80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada pek çok yeni gelen arkadaş var ihmal etmişim erekn hoşgeldiniz diyememişim..şimdi hepsine hoşgeldiniz diyor sağlıklı kilo vermeler diliyorum...
ilknurcum demek iyor almış eşin sana ...buydu de mi o oyuncağın adı...sevindim barışmanız tatlıya bağlanmış ne güzel..

izlem kaçtır söyleyeceğim aceleden yazamadım hep çok güzel bir tarzın var canım çok beğendim hani ne giysen yakışıyor yakıştırıyorsun

Çok sevindim,bir ömür boyu mutlu,huzurlu olun...

Teşekkür ediyorum füsuncum,Rabbim sizlerin yuvasına da her daim huzur mutluluk versin inşallah

geçmişe bakıym dedim bismillah vayyyyyyyyyyyyy topiğimizde böyle örnek kocalar eksikti hatasını anlayıp özür dilemekten yoksun odunlarla geçiyor ömrümüz tütütütü maşallah diyim

Teşekkür ediyorum canım

ohhhhhhh ohhhhhhhhhhhhh çok mutlu oldummmmmmm nasıl sevindimmm Allah bozmasınnnnn canımm
afferinn enişteyee takdirr ettim kendisiniii
çıkk kuuuu netten sonra gelirsin sennnn hadiii

Teşekkür ediyorum sevdacım

rahatsızlanmışsın çok büyük geçmiş olsun

aman ihmal etme canım

bende'de gastrit ve reflü var

ama bunların teşhisi koyulana kadar bayağı uğraştım

dua edicem canım

inşallah olumlu sonuçlar alırsın

ayyy tüylerim diken diken olduu
eferim ona
hatasını anlayan bi daha tekrarlamayan kocalar baş tacıdır
enişteye çok küfretmiştim ama şimdi geri alıyorum
pastadan çok az ye kuu

Umarım bir daha tekrarlanmaz izlemcim

bu arada şu 15 kuralı yaz'da sana bir ömür dua edeyim

pastadan'da bir çatal aldım

hadi gözün aydin cnm allah huzur mutluluk versin daim etsin ins bi daha böle olmaz en kötü gününüz böle olsun

Teşekkür ediyorum tuğbacım
inşallah

ilknurcum ikiniz adına çok sevindim. nöbette olması hatasını anlamasına yaramış. kin tutmamak en güzeli

Arzucum teşekkür ediyorum canım
ilk defa nöbette olmasına sevindim dün akşam
1 günlük ayrılık işe yaradı

Ahh tülincim gelmeyecektim ama yemekten sonra eşim tv'nin karşısında uyuya kalmış
yatak odama koydum canım eşşeği
amin canım sizinde inşallah

Teşekkür ediyorum banucum

ne güzel bi süpriz olmuş sana ya cok sevindim canım işin tatlıya baglanmasına. hep mutlu olun inş.

Teşekkür ediyorum zekiyecim

senin verdiğin taktik işe yaradı

çok sağol

rabbim sizinde mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Evet nilgüncüm

hepimizin gönlünü aldı

Burcuuu maşallah sana canım

çıtı pıtı bir genç kız olmuşsun

çok da güzelsin

nasıl güzel bir değişim

Ah canım,çok sevindim,sanki bi film izliyomuşum da mutlu sonlanmış gibi oldum valla ben sana demiştim dimi "küsülünün barışması çok güzel olur" diye...

Evet neslihancım güzel oluyormuş

çok tuttum bu sözü

Zekiyecim ben bütün tavuk yaptığım zaman bu mevsimlerde içine kereviz yaprağı da koyuyorum
aroması değişik ve güzel oluyor
yada haş.tavuğu didikleyip baharatlıyorum

çok sevindim.çok romantik bi eşin varmış.Kendini bağışlatmayı bildi.

Evet canım işine gelince çok romantiktir

iremcimmm canım şimdi sıkmak istemem seni ama
benim annem chron hastası ve durumu oldukça kötüü
anaannem karın agrısından,anaannemin anneside karın agrısından ölmüşler,
tabi teşhis yokk çünkü doktorada gitmemişler hiç bildiğim kadarıyla
bende 2-3 günde birr birr karın agrısı bir şişlikkkk şişkinliğin tarifi bile yok yani
o derece yaniiii
giittim dr. bir poşet ilaç ultrason v.s kullan ama çok bi fayda saglar mı bilemiyorum
denemekte fayda var dedi kullandım hiçbişi değişmedii
yanlız kilo vermeden önce çokkk daha şiddetliydi bu şikayetlerimm
işte endoskopi ve kolonoskopi istiyorlar kesin sonucu ögrenmek gerek için
diyorlar açıkcası dr. pekde iyi düşünmüyo gibi sanki hangisine gitsem aynı şeyi söylüyo
canım bu dediğin mutsuz bagırsak sendromuna neler sebep olur???
yanii kendimm az çok önleyebilir miyim bu şişkinliği agrıyı?

İremcim teşekkür ediyorum canım

evet adı iyor

ben çok severim,internetten bile izlerim

bildiği için almış

Kızlar bütün iltifatlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Çok mutlu ettiniz beni ama, ben hala vücudumdan, özellikle basenlerimden memnun değilim, o yüzden 68 de mutlu olacağıma eminim, baktım olmadı doğru 65'e

Zekiyecim göbek kısmını farkediyorum mesela eskiden kaçamak yapınca davul olurdu, artık küçük bir tepe oluyor
Ama gerçekten hala senden ince durduğuma asla inanmıyorum, kilodan değil çünkü kemiğim kaba benim, yani çıtı pıtı olamam bir tarafımı da yırtsam
Ayrıca verdiğin tablo ile harbi netleştirdin durumu ve 44 beden olduğumu kanıtladın
Çünkü kalçam 107 cm , ey topik, ey ahali duyun 44 beden olduğum kanıtlandı
Bu arada kızıl da olabilir bak sana, koyu tonları özellikle
Tavuğu fırın poşetinde yapıp salatayla yiyorum, haşlayıp, limonla salatayla ya da, sarımsaklı yoğurtla yiyorum. Göğüs eti yiyeceksem baharatla çeviriyorum mutlaka ve sarımsaklı yoğurtla yiyorum çünkü çok tatsız ve kuru oluyor. Benim seçeneklerim bunlar. Ama izloşun çorba gibi tarifi de güzelmiş denemek lazım

İzloşum o siyah fuları aynı dediğin gibi dolamıştım gömleğin içine Ama çok ince kaldı, çelimsiz durdu, yani biliyorsun daha tok durunca şık oluyor o model, ben de başka fular aramaya üşendim öyle taktım
Ama senin o kuru kafalıya hastayım zaten kalın fularda gerçekten çok hoş duruyor o model. Benden ince görünüyorsun lafına da katılıyorum, ama gülmekten
70 olunca ölçülerimi alıp yüzünüze vuracağım zati
Ben o ilk pozda bir fotoğrafımın olmasını çok istiyorum eskiden beri, güzel bir mekanda güzel kıyafetlerle mutlaka çektireceğim, sen de hemen farketmişsin
Cafede giyebilir miyim hiç bunu

İlknurcum ben de 1200 artıdayım, elimizden geleni yapacağız artık cumaya kadar, proteine yüklenelim bence anca o paklar
Ya bayıldım bayıldım ne güzel bir sürpriz o
Eniştemize helal olsun, gerçekten böyle hatalarını anlayıp telafi etmeye çalışmasalar evlilik çekilmez ağır bir yük olurdu
Çok sevindim senin adına, winnie the pooh' a bayılırım ayrıca çok güzel düşünülmüş
Barışmanın tadını çıkar

Banuuuu 3. çocuk mu
Harbiden enişteyi tepelemek geldi içimden kızma da
Yahu görmüyor mu neler çektiğini, hem duyarsız bir eş de değil anlatıyorsun ne kadar destek olduğunu, kendide mi bunalmamış hiç :26:
Koş bence koş saniye bekleme nöbetçi doktor bul taktır o spirali

Filizcim bütün listeler elimde canım, saklıyorum. bu haftaki listeden sonra yılbaşında bu haftanın listesini yayınlayabilirim mesela istersen. Tabi bundan 1 ay öncekini de yayınlayabilirim istersen
Annem ankara elmadağda oturuyor canım, ilçesinde yani ankarada değil

Nilgünüm elbisenin kumaşını daha iyi gördüm gerçekten güzel elbiseymiş, zerafetin söz söyletmiyor zaten, daha da güzel olacak benim arkadaşım inşallah, gören daha çook şaşıracak

İzlem hatunum sen iyiden iyiye oturttun tarzını hee Kolejli kız tarzı yakışıyor sana, iyi bir şey yani
Fotolarını yorumlarken kendi zevkime göre değil senin zevkine göre yorumluyorum artık izloşum. O yüzden söylenecek pek bir şey yok
Şu tarz oturtma işinin darısı başıma inşallah diyeceğim de anca ankarada
Bir de gömleğin bol olsa da tarzı öyleymiş gibi duruyor yani rahatsız etmiyor bence hiç elletme bozabilirler.

Sevdaaa kızım neyin var senin öyle ya nasıl bir şişlik o doktor bunu diyecek kadar nasıl bekletirsin sen sağlığını ya
Sen annesin anne kendini geç bir kalemde onlar için bunlara dikkat etmen lazım ben seni bilmiyor muyum kesin kaç kere şişliğin oldu da gitmedin doktora
Çok kızdım sana çok gerçekten seni ne kadar seviyorsam, bu konuda o kadar kızgınım sana

Seher
Aaa artık kızacağım yani
Yavrum işten güçten mi gelemiyorsun, netin mi kötü ben bilemem ama bizden uzakken de artık rayına oturt şu işi ve son kilolarını ver artık. Bak gülçinime zerre gelemedi aramıza ama takır takır verdi hatun. Ben de senin gibiydim belki söz söyleme hakkım yok bu konuda ama lütfen artık benim gibi toparlan istiyorum, çünkü ben boşa geçen 2 ayıma gerçekten acıyorum :26:

Burcummm güzel bebeğim, harikasın harika..Hastayım kızım sana ya yüzüyle ve artık vücuduyla da resmen taş bebek
Yanakların da ne güzel benim ki gibi çökmemiş tam kıvamında kalmış mükemmel olmuş.

Canım harika anlatmışsın çok beğendim, aynılarını hepimiz yaşamışız demek ki, mesut da böyle konuşa konuşa anlata anlata çok düeltti kendini, şimdi ben hiç söylemeden düşünür bu konuları sağolsun. ama gerçekten o rahatlıktan dolayı çok zor düzeltilen huyları da var, hatta hala düzeltmeye çalıştıklarım. Ben de hep derim seni pamuklara sarıp büyütmüşler hep diye Paşa derim bir de takılmak için
Ama bence üni. hayatı olanlar çok daha şanslı bu konuda çünkü ailelerinden ayrılınca biraz öğreniyorlar hayatı o kadar da çaresiz olmuyorlar

izlem bendee kalem etegi bekliyorudm ku giyinde eklesene bi foto hemencikkkk
hadi yavrummmm
bu arada sevdaya yaptıgın yoruma yarıldım yedigi üzümü,pekmez olarak getirme fikrineeeeeee

Ben de koptum ona

Yuuuuh bana hatun gelmiş bile anca iletti selamını
Zekiyeee bu sana bir şey hatırlattı mı

kızlar banada yardımcı olun nsl zyıflıyorsunuz nsl kurtuluyorsunuz kilolardan...bana da bi el atın

kızlar benide alın gruba lütfennnn bu kilolar beni bunalım etti ya nasıl zayıflayacam

Arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz ben derya
Yapmanız gerekenleri sohbetlere katılarak, sorular sorarak bulabilirsiniz. Azminiz daim olsun.

i ishal bi kabzı falan olur ya onunla ilglili durumların biraz daha agır hali diyelim bi tür bagırsak hareket bozukluğu ama aile gecmişini bilmeden dedim ben bunu..ailen riskli ise senin tetkik edilmen şart canım..kolon hastalıklaında genetik geçiş sık çünkü. inan yarım saatte olup biter ve sen derin bir nefes alırsın böyle düşün canım..

canım bu hani insan stresliyken karnı agrır bagırsak alışkanlıkları değişir ve b

Tülinim ağır geldi demek ki artık yeter zorlama bence de bırak. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. Bak gördün mü en iyisi bir kaç günlük kürler halinde bu işi yapmak. 1 hafta bence zaten fazlaydı. Dikkat et, önce sağlık

canım yarım yamalak olmuş gene bu yazdığım anlamadığın birşey olursa sor canım...bu ibs üniversitede ben de de vardı o kadar fena olurdum ki gazdan ve agrıdan oturamazdım bile. zamanla ilaçla düzeldi. ama ihmal etme canım.önlenebilecek şeyleri önlememek çok acımasız bir fikir bence...Allah çözümsüz dert vermesin hiçbirimize..

Bugünkü Menüm

Sabah

1 kase k-flakes , 2 bardak süt , yeşil çay

Ara

1 bardak ayran

Öğle

2 dilim uno tam buğday , krem peynir , 2 siyah zeytin

Ara

1 avuç içi kuru üzüm , 2 mandalina

Akşam

1 porsiyon sebzeli et kavurma , 2 kaşık yoğurt , form çayı , yeşil çay

2.5 litre su

Spor : yok

teşekkür ederim doktor hanım kolay gelsinn

canım benimm bian yine muayene oluyomuş gibi hissettim
hakkını helal et inşşşş. çok teşekkür ederimm canımmm

Deryacım çok teşekkür ediyorum canım

akıllı davranmış eşim en çok sevdiğim şeyi almış

şükür ki telafi edebiliyorlar

artıları hiç sorma canım,aklıma geldikçe sinir oluyorum

akşamları protein ve bol suyla hallederiz inşallah

sabit çıksam bu hafta ona da razıyım

cnm bi önceki sayfada sanada yazmıştım gördünmü bilmiyorum... ama adını bilmediğim için bi arkadaş diye yazdım. tanışmamışıız çünkü ...benim adım nuran.

Canım görmedin yazını :26:

ben ilknur

memnun oldum nurancım

akıllı enişte:=)

hadin ben kaçıyım sabaha devam ederiz artıkın
Allaha emanet olun hayırlı geceler kızlarr
kapınızı, bacanızı kilitleyin emii
tarafımdan öpüldünüzzz

Bugünkü menüm:

ballı,limonlu ılık su

sabah:1 dl çavdar ekmeği,3 ceviz,3 adet yeşil zeytin,1 domates,1 haşlanmış yumurta (çift sarılı),bir tutam maydanoz,1 kk light peynir,1 kk ezine peyniri

ara:1 elma,10 tane badem

öğle:1 kase k-fleks,1 bardak süt

ara:1 aktivia sade

akşam:7-8 yk z.yağlı karnıbahar,3 yk yoğurt,2-3 çatal mor lahana salatası (yağsız)

ara:1 kase supangle,1 çatal çikolatalı pasta

biraz önce 1 bardak süt içtim,yarım avuç kadar da leblebi yedim

yemesem çok iyi olacaktı ama birden içim kıyıldı

reglime 1 hafta kaldı

ve başladı benim iç kıyılmalarım

bugün spor da yok

yarın inşallah acısını çıkartırım

2,5 lt su

3 kupa yeşil çay

bitki çayı süzeği aldım cumartesi günü

kurtuldum sallama poşetlerden :))

Son düzenleme:

nihalcigim bizde seni cok özledik. ara gir canım ya. diyetin için daha iyi olur sen biliyosun zaten bunu. cok yogunmuşsun. allah yardımcın olsun

kızlar tarifler için çok çok tşkr ederim. hepside işime yarayacak iyi oldu bu.
derya 44 beden oldugunumu kanıtladım
ben tam tersi bi girişimde bulunmuştum ama :26:
ama tek kalca olcusuyle kanıtlanmış olmazki.
beden olculerini bilen bi arkadas vardı o yazmış dogrularını rica etsem bütün beden olculerini yazabilirmisin.
hatırlattı canım ya ne güldüm. sen tam 12 den vurdun be ya

Çıkmadan size bir yemek tarifi daha yazayım yarın akşam yapacağım için aklıma geldi

YENİCELİ KÖFTE

3-4 adet patlıcan (bostan olursa daha güzel olur ama bu mevsimde bulmak zor), ½ Kg.dan biraz az kıyma, 2 yumurta, tuz,karabiber biber,karbon yapmayanlar 1 yk kadar galeta unu koyabilir

Patlıcan közleyip, kabukları çıkarıp çatalla çok iyi eziyoruz. Kıymayı yağsız bir biçimde kendi kendine tuz biber ekleyerek pişirelim. Patlıcan ezmesi ile karıştırıp, yumurta ve un ekleyelim. Çok iyi birbirine yedirelim. Kaşıkla yağlı kağıt serilmiş tepsiye parça parça dökelim.180 derece üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.

AFİYET OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…