80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ceren'cim ben 2 haftadır bu siteye ve bu gruba üyeyim. 2 haftada 2 kilo verdim. Acelem yok. Yavaş ama emin adımlarla gitmek istiyorum. Zaten arada kaçırıdğımda oluyor.. Ama bu sefer başaracağıma inanıyorum..

bende sizinle sevincimi paylaşayım 1 ay önce 88kiloydum veşimdi 83,700groldum çokmutluyum inşallah rejimi bırakmam sizlere bu ücüncü mesajım ama kimseden cevap gelmedi bende bir guruba girmek istiyorum

hoşgeldin canım aramıza a.s.

ne güzel kilo vermişsin

nelere dikkat ediyorsun ne yiyip içiyorsun biraz anlatır mısın?

Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

bende sizinle sevincimi paylaşayım 1 ay önce 88kiloydum veşimdi 83,700groldum çokmutluyum inşallah rejimi bırakmam sizlere bu ücüncü mesajım ama kimseden cevap gelmedi bende bir guruba girmek istiyorum

cerencim hoşgeldin cnm sende burda bizler gibi motive olup istediğin kiloya en kısa zamanda ulaşırsın inşallah cnm bende 1 ayı geçti burdayım 6 kilo verdim birbirimize destek olduğumuz sürece vericez bu kiloları üzülme cnm a.s.

Slmmmm kızlar,liste güncelll! Haftanın en azimlisi,istikrarlısı değişti Flatliners oldu valla çok güzel vermişsin canım 2300gr şahane valla,darısı başımızaaaa! Ama listede çok eksik var hala huuuu nerdesiniz kızlar ,bu hafta uğramayan çok kişi var..
Bu arada beim için kötü bir haftasonuydu yani cumartesi biz gezmeye gittik,pazar bize geldiler bir de gelenler eşimin sülalesi yani bende becerikli gelin olaraktan döktürdüm ama kötü oldu diet falan yalan oldu neyse bugün itibarıyla topluycam yine kendimi,biri beni durdursunnnnnnnn!

handeryacım sağolasın, sanırım doktorun insülin direnci için verdiği glukophage işe yaradı. dayanamayıp bugün de tartıldım 80,3 kg. çıktım, yani 1 kilo daha gitmiş cumadan bu yana.
hepimiz sağlıkla kısa zamanda veririz inşallah fazla kiloları kaydirigubbakcemile5

ya kızlar ben tartılamadım bir türlü alamadım eve şu baskülü dışarıya çıkma imkanım olmuyo çocuktan dolayı neyse merak ediyorum sonucu bugün iyi gitti diyetim

saol canım
özel bir diyet yapmıyorum hamur işini artık yemiyorum ekmek sadece kahvatıda yiyiyorum öğlen ve akşamları evde yaptığım yemeklerden yiyiyorumeskiye göre cok azyiyiyorum bide 5biarada cay iciyorum 1yaşında kızımvarodayeniyürüyor peşine cok koşturuyorum

handeryacımmrhaba flatlinercim bende glifor kullanıyorum ama bende mide bulantısı yaptı hapı yutarken bile bogazımdan gecmiyor.bende polikistik over var ondan verdi doktor sürekli kullanmak zorundasın dedi.bende kilo kaybı yapmadı ama.zor kilo veriyorum.bugün akşam 4yk pilav yedim,brokoli salatası yedim sarmısaklı yogurtlu yanında 1dilim ekmek yedim.8yk sebze yemegim vardı fasulye ama çok doydugum için yiyemedim:))akşam ac karnına 1su bardagı sogan ve maydanoz suyu içtim.saat 10da 1saat yürüyüşüm var.yatmadan öncede bir meyvem 1bardak sütüm var.acıktıkca domates salatalık serbest ama ben yemiyorum midemi küçültmeye calışıyorum cünkü:))ben şimdi spora gidiyorum görüşürük bayanlar

BENDE YAZAYIM YEDıKLER,Mı
SABAH
bir dilim k ekmegi yumurta biraz kaşar bol maydanoz
ÖGLEN
yogurtlu corba bir simit
AKŞAM
aynı corbadan üc incir üc kaysı bir fincan leblebi
ne dersiniz cokmu

yok yok bu saaten sonra öldürseler yemem eskiden olsa (buraya üye olmadığım günler) kesin bişeyler hüpletirdim hiç yoksa 1 kaşıl nutella :jeyyar: yarın sabah ki tartıyı düşünüyorum kesin bugün zayıflamışımdır yemiycem yemiyorum :Saruboceq:

kızlar evet bugünü başarıyla tamamladık yaşasın spor yapıcamm biraz daha yatıcam :hooray::sm_cool:

BENDE YAZAYIM YEDİKLER,Mİ
SABAH
bir dilim k ekmegi yumurta biraz kaşar bol maydanoz
ÖGLEN
yogurtlu corba bir simit
AKŞAM
aynı corbadan üc incir üc kaysı bir fincan leblebi
ne dersiniz cokmu

canımcım simiti görünce dogru bildigim birşeyi paylaşmak istedim,pogaca simit gibi şeylerde cok kalori varmmış,diyetisyenim söledi,bu gibi besinler kilo vermeyi durdurdugu gibi artı kilo yapıyormuş sürekli yendiginde.heleki simitm o susamları yokmuuu,bence simit yeme gülüm.ben 1senedir valla pogaca bile yemiyorum.onunyerine ekmek bile daha faydalı enazından bagırskalrı calıştırır,b12 vitamin kaynagı ekmek onun dışındaki mayonez de çok kalorili,diyet listelerinin yasaklı ürünlerinden birde bol demişsin canım ne olur dikkat et kendinee canımcım zararlı şeyler bunlar,digerleri süper öpüldün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…