekkürlerrr..
Tülinim ben de seni korkutmak istemem ama bir hapşurmayla bile bel fıtığı olabilir insanlar biliyor musun?Lütfen dikkat et bir kaç gün spora ara ver, kas gevşetici filan al, krem sür bakalım geçmezse mutlaka bir doktora git sakın ihmalkarlık yapma basit görünebilir ama allah korusun ama ciddi de olabilir.
Menün güzel ve dengeli bence. 21 puanla kapatman da süper. Börek yanlış bir lokma da olsa, aralarda ceviz düşünebilirsin bak karbonu azdı şimdi unuttum ama sevdanın verdiği listede var
canım saol. bende takıldım 70 71 arası sinir bastı oyüzden ilk defa deniyorum.tülincim menün çok güzel tebrikte ederim ben böle hesap kitapla yapamıyorum dieti sıkıyo beni ama belki iyce durunca kilo vermem yapabilirm yaniii
canım tebrikler 78 leri gördün maşallah.25.11 bildirim..
günaydın...
canım gelen çok olmuş ama sen bu hafta sıkı tutup geri verirsin hepsini inşallah..
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 68
bu hafta 69.7
gelen 1700
toplamda 20.300
hedef 60
beden 38...[/B]
20 KASIMM:55.9
BUGÜN:54.4
GİDEN:1.500 GR
KALAN:3.500[/B]
canım hoşgeldin nurancım nerelerdesin. maşallah 1800 gitmişşş tebriklerrrARKADAŞLAR MERHABA:)
uzunca bi aradan sonra bildirimle aranıza döniyim dedim. ve buraya tekrar dönmem için destek olan ayşe,derya ve izlemcime çok teşekkür ediyorum...
benide artık haftaya listeye eklerseniz memnun olurum :) bu arada yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.
başlangıç 90.8
geçen hafta:89 (dönüceğimi hissetmiş gibi tartılmıştım cumartesi günü)
bu hafta:87.2
giden: 1800gram
hedef:75
toplamda giden:3,6
beden: 44-46
spor yok
canım az olsun bizim olsun :))) bende 300 verdim yazıcam birazdanbaşlangıç: 86 kg
geçen hafta: 70.600
bu hafta: 70.500
giden:100 gr.
toplamda giden: 15.500
beden: 42
boy:1.60
hedef: 55
spor:180 dk.
canım 200 gr mı takma kafana.ne güzel 65 leri gördün maşallah.günaydınnnn
geçen hafta:66.6
bu hafta:65.9
giden:700 gr
2 gün önce 65.7 çıkmıştım nasıl oldu anlamadımmmm neyse saglık olsun
ortiiimm gelmişşşşş.gülümmm canımm nasılsınnn. 100 gr az olmuş ama bende 300 verdim. bu hatfa bizim olsun gel karbon yapalımmmmBaşlangıç 82 kg
geçen hafta 74,9kg
bu hafta 74,8kg
giden: 100 gr
toplamda giden 7.2 kg
hedef 65
boy 163
beden alt42-üst44
spor :120 dk...
günaydın kızlar ,öncelikle 3 gündür hatta geçen cumadan beri uzak kaldığım için çok üzgün olduğumu belirtmeliyim,bu ara regl olcam 2 güne kadar çok sıkıntı yaptı,gün içinde dişlerimi sıktığımı fark ediyorum sinir yapıyorum boşuna....içimden hiç bişi gelmiyor,elimden geldiğice sabit kalcak kadar dikkat ettim 2-3 kaçamak oldu tabi ama 100 gr.gitmiş şaşırdım ben artı bekliordum regl yüzünden,buradan uzak kalınca kendimi bir görevimi yerine getirmiyormuşum gibi suçlu hissediyorum.bide şunu anladım ben,liste liste listeeeeeeeeeeeee ben listeli diyetlerle zorlanıyorum ama daha iyi veriyorum,o yüzden hemen bir arayış içine giriyorum....umarım herkes iyidir....sizleri çok seviyorum ve tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmeler gününü gecikmelide olsa kutluyorum
hayırlı cumalar canım..63 ne güzel bi kg maşallahhh..herkese günaydın cumanız mübarek olsun kızlar hemen bildirimimi yapayım bugün çok yogun olacagım bidaha akşama kadar giremeyebilirim
başlangıç kilo 86.100
geçen hafta 63.500
bu hafta 63.000
giden 500 gr.
toplam giden 23.100
spor 90 dk.
boy 1.65
canım gözleme işte batırdı belkide. bende 70 71 arası kaldım bu hafta.deli etti beni 69 u görememek.ama karbona başladım bu hafta iyi olacak inş. 70 lere gelince ben çoğunluğa uyarım..Günaydınnnnnnnnnnnn
kilo bildirimim
başlangıç:80
geçen hafta:72.200
bu hafta:72.100 :26:
giden:100
toplam giden:7.900
boy:1.77
beden:40
spor:60 dk leslie,burn it up 60 dk
1 gözleme hariç kaçamaksız bir hafta olmasına rağmen 100 gr gitmiş anlayamadım
Tülincim,70'ler yarışması yapalım mı demişsin,bende varım bende bende
ahh balım ah canımm.aynneeennnn. bende o yüzden karbona başladım gelsin bol proteinnnn...kızlar bu 70lerde takıldım ben bi kaç haftadır 70-71 gidip geliorum vücut alıştı galiba yeme düzenimi değiştirmem mi gerekio ?
tecrübeli hatunlar ne tavsiye edersiniz
oohh oohhh 1kg gitmiş maşallahhhhgünaydın kızlar,bildirimimi yapayım
başlangıç:86kg
boy:164cm
şimdiki beden :48
geçen hafta:84.5
bu hafta:83.5
giden :1000 gr
gelen:------çok şükür
spor :yok
hedef:60kg
)))))
canımmm inşallah 20 li 30 lu kilolarımız gitsin inşallahhh.600 gr gitmiş canım maşallahevet bende bildirimde bulunayim
baslangic 87kg
gecen h. 86.5kg
bu hafta 85.9kg
giden 600gr
top.giden 1.1kg
boy 1.65cm
benden 42 /44
ins bigün sizler gibi toplanda gidenim komik bi sekilde deyilde söyle 20kg falan olur
neeeeee 1600 mü maşaaalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh. 71ler hayırlı olsun canım gözün aydın....Bildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 71.3
Giden 1600
Toplamda giden 15.7
Hedef 68
Spor yok
Beden 44
Boy 1.77
71-- 71-- 71 --71 --71-- 71 --71
canım sen şimdi eşinle uğraşmaktan bunu düşünme. 200 gr da gitmiş gelmesinden iyidir canım tebrikler...kilo bildirim
başlangıc 86 .500
gecen hafta 79.100
bu hafta 78.900
giden 200
boy 1.65
beden 44.46
kızlar sadece 200 gr verebildim cok az biliyorum hiç yoktan iyidir herkese MAŞALLAH cok iyi kilolar verişsiniz darısı haftaya bana İNŞALLAH
canım azda olsa hamurişi su tutturdu belkide haftaya telafi edersin.Eveeet kilo bildimim;
Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:59.6
Bu Hafta:60.4
Gelen:0.8
Toplam Giden:30.8
Hedef:57
Boy:1.65
spor:210 dk.
Beden:40
Ya dün yediklerim,abartı çok yoktu ama ya da çok erken tartıldığımdan,yola devam diyelim...
canım gelen çok olmuş reglin etkisiyle sanırım. haftaya telafi edersin inşallah..Başlangıç : 87.300
Hedef: 55
Geçen hafta 85.550
bu hafta: 87.00
toplam giden 300 gr olmuş.
gelen : 1.450 almış görünüyorum.
boy: 172 cm
beden: 46 - 48
spor : yok(
bu arda geçen bir arkadaş adını hatırlamıyorum bana tartıda 50 gr bile gösteriyor demişti. şirketin erzak tartma makinası var hani şu devasa olandan onda tartılmıştım gizliden. bu sabah kendi evimde tartıldım bu kilo çıktı.
ooo maşallah canımmm.reglde oldum demiştin bak ne güzel vermişsin 800 karbona devam yani:)))Başlangıç:90
Geçen Hafta:73
Bu Hafta:72.2 (regliye rağmen)
Giden: 800
Toplam Giden:17.8
Hedef:68
Boy:168
spor:290 dk.
Beden:44
canım çok şişsin demekki. gözlerin bile demek. sıkma canını artı çıkmamanda güzel.bu hafta gider inşallahhhSELAM ARKADAŞLAR
Başlangıç : 83.300
Hedef: 58
Geçen hafta 79,6
bu hafta: 79,6
toplam giden 3,7
giden:yok
boy: 168 cm
beden: 42 - 44
sevgiler kızlar geçmişe akşam bakimm
canım reglden dolayıdır ama yinede 200 gr gitmiş maşallah. bu hapşuruklar iyi değil canım geçmiş olsun
25.11.2011 bildirimim
11.11.2011 başlangıç: 83
geçen hafta: 81
bugün: 80.8
giden 200 gram
boy: 1.70
beden: 42-44
hedef: 65
2. haftamı doldurdum efenim haftaya listede olmayı bekliyorum hele bideeeeee 80 ler yarışması var çok dikkat edicem bu hafta çoooooook sevgili rakibelerime duyrulurbu arada bi arkadaş başlangıç günü ne zaman olsun demiş o gün bugün canımmmm başladık bile 5 kişiydik sanırım neslihan ve tuğba yı biliyorum bende tuğba bol bol görüşeceğiz ya hani öpüyorum hepinizi
oh oh ohhh maşallah 1400...tebrikler canımmboy 1.70
başlangıç kilo: 89 kg
geçen hafta: 86.2
bu hafta: 84.8
giden : 1.4
kaçamaklara rağmen güzel bir sonuç..malesef spor yok amaolacak inş.
ARKADAŞLAR 80 LİLERİN YARIŞINA BENDE VARIMM...
canımmm sen 600 gr az diyosun ama kaçamak bile yapmadın.maşallah canım 62 leri gördünnnilk haftadan sonuncu oldumyuh bana
başlangıç 62.6
bu hafta 62
giden 600gr ohh neredeyse 2 aydır 62.0ı göremiyordum
kalan 4.4
hedef 57.6
boy 1.66
beden 38
spor 150dk
merhaba canım hoşgeldin ben tülin..merhaba arkadaşlar :)
canım simitlere rağmen gitmiş 900 gr maşallah canımmmm..hedefinde pek güzel 69.6:)))25.11 bildirim..
başlangıç:93,6
g.hafta:81,9
bu hafta:81,0
giden:900gram
t.giden: 12,6kg
hedef:69,6
boy:163
ama beni de unutmayın
kilo bildirimi:
basangıc: 90
gecen hafta: 85,4
bu hafta:85,4
spor:60 dk
cnm benim
acaba benim msg çıktımı diye geri döndüm
simdi gordum senin yazını
hımm bir takım bir seyler olmus demek ki üzüldüm , ben seni çok çok iyi anladım ama
burası güzel bir platform herkesin bulusma noktası hersey ağız tadıyla güzel
aman bozulmasın diyorummmmm
bu arada senin profil resmini çok seviyorum bana çocukluk yıllarımızı bizim zamanın footğraflarını andırıyo duygulanıyorum
sevgilerimle
tekrar herkes kedine iyi baksın
tülincimm insallah iyilestin
daha iyiyim canım teşekkürlerrtülincimm insallah iyilestin
hayırlı cumalar arkadaşlar.
uykudan gözümü açamıyorum.öğlen kestirdim birkaçsaat ama yine uykum var.
bildirim:
geçen hafta:77.00
bu hafta:77.6
gelen:600 gr.
spor:60 dak.
sabit çıkmak bile mutlu edicekti beni oysa.
neyse ,haftaya inşallah.
kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.
canım tebrik ederim başarın daim olsun kuzumm
tskler cnm Eki Görüntüle 295455
bu duyarliligina hayranimmmmEki Görüntüle 295455 kimseyi unutmamissin yine
25.11 bildirim..
arkadaslar herkese merhaba
cok yoğun bir iş günündeyim
galiba önümüzdek ihaftalar içine büyük bir yoğunluğa girdim gene
geçmişi hiç okuyamadım
deryacım simdiden eline sağlık
wispercim sendne kopyaladım bildirimi de hemen gördüm
sana da ço kteşekkürler
diğer 8 lerden 7 ye düşme yarışmacıları ya kusura bakmayın benim son durumdan hiç haberim yok bakamıyorum hiç ancak yazabiliyorum
ama beni de unutmayın
insallah pazartesi buraya 13,0 kg vermiş olarak gelebilirim
herkese selam
bana bir sye yazan varsa okuyamadım hic noolur kusura bakmayın iş yeri hiç müsait değil
herkese iyi haftasonu tatilleri dilerim
kilo bildirimi:
gecen hafta: 75,4
bu hafta:75,4
hayırlı cumalar arkadaşlar.
bildirim:
neyse ,haftaya inşallah.
OOOHHH bayıldım pastana canımm bi dilimde bana versen :))))
canım benim zaten bel ağrım meşhurdur evde. dr a da gittim fizik tedavi dedi. çocukla gitmem mümkün değil. bende aslında duymuştum sanki hapşurmak bile yapabilir diye ve başıma geldi.kas gevşetici iyi fikir canım aklıma gelmemişti.teşekkürlerrr..
ceviz 50 gr 10 karbon canım düşündüm ama salatalık yerim daha iyi diye vazgeçtim:)))
canım saol. bende takıldım 70 71 arası sinir bastı oyüzden ilk defa deniyorum.
canım tebrikler 78 leri gördün maşallah.
canım gelen çok olmuş ama sen bu hafta sıkı tutup geri verirsin hepsini inşallah..
canım maşallah 50 li kglarda 1500 vermen harikaaa.tebrik edderimmm
canım hoşgeldin nurancım nerelerdesin. maşallah 1800 gitmişşş tebriklerrr
canım az olsun bizim olsun :))) bende 300 verdim yazıcam birazdan
canım 200 gr mı takma kafana.ne güzel 65 leri gördün maşallah.
ortiiimm gelmişşşşş.gülümmm canımm nasılsınnn. 100 gr az olmuş ama bende 300 verdim. bu hatfa bizim olsun gel karbon yapalımmmm
hayırlı cumalar canım..63 ne güzel bi kg maşallahhh..
canım gözleme işte batırdı belkide. bende 70 71 arası kaldım bu hafta.deli etti beni 69 u görememek.ama karbona başladım bu hafta iyi olacak inş. 70 lere gelince ben çoğunluğa uyarım..
ahh balım ah canımm.aynneeennnn. bende o yüzden karbona başladım gelsin bol proteinnnn...
oohh oohhh 1kg gitmiş maşallahhhh
canımmm inşallah 20 li 30 lu kilolarımız gitsin inşallahhh.600 gr gitmiş canım maşallah
neeeeee 1600 mü maşaaalllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh. 71ler hayırlı olsun canım gözün aydın....
canım sen şimdi eşinle uğraşmaktan bunu düşünme. 200 gr da gitmiş gelmesinden iyidir canım tebrikler...
canım azda olsa hamurişi su tutturdu belkide haftaya telafi edersin.
canım gelen çok olmuş reglin etkisiyle sanırım. haftaya telafi edersin inşallah..
ooo maşallah canımmm.reglde oldum demiştin bak ne güzel vermişsin 800 karbona devam yani:)))
ama ben yumurta yada tavuk olacam yakında sürekli yemekten. eh fena piliçde sayılmam hani:)))
canım çok şişsin demekki. gözlerin bile demek. sıkma canını artı çıkmamanda güzel.bu hafta gider inşallahhh
canım reglden dolayıdır ama yinede 200 gr gitmiş maşallah. bu hapşuruklar iyi değil canım geçmiş olsun
oh oh ohhh maşallah 1400...tebrikler canımm
canımmm sen 600 gr az diyosun ama kaçamak bile yapmadın.maşallah canım 62 leri gördünnn
merhaba canım hoşgeldin ben tülin..
canım simitlere rağmen gitmiş 900 gr maşallah canımmmm..hedefinde pek güzel 69.6:)))
ah canım sabitmi kaldın ben.gerçi 75 yazacaktın 85 yazdın sanırım:))bende anca 300 verdim bizim vucudun bi şaşırmaya ihtiyacı var sanırım.
25.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 70.8
bu hafta : 70.5
giden : 300gr
toplamda giden 22.5
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : yok
bende başta böyle düşündüm aslında grup içinde gruplar oluştu
ama arkadaşalrında hevsini kırmakta istemedimmm:26::26:
grup olur diger kişilr dışarda kalır olayı degildeee
grup içinde 3 farklı grup yarışması fazla gedi banaa
ama dedigm gibi daha bir hırs ve azim olur düşüncesi ile bişey demedimmm
birde topikee eskisi gibi hakim degilim çogu geçmişi okumuyorum o sebepten
yorum yapmamıştım
sevgicim
öncelikle biz seninle yarıştıgımız zaman bize haksızlık olur bizim verdiigmiz 1 kiloyla senin 1 kilon bir degil tatlım
çükü senin kilon 80 lerde biz 6 lardayz ve artık zor gidiyor bizden kilollar bu yaışın amacıda buydu zaten
-"ğeskiler yeniler ayrımı kesinlikle yokve 3imüzde hemen hemen 1 yıldır aynı kiloda oldugumuz için
tatlı bir yarış içine giridkkkk
kutlarım cnm25.11 bildirim..
günaydın...
canım sanada hayırlı cumalar geç olduama hala cumadayız bencede cnm kaçma artık bak artılara çıkmışsıngünaydın kızlar hayırlı cumalar hayırlı bildirimlerr
kaçacak yer kalmadı artık bugünden tezi yok acilen diyet moduna girmem lazım bu kadar ara yeter
kilo bildirimi
başlangıç 90
geçen hafta 68
bu hafta 69.7
gelen 1700
toplamda 20.300
hedef 60
beden 38...
ooooooooooo wwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaawwwww ilk haftadan bomba gibisin arayı açacağa benziyorsun tatlım tebriklerhayyyydiiiii yarışınnn ilk tartıııııısınaaaaaa gellll
20 KASIMM:55.9
BUGÜN:54.4
GİDEN:1.500 GR
KALAN:3.500
çok çok iyyiiiiibu hafta 84.6
gecen haftaazar rejıme basladıgımda:87.6
gıden:3 kılo
spor 11 saat
yalnız gecen cuma:86.4 tum pazara kadar 87.6 olmustum 86.4 u baz alırsak 1 kılo 800 gr olur
baslangıc:120.5
bu haftakı kıo:84.6
gecen hafta:87.6
gıden:3
toplamda gıden:35.9
hedef:54
boy:1.57
beden-ust44 alt 46-48
hoş geldincanım ben semraARKADAŞLAR MERHABA:)
uzunca bi aradan sonra bildirimle aranıza döniyim dedim. ve buraya tekrar dönmem için destek olan ayşe,derya ve izlemcime çok teşekkür ediyorum...
benide artık haftaya listeye eklerseniz memnun olurum :) bu arada yeni katılan arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum.
başlangıç 90.8
geçen hafta:89 (dönüceğimi hissetmiş gibi tartılmıştım cumartesi günü)
bu hafta:87.2
giden: 1800gram
hedef:75
toplamda giden:3,6
beden: 44-46
spor yok
olsun canım artıda deilsin sabitte deilsin buna şükürrbaşlangıç: 86 kg
geçen hafta: 70.600
bu hafta: 70.500
giden:100 gr.
toplamda giden: 15.500
beden: 42
boy:1.60
hedef: 55
spor:180 dk.
cnm adet döneminmi acaba 700 de çok iii bence daha zamanın var sıkma canını tatlımgünaydınnnn
geçen hafta:66.6
bu hafta:65.9
giden:700 gr
2 gün önce 65.7 çıkmıştım nasıl oldu anlamadımmmm neyse saglık olsun
offffff aynı durumdayım çenem ağrıyo bi geçse adet dönemi rahatlıycazBaşlangıç 82 kg
geçen hafta 74,9kg
bu hafta 74,8kg
giden: 100 gr
toplamda giden 7.2 kg
hedef 65
boy 163
beden alt42-üst44
spor :120 dk...
günaydın kızlar ,öncelikle 3 gündür hatta geçen cumadan beri uzak kaldığım için çok üzgün olduğumu belirtmeliyim,bu ara regl olcam 2 güne kadar çok sıkıntı yaptı,gün içinde dişlerimi sıktığımı fark ediyorum sinir yapıyorum boşuna....içimden hiç bişi gelmiyor,elimden geldiğice sabit kalcak kadar dikkat ettim 2-3 kaçamak oldu tabi ama 100 gr.gitmiş şaşırdım ben artı bekliordum regl yüzünden,buradan uzak kalınca kendimi bir görevimi yerine getirmiyormuşum gibi suçlu hissediyorum.bide şunu anladım ben,liste liste listeeeeeeeeeeeee ben listeli diyetlerle zorlanıyorum ama daha iyi veriyorum,o yüzden hemen bir arayış içine giriyorum....umarım herkes iyidir....sizleri çok seviyorum ve tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmeler gününü gecikmelide olsa kutluyorum
çok güzel cnmherkese günaydın cumanız mübarek olsun kızlar hemen bildirimimi yapayım bugün çok yogun olacagım bidaha akşama kadar giremeyebilirim
başlangıç kilo 86.100
geçen hafta 63.500
bu hafta 63.000
giden 500 gr.
toplam giden 23.100
spor 90 dk.
boy 1.65
neden sabit tatlım dikkatmi etmedin acabagünaydın kızlar
başlangıç:87
geçen hafta:70.9
bu hafta:70.9
giden gelen yok
spor:180dk
Günaydınnnnnnnnnnnn
kilo bildirimim
geçen hafta:72.200
bu hafta:72.100 :26:
giden:100
toplam giden:7.900
boy:1.77
beden:40
spor:60 dk leslie,burn it up 60 dk
1 gözleme hariç kaçamaksız bir hafta olmasına rağmen 100 gr gitmiş anlayamadım
Deryacım,teşekkür ediyorum güzel sözlerin için canım
tamamiyle sporun etkisi,leslie bile bu kadar farkettiriyorsa
sen spor salonunda harikalar yaratacaksın
68 olmam gerekiyor aslında ama 65 olayım ki korumaya geçtiğimde,alma verme payı olarak 65 olsun diyorum tatlım
Arzucum,teşekkür ediyorum tatlım
Tülincim,70'ler yarışması yapalım mı demişsin,bende varım bende bende
tebrik ederim canımgünaydın kızlar,bildirimimi yapayım
başlangıç:86kg
boy:164cm
şimdiki beden :48
geçen hafta:84.5
bu hafta:83.5
giden :1000 gr
gelen:------çok şükür
spor :yok
hedef:60kg
evet arkadaşlar yarışımız bugün başlıyor,5 kişiyiz,neslihan,metuu,sacre,sesi,tuğba54.verilecek hedef kilo 6kg.30 aralık son,bende çok tekrar yaptım kusura bakmayın heyecan yaptım(( Deryacım sonradan biz de topik listemizde belirlensin haftanın 1.dedik ,karışıklık olmasın.Arkadaşlar bi arkadaşımız endişesini belirtmiş ama bu yarış sadece bizi biraz daha garetlendirsin,durumu daha ciddiye alalım diye düşünüldü,kesinlikle bi gruplaşma olamaz,bize bu hırsı veren topiğimize minnet borçluyuz böyle bişey düşünülmesin lütfen hepimiz birbirimiz için varız:))))))
ohh ii muhabbetler hayatımnurancımmmmmm
hoşgeldin tatlım çok güsel balangıç yaptın maşallahhhhh
ben kaçar kızlar akşama misafirim var elmalı tart ve poça yapıca ev temizliycem
bebelerde geç kalktı öglen uyutmuycam akşama rken yatsın diye
bugün eşim arkadaşlarıyla dışardaa
madem öle dedim bende eşleirni eve çagırdımmmmm:
bebeleir erken postalayıncaaaaa bizdeee gün yaparıkkkkkkkk:
arada bir iyi oluyor böyle şeylerrrrrrrrrrr::
inşallah canm neden olmasınevet bende bildirimde bulunayim
baslangic 87kg
gecen h. 86.5kg
bu hafta 85.9kg
giden 600gr
top.giden 1.1kg
boy 1.65cm
benden 42 /44
ins bigün sizler gibi toplanda gidenim komik bi sekilde deyilde söyle 20kg falan olur
cnm arkadaşımmmmm senin adına çoooooook sevindim ama bu hafta hiç kaçamak yapmadın bu sonucu hakettin tatlımBildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 71.3
Giden 1600
Toplamda giden 15.7
Hedef 68
Spor yok
Beden 44
Boy 1.77
71-- 71-- 71 --71 --71-- 71 --71
eşler canımızı sıksada kilo vermemize vesile oluyolar ya oda bigüzel bn eşim daha 15 kilo verdiodu akşam sen baya zayıfladın 10 kilo versen yeter hatta o bile çok dioooooooooocanım öncelikle tekrar hoşgeldinnn
güzelim inan tek degilsinn bende herkes gibi bir çok kere diyetler yaptım ettim hepsinde kilolar verdim
ama hep fiyasko ben hiçç şişman olmadım çünkü hayatımda 74 kiloyken psikolojim bozulmuştu nasıl bu hale geldim diyee
diyetisyenlerden çıkmıyordum vermedim mi verdimm evett sonra ne olduu sonuçç kocaa bii 86 kiloo
boyum uzun degill ve kamyon tekeri büyüklüğünde bir karnım vardıı
inann, istee oluyo canımm oluyoo... burdaki arkadaslarımın hakkı çok büyük bendeee
düşünüyorumda tek başıma yapsaydım ne olurdu diye çoktan pes ederdimm
ama haa çok iyi bi örnek miyim hayırrr hepi topu 15 küsür kilo verdimm tabiki aksaklıklar yaşadım bende herkes gibi
ama sen öncelikle kendine inannn güzelimm
bak bi örnek veriyim bigün eşimle arabayla bi yerden geliyoruzz 86 kilo civarlarındayımm bi şeyden muhabbet açıldıı hatırlamıyorum şuann ayyy sanki ben şişman mıyımm dedimm.... eşimde dediki şişmansın canım o Allahın emri yani şişmansın dedii
bennnböyle kaldımmm ..
çünkü benim kocammm hiç bir zamann öyle bir laf etmedii her zaman aynı ilgiyi sevgiyi gösterdi banaa
ama bu laf neydi şimdii
evet 15 kilo verdimm çok bi başarı degill ama şimdi her dakka bana yaa bitanemm sen daha zayıflıcan mı
küçücük kaldınn, ufacık bi kadın oldunn bence yeter valla manken mi olcann nedir yani bu çaban diyoo
ve sürekli herkes artık minyon bişi oldun senn sevda yeter diyolar ama yetmezz Allahın izniyle görücem o beşli rakamları
inşşş. sende başarıcaksınn eminim ki seninde bir sebebin vardırrr
en başş sebebin hatta mutlu olmak,salına salına yürümektir bir çogumuz gibii
burdan sakın ama sakın ayrılmaaa
evet canım yola devam haftaya fazlasıyla verirsin cnmEveeet kilo bildimim;
Başlangıç:91.2
Geçen Hafta:59.6
Bu Hafta:60.4
Gelen:0.8
Toplam Giden:30.8
Hedef:57
Boy:1.65
spor:210 dk.
Beden:40
Ya dün yediklerim,abartı çok yoktu ama ya da çok erken tartıldığımdan,yola devam diyelim...
farklı tartılar olduğu için omuş olabilir cnmhepsi geçecek canım merak etme. dasece kendine inan yeter. ben ki dondurma canavarıyım veşirkette kocaman bir dondurma otomatımız var inan ki bir haftadır bir tane bile yemedim. sende içme artık kola. bu arada kimseye söyleme zaten diyetteyim diye. gerek yok boşver. dadece dikkat ediyorum de artık ya da canım istemiyor de.
valla güzelim herhangi bir önerim yok ama herşeye uyarım. bence de 6 kilo çok iyi. peki daha fazla veren olursa ne yapmak lazım onuda düşünmek gerek. birde hediyemiz ne olacak?
kızlr bu hafta artıda gözüküyorum sanırım regl şişliği. bu hafta çok dikkat ettim çünkü. bir de başşlangıç günümüz ne olacak.
Başlangıç : 87.300
Hedef: 55
Geçen hafta 85.550
bu hafta: 87.00
toplam giden 300 gr olmuş.
gelen : 1.450 almış görünüyorum.
boy: 172 cm
beden: 46 - 48
bu arda geçen bir arkadaş adını hatırlamıyorum bana tartıda 50 gr bile gösteriyor demişti. şirketin erzak tartma makinası var hani şu devasa olandan onda tartılmıştım gizliden. bu sabah kendi evimde tartıldım bu kilo çıktı.
regliye rağmen çok ii arkadaşımkızlar okuldan yazıyorum geçmişi okumadım akşam daha detaylı bakarım kilo bildirimimi yapıp çıkmam gerek
Başlangıç:90
Geçen Hafta:73
Bu Hafta:72.2 (regliye rağmen)
Giden: 800
Toplam Giden:17.8
Hedef:68
Boy:168
spor:290 dk.
Beden:44
ne kadar can sıkıcı bi durum cnm bnde çok dikkat ettiğim zamanlarda tartı oynamayınca resmen çöküyorum ama vaz geçmiyorum sabırla bekliorum ve eksileri görünce wuwuwuuuuuwwwwww havalara uçuyorum sabır cnmSELAM ARKADAŞLAR
bu sabah çok üzüldüm çünkü tüm bir hafta cumartesi pazar dahil hiç kaçamak yapmadım diyebilrim ama hiç kilo varmemeişimmm
üztelik yüzüm gözüm şiş adetde olmuycam yeni oldum bu ne şimdi hiç anlamadımmm
neyse yılmak yokk yola devamm hafta sonu lapa diyeti yapım diyorum iki günn şu şişleri atıp pazartesi bakim nolcak
bildirm yapiyımm
Başlangıç : 83.300
Hedef: 58
Geçen hafta 79,6
bu hafta: 79,6
toplam giden 3,7
giden:yok
boy: 168 cm
beden: 42 - 44
sevgiler kızlar geçmişe akşam bakimm
haftaya inşallah cnmKilo Bildirimi
Ba$langic: 88
Gecen Hafta: 71
Bu Hafta: 71
Gelen Giden. Yok
Toplam Giden : 17 kg
Hedef: 65
Beden: 38/40
Boy: 168
Spor: 45.dk
Hafta Basinda 70.800 Görmü$tüm
Dikkat Etmeyince Geri Almi$im .. Neyse Haftaya Insallah Tam 70'i Görürüm ..
Kilo Verenleri Tebrik Ediyorum ..
bu reglinin başı bi dertsonu bi dert olsun ama tatlım 200 200 dürkızlar merhaba eşimde bende grip olmuşuz keyifsizim 2 gündür hapşırmaktan çenem ağrıyo resmen güzel kilolar verilmiş malesef bende pek değişiklik yok regl dün bitti ondandır diyip avutuyorum kendimi ama moralim de bozuldu hani neyseeeeee bildirip yapıp yeni haftaya tam motivasyon başlamak istiyorummm
25.11.2011 bildirimim
11.11.2011 başlangıç: 83
geçen hafta: 81
bugün: 80.8
giden 200 gram
boy: 1.70
beden: 42-44
hedef: 65
2. haftamı doldurdum efenim haftaya listede olmayı bekliyorum hele bideeeeee 80 ler yarışması var çok dikkat edicem bu hafta çoooooook sevgili rakibelerime duyrulurbu arada bi arkadaş başlangıç günü ne zaman olsun demiş o gün bugün canımmmm başladık bile 5 kişiydik sanırım neslihan ve tuğba yı biliyorum bende tuğba bol bol görüşeceğiz ya hani öpüyorum hepinizi
1.4 gayet güzelboy 1.70
başlangıç kilo: 89 kg
geçen hafta: 86.2
bu hafta: 84.8
giden : 1.4
kaçamaklara rağmen güzel bir sonuç..malesef spor yok amaolacak inş.
ARKADAŞLAR 80 LİLERİN YARIŞINA BENDE VARIMM...
600 de iidir cnm ama bn senden daha fazlasını bekliodum açık söyliim ama haftaya dahaiii olacaksın eminimilk haftadan sonuncu oldumyuh bana
başlangıç 62.6
bu hafta 62
giden 600gr ohh neredeyse 2 aydır 62.0ı göremiyordum
kalan 4.4
hedef 57.6
boy 1.66
beden 38
spor 150dk
hahahha başınız saolsunnnnçizelgemi değiştirmek büyük keyif benim için
şükürler olsun yarabbiimmmm
dün balığımızın bi tanesi ölmüş
çizelgemi bu hafta onun anısına yaptım :)))))
ayyyyyyyy ne komik yaaaaaa ben piknikte oyun oynamayı hiç sevmem yerin dibine gir daha ii yaniiiienterasan bişiy anlatayım
sporu bildiğiniz profesyonel basketbol salonunda yapıyoruz kocaman
bugün hoca ısınmamız için 2 grup yaptı, arka arkaya dizdi bizi
elimize bi top verdi
baştaki kişi eğilip baca arasından arka sıraya doğru yuvarlıyor
en sondaki topu aldığı gibi sahanın diğer ucuna koşuyor diğer grupla yarıştık 11 kişi 11 kişiydi ama
nasıl heyecanlandık
sıra bana gelince amaniinnn sanki fişek gibi bi koştum ki kendim bile şaşırdı
ben hızlı koşamam hiç normalde
bir daha yarışırsak bizim gruba gel diyor hanımlar
ama bi göreceksiniz yaş ortalaması 40
bırak sallansınn koş kooşş diye bağırıyorlar birbirlerine tombul tombul bi sallanıyordu kii
900 çok ii tatlımmmm25.11 bildirim..
arkadaslar herkese merhaba
cok yoğun bir iş günündeyim
galiba önümüzdek ihaftalar içine büyük bir yoğunluğa girdim gene
geçmişi hiç okuyamadım
deryacım simdiden eline sağlık
wispercim sendne kopyaladım bildirimi de hemen gördüm
sana da ço kteşekkürler
diğer 8 lerden 7 ye düşme yarışmacıları ya kusura bakmayın benim son durumdan hiç haberim yok bakamıyorum hiç ancak yazabiliyorum
ama beni de unutmayın
insallah pazartesi buraya 13,0 kg vermiş olarak gelebilirim
herkese selam
bana bir sye yazan varsa okuyamadım hic noolur kusura bakmayın iş yeri hiç müsait değil
herkese iyi haftasonu tatilleri dilerim
neden acaba arkadaşım sankim sen sıkı tuttun bu hafta acaba karıştırdımmı ben karıştırdıysam özür dilerim cnmkilo bildirimi:
gecen hafta: 75,4
bu hafta:75,4
haftaya artıkınhayırlı cumalar arkadaşlar.
bildirim:
neyse ,haftaya inşallah.
300 olsun bizim olsun tbrler25.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 70.8
bu hafta : 70.5
giden : 300gr
toplamda giden 22.5
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : yok
kafana göre yapmana nazaran yinede beğendim canım tebriklerrrrrrİşte menüüüüüüüüüüüü :)
Sabah:
orta bo kase brokoli - 1 haşlanmış yumurta- şekersiz çay ( ekmek yoktu evde , market de açılmamıştı)
Ara: 1 havuç
Öğlen: Mercimek çorbası- 2 adet domates
Ara: yok
Akşam: tavuk ızgara ekmeksiz...
Sabah 1 saat yürüyüş, 50 mekik, 50 kol ve kalça bacak hareketi
Toplamda 1 lt su :44::44:
Nasıl kızlar yaa sizce??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?