80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

jasmin85 hosgeldin, burda yenisin sanirim?

meraba kızlar...öncelikle listemi yazayım sonra da geçmişi okuyayım..
sabah--1 dilim k ekmek,1yumurta,1kk peynir,1 dilim karpuz,1 t k reçel
ara--elma,1 dilim ananas
öğle--1 kase yoğurt çorbası,yarım tabak zeytinyağlı fasulye,2 kaşık p pilavı
ara--1 avuç çekirdek,1kurabiye
akşam--meyve yiycem geç oldu çünkü
bugün zoru başardım ilk defa 1,5 saat tempolu yürüdüm..hem de eşimle..Şeniz

aylincim süpersin valla 65 kg gibi duruyorsun..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
guloomm hiç merak etme nisana kadar istemediğin kadar incelirsin buraya takılmaya devam et yeter ki...

aylincim süpersin valla 65 kg gibi duruyorsun..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
guloomm hiç merak etme nisana kadar istemediğin kadar incelirsin buraya takılmaya devam et yeter ki...

tskler abla

ben bugün hic ara ögün yapamadim, spora bi ciktim gidis o gidis, aksam 5 e kadar bir yumurtayla durdum valla..... yengemde tutturdu pasta yicen.. yarin eritirim ben onu :)

bebegcim öğlen ve ara az yiyorsun sanırım,tabi kan şekerin düşüncede yemeye doymuyorsun akşamları dediğin gibi hemen yarın değiştir bu sistemi
gulom 28 yaşındayım 167 boyundayım 10 aylık bir oğlum var,kilolarımı hamilelik döneminde aldım,buraya geldiğimde 82 idim şimdi 79,100 geliyorum iki hafta oldu diyete başlayalı,önceleri spor yaptım bacağımı sakatladım çok ağrıyor bi kaç gün içinde tekrar başladım biraz hafifledi ağrısı.Ha senden 900gr eksiğim diye korktunmu yoksa :jeyyar:
aylin resmini görmedim canım ya nerdeki

bu arada bugün yediklerimi yazayım
sabah 1kk peynir 2 zeytin dom,sltk,küçük kahvaltı tabağı yumurta salatası,yarım poğaça
öğle:2 kaşık patates yemeği,2 çatal tavuk eti,1 adet biber dolma
akşam:iki adet börek(küçük dilimler),1 bardak ayran
2 lt su
az sonra iksiri yapacağım yetiştirebilirsem yatmadan içeceğim

aylin kuuu senin çizelgede geminin gideceği yerde sanırım biri bekliyor yanlışmı görüyorum yoksam

baslarda resim
sabah eklemistim.... bugün
bosver

haha ayy biri mi bekliyor nerdeee kaydirigubbakcemile3 ah keskeee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…