80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar tünaydın,
elaycım çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum inşallah Behçet Uz'a gitmeye gerek kalmaz epey uzak size. belki sıcaktan olmuştur.
kızlar dün de bizde misafir vardı, çok geç yattım, hala ayılamadım, 2 sele ütüm var hemen yapmam lazım. akşam girerim gene. öpüyorum hepinizi.

ben geldim kızlarrr...

baharnazcımm..
kızım iyi şimdi... sabah çıktı yine ateşi,ama akşamki kadar değil tabi...şurup içirdim düştü yine.. inşallah çıkmaz bidaha... hava da acayip sıcakk... dün akşamüszeri yemişti yemekk. o zamandan beri bişey yemek istemiyo ama salatalık çok severr.. sürekli ondan yiyo,en azından aç kalmıyo.. bide bisküvi yedirebiliyorum sadece... yarın dakep törenimiz var okulda.. inşallah birşeyi kalmaz da gidebilirr.. yoksa çoook üzülürr...

geçmiş olsun diyen arkadşlar sağolun.. desteğiniz ve ilginiz için..
selmacımm size de geçmiş olsunn.. atlattınız sınavıı.. umarım istediği sonucu alırsınız...

kızlarr ya gece kızımı beklerken bayaa bi yazdımm... sıkıntıdann.... kusura bakmayın lütfenn.. bayaa doldurdum sayfaları :))

kızlarr ya gece kızımı beklerken bayaa bi yazdımm... sıkıntıdann.... kusura bakmayın lütfenn.. bayaa doldurdum sayfaları :))

iyi olmasina sevindim abla
bende sasirmistim gecee toplandinizmi naptiniz bu sayfalari kim doldurdu dedim :)))

bütün geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok sağolun.elaycım geçmiş olsun.umarım önemli bişeyi yoktur ve bir daha kusmaz acaba yediği bişey mi dokundu Allah şifasını versin

bugün kü yedimlerim sabah:2kayısı 8adet çilek 2 adet taze üzüm üzerine lıgt yoğurt döküp yedim aralarda salatalık yedim temizlik yaptıgımdan öglen yemegi yemege vaktim olmadı biraz önce de bir tabak taze fasulye marul dereotlu lıgt yogurt yedim(1kase) başka bişey yemegi düşünmüyorum

kızlarr. ben çıkıyorum artıkk..yemek hazırlıcamm.. gerçi canım da bişey yapmak istemiyoo.. sersem gibiyim... neyse makarna ,çorba idare etsin kocişte bugünlük.. eda'm milföy börek istedi sosisli onları yapıp geldim şimdii...

bugünkü listem...

sabah-öğlen------------ 1 dilim ekmek,1 kaynamış yumurta,1 kk peynir,domates-salatalık,şekersiz çay
ara------------------------- 2 biskrem bisküvi , 1 elma
akşam------------------- 3 kaşık makarna, 3 kaşık kabak ograten (netten baktım şimdi yapıcam :)),yoğurt
ara------------------------ 5-6 erik yemeyi düşünüyorum...

ayrıca bugünlük 2,5 lt. su içtimm. ama yürüyüş yok malesef... sabah yatınca kafam hala yerine gelmedi...

görüşürüz benözlemmm.. sende kendine iyi bak cnmm...

ayrıca bu akşam düğün var.. kızımla ben gidermiyiz bilmiyorumm. eğer sadece eşim giderse akşamda girerimm. ama giremem belki diye şimdiden yazayımm... sabah dr. gidicemm.. geldiğim gibi de okula ancak yetişir,mmm.. tören dönüşü ancak girebiliriimm... yani akşam üzerini bulabilir... haberiniz olsunn..

ben kaçtımm.. şimdilik byeee...

bugün yediklerim
sabah---1 dilim k ekmek,1 h yumurta,1 kk peynir,dom,saltlk,2 zeytin
ara--erik
öğle--1 dilim k ekmek,1 kase şehriye çorbası,2kaşık yoğurt
ara--1 top dondurma
akşam--5-6 kaşık bulgur pilavı,bikaç parça haşlanmış yağsız tavuk,salata
ara--nescafe içebilirim
yürüyüş yapamadım bugün..kızlarımı bırakacak yer bulamadım..ama gün boyu temizlik yaptım..
çok iyi oldu valla yarın da başka işlerime bakarım artık
bugün biraz karbonhidrat fazla kaçırmışım...neyse yarın dengelemeye çalışırım artık..

merhaba ben geldimmm

oo hemserim de burdaymis :)
jasmin naber
67 nin neresinden

bu aksam 1 tabak mercimek corbasi ictim
2 cips aldim
bukadar

selam kızılar öncelikle bebegi hasta olan ark geçmiş olsun diliyorum.
aylincim ben zonguldak lı degilim eşimin iş durumu nedeniyle burdayız zonguldagın alaplı ilçesindeyim , canım sen neresindensin?
ben yediklerimi yazayım hihoyyyt
sabah 1 dilim k. ekmegi, salatalık, domates, k.k peynir, 1 haşlanmış yumurta
ara:5-6 erik
öglen bi salatalık 4 tane hanımeli bisküvi (vicdan azabı duyuyorum hala ):çok üzgünüm:
akşam: fırında patates köfte, pilav ve salata var ama ben az patates ve salata yiyecegim
1 saat de yürüyüş yaptım
haftasonunu sevmiyorum düzenim bozuluyo haftaiçi daha bi dikkatliyim

aaa tüh bende sevindim hemso ciktik diye zemuszemus
ben almanyada yasiyorum, babam beycumali
annem sinop ayancik

malesef canım ben kırıkkaleliyim burayıda çok seviyorum ama kendi memelektini özlüyor insan bu sennenin sonunda memelketime taşıncam bi aksilik cıkmazda gidebilisek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…