80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler herkese nasılsınız kızlar bir saattir gecöişi okuyorum benim yarın misafirlerim var cok yoruldum ama işlerim bitti cok şükür sevdacım gecmış olsun hastalanmışsın ihmal etme canım git ne gerekse yapsınlar

ayrıyetende derya banu i,zlem burcu nilgün ayşe resimlerinizi gördüm ve kendime cok üzüldüm acıdım hepinizin maşallahı var

selamlar kızlar, yorum yazmıyorum ama, bütün kilo fazlalıklarımı bu topik sayesinde verdim, şimdi bir yardım daha istiyorum, noolur esirgemeyin:2::2: ben bu üst baldırlarımı nasıl inceltebilirim??? basen ve iç bacak kısmı erimedi gitti(bu konuda uzmanlaşan, eritebilmeyi başaran varmı??

kızlar kaç saattir geçmiş okuyorum vallahi kör olacam zaten yorgundum birde oku oku bitmedi maşşşaaaaalllah topikimize okumadanda rahat edemiyorum sizleri boşluyormuşum gibi gelio merakta ediorum ben fazla alıştım buraya galiba neysem başliim aklımda kalanlarla

DERYACIĞIMMM harikasın süpersin olağanüstüsün ne diim sana ben eski halini görmemiştim ama arada dağlar var tatlım resmen liseli bi genç kız havası var vücudunda he birde eteğe bittim süper kısa etekleri zati çok severim kot oluncada ayrı bi havası oluo cnm ii tespit ve başarı tebrikler canımmm

İREMM canım sen zaten harikasın bol bol resim paylaşıosun teşekkür ederim arkadaşım arkadaşlarada katılıyorum tarzın çok güzelzaten sen ve derya nerenize yapıonuz diyet ben anlamadım maşşallahınız var ayolum bide doğum yapmışsın bebişin var ama fıstık gibisin canım

BURCUUUUUUU ah ah arkadaşım gerçi senden çok büyüğüm ah ablacıım diim bari o surat yanak bendede var poğaça surat derler bana he bide köfte dudak heheh ama senin surat gitmiş tatlım hiç kafana takma eski halinle yeni halinin arasında çooook fark var emin ol moral olsun die değil inanki gerçek hem bide şöle düşün güzellik yarışmalarında farkettiysen kocaman suratlılar kocaman yanaklılar birinciliği alır gerçi onlar zayıf olunca okadar farkedlmiolar ama bi düşün azra akını 90 kilo yada çocukalr duymasındakinin adı neydi onu 90 bi düşün ne demek istediğimi anlarsın saklama suratını makbul olan dolgun surat canım üzme kendini

İLKNURRR cnm senin adına çokk sevindim işte evliliğin tadı tuzu dedikleri bu oluyo barışmasıda bi o kadar güzel oluyo canım hep böyle birbirinizi anlayan mutlu sevgi dolu bir çift olarak yaşayın inşallah

NİLGÜNNNN cnm kafama kafama vurmaaa yahu salak olacam iki gram aklım kaldı üç çocuktan sora iice tırlatıcammm hihhihiih canım yaşakabir yana ilgi ve alakana çok teşekkürler canım gerçekten beni mutlu ediosun canım kaçırmıosun hiç bişi takibediosun buda ilgilenmek oluo ve beni sevindirik yapıo sağolll tatlım menüme gelince bende uzun zamandır çaya gitmiodum bide herkez bana bakıodu zayıflamışım die işte sen şimdi ne yicen açmı duruyon yesene falan başladılar bende oğlumun tabağında kalanları yedim onlarda sustu heheheh onlara derdimi anlatana kadar böle yapmayı tercih ettim cnm sende bu arada yarın çok kaçırma sonra pişmalığı adamı mahvedio valla bnden sölemesi

SEVDAAAAAAAAAAAAAA cnm sın sen ya bu kadar kısa zamanda nasılda alıştım sana sen çok yaşa emi tatlım hep böyle neşeli ve mutlu yaşa kişilik analizi gibi olacak biraz ama senden aldığım elektrikle anlıorumki sen çokk ii bi insansın üstüne basarak diorum bak İNSANSIN yüreğinde zerre kötülük yok istesende yapamazsın çevrende bunu anlayan çok az insan vardır eminim yani insanlığını anlayan demek istedim hep böyle kal tatlım şu hastalık dediğin şey inşallah kötü bişi değildir arkadaşın dediği o bağırsak sendromu varya bendede var belirtilerini ben en çok adet öncesi hissediyorum sol kasıkta batma gibi bi acı oluo bazen çok afedersin aşşaya vuran sancılar oluo sıtına vuruyo ve şişkinlik oluo cnm hemde çok fazla dönem dönem isal yada kabızlık yapıo gaz feci iğrenç ama napalım hastalık bu bunun gibi birçok belirtisi var hemen kötüşey getirme aklına o dr da çok bilio insan thlil yapmadan bunları hastasına nasıl söler psikolojik olarak zaten bu hastalık coşar sinirsel bağırsak sendromuda denio cnm buna tamamen sinirlerle alaklı ve geçmio ama öldürmüoda süründürüyo yani korkma canım tahlillerini yaptır enn azından kafan rahatlar bişide varsa allah korusun derdi veren mevlam dermenınıda verir hiç üzülme biz yanındayız tatlım sonuçlarını bekliorum

kızlar aklımda kalanlar bunlar artık yatiiim bayılcam sabah bnm mnk canavar tepeme dikilir mumutraaaa die kalkmayıncada kafama kumandayla falan vuruyo canı bu çocuk öptm herkesçikleri

İlk çantamı senden yedim.Tabii tartıda bana bi çanta vurdu.Dün 82 200 düm.Bu sabah 82600 olmuşum hemen.bU GÜN DİKKATETCEM SÖZ.

selam ne güzel kilo vermişssiniz tebrikler...gecenlerde eczane de böyle tayt olarak giyilen birşey gördüm içindeki kimyasallar ile 2 cm falan incelme sağlıyormuş. boy boy varddı. ama işsmini unuttum..biraz pahalı birşeydi. 100 liradan fazla .almadım denemedim deneyeni görmedim de fikir olsun diye söylüyorum. araştırmak lazım tabi. tam adını hatırlarsam yazarım..

günaydın herkese...
saatin alarmını ertelerken bugün işe gitmeyeceğimi sanıyordum nasıl bir uykuda isem:) 5 dakikada gerçekle acı bir şekilde yüzleştim tabi. hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum;ve size sıfır kaçamak en az 2 lt su ama en önemlisi sağlık huzur diliyorum

slm kızlar bende sizdenim yaza kadar zayıflıyoruzzz... ... bende 91 kiloydum dogumdan sonra 85.5 40 çıkana kadar 80 oldum hatta bi ara 77 olmuştum ama emzirme döneminde oldugum için diyete asılamadım 3 aylık ( kuzey) oglum ... 3 ay sonra ek gıdaya gecince tamamen kısmayı düşünüyorum inş. zayıflarım

Şimdilik zayıflamak için yaptıgım tek şey sabahları aç karnına 1 cay kaşıgı bal ve elma sirkesini 1 cay barda oda sıcaklıgındaki su ile karıştırıp içiyorum 3 gün olcak bakalım bi işe yarayacakmı ... zayıflatıyormuş net. aldım bu tarifi

Boydaşım ben nette br kaç mağazanın beden tablosuna baktım , bazı farklar olsa da aynı sayılır, hepsinde 44 çıktım. En azından göstermiyorum diye avunuyorum ama harbi 44 üm yani inanın uleyn
68 de 42 olayım başka hiçbir isteğim yok

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar, ben derya

Günaydıııın

Tartım bugün 72.5 dedi, 1200 artıdayım :18::18:
Bu akşamdan itibaren 2 gün tavuk yaparım o baya temizler, perşembe akşamı da yımırtalarımı götürürüm tamamdır
Benim için diyet artık akşamdan ibaret, sabah ne yersem yiyeyim akşam toparlayabiliyorum, kiloyu akşamı düzenleyerek veriyorum artık bunu anladım.

Haydi bakalım kısmet bu hafta bakalım ne olacak :18:

günaydın kızlarr bir sürü alıntı yaptım kayra sıpası bi çarptı elime gittiiiiiiiiii hepicii
aklımda kalnalrı yazayımmmmmm

izlemmm
filmler başlaamış yineeeeeeee muhahaaa bütün fesatlıgımı kattım ortayaaaaaaaaaaa
jeyyarı hatırlıyorum hayatım bu aradaaaa

yeni gelen
arkadalar hoşgeldiniz aramızaaaa ben banuuuu

deryacım
toparalsın sen kuşum ne yidin de artı çıktın kuuuuuu:26::26::26::26:

gülay
saba seni gördüm sobe yazmadan çıkmışsın amaaaaaaa

burcumm
ayyy cnm yüzünü ilk kez bu kadar yakından gördüm kaşlarını çok begendimm
ve benced eyüzünn çok güsel küçülmmeiş diyorsun ama baya küçülmüş beyaaa
feryalimiz vardı birdee ne kadar kilo verirse versinnn yanakları tombiş tombiş ti

ilknur
yemek tarifi için tşkler tatlımmmmmmmmmmmm

kızlar biraz ders çalışmamm lazımmm benim ya haftaya sınav varr:18::18::18::18::18::18::18:

sevdaaaaaaaa
kız anacım bugün rüyamda haberim yokken sınav yapılıyor bende hazırlıksız yakalanıyorum vee
tırsıyorum geçemiycem sınavı diyeeeeeee

deryacım
toparalsın sen kuşum ne yidin de artı çıktın kuuuuuu:26::26::26::26:

Banuşum benim şöyle bir sistemim var, cuma yaptığım kaçamağı hafta sonu telafi etmek zorundayım, yani pazartesi sabah kilom cumayla aynı olmalı, e cuma çok abartmışım, bir de pazar akşamı beyaz ekmek kavurma filan yiyince artılar kaldı üzerimde :18::18:

Sıkı çalışacağım ama dur bakalım
Sınavına ağırlık ver canım, gelince gezdireceksin beni

günaydın kızlar,
iki gündür ne oluyor bana anlamadım kafamı yataktan alamıyorum öyle zor uyanıyorum ki. erken kalktığımda sporumu yapıp duşumu alıyordum iki gündür yapamadım düzenim şaşınca kendimi kötü hissediyorum. off bugün abanmam lazım spora karbon başağrısı yaparmı acep. dün gece yattım başağrısıyla bu sabah uyandım başağrısıyla.

neyse herkez için güzel bir gün olsun. öptüm

he kız deryoşummmmm anacım seneye bebelerde kreşe zatenn
senide atarım arabayaaaaaa
sesizzz dag başı,orman ne varsa gezerik beraberrrr

günaydın denizcigim. karbon ne yazıkki bas agrısı yapıyor canım. sende katı yapıyorsun degilmi. birazdaha gevselt istersen devam etmek istiyorsan tabi. yoksa katı karbon uzun süre devam etmiyor. etmesinde zaten saglıgımız acısından sakıncalı. ama bi meyva faln kat menüne puanı düşük olanlardan. ben dün mandalina 9 yedim birde kuru incir 6 oyle iken bu sabah cok güzel bi düşüş yaşadım. gerci artımı verdim ama birden gitti yani.

selam kızlar kaç gündür paylaşım yapmadım gelip ara ara okudum ama yorum yapacak gücümde moralimde yoktu.bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum umarım sizler iyisinizdir herkesin keyfi yerindedir

haftasonu kuzenim geldi şehirdışından.eşiyle aynı dönem yaklaşık aynı kiloları vermiştik birbirimizden haberimizde yoktu uzun aradan sonra ramazan bayramında ben 62 o 63 kilo ile birbirimizi görünce şooook olmuştuk.bu haftasonu karşılaşınca aaa denizcim ne güzel sen hiç almamışsın dedi ben maalesef 4 kilo aldım dedi hakikatende yan simitleri çıkmıştı ama ben düşük bel pantalondan sanmıştım.anladımki vermek kadar korumakta gerçekten çok önemli sanırım ben 60 kilo olmayı gerçekten canı gönülden istemiyorum bu halimle yetiniyorum bide herkesin böyle çok iyisin daha fazla verme yüzün çöküyor demeleride bilinç altımı etkiliyor haftalardır 63 deyim hiçbizaman 60 a ulaşamayacagım çünkü bunu gerçekten istemek gerek bendeki bu bıkkınlıkla bu ancak hayal olarak kalacak kızlar

Günaydiiiiiiiiiiiiinnn Citirrrrr Hatunlaaaaaarrimmm

Lay Lay Layyyyyyy Lay Lay Layyyy
Ne Güzel Bir Gün Bu Böyleeeee , Hava Kapali Bulutluu Olsuuun Icimmm Kipir Kipirrrr

Yorumlarinizzi Sabah Sabahhh Devam Okumak Cok Iyi Geldi Banaaaa
Hepiniz Cok Sagolunnnn

Banu Ablacim Tesekkür Ederim
Ka$larimi Son Bir Aydir Uzattim , Gecen Hafta Aldim Daha
Kalin Ka$ Bana Daha Cok Yaki$iyor , Daha Önce Cok inceydi Bende Zar Zor Uzattim ..
Evet Feryalimizinde Yanaklari Kaliyor Ama Onunkiler Cok Tatli Duruyor
Ben Kendime Yaki$tirmiyorum Nedense , Kompleksliyim

Deryooo$umm O Senin Daaa$ Bebekligin Yavrimmmm , Guliiiiimmm
Sendeki Boy Keske Bende Olsaaa Özeniyorumm Saaaaa

Lay Lay Layyy Pazar Günü 72'dimmm Bugüüüün Bi Ciktimmm 70'iiiimmm
Cok Seviyooooommm Bu Lapayi Yaaaaa
Mucize Bi$ey Gercekten Hakkiyla Yapilinca Insanin Yüzünü Gülümsetiyor
Bügünde Yapcem Belki Yarin 6'li Rakamlari Görürümmmm
1.Kilosunu Geri Alsam Bileee O Anki O Saniyedeki Mutlulugu Tatmak Baska Bi Güzell Olsa Gerekkk ..
Orta Okul Yillarimdan Beri 6'li Rakami Görmedim
Cuma Günü 70im Diye Bildirim Yapsamda Kaafiii ayyy Heycanlandim Yahuuu

Hepinizeee Kocaamannn Motiveeelii Enerjiiiliii Bi Günnn Dilioooommmm ..

Kacamak Yapmayin Heeeee .. Yoksa Canta Geliiiiiiiyoooo

burcucum canım bende resimleri gördüm bayıldım sendeki değişime çıtır enerjik lolita bi genç kız olmuşsun yüzünde çok güzel maşallah inşallah gönlünden geçen rakamı cuma günü görürsün tatlım benim lapa yapmaya hiç cesaretim yok bir kere yapmıştım yetti bana o tecrübe

ayy ablacimm agzindan bal damliyooor
insallahhhh görürüm cuma günü 6'li rakami

lapayi bende zor yapiyorum abla ya :18:
annem dün karsimda pizzalari bisküvileri götürdüü
ben lapa yidim

2.günlük yapinca bidaha tiiii 3-4 hafta sonra yapiyorum ..
vucutta $ok etkisi yarattigi icin 2.haftada bir yapilmiyor meret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…