80-89 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben birsey yapmiyorum valla
yavas yavas veriyorum :)

inşallah canım en kısa zamanda hedefimize ulaşırız
şimdilik ii akşamlar gece yine buralarda olurum

ya neyseki lavita sadece sen varmışsın bugün yediklerimi yazmaya utandım
inan bu saate kadar nasıl yazacağımı düşündüm herkes uyusunda öyle yazayım dedim

sabah herşey iyiyidi 2 dilim kepek ekmek 5 zeytin dom.salatlaık 1 yum 5 kızarmış patates buda pek ii değil ama
ara 3 erik kuru incir
öğlen koptuk
ortaköye inipte kumpir yememek olmazdı dimi bol çeşitli kumpir neyseki kola içmedim pehh yani bunu yedikten sonra birde üstüne dondurma rezilim rezill yani
(
su yeşil çay iksir içmişim ne fayda kendime otur sıfır dedim dayanamadım yaa

neden haftasonlarım böyle geçiyor bunun çaresi ne

baharnaz haklısın canım ya hafta sonları herkes bu durumdan şikayetçi ama artık hafta içi telafi gözüküyor yoksa diyetin bir anlamı kalmıyor

saol canım iyiyim evet bugünlerde pek karşılaşamıyoruz cuma günü iş bitiyor daha sık karşılaşacağımızı umuyorum inşallah canım sınavınızdan ii bir sonuç gelir.bugün yaptığım kaçamaktan dolayı herkes uyusunda öyle geleyim dedim kaydirigubbakcemile3

kızlar size bi şey sorcam;bazılarınız biliyor 10 gün kadar önce bir dijital baskül almıştım,ilk tartıldığımda farklı sonrakinde farklı çıkıyor ama hep ikinci kez çıkmam gerekiyor yani dijital baskül kullananlar hep bu durum yaşanıyormu aceba yoksa aldığım ürün arızalımı

baharnaz haklısın canım ya hafta sonları herkes bu durumdan şikayetçi ama artık hafta içi telafi gözüküyor yoksa diyetin bir anlamı kalmıyor

evet canım ya haftaiçi istikrarlıyım hafta sonu kopuyor bazen. birde flatliners ve arkadaşlarımızın tavsiyeleri oldu onlara bu hafta çok dikkat edicem

benimkide digital ama benimkinde böyle bir fark yok canım

valla anlamadım aldığımdan beri hep böyle yarın bi götüreyim bakalım aslında dedimki genelinde oluyorsa boşa taşımayım şu sıcakta diye sorayım en çok değerlendirebileceğim yer burası
seninkinin markası ne baharnaz hani şu reklamlardaki "...ne varsa sende var" denilen markanın ürünümü

selmacım çocukların kesintisiz pc kulanacak değil dimi canım gün içinde belli saatleri verirsin onlara yerimseniben

sevdemer canım ben çıkıyorum ii geceler

selma sen burdamısın canım ya baharnaz sana msj yazıyor sürekli bende diyorum ki allah allah altta adın yok ya demekki sonra girdiğinde okusun diye yazıyor sanıyorum

yok canım f...x :)) markası bu :)ne şifreli konuşma sevdemercim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…