- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
ayy ablacimm agzindan bal damliyooor
insallahhhh görürüm cuma günü 6'li rakami
lapayi bende zor yapiyorum abla ya :18:
annem dün karsimda pizzalari bisküvileri götürdüü
ben lapa yidim
2.günlük yapinca bidaha tiiii 3-4 hafta sonra yapiyorum ..
vucutta $ok etkisi yarattigi icin 2.haftada bir yapilmiyor meret
canımmm çok saolll. evet yaklaşık 3,5 ayda verdim 9 10 kg canımmm.ayyy nasılda unutmadın canımm yaa.saoooolllll mutlu oldummmm..eriyimde 50lere düşüyim inaşşalllahhh.sende yanımda olll 52 ile :)))2 kg ben daha erken başladım diyete diye:)))
Ay Kizlaaaar Gecen Sene Yazdan Resimlerimi Buldum Dogum Günümdeeeen
88 Kilo Üstü Kesin Vardim
iLK Defa Ohaa Yuhhh Ben Neymi$im Dedim Demin Bakarken .. Anneme Yanaklarim Eridimi Diye Sormu$tumda
Yani Cidden Erimi$ Ben Bile Kabullendim En Sonunda O Resimleri Görünce ...
Buyrun Sizde Görün Yorum Sizin
FONT]
$imdi Yüzüm Bu Kizlaaaarrr Ekstra Sizin Icin Cektim $imdii
Hala Yanaklarimdan $ikayetciyim Sevmiyorum Yanaklarimi
Güp güzell yorumlariniz icin coooook tesekkür ederimmmmm
egom tavan yapti sayenizdeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))
sonunda 87 yaşasınnnnn
Çıkmadan size bir yemek tarifi daha yazayım yarın akşam yapacağım için aklıma geldi
YENİCELİ KÖFTE
3-4 adet patlıcan (bostan olursa daha güzel olur ama bu mevsimde bulmak zor), ½ Kg.dan biraz az kıyma, 2 yumurta, tuz,karabiber biber,karbon yapmayanlar 1 yk kadar galeta unu koyabilir
Patlıcan közleyip, kabukları çıkarıp çatalla çok iyi eziyoruz. Kıymayı yağsız bir biçimde kendi kendine tuz biber ekleyerek pişirelim. Patlıcan ezmesi ile karıştırıp, yumurta ve un ekleyelim. Çok iyi birbirine yedirelim. Kaşıkla yağlı kağıt serilmiş tepsiye parça parça dökelim.180 derece üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
AFİYET OLSUN
selamlar kızlar, yorum yazmıyorum ama, bütün kilo fazlalıklarımı bu topik sayesinde verdim, şimdi bir yardım daha istiyorum, noolur esirgemeyin:2::2: ben bu üst baldırlarımı nasıl inceltebilirim??? basen ve iç bacak kısmı erimedi gitti(bu konuda uzmanlaşan, eritebilmeyi başaran varmı??
haftasonu kuzenim geldi şehirdışından.eşiyle aynı dönem yaklaşık aynı kiloları vermiştik birbirimizden haberimizde yoktu uzun aradan sonra ramazan bayramında ben 62 o 63 kilo ile birbirimizi görünce şooook olmuştuk.bu haftasonu karşılaşınca aaa denizcim ne güzel sen hiç almamışsın dedi ben maalesef 4 kilo aldım dedi hakikatende yan simitleri çıkmıştı ama ben düşük bel pantalondan sanmıştım.anladımki vermek kadar korumakta gerçekten çok önemli sanırım ben 60 kilo olmayı gerçekten canı gönülden istemiyorum bu halimle yetiniyorum bide herkesin böyle çok iyisin daha fazla verme yüzün çöküyor demeleride bilinç altımı etkiliyor haftalardır 63 deyim hiçbizaman 60 a ulaşamayacagım çünkü bunu gerçekten istemek gerek bendeki bu bıkkınlıkla bu ancak hayal olarak kalacak kızlar
günaydın kızlar,
iki gündür ne oluyor bana anlamadım kafamı yataktan alamıyorum öyle zor uyanıyorum ki. erken kalktığımda sporumu yapıp duşumu alıyordum iki gündür yapamadım düzenim şaşınca kendimi kötü hissediyorum. off bugün abanmam lazım spora karbon başağrısı yaparmı acep. dün gece yattım başağrısıyla bu sabah uyandım başağrısıyla.
neyse herkez için güzel bir gün olsun. öptüm
he kız deryoşummmmm anacım seneye bebelerde kreşe zatenn
senide atarım arabayaaaaaa
sesizzz dag başı,orman ne varsa gezerik beraberrrr
haftasonu kuzenim geldi şehirdışından.eşiyle aynı dönem yaklaşık aynı kiloları vermiştik birbirimizden haberimizde yoktu uzun aradan sonra ramazan bayramında ben 62 o 63 kilo ile birbirimizi görünce şooook olmuştuk.bu haftasonu karşılaşınca aaa denizcim ne güzel sen hiç almamışsın dedi ben maalesef 4 kilo aldım dedi hakikatende yan simitleri çıkmıştı ama ben düşük bel pantalondan sanmıştım.anladımki vermek kadar korumakta gerçekten çok önemli sanırım ben 60 kilo olmayı gerçekten canı gönülden istemiyorum bu halimle yetiniyorum bide herkesin böyle çok iyisin daha fazla verme yüzün çöküyor demeleride bilinç altımı etkiliyor haftalardır 63 deyim hiçbizaman 60 a ulaşamayacagım çünkü bunu gerçekten istemek gerek bendeki bu bıkkınlıkla bu ancak hayal olarak kalacak kızlar
Günaydiiiiiiiiiiiiinnn Citirrrrr Hatunlaaaaaarrimmm
Lay Lay Layyyyyyy Lay Lay Layyyy
Ne Güzel Bir Gün Bu Böyleeeee , Hava Kapali Bulutluu Olsuuun Icimmm Kipir Kipirrrr
deryacım inşallah banada o istek ve şevk gelir belki bi parça kendime saygım artar bu sayedebenim en büyük düşmanım yine benim.acaba şu yeryüzünde benim gibi kendini yetersiz gören biri daha varmıdır.nedir kendimle alıp veremediğim anlamadım gittim.bu ruh halimden nefret ediyorummm
Canım rüyanda bi tereddüt bi tedirginlik yaşamışsın buda tereddüt ettiğin tedirginlik duyduğun şeyden
emin olacagın anlamına gelirr..
yani sen şimdi korku tereddüt yaşıyosan sınavı geçemicem diye rüyanda
yani emin olacagına göre geçiceksin demekkiii
inşşşş. canımmm hayırlısı hadiii
kızlar yeni ev demişken valla canıma tak etti artık bu ev şükür tabiki bir evim var aama
olumsuzlukları beni bu yıl daha çok yoruyor
çocuklar hala benim odamda yatıyor malesef salonun içind ebir odam daha var ama onları orda yatırınca hastaneden gelemyiz
akşam çamaşır asana kadar burdum aktı sogutan yeminle yandıgı halde soguk,alt üst yanmıyor
kuzey çephe ve etrafı boş yani ısıtacak bir şey yok
iki beşikten bunaldım vallahiodadaaa ee artık büyüdlerde resmen çocuk odası zaten bizm oda
cayular,uçak araba çıkartmaları pepe çıkartması
tavandan sarkann ay yıldızzz fosforlu ugur böcekleriiiii
80 m2 evin sanırım sadece 50m2 kullanabiliyoruz ki oda çok sıkıcı banyo,mutfak,y.odası minicikte bir koridor
dolaplar desenizzz artık sıgdıracak yr bulamıyorummmm yuh diyceksiniz belki ama inanki yok yer
çizm alıcam yer yok orda burda duracak işteeeeee
arkadaki odada çocukların dolabı,platesik bir mavi dolap,y.odamın parçası var
makarna salça vs kuru gıda arka odada duruyor bıktım düzenislikten vallahi yaa
offfffff offff hayırlısıyla bi taşınsaydımmmmçocuklarda bend eçok rahat edicektikkk ma zaman geçmiyor snaki
inşaat birazda yavaş ilerliyor canımda sıkılmıyor degil yanii
evde iler yoktu sıkıştırmışlar kileride projeye
geniş bir koridor boydna boya dolap yaptırcam zaten ayakkabılık filan,
çamaşırmaknası yeri varrrr çift geniş balkon
ama işteeee ne mzna taşınırız bilemiyorummm
neyseee aglama duvarı gibi olduu
banuşum ben senin evinin o kadar küçük olduğunu bilmiyordum canım yaa
iki çocuk sizzz derkenn çok haklısınn güzelimmm
gerçi çok şükür açıkta degiliz ama küçük ev çok zorr olurr
kaldiki benim ev 125 m2 ben bile sıkılıyorum bu evden daral geliyo içime
neyi nereye koyucağımı ben bile şaşırıyorumm hatta ben küçük tuvaletimi kapattım orayı ardiye gibi kullanıyorum
çok haklısın canımmmm
inşşş. yeni evinde geniş geniş ferah ferah huzurla oturursunnn
merhabalar canlarım.
geçmiş sayfaları okudum.
gece kuşu olarak 3te yatıp sabah 7de kalktım.
gözümden uyku akıyor şu anda.ama takmıyorum.
bu saate kadar kahvaltımı yaptım,ara öğünümü yaptım meyveyle.
bu hafta 600 gr. artıdaydım.zaten haftalardır sabittim.
neyse,dün bir tartıldım,78
önce moralim bozuldu.sonra baktım arkdşlarımın yazdıklarına benim gibi artıda olanlar var.
dün geç kahvaltı etmeme rağmen diyetimi uyguladım.bol su ve şekersiz bitki çayları hep var zaten,yazmaya gerek duymuyorum.
veee bugün tartıldım 77.5.yani cumaya göre 100 gr.,düne göre 500gr.
dünki menüm:
sabah:
domates,peynir,zeytin,1tatlıkaşığı reçel,2diim t.b.ekmek
ara:
meyve,diyet bisküvi
akşam:
tarhana çorbası,peynirli domatesli yumurta,yağsız tavada,bol salata
gece:
meyve,2-3 tane fındık
spor:
1saat bisiklet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?