80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ÖzlwmcıĞım sen kaÇ kılosun?? Verdın mı verıyormusunn nasıl gıdıyor rejım...

listemi de yazayım daakşam misafir gelirbiz gideriz ne biliiimm.. ne olur ne olmaz... :))

sabah------------ 2 dilim ekmek,1 domates,2 zeytin,şekersiz çay

ara---------------- -

öğlen------------ malesef 1 dondurma(çubukta olanlardan)

ara--------------- yarım topkek

akşam---------- 2 kepçe şehriye çorba, 1 parçacık fırında tavuk, yoğurt,salata

* ayy bugün nolmuş yaa.. dondurma,topkek flnn ...
* bide bişeydicem yaaşimdi farkettim benim en uzun yazılı öğünüm sabah ve akşam...
*ara ve öğlen öğünlerim atıştırmalık gibi oluyoo..
*neden acaba...
*ondan mı kilo vermem azaltı vebu hafta sıfırlandı acaba...
*tabi ara ve öğlen ve yine ara öğün az oluncaakşam yüklen yemeğe ... ayyyy...
*yarın bu sistemi değiştirmem lazımmm...

tamam tatlımm..öpücem şimdi... byyy... iyi günler size.. bende sizi öptümm... opuyorumnanaktan

ben 82 kg ben de yeni katıldım bir haftada 500 gr verdim hayatımın hiçbir döneminde bu kadar kg almamıştım dogumu bile 76 kg ile sonlandırmıştım birbuçuk yıl önce 62 kg idim bir yılda 20 kg aldım

ınŞ. DeĞıŞtırırsın cnmm sabah normalde akŞam bıraz daha az olabılır...ınŞ. Arada yersen akŞam Çok yeme ıht. Olmaz...bende lıstemı yazım

sabah: 2 kayısı+8 kıraz
ara; ÖĞlen:..............cnm bugÜn bıŞı ıstemıyoooo benı mazur gÖrÜn
akŞam :.................semız otu+tavuk ( yemeyı dÜŞÜnÜyorum)

elma alım da ıksıre baŞlımmm topıke devam edım ıksırımle sıze Şlık edım dıme....

Bende 55 kıloydumm lısede ıkenn 1999 senesınde 2005 evlenırken 61-63 tam hatırlamıyorum gelıyordum.

2006 senesınde 73 oldum

2007 78 oldum

2008 kıŞın 84 oldum yazın 77 dÜŞtÜm
2009 kıŞın 89 oldum Şımdı 85 gelıyorum...

Ve 2 yıldır adet oluyorum dıyemıyecek kadar dÜzensızdır adetlerım.... bu benı sıkıntıyasokuyor ve sÜreklı yedırıyooo

Ben Çıkıyorum canım senınle sohbet etmek Çok gÜzel ama baŞım Çatlıyor agrıdan hersey ıÇın sagol hoŞÇakal yıne gÖrÜŞÜrÜz ınŞallah

Amın cnm. SaĞol hepımızın gÖnlÜndekını rabbım bıze verır ınŞ..hayırlısı ıle...

hoşgeldin, yola devammmmm

bende buralardayım ama çok işim var, akşama yazacağım herşeyi.
sabah 1 poğaça yedim mecburen, çok vicdan azabı çekiyorum, onun için bişey yiyesim yok hiç...

gülom canım hayırlı olsun ikimizede şu an itibariyle karşında sıkı bir rakip var haberin olsun yani bilmem artık kendini nasıl korursun

hehehe=) kilon falan kaç canım boy yaş söle taniiim rakibemmmiiiDDD ben yeni kayıt oldum bugün daha pek bilmiorummm davereliniortak hergün girer gelişmeleri yazarım ben ..böyle daha iyi olur ya hıors yaparız yeter gına geldi kilolardannn kendimi bildim bileli bi zayıf hatun olamadım düğün de varr zayıfflıcammmmm b.b.yerimseniben

ben geldim kimsecikler kalmamis :) hava cok güzeldi canimla dolastik yemek yedik öglen,
sonra bi tavla attik, ütüsüne ben kazandim :))) biraz ütü yaptircaaam t shirtleri ütüler herhalde becerir:)
birerde öglen birasi icdik:)
sizler nasilsiniz bakiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…