Çok sevindim,bir ömür boyu mutlu,huzurlu olun...
geçmişe bakıym dedim bismillah vayyyyyyyyyyyyy topiğimizde böyle örnek kocalar eksikti hatasını anlayıp özür dilemekten yoksun odunlarla geçiyor ömrümüztütütütü maşallah diyim
ohhhhhhh ohhhhhhhhhhhhh çok mutlu oldummmmmmm nasıl sevindimmm Allah bozmasınnnnn canımm
afferinn enişteyee takdirr ettim kendisiniii
çıkk kuuuu netten sonra gelirsin sennnn hadiii
ayyy tüylerim diken diken olduu
eferim ona
hatasını anlayan bi daha tekrarlamayan kocalar baş tacıdır
enişteye çok küfretmiştim ama şimdi geri alıyorum
pastadan çok az ye kuu
hadi gözün aydin cnm allah huzur mutluluk versin daim etsin ins bi daha böle olmaz en kötü gününüz böle olsun
ilknurcum ikiniz adına çok sevindim. nöbette olması hatasını anlamasına yaramış. kin tutmamak en güzeli
canımmmm gece gelmesende oluuurrrrr:))))))))))))))))))
sen yarın yaz menünü yalnız bırakma kocacınıııı...çok mutlu oldum senin adına canımmmm.. evin en görünen yerinde hatta yatak odanda hemen uyanınca görüncek biyere koy canımmm eşeğinizi heeep hatılasın:))))
Rabbim yuvanızda mutluluğunuzu artırsınnn
iyi akşamlarrrr kraliçelerimmmmmmmm
aman yapacak bişiy bulamadım akşama pişi yaptım valla mis gibinnn koktu
izlem
tarzın güsel demek istemiştimmmmm
mont bu yılda vardı cnm bn bu sene almıştım dahaa yeni yani
sevdam
geçmiş olsun hayatım ne olaki bu şincii:26::26:inşş güsel şeyler çıkar tatlım
anam ben senden korktum vallahiii yahu sen keisn resimlere yorum filanda yapıyorsundur
bu gece rüya görcemmm sırf sana anlatmak için
birde ben hep hırsız la ugraşırımm rüyalarımda
efsana hoşgeldin cnmmm
ilknur
ne mutluuu sanaaaa.çok sevindim cnmm aranızın düzelmesine
ne güzel bi süpriz olmuş sana ya cok sevindim canım işin tatlıya baglanmasına. hep mutlu olun inş.
ayyyyyyyy çok tatlı ya.aferin enişteye topiğe affettirdi kendini..
bugünkü menüm
sabah : 2 dilim uno denge ekmek,kaşar peynir (tost yaptım)
ara: sade türk kahvesi (alışmaya çalışıyorum ama tadı çok kötü ya)
öğle: karnıbahar yemeği
ara: 1 dilim uno denge ekmek üstü ince tabaka sarelle,neskafe
akşam: ton balıklı salata
1 lt su
spor yok(hala banta başlayamadım)
Ay Kizlaaaar Gecen Sene Yazdan Resimlerimi Buldum Dogum Günümdeeeen
88 Kilo Üstü Kesin Vardim
iLK Defa Ohaa Yuhhh Ben Neymi$im Dedim Demin Bakarken .. Anneme Yanaklarim Eridimi Diye Sormu$tumda
Yani Cidden Erimi$ Ben Bile Kabullendim En Sonunda O Resimleri Görünce ...
Buyrun Sizde Görün Yorum Sizin
+88 kilooooo
83 Kg'luk Halimmm
78.Kg'luk Halimm
74 Kg
ve son hallerimden 72.5 kg'luk Halimm
Hertürlü Yoruma Acik
Ah canım,çok sevindim,sanki bi film izliyomuşum da mutlu sonlanmış gibi oldum valla ben sana demiştim dimi "küsülünün barışması çok güzel olur" diye...
kızlar malum k.h diyeti yaparken bol bol tavuga ihtiyacım var.
sizler tavugu nasıl pişiriyorsunuz. ben bütün tavuk yapamıyorum. yaptıgımdada yiyemiyorum.
gögus veya but alıyorum. nasıl pişiriyosun içine neler katıyosunuz varsa tarifleriniz bekliyorum.
çünkü bugun biraz haslayarak birazda kızartarak yaptıgım tavugu zar zor yedim.
ama annem nezamn bütün tavuk yapsa onunkini bayılarak yiyorum sanırım ben beceremiyorum.
birde baharatlar bu k.h diyetinde yasakmı serbestmi? :18:
çok sevindim.çok romantik bi eşin varmış.Kendini bağışlatmayı bildi.
sevda mutlaka söylenmiştir canım o yaşadığın şey ibs denilen irritabl bağırsak sendromu diye bir hastalık var o olablir...mutsuz bağırsak diye de geçiyo. ama kesin tanı için daha doğrusu kötü birşey yoktur diyeblimek için kolonoskoi gerekir...sedayon ile yani hafif anestezi ile yapıyorlar canım..yaptırablirsin aslında..
bu arada pek çok yeni gelen arkadaş var ihmal etmişim erekn hoşgeldiniz diyememişim..şimdi hepsine hoşgeldiniz diyor sağlıklı kilo vermeler diliyorum...
ilknurcum demek iyor almış eşin sana ...buydu de mi o oyuncağın adı...sevindim barışmanız tatlıya bağlanmış ne güzel..
angelteacher ilknurdu sanırım...
şu dün anlattığın olay benimde çok başıma gelirdi ilk evlendiğim zamanlarda
eşim üniversiteden sonra izmirde hep tek başına yaşamış
ee evinde de yediği önünde yemediği arkasında el bebek gül bebek yetişmiş
bazen derim annenler seni ağaç koğuğunda mı yetiştirdi diyee :)
bazı paylaşımları benimle öğrendi desem yeridir, mesela film seyrediyoruzdur
mısır patlatıp ortaya koymuşumdur, arkamı dönerim ya da içeri bişiy almaya giderim
aneeemm bitmiş ya da azıcık kalmış içinde
bende yuh derim yaa, ben neyim burda yaa aşkım özür dilerim bi an dalmışım filan
derken bi daha yapma üzülüyorum derken şimdi çok çok düzeldi
yani yetişme koşulları da önemli
bazen meyvelikte 1 muz kalmıştır, onu yerken yakalardım mı ya bir tane kalmıştı o egenindi diyorum
bazeen de çok kızar, ben ona almıyormuyum ne olur yani filan diye
bende yemek polisi elinde bişiy yakaladım mı şimdi yemesen yemekten sonra bişiy mi yenir 2 saat geçsin filan diye diye
alıştırdım, iyi peki der bırakır bazende kızar, işte idare ediyoruz
diyeceğim o ki erkekler bazen çocuk gibi olabiliyor
idare edeceğüz hem ezilmeden hemde karşıdakini kırmadan
bu yola başvurursan kimse üzülmez canım bi süre sonra düzene giriyor zaten o düşünemiyorsa düşünmesini sağla
her zaman sen kazanırsın, o düşünsün kocaa adam deersen inan tüm evlilik kabus olur
izlem bendee kalem etegi bekliyorudm ku giyinde eklesene bi foto hemencikkkk
hadi yavrummmm
bu arada sevdaya yaptıgın yoruma yarıldım yedigi üzümü,pekmez olarak getirme fikrineeeeeee
selam fıstıklar...topiğimin azimli, güzel hatunları hepinizi çok özledin..nasılsınız..güzel haberlerinizi aldım derya ve banudan herkes süper gidiyormuş..topilk de değişmiş format falan..hayırlı olsun:)
sizden uzak kalmak bana yaramadı her zamanki gibi cozuttum bir ara dukan yaptım 5 kg verdim bıraktım kurbanda sonra yine aldım derken bu sabah itibariyle 91 olmuşum.geçen hafta 93.5 u görmüştüm..off ki ne offf 85 e düşmütüm bile yetmez derken yine aynı noktadayım..dukana başladım bugün yeniden bakalım nasıl olcak arada girer yazarım size malum net yasaklandı işyerinde akşamları eşimden kapabilirsem giricem..
iş deli yoğun nefessiz çalışıyoruz ..akşam mesaileri de başladı o günlerde 21.30 da eve geliyorum..
haftaya da kpss kursum başlıyor..
valla enerji verecek ilaç arayışındayım sanırım vitmain kullanmaya başlıcam çok yorgun beynim de ruhum da..
ama onun dışında keyifler yerinde..
motivasyonum tavan..
sizleri çok özledim..hepinizle gurur duyuyorum valla helal olsun size fıstıklar...
selam kızlar artık bende aranızdayım aşırı hırslı bi insan dğilim ve şu yaşıma kadar zayıflamayı hiç başaramadım kendi kewndime... onun için dün bi diyetisyene gittim. bugün sabah başladık bakalım nasıl gidecek beni hırslandırın kızlarrrrrr yoksa tek başıma yapamam gibi...
kızlar banada yardımcı olun nsl zyıflıyorsunuz nsl kurtuluyorsunuz kilolardan...bana da bi el atın
kızlar benide alın gruba lütfennnn bu kilolar beni bunalım etti ya nasıl zayıflayacam
cnm bi önceki sayfada sanada yazmıştım gördünmü bilmiyorum... ama adını bilmediğim için bi arkadaş diye yazdım. tanışmamışıız çünkü ...benim adım nuran.
i ishal bi kabzı falan olur ya onunla ilglili durumların biraz daha agır hali diyelim bi tür bagırsak hareket bozukluğu ama aile gecmişini bilmeden dedim ben bunu..ailen riskli ise senin tetkik edilmen şart canım..kolon hastalıklaında genetik geçiş sık çünkü. inan yarım saatte olup biter ve sen derin bir nefes alırsın böyle düşün canım..iremcimmm canım şimdi sıkmak istemem seni ama
benim annem chron hastası ve durumu oldukça kötüü
anaannem karın agrısından,anaannemin anneside karın agrısından ölmüşler,
tabi teşhis yokk çünkü doktorada gitmemişler hiç bildiğim kadarıyla
bende 2-3 günde birr birr karın agrısı bir şişlikkkk şişkinliğin tarifi bile yok yani
o derece yaniiii
giittim dr. bir poşet ilaç ultrason v.s kullan ama çok bi fayda saglar mı bilemiyorum
denemekte fayda var dedi kullandım hiçbişi değişmedii
yanlız kilo vermeden önce çokkk daha şiddetliydi bu şikayetlerimm
işte endoskopi ve kolonoskopi istiyorlar kesin sonucu ögrenmek gerek için
diyorlar açıkcası dr. pekde iyi düşünmüyo gibi sanki hangisine gitsem aynı şeyi söylüyo
canım bu dediğin mutsuz bagırsak sendromuna neler sebep olur???
yanii kendimm az çok önleyebilir miyim bu şişkinliği agrıyı?
İremcim teşekkür ediyorum canım
evet adı iyor
ben çok severim,internetten bile izlerim
bildiği için almış
kızlar bide ben yarın yapamamıycam karbonu.aslında devam edecektim cumaya kadar ama sağ böbreğim ağrımaya başladı. ben aşırı proteine bağladım. zaten böbreklerimde kum gaz ne arasan vardır :))) o yüzden korktum çok şiddetli değil ama vazgeçiyorum. çok karbon almadan devam etmeye çalışcam. bide yarın birine ilk defa gitcez. tadına bakmasam olmaz. ilk gidiş çünkü. eh anacımda çarşamba gidiyo. yarın bi güzel kahvaltı yapalım.ekmek yerken görsün baride üzülmesin:)))
benim eşimde hadi hadi ama çok kaptırdın kendini internete diye söyleniyooo.ben kaçıyoreeeeee..iyi gecelerrrr
i ishal bi kabzı falan olur ya onunla ilglili durumların biraz daha agır hali diyelim bi tür bagırsak hareket bozukluğu ama aile gecmişini bilmeden dedim ben bunu..ailen riskli ise senin tetkik edilmen şart canım..kolon hastalıklaında genetik geçiş sık çünkü. inan yarım saatte olup biter ve sen derin bir nefes alırsın böyle düşün canım..
canım bu hani insan stresliyken karnı agrır bagırsak alışkanlıkları değişir ve b
Kızlar bütün iltifatlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Çok mutlu ettiniz beni ama, ben hala vücudumdan, özellikle basenlerimden memnun değilim, o yüzden 68 de mutlu olacağıma eminim, baktım olmadı doğru 65'e
Zekiyecim göbek kısmını farkediyorum mesela eskiden kaçamak yapınca davul olurdu, artık küçük bir tepe oluyor
Ama gerçekten hala senden ince durduğuma asla inanmıyorum, kilodan değil çünkü kemiğim kaba benim, yani çıtı pıtı olamam bir tarafımı da yırtsam
Ayrıca verdiğin tablo ile harbi netleştirdin durumu ve 44 beden olduğumu kanıtladın
Çünkü kalçam 107 cm , ey topik, ey ahali duyun 44 beden olduğum kanıtlandı
Bu arada kızıl da olabilir bak sana, koyu tonları özellikle
Tavuğu fırın poşetinde yapıp salatayla yiyorum, haşlayıp, limonla salatayla ya da, sarımsaklı yoğurtla yiyorum. Göğüs eti yiyeceksem baharatla çeviriyorum mutlaka ve sarımsaklı yoğurtla yiyorum çünkü çok tatsız ve kuru oluyor. Benim seçeneklerim bunlar. Ama izloşun çorba gibi tarifi de güzelmiş denemek lazım
İzloşum o siyah fuları aynı dediğin gibi dolamıştım gömleğin içineAma çok ince kaldı, çelimsiz durdu, yani biliyorsun daha tok durunca şık oluyor o model, ben de başka fular aramaya üşendim öyle taktım
Ama senin o kuru kafalıya hastayım zaten kalın fularda gerçekten çok hoş duruyor o model. Benden ince görünüyorsun lafına da katılıyorum, ama gülmekten
70 olunca ölçülerimi alıp yüzünüze vuracağım zati
Ben o ilk pozda bir fotoğrafımın olmasını çok istiyorum eskiden beri, güzel bir mekanda güzel kıyafetlerle mutlaka çektireceğim, sen de hemen farketmişsin
Cafede giyebilir miyim hiç bunu
İlknurcum ben de 1200 artıdayım, elimizden geleni yapacağız artık cumaya kadar, proteine yüklenelim bence anca o paklar
Ya bayıldım bayıldım ne güzel bir sürpriz o
Eniştemize helal olsun, gerçekten böyle hatalarını anlayıp telafi etmeye çalışmasalar evlilik çekilmez ağır bir yük olurdu
Çok sevindim senin adına, winnie the pooh' a bayılırım ayrıca çok güzel düşünülmüş
Barışmanın tadını çıkar
Banuuuu 3. çocuk mu
Harbiden enişteyi tepelemek geldi içimden kızma da
Yahu görmüyor mu neler çektiğini, hem duyarsız bir eş de değil anlatıyorsun ne kadar destek olduğunu, kendide mi bunalmamış hiç :26:
Koş bence koş saniye bekleme nöbetçi doktor bul taktır o spirali
Filizcim bütün listeler elimde canım, saklıyorum. bu haftaki listeden sonra yılbaşında bu haftanın listesini yayınlayabilirim mesela istersen. Tabi bundan 1 ay öncekini de yayınlayabilirim istersen
Annem ankara elmadağda oturuyor canım, ilçesinde yani ankarada değil
Nilgünüm elbisenin kumaşını daha iyi gördüm gerçekten güzel elbiseymiş, zerafetin söz söyletmiyor zaten, daha da güzel olacak benim arkadaşım inşallah, gören daha çook şaşıracak
İzlem hatunum sen iyiden iyiye oturttun tarzını heeKolejli kız tarzı yakışıyor sana, iyi bir şey yani
Fotolarını yorumlarken kendi zevkime göre değil senin zevkine göre yorumluyorum artık izloşum. O yüzden söylenecek pek bir şey yok
Şu tarz oturtma işinin darısı başıma inşallah diyeceğim de anca ankarada
Bir de gömleğin bol olsa da tarzı öyleymiş gibi duruyor yani rahatsız etmiyor bence hiç elletme bozabilirler.
Sevdaaa kızım neyin var senin öyle ya nasıl bir şişlik o doktor bunu diyecek kadar nasıl bekletirsin sen sağlığını ya
Sen annesin anne kendini geç bir kalemde onlar için bunlara dikkat etmen lazım ben seni bilmiyor muyum kesin kaç kere şişliğin oldu da gitmedin doktora
Çok kızdım sana çok gerçekten seni ne kadar seviyorsam, bu konuda o kadar kızgınım sana
Seher
Aaa artık kızacağım yani
Yavrum işten güçten mi gelemiyorsun, netin mi kötü ben bilemem ama bizden uzakken de artık rayına oturt şu işi ve son kilolarını ver artık. Bak gülçinime zerre gelemedi aramıza ama takır takır verdi hatun. Ben de senin gibiydim belki söz söyleme hakkım yok bu konuda ama lütfen artık benim gibi toparlan istiyorum, çünkü ben boşa geçen 2 ayıma gerçekten acıyorum :26:
Burcummm güzel bebeğim, harikasın harika..Hastayım kızım sana ya yüzüyle ve artık vücuduyla da resmen taş bebek
Yanakların da ne güzel benim ki gibi çökmemiş tam kıvamında kalmış mükemmel olmuş.
Canım harika anlatmışsın çok beğendim, aynılarını hepimiz yaşamışız demek ki, mesut da böyle konuşa konuşa anlata anlata çok düeltti kendini, şimdi ben hiç söylemeden düşünür bu konuları sağolsun. ama gerçekten o rahatlıktan dolayı çok zor düzeltilen huyları da var, hatta hala düzeltmeye çalıştıklarım. Ben de hep derim seni pamuklara sarıp büyütmüşler hep diyePaşa derim bir de takılmak için
Ama bence üni. hayatı olanlar çok daha şanslı bu konuda çünkü ailelerinden ayrılınca biraz öğreniyorlar hayatı o kadar da çaresiz olmuyorlar
Ben de koptum ona
Yuuuuh bana hatun gelmiş bile anca iletti selamını
Zekiyeee bu sana bir şey hatırlattı mı
Arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz ben derya
Yapmanız gerekenleri sohbetlere katılarak, sorular sorarak bulabilirsiniz. Azminiz daim olsun.
cnm bi önceki sayfada sanada yazmıştım gördünmü bilmiyorum... ama adını bilmediğim için bi arkadaş diye yazdım. tanışmamışıız çünkü ...benim adım nuran.
akıllı enişte:=)
Canım ben geçenlerde tavuk köftesi yaptım ,güzel bi alternatif,sen karbon yaptığın için ekmeksiz yoğur istresen,aynı et köftesinin malzemelriyle yaptım ama etini kendim robottan çektim dışardan alınan tavuk kıymasına güvenmiyorum,ızgarada kızart lezzetli ve değişik oluyo,afiyet olsun.
cnm ben fırın poşetinde yapıyorum, ben ve eşim çok beğenerek yiyoruz. göğüs alıyorum çok küçük olmayacak şekilde kuşbaşı doğruyorum. zeytinyağı, tuz, karabiberle harmanlıyorum. fırın poşetine koyup 200 derecede 40 dakika pişiriyorum. pamuk gibi oluıyor inanılmaz lezzetli. ben patates ve arpacık soğanda koyuyorum eşim için.
diyetten önce soya soslu tavuk yapardım off off dehşet bişey:))
selam fıstıklar...topiğimin azimli, güzel hatunları hepinizi çok özledin..nasılsınız..güzel haberlerinizi aldım derya ve banudan herkes süper gidiyormuş..topilk de değişmiş format falan..hayırlı olsun:)
sizden uzak kalmak bana yaramadı her zamanki gibi cozuttum bir ara dukan yaptım 5 kg verdim bıraktım kurbanda sonra yine aldım derken bu sabah itibariyle 91 olmuşum.geçen hafta 93.5 u görmüştüm..off ki ne offf 85 e düşmütüm bile yetmez derken yine aynı noktadayım..dukana başladım bugün yeniden bakalım nasıl olcak arada girer yazarım size malum net yasaklandı işyerinde akşamları eşimden kapabilirsem giricem..
iş deli yoğun nefessiz çalışıyoruz ..akşam mesaileri de başladı o günlerde 21.30 da eve geliyorum..
haftaya da kpss kursum başlıyor..
valla enerji verecek ilaç arayışındayım sanırım vitmain kullanmaya başlıcam çok yorgun beynim de ruhum da..
ama onun dışında keyifler yerinde..
motivasyonum tavan..
sizleri çok özledim..hepinizle gurur duyuyorum valla helal olsun size fıstıklar...
toprağımmm hoşgeldin yaa
çok özledik bizde senin o güzel muhabbetini
1 saatte olsa akşamları gel yaa
hem kafan dağılır hemde motivasyonunu kaybetmessin
öptümm:
bende onu yazacaktım alternatif olsun diye
ben çoğunlukla sürekli haşlanmış yiyemediğim için
haşladığım suya, biraz yoğurt 2 yumurta, yarım limon suyu ile bi terbiye yapıyodum, tavuğu didikleyip içine koy
çok sıkı yapmıyorsan 1 yemek kaşığı kadar da tam buğday unu koy terbiyesine
al sana koca bir tencere yemek
sıcacık iç hem boll proteinli hem sağlıklı
fırında yapabilirsin
köftesini yapabilirsin
ızgarasını yap, mesela fileto göğüs filan aldığında incecik kes, teplon tavaya biraz baharatla koy
pamuk gibi olur, yanında peynirde kızartabilirsin, ben severdim ikisinin aromasını
haşlayıp didikledikten sonra yağsız teflon tavada
biraz baharatla çevirip üstüne sarımsaklı yoğurt dökebilirsin
aklıma geldikçe yazarım canım
Teşekkür ediyorum füsuncum,Rabbim sizlerin yuvasına da her daim huzur mutluluk versin inşallah
Teşekkür ediyorum canım
Teşekkür ediyorum sevdacım
rahatsızlanmışsın çok büyük geçmiş olsun
aman ihmal etme canım
bende'de gastrit ve reflü var
ama bunların teşhisi koyulana kadar bayağı uğraştım
dua edicem canım
inşallah olumlu sonuçlar alırsın
Umarım bir daha tekrarlanmaz izlemcim
bu arada şu 15 kuralı yaz'da sana bir ömür dua edeyim
pastadan'da bir çatal aldım
Teşekkür ediyorum tuğbacım
inşallah
Arzucum teşekkür ediyorum canım
ilk defa nöbette olmasına sevindim dün akşam
1 günlük ayrılık işe yaradı
Ahh tülincim gelmeyecektim ama yemekten sonra eşim tv'nin karşısında uyuya kalmış
yatak odama koydum canım eşşeği
amin canım sizinde inşallah
Teşekkür ediyorum banucum
Teşekkür ediyorum zekiyecim
senin verdiğin taktik işe yaradı
çok sağol
rabbim sizinde mutluluğunuzu daim etsin inşallah
Evet nilgüncüm
hepimizin gönlünü aldı
Burcuuu maşallah sana canım
çıtı pıtı bir genç kız olmuşsun
çok da güzelsin
nasıl güzel bir değişim
Evet neslihancım güzel oluyormuş
çok tuttum bu sözü
Zekiyecim ben bütün tavuk yaptığım zaman bu mevsimlerde içine kereviz yaprağı da koyuyorum
aroması değişik ve güzel oluyor
yada haş.tavuğu didikleyip baharatlıyorum
Evet canım işine gelince çok romantiktir
Kızlar bütün iltifatlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Çok mutlu ettiniz beni ama, ben hala vücudumdan, özellikle basenlerimden memnun değilim, o yüzden 68 de mutlu olacağıma eminim, baktım olmadı doğru 65'e
Zekiyecim göbek kısmını farkediyorum mesela eskiden kaçamak yapınca davul olurdu, artık küçük bir tepe oluyor
Ama gerçekten hala senden ince durduğuma asla inanmıyorum, kilodan değil çünkü kemiğim kaba benim, yani çıtı pıtı olamam bir tarafımı da yırtsam
Ayrıca verdiğin tablo ile harbi netleştirdin durumu ve 44 beden olduğumu kanıtladın
Çünkü kalçam 107 cm , ey topik, ey ahali duyun 44 beden olduğum kanıtlandı
Bu arada kızıl da olabilir bak sana, koyu tonları özellikle
Tavuğu fırın poşetinde yapıp salatayla yiyorum, haşlayıp, limonla salatayla ya da, sarımsaklı yoğurtla yiyorum. Göğüs eti yiyeceksem baharatla çeviriyorum mutlaka ve sarımsaklı yoğurtla yiyorum çünkü çok tatsız ve kuru oluyor. Benim seçeneklerim bunlar. Ama izloşun çorba gibi tarifi de güzelmiş denemek lazım
İzloşum o siyah fuları aynı dediğin gibi dolamıştım gömleğin içineAma çok ince kaldı, çelimsiz durdu, yani biliyorsun daha tok durunca şık oluyor o model, ben de başka fular aramaya üşendim öyle taktım
Ama senin o kuru kafalıya hastayım zaten kalın fularda gerçekten çok hoş duruyor o model. Benden ince görünüyorsun lafına da katılıyorum, ama gülmekten
70 olunca ölçülerimi alıp yüzünüze vuracağım zati
Ben o ilk pozda bir fotoğrafımın olmasını çok istiyorum eskiden beri, güzel bir mekanda güzel kıyafetlerle mutlaka çektireceğim, sen de hemen farketmişsin
Cafede giyebilir miyim hiç bunu
İlknurcum ben de 1200 artıdayım, elimizden geleni yapacağız artık cumaya kadar, proteine yüklenelim bence anca o paklar
Ya bayıldım bayıldım ne güzel bir sürpriz o
Eniştemize helal olsun, gerçekten böyle hatalarını anlayıp telafi etmeye çalışmasalar evlilik çekilmez ağır bir yük olurdu
Çok sevindim senin adına, winnie the pooh' a bayılırım ayrıca çok güzel düşünülmüş
Barışmanın tadını çıkar
Banuuuu 3. çocuk mu
Harbiden enişteyi tepelemek geldi içimden kızma da
Yahu görmüyor mu neler çektiğini, hem duyarsız bir eş de değil anlatıyorsun ne kadar destek olduğunu, kendide mi bunalmamış hiç :26:
Koş bence koş saniye bekleme nöbetçi doktor bul taktır o spirali
Filizcim bütün listeler elimde canım, saklıyorum. bu haftaki listeden sonra yılbaşında bu haftanın listesini yayınlayabilirim mesela istersen. Tabi bundan 1 ay öncekini de yayınlayabilirim istersen
Annem ankara elmadağda oturuyor canım, ilçesinde yani ankarada değil
Nilgünüm elbisenin kumaşını daha iyi gördüm gerçekten güzel elbiseymiş, zerafetin söz söyletmiyor zaten, daha da güzel olacak benim arkadaşım inşallah, gören daha çook şaşıracak
İzlem hatunum sen iyiden iyiye oturttun tarzını heeKolejli kız tarzı yakışıyor sana, iyi bir şey yani
Fotolarını yorumlarken kendi zevkime göre değil senin zevkine göre yorumluyorum artık izloşum. O yüzden söylenecek pek bir şey yok
Şu tarz oturtma işinin darısı başıma inşallah diyeceğim de anca ankarada
Bir de gömleğin bol olsa da tarzı öyleymiş gibi duruyor yani rahatsız etmiyor bence hiç elletme bozabilirler.
Sevdaaa kızım neyin var senin öyle ya nasıl bir şişlik o doktor bunu diyecek kadar nasıl bekletirsin sen sağlığını ya
Sen annesin anne kendini geç bir kalemde onlar için bunlara dikkat etmen lazım ben seni bilmiyor muyum kesin kaç kere şişliğin oldu da gitmedin doktora
Çok kızdım sana çok gerçekten seni ne kadar seviyorsam, bu konuda o kadar kızgınım sana
Seher
Aaa artık kızacağım yani
Yavrum işten güçten mi gelemiyorsun, netin mi kötü ben bilemem ama bizden uzakken de artık rayına oturt şu işi ve son kilolarını ver artık. Bak gülçinime zerre gelemedi aramıza ama takır takır verdi hatun. Ben de senin gibiydim belki söz söyleme hakkım yok bu konuda ama lütfen artık benim gibi toparlan istiyorum, çünkü ben boşa geçen 2 ayıma gerçekten acıyorum :26:
Burcummm güzel bebeğim, harikasın harika..Hastayım kızım sana ya yüzüyle ve artık vücuduyla da resmen taş bebek
Yanakların da ne güzel benim ki gibi çökmemiş tam kıvamında kalmış mükemmel olmuş.
Canım harika anlatmışsın çok beğendim, aynılarını hepimiz yaşamışız demek ki, mesut da böyle konuşa konuşa anlata anlata çok düeltti kendini, şimdi ben hiç söylemeden düşünür bu konuları sağolsun. ama gerçekten o rahatlıktan dolayı çok zor düzeltilen huyları da var, hatta hala düzeltmeye çalıştıklarım. Ben de hep derim seni pamuklara sarıp büyütmüşler hep diyePaşa derim bir de takılmak için
Ama bence üni. hayatı olanlar çok daha şanslı bu konuda çünkü ailelerinden ayrılınca biraz öğreniyorlar hayatı o kadar da çaresiz olmuyorlar
Ben de koptum ona
Yuuuuh bana hatun gelmiş bile anca iletti selamını
Zekiyeee bu sana bir şey hatırlattı mı
Arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz ben derya
Yapmanız gerekenleri sohbetlere katılarak, sorular sorarak bulabilirsiniz. Azminiz daim olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?