bence böyle 80ler 70ler yarışmasıyla
topikte bir bütünlük olmuyor arkadaşlar
herkes yarıştığı arkadaşlarına cevap verirse bu 80-89 topiği olmaz kii
biz yarışıyoruz ama 5 kilo sonra bitecek,versekte olur vermesekte olur modundaydık o yüzden harekete geçmek için yapıyoruz
yani bilmiyorum, arada kalanlar için iyi paylaşım olmayacağına inanıyorum...
ama ikili gruplar halinde gözünüze birini kestirip
onunla kapışabilirsiniz
o zaman gruplaşma da olmaz
öyle olmaz diyorsanız beni de aydınlatırsanız sevinirim...
İyi akşamlar hatunlar
Bugün kaç gündür bloğuma koyacağım diye heveslendiğim kot pantalondan bozma kot eteğimi terziden almaya gittim. Ben zaten önünü arkasını kesip biçip teğelleyip vermiştim, sadece yanlardan daraltılacaktı zaten büyük geldiği için. Bir de o ufak dikişler işte. Yani makinam olsaydı ben de yapardım, o yüzden işin büyük kısmını ben yaptım diye gururla koyacaktım bloğuma kii
Bir gittim terziye (samimiydik) bir dövmediği kaldıMeğer direk kesilmezmiş, dikişlerinden sökülürmüş, kestiğim yerleri tekrar sökmüş çok uğraşmış efendim ki abarttığına eminim bir karışlık bir yer çünkü dikilecek olan yer. Resmen yeni baştan bir etek yaptım dedi, yok artık dedim içimden ama vermiştim bir kere. Hiç beklemediğim bir rakam da verdim sağolsun ona da sinirim bozuldu bilseydim hiç vermezdim
Am en üzüldüğüm bunun bloğuma koyamamak olacak. Benim projeliğimden çıktı çünkü hatalı yapmışım her yerini
Ama yinede çekilip size göstereceğim en azından öyle mutlu olayım
İyi akşamlar hatunlar
Bugün kaç gündür bloğuma koyacağım diye heveslendiğim kot pantalondan bozma kot eteğimi terziden almaya gittim. Ben zaten önünü arkasını kesip biçip teğelleyip vermiştim, sadece yanlardan daraltılacaktı zaten büyük geldiği için. Bir de o ufak dikişler işte. Yani makinam olsaydı ben de yapardım, o yüzden işin büyük kısmını ben yaptım diye gururla koyacaktım bloğuma kii
Bir gittim terziye (samimiydik) bir dövmediği kaldıMeğer direk kesilmezmiş, dikişlerinden sökülürmüş, kestiğim yerleri tekrar sökmüş çok uğraşmış efendim ki abarttığına eminim bir karışlık bir yer çünkü dikilecek olan yer. Resmen yeni baştan bir etek yaptım dedi, yok artık dedim içimden ama vermiştim bir kere. Hiç beklemediğim bir rakam da verdim sağolsun ona da sinirim bozuldu bilseydim hiç vermezdim
Am en üzüldüğüm bunun bloğuma koyamamak olacak. Benim projeliğimden çıktı çünkü hatalı yapmışım her yerini
Olsun derya sen yine de koy bi bakalım,merak ettim ben de şimdi,Ben de el işlerine (özellikle örgü,kağıt işleri,oyuncaklar falan) meraklıyım,benim de kot etekten bi çanta yapma maceram olmuştu ama arkadaşın eteğini kesip biçip bi güzel halletmiştim sen en azından başa çıkarmışsın:)
geçmiş olsun derya; o kadarını yapmışsın keşke kendin devam ettirseydin. Sanırım bundan sonra deneye deneye iyice cesaretlenirsin
canım ben etimek form olanına baktım bi tanesi 6 karbona denk geliyor.sabah ondan yiyelim bence.akşamda 1 avuç değilde yarım avuç yeseydin 4 5 karbon olurdu. böyle tamamlarsak 40 larda olurdu canım. akşamda tavuk falan yede azcık doyalım:)))
canım porsiyonların az geldi bana. sabah dom.sal falanda yeseydin. öğlen yada akşam salatada olsaydı. 3 yk pırasa çok çok az.
ah benim bakımlı arkadaşımmm evde temizlikte bile platform topuk giyenimmm:)) canım iyi fikir valla alışmak için:))) gecen güzel geçsin inşallahhhhhsağ ol canım.300 daha gitmiş...
akşama yemek var.platformlara daha alışmak için eşofmanın altına giydim evimi topladım.çok komikti ama işe yaradı.daha rahat yürüyorum.ama canım izlemciğimin verdiği akılla(gerçi ayşeye vermişti ben de faydalandım) yanıma daha az topuklu bir ayakkabı alıyorum.
şimdi maniküre gideyim.ojesiz bu gece olmaz.bi de içimde kalan dağınık topuzu yaptıracağım.öpüyorum hepinizi...
canım menün çok çok güzel olmuş ama eksiklerin var. sen daha 89 kg dasın ve bu yüzden bu kadar çok kısmamalısın. öncelikle her menüne ekmek ekle 1 dilimde olsa. ve akşam yemeğinde salata olsa daha iyi olurdu. öğlende yoğurt yada ayran olabilirdi canım.sana fikir olması için ayşecimin aycan 33 verdiği listeler var.oda diyetisyeninin verdiği listeleri paylaşmıştı.onlaraa bi bak ben bilg. kaydettiğimi hemen yazayım:İşte menüüüüüüüüüüüü :)
Sabah:
orta bo kase brokoli - 1 haşlanmış yumurta- şekersiz çay ( ekmek yoktu evde , market de açılmamıştı)
Ara: 1 havuç
Öğlen: Mercimek çorbası- 2 adet domates
Ara: yok
Akşam: tavuk ızgara ekmeksiz...
Sabah 1 saat yürüyüş, 50 mekik, 50 kol ve kalça bacak hareketi
Toplamda 1 lt su :44::44:
Nasıl kızlar yaa sizce??
canım düzenli spor ve kaçamaksız menülerin olursa 13 15 kg arası verirsin.ilk ay belki 7 8 kg bile verebilirsin. ama 25 kg fazla olur canım.Hanımlar yaa tam sevgililer gününde 14 şubatta erkek arkadaşım tamamiyle ankaraya dönüyor...
Şimdi 25 kasımdayız, 73 günüm var, sizce o güne kadar bozmazsam eğer ne kadar kilo verebilirim ki ???
Size soruyorum çünkü aranızda 20-30 kilo verenler var, bu süreçte ben bi 25 kilo fln vermiş olmak istiyorum açıkçası
Ne dersiniz??:44::44:
heyy maşallahhhh 2400 tü tü tüüüüüüüü..harikasınnnbaşlangıç:86
geçen hafta:77.300
bu hafta:74.900
hedef:63
boy :1.68
spor haftanın 3 günü leslie
giden:2 400
100 gr az olmuş ama az olsun bizim olsun dimi canım.bende 300 verdim anca:)))
başlangıç :92
geçen hafta :74.5
bu hafta :74.4
giden :100 gram
toplamda giden: 17.6
hedef:68
beden :42-44
boy :1.71
spor: 90 dakika yürüyüş
canımmm 2400de harikaydı ama buda harikaaaaa:)))kızlar düzeltme yapıorum buldum geçen haftayı
başlangıç:86
geçen hafta:76.700
bu hafta:74.900
giden:1.800
ooh oohh 1500 maşallah canım tebriklerrrrkızlaaaaaaarrr:)
başlangıç: 90
geçen hafta: 87-88 arası bişeydi
bu hafta: 85.5
giden: 1500
toplam giden: 4.5 kilo
canım kahvaltın yok ama.öğlende sadece pırasayla olmazkiii.yanına yoğurtla bi dilim ekmek alsaydınn. akşam pilavla patates 1 er kaşıkla kalsaydı iyi olurdu.ama menün yinede az olsada güzel canımmmmm
9: 2 kuru kayısı 1 form çay
11: 4 yk pırasa yemeği
12: limonlu yeşil çay
14: form bisküvi ( 5 tane) eti form yarım paket
16: limonlu yeşil çay
17.30: 4 yk pilav 1 parça tavuk (fırında) 2-3 ince dilim patates
18: limonlu yeşil çay
20.30: yarım muz, 1 mandalina
21. 15: az yağlı süt ile şekersiz sütlü kahve
3 miles leslie, 3 litre su
çok yemişim yine sanırım pööfff sanki çok kilo vermişim gibi cuma rehavetine kapıldımm galiba
öpüyorum hepinizi güzel bir haftasonu diliyorum herkese....
canım 4 galeta diyince çok diycektim ama sen grisini demişsin sanırım küçük olan diye sanırım.akşamda lahmacun olmamış öğlen olsaydı keşke. aralardada meyve olsa daha iyiydi tabi:)))menüm
sabah :kepek ekmeğinde beyaz peynirli domatesli tost,
şekersiz çay
ara:4-5 tane keten tohumlu galeta(küçüklerden)
öğle: 3yk pilav,et döner,salata(iş yerinde)
ara:4tane galeta küçük
akşam:bir lahmacun,1 ayran
1litre su...
çok iyi olmadı bugün ama kursa gideceğim için akşam dışarda yedim ve sadece lahmacun satan bi yer bulabildik..
canımmm eh hatanın farkındasın. aslında akşam köfte değilde ekmek çok olmuş. köfte içindede ekmek olunca bence hiç ekmek yememek lazım.sonrası zaten çok şimdi benim çanta atan smileyim tam sana göreymiş ama yok malesef:)))Arkadaşlar maalesef bugün boool kaçamaklı bi gün oldu,bildirimimi yaptım bi de 1 kilo verdim diye iyiyce gevşedim akşamdan sonra aşırdım da aşırdım:84::84::84:İnşaallah yarın toparlarım.
sabah-----------2 dilim tb ekmeği,1 kk kadar b peynir,4 yeşil zeytin,şekersiz yeşil çay
ara-------------2 fincan sıcak su
öğlen ----------5-6 yemek kaşığı kuru fasulye(bitti çok şükür),1 parça(çay tabağı kadar) gözleme
ara-------------2 fincan sıcak su,bir lokma ekmek ve 1 zeytin
akşam---------- 5 ızgara köfte,2 dilim tb ekmeği,boool salata,1 kase tarhana çorbası
işte şimdi başlıyorum aslında akşam da biraz sapıtmış gibiyim "5 köfte"
1 şekerli neskafe,2 ısırık fıstıklı nugalı çikolata,1 dilim kek
ne zamandı hiç böyle doymamıştım midem sıkıştıııııııı:78:
canım 700 gr maşallah. gülerek zayıfla inşallaaahhhhiyi geceler fıstıklar :) ben işle ilgili birkaç koşturma yüzünden yazamadım iki gündür. Bir de buranın adabını alışkanlıklarını öğrenmeye çalışıyorumRegl dönemim yaklaştı, o da bittikten sonra ben de düzenli paylaşımlarda bulunmaya çalışıcam.
İki gündür su içmeye çabaladım sadece, düzgün ve normal yiyemedim ama işte havasına girdim ya bir kere, o gazla 700 gr gitmiş :)) Biraz da hoplayıp zıplarsam regl sonrası keyfime keyif katmış olabilirim. Yok arkadaş ben GÜLEREK ZAYIFLIIÜÜCÜM :)))
ah canım ya kötü olmuş ama ben şimdi daha çok merak ettim. sen onun yeni bi etek yapmasını istemedinki sen kendi modelini istedin.neyse sıkma canını.ben eminim deryaca bişeyler mutlaka kalmıştır eteğinde:))İyi akşamlar hatunlar
bu gün yediklerim.
sabah....2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,
arada2 adet kuru kayısı
öğlen....taze fasulye yemeği,3 kaşık mercimek çorbası,mandalina
arada.....malesef 1 dilim börek
akşam....3 kaşık pırasa yemeği
form çay
2lt su
İyi akşamlar hatunlar
Bu arada kızlar biraz geçmişi okuyayım dedim de ufak bi fikir ayrılığı olmuş sanırım aranızda.. Ne yüzünden olduğunu tam anlayamadım çok vaktim olmadığı için tam okuyamadım ama çıkmadan bikaç cümle yazmak istedim.
Ben de bu başlıkta çok yenilerden biriyim. daha 10-15 gün ancak olmuştur başlayalı. Ama sizin sayenizde 4.5 kilo verdim, sayenizde diyeti zevk alarak yapıyorum ve tartıya her çıktığımda iyi ki bu siteyi bulmuşum diyorum kendi kendime. Çünkü insanın gerçekten tek başına uğraşmasıyla burda birlikte bişeyler yapması çok farklı. Sizlerden bişeyler öğreniyorum, merak ettiklerimi soruyorum. Belki de en önemlisi 15-20 kilo hatta daha fazla kilo veren arkadaşlarımız var, onları gördükçe hevesim daha da artıyor. İmkansız olduğunu düşünürdüm bu kilolardan kurtulmanın ama artık imkansız değilmiş diyorum kendime daha çok inanıyorum. Eklediğiniz fotoğraflara bakıp özeniyorum.. Belki hepinizle çok samimi sayılmam ama burdaki dostluklar, arkadaşlıklar hiç bitmesin isterim.. Umarım ufak bişeydir ve gelip geçmiştir.. Çünkü burda aldığım destek inanılmaz, kendime güvenim geliyor her konuda. Bu yüzden çok değerli olduğunu düşünüyorum burda yazılan her bir kelimenin.. Birbirini takdir etmenin de, olmamış keşke o tatlıyı yemeseydin demenin de çok ciddi anlamı var bence. İnsan kendine verdiği sözlerden çabuk vazgeçiyor ama burdaki ortam başka.. Sadece yemek de değil başka şeyler de konuşuluyor, dertler paylaşılıyor.. Hepinize kocaman sevgiler, dediğim gibi umarım gelip geçmiş bişeydir..
canım ne zaman başladın bilmiyorum ama çok güzel kilo vermişsin güçlü rakipsin yani bide spor olsa ohhh 6 kişi olduk o zaman tuğba ben sevgili rakibem
Canım menün çok güzel arada yemişsin böreği bişey olmaz gün içinde yakmışsındır,ama akşam çoook az geldi bana..bu gün yediklerim.
sabah....2 dilim çavdar ekmeği,kk peynir,
arada2 adet kuru kayısı
öğlen....taze fasulye yemeği,3 kaşık mercimek çorbası,mandalina
arada.....malesef 1 dilim börek
akşam....3 kaşık pırasa yemeği
form çay
2lt su
canımmm eh hatanın farkındasın. aslında akşam köfte değilde ekmek çok olmuş. köfte içindede ekmek olunca bence hiç ekmek yememek lazım.sonrası zaten çok şimdi benim çanta atan smileyim tam sana göreymiş ama yok malesef:)))
ve bugunkü menüm.karbon 3:
sabah:
1 yeşil biber -3
2 kk beyaz peynir -1
3 yeşil zeytin -0,5
2 yumurta tavada -1
şekersiz çay -0
öğle:
karışık marul salata -6
tavuk haşlama 3 parça -0
1 kk peynir -1
1 üçgen peynir -1
akşam:
et ızgara -0
salata -8
3 parça yoğurtlu patlıcan -5
3 lt su
1 fincan yeşil çay çeyrek limonlu -1,5
toplam 28
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?