selam arkadaşlar
kk nın eski üyelerindenim.diyet gruplarında güzel kilolar vermiştim ama çoğunu geri aldım.son derece kızgınım kendime.annemin vefatı sonrası toparlayamadım kendimi ama 82-83 lerde duruyodum aylardır.son 1 ay içinde 89 oldum.şaştım kendime.tatlıya çok düşkünüm.şekerli ne varsa yiyorum.
bugün de bir arkadaşım çok kilo aldığımı ima edince iyice canım sıkıldı. bu başlık altında güzel paylaşımlar var.gruba dahi olmak istiyorum ama genel şartlar nedir beni bilgilendirirmisiniz.geriye dönük mesajların hepsini okuyamadım.
beni aranıza alın da daha fazla şişmeden kendimi toplayayım.
annemin hastalığı ve vefatı beni çok sarstı.son 2 aydır da hem eşim hem oğlum ameliyat oldu.bahaneler çok.ama bu böyle olmamalı sonu yok ki sürekli tıkınmanın.
lahana kürünü uygulayan var mı aranızda. akşam başlayayım diyorum.
evet canımm başla yarınnhoşbuldum sevdacım.temenniler için teşekkürler.
kendimi saldım iyice.bütün kıyafetler sıkıyor.
yeni bot aldım ayaklarımı sıkıyor.nasıl şiştiysem artık.ödem de var heralde.
toparlanmam için destek arıyorum.yarından itibaren yediklerimi düzenli yazayım o zaman.
banuuu kuuuuuu bırakmıyo anamm buuuu çocuk kene gibi yapıştı çıkmıyoo
sevda anam harbiden kaldım böleeee kız sen niye kesmedin şimdiye kadar
bend eçocuk emziriyrum filan diyince sanıyordum senin bebegin var allah seni napmasın emiii
canım benim çok doğru boşuna aylarım heba oldu şimdiye kadar hedefime ulaşmalıydımbu ara tabirci olarak yazıyom seni kafama pek rüya göremem yada hatırlamam dün kötü kötü rüya gördüm anlatmıyorum dağlara taşlara çıksın kaç gündür hastanelerdeydim şeytan rüyası diyiyim
tek yorum helal olsun canım
canımmm çok çok haklısın bir rayına oturtamıyorum bu sıralar giremememin nedeni net ve özel sıkıntılar bugünde hastaneye gideceğim Nuran Semiha şakirdei çalışıyordu aceba orada bi hsg filmi çektirdim hsg sonucu herşey normal fakat filmlerde 2 kanalımda kapalı çıkmışnasıl moralim bozuldu gittim sordum doktora dedi sonuçları değil filmi değerlendiriyoruz yani bebek sahii olmam için tüp bebek yapacan dedi kaç gündür çok canıms ıkıldı bugün başka bir hastaneye gideceğim buayk reglimde 1 hafta gecikti 5 gün süren adetim 8 gün oldu devam ediyor bir şeyle roluyor bana ama anlamadım dua edin
canım estafurullah rica ederimmm
canım şimdi şöyle geçmişte yaptığın bir hata
yada şu aralar yapacagın bir hata söz konusu
havuzun içinde o pis suyun olması daha evvelde yaşadıgın bir sıkıntıyı tekrar yaşıyacağını gösterir
fakatt şuda varr hata yapmana sebep olucak insanlar olabilir etrafında
çünkü sen kaçıp kurtulmaya çalışıyosun
abinin o yılanı öldürmesi abinden yada kendi ailedenden büyük bir menfaat görecegine
düşmanlarına ,seni çekemeyen insanlara galip geliceğine işaret canım
ve yılanın beyaza dönüşmesi sıkıntın her ne olursa olsun sonunda sen kazıcaksın
çünkü bu senin saflıgını gösterirr
yanlızz etrafındaki insanlara dikkat etmen gerek canımm
inşşş. hayırlısı olsunnnn diyorum
Rabbim hayırlısını versin canımm
yanlız yılanlarla ilgili görülen rüyalar önemli rüyalardırr
izlem kaçtır söyleyeceğim aceleden yazamadım hep çok güzel bir tarzın var canım çok beğendim hani ne giysen yakışıyor yakıştırıyorsun
Çıkmadan size bir yemek tarifi daha yazayım yarın akşam yapacağım için aklıma geldi
YENİCELİ KÖFTE
3-4 adet patlıcan (bostan olursa daha güzel olur ama bu mevsimde bulmak zor), ½ Kg.dan biraz az kıyma, 2 yumurta, tuz,karabiber biber,karbon yapmayanlar 1 yk kadar galeta unu koyabilir
Patlıcan közleyip, kabukları çıkarıp çatalla çok iyi eziyoruz. Kıymayı yağsız bir biçimde kendi kendine tuz biber ekleyerek pişirelim. Patlıcan ezmesi ile karıştırıp, yumurta ve un ekleyelim. Çok iyi birbirine yedirelim. Kaşıkla yağlı kağıt serilmiş tepsiye parça parça dökelim.180 derece üzeri kızarana kadar pişiriyoruz.
AFİYET OLSUN
iyi geceler herkese nasılsınız kızlar bir saattir gecöişi okuyorum benim yarın misafirlerim var cok yoruldum ama işlerim bitti cok şükür sevdacım gecmış olsun hastalanmışsın ihmal etme canım git ne gerekse yapsınlar
ayrıyetende derya banu i,zlem burcu nilgün ayşe resimlerinizi gördüm ve kendime cok üzüldüm acıdım hepinizin maşallahı var
selamlar kızlar, yorum yazmıyorum ama, bütün kilo fazlalıklarımı bu topik sayesinde verdim, şimdi bir yardım daha istiyorum, noolur esirgemeyin:2::2: ben bu üst baldırlarımı nasıl inceltebilirim??? basen ve iç bacak kısmı erimedi gitti(bu konuda uzmanlaşan, eritebilmeyi başaran varmı??
İREMM canım sen zaten harikasın bol bol resim paylaşıosun teşekkür ederim arkadaşım arkadaşlarada katılıyorum tarzın çok güzelzaten sen ve derya nerenize yapıonuz diyet ben anlamadım maşşallahınız var ayolum bide doğum yapmışsın bebişin var ama fıstık gibisin canım
Günaydıııın
Tartım bugün 72.5 dedi, 1200 artıdayım :18::18:
Bu akşamdan itibaren 2 gün tavuk yaparım o baya temizler, perşembe akşamı da yımırtalarımı götürürüm tamamdır
Benim için diyet artık akşamdan ibaret, sabah ne yersem yiyeyim akşam toparlayabiliyorum, kiloyu akşamı düzenleyerek veriyorum artık bunu anladım.
Haydi bakalım kısmet bu hafta bakalım ne olacak :18:
he kız deryoşummmmm anacım seneye bebelerde kreşe zatenn
senide atarım arabayaaaaaa
sesizzz dag başı,orman ne varsa gezerik beraberrrr
haftasonu kuzenim geldi şehirdışından.eşiyle aynı dönem yaklaşık aynı kiloları vermiştik birbirimizden haberimizde yoktu uzun aradan sonra ramazan bayramında ben 62 o 63 kilo ile birbirimizi görünce şooook olmuştuk.bu haftasonu karşılaşınca aaa denizcim ne güzel sen hiç almamışsın dedi ben maalesef 4 kilo aldım dedi hakikatende yan simitleri çıkmıştı ama ben düşük bel pantalondan sanmıştım.anladımki vermek kadar korumakta gerçekten çok önemli sanırım ben 60 kilo olmayı gerçekten canı gönülden istemiyorum bu halimle yetiniyorum bide herkesin böyle çok iyisin daha fazla verme yüzün çöküyor demeleride bilinç altımı etkiliyor haftalardır 63 deyim hiçbizaman 60 a ulaşamayacagım çünkü bunu gerçekten istemek gerek bendeki bu bıkkınlıkla bu ancak hayal olarak kalacak kızlar
kızlarrrrrrr hepinizeeee çokkkkkkkk ama çokkkkkkkkkkkkkk
teşekkür ediyorumm inşşş. bişi çıkmazzz
ya ölmek bişi değilde çoluğum çocuğum küçük
eeee sizde ne var ne yok kuuu herkes iyimiii bakıyım
yaa kızlarrr valla çok sagolunnn Allah razı olsun inşşşş. sizlerden
kızlar yeni ev demişken valla canıma tak etti artık bu ev şükür tabiki bir evim var aama
olumsuzlukları beni bu yıl daha çok yoruyor
çocuklar hala benim odamda yatıyor malesef salonun içind ebir odam daha var ama onları orda yatırınca hastaneden gelemyiz
akşam çamaşır asana kadar burdum aktı sogutan yeminle yandıgı halde soguk,alt üst yanmıyor
kuzey çephe ve etrafı boş yani ısıtacak bir şey yok
iki beşikten bunaldım vallahiodadaaa ee artık büyüdlerde resmen çocuk odası zaten bizm oda
cayular,uçak araba çıkartmaları pepe çıkartması
tavandan sarkann ay yıldızzz fosforlu ugur böcekleriiiii
80 m2 evin sanırım sadece 50m2 kullanabiliyoruz ki oda çok sıkıcı banyo,mutfak,y.odası minicikte bir koridor
dolaplar desenizzz artık sıgdıracak yr bulamıyorummmm yuh diyceksiniz belki ama inanki yok yer
çizm alıcam yer yok orda burda duracak işteeeeee
arkadaki odada çocukların dolabı,platesik bir mavi dolap,y.odamın parçası var
makarna salça vs kuru gıda arka odada duruyor bıktım düzenislikten vallahi yaa
offfffff offff hayırlısıyla bi taşınsaydımmmmçocuklarda bend eçok rahat edicektikkk ma zaman geçmiyor snaki
inşaat birazda yavaş ilerliyor canımda sıkılmıyor degil yanii
evde iler yoktu sıkıştırmışlar kileride projeye
geniş bir koridor boydna boya dolap yaptırcam zaten ayakkabılık filan,
çamaşırmaknası yeri varrrr çift geniş balkon
ama işteeee ne mzna taşınırız bilemiyorummm
neyseee aglama duvarı gibi olduu
kızlar bişi danışcam sizee
benim kızım mayısta 5 yaşına girdi
seneyede ana okuluna başlicak inşş.
ama sıkıntım şuuu halaa beni emiyooo
vallahi sıkıldım artık dogru dürüst sütümde yok zaten 5 sene süt mü kalırr
nasıl bıraktırabilirim ki aceppp ben kıza yaaaa :26::26:
kızzz sevdaaa seni topigin rezzan kirazı ilan ediyorummmmmmm
valla iyi aklında tutabiliyorusn bu kadarr tabirin anlamını
neyyyyyyyyyyyyyyy dimişsinn
sagoll bebemm de bide akıl ver be kuşumm :26:
napıyım ben kızı yaa ne denediysem olmuyo
bide benden akıllı maşallahhh en ufak bi çakallığı hemen anlıyo
bi ara salça sürdüm gögsüme kanıyo dedimm
bi bakabilir miyim dedi
bu kan degilki bu koyuu kan olsa akardı dedi
yanıştı kokladı anneee salça buuu bi kere
yemek yerine memene mi koydun salçayı diyooo
neyyyyyyyyyyyyyyy dimişsinn
sagoll bebemm de bide akıl ver be kuşumm :26:
napıyım ben kızı yaa ne denediysem olmuyo
bide benden akıllı maşallahhh en ufak bi çakallığı hemen anlıyo
bi ara salça sürdüm gögsüme kanıyo dedimm
bi bakabilir miyim dedi
bu kan degilki bu koyuu kan olsa akardı dedi
yanıştı kokladı anneee salça buuu bi kere
yemek yerine memene mi koydun salçayı diyooo
Çok üzüldüm canım küçükler için daha zor içinde hep kalır anne sevgisi insan hep küçükken daha çok onları ister yanında
takdiri ilahi ama yinede zor bir durumm
başın sağolsun canım
sevgicim fotoğraflarıma yaptığın yorumlar için teşekkürler
geçmiş olsun kendine dikka et, mutlaka biliyorsundur ama öksürüğe
zencefil limon ve bal çok iyi geliyor
10dk filan hiç su içme ama
şıp diye keser öksürğünü
öpüyorum...
akşam akşam mahvettin benii kızzzzz
zatii şimdi iğne vurdurdum geldim acilde
bide şiiri okudumm saglamm boguldum haaa gözyaşlarımdaaa
ellerine yüreğine saglıkkk canımmmmm sagol paylaştığın içinnn
kızlarrrrr acile gittim şimdi
cerrah bi doktor var o varmışş özel hastanede
o muayene ettii
adamm karnımı görünce korktuuu
gözleri fırladı yatırdı muayene etti
nasıl yanii diyoo bi insanın karnı böyle şişemez bu hale gelemez diyooo
karnımı bi görsenizz yemin ederimm beşiz hamile bu kadın günü gelmiş dersinizz
acill hemenn endoskopi ve kolonoskopiden randevu alıp gelin dedi
pek hayra alamet değill bu iş dedii
Ay kizlaar anlatmaya unuttum , bi arkadas rüya demi$te öyle aklima geldi ...
Ama Benimki Rüyaa Degil Gercek ..
Dün Gece Wc'ye Kalktim Saat 12-1 Arasiydi,
Benim Bi Fobim Vardir Gece Karanliga Bakamam :18: Korkuyorum Nedense ..
Herneyse Yatag Yattim Azicik Canim Gecmi$ , Yanagimda Bi Sogukluk Hissetim
Böyle Hafif Rüzgar Eser Ya Öyle , Allah Allah Dedim Buda Ne ?
Hani Karanliga Bakmayada Korkuyorum Gözlerimi Acmadim !
Sonra Bidaha Ve Bidaha Hissetim O Sogugu Yanagimda , Sanki Biri Yanagimi Ok$uyordu
En Son Dayanamadim Cama Dogru Baktim Acep Cam mi Iyi Kapanmadi Diye , Ama Yok Kapaliydi ..
Sonra Bidaha Hissettim O Soguklugu Yanagimda , En Son Arkami Döndüm Aldirmadim Yattim Uyumu$um
Öglen Annem Eve Geldi Bana Babani Rüyamda Gördüm Saatim Calmadan 1.dk Önce
Yanagimi Ok$ayarak Beni Uyandirdi Dedi
Bende O Yanagima Dokunur Dokunmaz Uyandim Saat Caldi Dedi ..
Ben Aynen Böyle KaldimSanadami Aynisi Olduu Anne, Banada Oldu Ama Ben Uyanikken Hissettim Dedim ..
Babam Öldügünden Beri Hep Bizimle, Yani Hep Rüyalarimiza Giriyor Annemle ,
Anneme Bi Keresinde; Ben Burada Sizinle Cok Huzurluyum Mutluyum Demi$
Dün Aksamda Büyük Abimin Bazi Konusmalari Beni Sinir Etmisti , Babam Sevmezdi Onunla Takismami
Filan, Bosver Kizim Bosver Derdi , Acep Ondanmi Böyle Bisi Yasadim :26:
Sizede Böyle Bisi Oldumu Hic? Yoksa Ben Tirlatiyormuyum
Yarım saat önce zil çaldı
kapının deliğinden baktım,tüylü falan birşey görünüyor :26:
eşim benim aşkım dedi
açtım kapıyı
winnie pooh'un eşeği varya işte ondan kocaman önümde duruyor
üzerinde de kocaman yazılarla '' arkamda ki koca eşeği affedermisin'' yazıyor
eşim sırıtarak bakıyor bana
gülsem mi ağlasam mı bilemedim
ama çooooooookkk mutlu oldum
yelkenleri suya indirmedim tabi
içeri girince biraz konuştuk
sonra ben kırgınlığımın sebebini yazdığım kağıdı verdim
okudu,gözleri doldu
özürler diledi
çok düşündüm 2 gündür sen haklısın
çok üzdüm seni falan dedi
sarıldık falan işte
pasta'da almış ama pastanede unutmuş
şimdi onu almaya gitti
birazdan gelir
çokkk teşekkür ediyorum hepinize
gece menümü yazmaya gelirim yine
hepinizi çokkkk öptüm
canım akşam kötüleştim bayaa
agrım çok arttıı
karnımm bütün bi inek yutmuş gibii olduu
gittim canım iğne falan vurdularrr
öyle işte canımm çok sagolll güzelimmm
Ay Kizlaaaar Gecen Sene Yazdan Resimlerimi Buldum Dogum Günümdeeeen
88 Kilo Üstü Kesin Vardim
iLK Defa Ohaa Yuhhh Ben Neymi$im Dedim Demin Bakarken .. Anneme Yanaklarim Eridimi Diye Sormu$tumda
Yani Cidden Erimi$ Ben Bile Kabullendim En Sonunda O Resimleri Görünce ...
Buyrun Sizde Görün Yorum Sizin
+88 kilooooo
83 Kg'luk Halimmm
78.Kg'luk Halimm
74 Kg
ve son hallerimden 72.5 kg'luk Halimm
Hertürlü Yoruma Acik
selam herkese...
kalktım sınava girdim akşama kadar koş koş çalıştım akşam çıktım gitiim saçımı koyu renge boyattım oh ben dünya varmış...şimdi eve geldim...ne olduğunu anlamadığım bir gün oldu...
kocam aradı canı makarna salatası çekiyomuş
bol yogurtlu,mayonezli,turşulu,mısırlıı:18::18::18::18:
yapp geliyorum birazdan dediii şinci mutfaga gidiyom
ulennnnnn karbon yaparken yapılır mı bu banaaa
yerim böyle aşkın ızdırabını uleynnnnn
Herkese iyi akşamlar kızlar,2 saattir şu sayfayıda okuyum bitti sonra mesaj yazıyım diyorum bi bakıyomki 2 sayfa daha birikmiş,anaaam oku oku maaşallah bizeBugün bi öğrencim yanıma geldi ve "öğretmenim siz diyet mi yapıyosunuz dedi" ben de niye sordun dedim.Zayıflamışsınız dedi, bununla 3 oldu böyle diyen ama benim moralim düşük,motivasyonum azaldı çünkü tartıda artı çıktım dün,az yemeye çalıştım ama bugün yine aynıydı (((( çok canım sıkılıyo çooook,az yediğimi sanıyorum ama biyerde yanlışım mı var acaba?
Deryacım tek kelimeyle süpersiiiiiiiiin.Hem yüzün,hem de vücudun harika,sanki onca kiloyu vermemişte hep böyleymiş gibi duruyosun maaşallaheteğin süper olmuş,çok yakışmış sana,gülerek giy canım.
hoşgeldin canım.
Sevgili burcu,seni tekrar neşeli görmek güzel,inşaallah herşey yoluna girer,sana bişey sorucam canım,pirinç lapasını ne için ve nasıl yapıyosun,eğer kilo verimini hızlandırmak içinse ben de yapayım bu aralar.
ne oldu bize yaaaavvv ben de artıyım(
Nilgüncüm fark olma mı? varrr,özellikle üst bedenin daha çok incelmiş.Gerisi de incelir bundan sonra sen işi kolaylamışsın canım.
Sevgicim öncelikle geçmiş olsun canım,keçi boynuzu pekmezi(harnup) de çokiyi geliyor canım öksürüğe özellikle de bronşite.Bu son kilo vermemiz olur tam olur inşaallah canım sağlıkla zayıflarız.Yazdığın şiiri ben de biliyorum bir kaç şiir yarışmasında dinlemiştim beni de çok duygulandırır.Annesizlik çok zor,benim de bazı öğrnencilerimin anneleri yok,inan hepsine anne olmak istiyorum,onları üzgün görsem benim içim burkuluyo,onları daha çok sevmek,okşamak istiyorum.Hatta birgün sınıfta bi pizza konusu açıldı,bütün çocuklar benim annem çok güzel pizza yapar falan demeye başladı baktım ki o annesi olmayan çocuğum hüzünlenmiş,gözleri dalmış,dersten sonra yanıma çağırdım"ben çok güzel pizza yaparım, bu hafta sonu da yapıcam bize gelir misin "dedim inan gözleri ışıldadı.Hiç unutmuyorum bu anımı.Allah her çocuğa anneli babalı güzel hayatlar versin.
Arkadaşım mesajını okuyunca aklıma ilk gelen bütün arkadaşların dediği oldu,o kesin senin azmini kıkandı ve moralini bozmaya çalıştı,hiç sıkma canına demekki bu işi iyi yapıyosun ki seni kıskanmış.
İnşaallah can sıkıcı bi durum çıkmaz canım,çok geçmiş olsun.
Burcuuum okuyunca bütün tüylerim havaya kalktı inan,korkuttun beni gece gece....
Ah canım,çok sevindim,sanki bi film izliyomuşum da mutlu sonlanmış gibi oldum valla ben sana demiştim dimi "küsülünün barışması çok güzel olur" diye...
kızlar malum k.h diyeti yaparken bol bol tavuga ihtiyacım var.
sizler tavugu nasıl pişiriyorsunuz. ben bütün tavuk yapamıyorum. yaptıgımdada yiyemiyorum.
gögus veya but alıyorum. nasıl pişiriyosun içine neler katıyosunuz varsa tarifleriniz bekliyorum.
çünkü bugun biraz haslayarak birazda kızartarak yaptıgım tavugu zar zor yedim.
ama annem nezamn bütün tavuk yapsa onunkini bayılarak yiyorum sanırım ben beceremiyorum.
birde baharatlar bu k.h diyetinde yasakmı serbestmi? :18:
selam arkadaşlar
kk nın eski üyelerindenim.diyet gruplarında güzel kilolar vermiştim ama çoğunu geri aldım.son derece kızgınım kendime.annemin vefatı sonrası toparlayamadım kendimi ama 82-83 lerde duruyodum aylardır.son 1 ay içinde 89 oldum.şaştım kendime.tatlıya çok düşkünüm.şekerli ne varsa yiyorum.
bugün de bir arkadaşım çok kilo aldığımı ima edince iyice canım sıkıldı. bu başlık altında güzel paylaşımlar var.gruba dahi olmak istiyorum ama genel şartlar nedir beni bilgilendirirmisiniz.geriye dönük mesajların hepsini okuyamadım.
beni aranıza alın da daha fazla şişmeden kendimi toplayayım.
annemin hastalığı ve vefatı beni çok sarstı.son 2 aydır da hem eşim hem oğlum ameliyat oldu.bahaneler çok.ama bu böyle olmamalı sonu yok ki sürekli tıkınmanın.
lahana kürünü uygulayan var mı aranızda. akşam başlayayım diyorum.
kızlar bişi danışcam sizee
benim kızım mayısta 5 yaşına girdi
seneyede ana okuluna başlicak inşş.
ama sıkıntım şuuu halaa beni emiyooo
vallahi sıkıldım artık dogru dürüst sütümde yok zaten 5 sene süt mü kalırr
nasıl bıraktırabilirim ki aceppp ben kıza yaaaa :26::26:
narincim sıkıntı dediğin herkesin bir derdi var kendine göre.banucum canım teşekkürler önerilerini dikkate alacagım canım benim şuanki sıkıntım özel hayat olayları kiloyu okadar kafaya takmıyorum taksam iyi olacak kalan 3 kiloyu verirdim bu sayede gerçi.uzun zamandır 63 çıktıgımdanda herhalde bi boşvermişlik var enkısa zamanda toparlarım inşallah
banu canım evdeki durumunu anlayabiliyorum Allah yardımcın olsun az kaldı inşallah rahata ereceksin seneye mutlaka bebekleri yarım günde olsa kreşe ver canım hem sosyalleşirler hemde sen biraz soluk alırsın inan evde bazen kızın sorularından bunaldıgımda sen aklıma geliyorsun Allahım sen yardım et diye dua ediyorum oracıkta Allah evlatlarımıza uzun hayırlı ömürler versin inşallah
fatoş abla seni görmek ne güzel eksiye geçmenede sevindim canım
izlem haklısın canım 60 da kendimi çok daha rahat hissedeceğim bunu biliyorum yeni bi motivasyon sebebi bulmam lazım burçinin dediği gibi bana bi sebep lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?