80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hım bende o listede yer almak isterim yawkaydirigubbakcemile2 yaw bi versem su kilolarııı hatta versek kiloları iyi olcakkkk sen neler yapıosun anlatsana :)

canim yer alirsin tabiki, kullarimiza uyarsan:)

885 de var kullarimiz canim..

ben ilk iki ay coook dikkat ettim canim, diyetsiyse gitmisdim. listeme uydum ( diyet listeleri bölümünde var benim diyetim :) )
tabiki sporumda yaptim üyelgim 28.05 de bitti simdi okul tatile gircek diye yazilmadim,
:)) böle canim suyumu cok iciyorum canim ve 5 in 1 cayi iciyorum caniiim...

885 kullarımızı anlamadım bende spora yazılıcam bu hafta aksilik olmazsaa su delisiyim resmen su içiorum cokk ...benimde seneye nisan ayında düğün olcak kilo vermem lazımm lavittaaaa....:S nişanlım kilodan nefret eden bir insan bana yeri geldi cok destek oldu yeri geldi üstüme geldi...sadece kilo ver diyip kenara cekilen bi insan değil ama genede gecende dolmuşum dedim beni böyle kabul et beyzadeninde gecmişini bilioz mankenlr falan var yani dışımdan bişey caktırmıorum ama bu kilo beni deli ediorrr....bi yerleren baslamak lazımmm dimi ama....kaydirigubbakcemile

885 kullarımızı anlamadım bende spora yazılıcam bu hafta aksilik olmazsaa su delisiyim resmen su içiorum cokk ...benimde seneye nisan ayında düğün olcak kilo vermem lazımm lavittaaaa....:S nişanlım kilodan nefret eden bir insan bana yeri geldi cok destek oldu yeri geldi üstüme geldi...sadece kilo ver diyip kenara cekilen bi insan değil ama genede gecende dolmuşum dedim beni böyle kabul et beyzadeninde gecmişini bilioz mankenlr falan var yani dışımdan bişey caktırmıorum ama bu kilo beni deli ediorrr....bi yerleren baslamak lazımmm dimi ama....kaydirigubbakcemile

gülommm
lavita 885 de kurallarımız var demek istedi galiba bi bak istersen oku ..
bu arada destek veriyorum sana ver kiloları bak daha bekarsın evlenince alıyosun bide doğurdun mu tamam dikkat et kuzum valla öpüyorum zemuszemus ben burdayım 9 a kadar

bu arada seray,bebeg,handeryaaaaa

çoook mersi şekerler puanlarınız için kocaman kocaman öpüyım siziii opuyorumnanaktan

gülom kız sende izmirlisin he söle balim neresi
ay herkese soruyom ama napim çok merak ediyom izmiri görünce neresi diye kaydirigubbakcemile3

selam kzılar dün gece yazmıştım bugün ugrayamadım sayfalar çok hızlı ilerlemiş göz attım hızlıca listeye girmişim ne güzel handerya arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum
hoşgeldin diyen arkadaşlar hoşbulduk vereliniortak kısaca yediklerimi yazayım
sabah
kibrik kutusu kadar peynir
3 zeytin salatalık domates 2 bardak çay
öglen şehriye çorbası
akşam patates haşlama salata
45 dk tempolu yürüyüş
hadi kızlar vercez kurtulcaz bu kilolardan
neslihan arkadaşım sende yeni gelmişsin bende aynen senin gibi
pkos um tedaviye ara verdim kilo verip başlayacagım inş en kısa zamanda başarırız

gülom kız sende izmirlisin he söle balim neresi
ay herkese soruyom ama napim çok merak ediyom izmiri görünce neresi diye kaydirigubbakcemile3
hehehe canım benm ben bornovadayımkaydirigubbakcemile2 bu arada dediğin gibi elaycım en cok evlenip dogumdan sonra korkuyorum ...o yüsden işi bastan sıkı tutmak lazımmm...gerci basındamıyım ortasındamı anlamadım yha sırnaşık şey

bu sıcakta herkese ütü tavsiye ediyom eritir valla yağları kaydirigubbakcemile3

kolay gelsin lavitam

gülom sende yapma be başındasın tabi bak ben evlendim 60 la şimdi doğuma 97 girdim şimdi 78 ama çok zor veriliyo 60 olduğum günleri iple çekiyorum evlendiğimiz yıl eşimle ikimiz 10 ar kilo almıştık çok dikkat gerek neden oluyo anlamadık bile bi baktık 10 kilo gelivermiş :)) sende baştan sıkı tutki sonra benim bizim gibi üzülme

nys hatunlar muhabbetinize doyum olmaz...ailece nişanlumlara gidiozz öptm hepiniziiiii....yaw börekçörek yapmıştır kayınvalide yemicemmm işte cokacimcoook gece gelirim yanınızaaa öptm byebye

selam kızlar yediklerimi yazıp çıkıcam

sabah 1 yum, 1 kk peynir, 5 zeytin, 1 dilim kepek ekmek, 1 dilim kızarmış ekmek 1çk reçel
ara 3 erik 2 kayısı
öğlen ...1 küçük poaça
ara---
ara 3 erik
akşam 5 kaşık taze faulye, 3 kaşık sebzeli mantar 2 dilim kepek ekmek
2 lt su, 30 dk yürüyüş, 2 bardak iksir , şekersiz çay

bugün yeşil çay aldım kendime yeşil çaya başlıycam

iyi akşamlar

Sabah kızımın okulunda yılsonu gösterisi olduğu için apar topar çıktık, kahvaltı edemedim.
Karnımda çok acıkmıştı, o yüzden
1 poğaça ve çayla kahvaltı yaptım.
öğlen yemedim bişey çünkü yollardaydık, öğleden sonra 2 dilim kepekli ekmek ve çorba içtim.

Bugün böyle saçma sapan bir menüm oldu. akşam yemeği yemedim ve bu saatten sonrada yenmez ama açlıktan başım ağrıyor, ne yapsam bilmiyorum, en iyisi bir çorbayla idare etmeli.
Yarın tekrar güzel bir şekilde öğünlerimi yiyeceğim, canım çok sıkıldı bugün bu şekilde olduğu için, huzursuzlandım resmen....

merhabalar ben geldim
listemi yaziyim

sabah: 1 yumurta, 1 beyaz tost ekmegi, recelli
Öglen: 1 seker
Aksam: (yengemin dogum günüydü ordaydim) tabagin icinde patates salatasi, mayonezli degildi yogurtluydu, yesil salata, 1 biber dolmasi, 1 schnitzel tavuk gögsü, kücük parca ama, kücük pareca cilekli pasta.

bugün böyle gecti ama spora gitmistim, ve ayriyetten 20 dk yürüdüm eve.

simdi gelelim size
hepinize küstüm ben lavita haric :çok üzgünüm:
kimse fotografima bakip birsey dememis askolsun size, bidaha eklemicem görün siz mafoldumben sevincimi paylasim dedim kimse bakmamis bile mafoldumben neyse...
evet lavitacim aynadan cektim mecburen, kardeslerim yoktu o sira...
sevdemer canim ablam, sende birinci olursun merak etme, tebrigin icin tsk ederim. send ebasarirsin alkisalkisalkis

yeni gelenler hosgeldiniz bayaa kisiler gelmiss cok güzelll, gecmisi cok cabuk okumaya calistim 25 sayfa okudum nerdeyse...
hepiniz online olunca tanisiriz insallah...

ben kendimi tanitiyim, buranin en genciyim. 19 yasindayim, hepinize abla diyorum genellikle :lepi:
tanismak ümidiyle

hepinize basarilar

yok ben ütü yapmiyim, n efret ederim.
ben aynı senin gibi oldum canım.
56yla evlendim.
1. çocukta 82 ile doğuma girdim, doğumdan 78 ile çıktım, 1 ay sonra diyet ve spora başladım, 5 ayda 61 e düştüm.:lepi:
neyse o şekilde bayağı bir devam ettim 4-5 yıl kadar. sonra araba aldım ve heryere arabayla gider oldum.
yavaş yavaş gelen kilolar yapıştı üzerime.
2. bebekte 82 ile hamile kaldım ve 97 ile doğuma girdim.
doğumdan çıktığımda 92 kiloydum.
bebğimi emzirdiğim için diyet falan yapmadım ama 6.aya kadar 87 ye düştüm.
son 1 aydır dikkat ediyorum ve son 2 haftadır çoook dikkat ediyorum.
şuan 82-83 arasında gidip geliyorum ama kasıma kadar 69 olmaya karalıyım hatta 61 ama o biraz uçuk geliyor.
69 ilk hedefim..

Allah bize kolaylık versin ama tekrar diyorum, 2 lokma yemek için hayatımı mahvetmiycem:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…