80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selma12 nin oğluna uve tüm sınava gireceklere başarılar dün listemi verememiştim oğlum hasta oldugundan.dün sabah doğadan prebiyotik gevrek ve lıgt süt ara 4 kayısı öğlen yemedim akşam saalata ve kabak yemegi yoğurt yedim

günaydinnn
ay gece gece nasil sayfalar birikmis bebeg abla yaa naptin :))))
kizin icin gecmis olsunnn umarim simdi iyidirrr
benözlemm sanada gecmis olsun abla, umarim iyidir oglusun

ben simdi yumurta hasliyorumm, yiyip spora gidecem
hava cok soguk yaa ooff.......

fleks naberr

ben ciktimm ben gelene kadar yavas yazinn emi hehe :))))
by

günaydıınn...
bebeg ve benözlem ikinize de geçmiş olsun...Allah şifa versin..çocukların hastalanması çok zor gerçekten..

off bugün pazar..hiç sevmiyorum pazarları yaaaa.....hem diyet açısından..hem de ne bilim işte..
kimse sevmez zaten bugünü..kaçamak yapmazsam benden iyisi yok bugün...
eşim bi kutu dondurma almış duruyor dolapta...azıcık yerim arada nolcak ki??

kızlar bu arada benim hedefime 1,5 kg kaldı..:lepi:
ama tabi 65 e düşürücem hedefime ulaşırsam...
temmuzda eşimin memleketine gidiyoruz...kayınvaldem hayatta diyet falan yaptırmaz..
herkes diyetini evinde yapsın diyor..ama ben oraya gidince diyet yapmasam bile kilo veriyorum..
çünkü onların çok güzel bi alışkanlıkları var..akşam yemek yemiyorlar..
öğle yemeği yenir,akşam acıkan meyve falan yer..o yüzden korkmuyorum..

ii aylincimkız dün akşam yazıcaktım misafirim geldi o yüzden çıktım hemen canımbebeggeçmiş olsun kızına canım inş iyidirbenözlemsenin oğluşunada geçmiş olsun canım selmaoğluna sınavda başarılar canım yeni gelen arkadaşlar olmuş sizdehoşgeldiniz kızlara.s.
kızlar bugün çok yoğunum öğleden sonra sünnet mevlidi var oraya gidicem akşamda adapazarına gidicez abilerim ve ablamla köfte yemeye kaçırmıcam ama söz kahvaltı olarak ta karpuz ve peynir yiyicem hadi ben kaçtım daha ütü yapıcam

Son düzenleme:
eflatun fleks günaydın kızlar
bebeg ve benozlem çok geçmiş olsun canlarım..

benim moralim çok bozuk kızlar dün gece 4 den beri elay ım kusuyo nasıl bir kusma hemde ... 5 de acile gittik iğne vurdu eğer bundan sonra 3 kere kusarsa behçet uz çocuk hastanesine gidin dedi menemen küçük yer ya ondan 3 kere kustu uyudu kaldı yawrum eğer kusarsa bi daha gitcez çok korkuyorum neden oldu böle başka bişi yok bi kusuyo bide kokruyo kusarken anlatamam küçücuk azıyla ... :çok üzgünüm:

bilmemki ne kazanalım sen söyle,nasıl olsa ben kazancam sen düşün :lepi: kuu sen geçmişi okumadınmı bi kaç şey sormuştum.Kaynana güzel yemekler yapıyor demekki,sen her gün git oraya canım cumaya görüşürüz. çok yediysen bugün telafi etmen lazım.allah sanada tatlı bebişler nasip etsin tatlı rakibem,bu arada sevginiz daim olsun.
selma başarılar diliyorum oğluşuna umarım istediğiniz sonuca ulaşırsınız
bebeg kızın nasıl oldu canım
benözlem geçmiş olsun
eflatun imrendim sana kuu inşallah bende görürüm hedefime o kadar yaklaştığım günleri
elaycım canım ya çok üzüldüm bebişlerin hasta olmasına hiç dayanamıyorum,canım güneş falanmı geçti aceba dışardamıydınız,havalarında hali belli olmuyorki,korkma bitanem çocuk işte hep söylüyorum öyle böyle büyüyorlar,bizlerde küçükken kimbilir ne hastalıklar geçirdik ama büyüdük işte,sıkma canını geçer üzülme,allah şifalar versin :Saruboceq:
kızlar bugün iksire başlıyorum bakalım nasıl olcek farketcekmi

ayyy canım yaaaa....çok geçmiş olsun...midesini falan mı üşüttü acaba...
Allah şifa versin canım...
bugünlerde de herkesin çocuğu hasta...Allah hepsine şifa versin...

günaydın kızlaarr.. daha yeni kalktım valla... gerçisabah 8 buçukta kızım uynaı ona kahvaltı fln yaptırdım sonra 9 buçukta yine uyumuşuk :)))
geçmiş olsun diyen rakadaşlara teşekkür ediyorumm..

benüzlemm size de geçmiş olsun cnımm.. ayy onlara bişey olcağına bize olsa yaa.. kıyamıyorum yaa.. havalar burda çok sıcaktı.. perşembe günü buz gibi oldu yağmur,rüzgar flnn. sonra cuma yine36 derece.. ee bize bile çarpıyo hava değişimi.. sanırım ondan cnmm..
elaycım..çook geçmiş olsun cnm yaa.. neden oldu ki acaba.. güeşte fln mı durdunuz.. ne biliim çok sebebi var aslında allah acil şifalar versin.. gelişmeleri yaz bize olur mu? ama inş. tekrar hast. gitmek zorunda kalmazsınız...

yaa bu arada serracım bayaaadır yokk... işleri bitmdi mi acaba.. ee umreye gitme zamanı geliyo artık zatenn... allahallah bu kadar girmediği olmazdı yaa ne yapar eder girerdi.. çocukları mı iyileşemedi acaba.. neyse rabbim yardımcısı olsunn...

banarnaz günaydın cnmm. açık görünüyosun ama sanırım geçmişi okuyosun... neyse ben şimdi çıkıyorumm.. kahvaltı hazırlamam laım daha.. öğlen öğün saati bile geçicek nerdeyse...

işlerimi bitirince girerim yine... şimdilik byyyyy...

evet bebeqcim geçmişi okuyordum canım

çok geçmiş olsun kızın nasıl oldu şimdi?

benözlem ve elaya
sizede bebişlerinize çok geçmiş olsun

bebeqcim
geceyarısı beklerken o kadar şey yazmışsınki

katre hoşgeldin ve ii kilo vermişsin bence vermeyede devam etceksin

birde gulomm sende döktürtmüşsün

serra, scapula epeydir giremiyorlar işleri var galiba scapulanın ev taşıma, serranın umreye gidişine 1 hafta kaldı serranın çocukları merak ediyorum ben

ayy elay ablamm gecmis olsun yaaaa, düzelir insallah

BEBEG gecmiş olsun canım dikkat et havalardandır dengesiz cünki havalar

ELAY Senin bebeginede gecmiş olsun :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

BENÖZLEM sanada yani bebegine gecmiş olsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet sınavdan geldik yeni kızlar cok gergin gecti malesef ama hayırlısı artık bakalım sonucları bekliyecegiz artık bu arada başarı dileyen herkese teşekkür ederim

ŞenizŞenizŞeniz

BAHARNAZ nasılsı ne var ne yok karşılaşamıyoruz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

BU ARADA YENİ GELEN HERKESE HOŞGELDİNİZ DİYORUMŞenizŞenizŞeniz

ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUNUM VAR MALESEF YAZ GELDİ COCUKLAR ARTIK BANA PC VERMİYORLAR YA senağlamasenağlama

selamunaleykummm
selma abla insallah hayirli bir sonuc alirsiniz.

nasilsiniz bakiyim eflatun ve selma

bugün yediklerim yiyeceklerim

sabah: 1 cok pismis yumurta, 2 kk peynir, 2 zeytin
Ara: 1 saat SPOR, 1 kasik sütlac
öglen: 1 tabak fasulye yemegi, 1 kücük kagse yagsiz yogurt
Ara: Elma yemegi düsünüyorum
Aksam: bilmiyorum bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…