80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zeynepçim öncelikle aramıza hoşgeldin kilo çizelgesinin url linkini tamamen kopyalamıyacaksın canım http yazan yerden png yazan yere kadar profil düzenle sayfasının en altında kilo takip çizelgesi yazan yere yapıştırcaksın umarım bu kez olura.s.a.s.

bu senin çizelgenin yapıştırman gereken linki bunu kopyala deiğim yere yapıştır canım,

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wimUyzm/weight.png

Son düzenleme:
Slm kızlar
serradeniz ve zeynepcim diyetisyeninizin önerilerini bizimle paylaşır mısınız?eminim hepimiz için faydalı olur
demıŞsın tabı paylaŞırım ne demek sabah kıbrıt kutusu peynır Şekersız yeŞıl Çay domates salatalık ıkı dılım kepek ekmeĞı bır tatlı kaŞıĞı pekmez ÖĞlende4 kaŞık sebze yemeĞı ıkı kÖfte et, tavuk veya balık,ıkı kepÇe ev yapımı Çorba ıkı dılım kepek ekmeĞı akŞam menÜmde aynısı ekmek yerıne 8 kaŞıkpılav makarna tÜrÜde yıyebılırsın dedı doktorum ara ÖĞÜnlerde meyve ve ayran yada sÜt haftada bır kere sÜtlÜ tatlı yıyebılıyorum 1 subardaĞı kadar ancak tabı bol su ve beŞı bıyerde Çayı ıle 2 haftada 2,5 kılo vermıŞtım ve hepsı yaĞ olarakmıŞ benden Şımdılık bu kadar sızde deneyımlerınızı paylaŞın arkadaŞlar

herkese iyi haftalar, iyi başlangıçlar diliyorum. Cuma'dan beri girip okuyamamıştım. Öncelikle ben de yeni bir katılımcı olarak benden sonra gelen tüm arkadaşlara hoşgeldin diyorum. Bu sitenin bu paylaşımın çok faydası olduğuna inanıyorum. Özellikle benim için bir hastalık oldu. Girip bakmadan, okumadan içim rahat etmiyor. Hafta sonu benim için de biraz kötüydü. Kaçırdığım zaman oldu. Ama moralimi bozmuyorum. Çünkü çok geç saatlere kadar çalıştığımız için yaktığımı sanıyorum. Bugünden itibaren tekrar istikrarlı olmaya başlıyorum. ızmir'de bugün hava çok güzel.Güneş insanın içini ısıtıp, kanını hızlandırıyor. Evet ben yazın gelmesini istiyorum ve yaz geldiğinde üstümüzdeki kalın kıyafetleri çıkardığımızda grubumuzdaki tüm arkadaşlarım ve benim kıyafetlerle birlikte yağlı, fazlalık olan kilolarımızında çıkacağına inanıyorum. Biz elele verdik bir kere birlikten güç doğar. Herkese tekrar iyi başarılı diyetler ve hafyalar diliyorum. ızmir'den kocaman sevgiler...

serradenizcim diyetin çok güzelmiş tatlıda var:))benim diyetim biraz katı galibaa:))sabah 1bardak sogan suyu 1bardak maydanoz suyu,3kayısı ve birbardak ılık su ile yenecek,1dilim kepek ekmegin üstünbe biraz beyaz peynir yedim.öglende 2köftem 2dilim kepek ekmegim,2kepce corbam var,aralarda 1meyve ve 1bardak sütüm var.

bende polikistik over oldugu için şeker hastası gibi muamele görüyorum,tatlı yok diyetimde malesef:))tatlıyı meyveden alıyorum,regli oldugum dönemlerde çok canım cekerse oda sütlü tatlılar serbest,muhallebi sütlaç gibi hiç sevmem sütlü tatlıları birtek pudingi yerim:))işimiz zor ama bu yoldan dönmek yok elbirligi ile zayıflayacagız.

günaydın kızlar herkese iyi haftalar

serradeniz senin diyetine benzer bir diyetle 2 ayda 12 kilo vermiştim bende ama o zaman emziriyordum onunda etkisi oldu sanırım, hiç karnın aç kalmıyo zorlanmadan gidiyo kilolar yaza kadar hepimiz incecik oluruz inş.

slm arkadaşlar bu gün çok iyi hissediyorum kendimi buraya girince daha çok motive oluyorum ya iyiki burası var kızlar hadi bakalım bu hafta yeni başlıyo inş çok güzel kilo veririz ben çok umutluyum geçen haftadan beri tartılmadım belki 80 inmişimdir hadi hayırlısı zeynepcim olsun sabredicez canım hep beraber hergün birbirimizi denetliyelim tamam hadi kızlarr azimm az kaldı yaza

tamam denetleyelim birbirimiz ben öglen için 2köfte 2dilim kepek ekmegi 2kepce corba yiyecem.ara ögünde sütüm var şimdi sütümü içeyim:))sabah 9.5dada bir salatalık yedim.

saol yumukum teşekkür ederim canımcım yaptım başardım sonunda:))

rica ederim canım süper olmuş çizelgenkaydirigubbakcemile5
ben bugün 7de kalktım kızlar kızım saolsun açım açım diye delirtti beni bide açım dediğine göre tıka basa yese kilosu iyi gerçi 35 neyse işte kahvaltımı 7:30 da yaptım neler yedim sayayım;
1 dilim light ekmek
domates
yeşil biber
haşlanmış yumurta
3 zeytin
peynir
şekersiz çay

şimdide yeşil çayımı içiyorum

öğlen için ne yiyeceğime karar veremedim henüz dışarı çıkmam gerekiyor kızımı okula bırakıp belkide bi elmayla geçiştireceğim bilmiyorum bakalım hepinizi öptüm kocamana.s.hoşçakalın..

herkese günaydın.
bu sabah kahvaltıda bir dilim esmer ekmek, kk. peynir, bir dilim salam ve domates, salatalık yedim.
ara öğünde bir büyük bardak ayran içicem. öğlen 4 yk. tavuk sote ve bir dilim esmer ekmek, akşam 2 kepçe çorba ve salata (ekmek yok). 3 gündür iştahım çok kapalı, inşallah böyle devam eder.
keyifli günler diliyorum...

merhaba kızlar buün neler yedim yazıyim

sabah;
1 dilim çavdarlı ekmek
beyaz peynir
çay

öğle;
lahana salatası
ton balığı

şimdilik bu kadar bakalım nasıl geçicek bugün sanki iştahım açık gibi:1no2:

bende sizinle sevincimi paylaşayım 1 ay önce 88kiloydum veşimdi 83,700groldum çokmutluyum inşallah rejimi bırakmam sizlere bu ücüncü mesajım ama kimseden cevap gelmedi bende bir guruba girmek istiyorum

ceren'cim sana ben cevap vereyim. Öncelikle aramıza hoşgeldin. Biz de senin gibi verdikçe mutlu oluyoruz. Kendimiz vermesek de gruptaki arkadaşlarımız verdikçe daha da mutlu oluyoruz. Sabahta yazmıştım. El ele verdik. Hep beraber zayıflayacağız. Birlikten güç doğar.

mutluluğumu paylaştığın için teşekkür ederim alegnacım ben yeni katıldığım için sizin nekadar verdiğinizi öğrenmek istiyorum

süpersin cerencim darısı bizlere inşalahh bende 88kiloyum diyette 2.günüm inşalah bende zayıflarım senin gibi.aferin fıstık diyete devam..

zeynepçim böyle mesajlarınız geldikce şuan daha cok motive oldum inşala sende en kısa zamanda kilo verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…