BİRİNCİLİĞİ PAYLAŞTIĞIM NURAN ARKADAŞIMI TEBRİK EDERİM VEEE BENİ KUTLAYAN TÜM ARKADAŞLARIMA ÇOKKK TEŞEKKÜR EDERİMMMMM SİZİ SEVİORUM KIZLARR
müge, kilo vermeye başlamışsın tebrik ederim devamı gelir inş. cnm
hoşgeldin canım,inşaallah sağlıkla kurtulursun.canım burada çok güzel kilo vermiş arkadaşlarımız var ve onlar hikayelerini başarı öyküleri bölümünde detaylı olarak anlatmışlar bence oraları oku ve burdaki sohbetlerden kopma çok motive edici bi ortam var burada.kolay gelsin hepimize.gectigimiz kis 97 kilo idim,kendi cabalarimla 75e düstüm.. simdi ise tekrar 80 oldum..
araniza katilara bende bu mendebur kilolardan kurtulmak istiyorum.. lütfen neler yaptiginizi,
basariya nasil ulastiginizi benimle paylasin.. motive olmaya cok ihtiyacim var
hoşgeldin canım,inşaallah sağlıkla kurtulursun.canım burada çok güzel kilo vermiş arkadaşlarımız var ve onlar hikayelerini başarı öyküleri bölümünde detaylı olarak anlatmışlar bence oraları oku ve burdaki sohbetlerden kopma çok motive edici bi ortam var burada.kolay gelsin hepimize.
iremm canım benimm teşekkür ederimmmgördüm beğendim bir daha sevdim enerjin yüzüne yansımış ne kadar pozitifsin :)
ilknurcum teşekkür ederimm canımm2 gündür gelemedim kızlar
eşimle aramız çokkk bozuk
6 aylık evliyiz
ilk defa büyük bir tartışma yaşadık
kendimi çok kötü hissettim
2 gündür de konuşmuyoruz
moral bozukluğundan kendimi alışveriş ve tatlıya verdim
işlerimi bitirdikten sonra gelip menülerimi yazarım
hayatımda ilk defa kendimi bu kadar yalnız hissediyorum
neyse sabah sabah burasını da derdim var köşesine çevirmeyeyim
kusuruma bakmayın kızlar
yabancı bir şehirde derdini paylaşacak birisinin olmaması
serseri mayın gibi gezmek çok zormuş
Ayşecim,çok şık ve zarif görünüyorsun
kısa botlarla en doğru seçimi yapmışsın
Sevdacım,maşallah gözlerine
pozitif enerjin yüzünden okunuyor
Deryacım,liste çok güzel olmuş ellerine sağlık
Haftanın birincisini kutluyorum
Tülincim,belinden rahatsızdın sanıyorum çok geçmiş olsun
2 günlük geçmişi okuyamadım
birkaç sayfaya bakabildim
akşama hepsini okurum
Umarım herkes iyidir,herşey yolundadır
Hepinizi öpüyorum kızlar
aynen bende onun için aldım, duyarsız kalmamak için...
tebrikler canım, kürkünü güle güle giy, ben alalı 2 sene filan oluyor iyi ısıtıyor haa
kk bardağı gönderdiler mi sana daek kullanışlı değil, ağız ucu dolayısıyla ama hergün görmek hoşuma gidiyor
canım beniimmmmm, bal akan diline sağlık
bende sokakta filan giyemem de, alışveriş merkezine gittik
orda zaten şıklık yarışı var
üstümde trençkot vardı, ama evde çok iyi oluyor
süpüriizz yap kocana, akşam kapıyı açtığında taataaaaammmmm dersin
teşekkürler tülincim,
bu arada benim kayınvalidemin adı da tülin
çok severim kendisini, o yüzden sana ayrı bir sempati duyuyorum
öpüyoree
çooooooooooooooook doğru demişsin sevda kuşumm
bi diyet süper verdiriyor tamam da
hem bıktırıcı, hem cebi zorlayan bir diyet
pasooo et ve türevleri yiyeceksiniz, iyi sonuş almak için
yada 1-2 hafta gibi bir hedef koyun kendinize
1 lokma ttalı bile geri teper, vermek yerine alırsınız
memnun oldum canım...
böyle diyete yeni başlayanların mülayım tavırlarına bayılıyorum...
bazılarında öyle çok bilmişlik oluyor kii
burunlarından kıl aldırmıyorlar, ve inanki ne diyeti ne arkadaşlığı sürdürebiliyorlar...
sana tavsiyem yavaş ve emin adımlarla kendine güvenerek ilerlemen
inankii pişman olmassın
başarılar kolaylıklar diliyorum
canımm benimmmm seninn gül yüzüne kurbann fıstığımm
inşallah canım
teşekkürler zekiyecim
yani biliyorsun bu filmin müdavimleri çok
görseller filan iyi ama kurgu kötü ve oyuncular çok durgun son seride
gül yüzüne kurbann
canım bence yapmışken hakkıyla yap
ben mesela bazen 5 bazen de en fazla 10la kapatıyordum tatil günlerinde filan
inanki verdiğin kiloya inanamayacsın, ama 1 lokma bile kaçamak yapmak yok
bir anda büyü bozuluyor
yani iyi karar vermek lazım başlarken
kış fıstığım beniimm
nasılda dediğini yaptın gördün müü
birde yan döneydin arkanı döneydin kuu
keşke sana yazdıklarımı 2-3 gün önce yazsaydı
mutlaka klasik siyah platform bir topuklu ayakkabı edin ayşecim, inanki bana dua edersin, tak tak al giy 10 numero
elbisene bayıldım
bu elbiseyi 60 kiloyla bile giyersin dolabında sürekli kullanabileceğin bişiy almışsın
çok sevdim iyi günlerde kullan kış fıstığımm..
birde orda bir kedi gördüm sanki, aynı benimkinden
ısırırım ben onun yanaklarını, ee ingilizcecinini kızı ingilizce şarkı söylemeyeckde ne söyliycek maşallah kuzuma benim.
ayyy nasıl içim gitti yaa
dün bana da kardeşim dedi, abla ne olur gidelim diye
sinema daha ağır bastı, keşke izmirde olsaydın yaaa
canımsın yaa
konunun ne olduğunu bilmediğim için bişiy diyemiyorum canım
ama en kısa zamanda düzelir inşallah
çünküü daha çok yeni evlisiniz
daha önünüzde önümüzde çok uzun yıllar var hayırlıyla
sana tek tavsiyem, kendini ezdirme, nasıl başladıysa öyle devam eder
teşekkürler canım
dedemin insanlarının fragmanını gördüm
çok güzeldi, türk filmlerine destek açısından birde çetin tekindorun kötü filmi olmaz zaten
adam yılların deneyimi, film torununun gözünden ilerliyor...
iyi seyirler..ahh canım keşke olsaydım valla çok eglenceliydi ve randevulu
gittik sadece bi vardık yanii ohhhhhh bir keselendik izlemmmm vallahiii şaka gibi bişi yaa
saunada muhteşemm zaten, bide detoksa başladım ben 2 sefer gittim 3. gidicem pazartesi inşşş. valla koşuşturup gidiyo anacımm hayatt
sagoll canımm dikkate alıcazz dediklerini :13:birde gitmeden bişiler söylemek istiyorum karbonculara...
kızlar bu diyetin mantığı çok çok basit
bol bol saf protein alıcaksınız
saf pro ne demek karbon hiç içermeyen yani sıfır puanlılardan yiyeceksiniz
bool tavuk bool et yumurta
şarküteri ürünlerini 2. planda tutun önceliğini saf proteinler olsun
aman bir öğününü sebze ile geçiştireyim demeyin
veeeeeeeeee bool su, sakın suyu atlamayın, vücudunuzdaki yağlar su yoluyla atılıyor vücuttan
yani bu hem basit hem zor bir diyet, başlarken hiç meyve tatlı yememeyi göze alın ki başarınız kaçınılmaz olsun
öpüyorum , iyi hafta sonları herkese eşiyle çocuğuyla,
biz dışarı çıkıyoruz azıcık gezelim
nilgünnn çok hoşsunn canımmm vallahi çok asil duruyorsunn çok zarif duruyorsun evet tatlım ya biraz kol çalışman gerek ama vücudun gayet orantılı çok hoş bi hanımsın maşallahhben geçmişi okurken siz de benim öğretmenler günü yemeği resimlerine bir bakın..
Eki Görüntüle 296511 Eki Görüntüle 296510
hoşgeldinizz burdan ayrılmayınn inşş. hersey istediğiniz gibi olur :13:Merhaba arkadaşlar, uzun bir süre önce bu topikte 15 kilo kadar vermiştim, 2. doğumdan sonra kilolarımı tekrar aldım ve gitmek bilmiyor, tekrar buradan zayıflama maratonuma başlamak istiyorum, beni aranıza alırsanız sevinirim...
nilgünümmm hee ortimmm gördüm ama bi daha çıkmadım çıkamadım bugün cesaret edemedimm :18:Burcu sıkma kendini bu kadar.gez dolaş azcık.ne bileyim oyala biraz kendini.babandan sonra tabiî ki zor olur huzurevi.hem psikoloğa gitmekle de iyi yapmışsın.inşallah her şey yoluna girer.yüreğin ferahlar canım.
Banu canım yeni ojelerin rujların hayırlı olsun canım.bayağı koleksiyon yaptın evde maşallah.
Resimler de harika çıkmış.çocuklarımıza zaman zaman biz de kızıyoruz.bu senin yada benim kötü anne olduğumu göstermez.sakın kendine haksızlık etme.ama kreş gerçekten çok güzel.çocuklarımın gelişimine inanılmaz katkıda bulundu.resimlere yaptığın yorumlar için de sağol.çok tatlısın.
Sevda, sevgi kelebeği arkadaşım nasılsın bakim ?? 6 lı rakamlara terfi etmişsin maşallah.sen de yiyon yiyon veriyon bu nasıl iş anlamadım maşallah..
Müge her evde bazen tatsız olaylar olabiliyor.okuyor musun bilmiyorum ama sadece sabır dile.yani cevap versen daha kötü olur,sussan çok üzerine gelirler.yani ne diyeceğimi bilemedim.inşallah her şey yolunda olur ve aile ağzınızın tadı yerinde olur.
Deniz tatlım benim de arkadaş çekmişti.face e koymuş ben de oradan indirip buraya yükledim.ben yükledim sıra sen de..face in var mı senin?benim niye haberim yok ??resimlere yaptığın yorum için teşekkürler..
Deryam menün çok güzel.afiyet olsun.liste için de ellerine sağlık.
Metuu canım menün güzel.ama sabahtan sonra ara yapmadığın için kan şekerin düşüyor.o yüzden kek yiyorsun.gerçi insan bu kadar tempoya derse illa böyle şeyler ister.elinin altında kuru yemiş kuru meyve bulundur istersen.
İzlem sen ve ege çok tatlı çıkmışsınız.twilight a gitmek istiyordum sen böyle yazınca gitmekten vazgeçtim..
Nurancığım ara verdin ama olsun geldin ya.telafi edeceksin inşllah.
Zekiyem karbonun şimdiden hayırlı olsun .kolay gelsin.
Neslihan demek bana söz verdiğin için yemedin.çok tatlısın ya.adam da şaşırmıştır kim bu Nilgün diye..birbirimize destek olmazsak bu işi başaramayız.sözünü de tutuyorsun sağol.
Eranisa canım helvanı Cuma akşamı yiyebilirsin bildirim sonrası.sakıncası yok bence.
Zubus menün çok güzel afiyet olsun..
Aysem nefis cıkmışsın.bakmaya doyamadım..saçın makyajın harika.ama topuz denemelisin.bir de resimdeki ayakkabılar güzel de botlar idare eder olmuş.en kısa zamnda platform topuklu bir ayakkabı al.dolabında her zaman bulunsun.
Seyda77 ,khaliste hos geldiniz ben Nilgün.
İlknur canım eşinle tartışmışsın üzüldüm.heleki senin gibi daha 6 aylık evli biri.inan çok üzüldüğünü biliyorum.çok zor.9 senelik evliyim ama ne zaman kavga etsem konuşmasak daha yeni evliyim gibi içimi acıtır.ki daha dün kavga ettik yine.ama unutmak zorundayım başka türlü olmuyor.senin kavga sebebini bilmiyorum ama umarım çabuk halledersiniz.sakın ha sakın yatağa küs girmeyin.o konuşmuyorsa sen konuş.hatalı da olsa hatasız da olsan.sakın yatakları ayırmayın işler büyümesin.
cumaya kadarda çıkmıcammm inşş. kızz aslında çok yemiyorum, yedimmi dibini görürüm, yemedimmi başarırım ama işte hiç bulaşmamam gerekk illa dibini görürüm yanii
canım inşş. hep birincilikler yasarsın hayatının her alanındaişte insan yemek için bahane aryınca bulması zor olmuyo.ama neyse ki zararın neresinden dönersen demişler.inş bu azimle zayıf bi gelin olucm...
canımmm....ilk kez 1.oldum ben biliyo musun...o yüzden heycanlandım şimdi bakhem gazada geldim... uzun bi aradan sonra ilk kez dikkat ettim diye bu kadar werdim ama genede çok hoş oldu benim için. bende herkesi kutluyorum...bol kilo vermeli günler hepimize...
hedefimide 80e çektim...önce onu bi göreyim sonra tekrar çizelgemi değiştiririm...
sende sagol varol zekiyemahhh kızlarrrr valla gözümde büyüyordu su karbon işi. yapmayı kafaya koymuştumda işte biliyorum zorlugunu. ama böyle daha bi heves geldi bana birbirimize destek olursak sanırım daha rahat ederiz. sagolun varolun.
sevda bende oyle diyordum sürekli yapmak zor ama 2 gun dengeli aralar verirsek hem saglımız için iyi olur hemde bünye karbondan cıkışta cok soklanmamış olur. sonucta arada gevşeterek ilerliycez. hatta az once esime anlattım oda anlıyormuş gibi kafa sallıyor valla bıktı bu adamlar bizden.
haftaya cumartesi arkadşımın sözü var sanırım yakın zamandada aralık sonu gibi nişan olacak ozamana kadar birazdaha verebilme hevesi beni ayakta tutacak
haklısın deryamm neler var nelerr Allah düşürmesinn bugünümüze bin şükürrİşte nankörüz arkadaşım kötüyü görmeden iyi günlerin kıymetini bilmiyorum, saçma sapan basit konulara canımızı sıkıyoruz. Özellikle ben
Haftaya listeye girersin, listeyi yaparken baktım bir haftan dolmuş daha.insanoglu nankörlük ediyoruz bazen işte
bende memnun oldum canım amin inşşşş.Canım memnun oldum,evlatlarını da Allah bağışlasın,ben de 30 yaşında ve 9 yıllık evliyim ,2 oğlum var, büyük 7 ,küçük 1.5 yaşında.Hepimizin evlatlarını Allah bağışlasın,hayırlı evlat etsin inşaallah.
seninde yüzün hep gülsünn inşşş. canımmmizlemcim resimler şimdi gelio inşallah...
sevda gece gece öldürdün beni yaaaa..
aalhım yüzünü hep güldürsün demek iki kişi girecek kadar dedin haa adamın aklından neler geçmiştir bi düşün....
anam deryam eellerine sağlık da artı1500 demişsin kız 100 gr da senden mi geldi bu hafta..
bu arada benim saçma bünyem bu sabah 74 dedi yani düşün cuma ile cumartesi arasında -1400 o gecenin suçu hep yaa gece 1 de gel ve dolu misyle yat sabah 7 de tartıl sonuç öle çıkar tabi...
galiba bende karboncuyum hadi bakalım....
kızlar bunlar evdeki platform ayakkabılarım ve çantam ve akşamda taktığım küpem ama maalesef ayakkabılarım artık bol o yüzden giyemedim 2010 temmuzda 93 kiloyken almıştım ve maalesef sadece düğünde 15 dakika giyebilmiştim nasıl acımıştı ayakklarım ama şimdi bollaşmış denedim baktım çıkıo giyemedim...
küpem kotondan....
Hzl ve cretsiz Resim Ykleme Sitesi - hizliresimyukle.com
bunlar son halim fakat düşünemeyip halının tam siyah yerinde çekilmişim kısa bot giydim ama görünmüyor...cadım da benle bir poz vermeye çalışıyor..
bunlar deneyip deneyip beğenmediğim hallerim suratıma bi baksanıza...
bu da 80 kiloyken ki halim...
canımm maşallahhhhh çok hoşsunnn çok güzel olmuşsun arkadasımmm
minnak davşanada maşallahhhhh Allah bagışlasınn anası gibi pek güzellll
götürmem mii kuuuuuuuuuuuu hemde bi kese atarımm sormaa resmen kas yaptım bugünnn vallaagünayyydddııııınnnn kahvaltmı yaptım boooool proteinliiii. yasemin çayı demledim. aç karna bide form içtimmmmm e daha ne olsun. bugunde bi yürüyüş daha yaparsaaaaammm tutmayın beniiiiiii
canımm fıstıksın fıstık. makyajsız halin ayrı güzel bakımlı halin başka güzel su gibisin maşallaahhhh...bencede en güzelini bulmuşsun ama ben 2 ayakkabınada bayıldımmmm.iyi günlerde giy canım. elbisende sade ve şık çok hoş olmuşsun.ama ben o küçük fıstıgımıda yerim yerrr. bakışlara bak:))maşallahhhh
en daha diyetisyen verdiyse bana laf düşmez:))) bazı dönemlerde zaten daha fazla yedirip metoyu hızlandırıyorlar.inşallah güzel sonuçlar alırsın canınmmm.iyi nöbetlerrrrr
canımm hoşgeldinnnnn ben tülin. bizler hergün menülerimizi paylaşıyoruz sende düzenli yaz canım.kolay gelsinnn
ooohhhh sevdammm biiiziiii hamaaamaaa götüüürrrr... canım mutlu bir gün olsunnn inşallahhhh
canımmm sen geç bile kalmışsın ilknurcum. ben daha 1 aylıkken başlamıştı en büyük kavgalarımız:))) sıkma canını hiiiç üzülüpte bizim yaptıgımız hataları yapma yeme canım. hele tatlıya hiç saldırma. bende tartışınca amaannn ne uğraşmcam ya der yerdim. ama artık asllaaaaa birileri için kendime eziyet edemem yiyerek. elbette aşılacaktır sorununuz bırak küssün.bunlar tatlı barışmalarla noktalanır inşallah. bizlerde sıkıntılarımızı hep anlattık burda birbirimize. asla niye anlattın demeyiz aksine kendimizce yanında olmaya çalışırız. alışverişe devam ama yemeye ıı ıııhhhh. inşallah sorununuzou kısa zamanda çözersiniz canımm
başımla beraber bacımm sen yeter ki iste
oğlana deri bir ceket almıştık
ama çocuğu sarmıyor yaa, kalıbı bi garip
70 lira vermiştik
cuma spora giderken giydirdim çocuk anne doğukk doğukk diyor, üşüdü sanırım
hemen taksi çevirdik taksiyle spora gittik
bu ne yaman çelişkii
ama herşey oğlan için
onu değiştiricem bugün, koruyan bir mont alıcam
izlemmm değiştir o ceketi üşümüşş paşaa kuuuu
bizde oglana almıştık 90 lira falandı sanırım ama çok iyi çıktı ama zatii annem iyide çıksa, kötüde çıksa deri ceket bu
kış geldi insanı sıcak tutar mı hiç ooobakk zatenn küçükk adamm ne demişşş dogukk dogukkk demişşşş
kıyamammm ona üşümüş kuzummmont all vallahi biz bile nasıl üşüyoruzz ..........
banuşumm biraz göbüş çıkmışş canımm okaaaa
halenn çok güzelsinnn maşallahhh kepeneğinde çok güzelmiş kuuuu
benimde var askılı transparan var bi tane kepenekli sankim çok giyiyom da
saçlarında uzamış canım valla güzelde olmuşş bence yüzünü daha ince, daha hoş göstermiş
bence çok hoşsunn yawrimuu
İnşallah canım .Hep birlikte zayıflayacağız.SELAM ARKADAŞLAR...
Benim hedefim küçük kızımın doğum gününde 7 li rakamlarda olmak..yani 13 ocak'ta
kendi doğum günümde de 6 lı rakamlarda olmak 15 mayıs'ta...
BAKALIM HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZZ...
Banucum merhaba,benim kızlarımın arasında19 ay var.bebekken çok zor oluyordu bende çok bağırdığım zamanları hatırlıyorum.Sonra çok pişman oluyordum.Bide suçluluk hissediyordum.Sonra bende yarım gün kreşe göndermeye başladım.En azından kısa bi sürede olsa evde iş yapabiliyordum.Yada kendime zaman ayırabiliyordum.Bence doğru bi karar vermişsin.Hem çocuklar orda akranlarıyla oynayıp değişik bilgiler alıyorlar.Gerçi şu an çalışıyorum.akşamdan akşama görüyorum onları.ve çok özlüyorum.günaydınnnnnn
çok keyfisizimmmmmmmm ve çok cnm sıkkınnn vallahi bu annelik işinden istifa edicemmm
çocuklarııı seneye keisn yarın günd eolsa göndericem kreşee çünkü artık zarar vermeye başlıyorum çok bagırıyorum kızıyorumm
bununda ilerleyen zamanlardaaaa etkilemesinden korkuyorummmm
geçmişe şöyle bir baktım
izlem ayşe
resimler çok güsell ayşecim sen hep gül kuzucum yahu hiç yakışmamış asık surat sanaaa
bende sana kızıl saç ve topuzu çok yakıştırıyorum cnmmm
androme
eşinle tartışmışsın olur cnm evliligin ilk zmanlarındaaa evlilik
zor meziyettt cnm yaaa biraz sne alttan alcan biraz ooo yaşayp gidiceksiniz
amaaa hep alttan alan biz bayanlar oluruz oda ayrı bir konu tabiii
mügecim
tebriklerr cnmmmmmmmmm
zübeydee
merhabaa banu bennnn inşş en kısa zmanda kilollar seni terk ederlerrrrr
başka ne vardı unuttummmm:26::26::26::26::26:
haa birde karbon yapan arkilerr deryayı dinleyin bencedee karbon diyetinde kabak sınırsız olamazz
İnşallah canım .Hep birlikte zayıflayacağız.
Banucum merhaba,benim kızlarımın arasında19 ay var.bebekken çok zor oluyordu bende çok bağırdığım zamanları hatırlıyorum.Sonra çok pişman oluyordum.Bide suçluluk hissediyordum.Sonra bende yarım gün kreşe göndermeye başladım.En azından kısa bi sürede olsa evde iş yapabiliyordum.Yada kendime zaman ayırabiliyordum.Bence doğru bi karar vermişsin.Hem çocuklar orda akranlarıyla oynayıp değişik bilgiler alıyorlar.Gerçi şu an çalışıyorum.akşamdan akşama görüyorum onları.ve çok özlüyorum.
Dantel pek gözükmemiş ama sen güzel gözüküyorsun.kilo verme maratonunda başarılar dilerim.
ayy göbek zaten her daim var sevdammmm ben artıkın alıştım onlaaa yaşamayaaa
sormaa anacım sormaa bendede hep duruyoo o göbekkk
yaw şu göbegim olmasa ciddi ciddi diyet miyet hiçbişi yapmam ben .
her yerimden memnunum valla bacagım popom basenim falan yok zaten bitek göbekk
bileklerim falan çöp gibi valla arkamdan gören 38 beden diyo önümü dönünce karnımı gören 42 mi diyo düşün yani
alışmıyalım anacımm ben onu, o göbeği, ne yapıp edip alt edicemmm
gününü görücek o hain dom dom
2 gündür gelemedim kızlar
eşimle aramız çokkk bozuk
6 aylık evliyiz
ilk defa büyük bir tartışma yaşadık
kendimi çok kötü hissettim
2 gündür de konuşmuyoruz
moral bozukluğundan kendimi alışveriş ve tatlıya verdim
işlerimi bitirdikten sonra gelip menülerimi yazarım
hayatımda ilk defa kendimi bu kadar yalnız hissediyorum
neyse sabah sabah burasını da derdim var köşesine çevirmeyeyim
kusuruma bakmayın kızlar
yabancı bir şehirde derdini paylaşacak birisinin olmaması
serseri mayın gibi gezmek çok zormuş
Ayşecim,çok şık ve zarif görünüyorsun
kısa botlarla en doğru seçimi yapmışsın
Sevdacım,maşallah gözlerine
pozitif enerjin yüzünden okunuyor
Deryacım,liste çok güzel olmuş ellerine sağlık
Haftanın birincisini kutluyorum
Tülincim,belinden rahatsızdın sanıyorum çok geçmiş olsun
2 günlük geçmişi okuyamadım
birkaç sayfaya bakabildim
akşama hepsini okurum
Umarım herkes iyidir,herşey yolundadır
Hepinizi öpüyorum kızlar
sevda maalesef bendede hep göbek vardır 55 kiloykende vardı mekik çeksem bayag bi küçülecekte nerde mekik çekecek adammmmm
s
Denizcim hoşgeldin canım
yaw ben bilmezdim göbek nedir yoktu hiçç
ama bi oldu tam olduu tır tekerleğiydi mübarek, şinci otobüs tekerlegine kadar indi
inşş. en yakın zamanda oyuncak araba tekerleğine geçiş yapacak
canım cidden mekiğin çok faydası varr ben hergün şimdi tam sayı söyleyip yalancı çıkmayayım ama 100 ü geçkin çekiyorum
ama yetmiyo demekki
cidden başla canım inan çok faydası varr bi kere o kadar sıkılaşıyo ki karnın kendini daha iyi hissediyo insan
bide ben hulolop çeviriyorum bak onunda faydası varr gerçi benim çevirdiğim hulolop biraz farklı yani farklı derken içinde sert sert
yumrular var sen çevirirken onlarda karnına beline sırtına falan çarpıyo hem incelmeye hemde bel oyuntusunu çıkarmaya faydası var
gerçi 50 kere falan çevirebiliyorum sonra düşürüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?