kızlaaarrrr öanta smileyini buldum artık kendim yapcam burayaaaa..madem kk bana smiley vermiyo bende bulurummmmee artık lazım yanii.hele bu akşaaammm hem bana hem sizeeee :90:
canımmmmm üzgünüm ama ilk çanta sana ..o kadar kendini sıktın öğlen bi tabak yemekle doydunda o sarelle nescafede ne ccanımmmneyseki akşama salatayla devam etmişsin. gel haftasonu yürüme bandına başla canımmm.epeydir sporsuz kaldıkk
canımmm ikinci çantada sana geliyoooo.. araları yemedinde güne gidip poça pastamı yidinnnaslında ara yapmayarak iyi yapmışsın bi dilim pasta 400 kalori civarı hiç değilse ona gitmiş. akşam keşke ekmek hiç yemeseydin. yarında benim gezmem var.ilk defa gideceğim biri. yemesem ayıp dimi :90:
canımmmm ttüü ttüüü maşallaaahhhh...çok çok büyük değişim.sen yüzünü küçülmedi sanıyosun ama bak yandaki çizgilerin kaybolmuş canımmm.çokda gitmesinler zamanla yaş ilerledikçe zaten çökecekkk..harikasın canım benimmm
canımm güzeldi günümm. 1 er kaşık kaçırdım menümü yazıcam şimdi bi bak sende bana bi kaç çanta at gariiii
iremcim inşallah iyi geçmiştir sınavın.saçlarında güzel olmuştur eminimmm güle güle kullan...
yeme sevdam yemeee.sen kendine sostan ayır yoğurtlu turşulu az mayonezli onu ye emi canımm
canım ay bende sapıttım aynı dertlerden. tavada tavuk 8 mi 6 mı ne. bende anlamadımki. tencereye göğüs doğrayıp suyunu süzüp sonra baharatlandırıyorum. yada haşlamaya sarımsak baharat atıp sadece etini yiyorum. ama midemde bööö dedi yani:)))
canımmm 3. çantada sanaaa..az poça, çeyrek dürüm, az ekmek, e bide akşam 2 dilim ekmek ne demek aaaaolmaz balım olmaaaazzz. 2 3 zeytin 50 kalori civarı zaten.meyve yoğurt yeseydin daha iyiydi..sen benim menüye bakta kız şimdi emi:))
canımmm çok güzel olmuş menünnn maşallah. bende leslie 3 mil yaptım ama canımda çıktı:))
ooo canım nerelerdesinnn.. kilo almana çok üzüldümmmm. ne güzel birincilikte yarışıyorduk. ama olsun sen yine verirsin canım.özletme kendini arkadaşımmmm
ahaaaa canım 4. çantada sana gelecek. neee pizzamıhemde iki dilimmiiii bide ufak kepeklimi olmadı canımm hiiiç olmadı. madem badem yedin o kurabiye de ne aaaaa..keşke öğlen yeseydin canım ya
teşekkür ederim doktor hanım kolay gelsinn
canım benimm bian yine muayene oluyomuş gibi hissettim
hakkını helal et inşşşş. çok teşekkür ederimm canımmm
selamlar kızlar, yorum yazmıyorum ama, bütün kilo fazlalıklarımı bu topik sayesinde verdim, şimdi bir yardım daha istiyorum, noolur esirgemeyin:2::2: ben bu üst baldırlarımı nasıl inceltebilirim??? basen ve iç bacak kısmı erimedi gitti(bu konuda uzmanlaşan, eritebilmeyi başaran varmı??
kızlar tarifler için çok çok tşkr ederim. hepside işime yarayacak iyi oldu bu.
derya 44 beden oldugunumu kanıtladım
ben tam tersi bi girişimde bulunmuştum ama :26:
ama tek kalca olcusuyle kanıtlanmış olmazki.
beden olculerini bilen bi arkadas vardı o yazmış dogrularını rica etsem bütün beden olculerini yazabilirmisin.
hatırlattı canım ya ne güldüm. sen tam 12 den vurdun be ya
selamlar kızlar, yorum yazmıyorum ama, bütün kilo fazlalıklarımı bu topik sayesinde verdim, şimdi bir yardım daha istiyorum, noolur esirgemeyin:2::2: ben bu üst baldırlarımı nasıl inceltebilirim??? basen ve iç bacak kısmı erimedi gitti(bu konuda uzmanlaşan, eritebilmeyi başaran varmı??
slm kızlar bende sizdenim yaza kadar zayıflıyoruzzz...... bende 91 kiloydum dogumdan sonra 85.5 40 çıkana kadar 80 oldum hatta bi ara 77 olmuştum ama emzirme döneminde oldugum için diyete asılamadım 3 aylık ( kuzey) oglum ... 3 ay sonra ek gıdaya gecince tamamen kısmayı düşünüyorum inş. zayıflarım
Şimdilik zayıflamak için yaptıgım tek şey sabahları aç karnına 1 cay kaşıgı bal ve elma sirkesini 1 cay barda oda sıcaklıgındaki su ile karıştırıp içiyorum 3 gün olcak bakalım bi işe yarayacakmı ... zayıflatıyormuş net. aldım bu tarifi
deryacım
toparalsın sen kuşum ne yidin de artı çıktın kuuuuuu:26::26::26::26:
Banuşum benim şöyle bir sistemim var, cuma yaptığım kaçamağı hafta sonu telafi etmek zorundayım, yani pazartesi sabah kilom cumayla aynı olmalı, e cuma çok abartmışım, bir de pazar akşamı beyaz ekmek kavurma filan yiyince artılar kaldı üzerimde :18::18:
Sıkı çalışacağım ama dur bakalım
Sınavına ağırlık ver canım, gelince gezdireceksin beni
günaydın kızlar,
iki gündür ne oluyor bana anlamadım kafamı yataktan alamıyorum öyle zor uyanıyorum ki. erken kalktığımda sporumu yapıp duşumu alıyordum iki gündür yapamadım düzenim şaşınca kendimi kötü hissediyorum. off bugün abanmam lazım spora karbon başağrısı yaparmı acep. dün gece yattım başağrısıyla bu sabah uyandım başağrısıyla.
neyse herkez için güzel bir gün olsun. öptüm
burcucum canım bende resimleri gördüm bayıldım sendeki değişime çıtır enerjik lolita bi genç kız olmuşsunyüzünde çok güzel maşallah inşallah gönlünden geçen rakamı cuma günü görürsün tatlım benim lapa yapmaya hiç cesaretim yok bir kere yapmıştım yetti bana o tecrübe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?