80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

BİRİNCİLİĞİ PAYLAŞTIĞIM NURAN ARKADAŞIMI TEBRİK EDERİM VEEE BENİ KUTLAYAN TÜM ARKADAŞLARIMA ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERİMMMMM SİZİ SEVİORUM KIZLARR

canım bende tebrik ediyorumseni çok..inş daha çok kilolar veririrz canım:)

kızlar bunlar ojelerimmm 2 sni bugün aldım
geçen hafta 4 tanesinide arkadaşıma verdim azalmışlar bayaa.))

bunlarda rujlarımm amaaaa yine yakalayamdım şeftali tonunu(((

Ablacım ne güzel renkler onlar görünce hemen oje ruj alasım geldi
renk tonları tam benim tarzım rujlar falan çok hoş
ne kadar aldın acaba yarın bende alıcam pembe tonlarda ruj oje falan
artık alma zamanım geldi süslicem kendimi bundan sonraa
iyi günlerde kullan ablacım

gectigimiz kis 97 kilo idim,kendi cabalarimla 75e düstüm.. simdi ise tekrar 80 oldum..
araniza katilara bende bu mendebur kilolardan kurtulmak istiyorum.. lütfen neler yaptiginizi,
basariya nasil ulastiginizi benimle paylasin.. motive olmaya cok ihtiyacim var

hoşgeldin canım,inşaallah sağlıkla kurtulursun.canım burada çok güzel kilo vermiş arkadaşlarımız var ve onlar hikayelerini başarı öyküleri bölümünde detaylı olarak anlatmışlar bence oraları oku ve burdaki sohbetlerden kopma çok motive edici bi ortam var burada.kolay gelsin hepimize.

hosbuldum,tesekkür ederim canim..
bende su anda basari öykülerini okuyordum,umarim aranizda bende hedefledigim kiloya ulasirim..

gördüm beğendim bir daha sevdim enerjin yüzüne yansımış ne kadar pozitifsin :)
iremm canım benimm teşekkür ederimmm
ilknurcum teşekkür ederimm canımm ama inan hepimizin evinde var böyle tartışmalar kırılmalar
sadece boyutunu iyi ayarlamak gerek ama bi dostumun tavsiyesidir kavganızın üstüne hiç gün dogurma der
yani bi kaç saat geçip sakinleştikten sonra oturup konuşunn neyin seni incittiğini söyle.. ama bu senin eşin için degill sadece bir erkekk her zamann ya kaybedersem korkusunu azda olsa yaşamalı içinde asla küs kalma bitanemm inann bir çogumuz neler yaşadık neler inşşş. herşey biran önce yoluna girer ben hallediceğinizi düşünüyorumm arkadaşımm

Son düzenleme:
Meünü yazayım

Sabah:

1 dlm tam buğday ekmek
Haşlanmış yumurta
3 adet yeşil zaytin
şekersiz çay

Ara: 1 mandalina

Öğlen:

tarhana çorbası, 1 dlm t.b. ekmek, pul biberli yoğurt yarım kase

Ara: 1 havuç

Akşam:

az önce yedim koca bir kase yağsız yeşil salata
1 bardak 3,ü 1 arada

Spor: pazarları tatil mügüye
Su: 1lt su (o da zorla yani)

bende uzun süredir resim eklemiyorummm ahanda yeni kilo almış halimmmmmmmmm

kazagım arkasında dantelden bir kepenek varrr onu görsetmek için arkamı döndümmm
bu arada eski arkilerimm saçlarım uzamış dimee

banuşumm biraz göbüş çıkmışş canımm okaaaa
halenn çok güzelsinnn maşallahhh kepeneğinde çok güzelmiş kuuuu
benimde var askılı transparan var bi tane kepenekli sankim çok giyiyom da
saçlarında uzamış canım valla güzelde olmuşş bence yüzünü daha ince, daha hoş göstermiş
bence çok hoşsunn yawrimuu

ayy göbek zaten her daim var sevdammmm ben artıkın alıştım onlaaa yaşamayaaa

İnşallah canım .Hep birlikte zayıflayacağız.
Banucum merhaba,benim kızlarımın arasında19 ay var.bebekken çok zor oluyordu bende çok bağırdığım zamanları hatırlıyorum.Sonra çok pişman oluyordum.Bide suçluluk hissediyordum.Sonra bende yarım gün kreşe göndermeye başladım.En azından kısa bi sürede olsa evde iş yapabiliyordum.Yada kendime zaman ayırabiliyordum.Bence doğru bi karar vermişsin.Hem çocuklar orda akranlarıyla oynayıp değişik bilgiler alıyorlar.Gerçi şu an çalışıyorum.akşamdan akşama görüyorum onları.ve çok özlüyorum.

Dantel pek gözükmemiş ama sen güzel gözüküyorsun.kilo verme maratonunda başarılar dilerim.

tşk ederim zübeydecimmm , ne kadar sakin olsanda çıldırıyorsun bir yerden sonra
benimkilerin arasında 2dkk var ikizler yani
çokkk tatlılarrr ama bazen ömre bedel oluyorlar en iyisi onları kreşe göndermek olacak seneye
zaten çalışmakta istiyorum çalışırsam tam gün vericemmmm

ayy göbek zaten her daim var sevdammmm ben artıkın alıştım onlaaa yaşamayaaa

sormaa anacım sormaa bendede hep duruyoo o göbekkk
yaw şu göbegim olmasa ciddi ciddi diyet miyet hiçbişi yapmam ben .
her yerimden memnunum valla bacagım popom basenim falan yok zaten bitek göbekk
bileklerim falan çöp gibi valla arkamdan gören 38 beden diyo önümü dönünce karnımı gören 42 mi diyo düşün yani
alışmıyalım anacımm ben onu, o göbeği, ne yapıp edip alt edicemmm
gününü görücek o hain dom dom

herkese iiyi akşamlar

banucum topice girer girmez senin resmini gördüm hiçte öyle dediğin gibi heryerin fırlamamış gayet hoş gözüküyorsun bence o badinin altına füme ekoseli kumaş klasik şort daha hoş olurdu hani şu belinde pile olanlarından bide o şortun kumaş kemerindense farklı bi kemer kullanabilirsin saçlarında uzamış uzat bencede baylıyorum uzun düz saçlara benim saçlarım belime kadar nerdeyse ama dalgalı

Son düzenleme:

cnm aynenn benimde vallaaaa bilekler incecik
basen yok kalça yokkk ama göbek ömre bedelll
en iyi çözüm plates başlıycam inşş yeniden sınavım geçsin

sevda maalesef bendede hep göbek vardır 55 kiloykende vardı mekik çeksem bayag bi küçülecekte nerde mekik çekecek adammmmm

s

Canım her evlilikte böyle şeyler oluyor.Ama benden sana tavsiye saygınızı kaybetmeyin.Çünkü ilk zamanlarda olan tartışmalar bi şekilde tatlıya bağlanıyo ama tabii arada kötü söz oldumu biraz unutulmuyo.ileriki yıllarda o sözler hepten fazlalaşa biliyo.Üstelik karşındaki daha hissiz davrana biliyo.Sen üzülmüşsün kırılmışsın önemli gelmiyo .Ben bunu yaşadım.Onun için sakın haaaa sakın saygıyı yitirmeyin .bi kitap var.Onu mutlaka oku. Kadınlar venüsten erkekler marstan çok faydasını gördüm. Herkeze tavsiye ederim.

sevda maalesef bendede hep göbek vardır 55 kiloykende vardı mekik çeksem bayag bi küçülecekte nerde mekik çekecek adammmmm

s

Denizcim hoşgeldin canım
yaw ben bilmezdim göbek nedir yoktu hiçç
ama bi oldu tam olduu tır tekerleğiydi mübarek, şinci otobüs tekerlegine kadar indi
inşş. en yakın zamanda oyuncak araba tekerleğine geçiş yapacak
canım cidden mekiğin çok faydası varr ben hergün şimdi tam sayı söyleyip yalancı çıkmayayım ama 100 ü geçkin çekiyorum
ama yetmiyo demekki
cidden başla canım inan çok faydası varr bi kere o kadar sıkılaşıyo ki karnın kendini daha iyi hissediyo insan
bide ben hulolop çeviriyorum bak onunda faydası varr gerçi benim çevirdiğim hulolop biraz farklı yani farklı derken içinde sert sert
yumrular var sen çevirirken onlarda karnına beline sırtına falan çarpıyo hem incelmeye hemde bel oyuntusunu çıkarmaya faydası var
gerçi 50 kere falan çevirebiliyorum sonra düşürüyom

şuan benim göbeğim okadar yumuşakki bıngıl bıngıl yayvan değil ama çıkık sivri bi göbek ayyy midem bulandı anlatırken bile bu arada sevdacım göbeği içine çekip bırakmakta çok işe yarıyormuş ayakta dikilirken yürürken böyle yapın diyor uzmanlar herşeyi biliyoruzda iş uygulamakta hulolopu bel oyuntusu çıksın diye yaptıklarını duymuştum demek göbegede iyi geliyormuş kızımın var bende yapsammıkiiii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…