80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar. gecmiş cok birikmiş 2 gündür hızlı hızlı okuyorum. kilo verenler cogunlukta cok sükür. hepnizi tebrik ederim.
gelelim bana canım cooookkk sıkkın nerdeyse aglıyacagım yani o derece.
yendien kilo vermeye baslıyanca oyle bi heves gelmiştiki bana.
bu hafta hiç kaçamagım olmadı. sadece 2 gün akşamları yarım tabak yemem yemegi bi tabak yedim. buda kaçamaksa. bu sekilde kilo vermem tamam ama en azından sabit kalırım. e diger 3 gun de ful diyet menüsüydü niye gitmedi niye veremedim bilmiyorum. bayram oncesinden beri aynı kilodayım. sadece bayramda aldım onu verdim ve işte yine bitti. tekrar bi duraklamaya tahammülüm olmadıgını hissediyordum ki suan berbat durumdayım. yine bi degişiklik gerek sanırım yoksa daha fazlada kısamam artık yediklerimi. hep hesaplıyorum 900kal i gecmiyorum e daha napayım site 1500 kal önerdigi halde. ufffffffffffff kh. beni bekler artıkın napalım. hiç istemesemde bu hafta 3 gun katı k.h yapacagım bakalım

GÜNAYDIN KIZLAR. BU BİLGİSAYAR VE İNTERNET SORUNU BENİ MAHVETTİ. BİR HAFTA 10 GÜN İÇİNDE BİR LİTERATÜR BİR SEMİNER HAZIRLAMAM LAZIM PAZARTESİ DE SINAVIM VAR VE BİR SÜRÜ DE NÖBETİM.yorgunluktan ağlamak istiyorum. spor falan da yapamıyorum tek tesellim kaçamak yok. dünkü menüm:
sabah 2 dilim tam tahıllı peynir ve yumurta ve zeytin 5 tane yeşil
ara:meyve
öğle:yayla çorbası bir ten biber dolması ve yoğurt
eve gelincce:2 dlilim ekemk sandviç
akşam yemeği maalesef geç saatte ton balığı ve bir dilim ekmek
bol bitki çayı ve 1.5 lt su

kızlar özledim sizi. siteden ayrı kalmak güzel birşey değil. dediğim gibi herşey ziyadesiyel yoğun ve istediklerime yakın olmasa da elimden gelince bozmamaya çalışmam tek teselli. ayşenin öğretmenler günü yemeğini;ilknurun bir türlü açılmayan fotoğrafını;deryanın son tasarımlarını;nilgünün nasıl olduğunu fusunun menülerini kızların yarışını ay hepsini merak ediyorum. başıma gelmeyen kalmadı evde 3 bilgisayar var birinin kartı yanmış biri kablosuz bağlanmıyo birinin arkadasım siferisini bilmiyo. dün vın aldım 3 saat tim de bekledim bilgisayarım çalıştırmadı nöbetten çıkmıştım aç susuz uykususz bir ton iş beklerken uğrastım ugrastım olmadı.eksik konularım var ancak netten indirleblirdim. sinirden otutup ağladım. banucum ikaz etti diye kilo bildirimini reken yapayım dedim. net yok.kardeşim yaptı valla gece bildirimi.ama yılmadım gece bire kadar çalıştıım artık bugün iyice hızlanmam lazım yarın da çalışamayacağım çünkü. sabahhın köründe kalktım 3 konu daha okudum arkadasımdan pc aldım çok şükür bu çaşlıtı yarım saat tempolo yürüdüm ve güzelce kahvaltımı yaptım. velhasıl yıkılmadım ayaktayım...

günaydınn kızlarrrrr
izlem yakalanmışım misafirm vardı cnm gece 2 de gittiler ben öle bakayım demiştimmm
amaninnn sobelendimmmm diseneeee:2::2::2::2:

merhaba arkadaşlarrrrrr
kendimiii tanıtmak istiyorum öncelikleee çünkü yeni gelen birçok arkadaş ile tanışmıyorum bile
ben banu 28 yaşında 3.5 yaşında iki prensin annesiyim 90 kilo ile başladıgım diyet yolculugumda 66 kilo ile devam ediyorum

Bu yarış hakkında bende fikrimi söyleyim izlem ve burçin arkadaşımla hem fikirim
ha onlar benim eski arkadaşım oldugu için degil tabikiiii formata ters olacagı için
1)3 kişilik yarış
2)80 ler yarışı
3)70 ler yarışı
80 li kilollardaki arkadaşlar bizde yarışalım dedigindeee olabilir dmeiştim ama bu kezde 70 ler çıktı
ee bu rası zaten 80-89 topigi degilmi arkadaşlar hepimiz bir yarış içinde dgeilmiyiz?
zaten yarışıyoruz yani.....

sizler birbirlerine yakın kiloda olan insanlarrr birbirleirni kontrol edebilir yine menülerine yorum yapabilir uyarabilirsiniz
illakii ayrı yarış içinde olmak gerekmiyor bunun için aramıza bir çok arkadaş katıl dı inanın ben bir çogunuzla tanışmıyorum tanımıyorum bile çünkü eskisi gibi burada zaman geçiremiyorum geçmişe bile detaylı bakamıyorum,
bir arkadaş demişki çogu zman menülerimiz yorumlanmıyor bildiirmlerimiz yorumlanmıyor
arkadaşlar biz yaklaşık 2 yıldır buradayızzzz bizimde ilk geldiigmizde kimse biizm menüleirmizi hergün yorumlamıyordu
yanlışımız var ise uyarılıyorduk,yada biz insanların üzerine giderekkk bizden önce 20-30 lu kilolar vermiş insanlara ulaşmaya çalışarak sorular soruyorduk,kimse bizimmm menümüzü yorumlamıyordu

gördüügm kadarıyla nilgün,tülin ve derya arkadaşlarımız yorumlarda bulunuyor genelde
kendi adıma konuşayım okadar yorgunnn ve bitkinimkii bu yıl kaç hastalık atlattık,ne kadarz orluk yaşadım bilemiyorum bile
oglumun biri yeni ameliyat oldu daha yeni toparlanıyor kendimmm bile 63 kilodan 69 afırladımmm diyeti bırakarakkk
sizlerle tanışmaya bile fırsat bulamayan bennn nasıl yorum yapabilirim..........
ve herkesin benimmm gibi oldugunu düşünürsenizzzzzzzzz menülere yorummm yapılmıyor demekte biraz haksızlık olur

zaten diyet için çok verimli bir dönemdeyiz,birlik ve beraberlik içerisinde sizleirnde kilollardan kurtulcagınıza eminim
hepiniz azimli ve istikrarlı arkadaşlarsınızzzz
yine birbirinize kızın,menüleirnizi yorumlayınnnn tabikide yanlışları
nızı ögrenin sorarak araştırarakkk

deryacımm llistemizi eskisi gibi yapabilirsin cnm:)

sevgiler hepinize bol iradeli incecik günler

kızlar gecmi kaldım bilmiyorum ama su 80 ler yarısı hakkında fikrimi bildirmek istiyorum.
bence arkadasların sevkini kırmayın. onların böyle bi gruplaşmaya gidecegini sanmıyorum hersey eskisi gibi devam edecek. sadece birbirlerini takibe alıcaklar birazcık buda beni rahatsız etmez aksine hoşama gider. izlen banu ve burcinin kendi aralarında tatlı atışmalarını zekle okuyorum çünkü. bu yarışın onlara katkısı olacagını düşünüyorum ki bunu hepimiz isteriz...
tabi son karar kaptanımızın.

İzlemcim hatırlamıyorum ne olmuştu :26:
Ben seni anlıyorum ama, aynı fikirde değilim hepsi bu, ikisi ayrı şey

Ben yine sıfır kaçamaklı bir haftamda bir olay yaşamıştım hala gülüyorum
Eşimle dizi izliyoruz ben uyuya kalmışım yanında, rüyadayım ama bir yandan da farkındayım yani evde olduğumuzun ve uyuya kaldığımın, benim böyle garipliklerim vardır, rüyalarımı bile kontrol edebilirim hatta
Rüyamda kek yiyorum (çok istemişti canım o akşam) ama nasıl, bildiğin ağzımı açıyorum ısırıp kapatıyorum
İki defa yaptım bu hareketi sonra birden uyandım mesut ne yapıyorum ben, rüyamda götürüyorum kekleri dedim başladım gülmeye, o da görmemiş yaptığım hareketi allahım gece gece komedi
Sen bunları anlatınca o geldi aklıma

Zekiyecim ya karbon yap ya da şu az az sık sık beslenme düzenine geçelim, ben bu hafta öyle yapacağım mesela, kahvaltımda bile ekmeği 1 dilime indirip az az yiyeceğim ama bol bol ara yapacağım. Sen bilirsin dene bakalım hangisi bünyene uyarsa.

İremcim çok yoğun çalışıyorsun ve epey emek gerektiren bir mesleğin var, hele ki bu aşamada. Bir ara kk dan ban yemiştim de çocuk gibi ağlıyordum giremiyorum diye. Başlarda bu topiğin motivasyonu insanın ekmeği, suyu gibi oluyor, kopunca yapamam sanıyorsun, o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Ama iş temponda buna engel oluyor, sen bizimle görüşemesen de manevi olarak hep yanında olduğumuzu bil yeter
Bir de facebook grubumuz var oraya daha kolay ulaşabilir, heme en sıkışık anında bile iki dakika girip yazabilirsin.

kızlaaar bu saate kadar selintepe'nin karbon diyetini okudum bana çok mantıklı geldi,proteinli ürünlere de bayılırım ben de mi yapsam ne?
Hadi ben yatıyorum iyi geceler herkese...
(kimse de yok ama)

rica ederim

herkese günaydın..

bende şimdi izlemin verdiği linkten karbonu daha dikkatli incelicem.gayet açıklayıcı gözüküyor

rica ederim

evet o konuya bende çok takılmıştım ama yazmamıştım
arkadaşlar biz burda para ile çalışan ya da herhangi bir çıkarı olan kişiler değiliz kii
yani burda kadrolu filan değiliz
sadece kk nın zayıflamamda etkisi büyük olduğu için sırf ona karşı biraz olsun emeğinin karşılığını vermek için pro üyelik satın aldım ben
tabiki bana kazandırdıklarının yanında devede kulak ama ne kadar sevdiğimizi anlayın diye söylüyorum...

eşimizden işimizden çocuğumuzdan arta kalan zamanlarda sizin gibi gelerek vakit geçirip sohbet ediyoruz...
ama isterseniz elimizden geldiğince yorumlamaya çalışırım ben çünkü ben kaçınırım böyle şeylerden
herkesin metebolizması farklı
herkesin bildiği karbonhidrat alımı kalsiyum alımı hakkında fikir belirtebilirim sadece
asla bu konuda uzman değilim ben kendi adıma konuşuyorum

tekrar söylüyorum elimden geldiğince isteyenlerin menüsünü yorumlayabilirim
menülerinizin altına yoruma açık yazın ki anlayalım

deryacımm llistemizi eskisi gibi yapabilirsin cnm:)

sevgiler hepinize bol iradeli incecik günler

Kaptanım anlaşılmıştır, liste eski düzende yapılıyor

Yarışmaya hazırlanan arkadaşların da sakın şevki kırılmasın, biz zaten kocaman bir aileyiz, hatta bu aileden kopmanızdan bu kadar korkulduğu için böyle bir karar aldı kaptanımız Haydi bakalım hep birlikte yola devam

herkese günaydın arkadaşlarr
bugün çok mutlu açtım gözlerimi üst kattan gelen matkap sesiyle
olsun bugün keyfimi hç bişiy bozamaz

oğlumun şarkısı gibi a-mina mina ooooo bakka bakaa eeeee
hfhsjfs odimbi aplika

söyleyişi görmelisiniz wakka wakkaya sardı bu ara

kardeşimin izin günü bugün, uyandırabilirsem dışarı çıkak hava çoook güzel

öpüyorum hepinizii

konuya son nokta konur ben oyle fikir beyan ederim zati
kaptanımız ne derse o. hayırlı olsun karar herkese

ayşe de demişti canım da face yok ya bende halledeceğim o işi bir şu pazartesiye sağ salim ulaşıp atlatayım da:18:

benimdeee alt katımdan matkap sesleri geliyyy
cam balkon taktırıyorrr

canım benim üç gitmez 2 gider ama her ay gidecek onu düşün....sen diyet ve sporu sıkarsan 65le çıkarsın ordan
Bildirim

Başlangıç 87
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 71.3
Giden 1600
Toplamda giden 15.7
Hedef 68
Spor yok
Beden 44
Boy 1.77

71-- 71-- 71 --71 --71-- 71 --71
çok tebrükkkkkkkk kuzum çok sevidim,darısı başımızaaaaaaaaaa
25.11.2011

başlangıç : 93

geçen hafta : 70.8

bu hafta : 70.5

giden : 300gr

toplamda giden 22.5

hedef : 55

boy : 168

beden alt 40 üst 42

spor : yok
olsun ku,gidiyor ya bak ben yarım paket sen bir paket margarin atmışızzz bu hafta :))

25 kg mu ,10 hafta kadar var her hafta 2 versen ki imkansız yine okadar gitmez müge'c,m,bence biraz geri çek 15 de mesela.15 kg verirsin herhalde ,başarılarrrrrr canım

kızlar akşam eşimin ananesine gittik sobadan zehirleniyor halde bulduk,anahtar komşuda her ihtimale karşı 75 yaşında kenndisi,kapı açılmayınca içeri anahtarla girdik,bi koku bi duman,anane yatıyo tv açık...doğru dr.a allahtan yetişmişiz....şükürki bişi olmadı ama çok korkuttu bizi.....hala hastanede cihaza bağladılar solunum sorunlu diye,zaten 4 kere kalp krizi geçirdi... uff çok üzdü akşam bizi çokkkkkkkkkkkk

konuya son nokta konur ben oyle fikir beyan ederim zati
kaptanımız ne derse o. hayırlı olsun karar herkese

Zekiye senin öyle bir durumun var cidden değil mi, nasıl denk düşüyorsa

ayşe de demişti canım da face yok ya bende halledeceğim o işi bir şu pazartesiye sağ salim ulaşıp atlatayım da:18:

İremcim umarım seminerin istediğin gibi geçer, sonra hallederiz gerçi ona da girecek vaktin olmaz ama en azından sıkıntılı anında kk dan daha pratik.

geçmiş olsun gülaycımmmm

deryacıgım ben sık yeme düzenine gecince kilo vermeye baslamıstım. yani ogleni kaldırıp 2 saatte bir ceviz fındık meyva süt türü seylerle akşam ettim. bana katkısı oldu gercektende. ama 3 haftadır sabit gibi görüyorum kendimi. haftada 500gr hedeflemiştim. yılbasına kadar sadece 3.5 hedeflemiştim rahat ilerliyeyim diye. ama aradaki acagı kapamak için bu hafta k.h sart oldu bana. ama az ve sık yeme işini tavsiye ederim. k.h dan sora o yönteme devam inş. tşkr ederim canım.

zekiyecim deryacım
ben bikaç arkadaşın aralarındaki yarışa atışmaya kontrole bişiy demiyorum ki

onu bizde yapmıyormuyuz zaten benim de 2-3 rakibem vardı halaa hatırlarım tatlı bi çekişme yaşardık...
ben o mesajı yazmadan önce , 70 kiloda olanlarda var onlarada yarışmak istiyor sonra 60lar var onlar hadi bizde yarışalım diyecek
sonra ne olucak anlatabiliyormuyum acaba

derya sana da şöyle anlatayım, ikili gruplar halinde ayrılmıştık
o zaman kaptan handerya idi
sen gelmeden sanırım...
1 hafta bile sürmedi, bi bağ olmadı ya iki kişinin toplam kilosu yazılıyordu birincilik için
ya da iki kişi birbiriyle yarışıyordu...
motive olayı tabiki kaçınılmaz
ama bir bütünlük olmuyor, gene de herkes istediğini yapmakta özgür dediğim gibi ben sadece fikrimi belirttim
saygılar...

ay canım çok geçmiş olsun allah şifa versin

derya gecmişi okurken yorumları görünce son sayfaya gelmeden yazım diyorum. bi bakıyorum sorun zati çözülmüş. e buda bi ayrıcalık dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…