80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tülünüm ben 1 hafta yaptım 2 kilo gitmişti 8o de çok kaldım 2 -3 ay kadar ve 78 e düştüm karbon sayesinde çok katı yapmadım ben sabahları 1 ince dilim ekmek bile yedim o dönem ve öğleyin 1 de meyve yedim ama diğer öğünler saf protein almaya çalıştım hatta bi gün annemde yemiştik kabak yemiştim ama ii gitmişti ertesi hafta +500 olmuştum yani giden 1.5 kilom karbon sayesinde...
ya deryacım inan 1 kaşık pilavı ertesi gün tartıda görüyorum nasıl bir bünye anlamadım yani ne yapmam gerektiğini artık o kadar ii biliom ki şu diyet işinde yapıom yapıom gidooo 1 günlük kaçamak mahvetti dün akşam öğretmener günü için gittiğimiz restoranda gece 12 ye kadar bişiler yenildi birde bira içtim ama patlayacak gibi oldum midem hakkaten küçülmüş eşim de bugün hep mide ağrısı çekti ilk soğuk mezelerle bile doymuştum ama işte ara sıcak yemek meyve derken kaçtı işin ucu birde cuma öncesi olmadı gece 1 de eve geldik sabah da wc olmayınca sonuç bu ben 73ü beklerken 75 in de üstünü görmek çok acı bugün canım sıkkın die yedim yarına 76 yı görürüm galiba... her 4-5 kiloda 2-3 ay sayıyom yerimde nasıl iş bilemedim....

selam kızlar nasılsınız hepiniz ben bu gün r gittim yine bir sürü tahlil istedi bir sonuc cıkmaddı bakalım o tahlileride yaptırayım neler olacak

Hayırlı sonuçlar çıksın inşallah canım

bence koy bloguna bırde terzı abartmıs bence daha cok para alabılmek ıçın bu arada blogunun adresı ne bende bakayım

Ben de abarttığını düşünüyorum fotoları koyunca anlarsınız dikilen 1 karış yer söksen ne olur yani
Buyur canım burası, tasarım aşamasında olduğu için azıcık bakımsız Ama yakında çok güzel bir tasarım yapmayı planlıyorum :87:

Ponti'nin Takıları

Ayşecim aynı ben işte, dediğin gibi 1 kaşık pilavı bile ertesi gün görüyorum artık dişimizi sıkıp sıfır kaçamakla gideceğiz mecbur, işte ben bu yüzden cumaları sapıtma hakkının veriyorum kendime, hafta içi zerre kaçamak yapamıyorum çünkü..

Hatunlar iyi geceler, gene şarkılar geçiyor benim içimden, gecenin şarkısı benden size olsun

[video=youtube;gRjsXfD6ivo]http://www.youtube.com/watch?v=gRjsXfD6ivo[/video]

haklısın deryoş... yarın yeni bir hafta başlıyor toparlanmam lazım tam 30 sayfa geçmişim var kim ne verdi aldı bilmiom umarım herkes gönlündeki rakamı görmüştürr..

ben bişiy demiyorum artık canım :87::87::87::87::87::87::87::87:
herkes istediğini yapmakta özgür, burası özgür bir platform
isterse 40-49lar yarışsın banane
ben sadece fikrimi söyledim, o kadar çok yabancı isim var ki,
inan kimin ne dediğine bile yetişemiyorum
birde 2-3 grup olur sadece birbirlerine bişiy yazarlarsa iyice anlamı kalmaz
geçmişte olmadı değil böyle şeylerr...

evet bende sade kahve ile yarım browni yedim
pazartesiden beri tartılmıyordum
çok güzel bir süpriz oldu -600 çok sevindim ama yarışma açısından pek başarılı değildi senin 1500ün yanında

tülincim güzel bacım
sana şöyle açıklıyım
bende 1 ay kadar yaptım karbonu
bi aysebru diye arkadaşımız vardı o kısa bir sürede 40 kilo vermiş
5-6 beden düşmüştü
ondan öğrenmiştim, bu markette satılan tavuk burgerler var ya ondan fırında pişirip pişirip yiyordum diyor
bazen günde 12-13 tane yediğim oluyor diyordu light kolayla
bir kere pişiriyormuş yağsız fırın tepsisinde gidip gelip atıştırıyormuş
birde bi oturuşta 1 tavuğu yediğim oluyordu diyordu
birde bi arkadaşın başarı öyküsü var, sanırım 5 ayda 30 kilo vermişti belki daha kısa süre olabilir
fotoğraflara inanamassın
ondan çok şey öğrenmiştim o kadar yürekten konuşuyordu ki
o kadar mantıklı hiç sıkılmadan atlamadan cevaplıyordu hayran hayran itaat ediyorduk resmen
4-5 kilosunu öyle verdim ben ama çok sıkı yaptım
bu unonun denge liht ekmekleri var 1 dilimi 8 sanırım onlardan bir dilim yiyip geri kalanı sıfır gibi tamamlıyordum
meyve olayını unut zaten hele kırmızı elma bomba
suyu 2-3lt arası içmen lazım, birde kabızlık ihtimalini göz önünde bulundur...
benim en büyük kurtarıcım zero kola idi, bişiyin yanında yarım bardak içiyordum anında doyuruyor şişkinlik oluyor
ben o bayanın öyküsünü bulayım da koyayım buraya umarım faydası olur...

ayşecim geçmişi okursan göreceksin sana çook tavsiyelere bulunmuştum
ama şimcik söylemem ara bul banane
fotoğraflarını çok merak ediyorum bu arada

kızlar karbonhidrat diyetiyle ilgili sorularınızın büttüüüün cevaplar burda var
selinin öncesi sonrası resmi de 12. sayfada, bazen yeri kayabiliyor, siz mesajları karıştırın 12. sayfada çıkmassa
bakınız bende 10. sayfada 2010 haziranında 10 kilom var demişim
hala da var yuh bana beee 2 senedir uğraşıyorum ama 1 sene yerimde sabit kaldım
sanırım iyi bişiy yaptım vücudumun dinlenmesi için

neyse selinin harika incelişini ve sarulara verdiği sabırlı-aydınlatıcı cevaplarından ötürü kutluyorum tekrardan
hemen koşun

isterseniz bişiyler yazında ilk sayfalara gelsin, herkes faydalansın hanımlar ben şimdi yatıyorum iyi geceler hepinize
taaa kaç sayfa gerilerde kalmış tülüüüünnn bak kıymetini bil kuuu

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/367421-selintepenin-basari-oykusu.html

derya bu arada benim anlatmak istediğim şeyi en iyi sen anlarsın diye düşünmüştüm ama
yanılmışım

bizim başımıza geldi çünkü böyle bişiy
hatırlayan var mı bilemiyorum

tekrar söylüyorum ben topiğin bir vatandaşı olarak sadece görüşümü belirttim
son sözü kaptan söyler

herkese iyi geceler...

aneeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm kız banuuuuu
hayırdır bacuummm
sen ve bu saatte ayakta kalmak uyku mu tutmadı kuşumm yoksaaa öhööm neyse
ben yatayım iyi geceler tekrar tekrar

kızlaaar bu saate kadar selintepe'nin karbon diyetini okudum bana çok mantıklı geldi,proteinli ürünlere de bayılırım ben de mi yapsam ne?
Hadi ben yatıyorum iyi geceler herkese...
(kimse de yok ama)

herkese günaydın..

bende şimdi izlemin verdiği linkten karbonu daha dikkatli incelicem.gayet açıklayıcı gözüküyor

selam kızlar nasılsınız hepiniz ben bu gün r gittim yine bir sürü tahlil istedi bir sonuc cıkmaddı bakalım o tahlileride yaptırayım neler olacak
Ne doktoruna gittin.Geçmiş olsun.
herkese günaydın..

bende şimdi izlemin verdiği linkten karbonu daha dikkatli incelicem.gayet açıklayıcı gözüküyor

Benim vicudum şu an kilo veriyor.Ama elbet bi yerde duracak bende merakettim.Şu karbon dietini.Şöle bol bol anlatırmısın.Ben şimdi çıkmak zorundayım.Akşam okurum.

Ne doktoruna gittin.Geçmiş olsun.
herkese günaydın..

Benim vicudum şu an kilo veriyor.Ama elbet bi yerde duracak bende merakettim.Şu karbon dietini.Şöle bol bol anlatırmısın.Ben şimdi çıkmak zorundayım.Akşam okurum.

nazar etme ne olurr çalışşş seninde olurrrrr.....

evet biz fikrimizi söyledikk son sözü kaptanımızz banuşş verecekkkk....o nasıl uygun görürse artıkkk....

bende aynıyım canım yedıgım karbonhıdratlar ertesı gun tartıda artı olarak benı cezalandırıyor ama uzulmemeye calısıyorum cunku cabuk alınan cabuk verılır dıyorum sporla ve karbon alımına dıkkat ederek ertesı gun halletmeye calısıyorum hem hepsı yag degıldır dıyorum su tutuyordur vucudumuz
sende uzulme spor yap karbon alma bır gunde halledersın gercı ınsanın moralını bozmuyor degıl o kadar uzun surede verıp kısa surede almak ama hedefe ulasana kadar dıkkat etmelıyız karbona

kızlaaar bu saate kadar selintepe'nin karbon diyetini okudum bana çok mantıklı geldi,proteinli ürünlere de bayılırım ben de mi yapsam ne?
Hadi ben yatıyorum iyi geceler herkese...
(kimse de yok ama)

ben yapıyorum canım vucudum tekrar kılo vermeye basladı

gunaydınnnnnn ıyı bır haftasonu dılıyorum herkese

dun gordugum ruyayı sızede anlatayım dun aksam eve bı geldım annem mıs gıbı pogca ve borek yapmıs fırında nasıl kokuyor sınır oldum tabı:18:
neyse karbon dıyetındeyım yıyemem tabıkı gercı oda napsın yola cıkacaklar yolluk yapmıs kendıne neyse ben ortalarda fazla dolanmayayım dedım odama cıktım yattım tabı benım moral sıfırın altında eksı 30 surat desen eksı 5neyse ruyamda pogca yıyorum cıgnıyorum sonra yutmadan tukuruyorum bunu kk de bırınden duymustum canı cok yemek ısterse bı seyı cıgnnıyormus ama yutmuyormus heralde ordan aklımda kaldı bende nasıl bı psıkolojıdır anlamadım ruyamda bıle rahat rahat yıyemedım

bırde ne zaman sıkı karbon dıyetı yapsam ruyamda hıc sevmedıgım halde tarhana corbası yıyorum

2 hafta mı
peki tamam

arada olur, ama arada olmak şartıylaaaa

WUuuuuuu canım benim çoook çooook sağol liste içinnnnnn

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARR GÜNAYDIN ,
BEN ŞİMDİ YÜRÜYÜŞTEN GELDİM, DUŞ ALDIM KAHVALTI EDİCEM...NORMALDE 1 GÜN GEÇTİKTEN SONRA BİLE KENDİMİ DAHA İYİ HİSSEDERDİM ŞU AN HALA RUH HALİM PEK İYİ DEĞİL...NEYSE 2. GÜNDEYİM SONUÇTA, BU DA GÜZEL HERHALDE

AAAAAAAAA ama bence hiç fena fikir değil yaaa ahahaa

http://www.haber365.com/Haber/Yigit_Can_Tosunun_Muhtesem_Degisimi/

AHAHAHA KIZLAR BEN HAYATIMIN AŞKINI BULDUM GALİBAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…