Bencede canım ben sevmedim bu işi ya da bunun içi ayrı bir konu başlığında yapsa arkadaşlar deryaya da zor dilmi böle bi liste içinde bi kaç liste yaniii
canım zaten bunun için konu başlıkları var misail 80-89 grubu 70-79 grubu-60-69 gurubu 50-59 grubu gibi
listenin deryayı zorlaması bir yana çok karışıcak kim kimle diye...
yoksa bende yardım ederim liste için, bende az yapmadım...
evet canım başlangıçta gitsemmi gitmesemmi diye teraddüt etmiştim amaİrem teşekkür ederim canım.
.
izlem tebrikler .salonda bayağı eğleniyormuşsun ne güzel.
.
bana iyi geldi sanki
kaslarım hariç tabi çok acıyor
kusura bakma izlem ama sana bu konuda katılmıyorum. bence bu gruplaşmaya neden olmaz. burada amaç 80 ler olarak sadece 8 li rakamlardan 7 lilere düşmeye çalışmak için biraz daha hırslanmak bence. zaten normalde bildirimler yapılıyor günlük paylaşımlar yapılıyor. yani anlayacağın topiğe eskisi gibi devam edilecek.
Belki eleştri alıcam belki yanlış anlaşılıcam bu sözlerimde ama ben yinede samimi olarak duygularımı belirtmek istiyorum; madem gruplaşma olur diyorsun o zaman bu kıvılcımı yakmayacaktın. hatta yazdığın bir mesajda sana demiştim bende yarışa varım diye ama sanırım görmedin. sonra son hedefe yakın olanlar olsun dedin yanlış hatırlamıyorsam.
Burdaki herkesin bir hedefi var bir amacı var lakin bazılarımız bir türlü tam gaz devam edemiyor misal benim gibi. 80 liler arasında da böyle bişey olduğunda açıkçası çok sevinmiştim çünkü 8 in lanetinden kurtulurum diyeydi bu sevinç. ve açıçası yazını okuyunca içim burkuldu. Şahsen senin yazdıkların benim aklımın ucundan bile geçmemişti. Ve burası zaten bir BÜTÜN... Buu kimse ama kimse bozamaz...
Not: umarım meramımı anlatabilmişimdir. Kesinlikle yanlış anlaşılmak kimsenin kalbini kırmak istemem.
sevgicim öncelikle tarzın pek hoşuma gitmedi, fitili ateşlemeseydin filan
sanki bizim yarışmamızdan rahatsız olmuş gibisin
keşke başlangıçta ben istemem deyip düşünceni o zaman söyleseydin... :26::26::26:
ama şöyle de bişiy var seni çok iyi anlıyorum bu diyet psikolojisi berbat bişiy
ilk geldiğimde bende etkilenmiş gözlerim dolmuştu, kimse beni tınlamıyor diye
ama sohbete katıla katıla kral arkadaşların oluyor
demem o ki sanırım hassas bir dönemindesin, benim anlatmak istediğim şudur...
zaten burası 80ler topiği sizin yarışmanızdan daha doğal ne olabilir ki
bu arada 70ler var 60 kiloda olanlarda var ve bu sayıların en başında en sonunda olanda var
yani 78 de 70 kiloda sayılıyor 71deki kişi de
yani bunun sonu yok, biliyorsun ben buranın kaptanı değilim, topiğimizin kaptanı banu
ben de senin gibi fikrimi belirttim sadece...
kararı o verir
gene de görüşümün ve düşüncemin arkasındayım
o istek ve irade inanki içinde, sen istersen dağları delersin bırak ki kiloyu veremeyeceksin...
sana diyet başarı öykülerini okumanı tavsiye ederim ziraa bana çok faydası dokunmuştur
bu arada bana bir soğan borcum var sana cevap yazarken sağanı yaktım
umarım sağlıklı sıhatli ulaşmak istediğin kiloya gelirsin sevgicim...
sevgicim
öncelikle biz seninle yarıştıgımız zaman bize haksızlık olur bizim verdiigmiz 1 kiloyla senin 1 kilon bir degil tatlım
çükü senin kilon 80 lerde biz 6 lardayz ve artık zor gidiyor bizden kilollar bu yaışın amacıda buydu zaten
-"ğeskiler yeniler ayrımı kesinlikle yokve 3imüzde hemen hemen 1 yıldır aynı kiloda oldugumuz için
tatlı bir yarış içine giridkkkk
sağol tatlımmmmm
akşama yemek var.platformlara daha alışmak için eşofmanın altına giydim evimi topladım.çok komikti ama işe yaradı.daha rahat yürüyorum.ama canım izlemciğimin verdiği akılla(gerçi ayşeye vermişti ben de faydalandım) yanıma daha az topuklu bir ayakkabı alıyorum.
şimdi maniküre gideyim.ojesiz bu gece olmaz.bi de içimde kalan dağınık topuzu yaptıracağım.öpüyorum hepinizi...
oohhhhhh sefan olsun hızlı konuşan güzel hatunum
iyi yapmışsın, hem şıklığından hem rahatlığından ödün vermeden güzel oluyor
merakla beliyorum fotonu