80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaarr aslıda bende c.tesi bu saatte imkan
yok burda olamazdımm.. ama bebişim ateşli yaa

gerçi az önce ölçtüm 36.8 e düşmüştü. ama uykum kaçtı bi kere sabaha kadar beklerim başında.. uyuyo şu an ama ben odasından ayrılamıyorum yaa.. anne olmak ne güzelve ne zorr... babamız uyuyo tabi.. ahh anaamm ahhh ... ağlarsa anam ağlar diye boşuna dememişler....:))))))))

Geçmiş olsun canım ya üşütmüş mü?
Doğru diyosun valla babaların adı var sadece çocuk uyansa bağırsa duymaz bile..ama her knuya maydonozlar (yani bizimki öyle )

Daha önce demişmiydim bilmiyorum canım ama hoşgeldin sanıyorum ki ceee diyip kaybolanlardan olmayacaksın..Listeyi boş olduğum bi ara tekrar güncelliycem ayrıntılı kilonu yazarsan eklerim seni ve diğer yeni arkadaşları..
Allah tamamına erdirsin bu arada aşk güzel şey..( tabi evlenince de devam edebilirse..)

lavitacımm.. kuzum ne güzel valla.. canınla yemekler,tavlalar,biralar oooh sefan olsunn. yakışır kuzuma...

elay... ne demek canmm yaa.. bikaç puanın lafımı olur... aa biz gene veririz sana :)))

gülomm.... afiyet olsun valla.. akşam akşam kaynananın yaptığı börekler,çöreklerde götürülmüş mideye oohh...:)))))

serayy... buranın en sevdiğim yanı da bu.. hepimiz aynı dili konuşuyoruz.. hepimizin kilo öyküleri benzer.. aynen benimde seninkine benzeyen bi kilo hikayem var.. dalga dalga.. inişler,çıkışlarla doluu.. ama burası hayatımızı değiştiricekkk.. başladı bile değişmeye de hep öyle olucak bundan sonra...

eflatun , sevdemer...canlarım bugünlerde sıcaklatn mı bilmem öğlende bişey yemek istemiyo canm pek.. aralarda normalde erik,çilek bişeyler kesin yerdim ama bikaç gündür atlıyorum ara öğünleri farkındayımm.. yarından itibaren sıkı yuyucam buişi sözz.. bişeyleri değiştirmek lazımm. hep aynı şekilde beslenince bende olduğu gibi kilo verme yavaşlıyo ve bu haftada durdubakın yaa değişiyorum yarından itibaren ara öğün atlamak ve aç olarak akşamı yapıp akşam yumulmak yok yemeklere...

handeryacımm... sormacanmm yaa.. yeni gelen arkadaşlar beni de geçti valla muhabbette :)) bi sohbet bi muhabbet sorma gitsin.. aman öyle de olsun zaten.. acık ısınsınlar da kolay kolay gidemesinler.. bu topik bikaç gün cee deyip kaçan çoook kişiler gördü..inş. kimseöyle olmaz artık yaa... gelen mezun olmadan gidemesin bu topikten inşaalllaaaaaahhhhh.... :)))))))

:jeyyar: aynı şeyleri düşünmüşüz baksana handeryacım yaa.. cee deyp kaçmalar fln.. :)))

ayy bilmiyorum ki cnm.. bişeyi yoktuu.. akşam 8 de parka gittik gezmeye orda başım ağrıyo deyip yanıma geldii.. 9 da eve gelince çıktı ateşi..
gündüz bişeyi yoktu yaniii birden oldu .. şimdi ölçtüm 35.6 çıktı şükürler olsunn...

ay bizim babamızda öyle valla.. karısı uyurken gece kalkıp çocuk pışpışlayan babalara nasıl imrenirdim.. ama bizim şuçumuz biliyosun demi bunların böyle olması.. çook şımarttım ben kendi adıma konuşiim.. çook yüz verdiim... evde her işi ben hallederim.. para konularını da fatura ne gelmiş nereye yatar bilmez benimki... markete yanlız gitmedi bir kere bile.. hıı pardon bi kere kıza bez almaya gitmiştii.. 5 sene önce :))) amaan napalım cnmm. allahtan kötü alışkanlığı fln yoktur benimkinin... ayy ne konuştum ama.. seviyom ben kocamıı yani kısacasıı.. deli gibi aşığım halaa... du bi öpiim de geliimmm hihoyyyt

Son düzenleme:
ay agzından bal damlıo mavibenek 60 69 offf offff dertlendim geneee.... Bu arada handeryacım ben 1 64 boyundayım 82 ydim 80 e düştüm suan tam 80....(şimdilik:lepi:) bu hafta bende varımm=) bu arada ceee yapıp kaçmıcam sözzzzzz:enbuyukkk:

Bu başlık tam benlikmiş 2 haftaya yakındır 89-88 arası gidip geliyorum
Hakikaten birlikten kuvvet doğuyor mu?

katre.. valla bravo o zaman sana... 103 kilo hee... birlikten kuvvet doğuyor ama şöyle..gerçekten buna inanıyosann. ve gün içinde sık sık gelip muhabbete katılıcaksın paylaşımda buluncaksın.. akşamları yediklerin listesini yazıcaksın ve cuma sabah aç karna wc gitmiş ve kıyafetsiz olarak tartılıp kilo nu yazcaksın.. kuralla yazıyo zaten...885 deydi sanırım... ordan da bakabilirsin... bunları yaptığın sürece birlikten kuvvet doğuyor ve kilolar da birrbirimize verdiğimiz destek ve motivasyonla tıkır tıkır gidiyor....

bu arada kızlaarr handerya da yattı sanırım.. çıkmış ben yokkenn.. bu gece bekçilik bana kaldı :)))

gerçi kızımın ateşi de düştü.. ama ne biliim ya yatıp uyusam yine çıkacakmış gibi geliyoo.. bilmiyorum.. biraz daha bekliyimde çıkmazsa yatarım yanına bende...

nasıl oldu ki? olmuş ya işte.. ben bi terslik göremiyorum yada ben görene kadar düzelttin mi acaba :jeyyar:

katılabilirsin tabiki..iştededim ya topik kurallarını okuyunca daha iyi anlıcaksındır ama ben söliim gene de madem :))) 2 hafta üst üste kilo veremeyen ve kilo bildirimi yapmayan listeden çıkartılcak.. ama kilo veremesem diye düşünme bence.. verirsin.. buna inanmalısın ..

off kimseler de yok yaa... hahaha bu saatte kim olcaksa... saat 4 oldu bu arada... ayaklarım ağrıyooo.. gözlerim acıyoo.. bebişim karşımda uyuyoo... ateşi de düştü ama ben halaa yarım saat arayla ölçüyorum... en korktuğum şey yüksek ateşş..ayy deli gibi konuşuyom yaa kendi kendime..

ben yatayım artık.. nasılsa kızımın yanına yatçam,kıpırdasa duyarım.. telf. alarmını da kurayım 5 e...
bişey daha dicektim ama aklıma gelmiyo şimdii...

iyi geceler..

hıı hatırladımm.. notu görünce :)))

kk sitedebi yerde okudum ama nerde olduğunu hatırlamıyorum çatlaklar ve çözümlerimiydi neydi topiğin adı..
vücudumuzdaki çatlakların görünümünü büyük ölçüde azaltan bazılarını da tamamen kaybettiren bi formül buldum.. ben denicemm. sizle de paylaşmak isterim...

*3 tatlı kaşığı türk kahvesi
*1 sulu limon(sıkarkençekirdeği de düşerse içinde kalsın yazıyodu)
bunları bulamaç kıvamına gelene kadar limonu azar azar ekliyosun .. banyoda çatlakların olduğu bölümlere (isterseniz bütün vucudunuza uygulayın) sürerek yediriyoruz... azıcık kızarana kadar ouşturuluyomuş...sonra ılık suyla yıkarken elimizle daireler çizerek yıkıyoruz... sürünce beklemeniz gerek yok.. zaten tamamen yedirmek fln 5dk. sürüyomuşş.. hııı bide 2 gün yapılıp 1 gün ara verilcekmiş... deneyen kızın göbişinde 1 parmak kalınlığındaki çatlakları ipince kalmış... hemde 2 haftada...

basit bi yöntemm.. denemeye değer bence...

neyse bu kez cidden yatıcam.. başım ağrımaya başladıı.. zor yazıyorum ... öğlene kadar beklemeyin beni :)))))))))))

günaydın kızlar bebeg geçmiş olsun canım Allah şifasını versin kızının .bir salgın var herhalde benim gece oğlumun ateşi çıktı dün dr. götürmüştüm tonsillit olmuş.ilaçlarımızı kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…