küçükkk cnm ya 100m2 bile degil yani
önceden yetiryordu ama iki bebe ile zor
oda koridorda olsaa salona açılmasa yine yeter orayı çocuk odası yapınca amaa
okadar eşya oluyorki ıvır zıvır yetmesi imkansız bu evin
yeni evimin şartları çok ii
145m2
çift balkon
3 artı1
kileri var ayrıyetten ve güneydogu-batı cephe güneş hep içinde olcek
spor salonuuu da olucakk kısmetsee
temmuza taşınırız diyordukk ama inşşaatt böle ilerlerse zorr
selam arkadaşlar
kk nın eski üyelerindenim.diyet gruplarında güzel kilolar vermiştim ama çoğunu geri aldım.son derece kızgınım kendime.annemin vefatı sonrası toparlayamadım kendimi ama 82-83 lerde duruyodum aylardır.son 1 ay içinde 89 oldum.şaştım kendime.tatlıya çok düşkünüm.şekerli ne varsa yiyorum.
bugün de bir arkadaşım çok kilo aldığımı ima edince iyice canım sıkıldı. bu başlık altında güzel paylaşımlar var.gruba dahi olmak istiyorum ama genel şartlar nedir beni bilgilendirirmisiniz.geriye dönük mesajların hepsini okuyamadım.
beni aranıza alın da daha fazla şişmeden kendimi toplayayım.
annemin hastalığı ve vefatı beni çok sarstı.son 2 aydır da hem eşim hem oğlum ameliyat oldu.bahaneler çok.ama bu böyle olmamalı sonu yok ki sürekli tıkınmanın.
lahana kürünü uygulayan var mı aranızda. akşam başlayayım diyorum.
edocummm
hoşgedlin annen nasılllll,eksileri görmene sevindim
doğru didin sevdacım.fatoş bendeniz
sevdacım diyetisyenin listesini uyguluyorum canım.
ama dün geç kalktığım için öylesine düzenledim.
yanlız daha öncede yazmıştım benimki yüksek kalorili bir diyet.
şimdi sizin yeni başlayan arkadaşları çok kısıtlı diyet yapmayın,ilerde nerden kısacaksınız diye uyarmanızı takdir ediyorum.
çünkü aynı hata yüzünden bu duruma geldim.çok kısıtlı diyet yapıyordum ve bünyem alışmıştı,h,çte zorlanmıyordum.
dr.mn verdiği liste ile haftada 1 kilo verebiliyorum
Fatoşcumm kuuu o kadar soru sordumm içinden bitek bunu mu cevapladınn
sevdaaa uykusuzum bacım,kusura bakma
accık kestircektim ama öğle yemeğini kaçırmayım dimi.
fırında pazılı mücver yapıcam ilk defa.daha önce kabakla yapmıştım.
güzel olursa tarifini yazarım
hoşbuldum sevdacım.temenniler için teşekkürler.canım öncelikle hoşgeldinn ben sevda
aramıza girmen için hiçbir kural yokk tatlı girdin bile fakat her cuma yapılan listemize
girmen için iki hafta boyunca hergün düzenli menülerini paylaşıyosun bizimle
iki haftanın sonunda listemize dahil oluyosunn :13:
ayrıca her cuma kilo bildiriminde bulunuyoruz canım:)
anneciğine Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşşş.
eşin ve yawrun için de acil şifalar dilerim canım çok çok geçmiş olsun
ama dediğin gibi bunun sonu yokkk hadi bugün başla sende :13:
valla güzelim lahana falan içenimiz yok bildiğim kadarıyla iyi geliyo denedim diyosan iç
ama en önemlisi düzenli ye iç
daha öncede vermişsin zaten inşşş. tekrar olucak
yapamaman için hiçbir sebep yokk sen yeter ki iste :13::13:
yaz güzelimmm özelden
kızlar bişi danışcam sizee
benim kızım mayısta 5 yaşına girdi
seneyede ana okuluna başlicak inşş.
ama sıkıntım şuuu halaa beni emiyooo
vallahi sıkıldım artık dogru dürüst sütümde yok zaten 5 sene süt mü kalırr
nasıl bıraktırabilirim ki aceppp ben kıza yaaaa :26::26:
hoşgeldin canımm
nasılsın görüşmeyeli ee buralardan uzak kaldımı sonuçç böyle oluyoo
iltifatlar almann güzel şeyler duymann çokk hoşş çokk güzelllll
ama 7 lere geri dönmek istemiyorsan hemen toparlanman gerekk
kolaymı veriyoruz canım o kiloları yazık emeğinee bekliyoruz güzelim muhteşem dönüşünü
Ay Kizlaaaar Gecen Sene Yazdan Resimlerimi Buldum Dogum Günümdeeeen
88 Kilo Üstü Kesin Vardim
iLK Defa Ohaa Yuhhh Ben Neymi$im Dedim Demin Bakarken .. Anneme Yanaklarim Eridimi Diye Sormu$tumda
Yani Cidden Erimi$ Ben Bile Kabullendim En Sonunda O Resimleri Görünce ...
Buyrun Sizde Görün Yorum Sizin
+88 kilooooo
83 Kg'luk Halimmm
78.Kg'luk Halimm
74 Kg
ve son hallerimden 72.5 kg'luk Halimm
Hertürlü Yoruma Acik
Kızlar bütün iltifatlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Çok mutlu ettiniz beni ama, ben hala vücudumdan, özellikle basenlerimden memnun değilim, o yüzden 68 de mutlu olacağıma eminim, baktım olmadı doğru 65'e
Zekiyecim göbek kısmını farkediyorum mesela eskiden kaçamak yapınca davul olurdu, artık küçük bir tepe oluyor
Ama gerçekten hala senden ince durduğuma asla inanmıyorum, kilodan değil çünkü kemiğim kaba benim, yani çıtı pıtı olamam bir tarafımı da yırtsam
Ayrıca verdiğin tablo ile harbi netleştirdin durumu ve 44 beden olduğumu kanıtladın
Çünkü kalçam 107 cm , ey topik, ey ahali duyun 44 beden olduğum kanıtlandı
Bu arada kızıl da olabilir bak sana, koyu tonları özellikle
Tavuğu fırın poşetinde yapıp salatayla yiyorum, haşlayıp, limonla salatayla ya da, sarımsaklı yoğurtla yiyorum. Göğüs eti yiyeceksem baharatla çeviriyorum mutlaka ve sarımsaklı yoğurtla yiyorum çünkü çok tatsız ve kuru oluyor. Benim seçeneklerim bunlar. Ama izloşun çorba gibi tarifi de güzelmiş denemek lazım
İzloşum o siyah fuları aynı dediğin gibi dolamıştım gömleğin içineAma çok ince kaldı, çelimsiz durdu, yani biliyorsun daha tok durunca şık oluyor o model, ben de başka fular aramaya üşendim öyle taktım
Ama senin o kuru kafalıya hastayım zaten kalın fularda gerçekten çok hoş duruyor o model. Benden ince görünüyorsun lafına da katılıyorum, ama gülmekten
70 olunca ölçülerimi alıp yüzünüze vuracağım zati
Ben o ilk pozda bir fotoğrafımın olmasını çok istiyorum eskiden beri, güzel bir mekanda güzel kıyafetlerle mutlaka çektireceğim, sen de hemen farketmişsin
Cafede giyebilir miyim hiç bunu
İlknurcum ben de 1200 artıdayım, elimizden geleni yapacağız artık cumaya kadar, proteine yüklenelim bence anca o paklar
Ya bayıldım bayıldım ne güzel bir sürpriz o
Eniştemize helal olsun, gerçekten böyle hatalarını anlayıp telafi etmeye çalışmasalar evlilik çekilmez ağır bir yük olurdu
Çok sevindim senin adına, winnie the pooh' a bayılırım ayrıca çok güzel düşünülmüş
Barışmanın tadını çıkar
Banuuuu 3. çocuk mu
Harbiden enişteyi tepelemek geldi içimden kızma da
Yahu görmüyor mu neler çektiğini, hem duyarsız bir eş de değil anlatıyorsun ne kadar destek olduğunu, kendide mi bunalmamış hiç :26:
Koş bence koş saniye bekleme nöbetçi doktor bul taktır o spirali
Seher
Aaa artık kızacağım yani
Yavrum işten güçten mi gelemiyorsun, netin mi kötü ben bilemem ama bizden uzakken de artık rayına oturt şu işi ve son kilolarını ver artık. Bak gülçinime zerre gelemedi aramıza ama takır takır verdi hatun. Ben de senin gibiydim belki söz söyleme hakkım yok bu konuda ama lütfen artık benim gibi toparlan istiyorum, çünkü ben boşa geçen 2 ayıma gerçekten acıyorum :26:
B]Arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz ben derya
Yapmanız gerekenleri sohbetlere katılarak, sorular sorarak bulabilirsiniz. Azminiz daim olsun.[/B]
canım 100 mesaj gönderene özel mesaj varmış henüz sayıya ulaşamamışım burdan yazayım bari sana
canım ya valla çok saçma aslında ama çok etkiledi beni rüyam sana da zahmet vericem amma anlatıyorum hemen çocukken oturduğumuz yerde evimizden uzakta bi küçük havuz varmış ama pis su dolu içinde eski komşularımızdan bazıları ailem ben havuzun başında duruyoruz havuzun içinde de bir yılan simsiyah kocaman neyse yılanın yüzdüğünü izlerken yılan bi anda havuzdan dışarı çıkıyo ve ben korkup kaçmaya başlıyorum beni takip ediyo ama çok hızlı abim de ( polis) arkamdan koşuyo bana da kaç diye bağırıyo evimizin girişinde ben bi yüksekliğe çıkıyorum abim yılanı yakalayıp iki eliyle tutuyo ve sonra taşla kafasını vücudundan ayırıyo yılan bembeyaz oluyo. aaaaayyyy çok anlattım biliyorum ama sabah çok kötüydüm hayırdır inş canım ben bi anlam çıkaramadım engin tecrübenden faydalanmak isterim çok sağol canımmmmm teşekkürler..
canım benim çok doğru boşuna aylarım heba oldu şimdiye kadar hedefime ulaşmalıydımbu ara tabirci olarak yazıyom seni kafama pek rüya göremem yada hatırlamam dün kötü kötü rüya gördüm anlatmıyorum dağlara taşlara çıksın kaç gündür hastanelerdeydim şeytan rüyası diyiyim
tek yorum helal olsun canım
canımmm çok çok haklısın bir rayına oturtamıyorum bu sıralar giremememin nedeni net ve özel sıkıntılar bugünde hastaneye gideceğim Nuran Semiha şakirdei çalışıyordu aceba orada bi hsg filmi çektirdim hsg sonucu herşey normal fakat filmlerde 2 kanalımda kapalı çıkmışnasıl moralim bozuldu gittim sordum doktora dedi sonuçları değil filmi değerlendiriyoruz yani bebek sahii olmam için tüp bebek yapacan dedi kaç gündür çok canıms ıkıldı bugün başka bir hastaneye gideceğim buayk reglimde 1 hafta gecikti 5 gün süren adetim 8 gün oldu devam ediyor bir şeyle roluyor bana ama anlamadım dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?