şuan benim göbeğim okadar yumuşakki bıngıl bıngıl yayvan değil ama çıkık sivri bi göbek ayyy midem bulandı anlatırken bile bu arada sevdacım göbeği içine çekip bırakmakta çok işe yarıyormuş ayakta dikilirken yürürken böyle yapın diyor uzmanlar herşeyi biliyoruzda iş uygulamakta hulolopu bel oyuntusu çıksın diye yaptıklarını duymuştum demek göbegede iyi geliyormuş kızımın var bende yapsammıkiiii:26:
birde gitmeden bişiler söylemek istiyorum karbonculara...
kızlar bu diyetin mantığı çok çok basit
bol bol saf protein alıcaksınız
saf pro ne demek karbon hiç içermeyen yani sıfır puanlılardan yiyeceksiniz
bool tavuk bool et yumurta
şarküteri ürünlerini 2. planda tutun önceliğini saf proteinler olsun
aman bir öğününü sebze ile geçiştireyim demeyin
veeeeeeeeee bool su, sakın suyu atlamayın, vücudunuzdaki yağlar su yoluyla atılıyor vücuttan
yani bu hem basit hem zor bir diyet, başlarken hiç meyve tatlı yememeyi göze alın ki başarınız kaçınılmaz olsun
öpüyorum , iyi hafta sonları herkese eşiyle çocuğuyla,
biz dışarı çıkıyoruz azıcık gezelim
ben geçmişi okurken siz de benim öğretmenler günü yemeği resimlerine bir bakın..
Eki Görüntüle 296511 Eki Görüntüle 296510
canım ben menü yazıcamda yazamıyomkötü örnek olmıyayım sana bu gün gitti uçtu yani kısmetyarına artık sabah kaldığım yerden devammmmmmmmmmmm
Benim menüm sabah......light sosisli yumurta,maydanoz,kk peynir,2 adet yeişil zeytin
arada 3 tane kayısı,1 dilim ekmek
öğlen......haşlanmış tavuk gögsünün yarısı,maydanoz,sarmısaklı yoğurt,bir lokmaekmek(bu arada kırmızı biber kilo yapmaz dimi.bayağ kattımda)
arada7 tane badem
akşam.....et kavurma(valla dayanamadım)
1.5 lt su (inş daha içerim)
canım ben menü yazıcamda yazamıyomkötü örnek olmıyayım sana bu gün gitti uçtu yani kısmetyarına artık sabah kaldığım yerden devammmmmmmmmmmm
Aha yakalandın işte bakAma sen yine de yaz kuzu
Canım kırmızı biber kilo düşmanı metabolizma canavarıdır bol bol kullan
Et kavurmaya dayanadım demişsn ama et kavurma kilo açısından kötü mü ki
merhaba.ne kadar zamanda verdin kilonu?kaç yaşındasın merakettim?
Merhaba arkadaşlar, uzun bir süre önce bu topikte 15 kilo kadar vermiştim, 2. doğumdan sonra kilolarımı tekrar aldım ve gitmek bilmiyor, tekrar buradan zayıflama maratonuma başlamak istiyorum, beni aranıza alırsanız sevinirim...
gectigimiz kis 97 kilo idim,kendi cabalarimla 75e düstüm.. simdi ise tekrar 80 oldum..
araniza katilara bende bu mendebur kilolardan kurtulmak istiyorum.. lütfen neler yaptiginizi,
basariya nasil ulastiginizi benimle paylasin.. motive olmaya cok ihtiyacim var
herkese güzel pazarlar
az kalorili bol sporlu bir gün olur inşallah...
hepinize yorumlar için çok teşekkürler...
cuma 75.4
pazar 73.4
rekor mu kırcam ne.......
hee unutmadan deryacım
başımdaki bere tümden payet
yani kumaşçılarda bulabilirsen yapımı çok basit
ben kipadan aldım F&F markası-20tl idi sanıyorum :26::26:
bu arada yakınlarınızda kipa varsa mutlaka tekstil ürünlerini gezin, hiç olmadık süper bişiy bulabiliyorsunuz
özellikle çocuk bölümünde
disneyin orjinal ürünleri satılıyor
bazı 12-13 yaş ürünleri bana oluyor, kendime bile alıyorum
yazın zımbalı bir kot etek almıştım 12-13 yaş gruundan
ben geçmişi okurken siz de benim öğretmenler günü yemeği resimlerine bir bakın..
kızlar özledim sizi. siteden ayrı kalmak güzel birşey değil. dediğim gibi herşey ziyadesiyel yoğun ve istediklerime yakın olmasa da elimden gelince bozmamaya çalışmam tek teselli. ayşenin öğretmenler günü yemeğini;ilknurun bir türlü açılmayan fotoğrafını;deryanın son tasarımlarını;nilgünün nasıl olduğunu fusunun menülerini kızların yarışını ay hepsini merak ediyorum. başıma gelmeyen kalmadı evde 3 bilgisayar var birinin kartı yanmış biri kablosuz bağlanmıyo birinin arkadasım siferisini bilmiyo. dün vın aldım 3 saat tim de bekledim bilgisayarım çalıştırmadı nöbetten çıkmıştım aç susuz uykususz bir ton iş beklerken uğrastım ugrastım olmadı.eksik konularım var ancak netten indirleblirdim. sinirden otutup ağladım. banucum ikaz etti diye kilo bildirimini reken yapayım dedim. net yok.kardeşim yaptı valla gece bildirimi.ama yılmadım gece bire kadar çalıştıım artık bugün iyice hızlanmam lazım yarın da çalışamayacağım çünkü. sabahhın köründe kalktım 3 konu daha okudum arkadasımdan pc aldım çok şükür bu çaşlıtı yarım saat tempolo yürüdüm ve güzelce kahvaltımı yaptım. velhasıl yıkılmadım ayaktayım...
kızlar akşam eşimin ananesine gittik sobadan zehirleniyor halde bulduk,anahtar komşuda her ihtimale karşı 75 yaşında kenndisi,kapı açılmayınca içeri anahtarla girdik,bi koku bi duman,anane yatıyo tv açık...doğru dr.a allahtan yetişmişiz....şükürki bişi olmadı ama çok korkuttu bizi.....hala hastanede cihaza bağladılar solunum sorunlu diye,zaten 4 kere kalp krizi geçirdi... uffçok üzdü akşam bizi çokkkkkkkkkkkk
Mügecim eminim annenin de birşeylere canı sıkılmıştırKızlar annemle çok kötüyüz...bana çok kötü laflar ediyor...iyi oluyor sana diyo, şiş daha beter ol diyor
Çok üstüme geliyorlar ben bütün gün evde temizlik yapıyorum, geliyor en ufak birşeyde bir ton laf ediyor...ben bu yaşta maddi durmumuzdan dolayı arkadaşlarımla bile buluşmuyorum, evden çııkmıyorum, yaranamıyorum yaaa....çok kötüyüm kızlar...birde bugn bozdum herşeyi bir güzel... şu an deli gibi ağlıyorum, kafayı yicem
iyi akşamlar kızlar
öperim hepinizii
sinemaya gittik bugün twilighta
çok beğenmedik, imdb den çok az puan almıştı zaten, filmi karalamaya çalışıyorlar filan sanmıştım
ama gerçekten izlenmesinini nedeni filmin geçmişinin olması
oğlumla biz
Eki Görüntüle 296043 Eki Görüntüle 296044 Eki Görüntüle 296042
bu da önceki halim
diyete yeni başladığım zamanlar 5 kilo vermiş halim 84
Eki Görüntüle 296045
Yahu hepimiz mi aynı derdi çekiyoruz şu dünyada, sevdiklerinden dostlarından ayrı, eşlerden dolayı canın sıkıldığında konuşacak bir kişi bile bulamayarakHadi başka dertlerde onlara sığınıyoruz ama onlarla ilgili problemlerde yalnız kalıyoruz eğer gurbetteysek.
İlknurcum şu an dediklerim boş gelmesin ama aynı hatayı o kadar çok yaptım ki, moralim bozulunca yerdim de yerdim. Ama hep kendime yaptığımı anladım ya ne problem çözüldü, ne beni anlayan oldu, ne de ben mutlu oldum..Hırsımı bedenimden çıkardım hepsi bu, gene kendime yaptım :26:
Ama şimdi inan çok moralim bozuk olsa bile yemiyorum gidip yatıyorum veya bir yere çıkıyorum. Geçen aynı senin gibiydim, gittim parka tek başıma oturdum. Ne bir arayacak insanım vardı, ne beni anlayacak..Ben de aslında hiç istemediğim halde dostum olarak görmediğim, aslında güvenmediğim birini aradım ve dertleştim, evet o anda çok iyi geldi ama bir dostunun olmaması da insanın yüreğine oturmuyor değil
Kısaca umarım bir an önce düzelir ki, emin ol her zaman düzelir.. Burada bu konuları çok konuştuğum bir arkadaşım var, hep şaşırırız eşlerle bu durumların bembeyazdan birden simsiyaha çevirmesine, sonra da o karanlık hiç gelmemiş gibi gene bembeyaz olmasına...Ama hayat da böyle bir şey işte. Sevdiğin şeyleri yapmaya, kafanı dağıtmaya çalış
üzüldüm canım ya ama her evlilikte oluyor böyle şeyler.. Benim annem babam 20 senelik evli, bazen onlar da tartışıyor böyle 2-3 gün konuşmuyorlar.. Umarım en yakın zamanda konuşup üstesinden gelirsiniz, ne için tartıştıysanız konuşup halledersiniz..[/COLOR][/B]
canımmm sen geç bile kalmışsın ilknurcum. ben daha 1 aylıkken başlamıştı en büyük kavgalarımız:))) sıkma canını hiiiç üzülüpte bizim yaptıgımız hataları yapma yeme canım. hele tatlıya hiç saldırma. bende tartışınca amaannn ne uğraşmcam ya der yerdim. ama artık asllaaaaa birileri için kendime eziyet edemem yiyerek. elbette aşılacaktır sorununuz bırak küssün.bunlar tatlı barışmalarla noktalanır inşallah. bizlerde sıkıntılarımızı hep anlattık burda birbirimize. asla niye anlattın demeyiz aksine kendimizce yanında olmaya çalışırız. alışverişe devam ama yemeye ıı ıııhhhh. inşallah sorununuzou kısa zamanda çözersiniz canımm
İlknurcum bu ilk kavganız olduğu için çok sarsılmışsın,seni çok iyi anlıyorum ama şunu bil ki tek kavga eden siz değilsiniz yani bu her evde olur,bu kaçınılmaz ama önemli olan bu kavgalar da bile saygıyı koruyabilmek hani bi ata sözü vardır" hırs gelir göz kararır,hırs gider yüz kızarır" yüz kızartacak dereceye getirmemek ve olayı çok uzatmamak en iyisi bence,çünkü hiç bir sorun kavgalıyken çözülmüyo,birbirinizi affedip sakinleştiğinizde daha mantıklı ve sakin konuşarak halledersiniz sorununuzu inşaallah,ha bi söz daha var bizim buralarda "bulgur pilavının ıstmasıyla küsülünün barışması çok güzel olur" derler.Umarım sorununuzu en kısa zamanda aşarsınız.(ay sanki babaanneler gibi konuştum)
androme
eşinle tartışmışsın olur cnm evliligin ilk zmanlarındaaa evlilik
zor meziyettt cnm yaaa biraz sne alttan alcan biraz ooo yaşayp gidiceksiniz
amaaa hep alttan alan biz bayanlar oluruz oda ayrı bir konu tabiii
canımsın yaa
konunun ne olduğunu bilmediğim için bişiy diyemiyorum canım
ama en kısa zamanda düzelir inşallah
çünküü daha çok yeni evlisiniz
daha önünüzde önümüzde çok uzun yıllar var hayırlıyla
sana tek tavsiyem, kendini ezdirme, nasıl başladıysa öyle devam eder
oğlana deri bir ceket almıştık
ama çocuğu sarmıyor yaa, kalıbı bi garip
70 lira vermiştik
cuma spora giderken giydirdim çocuk anne doğukk doğukk diyor, üşüdü sanırım
hemen taksi çevirdik taksiyle spora gittik
bu ne yaman çelişkii
ama herşey oğlan için
onu değiştiricem bugün, koruyan bir mont alıcam
ilknur, evlilikte neler neler oluyor uzun suskunluklar, derin kırıklar ooo daha başlardasınız canım ya. birbirinizi idare etmeyi öğreniceksiniz biz evlenmeden evvel 4 yıl görüşmemize rağmen evlendiğimizde aynı evde yaşamaya başlayınca deli gibi kavga ettik bu yıl rayına girdi biçok şey diyebilirim. artık kavga etmiyoruz çünkü kızıcağımız şeyleri tekrarlamıyoruz. akıl vermek amacım değil asla kimse kimsenin içini bilemez yıpratma kendini erkekler fıtrat olarak bizden çok farklılar bizim kadar ince düşünmüyorlar cnm.
İlknur canım eşinle tartışmışsın üzüldüm.heleki senin gibi daha 6 aylık evli biri.inan çok üzüldüğünü biliyorum.çok zor.9 senelik evliyim ama ne zaman kavga etsem konuşmasak daha yeni evliyim gibi içimi acıtır.ki daha dün kavga ettik yine.ama unutmak zorundayım başka türlü olmuyor.senin kavga sebebini bilmiyorum ama umarım çabuk halledersiniz.sakın ha sakın yatağa küs girmeyin.o konuşmuyorsa sen konuş.hatalı da olsa hatasız da olsan.sakın yatakları ayırmayın işler büyümesin.
ilknurcum teşekkür ederimm canımmama inan hepimizin evinde var böyle tartışmalar kırılmalar
sadece boyutunu iyi ayarlamak gerek ama bi dostumun tavsiyesidir kavganızın üstüne hiç gün dogurma der
yani bi kaç saat geçip sakinleştikten sonra oturup konuşunn neyin seni incittiğini söyle.. ama bu senin eşin için degill sadece bir erkekk her zamann ya kaybedersem korkusunu azda olsa yaşamalı içinde asla küs kalma bitanemm inann bir çogumuz neler yaşadık nelerinşşş. herşey biran önce yoluna girer ben hallediceğinizi düşünüyorumm arkadaşımm
Canım her evlilikte böyle şeyler oluyor.Ama benden sana tavsiye saygınızı kaybetmeyin.Çünkü ilk zamanlarda olan tartışmalar bi şekilde tatlıya bağlanıyo ama tabii arada kötü söz oldumu biraz unutulmuyo.ileriki yıllarda o sözler hepten fazlalaşa biliyo.Üstelik karşındaki daha hissiz davrana biliyo.Sen üzülmüşsün kırılmışsın önemli gelmiyo .Ben bunu yaşadım.Onun için sakın haaaa sakın saygıyı yitirmeyin .bi kitap var.Onu mutlaka oku. Kadınlar venüsten erkekler marstan çok faydasını gördüm. Herkeze tavsiye ederim.
İyi akşamlar kızlar,
Bugün süper bir gündü demeyi çoook isterdim
Sabahtan harika giden menümü akşam hayatımda ilk defa yaptığım sebzeli kavurma uğruna bir çırpıda harcadım :26: Semracım seni de beni de kavurma yakmış bu akşam
Kaç zamandır canım istiyordu. Yani bozdum dediğim de şu sabah 2 dilim tam buğday ekmeği yediğim halde kavurmayla 1,5 - 2 dilim kadar beyaz ekmek yedim. Ama kendime güveniyorum cumaya kadar ben toparlarım, ama çoook sıkı tutmam lazım zira zaten cumadan dolayı artıdaydım
Ben çok beğendiğim bu sebzeli kavurma tarifini sizle de paylaşmak isterim, biliyorum sizde daha kral tarifler vardır ama aranızda benim gibi bu işlerden uzak olanlar için çok güzel bir tarif. :87:
Friendfeed'de tanıştığım bir arkadaşımın sitesinden :
Sebzeli Kavurma Nasıl Yapılır ? - Mutfak Teyze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?