serayy... buranın en sevdiğim yanı da bu.. hepimiz aynı dili konuşuyoruz.. hepimizin kilo öyküleri benzer.. aynen benimde seninkine benzeyen bi kilo hikayem var.. dalga dalga.. inişler,çıkışlarla doluu.. ama burası hayatımızı değiştiricekkk.. başladı bile değişmeye de hep öyle olucak bundan sonra...
QUOTE]
canım valla öyle genelde hikayeler aynı, inşallah akibetlerde aynı olur.
haftasonu tüm topicler dökülüyor, maşallah burası almış başını gitmiş.
Okudum, okudum bitmedi yazmaya karar verdim bende.
bebeg, elay ve benözlem bebeklerinize çok geçmiş olsun, havalar fena, bir öyle bir böyle, hasta ediyor. İnşallah en kısa zamanda iyileşirler kuzucuklar..:Saruboceq:
ben bugün pazar olmasından dolayı kaçırdım tabiiki.
Sabah melemenbenneyaptımki, 2-3 zeytin ve 1 kk peynirle 2 bardak çay...
ondan sonra hep ıvır zıvır.
gerçi çok kalorili şeyler değil ama yinede düzensiz olduğu için üzgünüm.
2 kahve
2 mısırlı gevrek
1 diet kola
4-5 tane kızarmış patatessenağlamaKızım yemedi, gözümün önünde durunca dalmışım yemişim.
Ama akşam yemeği yemedim, telafi ediyorum bölelikle...
slm arkadaşlar bende aranıza katılabilirmiyim
BAHARNAZ nasılsı ne var ne yok karşılaşamıyoruz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BU ARADA YENİ GELEN HERKESE HOŞGELDİNİZ DİYORUMŞenizŞenizŞeniz
ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUNUM VAR MALESEF YAZ GELDİ COCUKLAR ARTIK BANA PC VERMİYORLAR YA senağlamasenağlama
baharnaz haklısın canım ya hafta sonları herkes bu durumdan şikayetçi ama artık hafta içi telafi gözüküyor yoksa diyetin bir anlamı kalmıyor
kızlar size bi şey sorcam;bazılarınız biliyor 10 gün kadar önce bir dijital baskül almıştım,ilk tartıldığımda farklı sonrakinde farklı çıkıyor ama hep ikinci kez çıkmam gerekiyor yani dijital baskül kullananlar hep bu durum yaşanıyormu aceba yoksa aldığım ürün arızalımı
valla anlamadım aldığımdan beri hep böyle yarın bi götüreyim bakalım aslında dedimki genelinde oluyorsa boşa taşımayım şu sıcakta diye sorayım en çok değerlendirebileceğim yer burası
seninkinin markası ne baharnaz hani şu reklamlardaki "...ne varsa sende var" denilen markanın ürünümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?