80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hee unutmadan deryacım
başımdaki bere tümden payet
yani kumaşçılarda bulabilirsen yapımı çok basit
ben kipadan aldım F&F markası-20tl idi sanıyorum :26::26:

bu arada yakınlarınızda kipa varsa mutlaka tekstil ürünlerini gezin, hiç olmadık süper bişiy bulabiliyorsunuz
özellikle çocuk bölümünde
disneyin orjinal ürünleri satılıyor
bazı 12-13 yaş ürünleri bana oluyor, kendime bile alıyorum
yazın zımbalı bir kot etek almıştım 12-13 yaş gruundan

oğlana deri bir ceket almıştık
ama çocuğu sarmıyor yaa, kalıbı bi garip
70 lira vermiştik
cuma spora giderken giydirdim çocuk anne doğukk doğukk diyor, üşüdü sanırım
hemen taksi çevirdik taksiyle spora gittik
bu ne yaman çelişkii
ama herşey oğlan için

onu değiştiricem bugün, koruyan bir mont alıcam

birde gitmeden bişiler söylemek istiyorum karbonculara...

kızlar bu diyetin mantığı çok çok basit
bol bol saf protein alıcaksınız
saf pro ne demek karbon hiç içermeyen yani sıfır puanlılardan yiyeceksiniz
bool tavuk bool et yumurta
şarküteri ürünlerini 2. planda tutun önceliğini saf proteinler olsun
aman bir öğününü sebze ile geçiştireyim demeyin

veeeeeeeeee bool su, sakın suyu atlamayın, vücudunuzdaki yağlar su yoluyla atılıyor vücuttan

yani bu hem basit hem zor bir diyet, başlarken hiç meyve tatlı yememeyi göze alın ki başarınız kaçınılmaz olsun

öpüyorum , iyi hafta sonları herkese eşiyle çocuğuyla,
biz dışarı çıkıyoruz azıcık gezelim

bende kipanın iç çamaşırlarını çok begeniyorum izlemmm
ama bundan sonra aklımd aolsun 12-13 yaş grubuna bakmak

canım eşiyle kavga eden ben değildim karıştırmışsın, daha evlenmedim bile:)) Bu arada çocukları muhakkak gönder bence kreşe filan. benim kuzenlerim de öyle, anneyle çocuk sürekli evde olunca çok bunalıyo iki taraf da. Elinden geldiğince güneşli günlerde parka götür, hem sana değişiklik olur hem onlar enerjilerini atarlar.. yapcak hiçbi şey bulamıyosan markete filan git. öbür türlüsü çok zor gerçekten bütün gün evin içinde olmak. yarım gün filan kreşe gönderirsen senin de kendine ayırcak biraz zamanın olur rahatlarsın..

Merhaba arkadaşlar, uzun bir süre önce bu topikte 15 kilo kadar vermiştim, 2. doğumdan sonra kilolarımı tekrar aldım ve gitmek bilmiyor, tekrar buradan zayıflama maratonuma başlamak istiyorum, beni aranıza alırsanız sevinirim...

evet karıştırmışım benn
ahh cnm benim zaten yazın sürekli arktayız dışardayızz ,parka gitmeyen anne varmdıır bilmiyorum yani
biizm günümüz 2 kez parka gitmekle geçiyor
ben hepsine çözüm buldum ehliyet alıp heryere gidicem inşş arabaylaaa

market filan iki tane 3.5 yaşındaki çocukla git gel eziyete dnüyorrr
eger merkezden biraz uzak oturyorsannnn

selam hatunlar,

hızla akıp biten bir pazar günü hiç sevmedim pazarları...

ayşe herzamanki gibi çok hoşsun platform topuklar hem moda hemde elbisenin altına çok güzel olurmuş ama yarım botlada şık durmuş cnm.

nilgünnn sende çok tatlısın canım çok şık olmuşsun maşallah hiç kurt kalmadı herhalde döktürmüşsünnn

ilknur, evlilikte neler neler oluyor uzun suskunluklar, derin kırıklar ooo daha başlardasınız canım ya. birbirinizi idare etmeyi öğreniceksiniz biz evlenmeden evvel 4 yıl görüşmemize rağmen evlendiğimizde aynı evde yaşamaya başlayınca deli gibi kavga ettik bu yıl rayına girdi biçok şey diyebilirim. artık kavga etmiyoruz çünkü kızıcağımız şeyleri tekrarlamıyoruz. akıl vermek amacım değil asla kimse kimsenin içini bilemez yıpratma kendini erkekler fıtrat olarak bizden çok farklılar bizim kadar ince düşünmüyorlar cnm.

müge, kilo vermeye başlamışsın tebrik ederim devamı gelir inş. cnm

şeyda77, aramıza hoşgeldin ben, deniz. menülerini yaz bol bol su iç

banu, ikizlerin kaç yaşındalar tam olarak bilemiyorum ama devlete bağlı bağımsız anaokullarını düşün kayra ve deniz için. kreşlerde ve özellerde genellikle lise mezunu arkadaşlar çalışıyor yanlış anlaşılmasın aşağılamak için söylemiyorum kesinlikle ama özel okullar hem bi dünya para hemde o parayı haketmiyor bazı nedenler nedeniyle. ben atanana kadar özel, kolej, gibi biçok kurumda çalıştığım için olayyın iç boyutunu çok iyi biliyorum. yıllık 12 milyar para alıpta çocuklara markasız bisküvi yediren falan titiz olmak lazım
gerçi seneye düşünüyormuşsun bende yazdıktan sonra aklıma geldi .

izlem, karbon yaparken günde 10 puanla kapatıyorum demişsin çok şaşırdım. önerilerini dikkate alıcam cnm. ben kahvaltıda domates, salatalık falan yiyorum yemiyim bari.

ben geçmişi okurken siz de benim öğretmenler günü yemeği resimlerine bir bakın..

Eki Görüntüle 296511 Eki Görüntüle 296510
Nilgün canım resimlerin çok güzel ,ayakkabıların da güzel uymuş elbisene ama resim küçük olduğu için saçını net göremedim,herşeyden güzeli de o kilolardan kurtulmuş olmak ve herkesin takdirini toplamış olman,darısı banaaaaa inşaallah.

Hoş geldin canım,inşaallah tekrar verirsin kilolarını,evladın hayırlı olsun.Kiloların kaçını geri aldın veya şuan kaç kilosun?

Burcu sıkma kendini bu kadar.gez dolaş azcık.ne bileyim oyala biraz kendini.babandan sonra tabiî ki zor olur huzurevi.hem psikoloğa gitmekle de iyi yapmışsın.inşallah her şey yoluna girer.yüreğin ferahlar canım.

Banu canım yeni ojelerin rujların hayırlı olsun canım.bayağı koleksiyon yaptın evde maşallah.
Resimler de harika çıkmış.çocuklarımıza zaman zaman biz de kızıyoruz.bu senin yada benim kötü anne olduğumu göstermez.sakın kendine haksızlık etme.ama kreş gerçekten çok güzel.çocuklarımın gelişimine inanılmaz katkıda bulundu.resimlere yaptığın yorumlar için de sağol.çok tatlısın.

Sevda, sevgi kelebeği arkadaşım nasılsın bakim ?? 6 lı rakamlara terfi etmişsin maşallah.sen de yiyon yiyon veriyon bu nasıl iş anlamadım maşallah..

Müge her evde bazen tatsız olaylar olabiliyor.okuyor musun bilmiyorum ama sadece sabır dile.yani cevap versen daha kötü olur,sussan çok üzerine gelirler.yani ne diyeceğimi bilemedim.inşallah her şey yolunda olur ve aile ağzınızın tadı yerinde olur.

Deniz tatlım benim de arkadaş çekmişti.face e koymuş ben de oradan indirip buraya yükledim.ben yükledim sıra sen de..face in var mı senin?benim niye haberim yok ??resimlere yaptığın yorum için teşekkürler..

Deryam menün çok güzel.afiyet olsun.liste için de ellerine sağlık.

Metuu canım menün güzel.ama sabahtan sonra ara yapmadığın için kan şekerin düşüyor.o yüzden kek yiyorsun.gerçi insan bu kadar tempoya derse illa böyle şeyler ister.elinin altında kuru yemiş kuru meyve bulundur istersen.

İzlem sen ve ege çok tatlı çıkmışsınız.twilight a gitmek istiyordum sen böyle yazınca gitmekten vazgeçtim..

Nurancığım ara verdin ama olsun geldin ya.telafi edeceksin inşllah.

Zekiyem karbonun şimdiden hayırlı olsun .kolay gelsin.

Neslihan demek bana söz verdiğin için yemedin.çok tatlısın ya.adam da şaşırmıştır kim bu Nilgün diye..birbirimize destek olmazsak bu işi başaramayız.sözünü de tutuyorsun sağol.

Eranisa canım helvanı Cuma akşamı yiyebilirsin bildirim sonrası.sakıncası yok bence.

Zubus menün çok güzel afiyet olsun..

Aysem nefis cıkmışsın.bakmaya doyamadım..saçın makyajın harika.ama topuz denemelisin.bir de resimdeki ayakkabılar güzel de botlar idare eder olmuş.en kısa zamnda platform topuklu bir ayakkabı al.dolabında her zaman bulunsun.

Seyda77 ,khaliste hos geldiniz ben Nilgün.

İlknur canım eşinle tartışmışsın üzüldüm.heleki senin gibi daha 6 aylık evli biri.inan çok üzüldüğünü biliyorum.çok zor.9 senelik evliyim ama ne zaman kavga etsem konuşmasak daha yeni evliyim gibi içimi acıtır.ki daha dün kavga ettik yine.ama unutmak zorundayım başka türlü olmuyor.senin kavga sebebini bilmiyorum ama umarım çabuk halledersiniz.sakın ha sakın yatağa küs girmeyin.o konuşmuyorsa sen konuş.hatalı da olsa hatasız da olsan.sakın yatakları ayırmayın işler büyümesin.

sağol neslihancığım.saçımın yakından fotosu yok.bunları da arkadaş çekmişti ama zaten çok beğenmedim ben.yani istediğim gibi olmadı biraz karışık özelliksiz bir topuz oldu.

canım benim yorumların için saol benimkiler de platform aslında ama geçen yıldan ve şimdi ayağım küçülmüş bol geldiler giyemedimm.
neyse inşallah yılbaşına 70 olurum ve kendimi güzel bir platformla ödüllendiririm..o gün eşime git kendine bişiler al dedim akşam için o da aradı ben sen olmadan seçemem die benim program bozuldu tabii gittik avm ye eve geldiğimde 18.30 olmuştu duş al anca saçımı düzleştirdim 20.30 da ordaydık ...

gelelim sana canım fotoğraflar harika ortim saç makyaj elbise ayakkabılar ....
hadi nilgün artık 75 i görmelisin inan çok farkediyor bide spor salonu demiştin 1 ay dene bakalım ne olacak..hem senin için de değişiklik olur.. birde sende araba var terin soğumadan eve gelirsin akşamdan da yemeğini hazırlamaya çalış bi dene canım...
haaaa şu çok zor git gel ona zaman ayır benimm inan canım çıkıo bu hafta yoğunluktan 1 kere gittim cumaya kadar dün gittim kızım uyuyunca 120 dakika sporum var yarın da gidicem inşallah...

Neslihan demek bana söz verdiğin için yemedin.çok tatlısın ya.adam da şaşırmıştır kim bu Nilgün diye..birbirimize destek olmazsak bu işi başaramayız.sözünü de tutuyorsun sağol.

Ah evet şaşırdı ben de anlattım ablam da heveslendi ben de geleyim diyo.Destek gerçekten çok önemli, ben bundan önce de bir diyet yapmış, yaklaşık 6 kilo vermiştim ama kendi başına biryere kadar dayanıyorsun,bi yerde pes ediyorsun.Ama bu sefer sizlerin desteğiyle daha çok güç buluyorum kendimde.Sana da samimi tavsiyelerin için özellikle teşekkür ederim.

........................................

Eklentiler

• $1321297916764.webp
    8 KB · Görüntüleme: 49
  • $312773_2601713397691_1100492294_2973816_2054371033_n.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
kızlar bu ayakkabı nasıl geldi anlamadım.neyse bilenelr biliyor bilmeyenler için söyleyeyim.kardeşimin kız isteme töreninde ev ayakkabısı olarak giymiştim.

bu daha yakından foto yukarda eklediğim.ama kollarım çok kalın.inceltmem lazım.

BİRİNCİLİĞİ PAYLAŞTIĞIM NURAN ARKADAŞIMI TEBRİK EDERİM VEEE BENİ KUTLAYAN TÜM ARKADAŞLARIMA ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERİMMMMM SİZİ SEVİORUM KIZLARRRRRR

kızlar annemdeydim dün anneme gittim az önce eve girdim dün gece annemden bi bakiim dedim listeyi gördüm beklemiodum ama çook sevindim DERYACIĞIMMMMM elelrine emeğine sağlık bizim için uraşıosun zamanınından veriosun çok iisin yüzün gibi kalbinde çokkk güzel teşekkürler arkadaşım kızlarrrr annemde sapıttım yedimde yedimm dayanamadım hele bu sabah kızarmış ekmeklere yağ rürüp yedim bide kavurma vardı annem özellikle benim için yapmış yapma bugün kızım ara ver benim hatrıma dedi dayanamadım ama gelir gelmez hemen suyumu doldurdum yeşil çayıma başladım akşamada leslie yapıcam ohhhh be günah çıkardım sanki söledim rahatladım iiiiki varsınız kızlarrr

ya inan aslında hep sebzem dolapta.yemek sıkıntım olmuyor öğlen eve gelince 5 dk da düdüklü de yapıyorum yemeğimi.akşamda salata tavuk yiyorum ama günlerim başladı yine.eskiye göre daha dikkatliyim ama.millet de ısrar etmiyor eskisi gibi.spor salonu için bekleyeceğim biraz mecburen.söz nişan bizi biraz sıkıntoıya soktu mali açıdan.evde koşu bandı var onu kullansam yeter aslında.

güzel sözlerin için sağol.

gelsin o da başımız üstüne.senin desteğin de benim için önemli.sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…