80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canmm mesela şöyle yazılcak..
ilk kilo----- 85,200
şimdiki kilo-- 85,200
hedef--------- 68

handerya artıdasın haftaya nolcak peki kötükedihüso dikkat etmelisin

neslihancım bende bebiş için kilo vermem gereknlerdenim canım yalnız değilsin hem yaşında genç

bebeqcim
bugünde formundasın bizi hiçbirşey yıldıramaz dimi rakibem

ahh neslihancım o evlenme kilosu konusunu hiç açmayalım bence.kaydirigubbakcemile3. bende 2001 aralıkta 57 ile evlenmiştim.. ayyy nefizikti ama

eveettt baharnazcımm...kız bizi ne yıldırabilir ki.. varmısın cumaya haftanın istikrarlıları ikimiz olalım... inşallah tabi...
ayy kızlarr 3 kişi oldukk. bebek için kilo verenler olarak.. bende varım ya baharnaz aaa...
aa bide flatliner var ama onun kesin neden bumu tam bilemiyorum o da varsa 4 kişiyiz... :lepi:

bebeqcim yakında bende yemek tariflerine başlıycam kaydirigubbakcemile3 bende seni takip etcem aly gibi

evet bebeqcim yalnız neslihan ce-ee yapıp gidiyor biz birbirimize detsek olmalıyız.

bebeq sabah erkenden kalkıp 30 dk yürüyüş ve yarım saat spor yaptım biliyormusun bu hafta çok azimliyim çokk

bebegiiiiiim canimin ici hic bakarmiyim kusura yaaa... aaa
:) iyiiym canim simdi dusa gircem,
sonrada giyimip yemege götürcek canim beni:)))
sen nasilsin
gelince okurum artik guzum simdi cikim ben mjks canlarim

yok be tatlım gitmedim internette bişi vardı bir gidip geliyor sürekli oyüzden giremedimm birde rejime pek istikrarlı değildim...

ama şimdi kesin kararlıyımm birinin lafı beni delirtti kendime ekime kadar zaman verdimm vericemmm verebilirmiyim yokk vericemmmm....

slmmmm bende geldimm piştkaydirigubbakcemile2 bende 80 kiloyummm verelim artık şu kiloları yahuuu bi damı gelcez canım dünyaya ....bende ne yaptıysam yazıcam artık burayaaa.....B..B:)

hoşgeldiniz yeni gelenler
motivasyonunuz daim olsun kilolarınız en kısa zamanda kaybolsun inş

gulommm anasayfayı aç orda diyet grupları diye bi başlık var oraya gir ordan yaparsın yapamazsan ben sana yaparım sen başlangıç kilonu şimdiki kilonu hedef kilonu yaz tamammı

Merhaba kızlar ismim neslihan,şu an 36+3 hamileyim.ve 93 kiloya vurdum.Doğumdan sonra aranızdayım.Umarım beni de kabul edersiniz.Allah yardımcımız olsun

yeni gelenler hoşgeldiniz kızlarr.. hep beraber vericez bu kiloları canlarım...

yeter ki sık sık girin buraya muhabbete katılınn...

nevergiveup18... oy oy oy oy... kıyamam.. bebişin gelmesine de azıcık kalmış kızz.. inş. sağlıklaalırsın kucağına canımm... sen bi doğur dagel kıı. biz hep burdayızz. bekleriz seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…