80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba benözlem
neslihan canım haftada bence 2 kiloya kadar güzel ama sporla desteklenirse.Sadece yemeyerek verilirse en fazla 1 kilo diyorum ben çünkü geçen yıllardaki spor hocam böyle öneriyordu,normalide öyle gibi görünüyor.Sürekli karanfilli çay içen bir arkadaşım var fakat dişleri çok sağlıklı bilemeyeceğim artık diyetisyen dediyse doğrudur.

Kızlar esıkıyı okudunuz mu bılmıyorum tekrar kendımı tanıtım mı?

Canlar Şuanda boyum 1,71 85 kg. Gelıyorum kıŞın 88-89 olmuŞtum 4 kg. Verebıldım ama Çok dıkkat etmıyorumm..benım akŞam yemelerım Çok oluyorr...

Bu arada 4 yıllık evlıyım 2 yıldırda pos tedavısı gÖrdÜm artık adet olamoyorumm adet olabılmem ıÇın kg vermem lazımmıŞ...2 yıldır bebek dÜŞÜnÜyorum. ve son Şans verdım kendıme ekıme kadar kılo verıp tekrar tedavıye baŞlamak ıÇın...

kızlar çıkıyordum takıldım kaldım yine sohbetiniz güzel ama daha sonra görüşürüz oğluşum uyanacak az sonra ona yemek yapmam lazım öptüm sizi by

teşekkürler neslihan kendini tekrar tanıttığın için.Hedefine ulaşabilirsin kolaylıkla ama ilk önce sen inanmalısın beyninde bitirmelisin.tabii bu kolay olmuyor .ama hepimiz başarmak için burdayız.birbirimizi destekleyerek verecegiz bu kiloları inşallah

selam benözlemm...

neslihancım... bence kaçamak yapmaz ve sporla destekleyerek yaparsann verebilirsin cnmm..her hafta 1.250 verdiğini düşünürsek bile 60 lı kiloları görürsün inş.. ekime kadar... Rabbim gönlünün muradını versinn... yolun açık olsun cnımmm... Allahım her kadına tattırsın anneliği...

kızlarr bende çıkıyorum malesef... biraz kızımla ilgilenmem lazımm... okulu bugün tatil birazcık oyun oynayalım barbileriyle :)))
akşam girebilirsem inş.. görüşürüz..

BugÜn bır tuhafım bılmıyorum ıÇımde bır sıkıntı var....eve gıdıp uyumak ıstıyorum...

neslihan canım bazen herkeste olur sıkıntı canını sıkmamaya çalış dagıtmak için ne yapman gerektiğini sen daha iyi bilirsin Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…