80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ah kuşum sen gözünün önündeki adamı görmüyorsun ne diyim sana :)) neyse sen türkiyeye gelince açarız gözlerini dimi :1shok:

hayırlısıysa olsun dimi aylin,kuu sevgilin yokmu

gözümün önündeki adam kimmis yaa hani nerdee opuyorumnanaktan
valla yok be ablammm.... bi kac kisi istiyo ama problem bende, güvenemiyorum, sanki herkes oynuyormus gibi geliyor bana.... bide ya tipini beyenmiyom ya huyunu, uymuyo bitürlü.... adam gibi adam yokki
hee tabi icimden bi ses zaten TR de evlencem diyo hadi hayirlisi.......

ne varsa memlekette var canımın içi kültürün aynı olması çok önemli hayırlısıyla olsun canım,ama önyargıyla yaklaşırsanda olmaz
biraz başım ağrıyor bebekte ben yatarım o uyanır.uyanmadan bari azıcık uyuyayım.
aylin canım sana iyi geceler umarım herşey istediğin gibi olur çoook mutlu olursun inşallah

sagol ablam hayirlisi
öptüm iyi geceler

iyi geceler kızlar ben yeni oldugum için sohbete birden dalamıyorum yavaşan yavaşdan kıyıdan köşeden sohbete girmek lazım galiba

merhabaa jasminnn
kendinden bahset bakiim tanisalim ):)))

merhaba aylin ismim ferda 4.5 senelik evliyim zonguldaktayım.
evlendikden 1 sene sonra pkos oldugumu ögrenendim ve hızla kilo almaya başladım evlendigimde 60 kiloydum :çok üzgünüm: çocuk istiyoruz fakat dr gittigimde karşılaştıgım ilk tepki kilo ver doktorlar bile istekli olmuyo tedaviye bende azmettim ilk önce bu kilolarda kurutlcam öyle çocuk için tedaviye başlayacagım inşalla bu sefer olcak
:Saruboceq:

aaaaaaaaaaaaa HEMSERIYIZZZZ
bende zonguldakliyimmmmm
neresindensinnn

gecmis olsunnn gecer umarim, verirsin kilolari ve bir bebi$in olur insallah

merhaba ablalarim
ama cikmam lazimm
öptümm by

slm kızlarr.. selmam var bi tek gerçi ama :)) selma slmm...

jasmin hoşgeldinn... önce kilosonra bebek diyen 5. kişi oldun kutlarım...

neyse ben geçmişi okuyup geliyorum... 894 deydi en son sayfa.. ooo 7 sayfa birikmiş...

selam bebeg yarın oglumun sınavı var şimdiden sitres başladı bakalım neler olacak hala uyumadı cok gergin

AYLıN GÜLOM HANDERYA NASILSINIZ

Herkese iyi gecelerrrrr..tabi sayfalar birikmiş oku oku bitmiyor..yeni arkadaşların maşallahı var bu ne hızzz!

yok canm benm nie korkayım bu bizi hırslandırsın...:) ha bu olayın sonunda kazanan ne kazansınnDDDD
yaw bugün nişanlumun evindeydim yeni geldim yedim orda bişeylar ya hadi hayırlısı ...vicdan azabı cekiorum arkadslar yha nys moral bozmak yok yola dewamm ....rakibemmm sen o oglan cok tatlıdır şimcik ya tombik tombik:) ayagın içinde cok geçmiş olsun canım:1hug:

ıyidir selmacım kuzucuk yarın ter dökecek yani,şans melekleri onunla olsun hayal bile edemediği puanlar alsın inşallah.. Sakinleten bişeyler içirseydin biraz gevşeseydi bari..

iyiyim selmacım ...uyku girdi bedene aney dio saclarımı boyaa bu saate bööö yani kıyamıorumda hayır da diemiorum napcannn boyayacağızzz-tatlicadiarzu-

ya bugün buraya üye oldum ama sanki 40 yıılık arkadslarım burda toplanmışta muhabett edioruz tadındayım.... herseyi anlatasım var:) bugün cankuşumun yanındaydımm beni çok sevior ya bende onu cok seviorummmmm:dance: umarım allhım herkese nasip eder:asigim: içimden geldi sizinle paylaşmak istedimm öpüorum herkesii ii geceler hatunlarrrrrr

selmacımm oğluna yarınki sınavında başarılar diliyorum canmm.. allah yardımcısı olsun...

gülomm... burası zaten öyle canmm çok samimi.. sıcakk.. ama anlayabilene.... bak sen farkına varışsın .. ne güzell.. içinden ne geliyosa anlat kızz... ben kendi adıma konuşayımm dinlemekten venaçizane fikr vermekten keyif alırımm... iyi yada kötü herşeyi paylaşabilirsin...

gülom bugün seni bizim topikte gördüm:)umarım en kısa sürede kilolarını verip, bizim topiğe geçersin...(60-69 topiği)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…