aylin tebrik ediyorum canım darısı diğer haftaya ve başıma kıskandım çünkü seni
handerya yine liste çok güzel olmuş emeğine sağlık
bi kaç gündür geçmişide doğru dürüst okuyamadım yani yarım yamalak okudum,çünkü girdiğim gibi geri çıkıyorum netten,hasta olanlar varmış sanırım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum,kızlar dikkat edin kendinize biz bize lazımız unutmayın
eflatun çok haklısın canım gerçektende buradan uzaklaşınca motivasyonda düşüyor,uzun zamandır hominigırtlak yemeyi alışkanlık haline getirdim tabiki bunu bırakmak ve kilo vermek kolay değil dediğin doğru burdaki dost insanların destekleri sayesinde veriyorum kiloları ve dahada vereceğim. zaman zaman bende uzaklaşıyorum fakat istemek çok önemli bir kez karar verdik kilo vermeye vazgeçmemizin sebebi 200-300-500 gr geri almakmı,olabilir alınabilir ama zararın neresinden dönülse kardır,Dimi güzeller vazgeçmek yok.
neslihan,sevdem,nevergiveup hoşgeldiniz başarılar diliyorum
nevergiup canım ya allah kurtarsın,bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,bekliyoruz tabi doğumdan sonra gel.
flatliners gittim canım hemde her aya gidiyorum haal hipotiryoid hastasıyım ama terlememin nedenini bulamadılar bakmadıkları hastalık kalmadı benimde gitmediğim bölüm kalmadı.gittiğim tüm bölümlerin doktorları endokrie gönderdiler ben yine her defasında endokrine gittim ve doktor terlememin trodile artık bir alakası yok çünkü seninki hipotiroid diyor.bende bu durumu kabillendim artık hayatımın bir parçası diyorum zor da olsa.