80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bencede canım ben sevmedim bu işi ya da bunun içi ayrı bir konu başlığında yapsa arkadaşlar deryaya da zor dilmi böle bi liste içinde bi kaç liste yaniii

canım zaten bunun için konu başlıkları var misail 80-89 grubu 70-79 grubu-60-69 gurubu 50-59 grubu gibi
listenin deryayı zorlaması bir yana çok karışıcak kim kimle diye...
yoksa bende yardım ederim liste için, bende az yapmadım...

İrem teşekkür ederim canım.
.
izlem tebrikler .salonda bayağı eğleniyormuşsun ne güzel.

.
evet canım başlangıçta gitsemmi gitmesemmi diye teraddüt etmiştim ama
bana iyi geldi sanki
kaslarım hariç tabi çok acıyor

sevgicim öncelikle tarzın pek hoşuma gitmedi, fitili ateşlemeseydin filan
sanki bizim yarışmamızdan rahatsız olmuş gibisin
keşke başlangıçta ben istemem deyip düşünceni o zaman söyleseydin... :26::26::26:

ama şöyle de bişiy var seni çok iyi anlıyorum bu diyet psikolojisi berbat bişiy
ilk geldiğimde bende etkilenmiş gözlerim dolmuştu, kimse beni tınlamıyor diye
ama sohbete katıla katıla kral arkadaşların oluyor
demem o ki sanırım hassas bir dönemindesin, benim anlatmak istediğim şudur...

zaten burası 80ler topiği sizin yarışmanızdan daha doğal ne olabilir ki
bu arada 70ler var 60 kiloda olanlarda var ve bu sayıların en başında en sonunda olanda var
yani 78 de 70 kiloda sayılıyor 71deki kişi de
yani bunun sonu yok, biliyorsun ben buranın kaptanı değilim, topiğimizin kaptanı banu
ben de senin gibi fikrimi belirttim sadece...
kararı o verir
gene de görüşümün ve düşüncemin arkasındayım
o istek ve irade inanki içinde, sen istersen dağları delersin bırak ki kiloyu veremeyeceksin...
sana diyet başarı öykülerini okumanı tavsiye ederim ziraa bana çok faydası dokunmuştur
bu arada bana bir soğan borcum var sana cevap yazarken sağanı yaktım
umarım sağlıklı sıhatli ulaşmak istediğin kiloya gelirsin sevgicim...

oohhhhhh sefan olsun hızlı konuşan güzel hatunum
iyi yapmışsın, hem şıklığından hem rahatlığından ödün vermeden güzel oluyor
merakla beliyorum fotonu

bildirimimi yapiim ama arkadaşlar ben geçen hafta kaçtım onu unuttum diyetisyen le burayı karıştırdım listeyi aradım iki saat bulamadım arkadaşım derya yanlışım varsa sen ona göre listeye koyarsın zahmet olmazsa canımmm

başlangıç:86

geçen hafta:77.300

bu hafta:74.900

hedef:63

boy :1.68

spor haftanın 3 günü leslie

giden:2 400

İnanki burada anlatılanlar hepimizin zaman zaman yaşadıkları,bu paylaşımlar insanı 2 kere rahatlatıyor,1-bunları yaşayan tek ben değilmişim 2-bu sıkıntılar aşılabilirmiş diye insan kendinde mücadele gücü buluyor.teşekkürler.

kızlr bu hafta artıda gözüküyorum sanırım regl şişliği. bu hafta çok dikkat ettim çünkü. bir de başşlangıç günümüz ne olacak.
bak canım bildirimini inceledim negüzel önceden 2 ye yakın kilo vermişsin,bu hafta artıdasın ,lütfen motivasyonunu bozma,biraz sabredersek gerisi çorap söküğü gibi gelir,kilo verdiğini gördükçe motive olursun .ha bi gayret!

Sevgili izlem endişenizi anlıyorum ,topiğin havasının bozulmasından korkuyosunuz ama inanın böyle bi niyetimiz asla olamaz,bize bu hevesi aşılayan arkadaşlarımızla neden ilişkimizi bozacak şeyler yapalımki?Sen yarışma nedeninizi anlatmışsın elbetteki haklısın ama hak verirsiniz ki diyetlerin başlangıcı çok sancılı oluyor ve bizde bu sürece kendimizi daha kolay ve zevkle adapte etmek için böyle bişeyi düşündük,hedefimiz 6 kilo ve şurda yarışacağımız hepi-topu 5 hafta,ondan sonra amacımıza ulaşırsak daha motive olmuş olacağız ben bu durumda topiğimizi tehlikeye atacak bi durum göremiyorum.Ben nasıl yarışımızda yok diye emeklerini esirgemeyen deryaya,hiçbirimizi unutmadan hatrımızı soran nilgün ve violete,enerjisi çok güzel olan burcuuuma,ayşeye,ilknura,selmaya...ve bütün arkadaşlarımıza selam vermeden geçebilirim?Ama yine de topiğimizdeki arkadaşlarımız bu durumdan çok rahatsızsa yarışmayız olur biter.

Bencede canım ben sevmedim bu işi ya da bunun içi ayrı bir konu başlığında yapsa arkadaşlar deryaya da zor dilmi böle bi liste içinde bi kaç liste yaniii
tatlım biz ikinci bi liste oldun demedik sadece olsunmu diye konuştuk ve sonradan güzel bi fikir olmadığına karar verdik zaten sanırım geçmişi iyi inceleyemedin.

merhaba...
üstte sevgii sevgiye verdiğim cevabı okudun mu bilemiyorum...
zaten burası 80-89 topiği
bundan doğal ne olabilir kii...
benim derdim gruplaşma olup diğer arkadaşların açıkta kalması
zaten biz her hafta yarışıyoruz bunun bilincinde değilmisiniz hala merak ettiğim için soruyorum
kesinlikle bi laf atma şeklinde algılama canım...
eğer o listenin bir önemi yoksa boşuna yapmayalım...
bunu bir araştırma olarak algıla lütfen...
eğer o listenin bir önemi-etkisi olmuyorsa başka bir yöntem deneyelim...

bugünkü listem

sabah 9:30da
1 armut-1 çay bardağı yarım yağlı süt 1 ceviz

12de
1 domates salatalık, peynir 3 zeytin el ayası kadar ıspanaklı börek 1 dilim tam tahıllı ekmek şekersiz çay

2 portakal 3/1 ayva

karanfil ve tarçın çayı

1 sade kahve yanında yarım dilim kek

18:30da
8tane hamsi buğulama 2 küp patates oğluma fırında yapmıştım 2 tane minik yedim limonlu 1 turp

şekersiz çayla devam belki 1 kuru incir

2lt su 60dk. lastik sporu

mj-muguet
senin fotoğrafına yorum yapmıştım ama görmedin sanırım canım
tam bir elma kadınısın, biliyorsundur elmanın kilo vermesi zordur ama o zinciri bir kırdın mı tutulmasın
banumuza çok benzettim seni
o sütün bacakları öncesi sonrası fotolarında wooowww diyerek izlemek istiyorum

Selam Güzellikler Nasilsiniz Canlarimm

Izlem Ablacim :26: Hatam Varsa Özür Dilerim , Ben 7'lilerde Yari$sin Filan
Diye Bi Yazi Yazmi$tim Ama Bunu Topik Bölünsün Falan Filan
Amacli Bi $ekilde Yazmadim Yani Kötü Bi Niyetim Yoktu O Yaziyi Yazarken ,
Sadece Ufacik Bi Gaza Geldim , Baktim 80'lilerde Aralarinda 4-5 Kisi Yarismak Icin
Hazirlaniyor, Biz 7'lilerde Olanlarin Bazilari Cok Duraklama Yasadigi Icin Buna Bende
Dahil Olmak Üzere Öyle Bi Ortaya Fikrimi Sunayim Dedim ..

Ama Beni Bilen Biliyor , Ben Büyüklerimin Fikirlerine hep Kendimkinden
Daha Cok Önem Vermi$imdir , Siz Ne Diyorsaniz O Benim Icin ,
Bu Konu Yüzünden Kimseyle Aram Bozulsun Veya Bana Kirilirsin Istemem ..

Ben Böyle Topikcigimizle Mutluyum .. Sizlerin Verdigi Her Kilo Bizlerede Motivasyon
Olarak Geri Dönüyor , Cünkü Cizgelenizdeki Ilerlemeyi Ve Güzelim Rakamlari Gördükce
Bizde Gaza Geliyoruz ..

Canım benim görmedimn yaa, bacaklarımdan kalçalarımdan çok memnunum zaten onlarda olmasa
Zor kilo veriyorum ama verdiğim an belli oluyor canım ya, elma kadını özelliklerine bakayım bi netten...yorumun için sağol canım benim, bu yorumun üstüne o fotoları özellikle senin için çekicem

aaaaaaaaaaaaa lastik sporu nedir kuzuuuuum

selam kızlar,
bugün ev temizliğiyle falan uğraştım, girip bildirim de yapamadım. kim kaç kilo vermiş merak ediyorum
yarın okurum artık.
bildirim yapıp çıkayım
başlangıç :92
geçen hafta :74.5
bu hafta :74.4
giden :100 gram
toplamda giden: 17.6
hedef:68
beden :42-44
boy :1.71
spor: 90 dakika yürüyüş

kızlar düzeltme yapıorum buldum geçen haftayı

başlangıç:86

geçen hafta:76.700

bu hafta:74.900

giden:1.800

kızlaaaaaaarrr:)
önceee burda baya öğretmen arkadaşımız vardı sanırım, hepsinin öğretmenler gününü kutluyorum biraz geç oldu ama:)
vee tabiki bildirim zamanı:)

başlangıç: 90
geçen hafta: 87-88 arası bişeydi
bu hafta: 85.5
giden: 1500
toplam giden: 4.5 kilo

bugün sabah bi tartıliyim dedim 2-3 gündür tartılmıyodum, bi baktım 85le 86 nın tam ortasında durdu tartı indim bi daha çıktım yine aynı, sevinçten ağzım kulaklarımda gezdim tüm gün:)) bi de birisi bugün sen kilo mu verdin yaa filan dedi mutluluğum katlandı:) akşam gelir gelmez kilo çizelgemi değiştirdim. çizelgeyi ilk yaptığımda vermem gereken daha 32 kilo filan görünüyordu, şimdi 28e düştü sanırım. 2li rakam olunca sanki çok azalmış gibi göründü gözüme aaah ah bi de tartıda şu 7li rakamları bir an önce görsem:)

bu hafta kilo veren tüm arkadaşları kutluyorum, alanlar da üzülmesinler önümüzdeki hafta hemen toparlarlar eminim:) hepinizi çok seviyorumm:)

Bu arada kızlar biraz geçmişi okuyayım dedim de ufak bi fikir ayrılığı olmuş sanırım aranızda.. Ne yüzünden olduğunu tam anlayamadım çok vaktim olmadığı için tam okuyamadım ama çıkmadan bikaç cümle yazmak istedim.
Ben de bu başlıkta çok yenilerden biriyim. daha 10-15 gün ancak olmuştur başlayalı. Ama sizin sayenizde 4.5 kilo verdim, sayenizde diyeti zevk alarak yapıyorum ve tartıya her çıktığımda iyi ki bu siteyi bulmuşum diyorum kendi kendime. Çünkü insanın gerçekten tek başına uğraşmasıyla burda birlikte bişeyler yapması çok farklı. Sizlerden bişeyler öğreniyorum, merak ettiklerimi soruyorum. Belki de en önemlisi 15-20 kilo hatta daha fazla kilo veren arkadaşlarımız var, onları gördükçe hevesim daha da artıyor. İmkansız olduğunu düşünürdüm bu kilolardan kurtulmanın ama artık imkansız değilmiş diyorum kendime daha çok inanıyorum. Eklediğiniz fotoğraflara bakıp özeniyorum.. Belki hepinizle çok samimi sayılmam ama burdaki dostluklar, arkadaşlıklar hiç bitmesin isterim.. Umarım ufak bişeydir ve gelip geçmiştir.. Çünkü burda aldığım destek inanılmaz, kendime güvenim geliyor her konuda. Bu yüzden çok değerli olduğunu düşünüyorum burda yazılan her bir kelimenin.. Birbirini takdir etmenin de, olmamış keşke o tatlıyı yemeseydin demenin de çok ciddi anlamı var bence. İnsan kendine verdiği sözlerden çabuk vazgeçiyor ama burdaki ortam başka.. Sadece yemek de değil başka şeyler de konuşuluyor, dertler paylaşılıyor.. Hepinize kocaman sevgiler, dediğim gibi umarım gelip geçmiş bişeydir..

iyi akşamlar kızlar menümü yazmaya geldim 80ler yarışı konuşulmuş fikrimi belirteyim istedim aslına bakarsanız tam olarak gruptan kopup 5-6 kişinin yarışı değil bu yie aynı liste de aynı bildirimler ve paylaşımlar olarak devam edecek tek fark 5-6 kişi belki daha çok hesap soracak birbirine muhabbet artacak bunu da aslında gruba kolay adapte olmak yada kaynaşmak olarak adlandırabilirz diye düşünüyorum farklı bi niyet yok en azından benim açımdan haaa zaten grubun adı bu gruplaşma olur yada bölünürüz kaygısına sebebiyet vereceksek böyle bir yarışma olmaz daha doğrusu yarışma adı altında olmaz ama yine kontrol ederiz birbirimizi aksi halde bazen insan menüyü yazıp çıkıyor çünkü ne menüyü ne de bildirimi yorumlayan bile olmuyor çoğu zaman ( özellikle bazı arkadaşlarımı tenzih ederek konuşuyorum yanlış anlaşılma olmasınnnnnn herkesle tek tek ilgilenen arkadaşlarım da var çünkü) umarım kırmadan kırılmadan bu meseleyi hallederiz şahsi görüşüm bunlar kimsenin adına konuşmuyorum, teşekkürler...
menümü yazayım

9: 2 kuru kayısı 1 form çay
11: 4 yk pırasa yemeği
12: limonlu yeşil çay
14: form bisküvi ( 5 tane) eti form yarım paket
16: limonlu yeşil çay
17.30: 4 yk pilav 1 parça tavuk (fırında) 2-3 ince dilim patates
18: limonlu yeşil çay
20.30: yarım muz, 1 mandalina
21. 15: az yağlı süt ile şekersiz sütlü kahve
3 miles leslie, 3 litre su
çok yemişim yine sanırım pööfff sanki çok kilo vermişim gibi cuma rehavetine kapıldımm galiba
öpüyorum hepinizi güzel bir haftasonu diliyorum herkese....

Son düzenleme:

Arkadaşlar bence bu konuyu çok uzatmayalım .Ayrıca bu bi yarış da değil bi söz verme gibi başladı,kendimize bi yılbaşı hedefi koyduk ki daha ulaşılır olsun ,motivasyonumuz artsın diye,yılbaşına kadar 6 kilo vermek için sözleştik.Tabiiki burada haftalık bi yarış olduğunun hepimiz farkındayız ve bu yarışı kendi adımıza biraz hızlandırmak istedik ,Yılbaşına kadar 6 kilo vermek isteyen herkes bu hızlandırmaya ortak olabilir.İyi niyet ve çoşkuyla başlayan bi olayın böyle farklı yönlere gelmesi (gruplaşma falan)beni çoook üzdü.

Son düzenleme:
İ

Nuran hoş geldin.çok ayrı kalmıştın buradan.dönmekle iyi ettin.

.
hoşbulduk canım,ewet çok ayrı kaldım we burdan kalmak hiç yaramıyor bize...

canım hoşgeldin nurancım nerelerdesin. maşallah 1800 gitmişşş tebriklerrr
.
teşekkür ederim cnm.ilk hafta diye böyle gitti sanırım.ama moral oldu:)
hoş geldincanım ben semra
teşekkürler canım,bende nuran,memnun oldum.

menüm

sabah :kepek ekmeğinde beyaz peynirli domatesli tost,
şekersiz çay

ara:4-5 tane keten tohumlu galeta(küçüklerden)

öğle: 3yk pilav,et döner,salata(iş yerinde)

ara:4tane galeta küçük

akşam:bir lahmacun,1 ayran

1litre su...
çok iyi olmadı bugün ama kursa gideceğim için akşam dışarda yedim ve sadece lahmacun satan bi yer bulabildik..

Aklıma yazdım banuş flormar l14
Flormarın kalemlerine hastayım ben, bir ara bir tane olsun çıkmasın iyi olsun diye maybelline almıştım, o bile flormarın tırnağı etmedi

Canım biliyorsun arada oluyor öyle, sen sabrını koru, elbet gitmeyenler fazla fazla gidecektir.

aayyyy bu trendyol bana kafayı yedirtcek ne param var ne de müsait vücudum...ama bu hafta hiç aksatmadan gidersem kendime bi güzellik yapıcam valla

Ben hiç bakmamakla çözdüm trendyol ve markafoni sorunumu

BU ARADA BEN DE LİSTEYE GİRDİM DEĞİL Mİ BU HAFTAAA

Canım listeye girmek için 2 hafta düzenli menü paylaşımı ve cumaları kilo bildirimi istiyoruz, 2 hafta sonunda listeye girebilirsin :13:

Sen yuuuuh dedin ben koptum
İzloş ben sıfır kaçamakla süper veriyorum ama azıcık kaçamak yapsam tıkanıp kalıyor, çok korktum ertesi güne etki eder diye mesutun yarım köftesini çaldım

saol deryacım,eğer haksızlık gibi olursa sorun değil bi hafta beklerim ben:)

Hayır canım ne ilgisi var listede olanlar geri dönünce zaten her zaman direk alıyoruz

hahaaaah süper ceza
Düşünsenize diğer gruplarda pat diye böyle bir mesaj : "merhaba ben 80-89 topiğinden şu şu bu fotoğrafları ceza olarak bütün topiklere koyuyorum"

O zaman yanlış anlamışım neslihancım, şimdi anlaştık

ama helal olsun onlara bak ne güzel çaba veriyorlar, süper ortammış ya ben de olaydım keşke

Fotoları unutma haa

Canım aralarını unutma mutlaka ara yap bak büyük bir etken aralar, metabolizmanı canlı tutar.
tavuk ızgaranın yanında da ayran içersen daha tok tutar, sporun süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…