80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

deryacım bende senin yöntemimi denesem bende cumaya göre artıdayım akşamları hafif geçirsem herşey yoluna girecekte bu uzun kış akşamları beni mahvetti

sevdacım inşallah sonuçların temiz çıkar tatlım bi anlık bi şişkinliktir belkide kendine çok dikkat et sen bizim enerji kaynagımızsın canım benimmm

burcucum ben 2 yılda bir kere yaptım oda bana yetti valla sen maşallah iyi dayanıyorsun tabi güzel sonuçlarınıda alıyorsunnn mükafat olarak

canım insallah insallah
daha ne isteriz benim öyle 52 lerde falan hiççççç gözüm yok benim hayalimde 63,6 yani tam 30 ama daha 15i tamamlayamadım bakalım :)

canım sen ne cici bir kzısın yanakların da masallah cok guzel, sağlıklı mis gibi bir yüzün var
allah bahtınla güldürsün her zaman

sonunda 87 yaşasınnnnn

tebrikler, bende yasadım aynı mutlulukları :)

ya bu tarife de bayıldım hemen kaydettim
ara ara devam et lütfen

ya ne kadar güzel kilo vermissin insaalh bizde senin gibi oluruz

evet evet koruma kcok cok onemli gercekten
benim de genelde tek tesellim o

violett cim bende ssenin gibi o smiyle gelsin diye cok bekledim ama onlar aliyomussun vermiyolaris
kontrol paneli---- > orda sol kösedeki bölümlerden hesabim ---->secenekleri düzenle ---->en allta cesitli secenekler ----> ordanda gelismis düzenleyiciyi secip deyisikligi kaydete basiyosun sekerim smiyleri kapiyosunnnn

Denizcim tabi baş ağrısı yapar karbon çok zorladın belli ki bırak normal düzene geç hemen
Katı karbonu bir kaç günden fazla yapmayın sağlığınız elden gider

he kız deryoşummmmm anacım seneye bebelerde kreşe zatenn
senide atarım arabayaaaaaa
sesizzz dag başı,orman ne varsa gezerik beraberrrr

Hee fotoğraflarını çekerim her yerde hiç sıkılmam, modelim yaparım seni

Ben de öyleydim 2 ay önce denizcim, bu kadarmış demek ki elimden gelen buymuş diyordum o kadar ümitsizdim. Buna razı olacağım artık ne yapalım zaten herkes yeter diyor, sabitlemeyi bile düşünüyordum. Ama hayallerimizden vazgeçmemeliyiz asla. 1 kilo fazlamız bile olsa mutlu değilsek bırakmamalıyız, eskiden kızardım mesela aşırı zayıf olmak isteyenlere saçmalamayın derdim ama, onlar da öyle mutlu sonuçta.
Kısaca senin bu durumunun geçici olduğunu düşünüyorum, ben de senin gibiydim ama birden bir güç geldi tekrar başladım, şimdi çok şükür motivasyonum yüksek. Kendini sıkma, fazla da zorlayıp iyice kendini diyetten soğutma, doğru zaman elbet gelecek şurada 3 -4 kilon kalmış benim gibi 6-7 kilo da değil.
Bu arada benim yöntemi denemeni tavsiye ederi, belki bana iyi geldiği kadar sana da iyi gelir protein baskısı

Günaydiiiiiiiiiiiiinnn Citirrrrr Hatunlaaaaaarrimmm

Lay Lay Layyyyyyy Lay Lay Layyyy
Ne Güzel Bir Gün Bu Böyleeeee , Hava Kapali Bulutluu Olsuuun Icimmm Kipir Kipirrrr

Fıstığımmm, hep böyle ol ablam
Kaşlarına ben de bayıldım bu arada kalın ve gür, istediğin şekli ver

deryacım inşallah banada o istek ve şevk gelir belki bi parça kendime saygım artar bu sayede benim en büyük düşmanım yine benim.acaba şu yeryüzünde benim gibi kendini yetersiz gören biri daha varmıdır.nedir kendimle alıp veremediğim anlamadım gittim.bu ruh halimden nefret ediyorummm

kızlarrrrrrr hepinizeeee çokkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkk
teşekkür ediyorumm inşşş. bişi çıkmazzz
ya ölmek bişi değilde çoluğum çocuğum küçük
eeee sizde ne var ne yok kuuu herkes iyimiii bakıyım
yaa kızlarrr valla çok sagolunnn Allah razı olsun inşşşş. sizlerden

denizcim canım merhaba güzelim eger sen kendine saygı duymazsın, yetersiz görürsen
karşındakiinsanlardan tam tersini hiç bekleme
valla öyle bi zamandayızki canımm Allah sonumuzu hayır etsin inşş.
ama sen önce bunu kendine ispatla sen güçlü bi kadınsın, yaparsınn , daha öncede
yaptın o zaman gücün vardı yine olmalı DERYAMIN dediği gibi bi an gelp o gücü kendinde bulup
yapmalıyım başarmalıyım demelisin ama sakın geç kalma güzelimm
ben canı gönülden inanıyorum ki sen istesenn yaparsınnn

ben sana seve seve poz veririmm şekerim şu fotojenik olmayışımı sneinle aşarım belkimmmmmmm
çeşit çeşit fotom olurrrrrrrrrrrr ay bak sebvindim birdennnnnnnnnnnnnnnn
yani evimde seni agırlıycam inşş deryoşummmm

kızlar yeni ev demişken valla canıma tak etti artık bu ev şükür tabiki bir evim var aama
olumsuzlukları beni bu yıl daha çok yoruyor

çocuklar hala benim odamda yatıyor malesef salonun içind ebir odam daha var ama onları orda yatırınca hastaneden gelemyiz
akşam çamaşır asana kadar burdum aktı sogutan yeminle yandıgı halde soguk,alt üst yanmıyor
kuzey çephe ve etrafı boş yani ısıtacak bir şey yok
iki beşikten bunaldım vallahiodadaaa ee artık büyüdlerde resmen çocuk odası zaten bizm oda
cayular,uçak araba çıkartmaları pepe çıkartması
tavandan sarkann ay yıldızzz fosforlu ugur böcekleriiiii

80 m2 evin sanırım sadece 50m2 kullanabiliyoruz ki oda çok sıkıcı banyo,mutfak,y.odası minicikte bir koridor

dolaplar desenizzz artık sıgdıracak yr bulamıyorummmm yuh diyceksiniz belki ama inanki yok yer
çizm alıcam yer yok orda burda duracak işteeeeee
arkadaki odada çocukların dolabı,platesik bir mavi dolap,y.odamın parçası var
makarna salça vs kuru gıda arka odada duruyor bıktım düzenislikten vallahi yaa

offfffff offff hayırlısıyla bi taşınsaydımmmm çocuklarda bend eçok rahat edicektikkk ma zaman geçmiyor snaki
inşaat birazda yavaş ilerliyor canımda sıkılmıyor degil yanii

evde iler yoktu sıkıştırmışlar kileride projeye
geniş bir koridor boydna boya dolap yaptırcam zaten ayakkabılık filan,
çamaşırmaknası yeri varrrr çift geniş balkon
ama işteeee ne mzna taşınırız bilemiyorummm

neyseee aglama duvarı gibi olduu

Canım rüyanda bi tereddüt bi tedirginlik yaşamışsın buda tereddüt ettiğin tedirginlik duyduğun şeyden
emin olacagın anlamına gelirr..
yani sen şimdi korku tereddüt yaşıyosan sınavı geçemicem diye rüyanda
yani emin olacagına göre geçiceksin demekkiii
inşşşş. canımmm hayırlısı hadiii

denizicmmm
sana da bişiyler yazayım kaçıcam bazen hepimiz böyle umutsuz olabiliyoruz tatlım
inanki bak bende bayramda ve bayram öncesi artık diyetle ilgili bütün ipleir koparmış hayatta diyet yapamam diyordum
nasıl düzenli menüler oluşturcam,nasıl bitki çayı vs eskisi gibi içicem diyordum
amaa isteyince oluyor cnm ve eminimkiii send e60 kilo olmayı istiyorsun ayrıca bunca kiloyu kim verdi cnm
tabiki sen veridn ve kalan 3 kilonuda vericeksin.

çevrenin laflarına kulakları tıkamaktan baka çare yok cnm
sen ne istiyorsun önemli olannn buuu cnm
bi yol iz kendineeee ve topige daha sık gelll
bi diyetle başla eger veremiyorsan mesela bendee
ne yaparsam yapayım veremedim biliyorusn benim
bünyem aman bugüna ccık kek yiyim akşama telafi ederm diyince vermiyor kiloyu malesef
herşeyi keiscemde öle bend ekalan kilolla riçin gözmümü kararttım tatlım
sende 3 kilo için karart gözünü ve başla

dün özgüre diyorum hemen uyumamm lazımmm
nasıl yani diyoo bi yeremi yetişecennn
rüya görmemmm lazımmm sevdaya anlatcam dedimmmm
yandı ozamnnnn o arkadaşşşşş diyiiiiiiiii ç
malum gördüügm rüyalar bir hayli uzun oldugu için
bölüm bölüm anlat demez mii birdee

merhabalar canlarım.
geçmiş sayfaları okudum.
gece kuşu olarak 3te yatıp sabah 7de kalktım.
gözümden uyku akıyor şu anda.ama takmıyorum.
bu saate kadar kahvaltımı yaptım,ara öğünümü yaptım meyveyle.
bu hafta 600 gr. artıdaydım.zaten haftalardır sabittim.
neyse,dün bir tartıldım,78
önce moralim bozuldu.sonra baktım arkdşlarımın yazdıklarına benim gibi artıda olanlar var.
dün geç kahvaltı etmeme rağmen diyetimi uyguladım.bol su ve şekersiz bitki çayları hep var zaten,yazmaya gerek duymuyorum.
veee bugün tartıldım 77.5.yani cumaya göre 100 gr.,düne göre 500gr.
dünki menüm:
sabah:
domates,peynir,zeytin,1tatlıkaşığı reçel,2diim t.b.ekmek
ara:
meyve,diyet bisküvi
akşam:
tarhana çorbası,peynirli domatesli yumurta,yağsız tavada,bol salata
gece:
meyve,2-3 tane fındık
spor:
1saat bisiklet

banuşum ben senin evinin o kadar küçük olduğunu bilmiyordum canım yaa
iki çocuk sizzz derkenn çok haklısınn güzelimmm
gerçi çok şükür açıkta degiliz ama küçük ev çok zorr olurr
kaldiki benim ev 125 m2 ben bile sıkılıyorum bu evden daral geliyo içime
neyi nereye koyucağımı ben bile şaşırıyorumm hatta ben küçük tuvaletimi kapattım orayı ardiye gibi kullanıyorum
çok haklısın canımmmm
inşşş. yeni evinde geniş geniş ferah ferah huzurla oturursunnn

selam arkadaşlar
kk nın eski üyelerindenim.diyet gruplarında güzel kilolar vermiştim ama çoğunu geri aldım.son derece kızgınım kendime.annemin vefatı sonrası toparlayamadım kendimi ama 82-83 lerde duruyodum aylardır.son 1 ay içinde 89 oldum.şaştım kendime.tatlıya çok düşkünüm.şekerli ne varsa yiyorum.
bugün de bir arkadaşım çok kilo aldığımı ima edince iyice canım sıkıldı. bu başlık altında güzel paylaşımlar var.gruba dahi olmak istiyorum ama genel şartlar nedir beni bilgilendirirmisiniz.geriye dönük mesajların hepsini okuyamadım.
beni aranıza alın da daha fazla şişmeden kendimi toplayayım.
annemin hastalığı ve vefatı beni çok sarstı.son 2 aydır da hem eşim hem oğlum ameliyat oldu.bahaneler çok.ama bu böyle olmamalı sonu yok ki sürekli tıkınmanın.
lahana kürünü uygulayan var mı aranızda. akşam başlayayım diyorum.

küçükkk cnm ya 100m2 bile degil yani
önceden yetiryordu ama iki bebe ile zor
oda koridorda olsaa salona açılmasa yine yeter orayı çocuk odası yapınca amaa
okadar eşya oluyorki ıvır zıvır yetmesi imkansız bu evin

yeni evimin şartları çok ii
145m2
çift balkon
3 artı1
kileri var ayrıyetten ve güneydogu-batı cephe güneş hep içinde olcek
spor salonuuu da olucakk kısmetsee

temmuza taşınırız diyordukk ama inşşaatt böle ilerlerse zorr

sevdacım,çok geçmiş olsun canım.
arkadaşlarımın ve topiğimizin biricik dr.hanımı ireminde anlattığı gibi,ihmale gelmez canım.
heleki genetik bir durum söz konusuysa mutlaka gitmelisin.inşallah birşey çıkmaz canım.
angelteacher,ilknurmuydu adın canım,yanlışsa kusura bakma.
eşinle sorunun çok esprili bir biçimde çözülmüş
çok güldüm okurken.
allah hepimizin böyle yüzünü güldürsün inşallah.

Fatoşcumm (eger yanlış didiysem adını çok özür dilerimm)
canımm menün gayet güzelll düne göre 500 gr.eksi süpersinnn
canım sen diyetisyen listesi uygulamıyormuydun? yada anneciğine gidince bıraktınmı diyetisyeni:26:
bu arada annen nasıl oldu güzelimm iyidir inşşş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…