80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlarr ben şimdi çıkıyorumm.. markete gidicemm.. alışveriş yapmam lazımm.. geldiğimde girerim yine.. kendinized cici bakın hee... öpüldünüz.. mujuk mujk...

ayy alta baktım da hep yeniler burda.. eskiler sallamıyomu artık kıalaarrr nirdesiniz yaa... kaldım bi başımaa... çıkayım bende.. kızlarr topik size emanett.. :)))))))))))))

ben geldim... :)) elayy kız hep burda görünüyosun ama bişey yazzmıyosun.. ne iş? :)

elay diycektim :))

ben yokken beni çekiştirmeye utanmıyonuz mu kızlarrr geldim heee opuyorumnanaktan

valla geliyom siz konuşmuyonuz yadaolmuyonuz gidiyom ce ce diyonuz napıyım ben :uhm:

sizi görmeden yapamıyom bağımlılık oldunuz kaydirigubbakcemile5

kızlar selam, handeryacım ellerine sağlık canım yine listemiz harika olmuş. alnağmecim valla her gün yazdıklarını okuyunca pek seviniyorum. baharnaz güzelim rica ederim. sevdemer hypotiroidi olanlar terlemez, metabolizmaları az çalışır ve zor kilo verirler, hipertiroidi olanlarda tam aksidir, metabolizma çok çalışır, çok terlerler, kilo alamazlar. böyle bir sorunun varsa, ve bunun dışında metabolizmik sorunu olan, yemese de kilo veremeyen herkesin bir endokrinoloğa gitmesi şarttır. diyetisyenler hemen hemen aynı listeleri uygularlar çünkü. iyi bir hormon doktoru/salgı uzmanı yani endokrinolog bence kilo vermeye başlamadan muhakkak görülmelidir.
neyse dünkü menümü de yazayım, hepinizi öpüyorum.
sabah: 1 kepekli tost
öğle: 1/2 kase mercimek çorbası, 1/2 porsiyon hünkar beğendi ve et sote
ara: 1 diet kola
akşam: 1 diim kepek ekmeği, 1 dilim kaşar peyniri, 5 kayısı
3 lt. su ve 2 fincan yeşil çay.

ya birileri olunca yazıyom bebeg cim ama genelde açık bırakıp ya evişi yada kızımla uğraşıyom hiç kapamıyom hep açık belki biri gelir diye ara sıra bakıyom bazen siz olunca ben denk gelmiyom öle karışık bişi oluyo neyse :uhm: karışmadan daha fazla gidiyim misafirliğe geldim açtım valla ayıp oldu herkese çocukların pc ye el koydum hadi ben kaçar

Ben sıkıldım artık sÜrekıl kılolu olmaktan bırde ben Çabuk veremıyorum vÜcudum Çok sıkı ne Önerırsınız hemen spora baŞlım mıkı?

yaw inşallah yha ...suan bende nişanlıyım nisanda düğün olucak büyük ihtimalle nişanlım da kilodan nefret ediooo ...hatta bu yüzden kaç gün uyuyamadığım oldu kızlarbenneyaptımki o gelinliği 60 59 kiloda giymek istiorummm bennnnn arkadslar irtibatı koparmayalımmmmm elele inşşşşşşkaydirigubbakcemile5

gulommmbiz hep burdayız sende ol...irtibat kopmaz burda güçlü bir bağ var herkes veriyo sapır sapır .sende inşallah verirsin kaydirigubbakcemile2

gulom hoşgeldin canım verirsin tabi hiç dert etme,kilolarımız aynı sayılır hedefimizde aynı seninle rakip olalımmı,arkadaşlardan rakip olanlar oluyor ve bayağı motivasyon oluyor mesela elayında var rakibesi dimi elay daha iyi oldumu sence gerçi sen bebegi iki haftadır geçiyorsun sanırım ama

sevdemerc,imm.. ben baharnazla rakibim cnm.. geçen hafta geçtim onu.. ama bu hafta ikimizde veremedik maleseff

elaycımm.. bana geçen gün tarif,blog nasıl ekleniyo diiye sormuştun.. bende cvp verdim cnm ama eklemedin sanırımbişeyy. görünmüyo burda...

ne güzel 6 kişiyiz.. ben bugün burdayım hepp. bi ara markete gittim geldim.. şidi burdayım ama arada gezmeye çıkıyom sitede :)))

sevdemer kız benim rakibem handerya bebeg değil ama ben onu da geçtimmm 2 haftadır hihoyyyt
saol cerencim bende pazartesiyi merak ediyom emar sonucunu inşallah ciddi değildir dua edin

canlarımmm

bebeg eklicemde boş vakit bulamadım ki bi bulsam kızdan koş koş oaray buraya bide hastane işi çıktı şimdi şuanda arkadaştayımm zaten dövcek beni nerdeyse kızıyo kalk şurdan diye sizi kıskandı mı ne kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…