80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar
kilobildirimimi. yapsam :26:
başlangıç :86.5
geçen hafta :69
bu hafta 68.4
giden yazmıyorum çünkü artıdayım
vasatlardayım
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :4
7:

25.11.2011

başlangıç : 93

geçen hafta : 70.8

bu hafta : 70.5

giden : 300gr

toplamda giden 22.5

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : yok

TEBRİKLER ARKADAŞIM..
hiç veremeyen arkadaşlarım için söylüyorumBence aynı kiloda kalmak bile bir başarı...

canım merhaba teşekkür ederim ilgin için çok naziksin bu arada karbon diyeti yapıyordun değil mi listeyi nerden bulabilirim birde günlük maksimum kaç olmayı kh sayısı teşekkür ederim iyi geceler..

canım iyi geceler tuğbacım.. bizim forumlarda karbondihrat diyeti deneyimlerimiz başlığı var ordanda bulabilirsin.ayrıca
Karbonhidrat Diyeti (Yiyeceklerin Karbonhidrat Ünite Değerleri) - Ebru Akın - Blogcu

bu sitede de var. malesef farklı sitelerde farklı yorumlar var. kimi zayıflamak için 50 birim kimi 35 derken kafam karışıyor. bende 30 u geçmemeye çalışıyorum kendimce.ama bende ilk defa deniyorum ve 3 gün oldu henüz. dilersen ben ve benimle yapan deniz..deniz-kum deneyelim sende menülerimize bakarak dene canım. ama ekmek yememekde beni yoruyor tabi:))) çok bildili arkadaşlarımda var. ayşem yapmıştı bi ara oda bilgi verir canım. ben 70 de takıldıgım için denedim. sen şu an yapma bence...

:)))) canımmm 600 gr vermişsin yaaaaaaaaaaaa...ne güzel bi aman bea olmuşşşş
TEBRİKLER ARKADAŞIM..
hiç veremeyen arkadaşlarım için söylüyorumBence aynı kiloda kalmak bile bir başarı...

canım teşekkürlerr. dediğin gibi sabit olmakta başarı bencede :))))

AYŞEEEEMMMMM bi el at benim karbonumaaaa noluuuurrrrrr:))))

Ahh tuğba sen cuma rehavetini benim menümde gör (bu çantalar bana)menün güzel bence ama bi küçük tavsiyem var muzaffer kuşhan kitabında diyet yapanlar muz,incir ve üzümü meyve olarak tercih etmesinler diyodu,sen de muz yerine başka bişey ye bundan sonra istersen.:44:

arkadaşım çok çok tebrik ederim de bir hafta için 2.400 kg çok değil mi?umarım yağdan vermişsindir..bu arada şu leslie programı indirebilseydim bende başlayacaktım

başlangıç : 93

geçen hafta : 74

bu hafta : 75.4

gelen : 1400:26::26::26::26::26::26:

toplamda giden 17.6

hedef : 58

boy : 164

beden :40-42

spor : 100 dakika...

herkese selam çarşamba günkü gözleme ve dünkü dengesiz beslenme işte tartıya böyle yansıdı.. 1 günden bişi olurmu demeyin bana oluyor bu hafta 73.3 lere düşmüşken 2 günde bu rakamı görmek hiç de iç açıcı bir durum değil bugünümde kötüydü faciaydı bu işi başaranlara tekrardan helel olsun diom başka bişi demiom.....

eve daha şimdi geldim bi çay faslı olcak ondan sonra gelirim..

Bende merakettim.Nasıl bişey olduğunu.Sonuçta sen bayağı emeketmişsin.Bence saen koy bloğuna bakalım.

Kızlar koyacağım buraya merak etmeyin

Canım şu linke bak ve adım adım uygula :

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var-oneriler-sorular/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Tülüm ben de sana ebru akının linkini verecektim ama sen zaen ona göre yapıyormuşsun. Ben karbon diyeti yaparken araştırmalarıma göre en başarılı liste onun listesiymiş, ben hep onu baz almıştım canım, yine de sen bilirsin, farklı kaynaklara baktıkça aklın karışır :26:

Ortim ne artısı vermişin ya
İsyan edeceğine kır dizini otur şuraya verelim şu son kalanları

Tamam arkadaşlar akşamları biraz daha yoğurt salata yemeğe çalışıcam

Ayşecim senin de bünyen aynı benim gibi bunu farkettim, kaçamak yapmayınca karılığını çok güzel alıyoruz, ama en ufacık kaçamağı dahi kaldıramıyor bünyemiz, hemen tartı fırlıyor tersine. Biz de ona göre davranacağız artık ne yapalım.
"Bu işi başaranlar" da ne demek sen de onlardan birisin, 1 hafta artı çıktın diye kendine haksızlık etme, haydi yeni hafta yeni umutlar ayşem

tamam canımmm acele mi ediyorum acaba biraz sabırsızım sanırım hemen kurtulmak istiyorum ya neyse siz deneyin deneyimlerinizden faydalanırım bende o zaman bekleyeyim biraz teşekkür ederim canım tekrar öpüyorumm

25 kasım cuma menü

sabah: 3 dilim ekmek
sucuklu yumurta (geç yaptım çok acıkmıştım)

grissini-elma

öğlen:çorba 2 dilim ekmek

akşam: bir parça pide ayran

meyve-birkaç fındık ve yaban mersini

oohh oh canım gözün aydınnn.1 kg maşallaahhh tebriklerrr

Çok mutluyum sorma .Kendimi nasıl hafiflemiş hissediyorum anlatamam.Bu benim ikinci kez çok ciddirejim yapışım.ilkinde 8 kilo vermiştim. Ama tekrar aldım.BU sefer 15 kilo hedefliyorum.Ama bu sefer bi daha almıycam.

ayyy sürmem artık ağzıma neslihancım ya kursa gitmediğim günler evdeyim ya görsen ne yesem diye şaşırıyorum resmen kendimi tutmaya çalışıyorum sıkılıyorum sanırım yalnız evde biraz da ondan kaynaklanıyo ama bu hafta çok dikkat edicem inş sende öyle yap cuma rehaveti falan benim neyime amaaaaaa tutamıyorum kendimi bide diyetisyene gitmeye çalışıcam inş 2 hafta oldu ben daha 2.2 verdim oofff yolum çok uzun çooooookkkk

selam kızlar nasılsınız hepiniz ben bu gün r gittim yine bir sürü tahlil istedi bir sonuc cıkmaddı bakalım o tahlileride yaptırayım neler olacak

Canım bi öğretmen olarak kutlama mesajına teşekkür ediyorum,ben de seni verdiğin 1,5 kilodan ötürü kutluyorum,harikasın nerdeyse 5 kiloya yaklaşmışsın toplamda.Darısı bizeeeee...

Acaba benim mi yoksa senin matematiğin mi kötü:))600 gr vermişsin be anam ne artısı.

25 kasım cuma menü

sabah: 3 dilim ekmek
sucuklu yumurta (geç yaptım çok acıkmıştım)
grissini-elma
öğlen:çorba 2 dilim ekmek
akşam: bir parça pide ayran
meyve-birkaç fındık ve yaban mersini
Arkadaşım benim menüm de çok matah bişey değil ama sen de çok karbanhidrat almışsın.Sabah 3 ekmek,sonra grissini,ekmek,pide......akşam bari sebze yoğurt yeseydin daha sağlıklı olurdu ...

canım eve yasak olan şeyleri almamaya çalış, dün sağolası eşim almış abur cuburu ,eee bu da nefis yedim bi solukta

Son düzenleme:

dogru canım onemlı olan sımdıkı kılom ıyısallah haftaya 81 ı gorurum et rejımıyle

kızlar bu 70lerde takıldım ben bi kaç haftadır 70-71 gidip geliorum vücut alıştı galiba yeme düzenimi değiştirmem mi gerekio ?
tecrübeli hatunlar ne tavsiye edersiniz

nasıl bı rejım uyguluyorsun canım bılmıyorum ama takılınca 3 gunluk et rejımı tavsıye ederım hızlandırıyor kılo vermenı ama et yumurta peynır zeytın dısındakıler yasak

bu renge bayıldım ben ama acık tenlılerde daha mı guzel durur acaba bı deneyeyım esmerım ben

[

yarısma psıkolojısı heyecanlandırıyor ınsanı hem zevkle spor yapıyorsun hem zamanın nasıl gectıgını anlamıyorsun sen anlatırken cocukluguma dondum bırden

tesekkur ederım canım

tesekkurlerrr

bence koy bloguna bırde terzı abartmıs bence daha cok para alabılmek ıçın bu arada blogunun adresı ne bende bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…