derya bu arada benim anlatmak istediğim şeyi en iyi sen anlarsın diye düşünmüştüm ama
yanılmışım
bizim başımıza geldi çünkü böyle bişiy
hatırlayan var mı bilemiyorum
tekrar söylüyorum ben topiğin bir vatandaşı olaraksadece görüşümü belirttim
son sözü kaptan söyler
herkese iyi geceler...
gunaydınnnnnn ıyı bır haftasonu dılıyorum herkese
dun gordugum ruyayı sızede anlatayım dun aksam eve bı geldım annem mıs gıbı pogca ve borek yapmıs fırında nasıl kokuyor sınır oldum tabı:18:
neyse karbon dıyetındeyım yıyemem tabıkı gercı oda napsın yola cıkacaklar yolluk yapmıs kendıne neyse ben ortalarda fazla dolanmayayım dedım odama cıktım yattım tabı benım moral sıfırın altında eksı 30 surat desen eksı 5neyse ruyamda pogca yıyorum cıgnıyorum sonra yutmadan tukuruyorum bunu kk de bırınden duymustum canı cok yemek ısterse bı seyı cıgnnıyormus ama yutmuyormus heralde ordan aklımda kaldı bende nasıl bı psıkolojıdır anlamadım ruyamda bıle rahat rahat yıyemedım
bırde ne zaman sıkı karbon dıyetı yapsam ruyamda hıc sevmedıgım halde tarhana corbası yıyorum
günaydın kızlar. gecmiş cok birikmiş 2 gündür hızlı hızlı okuyorum. kilo verenler cogunlukta cok sükür. hepnizi tebrik ederim.
gelelim bana canım cooookkk sıkkın nerdeyse aglıyacagım yani o derece.
yendien kilo vermeye baslıyanca oyle bi heves gelmiştiki bana.
bu hafta hiç kaçamagım olmadı. sadece 2 gün akşamları yarım tabak yemem yemegi bi tabak yedim. buda kaçamaksa. bu sekilde kilo vermem tamam ama en azından sabit kalırım. e diger 3 gun de ful diyet menüsüydü niye gitmedi niye veremedim bilmiyorum. bayram oncesinden beri aynı kilodayım. sadece bayramda aldım onu verdim ve işte yine bitti. tekrar bi duraklamaya tahammülüm olmadıgını hissediyordum ki suan berbat durumdayım. yine bi degişiklik gerek sanırım yoksa daha fazlada kısamam artık yediklerimi. hep hesaplıyorum 900kal i gecmiyorum e daha napayım site 1500 kal önerdigi halde. ufffffffffffff kh. beni bekler artıkın napalım. hiç istemesemde bu hafta 3 gun katı k.h yapacagım bakalım
kızlar özledim sizi. siteden ayrı kalmak güzel birşey değil. dediğim gibi herşey ziyadesiyel yoğun ve istediklerime yakın olmasa da elimden gelince bozmamaya çalışmam tek teselli. ayşenin öğretmenler günü yemeğini;ilknurun bir türlü açılmayan fotoğrafını;deryanın son tasarımlarını;nilgünün nasıl olduğunu fusunun menülerini kızların yarışını ay hepsini merak ediyorum. başıma gelmeyen kalmadı evde 3 bilgisayar var birinin kartı yanmış biri kablosuz bağlanmıyo birinin arkadasım siferisini bilmiyo. dün vın aldım 3 saat tim de bekledim bilgisayarım çalıştırmadı nöbetten çıkmıştım aç susuz uykususz bir ton iş beklerken uğrastım ugrastım olmadı.eksik konularım var ancak netten indirleblirdim. sinirden otutup ağladım. banucum ikaz etti diye kilo bildirimini reken yapayım dedim. net yok.kardeşim yaptı valla gece bildirimi.ama yılmadım gece bire kadar çalıştıım artık bugün iyice hızlanmam lazım yarın da çalışamayacağım çünkü. sabahhın köründe kalktım 3 konu daha okudum arkadasımdan pc aldım çok şükür bu çaşlıtı yarım saat tempolo yürüdüm ve güzelce kahvaltımı yaptım. velhasıl yıkılmadım ayaktayım...
kızlaaar bu saate kadar selintepe'nin karbon diyetini okudum bana çok mantıklı geldi,proteinli ürünlere de bayılırım ben de mi yapsam ne?
Hadi ben yatıyorum iyi geceler herkese...
(kimse de yok ama)
herkese günaydın..
bende şimdi izlemin verdiği linkten karbonu daha dikkatli incelicem.gayet açıklayıcı gözüküyor
merhaba arkadaşlarrrrrr
kendimiii tanıtmak istiyorum öncelikleee çünkü yeni gelen birçok arkadaş ile tanışmıyorum bile
ben banu 28 yaşında 3.5 yaşında iki prensin annesiyim 90 kilo ile başladıgım diyet yolculugumda 66 kilo ile devam ediyorum
Bu yarış hakkında bende fikrimi söyleyim izlem ve burçin arkadaşımla hem fikirim
ha onlar benim eski arkadaşım oldugu için degil tabikiiii formata ters olacagı için
1)3 kişilik yarış
2)80 ler yarışı
3)70 ler yarışı
80 li kilollardaki arkadaşlar bizde yarışalım dedigindeee olabilir dmeiştim ama bu kezde 70 ler çıktı
ee bu rası zaten 80-89 topigi degilmi arkadaşlar hepimiz bir yarış içinde dgeilmiyiz?
zaten yarışıyoruz yani.....
sizler birbirlerine yakın kiloda olan insanlarrr birbirleirni kontrol edebilir yine menülerine yorum yapabilir uyarabilirsiniz
illakii ayrı yarış içinde olmak gerekmiyor bunun için aramıza bir çok arkadaş katıl dı inanın ben bir çogunuzla tanışmıyorum tanımıyorum bile çünkü eskisi gibi burada zaman geçiremiyorum geçmişe bile detaylı bakamıyorum,
bir arkadaş demişki çogu zman menülerimiz yorumlanmıyor bildiirmlerimiz yorumlanmıyor
arkadaşlar biz yaklaşık 2 yıldır buradayızzzz bizimde ilk geldiigmizde kimse biizm menüleirmizi hergün yorumlamıyordu
yanlışımız var ise uyarılıyorduk,yada biz insanların üzerine giderekkk bizden önce 20-30 lu kilolar vermiş insanlara ulaşmaya çalışarak sorular soruyorduk,kimse bizimmm menümüzü yorumlamıyordu
gördüügm kadarıyla nilgün,tülin ve derya arkadaşlarımız yorumlarda bulunuyor genelde
kendi adıma konuşayım okadar yorgunnn ve bitkinimkii bu yıl kaç hastalık atlattık,ne kadarz orluk yaşadım bilemiyorum bile
oglumun biri yeni ameliyat oldu daha yeni toparlanıyor kendimmm bile 63 kilodan 69 afırladımmm diyeti bırakarakkk
sizlerle tanışmaya bile fırsat bulamayan bennn nasıl yorum yapabilirim..........
ve herkesin benimmm gibi oldugunu düşünürsenizzzzzzzzz menülere yorummm yapılmıyor demekte biraz haksızlık olur
zaten diyet için çok verimli bir dönemdeyiz,birlik ve beraberlik içerisinde sizleirnde kilollardan kurtulcagınıza eminim
hepiniz azimli ve istikrarlı arkadaşlarsınızzzz
yine birbirinize kızın,menüleirnizi yorumlayınnnn tabikide yanlışları
nızı ögrenin sorarak araştırarakkk
deryacımm llistemizi eskisi gibi yapabilirsin cnm:)
sevgiler hepinize bol iradeli incecik günler
merhaba arkadaşlarrrrrr
kendimiii tanıtmak istiyorum öncelikleee çünkü yeni gelen birçok arkadaş ile tanışmıyorum bile
ben banu 28 yaşında 3.5 yaşında iki prensin annesiyim 90 kilo ile başladıgım diyet yolculugumda 66 kilo ile devam ediyorum
Bu yarış hakkında bende fikrimi söyleyim izlem ve burçin arkadaşımla hem fikirim
ha onlar benim eski arkadaşım oldugu için degil tabikiiii formata ters olacagı için
1)3 kişilik yarış
2)80 ler yarışı
3)70 ler yarışı
80 li kilollardaki arkadaşlar bizde yarışalım dedigindeee olabilir dmeiştim ama bu kezde 70 ler çıktı
ee bu rası zaten 80-89 topigi degilmi arkadaşlar hepimiz bir yarış içinde dgeilmiyiz?
zaten yarışıyoruz yani.....
sizler birbirlerine yakın kiloda olan insanlarrr birbirleirni kontrol edebilir yine menülerine yorum yapabilir uyarabilirsiniz
illakii ayrı yarış içinde olmak gerekmiyor bunun için aramıza bir çok arkadaş katıl dı inanın ben bir çogunuzla tanışmıyorum tanımıyorum bile çünkü eskisi gibi burada zaman geçiremiyorum geçmişe bile detaylı bakamıyorum,
bir arkadaş demişki çogu zman menülerimiz yorumlanmıyor bildiirmlerimiz yorumlanmıyor
arkadaşlar biz yaklaşık 2 yıldır buradayızzzz bizimde ilk geldiigmizde kimse biizm menüleirmizi hergün yorumlamıyordu
yanlışımız var ise uyarılıyorduk,yada biz insanların üzerine giderekkk bizden önce 20-30 lu kilolar vermiş insanlara ulaşmaya çalışarak sorular soruyorduk,kimse bizimmm menümüzü yorumlamıyordu
gördüügm kadarıyla nilgün,tülin ve derya arkadaşlarımız yorumlarda bulunuyor genelde
kendi adıma konuşayım okadar yorgunnn ve bitkinimkii bu yıl kaç hastalık atlattık,ne kadarz orluk yaşadım bilemiyorum bile
oglumun biri yeni ameliyat oldu daha yeni toparlanıyor kendimmm bile 63 kilodan 69 afırladımmm diyeti bırakarakkk
sizlerle tanışmaya bile fırsat bulamayan bennn nasıl yorum yapabilirim..........
ve herkesin benimmm gibi oldugunu düşünürsenizzzzzzzzz menülere yorummm yapılmıyor demekte biraz haksızlık olur
zaten diyet için çok verimli bir dönemdeyiz,birlik ve beraberlik içerisinde sizleirnde kilollardan kurtulcagınıza eminim
hepiniz azimli ve istikrarlı arkadaşlarsınızzzz
yine birbirinize kızın,menüleirnizi yorumlayınnnn tabikide yanlışları
nızı ögrenin sorarak araştırarakkk
İzlemcim hatırlamıyorum ne olmuştu :26:
Ben seni anlıyorum ama, aynı fikirde değilim hepsi bu, ikisi ayrı şey
Ben yine sıfır kaçamaklı bir haftamda bir olay yaşamıştım hala gülüyorum
Eşimle dizi izliyoruz ben uyuya kalmışım yanında, rüyadayım ama bir yandan da farkındayım yani evde olduğumuzun ve uyuya kaldığımın, benim böyle garipliklerim vardır, rüyalarımı bile kontrol edebilirim hatta
Rüyamda kek yiyorum (çok istemişti canım o akşam) ama nasıl, bildiğin ağzımı açıyorum ısırıp kapatıyorum
İki defa yaptım bu hareketi sonra birden uyandım mesut ne yapıyorum ben, rüyamda götürüyorum kekleri dedim başladım gülmeye, o da görmemiş yaptığım hareketi allahım gece gece komedi
Sen bunları anlatınca o geldi aklıma
Zekiyecim ya karbon yap ya da şu az az sık sık beslenme düzenine geçelim, ben bu hafta öyle yapacağım mesela, kahvaltımda bile ekmeği 1 dilime indirip az az yiyeceğim ama bol bol ara yapacağım. Sen bilirsin dene bakalım hangisi bünyene uyarsa.
İremcim çok yoğun çalışıyorsun ve epey emek gerektiren bir mesleğin var, hele ki bu aşamada. Bir ara kk dan ban yemiştim de çocuk gibi ağlıyordum giremiyorum diye. Başlarda bu topiğin motivasyonu insanın ekmeği, suyu gibi oluyor, kopunca yapamam sanıyorsun, o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Ama iş temponda buna engel oluyor, sen bizimle görüşemesen de manevi olarak hep yanında olduğumuzu bil yeter
Bir de facebook grubumuz var oraya daha kolay ulaşabilir, heme en sıkışık anında bile iki dakika girip yazabilirsin.
herkese günaydın arkadaşlarr
bugün çok mutlu açtım gözlerimi üst kattan gelen matkap sesiyle
olsun bugün keyfimi hç bişiy bozamaz
oğlumun şarkısı gibi a-mina mina ooooo bakka bakaa eeeee
hfhsjfs odimbi aplika
söyleyişi görmelisinizwakka wakkaya sardı bu ara
kardeşimin izin günü bugün, uyandırabilirsem dışarı çıkak hava çoook güzel
öpüyorum hepinizii
canım benim üç gitmez 2 gider ama her ay gidecek onu düşün....sen diyet ve sporu sıkarsan 65le çıkarsın ordankız üçer gidermi hiç nerdeeee ilk tartı başlangıç: 75.200
bir ay sonraki ölçüm : 73.900
bir hafta içindeki ölçümümde 70 olurum desek şuan 70.500üm
3.900 gitmiş olacakaynennn balımm ilk ayy kötüymüşş
ama ikinci ayımm iyi olacakk vallahiii
ayyy içimi rahatlattın kuuu
çok tebrükkkkkkkk kuzum çok sevidim,darısı başımızaaaaaaaaaaBildirim
Başlangıç 87
Geçen hafta 72.9
Bu hafta 71.3
Giden 1600
Toplamda giden 15.7
Hedef 68
Spor yok
Beden 44
Boy 1.77
71-- 71-- 71 --71 --71-- 71 --71
olsun ku,gidiyor ya bak ben yarım paket sen bir paket margarin atmışızzz bu hafta :))25.11.2011
başlangıç : 93
geçen hafta : 70.8
bu hafta : 70.5
giden : 300gr
toplamda giden 22.5
hedef : 55
boy : 168
beden alt 40 üst 42
spor : yok
Hanımlar yaa tam sevgililer gününde 14 şubatta erkek arkadaşım tamamiyle ankaraya dönüyor...
Şimdi 25 kasımdayız, 73 günüm var, sizce o güne kadar bozmazsam eğer ne kadar kilo verebilirim ki ???
Size soruyorum çünkü aranızda 20-30 kilo verenler var, bu süreçte ben bi 25 kilo fln vermiş olmak istiyorum açıkçası
Ne dersiniz??:44::44:
konuya son nokta konur ben oyle fikir beyan ederim zati
kaptanımız ne derse o. hayırlı olsun karar herkese
ayşe de demişti canım da face yok ya bende halledeceğim o işi bir şu pazartesiye sağ salim ulaşıp atlatayım da:18:
canım benim üç gitmez 2 gider ama her ay gidecek onu düşün....sen diyet ve sporu sıkarsan 65le çıkarsın ordan
çok tebrükkkkkkkk kuzum çok sevidim,darısı başımızaaaaaaaaaa
olsun ku,gidiyor ya bak ben yarım paket sen bir paket margarin atmışızzz bu hafta :))
25 kg mu ,10 hafta kadar var her hafta 2 versen ki imkansız yine okadar gitmez müge'c,m,bence biraz geri çek 15 de mesela.15 kg verirsin herhalde ,başarılarrrrrr canım
kızlar akşam eşimin ananesine gittik sobadan zehirleniyor halde bulduk,anahtar komşuda her ihtimale karşı 75 yaşında kenndisi,kapı açılmayınca içeri anahtarla girdik,bi koku bi duman,anane yatıyo tv açık...doğru dr.a allahtan yetişmişiz....şükürki bişi olmadı ama çok korkuttu bizi.....hala hastanede cihaza bağladılar solunum sorunlu diye,zaten 4 kere kalp krizi geçirdi... uffçok üzdü akşam bizi çokkkkkkkkkkkk
İzlemcim hatırlamıyorum ne olmuştu :26:
Ben seni anlıyorum ama, aynı fikirde değilim hepsi bu, ikisi ayrı şey
Ben yine sıfır kaçamaklı bir haftamda bir olay yaşamıştım hala gülüyorum
Eşimle dizi izliyoruz ben uyuya kalmışım yanında, rüyadayım ama bir yandan da farkındayım yani evde olduğumuzun ve uyuya kaldığımın, benim böyle garipliklerim vardır, rüyalarımı bile kontrol edebilirim hatta
Rüyamda kek yiyorum (çok istemişti canım o akşam) ama nasıl, bildiğin ağzımı açıyorum ısırıp kapatıyorum
İki defa yaptım bu hareketi sonra birden uyandım mesut ne yapıyorum ben, rüyamda götürüyorum kekleri dedim başladım gülmeye, o da görmemiş yaptığım hareketi allahım gece gece komedi
Sen bunları anlatınca o geldi aklıma
Zekiyecim ya karbon yap ya da şu az az sık sık beslenme düzenine geçelim, ben bu hafta öyle yapacağım mesela, kahvaltımda bile ekmeği 1 dilime indirip az az yiyeceğim ama bol bol ara yapacağım. Sen bilirsin dene bakalım hangisi bünyene uyarsa.
İremcim çok yoğun çalışıyorsun ve epey emek gerektiren bir mesleğin var, hele ki bu aşamada. Bir ara kk dan ban yemiştim de çocuk gibi ağlıyordum giremiyorum diye. Başlarda bu topiğin motivasyonu insanın ekmeği, suyu gibi oluyor, kopunca yapamam sanıyorsun, o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Ama iş temponda buna engel oluyor, sen bizimle görüşemesen de manevi olarak hep yanında olduğumuzu bil yeter
Bir de facebook grubumuz var oraya daha kolay ulaşabilir, heme en sıkışık anında bile iki dakika girip yazabilirsin.
canım benim üç gitmez 2 gider ama her ay gidecek onu düşün....sen diyet ve sporu sıkarsan 65le çıkarsın ordan
çok tebrükkkkkkkk kuzum çok sevidim,darısı başımızaaaaaaaaaa
olsun ku,gidiyor ya bak ben yarım paket sen bir paket margarin atmışızzz bu hafta :))
25 kg mu ,10 hafta kadar var her hafta 2 versen ki imkansız yine okadar gitmez müge'c,m,bence biraz geri çek 15 de mesela.15 kg verirsin herhalde ,başarılarrrrrr canım
kızlar akşam eşimin ananesine gittik sobadan zehirleniyor halde bulduk,anahtar komşuda her ihtimale karşı 75 yaşında kenndisi,kapı açılmayınca içeri anahtarla girdik,bi koku bi duman,anane yatıyo tv açık...doğru dr.a allahtan yetişmişiz....şükürki bişi olmadı ama çok korkuttu bizi.....hala hastanede cihaza bağladılar solunum sorunlu diye,zaten 4 kere kalp krizi geçirdi... uffçok üzdü akşam bizi çokkkkkkkkkkkk
Zekiye senin öyle bir durumun var cidden değil mi, nasıl denk düşüyorsa
İremcim umarım seminerin istediğin gibi geçer, sonra hallederiz gerçi ona da girecek vaktin olmaz ama en azından sıkıntılı anında kk dan daha pratik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?