hayırlısıysa olsun dimi aylin,kuu sevgilin yokmu
ne varsa memlekette var canımın içi kültürün aynı olması çok önemli hayırlısıyla olsun canım,ama önyargıyla yaklaşırsanda olmaz
biraz başım ağrıyor bebekte ben yatarım o uyanır.uyanmadan bari azıcık uyuyayım.
aylin canım sana iyi geceler umarım herşey istediğin gibi olur çoook mutlu olursun inşallah
merhaba aylin ismim ferda 4.5 senelik evliyim zonguldaktayım.
evlendikden 1 sene sonra pkos oldugumu ögrenendim ve hızla kilo almaya başladım evlendigimde 60 kiloydum :çok üzgünüm: çocuk istiyoruz fakat dr gittigimde karşılaştıgım ilk tepki kilo ver doktorlar bile istekli olmuyo tedaviye bende azmettim ilk önce bu kilolarda kurutlcam öyle çocuk için tedaviye başlayacagım inşalla bu sefer olcak
:Saruboceq:
yok canm benm nie korkayım bu bizi hırslandırsın...:) ha bu olayın sonunda kazanan ne kazansınnbebegcim öğlen ve ara az yiyorsun sanırım,tabi kan şekerin düşüncede yemeye doymuyorsun akşamları dediğin gibi hemen yarın değiştir bu sistemi
gulom 28 yaşındayım 167 boyundayım 10 aylık bir oğlum var,kilolarımı hamilelik döneminde aldım,buraya geldiğimde 82 idim şimdi 79,100 geliyorum iki hafta oldu diyete başlayalı,önceleri spor yaptım bacağımı sakatladım çok ağrıyor bi kaç gün içinde tekrar başladım biraz hafifledi ağrısı.Ha senden 900gr eksiğim diye korktunmu yoksa :jeyyar:
aylin resmini görmedim canım ya nerdeki
gülom bugün seni bizim topikte gördüm:)umarım en kısa sürede kilolarını verip, bizim topiğe geçersin...(60-69 topiği)ya bugün buraya üye oldum ama sanki 40 yıılık arkadslarım burda toplanmışta muhabett edioruz tadındayım.... herseyi anlatasım var:) bugün cankuşumun yanındaydımm beni çok sevior ya bende onu cok seviorummmmm:dance: umarım allhım herkese nasip eder:asigim: içimden geldi sizinle paylaşmak istedimm öpüorum herkesii ii geceler hatunlarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?