bilmemki ne kazanalım sen söyle,nasıl olsa ben kazancam sen düşün :lepi: kuu sen geçmişi okumadınmı bi kaç şey sormuştum.Kaynana güzel yemekler yapıyor demekki,sen her gün git oraya canım cumaya görüşürüz. çok yediysen bugün telafi etmen lazım.allah sanada tatlı bebişler nasip etsin tatlı rakibem,bu arada sevginiz daim olsun.yok canm benm nie korkayım bu bizi hırslandırsın...:) ha bu olayın sonunda kazanan ne kazansınnDDDD
yaw bugün nişanlumun evindeydim yeni geldim yedim orda bişeylar ya hadi hayırlısı ...vicdan azabı cekiorum arkadslar yhanys moral bozmak yok yola dewamm ....rakibemmm sen o oglan cok tatlıdır şimcik ya tombik tombik:) ayagın içinde cok geçmiş olsun canım:1hug:
eflatun fleks günaydın kızlar
bebeg ve benozlem çok geçmiş olsun canlarım..
benim moralim çok bozuk kızlar dün gece 4 den beri elay ım kusuyo nasıl bir kusma hemde ... 5 de acile gittik iğne vurdu eğer bundan sonra 3 kere kusarsa behçet uz çocuk hastanesine gidin dedi menemen küçük yer ya ondan 3 kere kustu uyudu kaldı yawrum eğer kusarsa bi daha gitcez çok korkuyorum neden oldu böle başka bişi yok bi kusuyo bide kokruyo kusarken anlatamam küçücuk azıyla ... :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?