25.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 70.8
bu hafta : 70.5
giden : 300gr
toplamda giden 22.5
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : yok
canım merhaba teşekkür ederim ilgin için çok naziksin bu arada karbon diyeti yapıyordun değil mi listeyi nerden bulabilirim birde günlük maksimum kaç olmayı kh sayısı teşekkür ederim iyi geceler..
:)))) canımmm 600 gr vermişsin yaaaaaaaaaaaa...ne güzel bi aman bea olmuşşşşiyi geceler kızlar
kilobildirimimi. yapsam :26:
başlangıç :86.5
geçen hafta :69
bu hafta 68.4
giden yazmıyorum çünkü artıdayım
vasatlardayım
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:47:
TEBRİKLER ARKADAŞIM..
hiç veremeyen arkadaşlarım için söylüyorumBence aynı kiloda kalmak bile bir başarı...
Başlangıç...86
geçen hafta...84
bu hafta....83
giden1000gr
hedef.....70
boy....165cm
9: 2 kuru kayısı 1 form çay
11: 4 yk pırasa yemeği
12: limonlu yeşil çay
14: form bisküvi ( 5 tane) eti form yarım paket
16: limonlu yeşil çay
17.30: 4 yk pilav 1 parça tavuk (fırında) 2-3 ince dilim patates
18: limonlu yeşil çay
20.30: yarım muz, 1 mandalina
21. 15: az yağlı süt ile şekersiz sütlü kahve
3 miles leslie, 3 litre su
çok yemişim yine sanırım pööfff sanki çok kilo vermişim gibi cuma rehavetine kapıldımm galiba
öpüyorum hepinizi güzel bir haftasonu diliyorum herkese....
bildirimimi yapiim ama arkadaşlar ben geçen hafta kaçtım onu unuttum diyetisyen le burayı karıştırdım listeyi aradım iki saat bulamadım arkadaşım derya yanlışım varsa sen ona göre listeye koyarsın zahmet olmazsa canımmm
başlangıç:86
geçen hafta:77.300
bu hafta:74.900
hedef:63
boy :1.68
spor haftanın 3 günü leslie
giden:2 400
ah canım ya kötü olmuş ama ben şimdi daha çok merak ettim. sen onun yeni bi etek yapmasını istemedinki sen kendi modelini istedin.neyse sıkma canını.ben eminim deryaca bişeyler mutlaka kalmıştır eteğinde:))
Bende merakettim.Nasıl bişey olduğunu.Sonuçta sen bayağı emeketmişsin.Bence saen koy bloğuna bakalım.
arkadaşım 11/11/11 tarihinde başladım
sporda olacak inş.ben çocuklardan bitap düşüyorum
şimdiden kıyafetlerimin bollaştığını görmek büyük zevk veriyor
BİRDE ARKADAŞLAR ABLAM DİYETİSYENE GİDİYOR BENDE ONUNLA BERABER GİTTİM VÜCUTTAKİ KAS YAĞ ORANINI ÖLÇEN MANYETİK ALETTEN VARDI.RİCA ETTİM BENDE ÖLÇTÜRDÜM KAS ORANIM İYİYMİŞ.BENDE HİPOTROİD OLDUĞUNU SÖYLEDİM.NORMALE GÖRE YAVAŞ KİLO VERECEĞİMİ SÖYLEDİ BEN HIZLI BAŞLADIM AMA SONRADAN YAVAŞLARMI BİLMİYORUM.ZATEN HIZLI KİLO VERMEK İSTEMİYORUM.ABLAMLA GİDERSEM ÖLÇÜMLERİME BAKACAĞINI SÖYLEDİ.
MAKİNA ŞUAN BANA OBEZ DİYOR TABİ...HİİİÇÇÇ ALINMIYORUM BEN VERME YOLUNDAYIM YA...
HEDEF 65 GERİYE KALAN 20 KİLO..
BU ARADA ÇİZELGE YAPIYORUM AMA FORMATA UYGUN DEĞİL DİYOR..BECEREMEDİM
kızlar herşeyi boşverin tüm dertleri sorunları.benim karbon diyetimi bi çözün gariiiiii...
ben bu karbon diyetinde en çok meyve ve salatada tıkanıyorum. marul için mesela farklı bilgiler var.
1 orta boy marul 8 yazanda var , 4 yaprak marul 2 yazanda. nette bi tarif var salata olarak:
MALZEMELER:
Marul 150 gr.,
Ayçiçek yağı 5 mi.,
Sirke (veya limon suyu),
Tuz 1 gr.
BESİN DEĞERİ:
100 gr. salatada: Protein -1.42 gr., Yağ -4.12 gr., KarbonhidVirüsrat 1.98 gr., Kalori -51.
yani bu demekki 100 gr marulda yaklaşık 1,5 karbon var ama şuna göre karbon sıfır...
100 gr. marul vb. salataların içerdiği ortalama besin değerleri şunlardır: 14 kalori; 0,9 gr. protein; 2,9 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,9 gr. yağ; 0,5-0,8 gr. lif
bi yemek sitesindede:
Marul salata 120gr 1.4 11 karbon 2.6 30kalori
yazıyor. ben salatasız doymuyorum kafamda karışıyor bi bilen el atsın bana acil:))))
bide yoğurt var tabi karışık olan ona hiiçç değinmiyim. bende kafayı bozdum digital tartı alıcam bu gidişle:))))
iyi geceler kızlar
bu hafta 68.4
vasatlardayım
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:47:
Canım menün çok güzel arada yemişsin böreği bişey olmaz gün içinde yakmışsındır,ama akşam çoook az geldi bana..
Tamam arkadaşlar akşamları biraz daha yoğurt salata yemeğe çalışıcam.
Ahhhh çantala beni violet dur senin yerine ben kendimi çantalayımbi de kulaklarımı çekiyim 1 kilo verdim ya hemen şımardım Bi daha yapmam artık inşaallah ((
canım akşamın çok az yine.oturarak çalışıyorum diyosun haklısında ama en azından yanında yoğurt salata ile takviye yap.çünkü akşamdan sonra arada yapmıyorsun canım şekerin düşecek ve daha çok yemek isteyeceksin kaçamakların olur. yoğurt protein oldugu için daha uzun süre tok tutar seni. bi düşün canım:))
başlangıç : 93
geçen hafta : 74
bu hafta : 75.4
gelen : 1400:26::26::26::26::26::26:
toplamda giden 17.6
hedef : 58
boy : 164
beden :40-42
spor : 100 dakika...
herkese selam çarşamba günkü gözleme ve dünkü dengesiz beslenme işte tartıya böyle yansıdı.. 1 günden bişi olurmu demeyin bana oluyor bu hafta 73.3 lere düşmüşken 2 günde bu rakamı görmek hiç de iç açıcı bir durum değil bugünümde kötüydü faciaydı bu işi başaranlara tekrardan helel olsun diom başka bişi demiom.....
eve daha şimdi geldim bi çay faslı olcak ondan sonra gelirim..
canım iyi geceler tuğbacım.. bizim forumlarda karbondihrat diyeti deneyimlerimiz başlığı var ordanda bulabilirsin.ayrıca
Karbonhidrat Diyeti (Yiyeceklerin Karbonhidrat Ünite Değerleri) - Ebru Akın - Blogcu
bu sitede de var. malesef farklı sitelerde farklı yorumlar var. kimi zayıflamak için 50 birim kimi 35 derken kafam karışıyor. bende 30 u geçmemeye çalışıyorum kendimce.ama bende ilk defa deniyorum ve 3 gün oldu henüz. dilersen ben ve benimle yapan deniz..deniz-kum deneyelim sende menülerimize bakarak dene canım. ama ekmek yememekde beni yoruyor tabi:))) çok bildili arkadaşlarımda var. ayşem yapmıştı bi ara oda bilgi verir canım. ben 70 de takıldıgım için denedim. sen şu an yapma bence...
oohh oh canım gözün aydınnn.1 kg maşallaahhh tebriklerrr
Ahh tuğba sen cuma rehavetini benim menümde gör(bu çantalar bana)menün güzel bence ama bi küçük tavsiyem var muzaffer kuşhan kitabında diyet yapanlar muz,incir ve üzümü meyve olarak tercih etmesinler diyodu,sen de muz yerine başka bişey ye bundan sonra istersen.:44:
Canım bi öğretmen olarak kutlama mesajına teşekkür ediyorum,ben de seni verdiğin 1,5 kilodan ötürü kutluyorum,harikasın nerdeyse 5 kiloya yaklaşmışsın toplamda.Darısı bizeeeee...kızlaaaaaaarrr:)
önceee burda baya öğretmen arkadaşımız vardı sanırım, hepsinin öğretmenler gününü kutluyorum biraz geç oldu ama:)
vee tabiki bildirim zamanı:)
başlangıç: 90
geçen hafta: 87-88 arası bişeydi
bu hafta: 85.5
giden: 1500
toplam giden: 4.5 kilo
Acaba benim mi yoksa senin matematiğin mi kötü:))600 gr vermişsin be anam ne artısı.iyi geceler kızlar
bu hafta 68.4
vasatlardayım
Arkadaşım benim menüm de çok matah bişey değil ama sen de çok karbanhidrat almışsın.Sabah 3 ekmek,sonra grissini,ekmek,pide......akşam bari sebze yoğurt yeseydin daha sağlıklı olurdu ...25 kasım cuma menü
sabah: 3 dilim ekmek
sucuklu yumurta (geç yaptım çok acıkmıştım)
grissini-elma
öğlen:çorba 2 dilim ekmek
akşam: bir parça pide ayran
meyve-birkaç fındık ve yaban mersini
canım eve yasak olan şeyleri almamaya çalış, dün sağolası eşim almış abur cuburu ,eee bu da nefis yedim bi soluktaayyy sürmem artık ağzımaneslihancım ya kursa gitmediğim günler evdeyim ya görsen ne yesem diye şaşırıyorum resmen kendimi tutmaya çalışıyorum sıkılıyorum sanırım yalnız evde biraz da ondan kaynaklanıyo ama bu hafta çok dikkat edicem inş sende öyle yap cuma rehaveti falan benim neyime amaaaaaa tutamıyorum kendimi bide diyetisyene gitmeye çalışıcam inş 2 hafta oldu ben daha 2.2 verdim oofff yolum çok uzun çooooookkkk
tebrik ederim ortimmm harikasınnnnama dikkat et nolur hastaymışsın (çok geçmişler olsun )
iyileşince hemen geri alma emii
heyyyyyy maşalllahhhhhh kızzzzzduu bakalımm daha banuşla izloş bildirim yapmadıı
canım tebrik ederimde senin hafta içi kaç kiloya çıktıgının geri verdiğinin bi önemi yok bizim için.
listedeki en son yazan kilon önemlii misal bende hafta içinde 72 lere kadar çıktımm ama listeye göre bildirim yapıyoruz canım:13::13:
hoşgeldinnnnnnn canımmm hayırlı olsun inşşşş. çok güzelde bir başlangıç yaptınn hadi daim olsun inşşş.
merhaba sizz 100 gr. vermişsinizz haaa tühhh size yazıklar olsunnnn
bu gidişle yolun sonunu zor görecekkk buu
iyi rencide ettim heeee kendimii
kızlar bu 70lerde takıldım ben bi kaç haftadır 70-71 gidip geliorum vücut alıştı galiba yeme düzenimi değiştirmem mi gerekio ?
tecrübeli hatunlar ne tavsiye edersiniz
senin formülü bende yapardım eskiden
80 kilo oldugumda saçm maşası 70 oldugumdada saç düzleştirici almıştım kendümeeee
haftaya iyi kilo verirsemmmmm flormarın rujundan alayım bari l14 muhteşem bir renk kızlar tavsiye ederim
mercan rengi ile şeftali tonu karışımııı
şeftalide bir allıkkkk laa muhteşem oluyor
enterasan bişiy anlatayım
sporu bildiğiniz profesyonel basketbol salonunda yapıyoruz kocaman
bugün hoca ısınmamız için 2 grup yaptı, arka arkaya dizdi bizi
elimize bi top verdi
baştaki kişi eğilip baca arasından arka sıraya doğru yuvarlıyor
en sondaki topu aldığı gibi sahanın diğer ucuna koşuyor diğer grupla yarıştık 11 kişi 11 kişiydi ama
nasıl heyecanlandık
sıra bana gelince amaniinnn sanki fişek gibi bi koştum ki kendim bile şaşırdı
ben hızlı koşamam hiç normalde
bir daha yarışırsak bizim gruba gel diyor hanımlar
ama bi göreceksiniz yaş ortalaması 40
bırak sallansınn koş kooşş diye bağırıyorlar birbirlerine tombul tombul bi sallanıyordu kii
İrem teşekkür ederim canım.
Yasafat tebrikler..
Nuran hoş geldin.çok ayrı kalmıştın buradan.dönmekle iyi ettin.
Müge etrafı umursamamaya çalış lütfen.zamanla vereceksin kiloları.
Tuğba çok güzel bir günaydın sağol.kilo vermişsin tebrikler..
Banu ,sevda tebrikler…sevda hasta olunca yemek yiyemiyorum.ne güzel gidiyor.iyileşince ister istemez alınıyor.dikkat etmem lazım haklısın.banucum kolay gelsin.
Gülaycığım regl ol da kurtul şu sinir halinden.ama yine de vermisin tebrikler..
Deniz , İlknur, Neslihan ,aleyna, izlem tebrikler .salonda bayağı eğleniyormuşsun ne güzel.
Deryam 1.600 mü süpersin maşallah…
Sesi üzülme kuru fasülye belki şişkinlik yapmıştır.
Meslektaşım deniz tebrikler canım.karbon etkisini göstermiş.
Sunshine çok geçmiş olsun oğluna..
Tuna ve Selma hiç canınızı sıkmayın canlarım.haftaya inşallah verirsiniz.
Metuu çok geçmiş olsun canım.
Eranisa bravo valla.
Erer merhaba hoş geldin.
kutlarım cnm
canım sanada hayırlı cumalar geç olduama hala cumadayız bencede cnm kaçma artık bak artılara çıkmışsın
ooooooooooo wwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaawwwww ilk haftadan bomba gibisin arayı açacağa benziyorsun tatlım tebrikler
çok çok iyyiiiii
hoş geldincanım ben semra
olsun canım artıda deilsin sabitte deilsin buna şükürr
cnm adet döneminmi acaba 700 de çok iii bence daha zamanın var sıkma canını tatlım
offffff aynı durumdayım çenem ağrıyo bi geçse adet dönemi rahatlıycaz
çok güzel cnm
neden sabit tatlım dikkatmi etmedin acaba
allahım ya bende ilerde böle olmam inşallah yap yap aynı kilo allah yardım etsin arkadaşım
İyi akşamlar hatunlar
Bugün kaç gündür bloğuma koyacağım diye heveslendiğim kot pantalondan bozma kot eteğimi terziden almaya gittim. Ben zaten önünü arkasını kesip biçip teğelleyip vermiştim, sadece yanlardan daraltılacaktı zaten büyük geldiği için. Bir de o ufak dikişler işte. Yani makinam olsaydı ben de yapardım, o yüzden işin büyük kısmını ben yaptım diye gururla koyacaktım bloğuma kii
Bir gittim terziye (samimiydik) bir dövmediği kaldıMeğer direk kesilmezmiş, dikişlerinden sökülürmüş, kestiğim yerleri tekrar sökmüş çok uğraşmış efendim ki abarttığına eminim bir karışlık bir yer çünkü dikilecek olan yer. Resmen yeni baştan bir etek yaptım dedi, yok artık dedim içimden ama vermiştim bir kere. Hiç beklemediğim bir rakam da verdim sağolsun ona da sinirim bozuldu bilseydim hiç vermezdim
Am en üzüldüğüm bunun bloğuma koyamamak olacak. Benim projeliğimden çıktı çünkü hatalı yapmışım her yerini
Ama yinede çekilip size göstereceğim en azından öyle mutlu olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?