80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İzloşum ben de fikrimi belirtecek olursam;
Şimdi ne senin, ne benim, ne de banuşun burada bütün menüleri, sporları kontrol edip, kaçamaklara ceza verecek kadar ne vaktimiz ne kafamız oluyor. Ama bu yarışmayla bu kızlar menüleri ve her şeyi kontrol edecek, cezalar verecek, kısaca başlarında birbirlerinin eli sopalı koruyucuları olacaklar. Sırf o cezaların verdiği motivasyon bile topiğin enerjisine çok iyi gelecektir bence.
Bir ikincisi mesela ben sıkıya gelemiyorum, rahat olduğumda daha iyi veriyorum o yüzden yarışmalara hiç gelmem, düzenli diyet listelerini de yapamam mesela. İşte topikte de böyle iki grup var, bir rahat ve serbest olup verenler/vermek isteyenler. Bir de böyle sürekli birinin kontrolünde olmak isteyenler. Bu yarış işte o 2. grup için bence büyük motivasyon olacak. Listede de sadece onların ve siz üçünüzün adı farklı renk olacak o kadar. Genel listemiz aynı kalacak.
Ki kızlarda sadece kendi aralarında muhabbet etmez, topiğin eski akışına devam ederlerse (ki tersinin olacağını hiç sanmam) bence hiç bir sorun olmaz, aksine onların enerjileri bize de çok çok iyi gelir. Ama senin de dediğin gibi son sözü banuş söyler, ben de ona göre yarın listeyi yaparım :13:

Arkadaşlar maalesef bugün boool kaçamaklı bi gün oldu,bildirimimi yaptım bi de 1 kilo verdim diye iyiyce gevşedim akşamdan sonra aşırdım da aşırdım:84::84::84:İnşaallah yarın toparlarım.

sabah-----------2 dilim tb ekmeği,1 kk kadar b peynir,4 yeşil zeytin,şekersiz yeşil çay
ara-------------2 fincan sıcak su
öğlen ----------5-6 yemek kaşığı kuru fasulye(bitti çok şükür),1 parça(çay tabağı kadar) gözleme
ara-------------2 fincan sıcak su,bir lokma ekmek ve 1 zeytin
akşam---------- 5 ızgara köfte,2 dilim tb ekmeği,boool salata,1 kase tarhana çorbası

işte şimdi başlıyorum aslında akşam da biraz sapıtmış gibiyim "5 köfte"
1 şekerli neskafe,2 ısırık fıstıklı nugalı çikolata,1 dilim kek

ne zamandı hiç böyle doymamıştım midem sıkıştıııııııı:78:

iyi geceler fıstıklar :) ben işle ilgili birkaç koşturma yüzünden yazamadım iki gündür. Bir de buranın adabını alışkanlıklarını öğrenmeye çalışıyorum Regl dönemim yaklaştı, o da bittikten sonra ben de düzenli paylaşımlarda bulunmaya çalışıcam.
İki gündür su içmeye çabaladım sadece, düzgün ve normal yiyemedim ama işte havasına girdim ya bir kere, o gazla 700 gr gitmiş :)) Biraz da hoplayıp zıplarsam regl sonrası keyfime keyif katmış olabilirim. Yok arkadaş ben GÜLEREK ZAYIFLIIÜÜCÜM :)))

İyi akşamlar hatunlar

Bugün kaç gündür bloğuma koyacağım diye heveslendiğim kot pantalondan bozma kot eteğimi terziden almaya gittim. Ben zaten önünü arkasını kesip biçip teğelleyip vermiştim, sadece yanlardan daraltılacaktı zaten büyük geldiği için. Bir de o ufak dikişler işte. Yani makinam olsaydı ben de yapardım, o yüzden işin büyük kısmını ben yaptım diye gururla koyacaktım bloğuma kii
Bir gittim terziye (samimiydik) bir dövmediği kaldı Meğer direk kesilmezmiş, dikişlerinden sökülürmüş, kestiğim yerleri tekrar sökmüş çok uğraşmış efendim ki abarttığına eminim bir karışlık bir yer çünkü dikilecek olan yer. Resmen yeni baştan bir etek yaptım dedi, yok artık dedim içimden ama vermiştim bir kere. Hiç beklemediğim bir rakam da verdim sağolsun ona da sinirim bozuldu bilseydim hiç vermezdim
Am en üzüldüğüm bunun bloğuma koyamamak olacak. Benim projeliğimden çıktı çünkü hatalı yapmışım her yerini
Ama yinede çekilip size göstereceğim en azından öyle mutlu olayım

Olsun derya sen yine de koy bi bakalım,merak ettim ben de şimdi,Ben de el işlerine (özellikle örgü,kağıt işleri,oyuncaklar falan) meraklıyım,benim de kot etekten bi çanta yapma maceram olmuştu ama arkadaşın eteğini kesip biçip bi güzel halletmiştim sen en azından başa çıkarmışsın:)

geçmiş olsun derya; o kadarını yapmışsın keşke kendin devam ettirseydin. Sanırım bundan sonra deneye deneye iyice cesaretlenirsin

Yok size koyacağım ama bloğa koyamam artık
Onu bir diy yani kendin yap projesi olarak koyacaktım ama bunca yanlıştan sonra benden çıktı artık
Ben de aslında çanta yapacaktım arkadaşım girdi aklıma, ben de hep koton çorapla giyilecek bir mini kot etek istediğim için ona gitti aklım :)

geçmiş olsun derya; o kadarını yapmışsın keşke kendin devam ettirseydin. Sanırım bundan sonra deneye deneye iyice cesaretlenirsin

Ah keşke makinam olsaydı zaten hiç verir miydim, ama elde dikişle de olmazdı :26:
Ama bundan sonra daha bilgili ve tecrübeli olacağım kesin :)

Valla ne bilim.ben oturarak çalışıyorum.Fazla enerji harcamadığım için sanki yeterli gibi geliyo bana.:44:

bu gün yediklerim.
sabah....2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,
arada2 adet kuru kayısı
öğlen....taze fasulye yemeği,3 kaşık mercimek çorbası,mandalina
arada.....malesef 1 dilim börek
akşam....3 kaşık pırasa yemeği
form çay
2lt su

ah benim bakımlı arkadaşımmm evde temizlikte bile platform topuk giyenimmm:)) canım iyi fikir valla alışmak için:))) gecen güzel geçsin inşallahhhhh
canım menün çok çok güzel olmuş ama eksiklerin var. sen daha 89 kg dasın ve bu yüzden bu kadar çok kısmamalısın. öncelikle her menüne ekmek ekle 1 dilimde olsa. ve akşam yemeğinde salata olsa daha iyi olurdu. öğlende yoğurt yada ayran olabilirdi canım.sana fikir olması için ayşecimin aycan 33 verdiği listeler var.oda diyetisyeninin verdiği listeleri paylaşmıştı.onlaraa bi bak ben bilg. kaydettiğimi hemen yazayım:

1600 calori
Sabah : 7:30

Şekersiz çay
1 kibrit kutusu kadar Beyaz peynir
5 adet zeytin,
3 ince dilim ekmek,
Serbest Çiğ sebze(mevsimine uygun)

Kuşluk: 10:00

1 porsiyon meyve,
1 su bardağı süt veya yoğurt

Öğle12:30

1 yumurta büyüklüğünde et,
1 tabak sebze yemeği(4 yemek kaşığı)
Serbest Yağsız Salata
ekmek değişimi:3 ince dilim ekmek VEYA 2 kepçe çorba VEYA 2 yk pilav -makarna-bulgur pilavı

İkindi: 15:30

1 porsiyon Meyve,
1 su bardağı süt veya yoğurt

Akşam: 18:00

1 yumurta büyüklüğünde et,
1 tabak sebze yemeği(4 yemek kaşığı)
Serbest yağsız salata,
ekmek değişimi..

Gece : 21: 00

1 porsiyon meyve,
1 su bardağı süt ve ya yoğurt

EDİT:

1 günde alınması gereken Yiyecek miktarı

Et(et,tavuk,balık hindi) ===> 60 gr ===> 2 yumurta büyüklüğünde

Yumurta(peynir veya et değişimli) ===> Haftada 1-2 gün 1 adet

Peynir ( az yağlı/yağsız) ===> 30 gr ===> 1 kk kadar

Süt ve yoğurt(az yağlı,kaymaksız) ===> 600 ml ===> 3 su bardağı

Sebze yemeği (susuz) ===> 8 yemek kaşığı

Ekmek (kepekli,çavdarlı) ===> 10 etimek dilimi inceliğinde

Meyve(kabuklu) ===> 3 porsiyon

Sıvı yağ(yemeklerde kullanılacak) ===> 4 tatlı kaşığı
-----------------------------------------------
benim 90 iken diyetisyenimin verdiği listedir
ama tabiki benim düzenime göre tenefüs ve kalkış yatış saatlerime göre siz bunu dilerseniz şekillendirebilirsiniz

* BOL SU

08:00
1 ÇAY BARDAĞI SÜT
1 kk PEYNİR VEYA 1 YUMURTA
5 ZEYTİN
YEŞİLLİK DOMATES
1 SU BARDAĞI ILIK SU
1 İNCE DİLİM EKMEK

10:00
1 MEYVE

11:00
1 yemek KAŞIĞI KURU ÜZÜM
2 ADET CEVİZ İÇİ VEYA 6 BADEM VEYA 6 FINDIK

12.30
8 yemek KAŞIĞI SEBZE YEMEĞİ VEYA KURU BAKLAGİL
SALATA
1 ÇAYBARDAĞI YOĞURT VEYA 1 SU BARDAĞI AYRAN
2 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 4 yemek KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV

16:00
1 MEYVE

17.00
1 SU BARDAĞI AYRAN
1 ADET GALETA

20:00
1 KASE ÇORBA
60 GR ET( 2KÖFTE KADAR ) VEYA 4 YK KURU BAKLAGİL VEYA SEBZE YEMEĞİ
SALATA
1 İNCE DİLİM EKMEK VEYA 2 yemek KAŞIĞI MAKARNA VEYA PİLAV

22:00
2 PORSİYON MEYVE
1 ÇAY BARDAĞI SÜT VEYA YOĞURT

BENİM LİSTEM BUYDU ARKADAŞLAR YENİ GELENLERE FİKİR OLSUN DİYE YAZDIM AKŞAMA DİKKAT ETTİYSENİZ ÖĞLEN YİYECEKLERİNİZİN YARISI ...

VE VEYA LARI KOYU YAZDIM DİKKAT EDİN
GÜNLÜK 4 DİLİM EKMEK HAKKIMIZ VAR
HEPSİNİ AYNEN UYGULAMAK ZORUNDA DEĞİLSİNİZ BEN GECE GEÇ YATTIĞIM İÇİN 2 MEYVE DEMİŞTİ SİZ 1 MEYVEYE DÜŞÜREBİLİRSİNİZ..
AYDA 4 KESİN VERDİRİYOR TABİKİ SİZİN BÜNYENİZ DE ÖNEMLİ
AĞIR SPORLARA GEREK YOK DEMİŞTİ HAFTADA 3 4 YARIMŞAR SAAT SPOR YAP YETERLİ DİYORDU DİYETİSYENİM HATTA BENİM SPORU ABARTTIĞIMI SÖYLERDİ KIZARDI... ÇÜNKÜ HER HAFTA KAS ORANIM ÇOK ARTARDI VE BU VERDİĞİM KİLOYA YANSIRDI YANİ 1500 VERECEĞİME ATIYORUM 1200 VERİRDİM....

BOL SU DİYE BAŞA YAZDIM O ZATEN OLMAZSA OLMAZIMIZ....

canım düzenli spor ve kaçamaksız menülerin olursa 13 15 kg arası verirsin.ilk ay belki 7 8 kg bile verebilirsin. ama 25 kg fazla olur canım.
başlangıç:86

geçen hafta:77.300

bu hafta:74.900

hedef:63

boy :1.68

spor haftanın 3 günü leslie

giden:2 400
heyy maşallahhhh 2400 tü tü tüüüüüüüü..harikasınnn

başlangıç :92
geçen hafta :74.5
bu hafta :74.4
giden :100 gram
toplamda giden: 17.6
hedef:68
beden :42-44
boy :1.71
spor: 90 dakika yürüyüş
100 gr az olmuş ama az olsun bizim olsun dimi canım.bende 300 verdim anca:)))
kızlar düzeltme yapıorum buldum geçen haftayı

başlangıç:86

geçen hafta:76.700

bu hafta:74.900

giden:1.800
canımmm 2400de harikaydı ama buda harikaaaaa:)))
kızlaaaaaaarrr:)
başlangıç: 90
geçen hafta: 87-88 arası bişeydi
bu hafta: 85.5
giden: 1500
toplam giden: 4.5 kilo

ooh oohh 1500 maşallah canım tebriklerrrr
canım kahvaltın yok ama.öğlende sadece pırasayla olmazkiii.yanına yoğurtla bi dilim ekmek alsaydınn. akşam pilavla patates 1 er kaşıkla kalsaydı iyi olurdu.ama menün yinede az olsada güzel canımmmmm
canım 4 galeta diyince çok diycektim ama sen grisini demişsin sanırım küçük olan diye sanırım.akşamda lahmacun olmamış öğlen olsaydı keşke. aralardada meyve olsa daha iyiydi tabi:)))
canımmm eh hatanın farkındasın. aslında akşam köfte değilde ekmek çok olmuş. köfte içindede ekmek olunca bence hiç ekmek yememek lazım.sonrası zaten çok şimdi benim çanta atan smileyim tam sana göreymiş ama yok malesef:)))
canım 700 gr maşallah. gülerek zayıfla inşallaaahhhh
ah canım ya kötü olmuş ama ben şimdi daha çok merak ettim. sen onun yeni bi etek yapmasını istemedinki sen kendi modelini istedin.neyse sıkma canını.ben eminim deryaca bişeyler mutlaka kalmıştır eteğinde:))

canım akşamın çok az yine.oturarak çalışıyorum diyosun haklısında ama en azından yanında yoğurt salata ile takviye yap.çünkü akşamdan sonra arada yapmıyorsun canım şekerin düşecek ve daha çok yemek isteyeceksin kaçamakların olur. yoğurt protein oldugu için daha uzun süre tok tutar seni. bi düşün canım:))

Bende merakettim.Nasıl bişey olduğunu.Sonuçta sen bayağı emeketmişsin.Bence saen koy bloğuna bakalım.

ve bugunkü menüm.karbon 3:
sabah:
1 yeşil biber -3
2 kk beyaz peynir -1
3 yeşil zeytin -0,5
2 yumurta tavada -1
şekersiz çay -0

öğle:
karışık marul salata -6
tavuk haşlama 3 parça -0
1 kk peynir -1
1 üçgen peynir -1

akşam:

et ızgara -0
salata -8
3 parça yoğurtlu patlıcan -5

3 lt su
1 fincan yeşil çay çeyrek limonlu -1,5
toplam 28

Sana katılıyorum.Bende yeni başladım.Ama çok memnunum bu siteyi bulduğum için.Çooook uzun zamandır bu kadar kararlı olmamıştım.

slm kızlarrr geçmişi tam okuyamadım ama bir kaççç şeyy gözüme çarptıı....

öncelikleee sevgili rakibem sana katılıyorumm aynı şeyleri ben yazacaktımmm malumm biliyonn ban konusunda çookkkk tecrübeliyimmm şimdi tartışma çıkar felan diyeden yazmadımmmm......

KIZLARRRR DERYANIN YAPTIĞI LİSTEDE ZATEN SİZ YARIŞIYORSUNUZZZZZ.....AYRI YETEN BİR YARIŞMA YAPMANIZA GEREK YOKKKK...BİZLER ESKİLER OLDUĞUMUZ İÇİN VE SON 1 SENEDİR HEDEFİMİZE ULAŞAMADIĞIMIZ İÇİN BU YARIŞI YAPTIKKK...BU YARIŞTAN SONRA BİZ MEZUN OLACAZZZZ...SİZİNSE YOLUNUZZZZ ÇOKK VARRRR.. O YÜZDEN KENDİNİZİ FAZLA YORMADAN YAPIN DİYETİNİZİİİ..İNANINKİ UZUN SÜRE ZORUNLULUK YÜZÜNDEN SIKI TUTARSANIZZ HEMEN BIKARSINIZZZ..BENDEN SÖYLEMESİİİİİ....

canım ne zaman başladın bilmiyorum ama çok güzel kilo vermişsin güçlü rakipsin yani bide spor olsa ohhh 6 kişi olduk o zaman tuğba ben sevgili rakibem

arkadaşım 11/11/11 tarihinde başladım
sporda olacak inş.ben çocuklardan bitap düşüyorum
şimdiden kıyafetlerimin bollaştığını görmek büyük zevk veriyor
BİRDE ARKADAŞLAR ABLAM DİYETİSYENE GİDİYOR BENDE ONUNLA BERABER GİTTİM VÜCUTTAKİ KAS YAĞ ORANINI ÖLÇEN MANYETİK ALETTEN VARDI.RİCA ETTİM BENDE ÖLÇTÜRDÜM KAS ORANIM İYİYMİŞ.BENDE HİPOTROİD OLDUĞUNU SÖYLEDİM.NORMALE GÖRE YAVAŞ KİLO VERECEĞİMİ SÖYLEDİ BEN HIZLI BAŞLADIM AMA SONRADAN YAVAŞLARMI BİLMİYORUM.ZATEN HIZLI KİLO VERMEK İSTEMİYORUM.ABLAMLA GİDERSEM ÖLÇÜMLERİME BAKACAĞINI SÖYLEDİ.
MAKİNA ŞUAN BANA OBEZ DİYOR TABİ...HİİİÇÇÇ ALINMIYORUM BEN VERME YOLUNDAYIM YA...
HEDEF 65 GERİYE KALAN 20 KİLO..
BU ARADA ÇİZELGE YAPIYORUM AMA FORMATA UYGUN DEĞİL DİYOR..BECEREMEDİM

Canım menün çok güzel arada yemişsin böreği bişey olmaz gün içinde yakmışsındır,ama akşam çoook az geldi bana..

Ahhhh çantala beni violet dur senin yerine ben kendimi çantalayım bi de kulaklarımı çekiyim 1 kilo verdim ya hemen şımardım Bi daha yapmam artık inşaallah((

canım merhaba teşekkür ederim ilgin için çok naziksin bu arada karbon diyeti yapıyordun değil mi listeyi nerden bulabilirim birde günlük maksimum kaç olmayı kh sayısı teşekkür ederim iyi geceler..

BUGÜNKÜ MENÜMMM

KAHVALTI:
1 yumurtayla sosisli omlet,peynir,yeşilzeytin,domatesss,biber,2 tk çokokrem 2 dilim ekmek

ARA:
sütlü neskafeee+kahve

ÖĞLE:
1 tabak etli bezelye,3 yk pilav

ARA:
1 elmalı kurabiye,yarım ıspanaklı ekmek,şekersiz çayy

AKŞAM:
1 kase çorba

ARA:
1 greyfurt,1 mandalina,yarım armut

banuşşşşş hanimişşşş hileeeee nasıll bu menüü hoşuna gittimiiii???

bugün izlemle ben götürmüşüzz kurabiyeleri kekleriiiii....

kızlar herşeyi boşverin tüm dertleri sorunları.benim karbon diyetimi bi çözün gariiiiii...

ben bu karbon diyetinde en çok meyve ve salatada tıkanıyorum. marul için mesela farklı bilgiler var.
1 orta boy marul 8 yazanda var , 4 yaprak marul 2 yazanda. nette bi tarif var salata olarak:
MALZEMELER:
Marul – 150 gr.,
Ayçiçek yağı – 5 mi.,
Sirke (veya limon suyu),
Tuz – 1 gr.

BESİN DEĞERİ:
100 gr. salatada: Protein -1.42 gr., Yağ -4.12 gr., KarbonhidVirüsrat – 1.98 gr., Kalori -51.
yani bu demekki 100 gr marulda yaklaşık 1,5 karbon var ama şuna göre karbon sıfır...

100 gr. marul vb. salataların içerdiği ortalama besin değerleri şunlardır: 14 kalori; 0,9 gr. protein; 2,9 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,9 gr. yağ; 0,5-0,8 gr. lif
bi yemek sitesindede:

Marul salata 120gr 1.4 11 karbon 2.6 30kalori
yazıyor. ben salatasız doymuyorum kafamda karışıyor bi bilen el atsın bana acil:))))
bide yoğurt var tabi karışık olan ona hiiçç değinmiyim. bende kafayı bozdum digital tartı alıcam bu gidişle:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…