80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aylin tebrik ediyorum canım darısı diğer haftaya ve başıma kıskandım çünkü seni
handerya yine liste çok güzel olmuş emeğine sağlık
bi kaç gündür geçmişide doğru dürüst okuyamadım yani yarım yamalak okudum,çünkü girdiğim gibi geri çıkıyorum netten,hasta olanlar varmış sanırım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum,kızlar dikkat edin kendinize biz bize lazımız unutmayın
eflatun çok haklısın canım gerçektende buradan uzaklaşınca motivasyonda düşüyor,uzun zamandır hominigırtlak yemeyi alışkanlık haline getirdim tabiki bunu bırakmak ve kilo vermek kolay değil dediğin doğru burdaki dost insanların destekleri sayesinde veriyorum kiloları ve dahada vereceğim. zaman zaman bende uzaklaşıyorum fakat istemek çok önemli bir kez karar verdik kilo vermeye vazgeçmemizin sebebi 200-300-500 gr geri almakmı,olabilir alınabilir ama zararın neresinden dönülse kardır,Dimi güzeller vazgeçmek yok.
neslihan,sevdem,nevergiveup hoşgeldiniz başarılar diliyorum
nevergiup canım ya allah kurtarsın,bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,bekliyoruz tabi doğumdan sonra gel.
flatliners gittim canım hemde her aya gidiyorum haal hipotiryoid hastasıyım ama terlememin nedenini bulamadılar bakmadıkları hastalık kalmadı benimde gitmediğim bölüm kalmadı.gittiğim tüm bölümlerin doktorları endokrie gönderdiler ben yine her defasında endokrine gittim ve doktor terlememin trodile artık bir alakası yok çünkü seninki hipotiroid diyor.bende bu durumu kabillendim artık hayatımın bir parçası diyorum zor da olsa.

Kızlar bır ıksırden bahsetmıŞsınız hanı yenıyımya eskı sayfalarıda oku oku bıtmıyo...bu ıksır nedır ne ıŞe yarar nasıl yapılıyorr banada bılgı veırr mısınız.??

elay bebeg kızlar kusuruma bakmayın unutmuşum rakiplerinizi yaşlanıyorum demekki ben artık.
bu arada fark ediyormusunuz bu kaçıncı rakip teklifim ve cevap gelmiyor son olsun bir daha kimseye söylemeyeceğim,kailemi alınmıyor anlamadım ama olumsuzda olsa bi cevap verilir diye düşünüyorum ama neyse öyle yada böyle bu kilolar gidecekelay bir ay kadar önce bende emar çektirmiştim hatta çok bunalmıştım çekim esnasında görevliye işaret edip yarıda kestirmiştim su istemiştim.Umarım bi şey çıkmaz canımcım.geçmiş olsun

neslihan bende vardı canım bu tarif yazayım hemen sana
2 elma
1 limon
1 çubuk tarçın
1 tatlı kaşığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı tane karanfil
Elmaları kabuklarıyla beraber dörde bölün çekirdekleride içinde kalsın,limonu soyup dörde bölün,diğer malzemeleride ekleyip 3 lt su ile kaynatın,elmalar fos fos olana kadar kaynayacak,fokur fokur kaynamayacak,altını kısın yaklaşık 1 saat kısık ateşte pişsin,soğuduktan sonra süzün.ister sıcak ister soğuk hergün en az 2 en fazla 4 bardak için ikinci günde farkı hissedeceksiniz.
bazı arkadaşlar acı olmaması için ıhlamur koymuşlardı.

sevdemer... ahh kıyamam bacım sana yaa... gel biz 3 lü olalım bari yaa... oluyomu bilmiyorum ama baharnaz a bi sorarız... baharnaz ben sen.. cidden ama yaa kaçtırrakip teklifi yapıyosun sen.. nden cevap gelmiyo kii...

olur neden olmasınn rakibemmmm :)zemuszemus

sevdemerrr.. kızzz.. bak gülommm rakipliğini kabul etti cnmm.. az önce görmemiştir sanırım ondan... hadi size iyi çekişmeler kızlarrr :))))))))

gülom canım hayırlı olsun ikimizede şu an itibariyle karşında sıkı bir rakip var haberin olsun yani bilmem artık kendini nasıl korursun

Bana bır ark. Dedıkı dıyetısyenı demıŞ Çayınızda karanfılı az tÜketın dıŞlere zarar verıyormuŞŞ..bunu sızınle paylaŞım dedım.

Kızlar ben bebek ıstıyorum oyÜzden kılo vermem zorundayım sızce ekıme kadar 65 -68 olabılır mıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…